2 oct. 2008

Mesaj de la Maria Magdalena - Zeita Tripla

Mesaj de la Maria Magdalena
prin Michele Eloff 21 februarie 2008

Eu sunt Maria Magdalena si va salut pe fiecare dintre voi in aceasta sacra zi. Salutari. Ne-am adunat astazi pentru scopul divinde a uni aceste trei aspecte divine ale Zeitei Triple.
Eu, Maria Magdalena, reprezint Zeita Unitatii in aceasta zi si inaintez pentru ava vorbi in numele colectivului nostru. Ziua de 3 martie mentine o vibratie foarte speciala pentru prezenta Christului Feminin Divin.
Aceasta energie in special este cea care ofera inaltime perspectivei sentimentelor, recunoasterii si intelegerii adevarurilor interioare ale Zeitei Triple. Sentimentul introspectiv este foarte important in procesul unirii voastre cu aceasta frumoasa energie. Acest lucru nu afecteaza numai femeile, si barbatii sunt deasemenea influentati de aceasta energie, este o energie care va ajutasa simtiti puterea care este in voi in feciorie, in mama si in stramosi. Eu, Maria Magdalena, acompaniata de catre Lady Guinevierre si Zeita Jezebel cream o un Vehicol Merkaba Feminin in campul vostru energetic. Acest lucru automat incepe sa activeze nivele ale energiei care a fost codata anterior in ADN-ul vostru pana la aceasta incarnare. Este o semnatura foarte speciala.

Trinitatea Sfanta este alcatuita din trei parti: femininul, masculinul si cea a copilului. Toate trei sunt parti importante, vitale nu numai pentru dezvoltarea constientizarii sinelui, acceptarii de sine si a iubirii de sine, ci de asemenea pentru scopul dezvoltarii inaltelor nivele ale cunoasterii ca sunt o parte importanta in largile aspecte ale calatoriei voastre personale ale iluminarii, care este de fapt o parte majora a Intoarcerii la Simtul-interior.

Fluiditatea este o foarte importanta energie de baza careia de asemenea trebuie sa va predati. Fluiditatea este o energie care va poarta printre straturile sincronicitatii. Cand va vedeti viata desfasurandu-se cu sincronicitati, vi se arata ca totul este perfect si in curgere divina, asadar foarte putine obstacole va vor fi in cale. Este o mare diferenta intre obstacole si provocari. Provocarile voastre vin pentru a va testa capacitatile de a va folosi talentele pe care le-ati obtinut. Obstacolele va previn din a merge intr-o directie care nu este in intregime spre binele vostru superior. Este sarcina voastra de a stapani cunoasterea diferentelor dintre obstacole si provocari. De multe ori sunteti ametiti de catre aceste doua cuvinte pentru ca inca nu ati desfasurat talentul natural de a va baza total pe intuitia voastra. Intuitia este Cheia Sacra pentru usile Raiului din interiorul vostru si intotdeauna va reveleaza adevarul.

Maestrul Kuthumi s-a gandit acum mult timp ca atunci cand voi cereti ghidare, o intrebare sau sunteti conectati la ceva anume, primele 10 secunde ale sentimentelor voastre, reactii sau raspunsuri, este adevarul. Aceaa este vocea intuitiei voastre, dincolo de acea voce, mintea paseste pentru a analiza adevarul pana dispare si apoi voi intrati in matricea iluziei.

Cu cat practicati mai mult ascultarea acelei voci care vine in primele 10 secunde cu atat mai imputernicit veti deveni, asa va va ghida Zeita Tripla prin aceasta perioada de schimbari care va urma. Pe 3 martie veti ancora puternicele energii ale fecioriei. Fecioria este Sinele Christic Feminin care va ofera oportunitatea de a-i auzi vocea. Vocea copilului Christic Feminin este una care va aduce o puternica priveliste interioara care are legatura cu nevoile sinelui vostru emotional in momentul prezent. Este un timp cand sunteti sprijiniti in a recunoaste pentru ce sunteti pregatiti sa stapaniti. Copilul intruchipeaza inocenta. Copilul inca nu a fost afectat asa de mult ca adultul in termenii rigidelor sisteme de credinta care au fost proiectate in mentalul copilului, matricele emotionale si spirituale care sunt conectate la fizicalitatea dimensiunii a treia. Dimensiunea a treia este o parte foarte importanta a vietii si va ramane asa pentru multi, inca multe cicluri de acum inainte. Dimensiunea a treia ofera o oportunitate unica de a invata si de a stapani.

