1 oct. 2008

Semnale de lumina 15 septembrie 2008




(mesaj de la Grup, prin Steve Rother, autorul cartii Bun-venit acasa, publicata de editura For You) Ii multumim Malvinei Csabai

Legatura profunda. Activarea Clanului de Lumina

De la Steve:

Barbara si cu mine suntem foarte norocosi sa avem oameni frumosi in vietile noastre. Este ciudat faptul ca oamenii care sunt cu adevarat frumosi, nici nu au idee de frumusetea lor. Am lucrat cu multi la seminarii si in sesiunile private, pentru a-i ajuta sa vada sabloanele pe care le-au creat, de multe ori subconstient, ca sa-si ascunda propria frumusete, cauzata de atentia nedorita pe care o atrag asupra lor. Este prudent sa lasam toata frumusetea noastra deschisa la vedere? Grupul spune ca este nu numai posibil, dar va deveni important pentru noi, in special pentru cei care provin din Clanul frumusetii. Da, este prudent si exista spatii sigure unde puteti straluci cu toata lumina voastra si sa va raspanditi frumusetea. Exista chiar locuri sigure unde va puteti bucura, fara frica, de energie sexuala sanatoasa. Gasirea si crearea acelor spatii de siguranta vor deveni foarte importante, pentru ca omenirea face un salt cuantic direct inainte. Se va incepe activarea Contractelor sacre, de catre cei care vin din Clanul frumusetii.

Cel de-al doilea subiect al acestui mesaj este despre un nou nivel de comunicare, care poate fi atins de noi toti. Ei l-au denumit legatura profunda si, desi se bazeaza pe comunicare verbala si senzoriala, este vorba despre o profunda incredere si intelegere pe care o avem fata de ceilalti. Ei au legat acest nivel de comunicare cu atingerea iubirii eterne, care, spun ei, poate fi atinsa cu mai multi oameni din vietile voastre. Ei spun ca oamenii care ating aceasta legatura profunda au asa de multa iubire, incat nu au nevoie unul de celalalt.

Cand nu exista restrictii pentru propriul vostru camp energetic, sunteti liberi sa lasati intrarea altor persoane in inima voastra. Aceasta este cea mai intima legatura care poate fi realizata de doua suflete aflate in corp fizic. In special pentru cei din Clanul frumusetii, acest lucru a fost foarte dificil de realizat in trecut. Pentru obtinerea legaturii profunde nu trebuie sa existe nicio teama sau energie restrictiva. Doar teama de judecata (frica privind ceea ce pot crede altii) poate bloca realizarea legaturii profunde. Toata energia voastra trebuie sa fie axata astfel incat sa straluceasca, fara frica, propria voastra lumina (frumuseþe) si sa vedeti clar reflexia voastra, in sufletul partenerului vostru. Acum ea este posibila la un nivel mult mai inalt decat oricand inainte. Ei spun ca este o comunicare profunda, pe care o putem realiza cu multi oameni din vietile noastre, nu numai cu iubitii nostri. Din perspectiva Grupului, inseamna ca trebuie sa le permitem altor persoane sa vada sufletul nostru si toata frumusetea noastra. Sunteti pregatiti pentru legatura profunda?

Lucratori intru Lumina, sa aveti o luna deosebita!
Mari imbratisari si blande imbolduri!
Steve Rother

Salutari de Acasa

Dragilor, voi ati facut o calatorie lunga prin cosmos ca sa veniti aici si sa luati loc pe aceste scaune. Acesta este un contract sacru pe care l-ati stabilit pentru voi: ca doar si o singura persoana are puterea sa schimbe aceasta planeta. Chiar si o singura persoana poate pune toata energia necesara pentru a face ca aceasta sa se intample.

Veti vedea mari schimbari pe planeta Pamant. V-am spus despre aceste schimbari si v-am aratat pregatirile care permit ca acestea sa inceapa, iar acum ele sunt in curs de desfasurare. Fiti gata! Pregatiti-va! Porniþi!

