15 nov. 2008

Energiile intunericului si luminii - gasindu-va armonia interioara


11 noiembrie 2008
Ierarhia prin Frank Hoogerbeets.

Asa cum pamantul se muta pe spirala evolutiei in benzile inalt frecventionale, conceptele voastre despre viata se schimba gradual si devin din in ce mai mature. Daca priviti inapoi veti vedea o schimbare magnifica in felul in care v-ati vazut lumea in trecut si in felul in care o percepeti acum. In special despre schimbarea conceptului dualitatii dorim sa vorbim acum. In trecut, voi toti ati stiut ca exista lucruri ''bune'' si lucruri '' rele'' in viata si v-ati format viata in conformitate cu aceasta teorie; daca gasiti ceva bun sau familiar, va deschideti si il imbratisati, dar daca va confruntati cu ceva rau sau extraterestru, voi permiteti emotiilor fricii sa ia controlul. Aceste concepte au facut parte din voi inainte de cercul evolutionar, si ca si copiii ai Creatiei, voi a trebuit sa va gasiti drumul prin densitatile joase, discernand intre bine si rau, corect si gresit, judecare si non-judecare. Totusi, va putem asigura ca acele zile s-au sfarsit. Voi nu va veti mai clatina intre extremele spectrumului densitatii frecventelor joase decat daca asa alegeti voi. Nu va mai trebui sa experimentati confuzia si nesiguranta in privinta a ce alegeri sa faceti, decat daca voi doriti sa experimentati acest lucru.
Asta pentru ca umanitatea ca intreg si planeta se afla in procesul intrarii intr-un nou nivel al constiintei unde binele si raul pur si implu nu mai exista. La acest nivel al constiintei veti face alegeri in aliniament cu dorintele sufletului, a Sinelui Inalt, pe care le veti experimenta ca fiind dorinta sufletului.In trecut, voi de asemenea ati avut capacitatea de a simti dorintele inimii voastre, dar adesea le-ati ignorat din cauza fricii care a rezultat intr-o nesiguranta si o lipsa de incredere in sinele propriu care a permis mintii voastre sa preia controlul ca un substitut. Asa a fost situatia cand prim-ministrul a condus in locul regelui sau reginei. Dar mintea nu a fost niciodata capabila sa inteleaga intelepciunea regelui; inima voastra CUNOASTE, in timp ce mintea voastra este capabila sa analizeze si sa traga concluzii. In trecutul vostru, inima si mintea au fost deasemenea in conflict si in majoritatea timpului vocea inimii voastre era tacuta. A facut parte din experimentarea lumii tridimensionale joase si toate experientele voastre marete se aduna in intelepciunea voastra. Asa cum voi inaintati prin tranzitie intr-o noua constientizare, voia adesea vorbiti despre imbratisarea luminii si despre a lasa intunericul in spate. Depinde cum interpretati aceste cuvinte, ele pot insemna eliberare la fel cum pot insemna si limitare. Desigur, fiecare dintre voi aspirati sa imbratisati lumina si sa intrati in starile inalte ale constiintei unde abundenta si armonia sunt predominante. Multi dintre voi tanjesc cu disperare ca aceasta noua lume sa vina si este un lucru bun sa aveti o imagine clara a cum doriti sa fie realitatea voastra. Totusi, in timpul procesului, puteti uita sau poate ca nu doriti sa va uitati inapoi la acele parti ale voastre care inca nu sunt in armonie dar care doresc sa vina la suprafata pentru a se bucura si ele de noua lume.DACA NU PERMITETI PARTILOR DIZARMONICE DIN VOI SA FIE VINDECATE, NU PUTETI INTRA IN NOILE NIVELE ALE CONSTIINTE. Noi stim ca partile fiintei voastre care cauta cu disperare armonia, sunt conectate la greselile din trecut si este un proces dureros cand le infruntati, dar este o parte esentiala in procesul tranzitional si trebuie sa permiteti acestor parti ale fiintei voastre sa fie vindecate. Noi am spus adesea ca nu exista bun sau rau si asta se aplica fiecarui aspect al vostru, fiecarei lumi, fiecarui univers care a fost vreodata creat sau care va fi vreodata creat. Voi nu puteti face lucruri bune sau rele; tot ceea ce
faceti este sa creati propria realitate in conformitate cu ceea ce doriti sa experimentati. Asta face parte din liberul vostru arbitru, asa cum am mai explicat.Totusi, in contextul acestei alegeri libere, exista un concept pe care noi il numim intentie. Toata Creatia se bazeaza pe polaritatea pozitiv si negativ, masculin si feminin, lmina, intuneric, sus, jos. De fapt voi nici n-ati putea exista fara creatia unei spirale descendente asa cum a fost autostrada pe care ati pornit-o de la Sursa catre scantei ''mai mici'' fragmentate de divinitate. Asta definim noi o intentie polarizata negativ si nu este nimic negativ insensul de rau si bun. Este pur si simplu o expresie a intentiei si a scopului, si asa cum voi cunoasteti TOTUL in creatie are un scop, in special pentru a obtine stari mai inalte ale constiintei. Dar pentru a obtine stari mai inalte ale constiintei, o spirala ascendenta trebuie creata printr-o intentie polarizata pozitiv. De la cea mai pura imagine a Creatiei, spirale ascendente si descendente trebuie intotdeauna sa fie in echilibru, caci toate lucrurile din creatie constant trebuie sa tinda catre echilibru si