3 martie, Cheia Activarii 3:3, va ofera oportunitatea de a recunoaste cat de importanta este dimensiunea a treia in relatia cu propria realitate din dimensiunea a treia si perceptia voastra asupra ei. Dincolo de perceptie se afla proiectia si subconstientul vostru proiecteaza in matricele voastre emotionale, mentale si spirituale, ceea ce rezulta intr-o perceptie constienta fizica a unei realitati a dimensiunii a treia. Aceasta este o lectie puternica pentru ca voi toti sa o stapaniti, pentru ca atunci cand va negati vocea intuitiei, vocea copilului interior care vorbeste din spatiul simtirii interioare si a inocentei, voi primiti adevarul crud care este o parte a sinlui vostru autentic. Cand analizati lumea voastra, voi folositi programul matricei pentru a va diseca experientele si ii atatsati perceptiile voastre proiectate, distorsionati adevarul existentei voastre, asadar, eu, Maria Magdalena, sunt incantata sa va asist pe voi toti la acest timp in recunoasterea ca vocea este intuitia voastra si va fi intotdeauna cel mai puternic ghid din viata voastra.

Pe 12 martie noi va aducem energia care ancoreaza "Adevarurile Mamei". Acestea se vor infiltra in datele Activarii Cheii de pe 13 martie. La acel timp veti experimenta minunatele energii ale Imparatesei, a fecioarei fertile, care s-a maturizat in starea de mama care este de asemenea fertila, totusi ea are experienta de viata. Este timpul ca ea sa-si hraneasca visele sale, nevoile sale, viziunile sale si viata pe care ea si-o creaza. Trebuie sa mai repet inca odata ca acest lucru se aplica si femeilor si barbatilor. Intr-ajutorarea energiilor mamei este important la fel cum este si intr-ajutorarea energiilor strabunilor, pentru a face pace cu copilul interior, vocea intuitiei care vorbeste prin inocenta si simturile interioare si de a face pace cu mama care vorbeste prin vocea inimii si a uterului.

Cele 2 aspecte ale vocii ei care sunt hranite prin uter si prin inima sunt de fapt ecourile mamei fertile. De asemenea este ecoul vocii Mamei Lunei si a Mamei noastre Cosmice Divine, vocea tuturor arhetipurilor Feminine Sacre in toate aspectele lor. Fiecare dintre ele au un mesaj valoros pentru voi, care este canalizat prin fecioara adesea, la fel cum si prin mama, prin stramosi si energiile lor ca o creatie exprimata. O creatie exprimata este cea creata din interior. Nu este ceva ce ati pus impreuna ca un rezultat al perceptiei voastre pe care ati adus-o ca un rezultat al influentei lumii exterioare. Aceasta creatie exprimata vine direct din capacitatea voastra interioara de a simti inocenta, cu alte cuvinte adevarul si de a-i permite sa curga prin vehicolul creativ al uterului si vocii creative a chakrei inimii, care creaza o curgere sacra, care se conecteaza cu acel strat al sincronicitatii. Energia mamei este foarte puternica. Nu are acelasi nivel al intelepciunii cum are ce stramoseasca, totusi Imparateasa este fertila, exista mult potential, o incredibila cantitate de putere la dispozitia sa. Asadar intre 12 si 13 martie luati contactul cu acea puternica energie. Pe 20 si pe 21 martie, in timpul echinoxului, voi sunteti introdusi Inaltei Preotese. Sunteti de asemenea introdus simultan energiilor Stramosilor, celor cunoscuti. Inalta Preoteasa este invaluita in mister, fizic incredibil, ea stie exact ce se afla in interiorul sau. Aceasta este calatoria luarii simtirii interioare a copilului interior si aducerii in cercul complet acolo unde stramosii si fecioara fuzioneaza si intelepciunea vietii stramosilor absoarbe inocenta copilului, si cea mai splendida putere este absorbita in fiecare aspect al fiintei care experimenteaza acel timp in viata lor. Veti observa ca nu va trebui neaparat sa traiti acest timp ca si energia mamei pana ajungeti la o anumita varsta care este considerata timpul sau varsta stramosilor.

