11 nov. 2008

Trei chakre noi - Inaltarea constiintei (Maestrul Kirael)


Transmis prin Kahu Fred Sterling

KIRAEL : Astazi voi vorbi despre cele trei noi chakre.

Acestea sant localizate deasupra capului si sant de culoare: aurie, perla sau esenta perlei si albastru / verde. La acest moment, aceasta magica adaugare la sistemul vostru de chakre, poate fi cauzata de cateva din provocarile memoriei. Voi poate nu va veti aminti unde sant cheile de la masina sau unde v-ati lasat masina. Cativa dintre voi pot simti , ca si cum echilibrul vostru este putin inafara cand va sculati dimineata sau ca va pierdeti mimtile uneori. Memoria voastra nu dispare si voi nu va pierdeti echilibrul sau mintile. Mai degraba, noile chakre va conecteaza cu mintea voastra eterica , cu omni-creierul si acesta incearca sa aduca informatia stocata acolo in creierul local. treaba voastra este sa fiti constienti de aceasta calatorie si sa va schimbati gandurile despre ceea ce vi se intampla. Memoria voastra nu dispare, decat daca voi spuneti ca ea dispare. Deci, cand credeti ca nu va amimtiti unde ati pus cheile masinii, nu spuneti:" Eu nu imi potaminti unde le-am pus". In loc de asta, spuneti :" Ma voi uita mai atent dupa cheile masinii". Daca spuneti ca nu va amintiti ceva, nu santeti in momentul prezent . Stati in prezent si aceste noi trei chakre vor creste procentajul puterii creierului si veti folosi 20-25% , comparativ cu 10 % de acum un an. Intelegeti ca mai mult din energia voastra merge spre creier, inviorandu-l mai mult in fiecare zi. In esenta, creierul vostru supraintareste restul corpului vostru chiar acum. Dar corpul nu ramane in urma. Doar fiti constienti ca asta se intampla. Deci, daca va simtiti putin descentrati sau membrele nu sant atat de puternice cum erau, nu va ingrijorati. Doar fiti constienti de ceea ce se intempla intr-adevar. Voi continuati sa spuneti :" Eu sant ametit" sau :" Eu am uitatunde sant cheile masinii" si lucrurile vor merge mai rau sau nu dati crezare unor asemenea lucruri si lucrati cu orice situatie exista si lucrurile vor merge mai bine. Cu constientizarea a ceea ce se intampla, voi nu ganditi :" Oh, Dumnezeule, eu sant ametit cand ma ridic. Asta este foarte rau. Eu ma simt rau tot timpul". Aceste ganduri vor disparea din mintea voastra. Voi veti fi capabili sa inlocuiti aceste ganduri cu altele, cum ar fi :" Acesta este unul din lucrurile pe care Maestrul Kirael le-a spus. Aceasta este ajustarea corpului meu si este perfecta." Aceste ganduri vor ajuta la disiparea a ceea ce se intampla in corp. Voi puteti schimba orice, schimband mintea voastra. Mintea voastra este unde este puterea voastra. Voi puteti face orice doriti sa faceti si puteti folosi mintea pentru a realiza orice. Este alegerea voastra. Indreptati-va pe calea voastra si nu pierdeti timpul comentand calea nimanui. Intreaga calatorie inseamna constientizarea , cunoasterea a ceea ce se intampla cu corpul vostru si cunoastrea a ceea ce doriti si apoi sa o faceti.

Acum, ma voi concentra pe noile chakre. Am spus ca cele 3 chakre sant: aurie, perla sau esenta perleisi albastru / verde.