armonie. Deci nu poate exista o miscare descendent fara una ascendenta. Asa cum intentionati sa urmariti ascendent spirala Ascensiunii, care eventual va fi intentia fiecarei scantei divine, TOATE partile fiintei voastre care inca NU sunt in armonie, TREBUIESC vindecate. Nu exista alta cale. Asta inseamna ca trebuie sa va priviti, sa fiti onesti si cel mai important lucru, SA NU VA FIE FRICA DE VOI INSIVA. Intunericul este pur si simplu o alta expresie a energiei creative, cum este si lumina, si voi nu puteti incuia sau reprima energiile intunecate din voi,caci ele trebuie sa fie aduse in echilibru cu energiile voastre luminoase. In final, lumina si intunericul sunt doua fete ale Creatiei; ele nu sunt dusmani. Si asa cum atingeti planuri inalte ale existentei voastre, voi aduceti aceste doua aspecte ale creatiei in voi insiva in armonie, permitand ambelor sa se integreze si sa fuzioneze total, ceea ce va rezulta o metamorfoza si o renastere a fiintei voastre.Cat timp parti ale fiintei voastre nu se afla in armonie, trebuie sa munciti ca si co-creatori. Deci ceea ce numiti voi adesea in comunitatile voastre spirituale a va muta din intuneric in lumina, inseamna a aduce toate aspectele voastre in armonie, nu a ascunde partile intunecate si a fugi de confruntari. Daca apare vreo confruntare, este o indicare ca este timpul sa aduceti aspectele dizarmonioase in echilibru, fie ca sunt aspecte din voi, din familia voastra sau din comunitatea voastra. Eventual ele sunt interconectate si fac parte din cine sunteti.
Un alt aspect despre care dorim sa discutam aici are stransa legatura cu acest subiect si in mare masura cu vechile cai ale lumii voastre, este aspectul judecarii. In trecutul vostru, s-a considerat a fi normal judecarea comportamentului unei persoane, daca acesta nu se intalnea cu standardul vostru sau era normal sa dati vina pe altcineva pentru ce vi s-a intamplat. Ati facut asta pentru ca nu ati realizat ca totul si toata lumea este interconectata si si face parte din cine sunteti si ca judecand, voi il atrageti in viata voastra si deveniti ceea ce judecati. ''Deveniti ceea ce judecati''. Aceasta este o lege universala, caci in adevar voi intotdeauna va judecati pe voi insiva, asadar va exprimati propria suparare sau lipsa de iubire fata de sine. Este o stare de afi dezechilibrata si dizarmonioasa care trebuie vindecata mai devreme sau mai tarziu. De aceea voi o atrageti in viata voastra. Si cu accelerarea frecventelor care se manifesta acum pe pamant, va veti confrunta constant cu comportamentul vostru care judeca daca inca se mai afla in sistemul vostru energetic. Veti experimenta din ce in ce mai mult caderea vechilor cai si a vechilor obiceiuri. Majoritatea dintre voi ati fost invatati in copilarie ca acopul vietii este a va crea o viata plina de succes, fericita si confortabila si a va gasi fericirea.
Acum puteti intelege ca toate astea nu va aduc implinirea la care ati sperat. Asta pentru ca vechea lume nu este concentrata pe nici un fel de crestere spirituala, ci doar pe adunarea multor bunuri materiale si lux si pe a gasi fericire in propria zona de confort creata de voi, unde puteti gasi o anumita luniste, sa stati relaxati si sa faceti...nimic. Acesta este motivul pentru care sistemul financiar este in colaps si a fost creat si motivat de lacomie, care nu are loc in realitatea care se manifesta acum pe pamant. Ceea ce cautati cu adevarat este armonia interioara. Asta ati cautat tot timpul. Starea armoniei si a iubirii nu are nici o legatura cu fericirea de sine si pasivitatea. Nu, inseamna a juca un rol activ in dezvoltarea si mentinerea unei societati care intalneste nevoile tuturor, nu doar a catorva. Inseamna a-i ajuta pe ceilalti daca simtiti. Acestea sunt schimbarile majore pe care le veti vedea manifestandu-se pe pamant in anii care vor urma. Nu veti gasi armonie ascunzandu-va si stand total radiant, centrat in sine, inclinat si exprimand vointa sinelui vostru inalt. Odata ce sufletul vostru si-a revendicat controlul total al vasului sau pamantesc veti descoperi, sau de fapt veti redescoperi realul VOI, si faptul ca niciodata nu a fost nimic altceva decat VOI. Toate conflictele eventual conduc catre armonie. Conflictele nu sunt decat expresii ale Unului care se intalnesc inca odata si gasesc cai de a atinge starea de armonie.Odata ce ati realizat si recunoscut Unicul din fiecare si din tot, nu veti mai simti nevoia sa mai exprimati sentimente dizarmonioase cum ar fi nemultumirea, gelozia si ura. Noi suntem fericiti sa vedem ca multi dintre voi isi gasesc calea afara din labirintul dualitatii. Astazi are loc unirea sexelor, religiilor si culturilor. Si desi tranzitia ar putea fi dificila si neconfortabila pentru voi in timp ce sunteti intr-un corp fizic, va fi un pret mic de platit care va asteapta. Noi suntem Ierarhia si noi va asteptam sa va exprimati total radiant Iubirea pe care o purtati in interior. Noi va binecuvantam. sursa: http://www.ditrianum.org/
Preluat de la ... http://alexandracoliba.blogspot.com/