20 oct. 2008

Noile vremuri ale maiestriei de Sine (Arhanghelul Mihail)


Arhanghelul Michael
"NOILE VREMURI ALE MAIESTRIEI DE SINE"Transmis prin Ronna Herman
Preaiubiti maestri, Cum arata Spiritul? Priviti intr-o oglinda si veti vedea reflexia Spiritului in ochii vostri. Priviti in ochii unui copil si veti vedea Spiritul care va priveste. Priviti la soare, la luna, la stele, un munte, un lac, un copac, o floare, o pasare sau un animal si stiti ca Creatorul radiaza Iubirea/Lumina Esentei sale Spirituale catre voi, prin TOATE Creatiile Sale.

LASATI ACEST GAND SA PATRUNDA ADANC IN MINTEA SUBCONSTIENTA SI IN CEA CONSTIENTA: VA AFLATI IN MIJLOCUL UNUI PROCES DE TRANSFORMARE, DE PROPORTII MONUMENTALE. Vechile credinte sunt inlocuite cu adevaruri superioare, pe masura ce deveniti adulti din punct de vedere spiritual. Modul in care va vedeti pe voi insiva, lumea voastra, sistemul solar si universul se schimba rapid, pe masura ce constiinta voastra se extinde si capatati acces la complexitatea cosmosului. Simtiti schimbarile la fiecare nivel al Fiintei voastre si, uneori, corpurile voastre par sa se revolte de sarcina prea mare, sau preiau mai multa energie rafinata decat puteti duce cu usurinta. Trebuie sa va dati seama ca "mai mult" nu inseamna neaparat mai bine; intotdeauna ar trebui sa cereti sa treceti prin aceste timpuri de mari schimbari, cu usurinta si cu gratie. Pe masura ce vechile limitari, vechile superstitii si dogme se prabusesc, va simtiti vulnerabili si pare ca nu mai exista niciun fel de indrumari care sa fie urmate. Exista atat de multe informatii noi - unele contrazicand, altele validand ceea ce ati acceptat, poate, ca fiind „noul” vostru adevar. Sa stiti ca adevarurile voastre se vor largi mereu si se vor schimba, pe masura ce avansati pe scara constiintei largite si a Iluminarii.

Timpul, asa cum il cunoasteti, s-a accelerat atat de mult, incat abia mai puteti tine pasul. Limbile ceasului se misca atat de repede, incat adesea sunteti socati ca ziua a trecut si vi se pare ca au trecut doar cateva ore. Lunile si anii trec in zbor si ei - si e ca si cum va aflati pe o ruta de impact cu destinul vostru. Va deplasati in interiorul si in afara miriadelor de energii ale mediului multidimensional, iar acesta este un motiv in plus, pentru care e atat de esential sa fiti ancorati si concentrati in timpul prezent, pentru a nu va "pierde pe drum". Prin asta vrem sa spunem ca sunteti raspunzatori pentru frecventele puternice, de vibratie superioara, pe care le integrati, caci cu aceasta noua energie vine si abilitatea de a crea mai rapid orice vreti si orice hraniti cu energie. Este mai important ca niciodata sa ne amintim vorba: „Atentie la ce cereti”.

Preocuparea de trecut sau de viitor va impiedica sa traiti MOMENTUL ACUM, care este momentul PUTERII VOASTRE DIVINE. Invatati sa traiti prospetimea si bucuria de a fi complet in prezent. Ca si in cazul oricarui obicei nou, va fi nevoie de ceva exercitiu, dar, in curand, aceasta stare va deveni o "stare naturala de constienta". Unele dintre provocari, deplasari in constiinta si schimbari radicale nu par a avea sens. De ce sa manifestam o situatie in care ati avea un accident bizar, va pierdeti locul de munca, venitul sau un partener iubit? Amintiti-va, Sinele vostru Superior vede ca va confruntati cu provocarile si cu testele (cu care ati fost de acord) la momentul potrivit, pentru evolutia si mai buna voastra intelegere. Daca nu intelegeti o situatie, ridicati-va deasupra ei si straduiti-va sa o vedeti dintr-o perspectiva superioara. Retineti ca nu intotdeauna este vorba de voi; credeti asa, doar pentru ca tendinta voastra este sa luati lucrurile ca pe un atac la persoana.

De asemenea, amintiti-va ca va aflati intr-un proces de transmutare a tot ce nu se bazeaza pe integritate, pe asumarea puterii personale si pe o constiinta a unitatii, sau pe frecventele iubirii neconditionate. Perfectiunea nu este o cerinta; de fapt, ea nu se poate obtine decat in inima Creatorului Suprem. Orice altceva este mai putin decat perfect, intr-o masura sau alta. Este vorba sa deveniti cei ce sunteti cu adevarat si sa va deplasati pe calea de mijloc, continuand sa existati intr-o lume in care ati deschis o "cutie a Pandorei", ce a fost pastrata adanc in psihicul vostru, vreme de mii si mii de ani. Ea contine problemele si credintele voastre fundamentale legate de iubirea de sine, lipsa si limitari referitoare la cat de mult meritati iubire, bucurie, pace, abundenta si sanatate deplina, precum si sentimentele voastre legate de imbatranire si de continuitatea vietii. Toate aceste credinte demodate, care nu servesc Sinele vostru superior, se napustesc in constiinta voastra, pentru a putea fi eliberate si re-clasificate, intr-o frecventa superioara de substanta Luminoasa.

