23 nov. 2008

Reuniunea (William Gammill)Marea mutatie

Nu ma preocupa catusi de putin inversarea polilor. Se pare ca odata cu deplasarea polilor magnetici ai Pamantului, constiinta umana va trece intr-o alta dimensiune – a patra sau in a cincea in acest caz, in functie de cine sunteti si de cine ascultati. Toti sunt de acord cu faptul ca, se pare, constiinta umana se indreapta catre un loc unde nu a mai fost inainte. Iar acest eveniment este mai mult sincronistic, decat cauzal.
Prin asta vreau sa spun ca modificarea constiintei umane este doar o parte din ceea ce se intampla. Fiecare piatra, broasca sau copac, intreaga omenire si toate lucrurile elementale de pe Pamant se pregatesc sa primeasca o lumina mai inalta, un program nou de reintoarcere la Sursa. Toate fiintele constiente vor primi acest program in cadrul familiei lor biologice ca intreg, cand si in ce masura constiinta lor individuala va fi pregatita pentru a-l accepta.
Bineinteles ca o parte din acest program se desfasoara deja. De fapt, se desfasoara de mai multi ani.


Insa, inainte de mutatie, e posibil sa se dezlantuie iadul pe Pamant – o perioada de haos mondial, in care sistemele sociale, politice si financiare ar putea cadea, vremea va deveni schimbatoare si dezlantuita, oamenii pot inebuni. (Riscul exista in special la oamenii “normali”. Daca sunteti unul dintre “noi” si stiti ca se desfasoara ceva extraordinar, atunci probabil ca nu veti pati nimic – este posibil sa fiti chemati sa amplificati procesul la nivelul maselor, dar veti fi in regula. Oamenii normali au tendinta de a-si lua viata prea personal.)


Este un iad bine intentionat, care va face sa renuntati la vechile obiceiuri, tipare si relatii de orice fel, care nu mai servesc scopului vostru superior. Ele vi se vor smulge direct din maini. Calatorie sprancenata!


Alegerea voastra nu va fi “daca”, ci “cum” veti accepta aceasta noua paradigma. Odata ce o veti face, veti fi mai curati si mai puri decat ati fost in orice reintrupare recenta. Unora s-ar putea sa nu le placa aceasta claritate, deoarece si voi veti fi transparenti. Niciun secret, nicio minciuna, niciun subterfugiu nu va trece neobservat. Totul la vedere. Veti trai cu integritate, ori veti fi umiliti.


Dar sa nu o luati personal. Nu vi se intampla numai voua. Aceasta este o trezire globala, o cale directa spre casa.
In spatele zarvei si activitatii, intreaga planeta este linistita si asculta.
Chiar daca acest program de reintoarcere e posibil sa nu ne asigure inaltarea, ne va oferi cu siguranta o fereastra spre acest eveniment, pe care nu am avut-o inainte. Acest program este imprimat, in prezent, in structura cristalina a ADN-ului nostru, pentru a fi eliberat sub forma unei holograme vii, la momentele potrivite din planul general al planetei – din diagrama inaltarii. Toate acestea pentru a parasi acest taram si a intra in Noua Zi;


Pamantul dupa mutatie.

Intre timp, oare cum ne pregatim pentru un eveniment atat de catastrofal? Ei bine, nu puteti face nimic, decat sa-L lasati pe Dumnezeuul Launtric sa va arate calea. Sau, ati putea sa va pregatiti mental si emotional pentru a accepta tot ceea ce vine si sa-L lasati pe Dumnezeuul Launtric sa va indrume pasii. Bineinteles ca daca sunteti genul de luptator, va veti face stoc de alimente, apa si hartie igienica pentru o perioada nedefinita. Este o optiune – dar una nerealista, dupa mine.


Dupa tranzitie, totul va fi schimbat. Constiinta voastra se va schimba. Holograma in care traiti va fi alta si veti incepe sa va deplasati prin vid – nasterea noii constiinte in dimensiunea a cincea, dimensinea Constiintei Christice. Incepand cu acel moment, tot ce ati facut pentru a va pregati din punct de vedere fizic pe Pamant, nu va mai fi de folos – tot asa cum nu v-a folosit nici cand v-ati intrupat in corpul actual.


