14 oct. 2008

Energiile pentru octombrie 2008 (Arhanghelul Mihail)


Energiile pentru octombrie 2008 (ii multumim Alexandrei Stan)

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

Preaiubiti Lucratori intru Lumina, intrand in luna octombrie, simtiti schimbarile profunde, transformarile si mutatiile care au loc in timp ce Noul Pamant incepe sa se manifeste la aparitia energiilor puternice care au sosit pe Pamantul vostru, in august 2008. Intr- adevar, atunci cand criza economica scoate la iveala iluziile si frica pe care se centreaza vechile voastre moduri de interactiune, deveniti martorii primelor faze ale restructurarii complete a interactiunilor voastre sociale.

Iubitilor, este momentul sa va asumati puterea personala si sa incepeti sa creati structurile Iubirii si impartasirii cu ceilalti, care se vor constitui in semnatura Noului Pamant, pentadimensional. In aceste vremuri ale schimbarii si restructurarii, incepeti cu voi insiva, fiti curajosi si optimisti, umpleti-va cu iubire si bucurie si fiti constienti ca tot ceea ce ati asteptat si pentru care ati muncit de-a lungul mai multor vieti se manifesta acum pe Pamant!

Atunci cand treceti prin aceste transformari la nivel fizic, veti descoperi, fara indoiala, ca multe dintre tiparele voastre invechite de comportament sau sistemele voastre vechi de credinte vor aparea, pentru a fi vindecate si eliberate. Asa ca, s-ar putea sa vi se para ca traversati crize personale, sau ca aveti de-a face cu anxietate, stres sau chiar cosmaruri, atunci cand aceste energii vechi ies la suprafata pentru a fi eliberate. Acestea sunt energiile fricii, ale lipsei si limitarilor, care ies in fata spre a fi eliberate, pentru ca ele nu pot exista pe Noul Pamant, pentadimensional, care este in curs de materializare. Veti fi ghidati pentru a depasi orice reziduuri ale fricii ce au ramas in voi din aceasta viata, sau din oricare dintre vietile trecute, astfel incat sa puteti trece pe Noul Pamant, pentadimensional, cu deplina incredere si bucurie.

Preaiubiti Lucratori intru Lumina, dupa cum puteti vedea, restructurarea si schimbarea care se petrec in societatea voastra umana si in co-creatie, dar si noi va putem spune ca are loc un minunat proces nou de restructurare intre societatea umana si Natura. In acest moment, se creeaza noi tipare holografice si geometrii, pentru a aseza bazele unui parteneriat viitor intre Natura, Regatul Elementelor Naturii si energiile co-creatoare ale Omenirii trezite si pentadimensionale.

Acum, preaiubitilor, intrati din plin in noile voastre roluri de Co-creatori si Pastratori ai Noului Pamant. In aceasta calitate, aveti capacitatea de a genera si de a crea noile structuri ale Luminii ce se vor manifesta, formele materiale ale Noului Pamant. Iubiti Lucratori intru Lumina, Regatul preaiubit al Elementelor Naturii s-a oferit acum sa lucreze cu Ingerii Umani la co-crearea realitatii Noului Pamant.

Iubitilor, de atatia ani va plange sufletul pentru distrugerea lumii naturale pe care o percepeti ca fiind Planeta voastra! Pe Vechiul Pamant, energia necesara expansiunii societatii umane era oferita de mediul inconjurator si de lumea naturala. Regatul Elementelor Naturii s-a retras si a inceput sa reflecte spre voi furia si haosul vostru, prin tipare schimbatoare ale vremii si prin catastrofe naturale. Pastratorii elementelor, zanele si gnomii, sylphidele, undinele si salamandrele s-au retras din lumea umana a celor trei dimensiuni si au ramas in dimensiunile superioare ale constientei, asteptand sa fiti pregatiti sa va ridicati constienta la dimensiunile superioare ale Luminii, pentru a incepe sa co-creati o noua realitate impreuna cu ei.

Si astfel, iubitilor, acum ati ajuns in punctul in care, ca sa spunem asa, sunteti gata sa reluati vechiul parteneriat al co-creatiei realitatii planetare impreuna cu Regatul Elementelor Naturii, cu Regatele Animalelor, Plantelor si Mineralelor, cu ajutorul Regatului Angelic al Fiintei. Si va spunem ca, pe masura ce densitatea constientei Vechiului Pamant scade, veti ajunge ca fiinta voastra sa fie atat de usoara, incat va va permite sa va conectati din nou la Regatul Elementelor. Vechea intelepciune pierduta a Pamantului va incepe sa apara din nou in constienta voastra colectiva, calauzindu-va catre urmatorii pasi ai calatoriei co-creatiei, impreuna cu celelalte Regate ale Fiintei aici, pe planeta Pamant.

Preaiubiti Lucratori intru Lumina, multi dintre voi veti simti in voi insiva chemarea de-a deveni parte din aceasta restructurare si reconstructie a relatiei dintre Umanitate si Natura. Veti raspunde invitatiei Regatului Elementelor de a face parte din noile creatii ale Noului Pamant. Cand veti urma aceasta chemare, veti invata ca sunt trei etape ale acestei lucrari. Prima etapa este atunci cand primiti o viziune sau un vis, ori o dorinta de a crea o comunitate sau de a lucra cu mediul inconjurator sau cu Natura intr-un anumit fel. A doua etapa este atunci cand creati, prin intentie, dorinta si vizualizare, o structura holografica a Luminii si a frecventelor sonore, o forma geometrica care va constitui Modelul pentru manifestarea voastra materiala. Si apoi, in acest cadru, veti materializa in planul material, formele dorintelor voastre.