Chakra aurie este chiar deasupra capului si este tesuta in omni-creier, forta conectiva intre cele 4 corpuri. Voi puteti practica , folosind aceasta noua chakra, prin chemarea Sinelui vostru Inalt , atunci cand meditati. Cand voi convocati Sienele vostru Inalt , veti vedea un abur de lumina aurie care curge inspre voi. Asa cum aceasta lumina aurie curge spre voi, ascultati cu simturile voastre, nu cu urechile. Daca ascultati cu urechile, nu veti auzi nimic. Veti simti, mai degraba decat veti auzi, ceea ce va spune Sinele vostru Inalt. Calatoaria voastra va fi iluminata , asa cum respirati incet in energia pranei, tragand prana in jos , prin creierul vostru, in glanda pineala. Faceti aceasta timp de 3-6 respiratii, expirand adanc , controland curgerea exterioara a respiratiei. Eventual veti simti lumina in cap, deoarece toate aceste energii vor intra in creierul vostru si vor fi conduse in jos, in corpul vostru. Toata constiinta voastra va fi implicata in aceasta calatorie.

Urmatoarea, chakra esenta perlei este factorul care ghideaza toata lumina care intra intr-o persoana. Esenta perlei este adevarata voastra esenta spirituala . Daca v-ati putea vedea cum santeti voi cu adevarat, ati vedea esenta perlei si nu corpul fizic pe care il vedeti acum. Corpul fizic este o iluzie. El este ceea ce voi ati creat pentru a face aceasta calatorie, dar voi nu santeti corpul vostru. Voi toti ati auzit ca Maestrul Isus se va intoarce pe acest plan al Pamantului la un anume timp. Voi v-ati gandit ca El isi va aduce corpul , dar nu se va intampla asta. Maestrul Isus, Maestrul Buddha, Lady Quan Yin , toti acesti maestrii grandiosi vor veni in aceasta calatorie, in aceasta minunata esenta a perlei.

Acum, eu ma adresez chakrei albastru / verde , un castigator pentru cuvantul " mergi". Actualmente voi aveti chakra verde care este iubire si chakra albastra a gatului, care reprezinta adevarul vostru, dar aceasta noua chakra albastru/verde este adevarul tuturor adevarurilor , deoarece este tesatura inimii. Voi nu puteti vorbi prin aceasta chakra decat daca santeti in adevar. Daca va ganditi :" Eu voi verifica spunand o minciuna prin aceasta chakra", veti afla ca minciuna nu va putea fi spusa prin aceasta chakra. Ea va fi deasupra sau dedesubtul ei, dar nu va iesi prin acea chakra, deoarece aceasta va gazdui numai adevarul cel mai inalt. Aceasta este doar abecedarul celor 3 noi chakre.

Intrebare : Cat de vechi sant aceste chakre si cum le putem folosi?
Kirael : Chakrele care se invart in jurul vostru , au o vechime de minim 10.000 de ani. Voi aveti aceleasi chakre; nu conteaza de cate ori ati venit in corp. Constiinta calatoriei voastre depinde de sistemul de chakre care va sustine. Voi veti avea aceleasi chakre pe care le-ati avut pana acum , pana cand treceti printr-o schimbare in constiinta, punct la care chakrele voastre inferioare vor fi absorbite in chakra verde a inimii. La acel timp, chakra inimii voastre va fi chakra voastra de baza. Nu va jucati cu chakra gatului , care este chakra adevarului . Fiti constienti de adevarul vostru 100 % din timp. Daca folositi chakra adevarului pentru a va spune adevarul, totul vine spre voi si veti fi in adevar. Daca spuneti cuiva un neadevar si ei lucreaza cu chakra gatuluilor, ei vor auzi acel neadevar. Cu actualul vostru sistem de chakre , cand vorbiti din inima si prin chakra gatului, o abundenta de iubire vine spre voi. Daca deveniti furiosi in timp ce vorbiti din lumina verde a inimii, opriti-va, respirati si vorbiti din nou. Vedeti voi, daca voi spuneti ceva in furie, nu va iesi ca un adevar. Aceasta nu poate constitui adevarul. Voispuneti :" Asta nu este dragut, Maestre Kirael, deoarece eu vreau sa fiu furios pe oameni , pentru ca ei m-au suparat". Ei bine, atunci fiti furiosi, dar fiti constienti ca cuvintele voastre vor fi neadevarate. Odata cu introducerea noilor chakre, voi nu veti auzi doar cu urechile voastre fizice. Veti auzi de asemenea si cu cele 4 corpuri ale sistemului, cu constiinta voastra. Sistemul de 4 corpuri are propriul set de urechi , sa zicem asa. Invatati sa spuneti constant adevarul vostru si veti auzi mai mult adevar. Auzind cu sistemul vostru de 4 corpuri si spunandu-va constant adevarul, poate fi un lucru periculos pentru oricine din jurul vostru, deoarece voi veti sti cand cineva spune un neadevar. Nu veti sti exact ce neadevar este , dar veti fi constienti de el, deoarece acesta nu va rezona cu corpul vostru. Asa cum aceste noi chakre intra in actiune, veti deveni acordati cu modul lor de actiune si veti recunoaste un adevar si un neadevar imediat. Toate chakrele sant tesute in voi, inclusiv corzile purpurii sau violet si cu cat le veti folosi mai mult, cu atat mai acordati veti fi cu folosirea lor.

