10 dec. 2008

Reconectarea (Daniel Jacob)


RECONNECTIONS (grup de suflete Ghizi si invatatori spirituali, al carui channelor este Daniel Jacob) – DANIEL JACOB

Daruri spirituale : Lucrul la reteaua planetara
Trasformarea continua si fiecare dintre voi invata, in detaliu, despre aceste daruri particulare pe care fiecare le aduceti si care reflecta perfect propria voastra natura in expansiune si care sunt cele mai importante pentru Extinderea Planetara, asa cum se regaseste ea in imediata ta vecinatate. Intr-adevar, voi sunteti TOTUL, intr-un sens macrocosmic.
Niciodata sa nu uitati acest lucru minunat si esential. Dar, la nivel individual, la „persoana I” , la nivelul experientei sunteti, in acelasi timp, si ceva foarte puternic si unic.
Darurile spirituale se impart in trei categorii:
De orientare spirituala (care te motiveaza)
De lucrare la nivel spiritual (ce anume materializezi )
Oportunitati pentru acordare de ajutor (in ce ti se cere ajutor)

Toate acestea reprezinta modul tau de a hrani planeta si sinele tau 3D (tridimensional)
Le numim: Charismation, Energematon si Diakonion.
Acesti termeni vechi, grecesti, intruchipeaza modul de focalizare si functionare a fiecarei categorii, precum si grupul de indivizi de pe Pamant care se vor asocia in jurul fiecarei categorii. V-am vorbit mai devreme despre „Familiile aceleiasi Inimi”. Acum am dori sa va vorbim despre diferitele componente ce se regasesc in „Inima” planetara.
Prima dintre aceste categorii reprezinta si subiectul principal al transmisiei de astazi. Intr-adevar exista o poarta catre ceea ce voi ati putea numi
„Esenta sinelui vostru”.
Cuvantul „Carismation” este radacina din care deriva cuvantul „carisma”. Prefixul „char” inseamna „bucurie”. Va fi destul de usor sa intelegeti acest gen de dar, daca va ganditi la el ca la o forma voastra personala de magie. El simbolizeaza felul vostru natural si deplin de a fi, Esenta Sinelui vostru. Este ceea ce va aduce bucurie – voua si celor care va inconjoara.
Daca veti actiona mai ales din acest miez motivational, veti avea parte de maximum de beneficii, cu un minim de efort. Nu veti mai avea nevoie sa „va ganditi” cum sa faceti lucrurile sa mearga. Tot ce veti atinge se va transforma in aur. A nega acest dar si a pretinde ca sunteti altceva decat sunteti, inseamna sa va risipiti energia si sa actionati impotriva voastra. A imbratisa acest dar este calea cea mai usoara catre succes si libertate. Bineinteles ca asta nu anuleaza propriile voastre alegeri ale limitarilor programate pentru lupta in viata. Cine ar vrea sa rateze aventura de a fi om, de a lupta si mai apoi de a scapa de lupta?
De obicei , in timpul noptilor intunecate ale sufletului vostru, veti alege in mod deliberat sa va indepartati de magia personala. Va veti complica viata, atat la nivelul mintii, cat si in suflet, pana cand nevoia de a lupta se va sfarsi. Apoi apar zorile si lumina coboara.
Va amintiti cand va intrebam: credeti in miracole?
Si care a fost raspunsul vostru? Modul in care ati raspuns si cu ce energie a venit raspunsul a fost , probabil, determinat de propria voastra Charisma. Unele orientari spirituale nu respecta prea mult conceptul de magie. Altele se hranesc cu asta. Dar acestea sunt doar aspecte ale logisticii si semanticii - care, ca veni vorba, sunt singurele obstacole in dezvoltarea Sinelui Planetar. Cand Isus s-a rugat: sa fie Unul, asa cum si noi Unul suntem, carisma fiecarei persoane a devenit raspunsul Tatalui la acea rugaciune.
Acestea sunt numite Orientari ale Spiritului, deoarece fiecare dintre ele formeaza o retea prin care fiecare percepeti, va sensibilizati si interactionati cu Universul. Este ceea ce va motiveaza, ce va conduce si va formeaza esenta personalitatii.
Noi toti suntem Unul dar suntem, in acelasi timp, un Colectiv, un amestec de Unu care capata energie si se activeaza prin interactiunile umane.