Deveniti mai intuitivi, iar aptitudinile voastre telepatice se maresc in salturi. Va conectati cu multiplele fatete ale Supra-sufletului vostru mai larg, iar Raza voastra Divina (Prezenta Eu Sunt) are acum un rol activ in procesul vostru de transformare, filtrandu-va energiile rafinate ale noii creatii de la Sursa Creatorului. In timpul acestui proces de rafinare a campurilor energetice, atingeti tot ce este in jur, caci, pe masura ce evoluati in interior si trimiteti in afara frecvente superioare de Lumina, totul in jurul vostru trebuie sa se schimbe. Vi s-a spus in repetate randuri ca trebuie sa-i invatati pe altii, inainte de toate, prin exemplu personal, iar acest lucru este adevarat. Ce mod mai bun exista pentru a atrage atentia oamenilor, decat avand foarte mult succes cu ceea ce alegeti sa faceti, avand o sanatate stralucitoare, indiferent de varsta, afisand abilitati creatoare uimitoare si inovatoare si fiind atat de iubitor si generos, incat ceilalti sa fie coplesiti de compasiunea voastra si de capacitatea voastra de a vedea ce este mai bun in fiecare, in orice situatie.

Procesul de initiere sau tranzitia voastra catre o Fiinta spirituala / umana se accelereaza exponential, pe masura ce analizati, rezolvati, eliberati si va realiniati cu noile frecvente de Lumina pe care le integrati; toate acestea trebuie sa se desfasoare in vreme ce traiti in cadrul sau in realitatea structurii de credinte a constiintei de masa. Procesul de inaltare sau iluminare in vremurile vechi presupunea izolare departe de alti oameni si de tot ce inseamna lumea obisnuita. Presupunea ani dupa ani de studiu intens, de disciplina si de incercari si teste foarte dificile, inainte ca un initiat sa poata trece la nivelul superior al caii. Presupunea teste atat de extenuante si de periculoase, incat de multe ori ati pierit sau ati fost mutilati pe viata. Ati fost pusi in situatii in care a trebuit sa va incetiniti respiratia si sa va linistiti forta vitala, astfel incat sa puteti supravietui mai multe zile fara hrana, apa si cu foarte putin aer de respirat. Aceste teste erau astfel aranjate, incat toate slabiciunile si toate fricile voastre cele mai profunde sa iasa la suprafata si sa fie exacerbate. Daca nu invatati sa va linistiti mintea si functiile corpului si, cel mai important, sa stati in Punctul de liniste al Momentului ACUM, fie innebuneati, fie piereati de frica extrema.

Acele vremuri sunt trecute. Procesul de inaltare este acum destinat maselor si nu doar putinilor alesi. Trebuie sa treceti toate testele initierii, pe masura ce va traiti viata de zi cu zi, teste care va sunt puse inainte in situatii obisnuite. Fiecare test pe care il treceti, fiecare lectie din care castigati intelepciune indeparteaza o parte din modelele de frecventa dezechilibrate ramase in interior, iar dupa o vreme veti deveni mai capabili sa vedeti "imaginea in ansamblu" si veti invata sa va deplasati mai rapid printre modele structurale distorsionate. Pe masura ce va creste aceasta capacitate, nu sunteti deplasati atat de departe de centru si scufundati in nivelurile profunde ale fricii si disperarii din trecut, ci sunteti capabili sa pastrati un nivel de constiinta mai echilibrat. Nu va mai uitati in afara pentru a cauta validari ale valorii voastre personale. Stiti in inima/sufletul vostru ca sunteti perfect si exact acolo unde trebuie sa va aflati la fiecare moment al vietii voastre. De asemenea, permiteti tuturor celorlalti sa isi caute propria cale, fiecare in ritmul si in modul sau.

Evenimentul numit CONCORDANTA ARMONICA a marcat momentul cand frecventele Luminii Creatorului s-au accelerat mult si, daca erati pregatiti si doreati acest lucru, ati putut fi catapultati la un nivel superior de modele vibrationale superioare. Fiecare nivel aduce noi daruri de constienta, dar si mai multa responsabilitate. Invatati acum sa va asumati raspunderea pentru voi insiva si pentru tot ce creati.