Se contureaza noua voastra viata, iar infrastructura incepe deja sa va sprijine, pe voi cel nou. Noul voi este persoana pe care o stiti dintotdeauna, care asteapta sa iasa si sa fie libera. Este fiinta care a asteptat sa faca acel ceva pentru care a venit aici si pentru a va aduce Lumina de Acasa.

Este ceea ce a inceput. Ati facut un pas constient in aceasta lucrare, in conectarea voastra individuala si in ceea ce ati venit sa faceti pe aceasta planeta. Am dori sa va impartasim cateva idei si concepte care va vor ajuta sa va fie mai usoara tranzitia si sa intelegeti ca voi acum priviti viata si lumea din jurul vostru cu alti ochi. Acum aveti o perspectiva diferita fata de oricand mai inainte.

Cat este ceasul acum?

Unul dintre subiectele despre care dorim sa va vorbim in aceasta zi este timpul. Nu este o coincidenta faptul ca tocmai s-a vorbit despre timp. Va spunem acum, asa cum v-am mai spus si inainte, ca timpul este pur si simplu o iluzie. Timpul nu exista in Univers: este o iluzie pentru jocul vostru de libera alegere. Este o iluzie care va este data pentru a va ajuta sa intelegeti ca toate conceptele voastre sunt finite. Ca voi aveti un inceput si un sfarsit. Timpul exista doar in calatoria voastra, in prezent.

Totusi, uitandu-va la acele multe experiente pe care le-ati avut de-a-lungul timpului, va ganditi la ele cronologic. Daca experientele au fost pozitive sau negative, de sustinere sau degradante, chiar nu conteaza. Pentru cã, atunci cand va uitati la acele experiente, toate sunt legate de timp de un inceput. Vi le amintiti ca intamplari din trecut, evenimente care v-au servit sa deveniti ceea ce sunteti. Veti intelege ca acestea nu se mai incadreazã intr-un timp liniar. Purtand lumina voastra, toata lumina voastra in corpul vostru fizic inseamna ca ati avut sansa sa incepeti eliminarea experientelor voastre din timpul liniar.

Lasati-ne sa va dam cateva exemple si idei care va pot ajuta sa faceti aceasta. Una dintre cele mai importante piese ale muncii voastre, in ceea ce priveste timpul liniar, este sa constientizati ca in iluzia timpului liniar (a trecutului, prezentului si viitorului), doar una dintre ele este reala. Prezentul este cel pe care il traim tot timpul: suntem aici in fiecare secunda in momentul prezent. Acesta este tot ce exista pentru noi. Pentru noi nu exista niciun viitor. Nu exista niciun trecut pe care sa ne bazam: el ne-a ajutat sa fim ceea ce suntem ºi ne-a aratat directia alegerii noastre. Realitatea este ca acum incepe sa se miste fara forma si voi incepeti sa va eliberati iluziile. Pe masura ce faceti acesta, va puteti elibera de trecut si de viitor si veti incepe sa traiti in prezent. Este timpul circular in care traim, pe care il traiti ca spirite, ca suflete. Prin aceste informatii apar concepte noi. Permiteti-ne sa va vorbim mai ales despre doua dintre ele, care sunt foarte strans legate.

Clanul frumusetii

In primul rand, am dori sa va spunem mai multe despre cele sapte clanuri. V-am mai vorbit despre ele, dar unul dintre clanurile care se manifesta acum pe aceastã planeta este Clanul frumusetii. Sa faceti parte din Clanul frumusetii este foarte dificil, pentru ca aceasta inseamna ca ati venit de Acasa fara nimic, doar pentru a vedea frumusete. Cautati neincetat frumusete ºi exprimarea frumusetii voastre pe aceasta planeta. Unii veti lua frumusetea in forma voastra fizica pentru a o reflecta prin alte persoane. Altii vor cauta frumusetea in spatele unui aparat de fotografiat, unde sunt capturate in imagini cele mai incredibile momente. Cand cineva intra intr-o incapere si vede versiunea frumusetii voastre, este versiunea voastra de Acasa exprimata pe planeta Pamant.