Nu, veti experimenta aceste trei aspecte ale Zeitei Triple intr-un fel simultan, in alte dati poate veti observa anumite cicluri unde sunteti intr-o stare de mama poate, apoi va mutati intr-o stare a stramosilor si apoi va reantoarceti la starea de copil sau de feioara. Mai devreme am spus ca este responsabilitatea voastra de a invata diferenta dintre obstacole si provicari si atunci cand stiti diferenta intre cele doua cuvinte ce apartin in special calatoriei Zeitei Triple, viata voastra se va usura considerabil. Sincronicitatea va juca un rol vital in deshiderea usilor oportunitatilor pe care le cautati. Deci lasati-ne sa mergem in aspectele mai profunde ale voastre si sa aducem acele energii impreuna in voi, pregatindu-va sa absorbiti toate fatetele fiecarui arhetip puternic si pentru ca voi sa pasiti in puterea fecioarei voastre, mama si stramosii-nebunul copilului interior si fecioara, fertilitatea imparatesei si mama si intelepciunea inaltei preotese si a stramosilor. In taina majora a tarotului, Inalta Preoteasa vine inaintea Imparatesei, totusi, pentru scopul pentru care noi facem la acest timp, Imparateasa si solul sau fertil, acel uter fertil vine inaintea intelepciunii obtinute de catre Inalta Preoteasa.

Deci inchideti-va ochii daca nu i-ati inchis deja. Echilibrati-va energiile respirand profund, exhaland si relaxand muschii corpului vostru. Respirati profund si cum exhalati permiteti corpului vostru sa continue sa se relaxeze. Aduceti-va mintea si concentrarea voastra in momentul prezent. Aduceti-o in aici acum, lasati-va toate grijile pentru acum, uitati ceea ce aveti nevoie sa faceti acum pentru o ora. Va cer ca toata energia voastra sa fie prezenta aici acum. Invit puternica prezenta a fecioarei in chakra inimii voastre. Intampinati-i puritatea, inocenta sa si capacitatea simtirii interioare de a-i recunoaste adevarul si sinele sau autentic cu usurinta si gratie. Daca doriti imaginati-va cum fecioara sta in fata voastra, cereti ca ochii sai sa fuzioneze cu ai vostri asadaroferindu-va capacitatea de a vedea prin ochii inocentei. Cereti ca puternica capacitate a simtirii interioare sa fuzioneze si maiconstient cu a voastra, imputernicindu-va capacitatea de a onora vocea intuitiei voastre si fie ca acea voce sa inece vocea indoiriide sine. Luati un moment pentru a simti puterea care se afla in interiorul puterii fecioarei chiar daca ea este considerata Nebuna care isi incepe calatoria, ea de asemenea cunoaste foarte bine acea cale care se afla inaintea sa care este presarata de comori care asteapta sa fie descoperite. Ea inca nu este influentata de catre matricea fricii. Constiinta colectiva nu a luat o bucatica dininima ei. Simtiti-i lipsa de frica, entuziasmul ei si fericirea care o motiveaza pentru a descoperi alte aspecte ale sale. Acum imaginati-va aceasta fecioara pasind in Merkaba Sacra pe care am creat-o si ea fuzioneaza si devine una cu voi. Respirati asacum energiile ei se aseaza si se aliniaza perfect cu ale voastre. In timp ce noi va recalibram energiile mama paseste inainte, aceasta nu este mama voastra biologica, aceasta este mama naturii insasi, insasi Imparateasa. Puterea Imparatesei este de a va imprima amintirea a cat de fertili sunteti din punct de vedere creativ, spiritual si intelectual. Ea va aminteste ca fertilitatea voastra este aici pentru a va sustine in viata, pentru a da viata si prin lumea cuantica pentru a hrani potentialul a ceea ce se afla de nerecunoscut in interiorul vostru. Ea este calda. Ea este iubitoare. Ea intampina pe oricine in inima sa. Si ea este fara de frica caci ea este imputernicita. Ea stie foarte bine ca a hrani viata este in sine o responsabilitate sacra, nu doar viata copiilor ci si propria sa viata. Tot ceea ce ea sadeste in viata sa este o responsabilitate sacra pentru ca ea sa o hraneasca cu toata iubirea sa.