Va amintiti ce va spuneam despre Familiile aceleasi inimi? E nevoie de o intreaga comunitate – nu doar pentru a satisface sufletul, dar si pentru a crea o reprezentare completa a ceea ce sunteti. Sunteti mult mai cuprinzatori in spirit, decat sunteti gata sa admiteti, cei mai multi dintre voi. Sunt multe feluri de daruri motivationale. De exemplu aceasta transmisiune foloseste Reteaua Planetara. Va veni o vreme cant intreaga societate va fi organizata in functie de Darul Motivational si Pasiunea Personala. Ne veti intreba: asa va fi intr-adevar? Raspunsul nostru este: Nu. Dar asa ar putea deveni
In Multivers exista variatii nelimitate in care oamenii isi pot trai viata. Am explicat asta in detaliu in Ce se intrevede la orizont pentru Planeta Pamant? Incercarea noastra aici este de a va oferi cateva optiuni despre care noi credem ca vor fi interesante si generatoare de crestere spirituala. Calea pe care o veti alege, insa, va fi la latitudinea voastra.
Amintiti-va ca Sinele se indreapta spre taramuri care nu sunt ingradite de conceptul de tridimensionalitate . Conceptul de 3D se bazeaza pe sintagma: Eu sunt . Deasupra conceptului 3D, sintagma se modifica in: presupunand ca eu as fi... Optiunile voastre sunt nelimitate. Voi nu sunteti cei alesi in acest proces de increstinare. Voi sunteti CEI CARE ALEG.
Spuneam mai inainte ca fiecare Charismation este ca o chackra in Trupul Spiritual. Totusi, nu vrem sa dam de inteles ca ar fi doar un singur dar, pentru fiecare chackra fizica, ci vrem sa spunem ca fiecare Dar de Orientare se indreapta catre chackre, intr-un fel unic si distinct. Fiecare Dar serveste Trupul Spiritual, la fel cum fiecare chackra serveste trupul fizic.
MATRICE, VORTEX, RETEA
Si acum, cateva definitii: O matrice e un pantec, contextul in care au loc nasterea, viata, dezvoltarea. Fiecare Matrice se configureaza in concordanta cu o idee particulara, sau cu un grup de idei. Fiintele care traiesc in el sunt fizic si psihic in legatura cu ideile centrale pe care le reprezinta. Ele vibreaza la aceesi frecventa si se rotesc la aceeasi viteza. Matricea este realitatea in care traiesc.
Majoritatea noilor Shamani care s-au trezit sunt capabili sa inteleaga existenta unei Matrici in societate . O considera un fel de Constiinta Colectiva, sau o structutra a mintii. Numai cativa dintre voi ati prins ideea ca fiecare individ care se gaseste acum pe drumul transformational, este o matrice in sine. De asemenea el formeaza propriul sau Vortex, care este o curgere spiralata a energiei ce invaluie oamenii si lucrurile in calea ei, atragandu-i pentru a deveni parte din ea. Vortex-urile se pot roti in sensul acelor de ceasornic pentru a atrage oamenii inlauntrul lor, sau in sens invers acelor de ceasornic pentru a-i expulza. Fecare chackra din trupul uman este un vortex, un centru comun in care un numar de energii divergente se aduna si se rotesc, in concordanta cu functia pe care si-au asumat-o in corp.
O Retea este o intretaiere de linii si patrate care reprezinta matrita fundamentala pentru viata 3D. Liniile reprezinta stari de fapt, in timp ce spatiile reprezinta sentimentele sau gandurile persoanei in legatura cu acel fapt. Liniile verticale reprezinta conexiunea cu Dumnezeu, cu Tot Ceea Ce Este. Este elementul precum sus, asa si jos. Liniile orizontale sugereaza conexiunile la diferitele aspecte din planul terestru (familie, mostenire, cetatenie... )

..............................................................Photobucket
LUCRAREA IN RETEA CA DAR SPIRITUAL
Lucrarea in retea sau lucrarea pe Pamant, dupa cum o numesc unii, este facuta de catre cei a caror motivatie in viata este identificarea puternica cu Planeta Pamant. Ei interactioneaza cu Planeta ca si SINE – ceea ce conduce catre o antrenare a mintii si a sufletului, in operatiuni ale Terrei, in timp ce se deplaseaza prin spatiul fizic. Pentru aceste persoane, toti cei de pe planeta reprezinta celule care formeaza impreuna Sinele Trupului Pamantului. Cum orientarea in viata a unui lucrator in retea este identificarea cu acest Trup, fiecare celula devine deschisa examinarii si constiintei sale – asta, daca activitatile si sentimentele influenteaza schimbari iminente care urmeaza sa afecteza planeta.
