2 nov. 2008

Intensificarea energiei - Templul compasiunii (Saint Germain)


Transmis prin Natalie Glasson

Salutari, dragii mei prieteni cautatori ai luminii, Eu Sant Mahacohanul Saint Germain si Eu vin aproape de voi cu cateva vesti speciale, pe care doresc sa le impartasesc cu voi acum.

Multi maestri ascensionati din planurile interioare au fost extrem de ocupati cu reconstruirea Templului Compasiunii, ca un ashram de vindecare, trezire si asistenta , pentru a va sustine pe toti in ancorarea maretei iubiri in fiintele voastre si in a face fata la emotiile profunde pe care le-ati experimentat. Acceptarea iubirii este un proces intens al vindecarii si purificarii, pana cand cineva este capabil sa incorporeze iubirea , Templul Compasiunii fiind reconstruit pentru a se adauga la aceasta dezvoltare si pentru a reasigura orice minte tematoare si ingrijorata. Acesta este un ashram vast , care va va adauga acceptarea energiei abundentei a maestrilor asecensionati in viata voastra , dandu-va puterea sa realizati orice doriti in realitatea voastra , prin programarea mintii voastre cu ganduri pozitive. Manifestarea este cheia spreschimbarilor care se intampla pe Pamant. Cineva poate sta si vizualiza cum isi doreste el sa isi traiasca realitatea, folosind energia intensa a abundentei maestrilor ascensionati , ca fiind combustibilul lor sau conducand ganduri, dar concentrandu-se pe negativitate sau avand ganduri neutre , aceasta va insemna ca va stagna in viata sa. Schimbarea, cresterea si dezvoltarea sant cheile spre energia abundentei maestrilor ascensionati , dar cineva trebuie sa isi plaseze propiile eforturi in crearea realitatii lor acum, deoarece energiile puternice nu vor fi intotdeauna disponibile. Acum este necesara concentrarea pentru a directiona energiile pentru a va influenta divin viata voastra. Daca ati urmat invataturile noastre si ati ancorat ambele : Constiinta Christica si energiile abundente ale maestrilor ascensionati , noi credem ca acum este timpul in care aveti nevoie de confort, sustinere, invataturi si incurajari, asa cum schimbarea poate fi la orizont sau gandurile pline de frica va pot cauza anxietate , deci, noi am creat un templu sacru, pentru a aduce claritate si reasigurare pentru toti. Templul Compasiunii a fot reconstruit pe Muntele Shasta , in planurile interioare si este indeaproape supravegheat de Lord Buddha , Logosul Planetar.

Deschiderea Templului va avea loc pe 29 octombrie 2008 ; Templul v-a fi inchis pe 17 noiembrie . Noi simtitm ca pe durata acestei perioade, acest Templu va fi necesar mai mult pentru o curatare aditionala , pentru a inlatura vechile obiceiuri si negativitatea , pentru pregatirea pentru a 4-a crestere a energiei maestrilor ascensionati , energia abundentei , care va fi ancorata pe 17 noiembrie. Multi maestri ascensionati se pregatesc ei insisi pentru a ramane in templu in aceasta peroioada, ca maestri rezidenti si invatatori spirituali , spre beneficiul tuturor. Templul Compasiunii este numit asa, deoarece acesta este un spatiu sacru creat din lumina si intentia care va alina orice stres, confuzie sau disconfort , pentru a accelera calea sau pentru eliberarea vechilor tipare energetice , pe durata acestui timp. Templul poate oferi multa intelepciune noua si entuziasta , ajutand pe cei care vin sa inteleaga schimbarile care au loc si energia pe care maestrii ascensionati o impartasesc cu Pamantul , pe parcursul acestei perioade speciale de timp, din prezent pana in 2009. Eu cred ca este foarte important pentru fiecare persoana sa faca uz de prezenta Templului, daca voi doriti sa castigati vindecare, purificare, claritate, asistenta , iluminare , activarea energiilor, pentru a intelege manifestarea sau pur sisimplu pentru a va dezvolta. Pur si simplu cereti inainte de a adormi noaptea, sa fiti luati in Templul Compasiunii al Maestrilor Ascensionati din planurile interioare. Ingerii vostri personali va vor ghida si va vor oferi siguranta tot timpul.

" Eu cer maestrilor ascensionati sa imi acorde permisiunea pentru a intra in Templul Compasiunii , pentru a fi asistat in dezvoltarea mea pe Pamant. Fie ca eu sa beneficiez de inaltele vibratii ale ashramului si sa fiu atras catre cel mai potrivit maestru rezident , pentru a ma asista in acest timp special al cresterii. Eu as dori sa castig .........(de ex. vindecare). Permiteti-mi sa accept enegia abundenta a maestrilor ascensionati si Constiinta Christica , la un nivel mai profund decat am experimentat vreodata. Eu imi invoc ingerii mei personali sa ma ghideze si sa ma protejeze tot timpul, sa ma transporte in timp ce eu dorm catre Templul Compasiunii , va rog, asistati-ma in reamintirea calatoriei mele , cand ma trezesc dimineata. Asa sa fie ! ".