Poate cel mai important pe care-l puteti face este sa va concentrati mai profund cu Dumnezeul Launtric, prin rugaciune si meditatie. Si nu va fie teama; tineti minte ca sunteti sfinti, intregi, completi si perfecti in acest moment si tot ce aveti nevoie, vi se va da. Aceasta este o ocazie, nu o povara. Meditati la corpul vostru de lumina, campul energetic al fiintei umane – camp energetic creat de toate fiintele vii, corp de lumina care ne invaluie, ne patrunde si tine galaxia la un loc.
Mutatia insasi este organica si va trece fara a fi observata – putini vor fi constienti de ea.

Ca si cand sistemul nostru de credinte nu era deja solicitat la maxim, mi s-a spus: in momentul mutatiei, campul magnetic al pamantului va scadea la zero, iar lumina superioara va deveni atat de puternica si de compacta, incat va bloca lumina Soarelui. Biosfera Pamantului se va comprima atat de mult, incat se va intuneca si va ramane asa trei zile, timp in care toate fiintele de pretutindeni vor intra intr-un fel de hibernare. Aceia dintre voi care aveti menirea de a stoca informatii, veti intra in stare theta si veti crea un camp magnetic, care va face posibila inregistrarea si pastrarea amintirilor pentru intreaga specie. Asta, in timp ce retul planetei va dormi, pe timpul fazei de corectie a inversarii polilor.
La capatul acestei perioade, lumea se va trezi intr-o noua holograma – una cu o banca de memorie diferita si noi cai de a trai in lume. Cei mai multi dintre voi nu-si vor aminti nimic iesit din comun.
Nici o tensiune. Nici o transa. Va treziti, pur si simplu, din ceea ce va parea sa fie o noapte plina de vise si va veti continua viata. Dar “viata” va fi alta.


Ce inseamna toate astea, n-am nici o idee.
Pur si simplu, va spun, n-am nici o idee.
Pur si simplu, va spun ce am auzit.
Si cand se vor intampla toate astea?
Habar nu am! De unde as putea sa stiu? De unde ar putea sti cineva? Nu doresc sa stiu. Prea mult timp se pierde facandu-va griji dspre viitor, iar asta va impiedica evolutia spirituala. Acest gen de cunoastere – cum ar fi cunoasterea momentului exact al morti – intervine in indeplinirea menirii voastre pe Pamant.


Ramanti in clipa prezenta; doar in momentul de acum putem face schimbari semnificative. Exista dovezi ca va urma o inversare a polilor – de fapt, poate are loc chiar acum. (Sau a avut deja loc si noi incepem sa ne amintim?) Pregatiti-va in forul voastru interior, in aceasta perioada.
Daca va ganditi ca cel mai grav lucru care s-ar putea intampla este sa muriti voi, sau o persoana draga, uitati de asta. Trebuie sa intelegeti ca acesta este motivul pentru care va aflati aici. Scopul vietii in aceasta perioada de evolutie este trecerea constienta in urmatoarea lume, dimensiunea a cincea, dimensiunea Constiintei Christice.
Bineinteles ca sunt mai multe cai pentru a realiza asta.
Ati putea muri. Moartea ..
. este ceva legat de traditie, dar inca mai functioneaza. Singura diferenta este ca, atunci cand mureati in trecut, ramaneati mort o vreme si apoi reveneati pentru a va continua misiunea pe Pamant.
Insa acum, la sfarsitul zilei karmice, dinamica se modifica. Veti muri, probabil, apoi veti fi reprogramati, recalibrati si trimisi inapoi sa va continuati misiunea, dar veti avansa rapid la un nou nivel de constiinta, pentru a fi in armonie cu restul constiintei Pamantului.
Sau puteti alege sa inviatai.

Invierea - in acest caz, tot muriti, dar va reconstruiti constient corpul dupa moarte, calibrandu-l in asa fel incat sa fie in armonie cu revenirea voastra.
Cele mai potrivite cuvinte pentru asta sunt: “reconstruire constienta”. Dar rezultatele sunt aceleasi.
Bineinteles ca puteti alege inaltarea – caz in care nu muriti, ci mai degraba treceti constient in urmatoarea dimensiune si va luati corpul cu voi. Voi si corpul vostru dispar, pur si simplu, din aceasta lume, treceti prin vid si reapareti in urmatoarea lume. Practic, nimeni nu va observa.
Diferenta esentiala intre aceste alegeri este nivelul de constiinta pe care-l luati cu voi.
Dar toti ajungem in acelasi loc, sub forma aceluiasi lucru. Totul este acelasi spirit/Spirit.
Atunci, de ce sa alegem o cale in locul celeilalte?
Pentru ca putem. Pentru ca avem liber arbitru si scopul nostru este sa traim toate exprientele pe care ni le ofera viata.