22 oct. 2008

Crearea abundentei (Arhanghelul Mihail)


CREAREA ABUNDENTEI
Transmis prin Ronna Herman (ii multumim Stefaniei Stanciu)

Preaiubiti Maestri, haideti sa ne imaginam ca, inainte de a va naste, parintii vostri iubitori au asezat un cufar cu comori intr-un loc special, sigur si adapostit. Ei au asezat in cufarul vostru cu comori o cheie catre o avere mareata si o carte de intelepciune si talente din care sa alegeti. Ei au intiparit instructiuni speciale si o parola speciala adanc in mintea voastra pentru ca, la momentul potrivit, sa va puteti accesa cufarul cu comori. Ei v-au spus, de asemenea, ca veti avea o rezerva fara sfarsit din depozitul cosmic cu comori daca va veti aminti si veti folosi formula pe care v-au dat-o. Totusi, cu foarte mult timp in urma, ati uitat ce vi s-a spus si, de-a lungul multelor voastre vieti, ati dezvoltat treptat o amnezie, o vraja hipnotica din care voi si intreaga omenire va treziti acum.

Cheia catre cufarul vostru cu comori si abundenta este depozitata in Inima voastra Sacra, iar cuvantul-cheie este IUBIREA. Cartea cu intelepciune si talentele sunt depozitate in interiorul Mintii voastre Sacre, asteptand momentul in care veti curata membranele de Lumina care acopera portalul catre Constiinta voastra Divina, pentru a putea accesa nenumaratele virtuti, calitati si atribute pe care le-ati adus cu voi in lumea formelor.

Trebuie sa va iertati pentru greselile trecute si sa restabiliti legatura voastra cu Tatal/Mama Dumnezeu si Creatorul Suprem. Atunci cand indoielile, frica, vinovatia si credinta voastra in limitare vor fi inlaturate, va veti intoarce la fluxul din cadrul Fluviului Vietii/Luminii, unde toate lucrurile sunt posibile. Nu asteptati intoarcerea unui mantuitor. Voi sunteti propriul vostru mantuitor. Lumina Christica din interiorul Inimii voastre Sacre va asteapta. Din momentul in care acceptati acest lucru ca adevarul vostru, Corpul vostru de Lumina incepe procesul de Iluminare accelerata, iar vehiculul vostru Mer-Ki-Vah incepe sa pulseze cu Lumina Vie a Creatorului.

In aceste timpuri minunate, vi se ofera o oportunitate mareata de a accesa libraria cosmica, care contine misterele Universului. Voi, Semintele Stelare, deveniti treptat echipati sa accesati aceste temple sacre unde sunt depozitate legile universale si intelepciunea veacurilor. Facand astfel, veti descoperi ca puteti traversa orice inaltimi, puteti depasi orice obstacol, iar cararea voastra de Inaltare va va fi revelata cu siguranta. Nu v-ati pierdut niciodata Divinitatea sau Inteligenta Divina. Acestea au fost pastrate doar la loc sigur, in asteptarea timpului cand urma sa va treziti, din nou, pentru a va revendica dreptul vostru din nastere drept copil divin al Mamei/Tatalui nostru Dumnezeu.

Creatorul este Puterea inteligenta Suprema, iar acea putere si inteligenta au fost daruite fiecarei Scantei de Divinitate. Una dintre aceste scantei esti chiar TU. Puteti extrage si activa cat de multa Putere Divina puteti contine. Totusi, trebuie sa activati acea Putere prin intentia voastra iubitoare si sa o folositi pentru binele suprem al tuturor. Facand asta, vi se va asigura o provizie constanta de Particule Divine de Lumina Vie. Pe masura ce deveniti un Maestru al Sinelui si un co-creator constient, fluxul devine un curent stabil de Particule Adamantine, care vor fi disponibile si va vor astepta comanda. Puterea Divina din interior trebuie sa fie activata de intentia voastra iubitoare, altfel va ramane statica, inactiva si fara raspuns.

