16 nov. 2008

Reuniunea (William Gammil)



Cine sunt ei?

Sirius este cea mai luminoasa stea din galaxia noastra. Am aflat asta in dimineata aceasta, stand in biblioteca din apropierea casei mele. Ma gandeam la Sirius, despre cat de ulte nu stiu, cand mi-am dat seama ca nu auzisem si nici nu ma gandisem prea mult la Pleiade sau la Sirius pana cm cateva zile.
Pe de alta parte, de Frati auzisem; membrii unei constelatii colective cunoscuta drept Marea Fratie Alba. (“alba” intrucat contine toate clorile). Cunosteam arecum cu ce se ocupa, dar nu stiamclar cine, ce sau de unde erau: emanatii de la Creator, mi s-a spus, ganduri din mintea lui Dumnezeu. Sunt incantat ca am lamurit acest lucru. (Ca sa fiu mai exact, ei sunt ganduri de la Dumnezeu, care raspund intentiei noastre Divine. Noi intentionam, Dumnezeu le inventeaza). Dar adevarul este ca stiu foarte putine lucruri despre astronomie sau constelatii. Tot ce stiu despre Sirius este ca face parte dintr-o constelatie de forma unui caine, cainele ii apartine lui Orion, vanatorul, iar Orion este rezultatul a trei zei veseli care se usureaza pe spatele unui bou. Si cam atat despre cunostintele mele de astronomie si, oricum, prea putin despre Sirius.
Astfel incat, stateam in biblioteca, citind dintr-un dictionar de astronomie ca Sirius nu este dosr cea mai stralucitoare stea din galaxia noastra, ci este la o departare de 8,6 anu lumina de Pamat si de 26 de ori mai stralucitoare decat soarele nostru.
In timp ce citeam, mi s-au spus urmatoarele, desi nu in aceasta ordine. Sirius este aspectul masculin al unei aliante cu Pleiadele, menita sa corecteze o situatie inceputa in Atlantida, cu mii de ani in urma; un experiment care a luat-o pe o cale gresita. Impreuna cu Venus, Sirius si Pleiadele sunt jucatori cheie intr-un experiment ce se desfasoara in universul local. Pamantul este un gen de laborator, iar experimentul are legatura cu biogenetica si constiinta.
Omul, se pare, este rezultatul unei uniuni holografice intre spirit si materie, precursorul unei specii care nu va fi definitivata nici intr-o mie de ani. Intreaga constiinta umana va fuziona in cele din urma si va deveni creierul unei singure fiinte planetare, constienta si completa.
Pleiadele si Sirius reprezinta doua calitati specifice ce radiaza prin Universul Viu. Pleiadele reprezinta Iubirea si se ocupa cu exprimarea energiei. Sirius radiaza din adevar si se ocupa de forma si structura. Pentru a trece dintr-o dimensiune in alta, trebuie sa detii aceste doua polaritati – iubirea si adevarul, intelepciunea si compasiunea – intr-un echilibru perfect.
In acest moment, la nivel local, scopul este de a activa inima Divina si de a aduce lumina/constiinta Christica in forma. Sarcina celor din Pleiade este de a concentra energie pe inima umana, in timp ce locuitorii din Sirius se concentreaza pe geometria corpului fizic, corpul de lumina. Dar noi putem sa ajungem la acest echilibru, fara sa intelegem procesul in mod constient. Intentia corecta si increderea totala este tot ce avem nevoie.
Constelatia Sirius reprezinta dimensiunea a sasea a lumii noastre, a universului asa cum il stim. Ea creeaza forme de lumina geometrica, din formele fizice existente in lumea noastra si mentine corpul de lumina al Pamantului in forma, in timp ce inima Divina este activata.
In cartea The Pleiadian Agenda (Programul celor din Pleiade), Barbara Hand Clow ne spune ca cei din Sirius au construit marea piramida si Sfinxul, acum 13.000 de ani, pentru a mentine deschisa poarta stelara, in perioad in care intregul nostru sistem solar trece prin centura de fotoni si intra in Epoca Luminii. De atunci acestea au ramas in stare latenta – sau, cel putin, imperceptibila mintii tridimensionale. Asta, pana acum. Este vorba de un eveniment ciclic si acum a sosit momentul. Cei din Sirius ne pastreaza forma, pe durata acestui proces.
Dar totul incepe in inima.
Trebuie sa va deschideti inima si sa va linistiti mintea - opusul a ceea ce face majoritatea dintre noi. Daca inima voastra este inchisa dintr-un motiv oarecare, universul nu va putea sa va hraneasca. Si universul considera ca orice act de rezistenta din partea voastra este un act de agresiune. Invatati sa discerneti, dar pastrati-va inima deschisa.
Puteti fi accesati doar prin intermediul laturii voastre emotionale. Sarcina clor din Pleiade este de a va deschide inima umana, pentru a fi extins si adancita suficient de mult pentru a putea contine inima Divina. Ei initiaza, in acelasi timp, un curent ce ne depaseste planurile personale si care va permmite trecrea fortei vitale a energiei Divine prin noi, fara sa ne distruga, iar ulterior, sa fie transmisa spre ceilalti.
In timpul acestui proces, e posibil sa apara o tensiune in tiimus, inima ar putea avea de suferit. Veti avea dureri si furnicaturi in corop, senzatii pe care nu le-ati avut in acele regiuni ale corpului. Veti fi convinsi ca moartea se apropie. Toate acestea sunt necesare pentru a obtine accelerarea, inaltarea, insufletirea corpului, deschiderea unei noi chakre deasupr inimii, care are legatura cu conexiunile galactice si cu o capacitate sporita de ajutor si iubire neconditionata.
Va veti simti mai minunat si mai groaznic decat v-ati simtit vreodata in viata si veti avea ambele sentimente in acelasi timp – un echilibru perfect al naturii emotinale.
In centrul oricarui echilibru intre opozitii exista un loc linistit. Cu cat echilibrul va fi mai perfect, cu atat va fi mai mare pacea pe care o va emana. Foarte incet, aproape pe nesimtite, va veti da seama ca nicaieri nu este ca locul in care va aflati chiar acum.