Exista multi care vor reflecta frumusetea voastra, pentru ca acestia exista pentru a reflecta frumusetea altor persoane. Acesta este un lucru foarte merituos, de raspandire a frumusetii pe aceasta planeta. Cu toate acestea, frumusetea a fost o provocare pe aceastã planeta, pentru ca s-a abuzat de ea si a fost incorect utilizata. Frumusetea, de multe ori, a fost inteleasa gresit fata de ceea ce este ea cu adevarat. Dorim sa va vorbim despre ea astazi, pentru ca multi dintre voi se ridica acum si isi ocupa locurile in sprijinirea noastra, a tuturor, ca sa vedem frumusetea de Acasa reflectata pe planeta Pamant. In consecinta, multi dintre voi care fac parte din Clanul frumusetii veti incepe sa va treziti la adevaratul vostru scop si la adevarata voastra pasiune. Veti incepe sa intelegeti de ce ati facut anumite lucruri, de ce ati experimentat anumite lucruri in felul in care le-ati facut.

Ascunderea Luminii (frumusetii)

Dati-ne voie sa va spunem povestea unei tinere fete pe nume Jane. Ea a fost considerata foarte frumoasa chiar din copilarie, cu frumoasa stralucire in ochii ei. Pe masura ce crestea, a inceput sa-si reflecte frumusetea prin tot corpul ei, deoarece spiritul se ancorase complet in corpul fizic. In curand, ea a devenit mai impacata cu aceasta frumusete si chiar a inceput sa se foloseasca de frumusetea ei. Jane a inceput sa-si vada frumusetea ca pe un cadou pe care trebuie sa-l imparta.

Desigur, exista multi care vad aceasta frumusete, acea Lumina, si doresc sa o aiba sau sa aiba control asupra ei. De cele mai multe ori, aceasta este cauza multor provocari. De fapt, multi dintre cei care acum isi vor ocupa locurile au cicatrice tesute, care, mai intai de toate, trebuie vindecate.

Uneori este vorba despre un abuz, dar alteori ei sunt constienti ca prezenta lor invoca o anumita energie nedorita. Acesta se intampla atat la barbati, cat si la femei. De multe ori, din aceasta cauza, cei din Clanul frumusetii invata sa-si tina cat de cat energia in frau. Ei invata sa-si ascunda o parte din ceea ce afiseaza, sa nu fie interpretata gresit, si astfel ea nu este abuzata sau controlata in niciun fel sau forma. Jane a facut exact asta. Ea, ca adolescenta cu o frumusete fizica formidabila, a invatat sa-si ascunde frumusetea. A invatat sa dea la o parte o anumita parte a imaginii, aratand doar o anumita cantitate de Lumina. Este aproape ca si cum acolo ar exista un filtru, in fata luminii interioare a lui Jane, care a permis doar ca o anumita cantitate sa fie impartita si vazuta de altii, pentru ca asa a simtit ea ca ar fi in siguranta.

Vibratia colectiva a Umanitatii a atins un nivel care are nevoie de frumusetea voastra. Omenirea are nevoie de reflectarea frumusetii voastre. Cei ca voi, ca Jane, care ati crescut cu aceste provocari in inimile voastre si cu dezamagirea fata de omenire, ati invatat sa va utilizati incredibil propria voastra frumusete. Ati invatat sa o exprimati diferit, intr-un fel convenabil si in siguranta, iar acum sunteti in masura sa-i ajutati pe cei din jurul vostru.

Invatati sa radiati frumusete

Jane a crescut gasind modalitati prin care a aratat altor persoane propria lor frumusete. Ea a devenit un profesor foarte bun, facand o mare diferenta pe aceasta planeta prin recunoasterea frumusetii interioare. Luati aminte: aici nu este vorba doar de frumusete fizica. Frumusetea fizica difera foarte mult de la o persoana la alta, astfel incat nu exista o definitie a frumusetii fizice. Ori de cate ori vedeti o persoana, un animal, o planta, un cristal sau ceva care are aceeasi rezonanta cu frumusetea voastra interioara, exista acea legatura care va ajuta sa va reamintiti de Acasa. Este ceea ce faceti voi chiar acum. Incercati sa provocati si sa revigorati toate amintirile voastre de Acasa, sa le aduceti aici, pentru a crea Noul Pamant chiar aici, in acelasi loc unde a fost odata cel vechi. Noul Pamant este un loc frumos. Are foarte mult din frumusetea de Acasa.

