10 dec. 2008

Activarea ADN-ului (Toby Alexander)


TOBY ALEXANDER - ACTIVAREA ADN-ului (partea I)

Controlati-va holograma prin GAND

Buna tuturor! In aceasta editie a Cursului online despre perfectiunea ADN vom invata totul despre GANDURI si cum se materializeaza ele in realitatea noastra holografica. Pentru a va controla experientele de materializare, trebuie sa intelegeti mai intai ce sunt gandurile voastre, cum creeaza ele si cum sa faceti pentru a le materializa in ceea ce doriti sa vedeti in realitatea voastra.
In vindecarea Kathara definim gandurile ca fiind configuratii de valuri scalare ale unor tipare vibratorii multidimensionale de radiatie de energie electromagnetica bipolara, care formeaza modele specifice de frecventa scalara in interiorul tiparului de manifestare personala.
Cu alte cuvinte, gandurile SUNT LUCRURI reale! Probabil ca ati mai auzit asta. Iar mintea voastra e o forta de energie care genereaza incontinuu aceste tipare de valuri scalare, prin procesul gandirii. Stiind aceasta, nu e dificil de inteles cum gandul DIRECTIONAT adecvat poate influenta in mod direct experienta de materializare si realitatea cuiva. Aceasta este esenta materializarii prin gandire. Este felul in care gandul se transforma in materializare si proiectie holografica. Realitatea e de fapt doar o holograma care e creata direct prin modelul vostru ADN.
Cu cat mai multe spirale de ADN aveti active, cu atat va va fi mai extinsa holograma, pentru ca puteti aduce mai multe niveluri dimensionale de constiinta in corpul vostru, prin acesti receptori de frecventa.
Daca nu aveti receptorii de frecventa (numiti apparthi) din ADN-ul vostru activi si porniti, lucru care are loc in timpul activarii ADN-ului, atunci corpul vostru nu va reusi sa mentina o anume frecventa si acel LUCRU pe care incercati sa il vedeti in holograma voastra, precum BOGATIE FABULOASA, nu se va materializa in experienta voastra. Nu se poate sa vedeti ceva (materializat) , daca nu aveti receptorii pentru acea frecventa. Frecventa va fi blocata de parca nu ar exista, asa ca nu veti vedea campurile de realitate formate de acele tipuri de frecventa. E ca si cum ati incerca sa ii explicati strabunicii voastre, cum am aterizat pe Luna. Ea pur si simplu nu are activati receptorii pentru a primi aceasta informatie si nu va putea s-o inteleaga. Imi aduc aminte ca strabunica mea credea ca aterizarea noastra pe Luna a fost o mare inselatorie si ca a fost filmata intr-un studio TV!
Acelasi lucru e valabil atunci cand cei care isi spun sceptici imi scriu e-mail-uri si imi spun ca toate acestea sunt o pacaleala sau o inselatorie. In primul rand, aceste persoane sunt limitate de o frecventa autoimpusa, PLUS ca ele nu au apparthi activati pentru a primi macar frecventa informationala la care vibreaza site-ul meu. Astfel, nu conteaza de cate ori incerci sa le explici, ei nu vor intelege NICIODATA. Pentru ca ei cred ca, daca nu pot vedea ceva cu ochii lor, atunci acest lucru nu exista. Ce e interesant e ca stiinta si metoda stiintifica ii TIN de fapt pe oameni in aceasta imprejmuire de frecventa, iar daca unul dintre oamenii de stiinta iese in afara ei si devine un om de stiinta de periferie, atunci el ajunge sa fie o oaie neagra in comunitatea stiintifica, nu primeste fonduri etc.
E ca atunci cand ne uitam in sus la stele si la spatiul cosmic: ceea ce vedem de fapt e un camp masiv de realitate, plin de viata, constiinta si tot felul de structuri, forme, niveluri de densitate si civilizatii. Dar noi nu vedem totul. Noi vedem SPATIUL adanc: numeroasele distante negre dintre planete. Spatiul dintre obiecte este o frecventa vibrationala, pe care sistemele noastre corporale nu sunt obisnuite sa o perceapa, asa ca o blocheaza. Daca receptorii de energie (apparthi) din ADN-ul cuiva nu isi fac treaba pentru a primi frecventa, atunci frecventa va fi blocata de parca nici n-ar exista. Pentru ca nu avem receptorii de frecventa activi pentru acea frecventa specifica, pur si simplu nu o vom vedea in realitatea noastra. Daca am avea toti receptorii senzoriali activati, o activare totala a ADN-ului, nu am mai vedea holograma. Totul ar fi cunoastere directa si ar fi cunoscut ca facand parte din noi, in interiorul nostru, atunci cand ne cunoastem pe noi insine ca Sursa.
Asadar, sunt FOARTE MULTE lucruri pe care nu le putem percepe cu constiinta noastra tridimensionala si acesta e unul dintre motivele pentru care stiinta nu poate dovedi ca exista viata pe alte planete, intrucat aceste fiinte exista in frecvente mai inalte, pe care simturile si tehnologiile actuale tridimensionale nu le pot detecta.
Stiinta tinde sa catalogheze gandul ca fiind unul dintre lucrurile acelea ce nu pot fi cuantificate, un rezultat al fenomenelor fizice. Dar gandul e la fel de fizic ca si corpul vostru! Corpul vostru si corpul planetei sunt doar forme de gandire.
