19 oct. 2008

Mesaj de la Mama Maria


prin SamarahNoi suntem cu voi.

Nu cautati in stirile din mas-media adevarul vietii voastre. Este important sa va gasiti centrul profund al cunoasterii din voi care combina adevarul inimii voastre cu inspiratia divina si intelepciunea iubitoarei voastre minti. Aceasta minte, ca o mina nedeclansata, pastreaza cheile regatului si vastelor resurse ale co-creatiei si miracolelor. Intre voi si aceasta majestuozitate se afla straturi si straturi de indoiala, frica, programare si negare care s-au aflat in calatoria voastra. Treziti-va dragilor. Treziti-va. Este timpul sa straluciti si este timpul sa impartasiti si aveti in interior tot ce este necesar pentru acest nou rasarit si acest nou pamant. Treziti-va si priviti adevarul a cine sunteti cu adevarat si motivul pentrucare ati venit aici. Voi aveti in interior ADN-ul lui Isus si a lui Mohamed si a tuturor marilor profeti intelepti care au pasit pe acest pamant. Aveti in interior ADN-ul instelat al stralucirii interplanetare. Aveti in interior mult mai mult decat cunoasteti. Explorarea maretiei voastre este ceea ce va asteapta. Veti gasi bucuria descoperirii, impreuna cu suportarea durerii si unele necazuri ale singuratatii sufletului asa cum va faceti loc spre loculde care altora le este frica. Totusi eu va promit ca este mai mult aur in acea mina interioara cu cat lucrati mai mult. Nasterea adevarului si splendoarea regatelor vor aparea. Da, regatul vostru vine dupa vointa voastra. Voi stiti ce trebuie sa faceti, in ciuda fricilor si supararilor voastre.Voi stiti ce trebuie sa plece si ce trebuie sa stea. Voi stiti, dragilor, stiti. Este timpul sa va infruntati lipsa de vointa. Este timpul sa va stapaniti propria negare. Este timpul sa parasiti ce este familiar si confortabil pentru calea maretiei pe care ati promis ca veti pasi. Multi va vor spune ca sunteti nebuni sau nerezonabili sau ca nu aveti contact cu lumea ''reala''. Multumiti-le pentru ca ei va amintesc ca da, sunteti nebuni, pentru ca numai traiti pe jumatate sau mai putin decat cine sunteti. Spuneti-le ca ratiunea nu va va conduce acolo unde geniul o va face. Si apoi spuneti-le ca lumea ''reala'' este construita pe structuri alese pentru a perpetua dominarea, controlul, si ca voi alegeti sa construiti o lume din visul unei lumini, unei iubiri si a unui pamant pentru toti cei care locuiesc acolo. Multumiti-le, zambiti cu satisfactia de a va fi spus adevarul si faceti urmatorul pas catre o lume care este construita din puterea iubirii voastre: iubirea voastra, cunoasterea voastra, si vointa voastra si lumina voastra. Noi suntem cu voi. Preaiubita Mama Maria.

Al doilea mesaj de la Mama

Maria prin Samarah

Draga mea familie, urmatoarele trei luni ale acestui sfarsit de an si inceputul urmatorului, vor aduce noi inceputuri uimitoare si unele sfarsituri asteptate de mult. Este foarte important pentru voi sa examinati ce puteti pastra si ce trebuie sa eliberati. Frica si lacomia au mentinut mult timp dominarea asupra lumii financiare si conducatorilor care ofera omagiu lumii lui Cezar. Acesta este un timp pentru noi idei si perspective proaspete. Acesta este un timp pentru co-creatie si comunitate si o noua viziune care poate sa ingrijeasca si sa refaca, decat sa distruga. Incepeti cu voi insiva. Faceti-va inventarul credintelor si alegerilor. Creati echilibrul si sustinere, fericire, tandrete, relatii iubitoare, timpuri pasnice pentru toti? Daca nu, ce puteti face pentru a va realinia viata la valorile cele mai dragi voua? Din toate grijile, noi stim ca banii sau lipsa lor va tine adesea captivi. Daca v-ati reface usurinta si curegerea care sa va serveasca, atunci sunt trei lucruri simple pe care sa le aplicati.

1.ALEGETI SA SIMTITI RECUNOSTINTA. Numarati-va binecuvantarile. Permiteti acestui lucru sa nu fie doar o lista mentala caci asta nu va va oferi confort. Observati figurile celor pe care ii iubiti si care va iubesc deasemenea. Permiteti sentimentelor de iubire si de a fi iubit si a tuturor creatiilor naturii care binecuvanteaza planeta voastra. Cei care aveti animale, observati-le energia iubitoare si felul in care ei v-au binecuvantat. Umpleti-va cu bincuvantarile pe care deja le aveti in viata voastra si spuneti un multumesc profund si onest.

2.Uitati-va prin dulapurile si garajele voastre si in gramezile de lucruri care stau in cutii. Luati 10 lucruri si oferiti-le ca si caritate si cum faceti asta cereti ca aceste lucruri sa binecuvanteze persoanele care le vor primi. Observati cat sunteti de bogati, ca aveti mai mult decat destul si cum abundenta voastra ii poate binecuvanta si pe altii.


3. Platiti in avans. Voi toti stiti pe cineva care are mai putin decat voi si care munceste greu. Trimiteti-i niste bani. Sa fie cel putin 50 de lei si cum faceti asta, observati-va iubirea si abundenta care il binecuvanteaza, permitandu-i sa simta o usurinta.

Este timpul alegerilor in USA si noi va rugam sa ii binecuvantati pe cei din birouri, ca oricine va fi ales acum sa mentina acea pozitie, sa guverneze in echilibru, viziune, iubire si liniste. Noi stim ca acesta este un timp de provocari si schimbari. Voi aveti claritatea. Voi aveti intelepciunea. Acum aveti si increderea sa pasiti in aceasta noua viziune, noul pamant al echilibrului si pacii. Este timpul si noi suntem cu voi. Preaiubita Mama Maria. sursa: http://www.channelmary.com/

Articol preluat de la ... http://alexandracoliba.blogspot.com/