28 nov. 2008

Creat-va propria imparatie a Luminii (Arhanghelul Uriel)

Mesajul Arhanghelului Uriel (ii multumim Alexandrei Stan)

Creati-va
propria imparatie a Luminii

In calitate de co-creatori ai realitatii voastre, lucrati impreuna cu Universul pentru miscarea energiei pe plan material. Pamantul este locul in care ati ales sa experimentati polaritatea in manifestarea ei sub forma de Intuneric si Lumina. In acest plan este teritoriul voastru si Universul va raspunde nevoilor si va serveste. Ati ales acest model pentru a va putea intoarce la puterea voastra, la Divinitate si la intreg in propriii vostri termeni, astfel incat sa puteti decide cand se va intampla acest lucru atat pentru energiile individuale, cat si pentru energiile colective ale planetei. Fiecare dintre voi joaca un rol in acest proces si, invatand sa va manifestati propria imparatie a Luminii, va reconectati Acasa, va reconectati la Sursa si aduceti Raiul pe Pamant.
Imparatia pe care o manifestati este reflectata in realitatea voastra. Este ea oare diferita de viata pe care v-o doriti sau de binecuvantarile pe care doriti sa le primiti? Primiti abundenta si bucuria pe care credeti ca le meritati. Fiecare aspect al imparatiei voastre este ceea ce manifestati voi. Toate limitarile care exista in realitatea voastra sunt alese de voi. Fiecare aspect al Intunericului si al fricii este creatia voastra. Lumina va este intotdeauna disponibila, dar trebuie sa o invitati sa intre in imparatia voastra. Va stabiliti energia imparatiei de Lumina prin intentia voastra si Universul va raspunde solicitarilor fara sa va judece alegerile. Stabiliti-va intentia pentru lipsa eforturilor, pentru bucurie, pace si abundenta, pentru ca numai voi detineti puterea sa o faceti! Universul nu va poate crea imparatia in locul vostru si nu poate manifesta ceea ce voi insiva nu sunteti in stare sa prevedeti pentru voi. Imparatia voastra poate parea goala si singuratica, intunecata si inspaimantatoare. Nu sunteti singuri in aceasta calatorie, pentru ca sunt legiuni de ingeri care asteapta sa ii invitati in imparatia voastra. Daca va simtiti lipsiti de sprijin inseamna ca ati uitat ca sunteti iubiti peste masura chiar si in momentele voastre cele mai intunecate. Va luptati cu Intunericul pentru ca ati uitat ca Lumina va sta la dispozitie si asteapta numai sa fie invitata. De fiecare data cand cereti ajutor, invitati Lumina sa patrunda pe taramul vostru. Dar nu trebuie sa asteptati pana cand aveti nevoie de ajutor. Experimentati frica pentru a va reaminti dragostea neconditionata din care proveniti. Va puteti afla in aceasta energie oricand si fiecare moment reprezinta o ocazie pentru a va afirma conectarea si pentru a crea o imparatie a Luminii care sa beneficieze de abundenta nelimitata a Universului.Calatoria voastra spirituala este una a reconectarii si a reamintirii faptului ca ati venit aici sa va creati propria imparatie a Raiului. Misiunea voastra este de-a reconecta planurile material si spiritual, de-a aduce Raiul pe Pamant si de a sprijini Inaltarea Pamantului catre dimensiuni superioare. Aveti puterea de-a alege desfasurarea in timp si manifestarea acestui proces, de-a aduce imparatia Raiului pe Pamant pentru intreaga omenire. Cum arata imparatia voastra? Voi ii alegeti fiecare detaliu si energia. Puteti alege abundenta sau lipsa, durerea sau bucuria, iubirea sau frica. Construiti-va o imparatie a Luminii in care Intunericul sa nu poata patrunde! Acum este momentul sa incepeti: sufletului vostru ii este dor de casa si de imparatia Raiului si voi aveti puterea de a crea aceasta imparatie in locul in care va aflati. Pentru asta va aflati aici.

Mai multe vieti intr-una singura

Se pare ca indivizii Indigo traiesc mai multe vieti intr-una singura. Ei au experiente care cuprind si raul cel mai rau, si binele cel mai bun, si tot ceea ce este intre aceste extreme. Multi adulti Indigo se afla in punctul in care se pregatesc sa traiasca viata despre care au crezut intotdeauna ca le este la indemana, dar pe care nu au reusit niciodata sa o creeze. Si au incercat multe pe parcurs, inclusiv sa se adapteze unor cariere si stiluri de viata care erau foarte potrivite pentru altii, dar care pentru ei nu erau niciodata bune. O data ce si-au gasit nisa, locul in care se simt confortabil, ei pot crea viata pe care si-o doresc si totul le merge in acest sens. Dar, pe parcursul acestui proces, ei traiesc multe vieti.

Prima parte a vietii unui Indigo este de obicei dificila. Nu cunosc niciun Indigo care sa creada ca a avut o copilarie binecuvantata, fericita si normala. Ei vorbesc despre probleme cu parintii, cu fratii si despre incercarea de-a se simti confortabil intr-un mediu in care ieseau in evidenta pentru toata lumea ca fiind diferiti. Aceasta viata a lor din trecut le poate crea credinta ca viata este grea si ca nimeni nu ii intelege, credinta pe care o poarta cu ei la maturitate, cand pot continua sa incerce sa fie ca ceilalti si sa lupte sa-si gaseasca darurile si calea. Acesta este inceputul partii neclare din viata lor, care poate dura cativa ani.
Si maturitatea poate fi dificila pentru Indigo, pe masura ce-si completeaza provocarile cu care s-au confruntat in copilarie si incearca sa-si foloseasca darurile in moduri coerente. Exista o nevoie permanenta de-a intelege cine sunt, ce vor sa faca si cum sa realizeze asta. Aceasta poate parea o alta perioada intunecata a vietii lor, dar schimbarea se poate petrece. De indata ce hotarasc ca sunt OK sau isi gasesc un tel semnificativ, lucrurile se schimba. Isi gasesc calea, se conecteaza la darurile lor si ocaziile li se deschid in fata. Indivizii Indigo au rezultate foarte bune la manifestare cand isi pot canaliza energiile si pot urma fara teama ceea ce le-a trezit pasiunea. Aceasta schimbare este atat de puternica, incat poate parea ca fiind sfarsitul unei vieti si inceputul altei vieti noi. Starea lor se schimba de la a se simti pierduti si confuzi la a avea claritate absoluta si un tel, stiind ce sa faca si cum sa o faca. Este o atat de mare diferenta in felul in care se simt si isi stapanesc potentialul, incat vechile indoieli si neclaritati sunt de domeniul trecutului. Aceasta schimbare se poate intampla oricand si sta in puterea oricui. Daca va aflati inca in starea de confuzie si ratacire, sa stiti ca schimbarea va veni atunci cand va veti permite sa patrundeti adanc in sine si sa va recunoasteti pe voi si talentele voastre. Daca ati facut schimbarea, stiti deja ca va simtiti ca si cum ati pasit in viata si ca va puteti concentra de acum asupra crearii unei vieti satisfacatoare si fericite pentru voi.
Preluat de la ...
http://www.editura-foryou.ro/