Gandurile poarta, de asemenea, haine chimice. Ele exista in corp sub forma chimica. Ele se afla intr-un tip de structura chimica moleculara in corpul si ADN-ul vostru. De fapt, cele care nu sunt armonioase sunt cele care creeaza boala chimica in corp. De aceea sunt asa de benefice purificarea aurica si sesiunile karmice pe care le fac: se pot opri aceste forme de gandire discordante sa se manifeste ca boala fizica.
Fiecare gand pe care il ganditi are o realitate chimica in corp. Gandurile voastre circula prin sangele si prin organele voastre. Ele se afla in corpul vostru, FACAND ceva. Asa ca o mare parte din a invata despre materializare este legata de invatarea controlului mental-corporal: cum sa folosesti aspectul fizic din corp si din minte pentru a-ti controla gandurile si pentru a-ti directiona realitatea holografica.
Oamenii de stiinta pierd mult din ceea ce se intampla, atunci cand se uita prin microscoapele lor electronice la atomi, particule si particule subatomice, pentru ca e un factor de TIMP care are loc. Ce se intampla de fapt e ca lucrurile strafulgera intermitent de la Sursa si apoi inapoi la polaritate ATAT de repede, incat depasesc perceptia creierelor cercetatorilor care incearca sa le observe, mai ales din cauza distorsiunii temporale care are loc, atunci cand privesti printr-un microscop.
Lucrurile scanteiaza intermitent atat de repede (dupa cum s-a dovedit recent de catre fizica cuantica), incat nu le putem percepe cu simturile, pentru ca simturile au o anume calibrare matematica ce le confera o gama de vibratie pe care o pot percepe, dar o mare parte e blocata din cauza apparthi-lor inactivi (receptorii de frecventa din ADN).
Tineti minte: atunci cand oamenii de stiinta privesc prin microscoape si telescoape, ei vad o proiectie holografica. Ei folosesc lentile, care realizeaza o difractie a luminii, ceea ce inseamna ca se creeaza valuri de SUNET, adica SCHIMBA interrelatiile dintre sabloane, astfel incat li se permite sa vada anumite niveluri din sfera microscopica si macroscopica pe care capacitatile noastre senzoriale nu le-ar percepe, in mod normal.
Ideea este insa ca noi DISPUNEM de aceste capacitati senzoriale. Daca putem vedea aceste lucruri cu ajutorul instrumentelor mecanice, care sunt FORME DE GAND ce au fost create din CONVINGEREA ca avem nevoie de un instrument pentru a face aceasta, pentru ca nu AVEAM abilitatea innascuta de a vedea aceste lucruri noi insine…
Nu avem nevoie de microscoape pentru a ne vedea particulele microscopice. De fapt, vom obtine o apreciere mai clara asupra aspectului acestor particule si a modului in care se comporta in realitate, atunci cand vom incepe sa ne activam propria MICROVEDERE, care este unul dintre simturile naturale ce incep sa soseasca o data cu activarea celei de-a patra spirale de ADN.
Sunt o multime de lucruri pe care le-am putea face, daca constiinta umana ar functiona in interiorul hologramei ei, asa cum a fost conceputa (cu ADN-ul complet activat, functionand adecvat). Nu am avea nevoie de lucruri precum microscoape telescoape… MASINI CASE BANI LUCRURI…
Civilizatiile stravechi de acum mii de ani nu aveau o gramada de LUCRURI. Nu aveau gropi de gunoi ca noi. Nu aveau probleme cu evacuarea lucrurilor, si aceasta nu din cauza faptului ca erau culturi primitive. De fapt, nici nu era nevoie sa-si ingroape mortii, pentru ca, la inceput, nici macar nu mureau. Ei se inaltau atunci cand nu mai doreau sa fie aici.
Cand au avut loc anumite modificari ale ADN-ului si ei mureau, nu mureau si apoi se ingropa corpul. Ei il TRANSMUTAU cu frecventa. Si toate partile care nu se transmutau deveneau tarana… Tarana din tarana… Totul era controlat prin cea mai puternica sursa/forta din univers: GANDUL. Pentru ca gandul directioneaza frecventa si TOTUL e frecventa.
Asa ca mergem inapoi in timp pentru a recastiga cunoasterea si puterea si intelegerea care ne apartineau odata, atunci cand ADN-ul functiona adecvat. Si cred ca voi toti stiti si vedeti deja ca materializarea prin gand doar de la nivelul 3-D (cu spirala a treia activata, unde se afla acum majoritatea oamenilor) este o situatie cu reusite sporadice.
Invatatorii New Age va invata sa spuneti: Eu sunt Dumnezeu, ceea ce inseamna ca ce comand sa se intample se va intampla. Nu prea functioneaza chiar asa, nu? Motivul e ca, constiinta voastra se afla inca in dimensiunea a treia, iar Sursa se afla inca dincolo de dimensiunea a 15-a. Pentru a deveni mai mult ca Sursa sau ca Dumnezeu, trebuie sa ocupati mai multe dimensiuni de frecventa, lucru care are loc atunci cand va activati ADN-ul.
Daca SE INTAMPLA sa creati o aliniere intre voi si nivelurile mai inalte ale Sinelui vostru si SE INTAMPLA sa creati o aliniere intre particulele voastre si rotatia unghiulara a spinului particulei atomice, atunci veti crea un camp de gandire care emana intr-adevar in jurul vostru si care, cam in vreo trei zile, va incepe sa se materializeze.