Intrebare : Cum vor opera aceste chakre in dimensiunea a 4-a , dimensiunea gandului?
Kirael : Aceste noi chakre vor intensifica calatoria voastra in a 4-a lumina. Toata calatoria voastra este despre gand. Gandul este tesut in corpurile voastre. Lucrand cu aceste noi chakre, veti fi constienti de calatoria voastra. veti simti ca devenitimai destepti, dar, da fapt, va veti aminti mai mult. Omni-creierul vostru se va trezi in deplinatatea lui si va v-a indemna in calataria voastra. veti avea noi puteri si noi intelegeri. Cand voi intrati in valul emotional, veti afla ca veti iubi intr-un mod mult mai puternic. Cand iubiti pe cineva neconditionat voi stiti ca il iubiti dincolo de cele mai indraznete vise ale voastre. In timpul prezent, iubirea neconditionata este de obicei rezervata pentru relatiile parinti / copii. Cu noile chakre, veti iubi pe fiecare neconditionat , fara legatura cu natura relatiei. Va veti uita unul la altul si veti spune " Uau, aceasta este adevarul / iubirea dincolo de cele mai indraznete vise. Eu sant atat de multumit". In sfarsit, corpul fizic va fi iluminat. Cu introducerea in aceste noi chakre, greutatea fiecaruia va fi redusa, nu pentru ca voi trebuie sa fiti slabi, ci deoarece va veti misca intr-o stare mai naturala de constiinta. Vaveti simti si veti fi mai luminosi. Daca intr-adevar va place sa fiti mai grei, voi puteti sa castigati greutatea inapoi mai tarziu, dar eu nu cred ca vreti, deoarece intregul vostru corp se schimba in cea de a 4-a dimensiune. De altfel, eu am folosit corpul fizic ca exemplu; toate cele 4 corpuri se vor schimba in aceasta calatorie a noilor chakre si in cea de a 4-a dimensiune. Totul in dimensiunea a 4-a devine iluminat.