Asa cum voi v-ati transformat si purtati in corpul vostru propria voastra lumina, proprietati si energie, asa se transforma si Pamantul si va reflecta si pastra acest loc si frumusetea lui. Acesta va fi un loc al frumusetii, care nu poate fi controlat, abuzat sau utilizat in mod eronat.

Asa ca, va rog sa va creati propria realitate prin asteptarile pe care le aveti, pentru ca punctul vostru de perceptie este cel care creeaza realitatea voastra. Daca doriti sa va schimbati realitatea, pur si simplu trebuie sa va schimbati perceptia. Noi va oferim o alta perspectiva, o alta oportunitate ca sa vedeti lucrurile diferit. Dragilor, acum este momentul ca voi sa gasiti frumusetea in lumea voastra. Fie ca proveniti din Clanul frumusetii, fie ca nu, aceasta este ceea ce faceti: reconstruiti Raiul aici, deoarece pentru asta ati venit. Multi dintre cei care ati crezut ca nu aveti nicio frumusete fizica veti incepe sa va vedeti diferit acum. Va veti vedea frumusetea fizica, pentru ca este o atitudine si nimic mai mult. Increderea, increderea in sine este singurul lucru care va va permite sa va aduceti toata frumusetea de Acasa.

Am incercat sa va aducem concepte, idei, ganduri si alte moduri prin care sa va priviti pe voi insiva si care sa va ajute sa va construiti increderea de sine, dar numai voi sunteti in masura sa faceti acesta. Doar voi singuri aveti abilitatea sa lucrati cu aceasta energie. Sunteti pe calea dreapta. Asta este ceea ce se apropie mai mult decat orice altceva in acest moment, o oportunitate pentru voi sa descoperiti frumusetea pe acest Pamant.

Legatura profunda - Un nivel nou de comunicare

Este un alt punct despre care dorim sa va vorbim. Aþi atins multe niveluri de comunicare in cursul vietii. Aveti moduri diferite de comunicare cu oamenii, de la nivelul foarte superficial la nivelul de afaceri (asa cum va place sa spuneti) si la nivel romantic. Totuºi, comunicarea cu copiii vostri poate sa fie destul de profunda si directa, fiind destul de diferita, de exemplu, de comunicarea voastra de la locul de munca.

Cu toate acestea, exista noi niveluri de comunicare, care sunt bazate pe o iubire fara sfarsit. Aceasta incepe sa se intample pe planeta Pamant. Nu s-a crezut niciodata ca ar fi posibila, dar este cea mai recenta creatie umana. Aceasta este ceva nou si, in acest moment, este foarte rar in experienta umana. Totusi, din cauza schimbarii nivelului de vibratie pe planeta, chiar acum acesta este o posibilitate. Ca si posibilitatile similare din trecut, ati facut rapid experiente zilnice. Cu aceasta legatura noua, acum este posibil pentru o persoana sa creeze o conexiune cu un alt suflet la nivelul cel mai profund posibil al sufletului, in timp ce va aflati inca in corp fizic. Acesta nu a fost posibil niciodatã pana acum. In acest fel, o parte semnificativa a voalului va fi eliminata din timp.

Cand intrati in contact/legatura cu o persoana la acest nivel, totul se schimba pentru voi, in aparenta. Este usor sa vedem cum a inceput deja. Multi dintre voi vor incepe sa se miste in acest sens si vor incepe sa lucreze cu relatiile lor ca sa atinga acest nou nivel. In timp, veti gasi una sau doua dintre aceste conexiuni pe care le puteti face si le veti dezvolta puternic. Veti lucra cu ei sa realizati acea legatura profunda, un punct despre care nu este necesar sa vorbim, sa impartasim ce este in inima voastra.