Repet: incercarea de a materializa dintr-o constiinta tridimensionala e o situatie cu reusite sporadice.
DAR, daca aveti sase spirale de ADN active, asta inseamna ca puteti sustine sase niveluri dimensionale de constiinta (frecventa sufletului vostru), asadar sunteti mai aproape de a încorpora complet energiile Sursei si, cand va folositi gandurile pentru a directiona aceasta energie, materializarea are loc mult mai repede si in mod consecvent. Cand frecventele din grilele planetare functioneaza corect si ADN-ul din corpul vostru opereaza adecvat, materializarea prin gand e INSTANTANEE. Aceasta e puterea la care putem sa ne asteptam in cele din urma.
Sper ca aceasta informatie va e de ajutor si va rog sa imi spuneti daca va pot ajuta in calatoria voastra.
Cu dragoste, Toby Alexander
http://www.dnaperfection.com/tobyalexander.html

TOBY ALEXANDER - ACTIVAREA ADN-ului

Originea si evolutia noastra

Multe surse, inclusiv Ra, Edgar Cayce si altii, spun ca Unimea, in principal, se plictisise si se simtea singura. Avea nevoie sa faca ceva. Avea nevoie sa creeze. Nu se simtea completa doar avand permanent aceasta constienta unificata.
Asa ca, a conceptualizat ideea de a se rupe in toate aceste parti, stiind ca partile vor putea sa se dezvolte dupa propria lor vointa, luand propriile decizii. Aveau sa se intample lucruri pe care Unimea nu le putea inca intelege sau cuprinde. Partile urmau sa aiba esentialmente propria capacitate creativa. Urmau sa fie co-creatori. Marele Plan era ca, la sfarsit, dupa ce acest intreg ciclu de evolutie universala se va fi incheiat, toate partile care au evoluat de sine statator isi vor recunoaste independent Constienta Divina, vor renunta la separare, vor imbratisa Unitatea si se vor intoarce la intregul Unimii. Unicul Creator va fi mult imbogatit ca urmare a tuturor acestor minunate acte de creatie care au rezultat din trecerea de la Unul la mai multi si inapoi la Unul. Asa evolueaza Dumnezeu, care nu este o fiinta statica ce doar sta pe loc si asteapta ca toti sa il ajunga din urma. Dumnezeu experimenteaza evolutia impreuna cu noi.