Curgerea iubirii care vine de la ea acum penetreaza fiecare celula a corpului vostru. Imaginati-va aceasta iubire mutandu-se in celulele voastre ADN. Aceasta iubire aduce o si mai mare claritate si un profund simtamant al sigurantei in relatia cu capacitatile voastre de a iubi fara frica, de a hrani neconditionat si de a oferi fara masura sinelui propriu si intregii vieti. Energia creata de Imparateasa, de mama natura, e cea care serveste ca pod intre fecioara si stramosi, Nebuna si Inalta Preoteasa. Ea este fundatia de fapt pentru ca stramosii sa vina in cercul total si de a se reconecta cu fecioara. Ea este solul fertil din care toata viata noua vine. Intampinati toate acestea in fiinta voastra. Permiteti- sa penetreze si sa faca radacini. Respirati profund, exhalati complet asa cum Imparateasa si mama isi combina energiile. Paseste in Merkaba Sacra si devine una cu voi. Cereti sa iubiti prin inima mamei imparatese, cereti ca lumina sa si fertilitatea sa rasune puterea care se afla in interiorul vostru si in interiorul unde sunteti in viata fizica de acum. Afirmati ca toate puterile care imputernicesc Imparateasa Sacra si mama voastra natura sa devina un aspect imputernicit constient al actualei voastre vieti. Continuati sa respirati cum noi va recalibram energiile si in timp ce se intampla asta, stramosii-Inalta Preoteasa vine si sta in fata voastra. Aceasta femeie cu o intelepciune mareata si-a stapanit capacitateatotala de a discerne intre obstacole si provocari. In starea actuala a puterii ea si-a stapanit deja capacitatea de a alege daca va vedea ceva ca un obstacol sau o provocare. De multe ori provocarile sunt percepute ca obstacole, confuzia apare si oamenii isi pierd calea fugind in cerc sau mergand pe aceleasi drumuri stricate, nesiguri. Ea va aduce darul simtirii interioare, vederea interioara si capacitatea simtirii puternice care se afla in intelepciunea de a face alegerile vietii care va imputernicesc si va intenifica viata.

Ea este mistica si foarte puternica. Ea stie exact care sunt puterile si slabiciunile sale dar niciodata nu isi foloseste slabiciunile intr-un fel in care sa se simta victima. Nu, ea isi foloseste slabiciunile asa cum este perceput de catre minte pentru a naviga prin lumea provocarilor, pentru a se revela pe ea insasi si pentru a-si revela cele mai mari puteri care se afla in interiorul miezului unei slabiciuni percepute. Stramosii ajung la un punct in calatoria lor unde toate slabiciunile percepute sunt transofmate in puteri. Aceasta este puterea de a alege intre obstacole si provocari. Respectul de sine este intact, este puternic pentru ca ea aales sa-si provoace slabiciunile percepute, ea a ales sa-si provoace ego-ul inferior si sa se mute dincolo de orice parte a ei insasi care aparea a se simti victima. Intelepciunea sa este o cheie pentru puternicul univers al constientizarii marete. Simturile sale fizice ii duc in calatoriile sale sacre in profunzimile lumii sale interioare si ea daruieste in comorile sufletului sau, a spiritului sau si toate calitatile divine ale sinelui sau Preaputernic Eu sunt. Respirati-i energia in corpul vostru, simtiti cum va penetreaza toate celulele si se muta in ADN-ul vostru. Fiecare vibratie a energiei sale trezeste cunoasterea in interiorul vostru ca face parte din voi, ca si voi sunteti o Inalta Preoteasa cum de asemenea adesea sunteti si Nebuna, si asa cum sunteti si Imparateasa. Simtiti cum stra mosii si Inalt Preoteasa pasesc in Merkaba Sacra pe care am creat-o si cereti ca puterea intelepciunii sale sa va ghideze alegerile, cereti ca aceasta intelepciune sa va intensifice puterea de discernamant. Imbratisati puterea capacitatilor fizice ale ei si permiteti misterului a ceea ce ea cunoaste sa devina o parte a propriului mister al vietii caci asa este si intotdeauna asa a fost un mister. Misterul poate fi citit in doua feluri, unul ca povestea mea si celalalt ca iluzia viziunii voastre. Ce aspect al misterului doriti sa imbratisati? Povestea voastra este foarte puternica si cand acceptati povestea calatoriei voastre asa cum ati creat-o original, permitandu-va sa folositi puterea discernamantului, puterea voastra a alegerii de a folosi capacitatea simtirii interioare care vine din aspectul inocent, total al adevarului, autentic al sinelui si voi folositi campul sacru care este fertil si care poate sa va mentina semintele creativitatii si astfel copacii intelepciunii cresc purtand fructe sacre, fructe care va vor sustine pentru restul vietii. Toate comorile intelepciunii va aduc abundenta imensa, nelimitata si infinita si nici macar pentru o clipa sa nu va simtiti sarac, nici macar pentru o clipa sa nu simtiti in nici un fel lipsa, caci voi sunteti plini de voi insiva. Zeita Tripla a fuzionat, a fost acceptata de catre sinele vostru din dimensiunea a treia asa cum va vedeti voi, partea din voi care este adesea influentata de matricea de grup. Din ce in ce mai mult, voi imputerniciti iluzia matricei de grup care v-a programat pentru majoritatea vietii actuale, totul se schimba si asa va si continua. Luati-va un moment pentru a simti Zeita Tripla total fuzionata in corpul vostru asa cum noi trecem la urmatorul nivel al recalibrarii.

