2 dec. 2008

Semnale de Lumina (Steve si Barbara Rother)



Semnale de Lumina – Re-amintiri de Acasa 15 noiembrie 2008 (ii multumim Malvinei Cszabai)
Frica si Intunericul
De la Steve:
Suntem in avion si ne indreptam spre casa dupa o calatorie efectuata in Olanda, la a doua noastra acasa. Am petrecut acolo doua saptamani minunate si incarcate impreuna cu familia. A fost foarte emotionant, atat pentru Barbara, cat si pentru mine. Toate aceste cursuri de instruire sunt emotionante, dar a fost Ordinul de coordonare al Metafizicienilor si ne-am apropiat foarte mult de acest grup minunat dedicat Lucrarii intru Lumina. A fost o sedere foarte speciala si emotionanta. Am observat ca unul dintre marile efecte ale rebobinarii sunt emotiile intense si fiecare dintre noi a avut aceasta experienta. Am simtit ca avem nevoie de o zi in care sa "nu facem nimic" ca sa ne revenim inainte sa luam avionul spre casa. De aceasta data am fost impreuna cu fiica noastra Elke pentru o zi in Amsterdam, inainte de a pleca. Multi dintre voi o cunoasteti sau ati vazut-o la intrunirile noastre. Ea este nascuta in Belgia si traieste acolo, dar oricine ne-a vazut impreuna stie ca ea este fiica noastra, iar uneori iubirea este atat de profunda incat doare. Ca profesoara de limba engleza, Elke ne-a rugat sa spunem cuvinte usuale pe care le folosim in limba engleza, ca ea sa le poata impartasi cu clasa ei. Ei bine, a fost de ajuns ca s-o puna pe Barbara in miscare si sa gaseasca o vorba pentru fiecare lucru pe care l-am vazut. (Ea le transpune, de asemenea, si in cantece). La un moment dat am intrebat-o cum se simte si ea mi-a spus ca bine. Eu chiar am combatut-o pe Barbara cand am oferit "standardul industrial" acronim al cuvantului bine.
Emotional Nu stiu despre altii, dar ceea ce traiesc acum la nivel emotional devine uneori coplesitor, dar, in acelasi timp, pare ca propria mea lumina devine mai luminoasa. Este o sabie cu dublu tais. Partea cea mai interesanta este ca pot vedea in sufletele celorlalti foarte usor. Asta inseamna ca pot sa le reflect atat timp cat ei imi permit sa ajung profund in sufletele lor si sa le reflect intr-un mod intens. As putea spune ca este un "dar” pe care il avem cu totii. Trebuie doar sa invatam sa-l utilizam. Am observat unele evenimente ciudate care se intampla in propria mea rebobinare, despre care sper ca Grupul sa ne vorbeasca in curand, dar eu voi vorbi despre ele chiar acum. Cred ca atat eu, cat si Barbara am trecut prin stari emotionale intense despre care Grupul spune ca ar conduce la realizarea legaturii profunde cu alte suflete. Din cauza muncii noastre si a lumii in care traim, suntem expusi sa intalnim fiinte pline de putere in toata lumea si, la un anumit grad, traim un stil de viata care este drumul de urmat in viitor. Grupul mi-a aratat cum sa realizez foarte rapid un nivel de legatura profunda cu oamenii. Cat despre mine personal, cel mai bun mod in care pot sa ma descriu este ca mi se pare ca am umblat intr-o stare constienta de legatura profunda cu oamenii, in special la seminarile noastre. Legatura personala devine mai intensa pe masura ce se preda, se discuta si se traieste in acea lume tot timpul. Practic, Barbara si cu mine traim intr-o societate careia i s-a dat forta despre care Grupul spune ca ne indreptam si are efect asupra noastra. Emotiile intensificate sunt unele dintre cele multe semne ale avansarii in acest proces de rebobinare si nici noi nu suntem o exceptie. Barbara isi exprima emotiile in felul ei, iar eu - in felul meu. Chiar si asa, aceasta inaintare este foarte confuza. In acest timp mi-a fost de mare ajutor sa-mi reamintesc ca ceea ce simt nu este intotdeauna sentimentul meu. O data cu emotiile intense creste si sensibilitatea. Aceasta se transmite catre atasamentele pe care le detinem. Pe masura ce acest flux curge prin noi, vedem clar atasamentele noastre. Legaturile, credintele si obiectivele sunt atasamentele cele mai obisnuite. Intrebarea este: sunt scenariile voastre transformate sau ati ramas la o singura poveste? Fiecare dintre noi va trebui sa raspunda la aceste intrebari in curand, daca nu sunt deja in fata voastra.