Galaxiile au fost primele fiinte

Intelegerea mea este ca primele manifestari ale lui Dumnezeu ca fiinte separate sunt ceea ce noi numim galaxii. Fiecare galaxie este asemeni unei persoane. Universul este compus din multe miliarde de galaxii, asa ca ar putea fi echivalentul a mai multor persoane de pe mai multe Pamanturi, ceea ce nu este greu de inchipuit. Fiecare dintre aceste galaxii este capabila sa dea nastere din sine unui intreg sistem de stele. Fiecare dintre aceste stele este echivalentul unei fiinte si este capabila sa nasca planete, care la randul lor reprezinta fiecare cate o fiinta. Si, una dintre aceste planete este posibil sa fie populata cu viata inteligenta.Asa puteti intelege cu adevarat ideea ca Universul este o Fiinta Suprema si ca exista diverse niveluri de fiinte care descind din aceasta Unime. Fiinta primara cu care ne putem identifica noi, cei de pe Pamant, ar fi Galaxia. Ra se refera la Galaxie ca Logos. Galaxia noastra are o personalitate, un mod personal de abordare a modului in care isi va crea fiintele constiente care vor evolua si se vor intoarce la Constienta Dumnezeu. Modelul de evolutie al Galaxiei noastre este acela de a produce fiinte umane si toate stelele ei sunt acordate in mod precis la lungimea de unda a energiei necesare pentru a asigura ca acest lucru se intampla de la sine, prin fizica naturala a situatiei. Sa incerc sa va explic asta in termeni stiintifici.

Galaxia si rezonanta armonica

Stim ca Soarele pompeaza activ unde spirale de energie care conduc planetele si lunile pe orbitele lor. Atat legea lui Bode, cat si noile teorii ale Rezonantei Stoneking arata ca planetele sunt pozitionate respectand proportiile naturale muzicale diatonice una fata de celalata. Primul sistem planetar extrasolar care a fost descoperit vreodata, care era amplasat in jurul pulsarului B1257+12, pastreaza aceleasi proportii. Fenomenul proportionalitatii vine in sprijinul ideii ca fiecare stea pompeaza unde de energie care creeaza sisteme planetare similare, pentru ca acest gen de rezonanta nu ar putea fi cauzat, in mod evident, de aglomerari aleatorii de gaz si praf.Asadar, ca si in cazul principiilor hologramei sau fractalilor, in interiorul undelor mai mari ce pornesc de la Soare sunt unde mai mici si mai subtile. Acestea se bazeaza pe aceleasi principii muzicale. Si toate se ramifica si devin din ce in ce mai mici si mai mici.

Galaxia este „acordata” sa formeze ADN

In sistemul planetar optim, in care nu exista cataclisme majore sau intreruperi, exista o distanta specifica de la Soare la care undele spirale cele mai mici vor aduna materialele naturale ale planetei pentru a forma moleculele ADN ale vietii.

ADN-ul este unda si unda este ADN.

Poate parea ridicol ca ADN-ul este format in procesul evolutiei planetare, dar acest lucru poate fi efectiv demonstrat prin ceea ce este cunoscut sub numele efectul ADN Fantoma. Dr. Valentin Poponin a pus intr-un tub ADN si a trimis unde laser prin el. Spre marea lui mirare, a observat ca ADN-ul, practic, a captat lumina si a facut-o sa se miste in spirala prin helix ca si cum ar fi fost un cristal. Chiar si mai uluitor: cand dr. Poponin a scos ADN-ul, lumina a continuat sa se miste singura in spirala!
Ar fi, desigur, imposibil ca lumina sa poata forma un helix ADN, cu exceptia cazului in care lumina ar deveni acordata armonic la anumite frecvente naturale existente in energia spatiului care o inconjoara. Mie asta imi spune ca energia luminoasa spiralata a ADN-ului a fost acolo de la inceput si ca moleculele fizice pur si simplu s-au organizat in jurul energiei spiralate o data ce planeta s-a aflat in pozitia de frecventa adecvata. Galaxia este "acordata” sa formeze ADN uman in sistemul planetar ori de cate ori are ocazia.

Teoriile lui Darwin sunt infirmate

Teoria evolutiei speciilor este infirmata, pentru ca molecula de ADN este mult prea complicata pentru a fi rezultatul unor mutatii naturale. Dr. Crick, unul dintre descoperitorii initiali ai moleculei de ADN, a dovedit ulterior matematic ca este absolut imposibil ca evolutia sa inceapa macar sa produca ADN in intervalul scurt de existenta al planetei noastre .