Fiti siguri si respirati in timp ce noi facem asta. Foarte gentil incepem sa aducem mintea voastra constienta inapoi in aici si acum, in locul unde va aflati. Simtiti-va corpul. Deveniti constienti de gandurile voastre. Amintiti-va ca sunteti ZeitaTripla, voi incorporati aceste aspecte si ciclul care se afla inaintea voastra acum va pregateste pentru a stapani puternica Zeita din interiorul vostru astfel incat sa o puteti intampina frumos pe puternicul Dumnezeu si cei doi sa poata fuziona. Puterea Zeitei se va reflecta inapoi la voi. Pentru acest ciclu veti fi chemati pentru a va folosi intuitia, simtul vostru interior, mintea fertila creativa si sa va iubiti viata deschis, sa va iubiti viata in schimbare si sa permiteti acelor Chei Sacre ale Intelepciunii sa deschida noile usi ale oportunitatilor pentru voi. Zeita Tripla este copilul frumos si inocent, mama frumoasa si insarcinata cu noua viata si puternica femeie maestru inteleapta care poate alerga in toata lumea daca este nevoie, caci ea stie exact cine este ea. Ea stie exact ce anume ii mostenesc alegerile. Respectul sau de sine este atat de puternic incat negativitatea nu o poate atinge caci ea este intreaga intrupare a adevarului, puterii, misterului, senzualitatii si feminitatii si asta o face cea mai splendida creatura din intreaga creatie. Voi asta incepeti sa deveniti. Va amintiti ca sunteti o creatura creata din iubire intregii creatii.

Noi Zeitele Unitatii va multumim ca ati ales sa va proclamati puterea Zeitei Triple si facand asta ati ancorat si activat aceasta oportunitate pentru toata umanitatea. Calatoria fiecarei persoane este unica si chiar si cei care inca dorm, care inca mai traiesc dupa codul vechii matriceisi pot permite oportunitatea de a folosi aceste aspecte ale puterii lor. Ei poate ca nu neaparat aleg calea pe care ati ales-o voi pentru a va exprima puterea, totusi cand alegerea este facuta puterea este exprimata si toate puncetele creatiei fuzioneaza impreuna creand o foarte puternica iesire a transformarii si prin aceasta o noua nastere este nascuta. Voi toti sunteti creatori ai acelei lumi, paradigme sau universuri, cu care relationati mai bine si voi toti continuati sa creati colectiv in interiorul acelei noi stari.

Eu va binecuvantez pe fiecare dintre voi in puterea voastra si capacitatea de a imbratisa total Zeita Tripla, de a recunoaste fiecare parte a acelei parti a voastre si pentru a-i impartasi darurile cu sinele si cu altii.

Fie ca lumina, iubirea si puterea ZeiteiTriple sa va unifice la fiecare nivel cu cel mai pur si mai imputernicit sine autentic si fie ca unificarea acestor energii sa creeze si mai multe oportunitati ale unificarii cu toate aspectele sacre ale voastre care reflecta acea lumina si acea putere. Cand Zeita este recunoscuta, Dumnezeu poate apoi inainta caci atunci se va simti in siguranta, caci va sti o Zeita care isi recunoaste total puterea si va vedea puterea lui nu ca pe o provocare in termenii aducerii ei/lui in jos, ci recunoasterea egalitatii. Unirea puterilor este nasterea unei noi lumi. Asadar iubitii uniti cu puterile lor reflectate intre unul si altul, mari puteri se vor impreuna ca rezultat a ceea ce are loc acum si voi veti recunoaste ca aceasta putere a fortat totul care va de-imputerniceste de pe calea voastra astfel incat sa puteti fuziona cu aceasta putere.

Fie ca calatoria voastra sa continue sa fie sacra, fie ca toate vietile voastre sa fie sacre. Fie ca inimile voastre sa fie pline de pace, fie ca mintile voastre sa fie pline cu pace si fie ca lumea voastra sa se desfasoare armonios si cu sincronicitati.
Eu sunt Maria Magdalena. Au revoir.

sursa:www.spiritlibrary.com

Articol preluat de la ... http://alexandracoliba.blogspot.com/