Cine sunt ei?

Tot nu stiu cum sa numesc aceste Fiinte, altfel decat “Fratii” Am auzit ca erau numiti ingeri, extraterestri, mesageri, chiar celule informationale speciale, ce emana dintr-un organism universal. Etichetele, numele, genul si identitatile lor par sa se schimbe, in functie de sarcina sau functia pe care o indeplinesc in acel moment; aceeasi fiinta este pentru crestin un sfant crestin, pentru un indian, ub sfant hindus, pentru un musulman, ub frate musulman si asa mai departe.
Dar pentru mine, ei vor fi intotdeauna Fratii, in orice forma ar fi; forme gand de la Creator, care raspund propriei mele intentii Divine. Iar scopul diferentelor aparente exterioare nu este acela de a pacali, ci doar de a devni accesibili unei cinstiinte anume. Cand nu au forma, ei par sa existe intr-un colectiv viu, fara ratiune sau identitate separta.Identittea pe care par sa o aiba exista doar in contextul relatirei lor cu fiecare dintre noi.
Cand nu mai e nevoie de ei, se intorc inapoi de unde au venit. Cnd apare urmatoarea sarcina sau situatie, sunt stimulati sa ajunga in forma sau la concentrarea necesara indeplinirii respectivei sarcini. Intre sarcini, intre situatii, intre relatii, ei plutesc pur si simplu in acest rezervor al Fiintarii complet constiente si nediferentiate.

Dar cine sunt ei?
Tot nu am aflat.
“Noi suntem voi”, spun ei, “in moduri pe care nu le puteti intelege sau concepe. Va vorbim ca si cand am fi separati, deoarece asa considerati voi.
Toti faceti parte din acesta transfigurare, astfel incat, atunci cand se manifesta in voi aspecte diferite, multidimensionale, sa nu credeti ca sunteti “posedati”, sau oarecum dezechilibrati mental.
In fond, nu puteti fi locuiti decat de voi insiva.
Tot ceea ce vei trai in alte planuri sau dimensiuni esti “tu”, sau creatia ta. De fapt, toti venim din acelsi loc si, cand suntem aici, suntem acelasi lucru.
Aici se afla doar unul dintre noi – si acela esti tu“
Cartea se gaseste la ... http://www.editura-foryou.ro/