„Urcam” energetic

Asa ca, acum trecem intr-o noua pozitie. Expertii in microbiologie ne spun ca 97% din ADN-ul nostru este aparent neutilizat, dar mi s-a spus ca din ce in ce mai mult din lant se deschide pentru acei care sunt capabili sa gestioneze noua, a patra, structura de densitate a energiei. Acesti oameni s-ar putea sa nu arate fizic diferit, cu toate ca pot fi mai atragatori la modul subtil, dar in interior vor dezvolta mai profund emotia, perceptia, intuitia si senzitivitatea.
Unii dintre tineri ar putea dezvolta chiar telekinezia sau abilitatea de a vedea mortii. Multi altii isi dau seama ca, deja, corpurile lor nu mai tolereaza mancaruri cu vibratie joasa si au pofta sa manance diete bogate in fructe si legume proaspete si organice.
Pe masura ce va indepartati de steaua-mama, planeta intra in contact cu energii vibrationale diferite si va sustine viata la densitati superioare. Dupa cum explica Ra, exista opt densitati majore, organizate intr-o Octava. Este acelasi lucru cu a canta gama diatonica pe clapele albe ale pianului. Octava poate fi impartita intr-un sistem de 13, ceea ce este similar cu a folosi toate clapele pianului, si pe cele albe, si pe cele negre, cantand gama cromatica. Sunt multe densitati in interiorul densitatilor. Fiecare dintre aceste frecvente vibrationale corespunde unui anumit plan al existentei - si/sau unui anumit nivel al constientei.
O alta invatatura a lui Ra este ca toti oamenii au Sine Superior, un Sine ce se va incarna in a sasea densitate, care le ghideaza viata si incarnarea lor fizica viitoare. Sinele Superior spune, in principiu:

„Uite, stiu ca vei evolua si vei deveni eu. Ma uit inapoi in trecutul meu, la mine, dar stiu si ca tu ai liber arbitru. Nu stiu neaparat toate alegerile pe care le vei face in fiecare zi pentru a ajunge in cele din urma sa fii eu, cel care sunt acum, aici. Asa ca te voi ajuta sa ajungi aici. Iti voi arata cum sa ajungi in acest punct. Iti voi arata cum sa ajungi unde sunt stiind ca eu sunt cel care evolueaza.”

Acestea sunt visurile. Natura si scopul visurilor

Visele reprezinta un mesaj la nivel foarte inalt, distilat, din partea Sinelui Superior, care ajunge la individ prin intermediul limbajului metaforei. Nu conteaza daca iti intelegi sau nu visurile cu mintea constienta. Nu conteaza daca ti le amintesti sau nu. Visele comunica cu Sinele tau astral, din a patra densitate/dimensiun e, care eu cred ca este acelasi Sine cu care comunica Edgar Cayce in sedintele sale.
Sinele vostru astral trece prin experienta visului. Asa ca este ca si cum ati avea mai multe niveluri ale fiintei care fac lucruri diferite, lucruri de care nu sunteti inca constienti. Fac tot feluri de treburi cu multa harnicie, fiind in acelasi timp parte din voi. Acesta este un concept care va poate ajuta in mare masura sa va dati seama ca sunteti cu mult mai mult decat corpul vostru fizic. Va puteti da seama cat de iubiti sunteti si ca Sinele vostru inseamna cu mult mai mult.