Nivelul comunicarii in ceea ce priveste legatura profunda este aici si pregatit pentru oricine se pricepe la folosirea ei. Este o modalitate de a comunica la nivel de suflet folosind cuvinte. Cand acest lucru se intampla, veti vedea foarte rapid in sufletele celor cu care comunicati. Daca va puteti imagina cum ar fi sa va indragostiti de majoritatea oamenilor pe care ii intalniti si cu care interactionati, ati vedea intr-un anume fel modul in care traiesc zi de zi. Confuz in cel mai bun caz, uneori istovit si ireversibil sceptic. Pe deasupra, legatura profunda pe care o am cu Barbara are noi oportunitati sa atinga niveluri chiar mai inalte. Intr-un fel, suntem binecuvantati ca trecem amandoi prin ea si ca ne putem sustine reciproc. Acum, am de-a face cu schimbarea dimensiunilor din avion in drumul nostru spre casa. Aseara, in timp ce Elke conducea inapoi spre Belgia, ne-a sunat de pe drum sa ne spuna noapte buna si sa ne ofere un nou acronim cuvantului bine, intr-o societate care se simte extrem de bine ingrijita si careia i s-a dat multa forta: Imbratisari uriase si blande imbolduri...

Salutari de Acasa
Frica
Dragilor, voi sunteti langa prapastie, stati la marginea unui mare eveniment. Acestea sunt vremuri foarte ciudate pe planeta Pamant. Ati ales sa fiti aici, in mod special in acest moment, si multi dintre voi stiti aceasta din adancul inimii voastre. Undeva, acolo, stiti ca exista ceva: ati venit sa faceti un lucru, mai presus de orice altceva. Va spunem ca acum aveti posibilitatea sa-l faceti. Acesta tocmai se intampla! Este in desfasurare si multe altele, despre care am vorbit in ultimii 11 ani, incep acum sa fie dezvaluite. Da, aveti in fata voastra vremuri dificile pe masura ce treceti prin aceste schimbari. In mare parte se datoreaza perceptiei voastre despre ceea ce credeti ca este dificil si ceea ce percepeti ca lipsa de sprijin. Noi am dori sa va vorbim despre acestea, pentru ca acum sunt vremurile cand incepe frica.
V-am urmarit pe multi dintre voi si ati aratat o vointa incredibila sa va eliberati de vechile sisteme de convingeri. Totusi, pentru prima oara v-ati speriat, v-ati intors inapoi la sistemele vechi de convingeri. Nu e nimic rau in asta: este pur si simplu omenesc sa avansati trei pasi inainte, urmati de un pas inapoi. De vreme ce nu va judecati, nu exista nici o problema, pentru ca este perceptia voastra despre voi insiva care creeaza realitate voastra.
Cum doriti sa va vedeti lumea?
Veti vedea intuneric. De asemenea, veti vedea frica. Chiar si asa, aceasta nu trebuie sa fie o parte din realitatea voastra decat atunci cand alegeti sa fie asa. Va vom vorbi pe scurt despre frica si intuneric... si rau. Ni se pare foarte haios faptul ca insisi unii lideri din lumea voastra au folosit cuvantul rau. Ce prostie fac, pentru ca ei se privesc in oglinda atunci cand fac aceasta afirmatie! Poate mana voastra dreapta sa-i spuna mainii voastre stangi ca este rau? Nu, nu functioneaza. Deci, ce este rau? Ce este intunericul si ce este frica? Despre asta am dori sa va vorbim astazi, pentru ca, pe masura ce avansati in propria voastra Inaltare, veti incepe sa percepeti intunericul, frica, singuratatea si lipsa de sprijin in mod diferit, altfel decat ati facut mai inainte. Asta este unde stati astazi: chiar langa marginea usii care este in deschidere.