Intrebare : Ce pot astepta eu de la noile chakre si de la activarea corzilor aditionale ale ADNu-lui?
Kirael : Chiar daca voi mergeti sau nu spre Schimbare, veti avea noi corzi de ADN. Cum se vor activa acestea este parte din calatoria voastra. Sa zicem ca aveti 6 corzi ADN. Cand treceti dincolo de a 4-a coarda de ADN , calatoria voastra va deveni mai puternica. Cand corzile incep sa vibreze, veti deveni confuzi , fie ca este a 4-a sau a 6-a coarda care incepe sa vibreze, deoarece corzile intotdeauna lucreaza in perechi. Majoritatea dintre voi vor recunoaste cand corzile aditionale de ADN incep sa vibreze , deoarece veti simti ca constiinta voastra incepe sa se schimbe, devenind mai puternica . Orice spiritualist stie ca ceva se intampla inauntrul sau , ceva ce nu poate intelege. Eu am mentionat la inceputul transmisiei ca voi cateodata uitati lucruri. Aceasta este datorita a ceea ce experimentati pa durata introducerii acestor 3 noi chakre, in sistemul de chakre. Voi primiti descarcari de informatii , de care nu ati mai auzit niciodata inainte. Daca voi credeti ca aceste descarcari nu perforeaza procesele gandurilor voastre , ganditi-va din nou. Daca va vibreaza 6 corzi de ADN , nu veti intelege ce informatie vibreaza ele. Nu veti intelege ce incearca aceste corzi sa va spuna, deoarece creierul vostru nu poate procesa informatia inca. Este greu sa se descurce cu informatia pe care voi nu o puteti intelege. Deci, asa cum voi primiti aceste descarcari, scrieti-le si nu puneti intrebari. Purtati un caiet cu voi sau un laptop , astfel incat sa puteti nota. Daca va ganditi :" respiratia fotonica a fost calculata la 8.654", notati-o. Mai tarziu, cand veti merge prin calatoaria voastra si va veti gandi ca respiratia pranica a fost calculata la 8.654, vetispune : " Oh, Dumnezeule, acesta este numarul pe care l-am scris". Nu numai ca chakrele voastre se vor schimba, dar voi va veti extinde la 8 corzi de ADN in corpul fizic. Corpul vostru va lua orice este nevoie pentru a face calatoria. Chiar acum, daca aveti 6 corzi, ele probabil nu sant in totalitate implicate in procesul corpului vostru. Corpul incearca sa le invoce, dar nu reuseste, pentru ca trebuie sa exersati. Corpul vostru trebuie sa fie intarit. Exercitiile vor aduce beneficii in activarea corzilor aditionale ale ADN.

Intrebare : Cat de vechi este sistemul de chakre si cum putem folosi noile chakre?
Kirael : Chakrele reprezinta cel mai vechi sistem al luminii voastre. Voi aduceti acest sistem de chakre cu voi in fiecare viata. Voi nu agatati acest sistem in cui atunci cand muriti. Planul Pamantului este singurul loc unde puteti folosi chakrele voastre. Cand voi ati venit cu sistemul vostru de chakre prezent, voi stiati exact la ce foloseste si ce sa faceti cu diferite chakre. Oricum, voi nu aveti experienta cu noile chakre si deci, voi va intrebati cum sa le utilizati . Calatoria voastra cu noile chakre este despre constiinta voastra. Noile chakre sant desemnate sa va inalte constiinta. Ca o regula, chakrele detin mai mult de jumatate dinenergia fotonica. Ele detin tot ceea ce trebuie sa faceti in aceasta calatorie. Chakrele voastre sant intr-o constanta stare de constiinta. Voi puteti sa invatati sa accesati energia din chakre. Doar acum cateva zile, am spus la cativa oameni cum sa intre intr-o parte a sistemului de chakre, aceasta esenta a luminii, sa selectioneze particolele si sa le deschida. Cand simtiti aceste particole deschizandu-se, voi veti vedea o pictura. S-ar putea sa va sperie mai intai, deoarece nu face parte din lumea voastra, dar informatia va va soca. Chiar acum , voi toti ganditi : "Eu voi face asta. O voi face chiar acum". Ei bine, nu conteaza, schimbarea se va intampla oricum. Daca doriti sa stiti ce sa faceti cu aceste noi chakre , fiti constienti de chakra violeta. Daca ati avut vreodata o poza a chakrelor voastre, ati putut vedea o lumina violeta. Voi ati stocat totul din vietile voastre anterioare si din viata prezenta in acea mica globula de lumina violeta. Intrati in acea lumina violeta si veti invata ceva despre noile chakre.

Intrebare : Chakrele sant in interiorul corpului?
Kirael : Bunul simt va va spune ca chakrele nu sant in interior. Ele nu se pot potrivi in interiorul corpului. De exemplu, chakra voastra de baza curenta, care este rosie si va impamanteaza este conectata cu corpul fizic. Ea se misca in sus si in jos. Ea este localizata in jos, in jurul genunchilor cateodata si apoi, sus in jurul taliei si se misca intre ele. Cele 3 noi chakre sant in afara voastra , de semenea, dar deasupra capului , desupra mintii voastre. Toate aceste chakre noi lucreaza cu voi tot timpul acum, dar voi nu le puteti vedea si multi dintre voi nici nu stiu ca sant acolo. Creierul vostru poate sa fie pus sa faca un anumit lucru , dar veti afla ca nu il puteti face, deci va veti scutura capul intr-o parte sau alta, deoarece nu va veti simti bine. Aceasta deoarece noile voastre chakre lucreaza cu voi, pentru a va aduce intr-o noua constiinta.

