14 oct. 2008

Arhanghelul Metatron - Confuzia 14 octombrie 2008


prin Carolyn Evers

De ce a fost atat de multa confuzie despre 14 octombrie, data la care s-a spus ca se va arata o mare nava e cerurile voastre?
Noi nu vedem confuzie din partea noastra. Tiparul este chiar clar. Vedeti voi preaiubitilor, trebuie sa existe mai mult discernamant caci vor fi mesaje care vor fioferite de multi, dar nu vor contine adevarul. Motivul pentru acest lucru este ca particolele spatiu timp se distrug pentru a fi rearanjate intr-o nouaparadigma. Dupa cum multi dintre voi sunteti deja constienti, acest lucru se numeste haos.Exista multe sensuri pentru haos, dar in acest caz,aceleasi particole care formeaza realitatea voastra prezenta sunt folosite pentru a forma o realitate viitoare si sunt pur si simplu rearanjate. Aceasta distrugere si rearanjare provoaca confuzie pentru multi, nu numai pe planeta voastra, ci si acele suflete care lucreaza cu voi care apartinnivelelor inalte de existenta. Ceea ce eu vad este o aparenta a deconectarii. Vreau sa spun ca liniile realitatii lumii voastre s-au fisurat, asa cum se fisureaza trotuarul. Asta pentru ca noile energii care vin in lumea voastra si deasemenea mai este si culminarea a ceea ce Sursa Suprema adecretat cu privire la avansarea rasei umane. Asadar, exista un efect ondulatoriu si cand urmariti ce pare a fi o linie a timpului, este o separareastfel incat timpul in lumea voastra este acum si mai dificil de vazut, inceputul energiei care initiaza o actiune, pana la sfarsitul energiei asa cumaduce manifestarea in lumea voastra. Asteptati intrarea in lumea voastra a viitoarelor evenimente. Acesta nu este un timp pentru speculatii.
Decat sa ascultati la ce spun altii despre realitatea voastra, concentrati-va asupra a ceea ce doriti voi sa aduceti la suprafata ca realitate a voastra. Ceeace vreau sa spun este ca daca va doriti aparitia fratilor si surorilor voastre stelare, atunci intrebati-va ''DE CE?'' Simtiti ca aveti nevoie de altcineva sa va SALVEZE? Ce poate face altcineva care voi, ca si energie combinata, sa nu puteti face pentru voi? Eu pot folosi cuvinte pentru a explica cum sa lucrati cu fiecare dintre voi, dar acele cuvinte ar necesita explicatii pentru a intelege conectia dintre toti oamenii si evenimentele de peplaneta voastra. As dori sa spun este sa va ganditi sa va conectati si sa va apropiati cu ceilalti intr-o maniera mai constructiva. Asa cum fiecaresuflet isi adauga energia si puterea mintii pentru scopul grupului, energia lor si potentialul creste pentru a completa tiparul, sau amprenta originaladivina, care a fost creata in mintea lor de grup.
Cand reactionati individual la gandurile altora, puterea voastra este diminuata, permitandu-va sa fiti deschisi la controlul altora. Aceasta a fost calea trecutului si asa cum am mai spus este o informatie veche. Cel Radiant, cel pe care voi ilpercepeti ca fiind Yeshus sau Isus, indiferent care nume il intelegeti personal pentru aceasta Mareata Fiinta a spus-o ''voi sunteti maestri in fabricatie''. Eu spun cat de iubitor pot, intors catre capacitatile voastre proprii. Exista o atat de mare putere acolo. Voi tineti cheile propriului vostru regat si cand adunati opiniile pozitive ale comunitatii cu opiniile pozitive ale lumii, voi puteti manifesta ceea ce doriti in toate aceste zone. ''Mergeti in interior''. Acesta este destinul vostru dragii mei prieteni. Asta este asa pentru ca sufletul vostru se conecteaza cu voi si se conecteaza deasemenea cu monada sufletului vostru, care in schimb are capacitatea de a navigha reteaua cosmica si sa va aduca inapoi informatiile de care aveti nevoie. A apela la altii inseamna informatie veche si o maniera veche de a accepta controlul si dominarea. Voi nu sunteti micul VOI, voi sunteti partea marelui VOI. Poate ca simtiti ca nu v-am dat un raspuns cu privire la data de 14 octombrie, dar eu vi l-am dat. Luatii ceea ce v-am spus si treceti prin filtrul propriu. Vedeti voi, daca puteti sa priviti dintr-o perspectiva diferita, si anume ca si creatori in lumea voastra, atunci veti realiza ca nu aveti nevoie de predictii. Nu trebuie decat sa stiti cine sunteti. Il voi ruga pe mesagerul meu sa scrie o coloana despre predictii; potentialul lor si lumea posibilitatilor si probabilitatilor. Asta va va oferi o mai multa claritate pentru ceea ce urmeaza sa iasa la suprafata in lumea voastra.
Intentia mea este sa aduc claritate in vietile voastre aratandu-va calea catre maiestria de sine. As dori sa spun in final ca fratii si surorile voastre din spatiu lucreaza din culise. Ei lucreaza pentru voi pentru ca sunt implicati in avansarea voastra. Va fi un timp cand vor fi acolo astfel incat voi sa ii vedeti, dar timpul nu este corect inca pentru multe motive. Ei joaca un rol in ceea ce voi numiti Ascensiune. Este optiunea lor din acest moment, caci majoritatea celor din lume care nu sunt pregatiti sa devina constienti de ei sau de conceptul de Ascensiune. As spune ca timpul se apropie de pamant si de cetatenii sai, cand va fi corect si potrivit ca ei sa se dezvaluie. Asa cum vedem noi situatia, daca aceasta informatie este eliberata inainte ca majoritatea lumii sa fie pregatita pentru aceasta intelegere, va cauza panica si confuzie. Nu sta in natura Federatiei Galactice sa genereze panica caci asta nu este o emotie inaltatoare. Cititi mesajele cu privire la sondajele spatiale ale Federatiei Galactice si veti observa ca fratii vostri spatiali monitorizeaza constant constructiile de credinta a rasei umane. Ei vor veni si vor aparea atunci cand oamenii lumii si-au eliberat punctele de vedere vechi care ii tineau inapoi de la a intra in determinarea de sine. Asta este important pentru noi; noi in vita fiecare fiinta umana sa paseasca inainte si sa-si inteleaga sufletul, maiestria, si locul lor in creatie. Noi nu vom veni imprastiind frica si nevoia de a va sprijini pe noi, ci noi suntem aici pentru a va conduce in experientele voastre care va aduc cresterea si expansiunea capacitatilor sacre ale sufletului vostru. Vom adauga de asemenea ca exista unii care au vazut deja nava spatiala. Asta pentru ca exista contacte intre cei doi, cel care controleaza nava si cel care a vazut-o. In aceste cazuri, cel care a vazut-o si nu este constient de ce a vazut inca nu s-a trezit la misiunea sa. Ati putea spune ca aceasta este o chemare la constientizare. Chiar si in aceste situatii exista un contract, fratii vostri spatiali lucreaza la subtilitatile mintii voastre si nu forteaza aparitia lor asupra celor care inca nu s-au trezit la misiunea lor. Arhanghelul Metatron. sursa: http://www.carolynevers.com/
Artticol preluat de la ... http://alexandracoliba.blogspot.com/