De-a lungul veacurilor, miliarde de suflete dragi nu au beneficiat niciodata de lotul lor de particule Adamantine deoarece nu au putut atinge nivelul de iubire neconditionata care era necesar pentru a le activa. Lotul lor ales in viata a fost sa se lupte pe toata durata vietii lor, avand la dispozitie numai jumatate din spectrul Luminii sau cu substanta fortei de viata diminuata. Amintiti-va: substanta primara a fortei de viata care este disponibila acelora care functioneaza in cadrul spectrului larg de dualitate al realitatii tri/quatrodimensionale poate fi utilizata (folosita in scopuri pozitive sau negative). Totusi, Particulele Adamantine pot fi folosite numai pentru binele cel mai inalt si pot fi activate doar de vibratiile rarefiate ale iubirii neconditionate.
Pe masura ce evoluati intr-o fiinta spirituala/umana, veti deveni capabili sa ganditi mai profund si in concepte mai complexe. Veti dezvolta, de asemenea, o capacitate mai mare pentru o iubire mai intensa si mai profunda. Atunci cand integrati formula vibrationala a abundentei si o acceptati ca pe adevarul vostru, aceasta devine o parte din Semnatura voastra Energetica, iar acele tipare de frecventa ale abundentei radiaza din Centrul Puterii voastre Solare (plexul solar, n.t.) intr-un semn al Infinitatii, iar Universul va va returna acele lucruri de care aveti nevoie pentru a trai in abundenta. Tineti minte: pentru a va materializa viziunea spirituala, trebuie sa definiti ceea ce doriti sa creati si sa vedeti acel lucru cu claritate. Drept co-creator constient, ar trebui sa va concentrati mai intai pe materializarea unei stari rafinate si evoluate de A FI si pe o calitate armonioasa a vietii. Astfel, ar trebui sa cautati o abundenta de iubire, bucurie, pace, creativitate, sanatate, relatii compatibile satisfacatoare etc. Cautand sa incorporati calitatile, atributele si virtutile Constiintei Divine, acest lucru va va asigura succesul in crearea tuturor obiectelor materiale de care aveti nevoie pentru a trai in confort.
Voi invatati sa deveniti una cu infinita curgere a abundentei, pe masura ce traversati multele niveluri si dimensiuni ale Creatiei. Unul dintre cele mai importante concepte pe care trebuie sa-l acceptati ca fiind adevarul vostru este o constienta limpede precum cristalul ca voi sunteti creatorii realitatii in care traiti, acum si in viitor. Formele-gand negative ale omenirii au creat lumea imperfecta in care traiti acum; totusi, nimic sau nimeni nu poate schimba Planul Divin universal, cu exceptia Mamei/Tatalui Dumnezeu. Trebuie sa va amintiti ca, in aceste multe veacuri trecute, aproape fiecare suflet care s-a nascut in planul fizic a fost prins in sistemul de credinta al constiintei colective corespunzand dimensiunilor a treia/a patra, iar problemele-cheie din trecut si imperfectiunile din ADN-ul ancestral al fiecarei persoane au dus la materializarea multor simptome atunci cand persoana respectiva cadea in capcana sentimentelor de lipsa de iubire, de lipsa de valoare, de vinovatie, de rusine sau a resentimentului de orice forma. Toate aceste energii negative sunt rezultatul unor amintiri adanci din trecutul vostru antic, care se ridica la suprafata pentru ca sa le puteti elibera odata si pentru totdeauna.
Aceasta de acum este o viata de echilibrare pentru voi, Semintele Stelare, in care cautati sa aduceti in armonie toate fatetele fiintei voastre. Adanc in interiorul vostru, sunteti constienti de cat de important este sa va onorati si sa integrati natura voastra feminina, caracterizata de energii blande, intuitive, creative si orientate spre interior, dar si sa va dezvoltati si sa va folositi atributele masculine. Cautati sa fiti puternici, si totusi blanzi, orientati catre exterior, dar accesand in acelasi timp tezaurul de intelepciune din interior. Natura voastra divina va creste in putere si in expresie constienta pe masura ce invatati sa extrageti intelepciunea Mintii voastre Sacre, iluminata de compasiunea Inimii voastre Sacre. Trebuie sa invatati sa vorbiti in mod concis, constructiv si cu incredere. Sa stiti ca, daca ramaneti centrati si concentrati in Inima voastra Sacra, Universul trebuie sa raspunda intr-o maniera pozitiva, iar succesul vostru va fi asigurat.
Pe masura ce deveniti acordati la intuitia Sinelui vostru Superior, veti incepe sa simtiti Lumina Divina pulsand in interiorul Inimii voastre Sacre si veti incepe sa va concentrati atentia pe Lumina Divina din fiecare persoana pe care o intalniti.Este posibil ca ea sa fie diminuata in multe suflete dragi, dar inca arde in interior, pentru ca altfel ei nu ar fi in viata. Cand faceti astfel, va veti stradui automat sa practicati lipsa de judecata si veti incepe sa vedeti natura pozitiva din interiorul fiecarei persoane.
Va cerem sa va folositi discernamantul inainte de a prelua invataturile oricui ca fiind adevarul vostru. Nu va cramponati de teorie sau de informatii complexe. Luati doar ceea ce rezoneaza cu voi, adanc in interior, ceea ce este iubitor, ceea ce va ilumineaza si va extinde constiinta. Exista multe jumatati de adevar in invataturile care sunt prezentate acum omenirii si, amintiti-va, voi sunteti cei care trebuie sa creati libertate, abundenta si imputernicire in vietile voastre. Nimeni altcineva nu o poate face pentru voi. Discernamantul este un atribut vital pentru cei de pe cararea Inaltarii si a Iluminarii. Indiferent de ce alegeti ca fiind adevarul vostru, trebuie sa il integrati si sa il aplicati in viata voastra prin intentie si actiune. DISCERNAMANTUL / INTENTIA CENTRATA IN INIMA / ACTIUNEA rezulta in materializari pozitive. Facand asta, veti deveni un co-creator spiritual constient si unMaestru al Sinelui care isi indeplineste in mod activ si plin de siguranta misiunea divina in planul terestru.
Noi va vom indruma, directiona, inspira si proteja. Totusi, voi trebuie sa actionati pentru a va realiza visele. Noi va asteptam intoarcerea in taramurile Luminii. Sunteti iubiti profund.
EU SUNT Arhanghelul Mihail.
Recapitularea catorva indrumari pentru crearea abundentei:

1. Pentru a revendica abundenta in toate lucrurile, trebuie sa incepeti sa traiti in armonie cu legile universale dispuse de Creatorul a Tot Ceea Ce Este.

2. Stocul invizibil este inepuizabil. Tot ceea ce exista pe Pamant este facut din Particulele Divine Originale de Lumina Vie, din care evolueaza marea varietate a materiei fizice si a formelor.

3. Frumusetea si belsugul de pe Pamant pot fi reintregite si dezvoltate prin ganduri corecte, prin actiuni corecte si prin conservare.

4. Gandul / intentia / actiunea corespunzatoare are puterea de a produce bogatii tangibile din substanta amorfa care curge de-a lungul Universului.

5. Vidul spatial aparent contine de fapt Particule de Iubire / Viata / Lumina si Potential nematerializat.

6. Iubirea / Forta Vietii de la Creatorul Suprem si de la Mama /Tatal nostru Dumnezeu este refractata in prisme de lumina denumite raze - un curcubeu de culori care contin toate virtutile, calitatile, aspectele si potentialul Creatiei.

7. Cum veti folosi acest dar unic? Care sunt cele mai mari dorinte ale voastre? Care va fi mostenirea voastra lasata omenirii si lumii?

Tindeti catre stele, preaiubitilor, deoarece nu exista limita in ceea ce puteti materializa daca viziunea voastra este in armonie cu Spiritul!
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Preluat de la ... www.editura-foryou.ro