Intrebare : O multime de lucratori in lumina , la acest timp, au probele cu banii si sanatatea. Cum ar trebui noi sa fim constienti , sa fim pozitivi si sant aceste probleme legate de noile chakre?
Kirael : Noile chakre nu creaza aceste probleme. Banii, relatiile si sanatatea sant 3 subiecte de baza , de care umanii sant preocupati. Noile chakre va vor ajuta sa va schimbati gandurile despre aceste probleme. De exemplu, daca cunoasteti pe cineva care se confrunta cu probleme ale bolii, noul sistem de chakre va va reaminti sa fiti prezenti. Daca voi credeti ca veti pierde aceasta persoana prin procesul mortii si deplangeti moartea sa inainte ca aceasta sa se intample, mintea voastra constienta nu va merge acolo cu voi. Aceasta inseamna ca voi veti fi distrusi. Veti fi prinsi in iluzia a ceva care nu este real in acel moment. Noul vostru sistem de chakre va va face constienti de aceasta. Luati banii, de exemplu. Banii sant o iluzie, o concentrare a realitatii voastre care exista deoarece voi credeti ca exista. Problemele cu banii exista deoarece voi aveti nevoie de ei. Voi intrebati :" Ce vrei sa spui eu vreau sa am probleme cu banii? Eu nu doresc sa am probeleme cu banii". Ei bine, chiar si in a 3-a dimensiune, daca voi doriti intr-adevar sa treceti peste probleme banilor veti trece. Banii nu sant un obiect fix in aceasta dimensiune. Nici macar nu sant o realitate. Este o concentrare a realitatii voastre care merge dincolo de insisi banii. Voi puteti avea bani oricand aveti nevoie de ei. Depinde de voi. Voi spuneti :" Ei bine, Dumnezeule, daca eu pot avea bani, ii voi avea". Faceti rost de ei, daca ii vreti. Voi puteti avea bani, dar trebuie sa stiti ce sa faceti pentru a-i avea. Trebuie sa va schimbati gandurile si apoi sa faceti ceea ce este necesar. Amintiti-va sa stati prezent si noul sistem de chakre va va ajuta sa va rafinati gandurile , astfel incat sa va adresati problemei banilor dintr-un punct de vedere mai iluminat. Toate problemele voastre - bani, sanatate, relatii - se vor indrepta , cu putin ajutor de la voi.

Intrebare : Cum as putea lucra cu aceste 3 noi chakre pentru a le ilumina sau a le activa total?
Kirael : Faceti acest exercitiu. Inchideti-va simturile doar putin, dar fara sa adormiti. Inchideti ochii si faceti aceasta calatorie , prietenii mei. Vedeti aceste 3 chakre la 7 cm deasupra capului, fiecare la cate 2,5 cm. Faceti o respiratie pranica , tragand energia fotonica prin cele 3 chakre. Trageti energia prin creierul vostru, prin minte , apoi prin Celula Semnaturii, adica glanda voastra pineala. Apoi respirati din nou si lasati sa treaca mai departe prin corp si vedeti daca simtiti o senzatie de suierat in corpul vostru. Daca nu, incercati din nou. Aceasta nu este o meditatie. Este un exercitiu pe care il puteti face oricand si in oriceloc.

Intrebare : Copiii care se nasc acum au cele 3 chakre deja activate?
Kirael : Noile chakre s-au deschis pentru copiii nascuti in ultimii 25 de ani , dar noi-nascutii si copiii nascuti in ultimii 4 sau 5 ani, vin cu aceste chakre activate. Ei nu au chakre de baza, deoarece intreaga lor calatorie este despre constientizarea la acest nivel. Invataturile lor vor fi foarte pretioase. Daca ati putea vedea noile tipare ale chakrelor , ati realiza cat de minunate sant si ce lucruri minunate se intampla in sistemele acestor copii. Voi spuneti :" Ce se intampla cu aceste suflete tinere care vin in aceasta calatorie acum? " Ele vin si se roaga ca sa inteleaga aceasta calatorie, inainte ca Schimbarea sa se intample. Va fi dificil pentru ei , dar asta este o alta disutie.

