7 nov. 2008

Orasul de cristal - Flacara intreita a dimensiunii a 5-a


TRANSMISIE DE LA ARCTURIENI
Dragi membri ai Echipei Ascensiunii Planetare de pe Gaia.
Noi, Arcturienii , declaram mandri, ca oricare dintre voi este ACUM chemat sa se trezeasca total la constiinta, puterea,intelepciunea si iubirea neconditionata a Corpului vostru de Lumina. Aici, in Templul de Cristal, voi puteti vedea clar ca forma voastra adevarata este un magnific corp de lumina, in timp ce totusi santeti constienti de forma voastra fizica din cea de a 3-a dimensiune. Oricum, Voi, cei din lumile joase puteti fi inca sub iluzia ca Sinele voastre adevarate sant limitate la forma voastra fizica. Santem incantati sa va spunem ca a venit itmpul pentru ca voi sa indepartati coconul celei de a 3-a dimensiuni si sa reapareti ca "fluturele" m
ultidimensional care ati fost dintotdeauna.
Pentru a facilita aceasta transformare , noi va cerem fiecaruia dintre voi , aici, in Templul de Cristal, sa deveniti deplin constienti de voi, ca fiind un Corp de Lumina. Luati-va un moment mai lung pentrru a simti lumina care radiaza din miezul vostru , pentru a crea un vas fizic pentru SINELE vostru Multidimensional vast.
Este acest vas al Corpului de Lumina care va va purta in miliardele voastre de calatorii inter-dimensionale. Acum, noi va cerem sa luati un moment si sa fiti total constienti de realitatea voastra de pe Pamant. Intr-o realitate voi santeti aici, in Templul de Cristal, traind in Corpul de Lumina si in acelasi timp, voi santeti pe Pamantul tridimensional, traind in forma corpului uman. Aici, in flacara intreita a celei de a 5-a dimensiuni, voi santeti liberi de polaritatile separarii ca si de limitarile realitatii fizice. De acum incolo, perceptiile voastre s-au expandat pentru a experimenta mai mult decat o realitate in acelasi timp. Din perspectiva
Templului de Cristal , va rog sa luati un moment lung , pentru a observa din nou magnificul vostru Corp de Lumina. Acum, priviti in jos, la sinele pamantesc, pentru a va observa corpul fizic. Dimensiunile inalte pot percepe cu usurinta pe cele joase, dar dimensiunile joase, de obicei, nu le pot percepe pe cele inalte. Oricum, daca puteti stabili o constanta legatura intre realitatea voastra de aici , din dimensiunea Templului de Cristal si realitatea voastra paralela de pe Pamantul tridimensional, voi puteti constientiza abilitatea sinelui vostru uman de a percepe dimensiunile inalte. MAi mult, odata ce aceasta legatura este stabilita,VOI, cei 5 dimensionali, puteti transmite constant constiinta Corpului vostru de Lumina in constiinta acelor VOI care santeti impamantati pe Gaia. Pentru a incepe acest proces, trimiteti puterile voastre 5 dimensionale in visele sinelui vostru fizic , respirati iubirea neconditionata in inima voastra fizica si infuzati mintea voastra umana cu intelepciunea si cunoasterea Corpului vostru de Lumina multidimensional. Este timpul ACUM ca sinele vostru uman sa se TREZEASCA. Planeta voastra fizica, tara, familia si de fapt intreaga voastra realitate fizica are nevoie ca VOi, in realitatea voastra 3D , sa activati semintele voastre , ale Corpului de Lumina si sa deveniti cea mai inalta expresie a SINELUI in viata zilnica.
De cand Gaia calatoreste acum prin limitari in frecventele mai inalte ale expresiei SINELUI EI , ea cheama stewarzii ei de pe pamant si de pe mare sa o asiste la trezirea catre cea mai inalta expresie a SINELUI , de asemenea. Dragi Corpuri de Lumina, va rog sa spuneti sinelor voastre paralele, impamantate ca NU va mai fi nici o ascundere a puterii, intelepciunii, iubirii si imensei creativitati. Pe durata incarnarilor voastre , in noaptea lunga a ultimilor 2.000 de ani , Kali Yuga , lumina voastra a trebuit sa fie ascunsa , deoarece lumina Sinelui vostru adevarat , ar fi fost riscanta pentru sanatatea voastra. Deoarece Gaia, Sistemul ei Solar si ciclurile Galaxiei ei se intorc spre Centrul Galactic , aceasta era a fricii si dominarii se apropie de sfarsit. Sinele vostru impamantat , care traieste la doar cativa ani inainte de Marea Respiratie Cosmica a Centrului Galactic din 2012 este comoara in care Sufletul vostru a acumulat toate lectiile si toate realitatile pe care voi le-ati experimentat pe Pamantul tridimensional. Asa cum VOi , in realitatea paralele pamanteasca, transmutati frica din aceste multe realitati , in polaritatea opusa a iubirii, mult din frica antica a Gaiei , va fi transmutata de asemenea in iubire neconditionata. In acest mod, ambele, oamenii si planeta pot constientiza Corpul de Lumina, Impreuna ! In multele secole a lumii voastre, conceptul de Corp de Lumina, a aparut in multe culturi si a avut multe nume. Taoismul l-a numit " Corp de Diamant" si "Corp de Jad". Cabala l-a numit " Merkabah" si Tantra l-a denumit " Corpul Adamantin". Crestinismul l-a numit " Corp Glorificat" si catolicii au folosit termenul de " Corp Sfant". Vedanta a numit corpul de lumina " Corpul Superconductiv" si sufistii au folosit termenul de " Corp Supercelestial" . Neo-platonismul folosea termenul de "Corp Radiant" si Hermeticismul de " Corp Nemuritor". Kriya Yuga folosea termenul de "Corpul Stralucirii" si Tablitele de Smarald il numea " Corpul Auriu".
Termenul de Corp de Lumina vine din Buddhismul Tibetan. Asa cum puteti vedea, conceptul constiintei in forma unui corp de lumina a fost viu in memoria cautatorilor spirituali si a conducatorilor, de milenii. Deoarece, potentialul pentru acest corp este adanc in memoria voastra genetica, voi puteti imbratisa cu mai multa usurinta aceasta forma a Corpului de Lumina , ca pe o locuinta a constiintei voastre.
Mai important este ca acest potential este adanc in interiorul a ceea ce a fost denumit incorect " ADN vechi" . ADNul vostru vechi, care este 97 % din ADNul vostru este conducatorul puternic al activarii Corpului vostru de Lumina , in timp ce voi santeti inca impamantati in vasul vostru tridimensional pamantesc. Asa cum va continuati calatoria voastra , veti invata cum poate activa Respiratia Galactica din 2012 acest conducator puternic al ADNu-lui vechi.
Acum, noi va vom pregati pentru a accepta constient si a participa la acest moment cosmic.