Acestea au fost prezise. Multi dintre voi aveti de spus o parte a povestii pe care ati adus-o cu voi de Acasa. Este din ce in ce mai clar evidentiat faptul ca este pus in miscare contractul vostru sacru. De aceea atat de multi dintre voi se misca acum cu viteza luminii si aceasta este o propunere infricosatoare pentru majoritatea. Multi dintre voi veti vedea intuneric. Speram ca va veti folosi de perceptia noastra, pentru ca un om caruia i s-a dat putere (Lumina) vede diferit Intunericul. Ei vad diferit. Nu este corect. Nu este gresit. Nu este negru. Nu este de culoare alba. Nu este bine. Nu este rau. Acestea sunt polaritatile pe care le-a confundat omul pana in acest punct. Ceea ce dorim sa va intrebam astazi este: cum doriti sa vedeti lumea voastra? Ceea ce vedeti ca Intuneric poate fi vazut ca o oportunitate pentru Lumina. Aceleasi provocari ale Intunericului pot fi vazute ca porti deschise, o arena complet noua pentru voi. Acestea sunt sansele pentru Lucratorii intru Lumina ca sa-si straluceasca lumina intr-o Energie Noua.

Intunericul este doar lipsa Luminii
Intunericul este doar lipsa Luminii... Daca blocati Soarele cu mana, ca rezultat veti obtine o umbra. Artistii se uita la aceasta umbra si spun: "Ooooh, pot face tot felul de lucruri cu aceasta!". Fotografii se uita la acea umbra si spun: "Nu ar fi fascinant sa o captam?". Multi dintre voi va uitati la aceasta umbra si spuneti: "Oh! Acesta este Intunericul, iar eu am sa aleg in viata mea doar Lumina". Se intampla chiar sa fugiti de Intuneric, care este acolo sa va hraneasca spiritul. Dragilor, intunericul va ofera oportunitatea sa va straluciti lumina, increderea, experientele, o parte de-a voastra de Acasa, intr-un fel in care nu ati facut-o niciodata pana acum. Da, la inceput va veti speria, dar reamintiti-va ca nu sunteti singuri. Dragilor, priviti in jurul vostru! Exista o familie mare care se trezeste la aceasta energie in acest moment. Acest lucru nu se mai afla la periferia societatilor. Multe dintre sistemele voastre de credinta includ cautarea celor care transmit prin entitati aflate de partea cealalta a voalului. Pentru unele persoane, este ceva foarte intunecat si infricosator de facut, din cauza percetiei pe care o aveti despre aceasta. Decat sa creada ca nimeni nu are control asupra lor doar daca aleg sa fie asa si sa asculte posibilitatile, ei aleg sa fie in opozitie, adica in frica. Va spunem ca aceste posibilitati nu mai sunt aduse doar prin transmisii, de catre scrieri inspirate sau de catre vizionari. Ele sunt prezente in viata de zi cu zi si aici este locul unde magicul se intampla. Nu se va intampla intr-o singura zi, nu se va trezi brusc toata lumea din vis sau nu veti vedea la stiri despre venirea Luminii pe Pamant. Acesta va fi un proces foarte lent, care se va infiltra in umanitate linistit, din mai multe surse, ca sa ajunga la o masa critica, cand aceasta poata sa atinga, in mod natural, nivelul general de constiinta. Este diferit de data asta si, daca va uitati la aceste oportunitati de Lumina, veti descoperi lucruri pe care nu le-ati visat niciodata ca ar fi posibile azi in lumea voastra. Acesta este motivul pentru care v-am oferit modalitati de vindecare. Exista mult mai multe modalitati de vindecare care vin pe Pamant in acest moment. Vestea buna este ca toate acestea functioneaza. Vestea mai putin buna este ca va trebui sa descoperiti singuri care dintre ele vi se potrivesc cel mai bine. Nimeni nu poate face asta in locul vostru. Deci, de ce se afla vindecarea pe primul loc? Pentru a transporta Lumina necesara de care aveti nevoie ca sa va faceti lucrarea, este important sa va eliberati restrictiile in favoarea Luminii. Observati pe ce ne-am concentrat in munca noastra cu voi pana acum. Este vorba despre vindecarea si despre purificarea structurii energetice, astfel incat sa va puteti ancora, ca spirit, complet in corpul fizic. Este dificil pentru spirite care nu se afla in corp. Spiritul vostru pretinde sa aiba o experienta umana chiar acum si este ceea ce am dori in final sa va aducem in aceasta zi: acea experienta umana. Ea include Lumina si Intunericul. Ea include tristetea. Ea include gasirea frumusetii in intuneric.