In felul acesta ati putea spune ca Lucratorii in Retea sunt Empatii Planetari, a caror concentrare a constientei se poate largi sau contracta, in functie de macro sau micro natura informatiei pe care o proceseaza. Ei vor simti nevoile Pamantului, adanc in propriul lor corp. Ceea ce se si intampla: in multe aspecte, corpul lor fizic a devenit Pamantul.
Pretul unui asemenea dar este o pierdere substantiala a abilitatii de a se separa de operatiunile care se desfasoara pe Terra. Iar un beneficiu principal ar fi o crestere impresionanta a autoritatii si influentei asupra a ce se intampla aici. Cei care nu detin acest dar sunt inclinati spre a nu crede ca o astfel de putere exista. Cei care o detin devin nerabdatori cu cei care nu le impartasesc devotamentul pentru planeta si cred in propria lor abilitate de a o influenta.
A fi un Lucrator in Retea inseamna sa traiesti in afara promisiunii: cere si ti se va da. Fata de multi indivizi din 3D, acestia cunosc diferenta intre vointa personala si voia lui Dumnezeu. Pentru ei, ambele motivatii sunt, de fapt, una si aceeasi, atata timp cat persoana se aliniaza corect centrului ei spiritual. Desi este posibil ca o astfel de fiinta sa devina neechilibrata si descentrata, nu dureaza mult pana isi dau seama de greseala si se intorc la puterea lor carismatica de a schita evenimentele planetare.
Majoritatea magazinelor angajeaza un individ care se invarte incolo si incoace, cu o micuta masinarie (de obicei un calculator) si este atent la felul in care arata marfa ce urmeaza sa fie rearanjata, reorganizata in stocuri, mutata pentru a include noi produse. Daca aceeasi functie ar fi oferita unui monitor al Magaziei Pamant, un astfel de individ s-ar numi Maistru Supraveghetor al Lucrului in Retea.
Nu prea exista distinctie intre lumea viselor si lumea realitatii pentru un astfel de Maistru .Cand cineva actioneaza din puritatea acestui dar, totul apare la fel de real. O formula a Energiei
Ati vazut o intruchipare a acestui lucru in trilogia Matrix. In acel cadru, realitatea fizica era codata intr-o serie de cifre si simboluri curgatoare. Pentru un supraveghetor de stocuri intr-un magazin, fiecare marfa este codata printr-un cod de bare ce a fost introdus in computerul principal care, la randul sau, ofera interfata catre depozitul companiei.
Daca nu introduci corect un cod de bare, cand faci o comanda catre depozitul central, se va bloca furnizarea marfii catre un magazin dintr-un centru comercial. Chiar si asa, o greseala in modul de a utiliza concentrarea directionata, atunci cand militezi pentru modificari ale functiilor planetare si transformare, l-ar putea face pe un astfel de Maistru sa se simta ca si cand nu ar sti exact ce trebuie sa faca. De fapt, problema ar putea fi pur si simplu faptul ca el nu intelege inca de ce este nevoie de aceste schimbari si are nevoie de un motiv, de o baza mai solida inainte de a face apel la cele patru directii pentru a instaura ordinea.
Ordinea pe care o poate stabili un Supraveghetor al retelei este de natura TONALA. Prin aceasta intelegem ca ei se conecteaza cu intregul trup, nu doar cu capul. De aceea am pus accent pe A Trai din Inima, in transmiterea noastra anterioara. Magia este acum luata din mainile magicienilor care au utilizat-o pentru prea mult timp pentru propria lor marire si control si este pusa in mainile celor care traiesc penru cea mai simpla baza motivationala. Vorbim aici de copii si bineinteles de cei in varsta care au invatat sa considere viata, mai degraba un teren de joaca decat un camp de lupta
Cei care cauta sa controleze lumea, fara a fi ei insisi lumea, vor sfarsi prin a li se zadarnici planurile. Ei se muta de la o perceptie dualista care il plaseaza pe celalalt – oricine sau orice ar fi acea persoana... in afara definitiei lor despre sine. La fel cum toate motiunile intr-o curte parlamentara au nevoie de o a doua prezentare, inainte de a fi luate in considerare, tot ce este sustinut de pe o baza separatista va muri in fasa (din lipsa acestui al doilea element) inainte ca motiunea sa fie aprobata.