Sa stiti ca voi puteti vizita Templul in fiecare noapte , in perioada 29 octombrie - 17 noiembrie. Eu va incurajez sa faceti uz de acest uimitoare si sacra unealta , care a fost reconstruita , pentru a adauga beneficii procesului vostru de crestere. Eu, Mahacohanul Saint Germain, supraveghez razele de lumina de la a 3-a la a 7-a, lucrand cu Lord Buddha , Logosul Planetar , pentru a supraveghea Pamantul si a va asigura ca energiile necesare sant ancorate in Pamant.

A 3-a raza a luminii este raza manifestarii si atat de multe energii, intentii si idei sant canalizate prin cea de a 3-a raza a luminii, pentru a asista si asigura ca acestea se manifesta si se materializeaza pe Pamant. Templul Compasiunii a fost reconstruit prin manifestarea puterii celei de a 3-a raze a culorii galbene. Eu am ancorat toate razele, de la 3 la 7, in Templul Compasiunii , ca o energie sustinatoare , pentru adauga inspiratie si iluminare , in timp ce voi santeti in interiorul Templului. Templul poate deveni un sanctuar unde voi puteti ancora si experimenta razele luminii pentru voi insiva. Eu cred ca este necesar ca voi sa faceti multe in el , in scurtul timp in care templul va fi disponibil pentru voi, deoarece noi nu santem siguri cand va mai putea fi reconstruit din nou. De aceea este o idee minunata sa meditati, cerand maestrilor vostri ghizi ascensionati , ca fiecare dintre ei sa va alinieze cu energiile Templului Compasiunii si sa permita inaltelor energii vibrationale mangaietoare sa fie canalizate in fiinta voastra prin chakra coroanei din varful capului sau sa cereti sa fiti transportati in Templul Compasiunii din planurile interioare, pe parcursul meditatiilor. Poate fi interesant pentru voi sa practicati aceasta. Pur si simplu, cereti maestrilor vostri ghizi , sa va transporte in Templul Compasiunii , supraveghindu-va meditatiile. Stati cat timp doriti inTemplu, absorbind ce este in interior si inaltele vibratii. Voi puteti de asemenea sa cereti ca cel mai potrivit maestru rezident dinTemplu , sa vina sa va vorbeasca , oferindu-va noi invataturi si ghidari. Poate fi interesant sa descoperiti care maestru ascensionat vine sa vorbeasca cu voi , deoarece voi veti fi capabili sa chemati acest maestru , pentru a adauga conectia voastra cu Templul Compasiunii si pentru a va asista dezvoltarea spirituala pe Pamant. Permiteti respiratiei voastre sa devina profunda simintii voastre sa fie linistita si pur si simplu acceptati energiile, viziunile si iluminarea pe care le primiti. Cu cat mai mult practicati , cu atat mai profunda v-a deveni conectia cu Templul , permitandu-va sa accesati inaltele nivele de energie si intelepciune dinTemplu. Voi imi puteti chema energia pentru a fi adaugata la conectia cu Templul, pur si simplu repetandu-mi numele :Mahacohan Saint Germain. Eu voi fi aproape de fiinta voastra , pentru a va asista in experimentarea energiilor Tempului Compasiunii. Templul va asista pe multi in distribuirea celei de a 3-a cresteri de energie , care va fi trimisa de catre maestrii ascensionati din planurile interioare pe Pamant, in acei care sant receptivi la energiile lor si in cristalul iubirii care a fost plantat pe suprafata Pamantului.