Intrebare : Maestre Kirael, cand calatoresc cu corpul spiritual in timpul somnului, eu nu mai vreau sa ma intorc in corpul fizic. Noile chakre vor schimba aceasta dinamica?
Kirael : Noile chakre va vor ajuta sa va amintiti de ce santeti aici si aceasta va va face sa va intoarceti in corp , cu mai multa placere. Adevarul este ca, chiar acum , abia asteptati sa va intoarceti aici , deoarece vreti sa pretreceti o alta zi in aceasta dimensiune. Voi spuneti :" Oh, da, tu nu ai zilele mele. Zilele mele sant grele." Aceasta poate fi adevarat , dar daca voi va treziti in dimineata urmatoare , voi o faceti pentru ca doriti asta. Deci, cand va treziti dimineata si spuneti :" Oh, Dumnezeule, o alta zi de rutina.", asta nu este adevarat si este un lucru teribil sa va faceti asta voua insiva. Voi va treziti in mod precis pentru ca doriti sa fiti aici , intr-o alta zi. Deci, a spune orice care va distrage de la calatoria voastra, asta nu va serveste pe voi. Voi ati ales acest corp pentru a face aceasta calatorie. Asigurati-va ca , atunci cand va intoarceti din calatoriile din timpul noptii, va onorati corpul , fiind constient ca nu numai ca ati ales sa faceti aceasta calatorie, ci ca ati ales sa o faceti in acest corp. Sistemul vostru de chakre evolutiv , va va face constient de cat de pozitiva este calatoria voastra. Chiar acum, la un nivel mai profund , voi stiti despre ce este vorba in calatoria voastra. De aceea, cand Creatorul a spus " Eu am un loc. Doreste cineva sa plece pe Pamant?", voi ati fost in prima linie. Voi abia asteptati sa ajungeti acolo. Daca voi muriti astazi, atunci imediat ati fi in linie , spunand :" Eu sant disponibil , eu sant disponibil, eu plec, eu plec." Voi doar nu va amintiti ca ati dorit sa va intoarceti. Noile voastre chakre va vor ajuta sa va amintiti ca doreati sa va intoarceti. In cazul tau, cand mergi la culcare, tu parasesti acest nivel al constiintei si mergi pe alta planeta, in alt timp, in alt spatiu. Tu vii inapoi in corp si cand o faci, tu gandesti :" Oh, Dumnezeule, este teribil". Nu este teribil. Tu crezi ca este greu sa te intorci in aceasta dimensiune , deoarece tu nu urmezi ceea ce spui ca vei face si asta face calatoria neimplinita. Daca spui ca vrei sa faci ceva , atunci fa-o. In acest fel, nu vei mai avea probleme cu intoarcerea in aceasta dimensiune. Tu ai o viata mareata in alte dimensiuni. Tu faci lucruri marete, totusi, tu lucrezi in aceasta calatorie 3 dimensionala. Deci, cand atingi poarta pentru a te intoarce in corpul care doarme, in loc sa spui " Oh, Dumnezeule, eu urasc aceasta calatorie", schimba gandul. Fii fericit cand te intorci in corp.