Exista un nivel de conexiune care nu necesita intotdeauna cuvinte vorbite, dar semnificatia lor atinge inima si emana energia pe care o intentionati. Aceasta este posibil numai atunci cand atingeti acel nivel de incredere in voi care va reflecta aceasta frumusete si veti fi Lumina care sunteti. Aceasta incepe pentru fiecare dintre voi. Cautati acele persoane cu care puteti face aceasta legatura profunda, pentru ca, o data ce incepeti sa stabiliti aceasta legatura, veti constata ca nu mai aveti timp pentru legaturile vechi. Veti descoperi ca deveniti intoleranti fata de tot ce inseamna relatii superficiale, oriunde s-ar afla ele. Multi dintre voi va veti parasi locurile de munca, ca urmare a conexiunilor superficiale si a incapacitatii de a exprima cu adevarat ce este in inima voastra. Numai atunci cand se fac aceste legaturi profunde puteti reflecta frumusetea altei persoane.

Aceasta este cheia si ceea ce am dori sa va rugam sa faceti in aceasta zi. Va place sa va vedeti propria frumusete? Ati dori sa vedeti cine sunteti cu adevarat? Reflectati frumusetea altcuiva in ochii vostri. Reflectati frumusetea cu care ati venit in inima altcuiva, cu acea parte de Acasa pe care ati adus-o cu voi. Daca puteti fi oglinda si sa va conectati cu altii in aceasta maniera, viata voastra va avea scop si insemnatate dincolo de intelegerea voastra, pentru ca voi sunteti creatorul. Creatiile voastre acum incep sa se dezvolte, pentru ca nu mai aveti restrictiile pe care le-ati avut odata. Nu mai aveti acele dificultati si sisteme de convingeri vechi care v-au tinut departe de aceastã directie. Deci, descoperiti aceste persoane ca sa realizati aceasta legatura profunda si incepeti practicarea acestui concept despre care v-am vorbit – iubirea eterna. Veti vedea o schimbare plina de provocari pe aceasta planeta. Veti vedea cum inimile voastre vor prinde viata si va veti vedea creativitatea acolo unde n-ati fi crezut niciodata ca ati putea fi. Veti vedea lucruri magice care se vor intampla, porti care se vor deschide la momentul potrivit spre noi experiente. Coincidente? Ne place cuvantul coincidenta. Noi ii spunem clipiri cosmice, pentru cã nimic nu este accidental. Voi ati adus ceva foarte frumos de Acasa. Gasiti oamenii cu care sa impartasiti aceasta frumusete. Gasiti oamenii cu care sa aveti acea conectare profunda la nivel de suflet, care sunt pe aceeasi cale pe care sunteti si voi, chiar daca aceasta este doar pentru cinci minute. Dragilor, lucrati in fiecare zi si veti vedea cum veti schimba lumea Veti incepe conectarea intr-un fel in care nici nu ati visat vreodata ca ar fi posibil. Asta este ceea ce se intampla: incepeti sa transmiteti Lumina de Acasa. Felul in care apare ea prin intermediul corpului vostru fizic, prin ochii si zambetul vostru, prin cuvintele voastre, prin indiferent ce ati face voi, reprezinta modul in care va manifestati frumusetea pe planeta Pamant, frumusete care devine magica si foarte puternica.

Recunoasteti-va frumusetea!

Recunoasteti-va propria frumusete! Este timpul. Asteptati acele minunate oportunitati prin care veti realiza aceasta legatura profunda la nivel de suflet de fiecare data, pentru ca aceasta are puterea sa schimbe planeta peste noapte. Noi suntem nerabdatori sa vedem ce veti face cu aceasta.