Cu mai multi ani in urma, am explicat ca, urcand pe calea inaltarii, spectrul vostru de alegeri se micsoreaza, pe masura ce treceti pe "calea cea ingusta". Aceasta inseamna ca intotdeauna trebuie sa va straduiti sa faceti alegerile cele mai inalte, iar multe lucruri care pareau potrivite in trecut nu vor mai fi tolerate. Corpul va va spune rapid cand vrea sa eliminati diferite alimente sau obiceiuri de frecvente inferioare, iar, pe masura ce sunteti mai acordati la intelepciunea Elementalului corpului vostru, acesta va va instiinta ce trebuie sa faceti pentru a avea putere si sanatate maxima si ce trebuie sa eliminati din viata voastra. Aceste lucruri pot fi foarte variate de la o persoana la alta, dar daca doriti sa ajungeti la sanatatea si vitalitatea maxima, sa o mentineti si sa fiti capabili sa integrati niveluri superioare ale Luminii Divine, cel mai bine ar fi sa luati aminte la acestea.

In fiecare zi apar noi modalitati de vindecare, iar omenirea devine incet constienta de faptul ca fiecare persoana raspunde de propria sa sanatate si bunastare. Profesia medicala se va preschimba incet intr-un „mod de prevenire”, mai degraba decat intr-unul de „reparare a deteriorarilor”. Vom sublinia inca o data ca Lumina, sunetul si culoarea sunt modalitati de vindecare, echilibrare si armonizare ale vehicolului uman, iar folosirea acestor daruri va accelera mult procesul de transformare.

Pe masura ce intrati mai profund si mai complet in varsta adulta a spiritualitatii voastre, nu simtiti legatura dintre noi intensificandu-se, pe masura ce noi radiem spre voi toata iubirea Dumnezeului nostru Mama/Tata, din cele mai inalte taramuri ale universului? Da, este vremea ca fiecare dintre voi sa recunoasca si sa asculte vocea Divina a Creatorului din interior, care asteapta sa va raspunda la orice intrebare si sa va ofere toata cunoasterea de care aveti nevoie pentru a merge mai departe in Noua Epoca si in evolutia omenirii. Pentru voi a venit vremea sa stabiliti ce cale spre iluminare veti urma, ce anume rezoneaza cu voi ca fiind adevarat, in inima voastra sacra. Exista un singur adevar, si acela este adevarul etern al Creatorului, dar el a fost fragmentat in mai multe energii, in forme gand si niveluri de adevar. Este vremea sa dati ascultare indemnurilor Sinelui vostru Superior si sa cereti adevarul care rezoneaza clar in interiorul vostru, iar apoi sa il urmati fara sovaiala.

Foarte curand va veni vremea cand procese ca channeling-ul si aptitudinile telepatice vor fi obisnuite in toata lumea, pe masura ce din ce in ce mai multe suflete binecuvantate isi curata distorsiunile, ceea ce duce la reconectarea cu Sinele lor Divin si cu intelepciunea continuta in acesta. Vi se dau toate ocaziile sa va deschideti sau sa curatati calea catre Sinele vostru mai vast, astfel incat sa puteti primi informatii clare si concise, care sunt esentiale pentru procesul de transformare si crestere. Dar trebuie sa incepeti prin a da ascultare micilor indemnuri pe care le primiti in timpul zilei sau al noptii si, dupa ce le validati in centrul inimii/sufletului vostru, sa urmati indrumarea pe care o simtiti adecvata (care intotdeauna trebuie sa va dea sentimentul de putere, de vastitate si de iubire). Lumina Fortei Vitale Cosmice Divine din centrul inimii Creatorului Suprem se filtreaza in locurile in care zabovesc cele mai profunde, cele mai intunecate umbre, atat in lume, cat si in fiecare dintre voi. Aceasta creeaza un proces de distorsiune, adesea de confuzie, frica si disconfort. Energiile se preling peste toate, pe masura ce Lumina stapaneste treptat umbrele care se disipa intr-un final. Multi dintre voi aveti experiente in care va simtiti bombardati de o sursa externa. Sa stiti ca va confruntati cu demonii vostri interiori, care va dau ocazia, o data pentru totdeauna, sa dati drumul tuturor modelelor negative de energie pe care le purtati de la inceputul primei voastre intrupari fizice.

Disciplinarea gandurilor si a mintii voastre este de o importanta majora. Ce doriti sa purtati mai departe, in Noua Era a i-LUMINA-rii? Va trebui sa va concentrati si pe interior, si pe exterior, caci, pe masura ce transformati si ridicati frecventele din interior, lumea voastra exterioara se va schimba si ea radical.

Ati suferit destula saracie si destule lipsuri, preaiubitilor. Sunteti gata sa va ridicati si sa va cereti cutia cu comoara pe care sta numele vostru si care a fost pastrat pentru voi cu credinta? V-a asteptat sa va treziti si sa fiti suficient de curajosi pentru a va cere dreptul din nastere. Sunteti fiii si fiicele ratacitoare, toti protejati de Dumnezeul nostru Mama/Tata si care revin acum in taramurile tuturor posibilitatilor. Va trimitem multe binecuvantari.
EU SUNT Arhanghelul Michael.
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?


Preluat de la ... www.editura-foryou.ro