Stiinta Inaltarii

Elementul-cheie in ceea ce am discutat pana acum, aici, este ideea ca evolutia trebuie sa se petreaca in masa. Inaltarea nu se reduce numai la o idee, cum ar fi cea crestina, ca va fi un extaz in care Iisus se intoarce si anunta o mie de ani de pace. Este vorba despre un eveniment cosmic, care a fost proorocit de aproape toate religiile principale ale lumii si care face parte din traditia spirituala care a existat pe fata Pamantului. In noua mea calitate de director pentru cercetare al turului national The Time of Global Shift (Momentul Schimbarii Globale) furnizez referinte care sa vina in sprijinul acestor presupuneri. Sa vorbim acum despre cateva dintre ele .Vom incepe cu dr. Alexey Dmitriev, de la Academia Nationala Rusa de Stiinte. Dmitriev a studiat tornadele, demonstrand ca, in prezenta unei tornade, se observa campuri electromagnetice foarte puternice, lumina vizibila si fulgere globulare. Sunt nenumarate cazuri in care o tornada determina ca obiectele fizice sa fuzioneze, situatie in care materialul devin efectiv capabil sa se infiltreze in alt material. Dmitriev citeaza cazuri in care doua placi de lemn, arse si carbonizate, au fuzionat printr-o tornada, chiar daca se puteau dezintegra la cea mai mica atingere. Au fost pietricele care au trecut prin sticla fara sa o sparga, paie care au trecut printr-un geam si au ramas in geam fara sa il sparga.Toate chestiile astea ciudate care se intampla dovedesc ca materia poate sa dispara sau sa devina permeabila pentru alta materie in prezenta unui camp suficient de puternic.

Sa luam acum Triunghiul Bermudelor.

Intr-o zona triunghiulara pe coasta Floridei, intre Puerto Rico, Florida si Bermude, au disparut nave si avioane. Nu a mai fost activa de prin anii '70, dar cu siguranta a fost activa inainte. Si nu vorbim numai despre vapoare care au disparut si despre care poti crede ca s-au scufundat, ci si despre avioane care erau urmarite prin radar si care aveau contact radio si care pur si simplu au disparut brusc. In anumite cazuri a fost vorba despre oameni care au disparut si apoi au reaparut. Este cazul cursei de pasageri National Airlines 727 spre Miami, care, la sfarsitul anului 1969 , a pierdut contactul radar si radio timp de 10 minute. Bineinteles ca cel care se ocupa de controlul traficului a inlemnit. Dupa 10 minute, comuncatia s-a reluat. Controlorul de trafic a intrebat unde au fost si ei i-au raspuns ca habar nu au despre ce anume vorbeste. Nu si-au dat seama sa se fi intamplat nimic. La aterizare, s-a descoperit ca fiecare aparat de masura a timpului de la bord, inclusiv ceasurile pasagerilor, absolut toate erau in urma cu 10 minute! Era ca si cum ar fi disparut brusc din existenta pentru 10 minute si apoi s-au intors.
Cu cat se investigheaza mai mult aceste fenomene vortex, cu atat se descopera ca se intampla anumite lucruri stranii. Un alt caz de fenomen vortex este cel al unui grup de tineri hippy, care se afla campat langa Stonehenge in momentul in care pietrele au fost lovite de fulger. Martorii i-au vazut pe toti disparand, in urma lor ramanand numai betele carbonizate ale corturilor. Cred ca energia de vibratie superioara a fulgerului a activat vortexul pentru controlul caruia a fost construit Stonehenge, ceea ce a condus la cele intamplate, si mai cred ca aceia care au creat Stonehenge foloseau probabil aceste efecte pentru a calatori in timp si spatiu.
Asa ca, aparent, atat Stonehenge, cat si Triunghiul Bermudelor sunt locuri in care, la anumite momente, nivelul energiei gravitationale si vibrationale care iese din Pamant depaseste nivelul energiei care patrunde in Pamant. Ati putea considera aceste zone asemeni unor gauri facute intr-o punga de plastic plina cu apa: pentru cateva momente, apa se scurge foarte repede. Si puteti vedea ca in aceste doua locatii exista o istorie a incidentelor care sugereaza ca materia a fost transmutata