Activarea Retelei de Lumina
Oamenii de pe aceasta planeta incearca, in general, sa evite tristetea, dificultatile si energia Intunericului. Cu toate acestea, va spunem ca cele mai multe piese muzicale de pe aceasta planeta au fost inspirate de aceste energii intunecate. Cea mai mare parte a adevaratei frumuseti pe care o vedeti vine din umbra, incorporand lumina intr-un anumit fel. Descoperirea frumusetii in intuneric va fi un rol-cheie ca fiinte carora li s-a dat putere si ca Lucratori intru Lumina. Descoperirea acelor oportunitati pentru Lumina este acum la indemana tuturor. V-ati asezat in pozitii-cheie peste tot in lume, pentru a fi acolo la momentul potrivit, cu energia potrivita. Voi ati facut-o. Sunteti aici! Timpul este potrivit si acum va rugam sa va uitati la intuneric pentru toata frumusetea pe care o detine. Uitati-va la acele restrictii, acele negativitati, acele lucruri oribile care vin pe calea stirilor! Vedeti-le ca sanse pentru Lumina, pentru ca acestea vor cataliza urmatoarea voastra incarnare aici, in acest corp fizic.Voi renasteti chiar acum. Asta este procesul de rebobinare pe mai multe niveluri.
Tineti minte, in timp ce faceti asta, ca voi nu sunteti deloc corpul fizic. Multi dintre voi inlatura acele parti fizice si neaga acele piese ale voastre pentru a fi spirite. Noi va spunem, totusi, ca, de fapt, nu este nici o problema sa fiti spirite. Sa fiti om este problema. Sunteti aici ca spirite pentru a avea o experienta umana, care include lumina si intunericul, esecul si succesul. Acestea sunt doar etichete plasate peste calatoria voastra in timp ce inaintati, dar ele nu inseamna nimic atunci cand ajungeti Acasa. Partile pe care vi le veti reaminti vor fi cum ati descoperit frumusetea in intuneric: cum ati gasit partea voastra din lumea voastra sa le impartasiti. Asta este piesa pe care ati venit sa o faceti si noi va spunem ca acum este timpul.

A treia holograma a Pamantului(Photobucket)
Exista o totala refacere a multor evenimente care se vor intampla in urmatorii sapte pana la zece ani. Ca rezultat, aceasta holograma de Lumina se va tipari peste holograma originala a Pamantului. Cel de-al treilea Pamant pe care l-ati creat prin propriile voastre ganduri si propriul vostru proces a creat o holograma care se va imprima acum peste holograma originala a Pamantului. Pe masura ce incepe sa se intample, organizatii/adunari de suflete care nu sunt in armonie cu acest stadiu avansat vor incepe sa se destrame si sa se prabuseasca. Unele sisteme nu vor face fata de la un nivel la altul, dar acesta nu inseamna colaps. In acelasi fel v-am aratat, de multe ori, ca un sistem pleaca si altul vine in loc. Asa va fi si sistemul economiei voastre. Trebuie doar sa stati cu ochii deschisi in fata posibilitatilor, pentru ca asta este ceea ce le va crea. Cand va veti astepta la un miracol, acesta se va intampla. Va spunem ca este mult mai dificil sa o faceti, pentru ca ideile si conceptiile voastre despre minuni pun limitari privind spiritul de realizare a acestora. De multe ori, spuneti: "Vreau asta, asa ca trebuie sa specific. Trebuie sa spun exact ce vreau, trebuie sa mentionez culoarea, cat de mult va costa si toate detaliile." Dar, specificarea apartine vechii energii! De fapt, voi va limitati implinirea visurilor atunci cand intrati in specificari. Prindeti esenta energiei inimii voastre in jurul a ceea ce vreti sa creati si lasati ca Spiritul sa indeplineasca aceasta pentru voi, pentru ca o va indeplini intr-un mod in care va creste cu voi si nu se va limita la sistemele voastre de credinta! Acestea sunt posibilitatile care incep sa se intample acum. Voi nu sunteti obisnuiti ca negativitatea zilnica vazuta la stiri sa va serveasca ca oportunitate pentru raspandirea Luminii, asa ca acest mesaj poate fi dificil pentru unii. Daca pur si simplu ati face un pas in aceasta directie si ati cauta acele potentiale si posibilitati, ati descoperi Raiul creat pe Pamant. Aceasta este noua holograma a Pamantului si locul spre care va indreptati. De asemenea, veti vedea pe multi care vor veni in prim plan in timpul vremurilor dificile, care in mod specific vor solicita sa fie noii vindecatori, cu raspunsuri. Va rugam sa intelegeti ca, pe masura ce inaintati, nu mai aveti nevoie de lideri care sa va conduca in felul in care au facut-o odata. Nu mai este nevoie sa aveti acele tipuri de lideri pe care i-ati avut mai inainte pe aceasta planeta. Este timpul sa va luati puterea (Lumina), in primul rand in propria voastra realitate si apoi liderii vostri vor vedea de ce sprijin aveti nevoie. Acestea sunt potentialele si directia spre care se indreapta omenirea in acest moment.