Intrebare : Noile chakre ma vor ajuta sa ma iubesc?
Kirael : Noile chakre te vor ajuta sa cunosti adevarul si numai in adevar te poti iubi pe tine. Daca voi toti invatati sa va iubiti pe voi putin mai mult astazi decat ieri, veti afla o noua deschidere in ADN-ul vostru , care va va putea imputernici pe voi si calatoria voastra. Noile voastre chakre va vor ajuta sa gasiti iubirea pentru voi insiva. Intre timp, in fiecare zi faceti ceva ce nu doriti sa faceti, dar cunoasteti in inima voastra ca trebuie sa o faceti. Parasiti-va slujba si luati-va una noua. Mutati-va din apartament si luati-va unul nou. Asezati-va in pozitia de a avea o stare de constiinta a invingatorului. Veti fi mult mai puternici. Adevarul, intregul adevar si nimic decat adevarul este o stare a constiintei de invingator. Practicand adevarul este o chestiune de incredere. Cand adevarul vostru se manifesta, veti avea incredere in calatopria voastra si veti fi capabil sa faceti fata la orice, in special fata de voi insiva. Noile voastre chakre va vor ajuta cu aceasta, dar voi trebuie sa faceti calatoria. Nimeni nu este perfect. Voi aveti propria voastra calatorie ; totusi, indiferent cand altii au o sansa, ei vor da vina pe voi. Voi santeti ca un cos pentru ca altii sa-si puna problemele in el. Voi aveti aceasta mare deschidere deasupra capului si altii arunca gunoiul acolo, deoarece voi acceptati si nu purtati pica. Fiti constienti de propria voastra calatorie. Cunoasteti adevarul vostru, increderea si pasiunea voastra. Daca cunoasteti adevarul vostru, increderea si pasiunea , veti cunoaste cele 3 C : claritatea, comunicarea si completarea si cei 4 piloni : meditatia, rugaciunea, programarea in timpul somnului si stapanirea mintii. Incepeti cu adevarul. Spuneti adevarul si oamenii nu va vor mai blama pentru problemele lor si voi veti invata sa va iubiti destul incat sa va vindecati. Voi cunoasteti adevarul si stiti cand santeti inafara lui. Cand santeti 100 % in adevar, atunci nu aveti dusmani. Acesta este adevarul. Aveti curajul sa incercati.

Intrebare : Cand ai spus sa inchidem ochii, am simtit ca chakrele mele se inclina si eu nu imi pot gasi centrul. Cum pot crea echilibrul, in timp ce imbratisez si spun bun venit celor 3 noi chakre?
Kirael: Ei bine, iti voi da raspunsul, dar cativa vor spune :" Uau, asta are sens" si apoi nu vei fi atent la ceea ce spun. A3-a dimensiune este o plasmuire a imaginatiei tale. Deci, daca nu iti place ce se intampla in corpul tau, trebuie sa mergi in minteata si sa o schimbi. Tu poti crea echilibrul fiind constient de dezechilibrul tau si apoi sa spui :" Bine. Inapoi in centru.". Crede-ma, te vei muta in centru. In loc de asta, tu spui :" Asta nu mi se pare in regula. Ma clatin.". Nu te simti in regula, pentru ca nu este in ordine. Chakrele tale se ajusteaza. Cunoaste aceasta si incurajeaza-le sa gaseasca echilibrul. Noile chakre se vor misca in aceasta calatorie, ajustandu-se constant, pana cand sant aliniate. Cand simti ca te clatini si spui " Oh, Dumnezeule, aceasta trebuie sa dispara.", eventual va disparea. Pe de alta parte, incearca sa spui :" Aceasta ma va intari" Si te va intari. Ele se vor imputernici mult mai repede. Tu poti schimba orice fiind constient de gandurile tale si schimbandu-le atunci cand nu te mai servesc. Despe asta este vorba in calatoria ta.