Secrete referitoare la modul in care ADN-ul faciliteaza materializarea

Buna, mari dumnezei si dumnezeite! Multe persoane au intrebat despre materializarea lucrurilor sau au dorit sa stie despre asa-numita materializare instantanee. M-am gandit sa va impartasesc secretele despre natura adevarata a ADN-ului vostru si cum ADN-ul este canalul precis prin care se fabrica experienta iluzorie a realitatii fizice, externe. Stiind acest lucru, s-ar putea sa va dati apoi seama ca, atunci cand va transformati constiinta si va folositi imaginatia pentru a programa formele-gand dorite in trecut, prezent sau viitor, va reprogramati literalmente tiparele de frecventa ale continutului celular si programul holografic operational, care se va materializa in realitatea fizica, prin ADN.
Programul holografic de forme-gand prin care se va materializa realitatea voastra exterioara este stocat in mod literal, ca program electromagnetic multidimensional, in structura particulelor subatomice din celulele voastre, asemanator cu modul in care un calculator stocheaza datele in memoria sa. ADN-ul serveste drept canalul propriu-zis prin care acel program holografic va proiecta datele din memoria celulara in materializare fizica, precum ansamblul de circuite ale unui calculator permite proiectarea pe ecran a datelor electronice stocate in memorie, in forme ce pot fi recunoscute de perceptia umana. Campul realitatii voastre exterioare este ecranul pe care formele-gand ce sunt stocate in programul memoriei voastre celulare vor fi prezentate, iar ADN-ul functioneaza ca ansamblul de circuite prin care acea memorie se materializeaza fizic.
Pentru a capata controlul creator asupra evenimentelor voastre materializate, trebuie sa editati fisierele memoriei celulare (sa curatati si sa transmutati particulele ce pulseaza la o frecventa scazuta din corp si campul auric, prin curatare aurica), sa upgradati programul holografic de forme-gand (creati vizualizari noi ale evenimentelor dorite trecute, prezente si viitoare, traindu-le in imaginatie, ca si cum ar avea loc acum, in perioada de timp dorita) si sa extindeti ansamblul de circuite ADN (prin activarile ADN-ului), pentru a permite noilor imagini de realitate dorite sa se proiecteze in lumea voastra de evenimente materializate. In practica evolutiei constiente, pe care unii dintre voi o fac deja in cadrul sesiunilor mele, aceasta purificare celulara si transmutare a ADN-ului este exact ceea ce are loc.
Acei dintre voi care nu v-ati activat ADN-ul, atunci cand creati vizualizari ale unei memorii viitoare, introduceti instructiuni specifice de materializare in campul morfogenetic al spiralelor de ADN pe care inca nu le-ati asamblat. Veti vedea aceste imagini de realitate sub forma materializata in momentul in care acele spirale de ADN sunt activate. Puteti transforma in mod literal lucrurile din experienta voastra materializata prezenta prin reprogramarea impulsurilor de memorie trecute stocate in ADN-ul vostru: adaugati amintiri trecute noi si evenimente noi se vor materializa in prezent. Creati amintiri viitoare noi acum si puteti directiona cararea evolutiei voastre din momentul prezent.
Cand eliberati formele-gand cristalizate, compuse din particule ce pulseaza cu vibratie scazuta, din structura voastra celulara prezenta in timpul purificarii aurice si al sesiunilor karmice, opriti acele tipare de forme-gand mai joase din a se activa in ADN-ul vostru, prin care s-ar proiecta apoi in materializare fizica. Momentul vostru de putere este intotdeauna in prezent, atunci cand realizati ca atentia voastra concentrata prezenta poate schimba si directiona evenimente atat trecute si viitoare, cat si prezente. E nevoie de practica pentru a dezvolta abilitatea de-a materializa constient si trebuie sa va familiarizati cu simtamantul propriei concentrari interioare a constiintei in prezent pentru a directiona puterea de materializare.
Inainte de-a invata abilitatile de materializare, trebuie sa invatati mai intai abilitatile de dematerializare. A invata cum sa inlaturi tiparele morfogenetice nedorite de forme-gand din programul vostru holografic activ, care e stocat in celule si operat prin ADN, este primul pas in obtinerea controlului asupra continutului campului realitatii voastre exterioare. Acest proces e facilitat de o purificare aurica. Prin inlaturarea particulelor ce pulseaza cu o vibratie mai scazuta din sistemele corpului vostru, faceti loc pentru adaugarea unor noi tipare morfogenetice de forme-gand, compuse din particule ce pulseaza mai rapid, care contin amprenta electromagnetica pentru evenimente ordonate mai armonios. Sper ca aceasta informatie v-a fost de ajutor in intelegerea procesului de materializare.

