20 nov. 2008

Cantecul armoniei (Arhanghelul Mihail)


CANTECUL ARMONIEI
Energiile pentru noiembrie 2008
Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

Preaiubiti Lucratori intru Lumina, Energia Schimbarii traverseaza Pamantul. Pe masura ce treceti prin poarta 11:11, Pamantul este inaltat intr-o stralucire si Lumina noua, care ajuta la accelerarea trecerii in noua constiinta. Omenirea a facut alegerea colectiva de-a patrunde intr-o faza noua de evolutie in aceasta perioada, la un nivel mai inalt de constienta, asa ca voi, Lucratorii intru Lumina, sunteti pregatiti acum pentru munca pe care o veti efectua in aceasta urmatoare etapa de materializare a Noului Pamant.

Am compara aceasta Energie Noua care patrunde pe Planeta cu un cantec al armoniei. Este Inteligenta Creativa Divina, care se revarsa pe Pamant ca un fluviu de Lumina aurie si sunet, iar muzica este aceea a armoniei si a pacii. Este Tonul de Aur care va stabili rezonanta pentru pace si armonie globala si pentru o noua era de Lumina.

Dragilor, ati facut alegerea si v-ati aliniat cu energiile care sosesc acum. In ultimii zece ani de transformare si tranzitie, ati lucrat pentru ca sa va treziti si sa va eliberati de vechile tipare de frica si limitare, precum si ca sa creati un nou echilibru si o noua armonie interioara. Acum, puteti trai viata de pe Pamant in Lumina iubirii, a compasiunii si a recunostintei si sunteti pregatiti sa-i conduceti si pe altii in acest nou mod de viata.
In aceasta perioada de doua luni pana la sfarsitul anului, marcata de portile 11:11 si 12:12 si apoi de Solstitiul din decembrie, va veti alinia cu noua voastra munca si cu noul vostru scop pentru urmatoarea etapa a evolutiei Pamantului. In aceasta etapa, semintele de pace si abundenta pe care le-ati semanat vor incepe sa se materializeze in moduri miraculoase, pe masura ce Omenirea incepe sa lucreze impreuna, pentru a asigura un viitor de pace pentru toti.

Veti fi lideri in cadrul cantecului de armonie. Ii veti invata pe altii cum sa vada prin ochii iubirii si compasiunii si cum sa vada ca sunteti intr-adevar o singura familie pe Pamant. Pe masura ce Spiritul v-a atras catre grupuri de suflet si familii spirituale, ati realizat conceptul familiei de Lumina. Acum, veti incepe sa ii vedeti pe toti cei de pe Pamant ca facand parte dintr-o familie mareata si veti incepe sa vedeti cum ii puteti accepta pe toti, in cadrul cantecului de armonie si iubire.

Preaiubiti Lucratori intru Lumina, ati ajuns departe si ati muncit din greu. Acum este timpul sa va bucurati de recompensele muncii voastre, facuta de-a lungul multor vieti. Acum este timpul sa permiteti ca abundenta, pacea, iubirea si bucuria sa intre in vietile voastre. Acum este timpul sa imbratisati fluxul de binecuvantari Divine, cu recunostinta si gratie. Asta, deoarece lunga lupta s-a incheiat si incepeti acum sa materializati, cu usurinta si bucurie, in Lumina aurie a abundentei!

E timpul sa intelegeti binecuvantarile marete ale vietii de pe Pamant si aventura vietii, pe masura ce creati impreuna, ca o expresie a Vointei Divine. Este timpul sa eliberati complet toate tiparele trecute ce contin lipsa de valoare, frica, vina, furie si judecarea celorlalti si sa acceptati ca toti oamenii se afla aici ca sa evolueze si sa creasca in Lumina sufletelor lor.

Preaiubitilor, pe masura ce eliberati conceptele de dualitate si judecata din vietile voastre si acceptati „familia unificata” de pe Pamant, va veti misca pe ritmul muzicii cantecului armoniei, pentru ca ati creat o cultura bogata si diversa pe planeta voastra si, cu toate acestea, sunteti cu totii expresii iubite, de Lumina Divina in forma materiala. Atunci cand intelegeti pe deplin acest principiu, veti putea sa depasiti frica si ura si sa acceptati Scopul Divin din spatele tuturor lucrurilor.

In Energia Veche, erati ca niste copii si erati motivati de emotii si frici intense, adesea distorsionate. Insa acum sunteti treji intru Lumina, ca niste fiinte mature ale Luminii si sunteti motivati de iubirea si compasiunea pura, reflectie a Divinitatii voastre interioare. Invatati sa vedeti acea Divinitate in altii si sa faceti alegeri in conformitate cu acea Lumina. Si, astfel, Pamantul se inalta in Lumina Divina si rezoneaza cu cantecul armoniei, care este stabilit pe Planeta drept cheie a evolutiei sale viitoare in Lumina.

Energiile pentru noiembrie 2008

In noiembrie, Soarele se va afla in Scorpion, si trece in Sagetator, pe 22 noiembrie. Soarele, Mercur, Marte si Pluto vor trece toate prin Sagetator in noiembrie, creand o energie intensa in casa a noua, a intelepciunii spirituale. Asteptati-va la o perioada de intelegeri profunde si o noua constienta, pe masura ce va pregatiti sa patrundeti in Noile Energii ale lui 2009.

Luna Plina va cadea pe 13 noiembrie, in Taur, cu a doua casa guvernata de Venus. Este o Luna de Pamant si reprezinta astfel o oportunitate buna de-a va concentra atentia asupra materializarii abundentei si frumusetii, in ciclul urmator al energiei Noului Pamant.

Luna Noua este pe 27 noiembrie in Sagetator. Aceasta este o perioada potrivita pentru a medita asupra Trezirii si Constiintei Superioare, pe masura ce va pregatiti sa traversati energiile accelerate catre Noul An si noul ciclu de materializare.

In aceasta perioada, pe 27 noiembrie, Pluto va parasi zodia Sagetatorului pentru ultima data si va trece in Capricorn. Este un indiciu ca munca de transformare spirituala interioara a fost indeplinita si ca noul centru de atentie in cadrul evolutiei va fi Pamantul insusi si materializarea acestor transformari interioare, sub forma unor structuri noi si modalitati noi de viata.

Este intr-adevar un timp binecuvantat de-a te afla pe acest Pamant si, pe masura ce inaintati in noile creatii de Lumina si bucurie, va dorim gratie si aventura in calatoria voastra!
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Photobucket Preluat de la www.editura-foryou.ro