Chiar si asa, circuitul energetic al Pamantului nu a fost in totalitate convertit la acest sistem centrat pe inima, pentru a mentine realitatea voastra si pentru a comanda schimbari – exista insa destula prezenta a noului concept pentru a scadea si, in final, a bloca total cresterea motivatiilor separatiste pe Pamant.

LUCRUL IN RETEA CA SI MOD DE VIATA
Admonestarea ganditi global, dar actionati local provine din Orientarea Spirituala a Lucrului in Retea. La nivel fizic, Supraveghetorii Retelei sunt niste singuratici care detin suficiente legaturi in cadrul sau in jurul comunitatii lor fizice, pentru a putea rezona, in general, cu functiunile planetare aflate sub influenta lor.
Mai mult decat atat, nevoile si contactele lor raman minime. Sunt foarte simpli in felul lor de a fi , se simt confortabil, chiar daca dorm pe un pat de campanie si au un singur scaun pe care sa stea si sa mediteze. Au nevoie de o baza pentru a controla valul emotional care formeaza interfata planetara, dar , de asemenea, au nevoie de timp pentru ei insisi, pentru a face schita si a da comenzile care vor sustine sectorul lor personal din Reteaua Planetara.
Acesti Supraveghetori tind sa gandeasca in metafore, atunci cand au la ce se gandi. Unii au ajuns sa fie adeptii ideii ca singurele concepte care le raman indelung in constienta sunt noile coduri si combinari care trebuie sa fie introduse in plan si in sistemul de comanda. La acest nivel, intregul proces s-ar putea intampla chiar si in stare de somn, sau in timpul meditatiei, atunci cand lumea exterioara tace.
Sunt multi cei care lucreaza in retea, in acest moment. Nu toti o fac cu placere – si asta e primul semn al unei persoane cu acest Dar al Orientarii. Cu cat vom studia mai multe dintre aceste daruri, vom incepe sa vedem in prezent ceea ce, odata, era foarte proeminent in comunitati cum ar fi cela ale Atlantilor sau civilizatiei Mu.
Societatea vostra va incepe sa se organizeze in jurul unor grupuri de indivizi care isi traiesc viata avand aceeasi motivatie. Ei se pot deosebi chiar si printr-un cod al culorilor pe care le au la haine sau purtand anumite insigne care sa denote Charisma persoanei sau principala preocupare in viata. In acest fel, strainii care ar avea nevoie de ajutor in acel domeniu ii pot recunoaste in societate si pot sa apeleze la serviciile lor, cu mai multa usurinta si incredere.
Exista o mare diferenta intre a fi profesionist intr-un anumit domeniu – si a fi „charismatic/ talent nativ” . Primul statut iti aduce bani (si uneori mai mult decat cateva dureri de cap). Ultimul iti aduce bucurie si transforma in aur, tot ce atingi.
A devenit din ce in ce mai necesar ca persoane din societate sa se adnceasca in sine si afle cine sunt si ce doresc cu adevarat. Acest proces va fi mult ajutat, daca respectiva societate il va face mai putin amenintator (si scump) pentru cei care admit ca: Nu-mi mai place ce fac. Am nevoie sa fac asta- in schimb. Valorile umane trebuie sa fie modificate, sperand ca nu va aparea o catastrofa globala care sa grabeasca lucrurile pe fagasul lor.
In viitoarele nostre transmisii ne vom concentra pe celelalte categori de Daruri si asupra modurilor in care putem creste pasiunea personala in viata, astfel incat esesnta vibratorie a planetei voastre sa poata fi recompensata prin aceea ca fiecare barbat, femeie, copil se poate reconecta la centrul lui sacru! Supraveghetorii din toata lumea fac toate eforturile in acesta directie pe care v-am detaliat-o. Poate si tu esti unul dintre ei.
Timpul pentru transformarea de sine a venit. Vehicolul pentru aceasta schimbare este maiestuosul si multidimensionalul Moment Prezent.
Fiti atenti la ocaziile favorabile, la oportunitatile pe care le ascund. Cand le veti descoperi, incercati sa le atingeti cu entuziasm, plini de elan – si atunci sa va tineti bine.
Roata Norocului Planetara incepe sa se invarta, din ce in ce mai repede. Cei care nu pot sau nu vor sa sara la bord ar putea pierde niste recompense fantastice.
Sau ar putea schita un joc cu totul nou , in care rotile merg in sus si in jos, in loc sa se invarta. Oricum se termina cu admiratie, intrucat e atat de frumos! Si asa sunteti cu totii! Sa ramaneti mereu centrati in inima voastra si in intentiile voastre profunde