Toate cele bune, Toby Alexander

Cum sa devii imun la Karma

Buna, prieteni! Aceasta editie a Cursului online de perfectionare a ADN-ului trateaza un subiect de care toti ati auzit, numit KARMA. Karma a fost frecvent definita gresit de catre unii ignoranti ai miscarii New Age ca fiind Ceea ce semeni, aceea vei culege sau Roata se-nvarteste (What comes around goes around). Si ca tot ceea ce ni se intampla in aceasta viata este datorie karmica din vietile trecute. Acesta e un concept ridicol pentru ca, daca ar fi adevarat, am avea asemenea datorii incat nu am avea nici o pasuire timp de un milion de ani! O entitate nu ar ajunge nicaieri din punctul de vedere al evolutiei daca aceasta ar fi adevarat.
O definitie simpla a karmei este: Ceea ce gandesti, aceea vei experimenta. O definitie mai completa este: Decizii, adevaruri, concepte, alinieri, contracte, legaminte, fagaduieli, emotii nerezolvate si atitudini, constiente sau nu, care creeaza, influenteaza sau magnetizeaza evenimente si experiente in realitatea curenta. Cu alte cuvinte, motivul pentru care lumea e asa cum este astazi este deoarece a fost GANDITA in existenta de o gramada de oameni prosti!
Fiecare gand pe care il ganditi se adauga gandurilor asemanatoare ale Sinelor trecute si viitoare, pentru a va oferi iluzia materializata pe care o percepeti acum. Gandurile si actiunile asemanatoare atrag si rematerializeaza ganduri si actiuni asemanatoare. Gandurile si faptele voastre trecute se vor arata in realitatea voastra prezenta, insa aveti puterea absoluta de-a le schimba, folosindu-va de concentrarea prezenta a atentiei pentru a crea ganduri noi si pentru a le reproiecta pe cele nedorite, indiferent daca vin din trecut, prezent sau viitor.
Tiparele de gandire provenite de la Sinele voastre trecute, care contin particule mai dense sau care vibreaza mai jos, se materializeaza in structura celulara a corpului. Acest fenomen este adesea numit ca fiind amprenta karmica sau datoria karmica. Aceste tipare-gand ale Sinelor trecute vor ramane in corp si se vor perpetua in prezent si viitor pana cand particulele cu vibratie mai joasa ale acestor tipare de gandire sunt ridicate in vibratie si eliberate din tiparele de frecventa care constituie corpul.
Aveti puterea, in momentul prezent, de a schimba orice tipar de gandire din trecutul, prezentul sau viitorul personal si, facand astfel, veti schimba conturul realitatii voastre prezente.
Puteti deveni imuni la karma atunci cand invatati sa folositi aceasta putere, pentru ca va veti antrena constiinta sa se miste inapoi si inainte in timp, sa re-creeze evenimentele nedorite si sa reproiecteze rezultatele dorite. Calea mai indelungata de a elibera tiparele-gand cu vibratie mai joasa si disconfortul provocat de acestea in viata voastra este de a astepta pana cand evenimentele se materializeaza in realitatea exterioara sau sub forma de boala in corp. Apoi, actionati in prezent pentru a crea o solutie personala si acea solutie se extinde inapoi si inainte in timp, pentru a crea un fel de rezolvare a tiparului in trecut si viitor. Aceasta e modalitatea uzuala de a traversa karma personala sau de a trece prin tiparele-gand cumulate ale Sinelor voastre trecute, prezente sau viitoare.
Calea RAPIDA de a-ti schimba amprenta karmica este de a prinde acele tipare-gand cu vibratie mai joasa inainte de a se materializa. Si acesta e exact scopul sesiunii karmice. Tiparele de gandire din trecut si viitor fac parte din alcatuirea particulelor din constiinta voastra, campul bioenergetic, corpul, ADN-ul si campul realitatii voastre exterioare. Ele sunt stocate in ADN ca minuscule cristalizari de energie, care impiedica procesul natural de asamblare si activare a spiralelor ADN.
Tiparele-gand cristalizate stocate in ADN-ul si amprenta voastra celulara vor continua sa se materializeze in interiorul corpului si in fata ochilor vostri pana cand invatati sa le gasiti si sa le eliberati cat timp se afla inca in amprenta memoriei celulare din corpul vostru. Atunci cand participati la evolutia accelerata de ADN prin activarea ADN-ului, transformati rapid si ridicati in vibratie tiparele de frecventa din care sunt compuse corpul si constiinta voastra. Intregul proces de evolutie spirituala de pe Pamant vizeaza activarea intregului model initial ADN cu 12 spirale. Pe masura ce Pamantul isi ridica frecventa, toata viata de pe planeta va incepe in mod natural sa asambleze noi spirale ADN. Acum, pe Pamant, persoana medie are doar 3,5 spirale asamblate. Activarea completa a celor 12 spirale ADN nu va avea loc pana in anul 2017, cel putin, pentru majoritatea oamenilor daca nu fac activarile accelerate de ADN.
Cu drag Toby Alexander
http://www.dnaperfection.com/