8 feb. 2008

Saint Germain

Darul cel mai mare pe care-l puteti da voua insiva este sa intelegeti ca tot ce s-a intamplat in viata voastra a fost un dar. Voi nu sunteti o victima a lumii de afara. Voi v-ati dat voua insiva toate acele daruri minunate, si cand puteti sa priviti in acest fel lucrurile, aceasta da jos rotirea negativitatilor de pe ele. Daca puteti privi la tot ce s-a intamplat in viata voastra, chiar si la parinti rai, o boala fizica etc. acestea toate sunt daruri.

Eu nu am nevoie de iubirea nimanui pentru ca eu am gasit-o in mine insumi, dar odata ce am gasit-o inauntrul meu aceasta pur si simplu a fost o lumina stralucitoare si aceasta i-a facut pe ceilalti automat sa ma iubeasca.



A FI AUTENTIC - insemna a avea incredere totala in voi insiva. Aceasta inseamna de a nu face lucruri din cauza a cum alti oameni percep acest lucru sau grija voastra cum ei percep aceasta, dar din cauza ca aceasta este important pentru voi.
Autentic nu este relatat la lucruri ordinare de fiecare zi. Unii dintre voi ganditi aici in termeni de a nu spune minciuni, de fi buni, de a face lucruri bune - sindromul de fata buna/baiat bun. Voi ati fost programati sa ganditi in acei termeni. Aceasta vine de la alte persoane care vor sa va tina in linie, care vor sa va tina de a face ceea ce ei vor ca sa faceti. Aceasta nu are deloc de a face cu a fi autentic, ceasta are de a face cu conttrolul. Aceasta a fost intiparit in voi mereu in primii ani ai vostri si voi ati continuat sa actionati astfel. Dar aceasta nu este de a fi autentic, aceasta este de a urma programarea veche care a venit de altundeva.
Autentic este de a fi autentici (de a avea adevar, de a fi loiali) fata de voi insiva. Unii dintre voi spuneti ca voi trebuie sa aveti o anumita cantitate de iluminare spirituala pentru a fi autentic si aceasta este cel mai mare non-sens pe care l-am auzit vreodata. Una dintre cele mai mari capcane pentru orice uman are de a face cu cautarea lui spirituala proprie pentru ca ei cred, si ei au fost condusi sa creada, altii le-au spus lor, sa mearga la toate clasele, sa faca ceea ce au facut marii maestri. Deveniti autentici cand faceti lucruri pentru voi insiva.
Nu, niciodata - nu reguli. Nu mai fac pentru altii pentru ca eu sunt obligat sa fac pentru altii. Nu de a incerca sa impresionati pe altii. Nu de a auzi ce spun altii despre voi pentru a va pompa. Aceasta nu este este autentic. Aceasta este hranire intr-un loc gresit.
Voi ati fost condusi sa credeti ca voi intotdeauna trebuie sa faceti totul pentru altii si apoi, la sfarsit voi sunteti nefolositori la toti pentru ca voi sunteti epuizati, voi sunteti atat de confuzi despre cine sunteti voi. Voi sunteti in antiteza autenticitatii. Deci voi intr-adevar, in mare, nu faceti nici un bine la nimeni cand faceti lucruri pentru altii. Cand voi sunteti autentici cu voi insiva, cand voi invatati sa va indragostiti de voi insiva, altii o sa fie atrasi la aceasta. Ei o sa vada acea puritate ce aveti. Ei o sa vada esenta voastra.
A face totul pentru a multumi pe altii sau de a tine pe altii sa nu fie suparati cu ei - si acest lucru nu e autentic. A fi autentic inseamna a privi viata voastra din punctul de vedere al creatorului. Aceasta inseamna a privi alegerile pe care voi le faceti fara sa blestemati pe altcineva, fara sa va judecati pe voi insiva, fara a desemna un atribut de bun sau rau. Cu aceasta baza, voi faceti alegerea pentru voi insiva nu pentru altii. Sa nu includeti pe nimeni altii in acea alegre a voastra, doar pe voi insiva. Apoi permiteti la acea alegere sa se desfasoare. Permiteti ca aceasta sa intre in viata voastra. Aceasta inseamna a fi autentic. A alege pentru voi insiva. A fi creator deliberat si constient fara a judeca, fara toate straturile acoperitoare, simplu, a alege ceea ce vreti voi.
Provocarea este de a face acest lucru in dualitate, de a face in lumea asta a voastra de toate zilele unde sunteti inconjurati de oameni care inca se afla in problemele lor vechi. Inconjurati de energie veche, inconjurati de oameni si influente in toate celelalte lucruri care fac acest lucru dificil. Dar asa puteti invata intr-adevar ca creatori ce inseamna sa va reintoarceti la esenta voastra. Daca voi puteti face aceasta in mijlocul acestor zgomote si toate acele straturi acoperitoare, atunci voi intr-adevar ati facut ceva miraculos.

Intentiile nu inseamna nimic. Ele sunt neutre, nu merg niciunde. Acesztea nu sunt alegeri. Acestea sunt amanari si noi vedem atatia umani care intentioneaza si nimic nu se intampla si ei se intraba de ce. Pentru ca ei inca intentioneaza. Afirmatiile sunt un fel al mentalului. Voi incercati sa va inselati pe voi insiva. Declaratiile sunt la fel cu afirmatiile, sunt foarte mentale. Acestea tin mult de Energia Veche si ele au o energie foarte subtire in spatele lor. Deci eu va recomand si voi prescrie alegeri penttru voi. Faceti alegerea, simtiti daca aceasta este autentica si apoi dati-i drumul. Exista o magie in aceasta. Odata ce ai facut alegerea, tu deja ai pus la aceasta un tip de energie de incercare pe voi insiva si pe ce ati ales. Apoi dati drumul la aceasta. Ea merge afara - alegera ce ai facut gaseste energiile potrivite si resursele chiar si afara in alte taramuri, chiar si peste taramul fizic al Pamantului, si, apoi incepr sa aduca energiile potrivite inapoi sa sprijine acea alegere.
Una dintre cele mai mari frici ale unui uman este creatia lor adevarata, puterea lor, capabilitatea lor. Deci ei se pun jos pe ei insisi. Ei nu fac alegeri. Ei lasa pe altii sa faca alegeri pentru ei. Ei blestema pentru asta pe oricine.
Amizati-va cu alegerile si observati cum totul vine inapoi la voi, dar dati drumul la asteptari pentru ca felul in care o sa vina inapoi la voi o sa fie diferit.
Este de fapt de a da drumul la ce noi numim campul de energie sau energie externa si voi mergeti inauntru in energia esentei interne care nu se poate masura de nici un dispozitiv uman chiar acum. Deci de fapt dati drumul la toate caile vechi cu care ati fost conectati si aduceti energia in viata voastra. Voi intrati in energia de esenta si aceasta energie de fapt nu este puternica deloc, pentru ca in esenta pura nu exista putere. Nu este nevoie de putere. Puterea are de a face cu fortele opuse si cand intrati in esenta voastra, aici nu exista forte opuse.