CONSTIENTIZAREA CORPULUI DE LUMINA ATMA A SINELUI FIZIC

Din punctul de vedere al Vostru, cei din Templul de Cristal , priviti din nou la VOi cei de pe Pamant. Uitati-va adanc, adanc in inima voastra fizica, pentru a vedea ATMA , Flacara Voastra Intreita A Intelepciunii , Puterii si Iubirii. Asa cum va priviti ATMA in interiorul inimii vasului fizic, folositi respiratia multidimensionala a Sinelui Corpului vostru de Lumina sa respire in Flacara Intreita a vasului fizic. Cu prima respiratie treziti Intelepciunea interioara a sinelui uman. Cu a 2-a respiratie treziti Puterea interioara a sinelui vostru uman. Cu a 3-a respiratie treziti Iubirea interioara a sinelui vostru uman. Adanc in interiorul Flacarii corpului vostru pamantesc, ATMA este samanta Corpului vostru de Lumina. Aceasta smanta poate fi vizualizata ca pe Merkaba voastra interioara. Din punctul de vedere al Templului de Cristal, vedeti Merkaba in interiorul ATMA a inimii voastre fizice.

CORPUL DE LUMINA 5 DIMENSIONAL - ACTIVAREA MERKABEI SINELUI FIZIC

Pentru a incepe activarea Corpului vostru de Lumina in viata voastra 3 dimensionala, folositi respitratia multidimensionala a Corpului vostru de Lumina VOI, pentru a constientiza Merkaba interior al acelui VOI, impamantat. Din Sinele Corpului vostru de Lumina :
- Cu prima respiratie - va expandati Intelepciunea umana , pentru a imbratisa Intelepciunea Infinita a Corpului vostru de Lumina Multidimernsional .
- Cu a 2-a respiratie - va expandati Puterea umana pentru a imbratisa Puterea Creativa a Corpului vostru de Lumina Multidimensional.
- Cu a 3-a respiratie - va expandati Iubirea umana pentru a imbratisa Iubirea Neconditionata a Corpului vostru de Lumina Multidimensional.