Dragilor, putem petrece mult timp cu voi, pentru ca inimile voastre sunt gata sa faca urmatorul pas. Experientele voastre v-au dus acolo unde trebuie si sunteti gata pentru saritura de pe faleza. Sunteti gata sa faceti urmatorul pas, indiferent unde va va duce, pentru ca in inima voastra stiti ca exista o cale pe care ati ales-o si ati pasit pe ea. Nu va puteti indeparta de la aceasta cale. Nu este minunat? Indrazniti sa va jucati! Indrazniti sa aveti o experienta umana frumoasa si, mai presus de toate, sa nu va temeti de frumusetea care este a voastra! Aceasta este adusa direct de Acasa. Este darul vostru pentru omenire.

Va parasim cu cea mai mare onoare, amintindu-va trei lucruri simple.

Tratati-va unii pe altii cu cel mai mare respect, deoarece priviti in ochii lui Dumnezeu cand va uitati in ochii altuia! Hraniti-va unul pe altul, ori de cate ori aveti ocazia! Amintiti-va ca este un Joc minunat! Jucati-l bine, impreuna!

Grupul
Espavo

Conectarea inimii de Barbara Rother

Timpul schimbarilor

In ultima transmisie am vorbit despre schimbarile permanente care au loc in vietile noastre si ele sunt aproape la ordinea zilei. Ori de cate ori trec printr-o perioada de schimbare majora, respir adanc si admit schimbarea. Apoi ma felicit ca am avut curajul sa trec peste ea, sperand intr-o perspectiva corecta. Stiu ca orice schimbare duce la ceva mai bun si ne conduce spre urmatorul nivel, dar timpul, acum, se misca atat de repede incat nu ne permitem luxul sa incorporam aceste modificari si uneori ne simtim putin coplesiti de acestea.

Am vorbit despre tristetea din inima mea, mai ales din ultimele cinci luni, de cand s-a nascut nepotul nostru, pentru ca nu pot fi fizic mai aproape de dragii nostri din California. Din cauza calatoriei noastre privind Lightworker (Lucratorii intru Lumina), simt nevoia unui echilibru, posibilitatea sa ne intalnim cu familia ori de cate ori suntem acasa in loc sa aranjam vizite periodice doar atunci cand ne permite timpul. Am incercat sa-mi recastig sentimentul de apropiere de familie, care este simtit in inima mea tot timpul, dar inca mai simt nevoia sa traiesc in aceeasi zona. O sa stabilim, eu si cu Steve, daca Las Vegasul este cel mai bun loc pentru noi sau daca vom reveni la San Diego. Decizia va fi a noastra, pentru ca in viata mea este primordial sa fiu cu Steve si sa continuam cu Lightworker raspandirea mesajului nostru.

Ma bucur de viata minunata pe care Steve si cu mine am creat-o in Las Vegas. Nu am mai simtit niciodata un astfel de sprijin si dragoste din partea prietenilor nostri si a familiei noastre spirituale asa cum s-a intamplat aici. Stiu ca puteti crea magicul oriunde v-ati afla. Apreciez prezentul si sunt deschisa pentru ce se va intampla in viitor. Partea interesanta este ca va conectati cu voi insiva. Vedeti posibilitatile, nu limitarile din ce are viata de oferit.

Asa cum Steve si Grupul spun de multe ori: Daca nu sunteti multumiti de realitatea voastra, indrazniti sa alegeti din nou! Inainte dadeam si acest sfat fiilor nostri: Sa nu va mai lasati blocati in viata! Daca exista in viata voastra ceva ce nu va mai aduce bucurie, atunci deschideti-va inima si mintea si vei vedea ca o schimbare poate fi calea spre fericirea voastra deplina.

Inainte de difuzarea ultimei transmisii, am incurajat pe toata lumea sa-si asculte vocea interioara. Sinele meu Superior mi-a spus, clar si cu voce tare, cuvantul timp. Acum ma simt linistita. Stiu ca de acum incolo voi acorda mai mult timp schimbarilor care imi sunt prezentate. Aceasta imi va permite sa reflectez si sa decid ce este cel mai bine pentru mine si pentru cei care pot fi afectati de decizia mea. Ma bucur pe deplin pentru ceea ce am creat sa fiu astazi.

Barbara

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Preluat de la... http://www.editura-foryou.ro/