Intrebare : Ai vrea sa vorbesti despre splinteri si de cel mai usor mod de a le procesa?
Kirael : Splinterii sant descarcari de energie de la Sinele vostru Inalt. Majoritatea primiti aceste descarcari la fiecare 5 zile , odata cu schimbarea sistemului de chakre. In trecut, treceau 5 luni sau 5 ani intre aceste primiri. Pentru multi dintre voi, splinterii care vin acum pot fi introduse in chakrele voastre. Cand Sinele Inalt spune :" Ei bine, tu poti lua 2 splinteri in chakra ta violeta", voi nu aveti de ales. Voi puteti lua doar 2 splinteri in acelasi timp. Daca alegeti, voi spuneti :" Da-mi-le pe toate acum", dar ar fi prea mult pentru corpul vostru. Fiti constienti de planul corpului vostru si faceti procesarea acestor splinteri lin, intinzandu-va pe pat si lasandu-le sa intre usor in corpul vostru. Fiti constienti ca voi aveti de asemenea aspecte care isi vor descarca energiile in voi, ca si splinteri. Majoritatea dintre voi stiu ca 3 aspecte exista. Cateva din aceste aspecte deja au plecat acasa . Ele doresc sa plece de aici, astfel incat ele sa-si poata descarca energiile lor in voi. Sa presupunem ca aveti un aspect al vostru , care este buddhist, intr-o mica provincie din China si acest aspect este gata sa experimenteze procesul mortii. El va merge inapoi acasa , in Sinele vostru Inalt, deoarece acesta este cine este el. Apoi, el va descarca in voi toata cunoasterea pecare a invatat-o in China. Voi veti sti lucruri pe care altfel nu le-ati sti. Intindeti-va , cand acest urias splinter de informatie este descarcat si vedeti daca aceasta energie se aliniaza cu usurinta in corpul vostru.

Intrebare : Cand trecem prin aceste schimbari fizice, cum stim cand sa consultam un doctor si cand ne putem rezolva singuri problemele?
Kirael : Voi stiti cand sa vedeti un doctor, deoarece va veti da seama singuri. Cu alte cuvinte, nu va intrebati, doar mergeti, deoarece asta face parte din calatorie. Faceti intreaga calatorie si fiti constienti. Cand aveti un genunchi dureros si nu va mai descurcati, mergeti la medic. Mai mult decat atat, doctorul v-a spune :" Sa verificam" si deodata, paf, totul a disparut ! Voi spuneti " A fost atat de simplu?" Da, a fost. Voi puteti merge la doctor daca aveti cunoasterea sa faceti asta, subliniez cuvantul "cunoastere". Nu intrati intr-un joc al mintii despre ceea ce se intampla. Mergeti la doctor daca asa va dicteaza priceperea voastra.Va poate lua 6 luni sau 6 ani , din punct de vedere spiritual, sa intelegeti de ce ati mers la medic. Intelesul calatoriei este despre a avea constiinta ca voi aveti ceva care trebuie vindecat. Daca nu poate fi rezolvat cu metode alternative, atunci mergeti la doctor. Doar fiti constienti ca, daca intrati in sistemul medical, atunci trebuie sa va descurcati cu acesta. Voi stiti totul si noile chakre va vor ajuta sa va amintiti aceasta. Lobul temporal al creierului este conectat cu omni-creierul si de aceea este constient de noile chakre si de tot ceea ce aveti nevoie sa faceti. Deci, folositi acea energie pentru a determina sau nu daca veti merge la medic.

Intrebare : Ce legatura exista inrtre omni-creier, noile chakre si simtul libertatii pe care il simt?
Kirael : Tu devii constient si acum trebuie sa stii ce este acea constiinta. Intelege ca tu mergi in etapa urmatoare aacestei calatorii. Vei fi renascut maine dimineata si in fiecare dimineata , dupa aceasta. Intreaga calatorie este despre a constientiza ce este in aceste 3 chakre. Tu ai studiat aceasta problema in Pleiade. Te-am vazut intr-un loc numit Aquilia. Tu studiai noi informatii si le aduceai aici, pe acest Pamant, pentru a vedea daca le poti plasa in aceasta calatorie. Simtul libertatii este cunoasterea ca tu intri in aceasta noua calatorie a expansiunii.

Incheierea transmisiei - Este important sa stiti ca aceasta calatorie este despre cele 3 noi chakre . Este vorba despre constiinta voastra mai inalta. Voi puteti controla fiecare aspect al vietii voastre, ADNul vostru si omni-creierul si creierele locale. Voi santeti in controlul intregului proces al corpului. Voi santeti in controlul a orice si aceste 3 noi chakre va vor trezi la acest fapt. Buna seara. Maestrul Kirael.Sursa : http://www.kirael.com/

Preluat de la ...
http://alexandracoliba.blogspot.com/