12 nov. 2008

Lumina roz a taramului angelic (Arhanghelul Mihail)


Eu Sant Arhanghelul Mihail,

Eu sant companionul si prietenul vostru , in timp ce voi calatoriti pe calea voastra spirituala pe pamant. Eu sant un mare protector al umanitatii, al Pamantului si al taramului angelic. Aceasta este misiunea mea si scopulde a asigura tot ce exista in Lumina Creatorului si este capabil sa atinga scopurile sufletelor lor, in timpul existentei pe Pamant. Eu stau ca un far iluminat care poate integra tot , pentru a creste vibratiile energiei si a creste conectiile tuturor cu taramul angelicsi cu sufletul puternic al Creatorului.

Eu, Arhanghelul Mihail, am vazut multe schimbari intamplandu-se pe Pamant, unele fiind pentru binele umanitatii cel mai inalt, altele, trebuind sa asteptam, avand incredere ca aceasta este vointa Creatorului, stiind ca iubirea se revarsa din fiecare situatie de pe Pamant si din planurile interioare. Eu sant fericit sa privesc schimbarile minunate care se intampla acum pe Pamant . Energia creste , asa cum maestrii ascensionati trimit spre Pamant, prin umanitate si cristalele iubirii incep sa-si realizeze misiunea. Multi din cei fara eliberari sant deschisi spre iubire ; ei observa ca concentrarea lor poate fi negativa si acum doresc sa traiasca o viata armonioasa si stralucitoare pe Pamant. Prin iubire, multi inteleg ca exista mai multe de realizat pe Pamant si ca un adevar exista in ei, o putere si o sursa care este atat de magnifica , incat ei nu o pot ignora acum. Energia creste , incat ancoreaza iubirea si energiile abundente cauzeaza acum un maret proces de eliberare pePamant.Umanitatea si Mama Pamant elibereaza acum energia negativa si blocajele intr-o varietate de moduri, pentru a asigura ca iubirea este incorporata mai tarziu. Asa cum iubirea elibereaza negativitatea este important sa stiti ca voi santeti intotdeauna sustinuti de catre sufletul vostru si de catre ghizi si aveti puterea de a elibera orice blocaj. Este vital ca voi sa vedeti toate situatiile din viata voastra ca pe niste procese pozitive de crestere, deoarece chiar si situatiile negative pot ancora marea iubire. Daca stiti in interiorul vostru ca esenta Creatorului este iubire , atunci voi veti avea credinta totala ca totul in viata voastra este o extensie a sufletului iubitor al Creatorului. Cand voi va uitati dupa energii iubitoare in viata voastra, le veti vedea clar. Cautarea constanta si concentrarea pe negativitate , va manifesta doar negativitate si durere adanca in viata voastra. Creatorul doreste sa fiti stralucitori, fericiti si sa va exprimati cea mai profunda iubire pentru toti. Cand voi santeti iubitori si actionati din adevarul vostru, atunci puteti realiza tot ce doriti, deoarece voi atrageti energia si vointa divina a Creatorului mai adanc in fiinta voastra si in realitate. Este important pentru voi toti acum sa cereti vindecare in Templul Compasiunii si energiile abundente ale maestrilor ascensionati care sant canalizate in valuri, continuu pe Pamant. Vindecarea este pur si simplu permiterea incorporarii iubirii , iubirea care vine direct din sufletul puternic al Creatorului.

Intr-adevar, Eu sant azi aici , comunicand cu voi, ca un simbol al ancorarii energiilor abundentei ale taramului angelic si ale maestrilor ascensionati. Taramul angelic a fost intotdeauna aproape legat de maestrii ascensionati ; noi lucram impreuna, pentru a adauga un avans umanitatii si planetei , energiile noastre sant integrate ca una. Noi incurajam marea si minunata munca a maestrilor ascensionati , prin adaugarea energiei centrale a taramului angelic catre energia abundentei maestrilor ascensionati. Aceasta energie centrala este iubirea taramului angelic , care este atat de pura si de divina. In curand, mai multe fiinte de lumina din planurile interioare vor ancora energia lor si sustinerea in munca maestrilor ascensionati , permitand umanitatii sa beneficieze dintr-o unica energie galopanta , care va continua in anul 2009, permitand tuturor sa ancoreze iubirea in fiinta lor si sa foloseasca energia abundentei, pentru a-si manifesta visele si dorintele in vietile lor si in realitatile de pe Pamant. Prezenta energiilor angelice in valurile energiei maestrilor ascensionati este de o mare importanta. Energia maestrilor ascensionati devine extrem de puternica si intensa pentru cei care o invoca, ancoreaza si canalizeaza prin fiintele lor. Energia taramului angelic este extrem de familiara pentru multi , actionand ca un balsam moale si lin , pentru a o primi confortabil si a o accepta, puternica si totusi iubitoarea si esentiala energie a maestrilor ascensionati, mai adanc in fiintele lor. Prezenta luminii angelice creaza de asemenea un efect stralucitor moale, roz, de-a lungul umanitatii si al planetei, care inlatura negativitatea, in special din aura Mamei Pamant. Aceasta este vitala, asa cum permite valurilor unui mare volum sa curga din planurile interioare catre Pamant, ancorand energia Creatorului , mai adanc in Pamant. Dragele mele suflete minunate, voi aveti puterea si abilitatea de a simti si experimenta aceasta stralucire roz a luminii angelice , in mod direct. Cand voi invocati energia maestrilor ascensionati a iubirii si abundentei, pentru a fi ancorata in fiinta voastra , voi veti experimenta lumina angelica stralucitoare roz , dar voi poate nu santeti capabili sa o distingeti fata de alte vibratii inalte , de altfel efectele sale vor fi aceleasi. Este important pentru voi sa experimentati aceasta energie , asa cum ea va intra adanc in voi. Stati in pace , intr-o stare meditativa. Concentrati-va pe respiratie si cereti de la ingerii vostri personali , sa va inconjoare si sa va asigure protectie tot timpul.Voi puteti cere de la ghizii vostri angelici sa curete si sa vindece mintea voastra , astfel incat sa fiti capabili sa castigati o mai mare liniste si o eliberare de de orice ganduri negative sau care va distrag. Spuneti :

" Eu cer Arhanghelului Mihail sasupravegheze meditatia mea. Te rog aliniaza-ma cu lumina angelica roz stralucitoare si permite ca ea sa se reverse in aura mea, in corpul si sufletul meu. Las-o sa straluceasca luminos si la o vibratie inalta , pentru a ma asigura ca toate gandurile, emotiile sienergiile negative sant dispersate , dizolvate si imprastiate, transformandu-se in particole divine si sacre ale iubirii, care ilumineaza fiinta mea si ma asista in formarea unei legaturi mai profunde cu energiile preaiubitului taram angelic".

Permiteti-va sasimtiti sau sa va imaginati lumina roz pulsand, vibrand si stralucind prin fiinta voastra, pur si simplu stati si va relaxati , bucurandu-va de aceasta minunata inaltare incantatoare a experimentarii si ancorarii iubirii din preaiubitul taram angelic. Voi puteti ramane cu aceasta energie atata timp cat doriti si de cate ori pe zi doriti. Ea va va asista in aducerea energiilor sau invataturilor care sant necesare in viata voastra , dar poate fi obstructionata de energiile negative sau de blocaje. Spuneti :" Eu sant iubirea taramului angelic ; fie ca iubirea sa straluceasca si ca fiinta sa se purifice". Eu Sant Arhanghelul Mihail. Sursa : http://www.wisdomofthelight.com/