Iubitilor, daca lucrati cu acest proces al manifestarii, nu aveti cum sa nu materializati din abundenta ceea ce va doriti din tot sufletul si visati, pentru ca noi, aici, in Regatul Angelic, va sustinem si va intarim lucrarea, in timp ce incepeti primii pasi ai matrializarii Formei pe Noul Pamant.

Stim ca pe planeta voastra clima trece prin schimbari si transformari. Stim ca aveti de-a face cu dezechilibre si cu manifestari extreme ale vremii. Vedeti, dragilor, atunci cand Elementele si Pastratorii devici au fost fortate sa se retraga din realitatea voastra tridimensionala, nu a mai ramas destula putere si intelepciune a Elementelor pentru a pastra echilibrul. Voi insiva nu ati fost destul de intelepti si de iubitori pentru a face asta, asa ca sistemele planetare s-au dezechilibrat si au devenit instabile, clima insasi trecand la oglindirea dualitatii si a polaritatii care v-au cuprins sufletele si corpurile materiale pe Pamant. Si, dupa cum ati creat o separare intre Rai si Pamant, in voi insiva si intre voi si Sursa tuturor lucrurilor, asa si Natura a inceput sa oglindeasca aceste separatii, creand polaritati ale temperaturii, care au stricat echilibrul Regatului Elementelor Naturii. Si, astfel, ati inceput sa experimentati schimbari de temperatura si de echilibru climatic. Acum, pe masura ce treceti de la dualitate, inspre constienta unitatii, veti resimti din nou schimbari, pe masura ce echilibrul incepe sa se stabileasca pe Pamantul vostru.

Acest nou echilibru va fi creat de noul parteneriat intre Omenirea trezita si Regatele Elementelor Naturii, impreuna cu alte regate. Devenind din ce in ce mai indemanatici in lucrul cu procesul co-creatiei impreuna cu Natura si Regatul Elementelor, veti incepe sa activati Codurile Paradisului si sa materializati Noul Paradis al Epocii de Aur, in aliniere cu impulsurile superioare ale evolutiei, primite de la Sursa.

Si, preaiubitilor, va vom impartasi viziunea Noului Pamant. Vedem o Planeta echilibrata si frumoasa a abundentei, pe care toate fiintele lucreaza si co-creeaza in armonie, pace si abundenta. Vedem o lume temperata, plina de vegetatie luxurianta si paduri. Vedem nenumarate orase mari, pline de Fiinte ale Luminii. Aceste orase sunt locuri pline de armonie si reprezinta co-creatii ale tuturor regatelor. Ele nu mai sunt dominate, ca inainte, de lacomie si de impulsurile distructive ale Omenirii. Vor fi orase co-create pe principiul impartasirii si respectului. Omenirea trezita va invita natura sa fie prezenta chiar si in mijlocul celor mai populate orase. Acum, multi dintre voi, preaiubiti Lucratori intru Lumina, sunt chemati sa participe la aceasta noua realitate pamanteasca a co-creatiei.

Iubitilor, atunci cand aceasta noua realitate va aparea, sufletele voastre vor gasi mangaiere si bucurie din nou si nu va veti mai simti atat de singuri, deprimati sau insingurati. Familia voastra compusa din elementele naturii se va intoarce si sufletul vostru va recunoaste din nou energiile atat de iubite ale acestora. Si veti elibera vechiul tipar dual al lipsei de incredere in sine, al suferintei si al pedepsei, pe care l-ati codificat in sistemele voastre religioase si sociale. Inimile voastre vor fi din nou umplute de bucurie, atunci cand, in viata de zi cu zi, veti simti energiile Vietii si Creatiei vibrand cu iubire si bucurie pura.

Asa ca, va intrebam, preaiubitilor: puteti elibera vechile tipare ale ranilor, furiei si tristetii si va puteti ridica constienta la nivelul la care puteti participa la crearea acestei noi realitati pamantesti? Pentru ca, sa stiti ca, pe masura ce imbratisati in fiinta voastra Lumina Radianta a Flacarii Aurii, treziti suvoiul abundentei si prezenta Regatului Elementelor Naturii, aflat in dimensiuni superioare, care va asteapta sa va asiste in crearea unor noi forme, care sa exprime noua abundenta care scalda acum Planeta voastra, asemeni unei maree aurii de Iubire.

Energiile pentru octombrie 2008

Soarele va fi in Balanta pana pe 23 octombrie, cand trece in Scorpion. Balanta este un semn de aer si are legatura cu relatiile, armonia si echilibrul. Este, intr-adevar, o perioada minunata pentru a crea relatii noi intre Omenire si Natura.

Luna plina va fi pe 14 octombrie in Berbec. Asta inseamna ca va fi o Luna de Foc, plina de intensitate si de pasiune, dar combinata cu elementul de aer al Soarelui in Balanta, ceea ce adauga neliniste. Oricum, Mercur va iesi din retrogradare tot pe 14, ceea ce ar trebui sa faca viata mai usoara.

Luna Noua va fi pe 28 octombrie, in Scorpion, aducand un timp al cautarilor interioare si al conectarii la codurile intelepciunii antice din noi si din Pamant.

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?
Articol preluat de la www.editura-foryou.ro