Prezentare generalã
Pe masura ce voi toti va schimbati structura de evolutie, veti pasi inainte in ceea ce ati venit sa faceti si veti ridica vibratia colectiva a omenirii pe toate nivelurile. Asta se intampla chiar acum. Va spunem: noi va urmarim cu privirea. Vedem cand plangeti pentru ca sunteti singuri fata de familia de suflet si sunt putini care va pot intelege si pot sa va sustina. Vedem cand nu aveti nimic de spus despre toate visele pe care le-ati avut si ca ati venit aici sa faceti ceva important. Inca nu puteti vedea o dovada a acesteia. Nu puteti vedea sprijinul care este aici pentru voi. Vedem de fiecare data cand nu mai aveti incredere in voi si ne gandim ce experienta omeneasca minunata aveti parte! Speram sa va bucurati de experienta umana, dar trebuie sa stiti ca un suflet nu moare niciodata. Sunteti nemuritori si fiecare dintre voi poate functiona la nivel de suflet intr-o stare constienta.
Nu puteti fi ranit la modul in care credeti ca ati putea fi. Pentru noi, asta inseamna ca si cum v-am trimite in curtea din spate a Pamantului sa va jucati. Exista anumite jucarii care va pot rani, dar noi nu va limitam accesul la acele jucarii. Trebuie sa va descoperiti. Trebuie sa va jucati. Sa va gasiti Lumina. Sa va gasiti Intunericul. Sa va gasiti amestecul unui spirit uman. Aceasta este partea cea mai importanta a etapei de lucru care urmeaza: fiti pe deplin fundamentati in propriul vostru fizic! Asta inseamna ca Spiritul este ancorat in fizicul vostru. Este greu de facut, pentru ca nu sunteti nascuti in acest fel. Adevarul este ca voi nu v-ati nascut niciodata. Pur si simplu ati evoluat de la o energie la alta si ati luat o alta forma, pentru ca, atunci cand parasiti o forma, intrati intr-o alta forma. Nu exista, de partea cealalta a voalului, un astfel de lucru cum este timpul. Iluzia timpului exista numai aici, asa ca este posibil ca voi sa puneti la cale un complot si ca suflet sa pretindeti ca sunteti om. Singura noastra ingrijorare privitoare la voi este ca judecata si credintele voastre pot spune ca ceva este gresit si puteti sa puneti eticheta polaritatii de bine sau de rau. Nu ati putea cadea daca ati incerca si am aprecia daca v-ati opri incercand asta din greu! Dragilor, rasul va centreaza mereu! Este limbajul ingerilor. Este felul in care va vorbim prin inimile noastre. Re-amintiti-va cand veti vedea Intunericul! Zambiti si radeti! Aruncati-va in el, pentru ca este o oportunitate pentru Lumina! Ati venit sa stati in aceste incaperi. Ati venit sa va schimbati viata. Intr-un fel - sa va reamintiti cine sunteti. Noi nu putem avea cuvintele sau energia necesara prin care sa exprimam cat de mult inseamna pentru noi ca sunteti acolo si ascultati. Aceasta nu s-a intamplat niciodata mai inainte. Voi sunteti cei imputerniciti sa mergeti mai departe si noi va onoram mai mult decat veti sti vreodata. Mandriti-va cu asta! Voi sunteti cei alesi. Ati ales sa pretindeti ca sunteti oameni. Bucurati-va de calatorie!
Va parasim cu cea mai mare onoare, amintindu-va trei lucruri simple.
Tratati-va unii pe altii cu cel mai mare respect, deoarece atunci cand va uitati in ochii altuia, priviti in ochii lui Dumnezeu !
Hraniti-va unul pe altul, ori de cate ori aveti ocazia!
Amintiti-va ca este un joc minunat. Jucati-l frumos impreuna!
EspavoGrupul
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?


Preluat de la ... http://www.editura-foryou.ro/