O inalta vibratie a energiei abundente este ancorata in Pamant prin maestrii ascensionati , pentru a asistala manifestarea iubirii pe Pamant si a abundentei in vietile celor care isi concentreaza mintea pe maiestrie si actiunile lor pe experimentarea iubirii. In timp ce a 2-a crestere de energie a fost concentrata pe chakra celui de al 3-lea ochi, manifestand iubire si ganduri pozitive prin chakra ochiului al 3-lea , a 4-a crestere a energiei este concentrata pe chakra gatului , exprimand ganduri iluminate , iubirea si intelepciunea sufletului vostru prin chakra gatului si voce , in timp ce comunicati cu altii. Acesta este un timp special , asa cum noi putem vedea ca gandurile noastre se pot manifesta pe Pamant, prin vocea noastra si felul in care noi vorbim despre noi si despre altii. A rosti ganduri negative in mod constant , acestea vor crea doar o realitate negativa. Vorbind despre pozitivitate si iubire , aceasta va va permite sa faceti un nou pas al materializarii viselor voastre pe Pamant. Gandirile rostite pot fi extrem de puternice , deoarece ele creaza propria lor vibratie a energiei si tonul care se manifesta in realitatea voastra , ca si aura voastra. Din nou, acesta este un timp cand discipolii trebuie sa-si concentreze mintea pe ganduri pozitive , dar de asemenea sa continue sa ancoreze energia abundenta a maestrilor ascensionati si energia iubitoare a Constiintei Christice in corpul lor si insistemele lor energetice. Imaginati-va ca aceste energii intra prin chakra coroanei pana in varful inimii voastre si canalizeaza inafara prin chakra gatului , astfel incat voi activati chakra gatului vostru si ii permiteti sa exprime iubire si lumina intotdeauna. Continuati sa va imaginati gandurile voastre , fiind exprimate prin chakra celui de al 3-lea ochi, asa cum ea emana lumina ca un far in realitatea voastra , dar acum este timpul sa activati chakra gatului vostru, permitandu-i sa exprime aceleasi ganduri pozitive ca si chakra ochiului al 3-lea. Permiteti celei de a 3-a crestere a energiei de la maestrii ascensionati sa fie ancorata in chakra gatului vostru, cerand ca ea sa fie activata si sa exprime lumina celor mai inalte vibratii din toate timpurile. In timp ce a 3-a crestere a energiei este o inaltare a vibratiei si continua sa se concentreze pe ancorarea iubirii si atingerea maiestriei mintii , ea marcheaza o ocazie speciala a integrarii. Energia taramului angelic va deveni unita cu energia abundentei maestrilor ascensionati si va fi canalizata ca o energie combinata pe Pamant. Taramul angelic a sustinut intotdeauna Pamantul, umanitatea si munca recenta a maestrilor ascensionati, dar ei au canalizat vibratiile lor de iubire si abundenta separat pe Pamant. Acum, energia blanda roz a taramului angelic , fuzioneaza cu energia intensa rosie de diamant a energiei abundentei maestrilor ascensionati. Aceasta este o integrare importanta a energiei care inalta energia pe care voi o veti primi cand veti ancora energia abundentei maestrilor ascensionati in fiinta voastra , in fiecare zi si de-a lungul zilei. Influenta angelica poate crea un sentiment de hranire gentila cu energia cu care v-ati obisnuit sa o primiti, cand invocati energia maestrilor ascensionati. Ingerii abundentei sant desemnati sa-i asiste pe toti cei care cheama energia abundentei maestrilor ascensionati , in timp ce ingerii iubirii sant desemnati sa-i inconjoare cu Constiinta Christica pe toti cei care invoca Constiinta Christica aurie, cu iubire suplimentara din taramul angelic. Gradual, maestrii ascensionati vor uni multe taramuri si regate pentru a canaliza energia prin ei, pe Pamant, pentru a adauga integrarea voastra cu regatele si universul Creatorului din planurile interioare. Este important ca, in timp ce energia maestrilor ascensionati si a taramului angelic sant concentrate pe chakra gatului vostru, in plus si pe chakra ochiului al 3-lea, sa ramaneti constienti de cuvintele voastre rostite , la fel ca si de gandurile pe care le creati. Asigurati-va ca va amintiti, ca fiecare cuvant pe care il spuneti are o vibratie si creaza un impact in viata voastra si in vietile celorlalti. Concentrati-va pe exprimarea iubirii la cea mai inalta vibratie prin gandurile voastre si prin cuvintele pe care va permiteti sa le rostiti. Faceti din asta misiunea voastra , de a exista ca un far de iubire , manifestand iubirea Creatorului in viata voastra, exprimand iubirea prin gandurile voastre si prin vibratia vocii voastre. Amintiti-va ca daca voi ancorati invataturile noastre in fiinta voastra , aceast lucru este potrivit pentru ca voi sa puteti conecta si vizita Templul Compasiunii, descoperind cine este mentorul vostru spiritual rezident. Pentru a adauga intelegerii voastre scopul vostru, pe durata acestei perioade a celei de a 3-a crestere a energiei , Eu am creat aceasta lista :

- Cereti ca chakra gatului vostru sa fie purificata si activata.
- Cereti ca energia abundentei maestrilor ascensionati si Constiinta Christica sa fie ancorate in gatul vostru si exprimatedin chakra gatului.
- Cereti sa vizitati Templul Compasiunii in timpul somnului.
- Cereti sa vizitati Templul Compasiunii in timpul meditatiei, pentru a experimenta templul si a descoperi tutorele vostru care este in interiorul templului.
- Concentrati-va pe crearea gandurilor pozitive si pe exprimarea iubirii, pe pozitivitatea cuvintelor voastre rostite.

Fie ca vocea voastra si chakra gatului sa fie intotdeauna o sursa a iubirii.

Mahacohan Saint Germain, Cele mai bune urari si Binecuvantari. Sursa : http://www.wisdomofthelight.com/

Articol preluat de la ... http://alexandracoliba.blogspot.com/