CORPUL DE LUMINA SE EXPANDEAZA IN MERKABA SINELUI FIZIC

Pentru a expanda Merkaba interioara a sinelui vostru impamanta, respirati din nou din Corpul vostru de Lumina , in ATMA umana.
- Cu prima respiratie din Corpul vostru de Lumina - expandati Merkaba corpului pamantesc dincolo de inima fizica si in jurul corpului fizic.
- Cu a 2-a respiratie din Corpul de Lumina - expandati Merkaba corpului pamantesc dincolo de capul fizic.
- Cu a 3-a respiratie - expandati corpul pamantesc dincolo de picioarele fizice. Acum, in loc de Merkaba, fiti cu sinele vostru pamantesc. Sinele vostru pamantesc este in interiorul Merkabei. De altfel, Merkaba va fi invizibil pentru multi din planul fizic, sinele pamantesc poate experimenta cu usurinta corpul de lumina, asa cum el il ghideaza si il protejeaza in viata zilnica. Dragii mei, in Templul de Cristal, va rog sa fiti rabdatori cu sinele vostru uman , pentru ca in aceasta realitate, el face fata la mari provocari.
Spuneti-i iubitor sinelui vostru pamantesc sa uite ceea ce ii spun altii despre ce sa faca sau ce sa fie. Spuneti-i iubitor sa va urmeze pe VOI, in a 5-a dimensiune.
In incheiere, noi, Arcturienii, am dori sa va vorbim despre vasele voastre pamantesti. Dragii nostri, noi va laudam pentru imensul vostru curaj , pe durata acestui timp al transformarilor personale si planetare. Va rog, sa luati un moment acum, pentru a activa Corpul vostru de Lumina , din perspectiva sinelui vostru fizic.

SIELE FIZIC ACTIVEAZA CORPUL DE LUMINA
DIN PERSPECTIVA CELEI DE A 3-A DIMENSIUNI

Respirati adanc, incet, indelung pentru a cauta in constiinta voastra orice resentiment pe care il aveti fata de orice persoana, situatie sau loc . Respirati in acel resentiment, pentru a-l transmuta in compasiune si a multumi pentru lectia invatata.
Cu vechile resentimente transmutate in compasiune si gratitudine, respirati in ATMA interioara , care acum a devenit multidimensionala . CUNOASTETI Infinita voastra Intelepciune - respirati-o inafara in realitatea voastra zilnica. FITI PUTEREA voastra Creativa si respirati-o in realitatea voastra zilnica. SIMTITI Iubirea neconditionata si respirati-o in realitatea voastra de zi cu zi.

SINELE FIZIC EXPANDEAZA MERKABA
DIN PERSPECTIVA CELEI DE A 3-A DIMENSIUNI

In interiorul brizei ATMA-ei , vedeti Merkaba voastra interioara , samanta Corpului vostru de Lumina. Cu puterea intentiei voastre , expandati merkaba deasupra capului , dedesubtul picioarelor, in fata , in spatele si de jur imprejurul vostru. Cu activarea Merkabei voastre , samanta Corpului de Lumina , veti experimenta cateva simptome ale transformarii , cum ar fi, o senzatie de crestere a caldurii in interior , care radiaza din corpul vostru. Aceasta va conduce la cresterea frecventei rezonantei voastre fizice. Voi puteti avea de asemenea vise extrem de vii , dintr-o realitate diferita , pe care nu vi le puteti aminti. Voi puteti obosi repede , datorita treburilor pamantesti si preferati sa priviti cerul sau o floare minunata, sa cantati, sa dansati si sa va exprimati creativitatea voastra crescanda. Cel mai bun remediu pentru aceste simptome este sa acceptati lumina multidimensionala trimisa de Sinele Corpului de Lumina si sa o straluciti in orice emotie , gand si actiune. Purati Intelepciunea voastra interioara, Iubirea si Puterea, ca pe un nou set de haine si emanati mandri gloria expandarii Corpului vostru de Lumina. Stati fermi in adevaratul vostru Sine. Plasati orice "probleme nerezolvate" in Coridorul vostru, pentru a le elibera de frici. Apoi , ele se vor reintoarce la voi ca probleme, pe care voi veti CREDE ca le puteti rezolva.
Noi va multumim ca v-ati alaturat noua in "camera repetitiei pentru 2012" si va reamintim ca voi santeti PERFECTI, chiar ACUM, exact acolo unde santeti. Fiecare frica, suparare, furie, bucurie pe care le-ati simtit, v-au facut cine santeti voi astazi. Iubirea neconditionata este tot ceea ce santeti acum si tot ceea ce ati fost. Aceasta este puterea acceptarii neconditionate a cine santeti voi ACUM , care va v-a permite sa va schimbati.
Articol preluat de la ... http://alexandracoliba.blogspot.com/