17 feb. 2008

Arhanghelul Uriel - Mesajul pentru 7 ianuarie


Arhanghelul Uriel Mesajul pentru 7 ianuarie
(ii multumim Alexandrei Stan)

Cum atragem abundenta
In viata avem abundenta sub multe forme. Numai credinta noastra ca abundenta este echivalenta bogatiei si succesului ne determina sa consideram ca nu avem abundenta daca aceste elemente ne lipsesc. Abundenta inseamna a avea din plin orice: succes avere saracie bucurie tristete dragoste discordie. Atragem abundenta in fiecare zi prin tot ceea ce facem si spunem. Asa ca, odata ce intelegem ca in orice moment avem abundenta, putem incepe sa atragem tipul de abundenta pe care il dorim.
Orice gandim, spunem sau facem, atrage abundenta. Primul pas catre atragerea genului de abundenta pe care ni-l dorim este asumarea responsabilitatii pentru ceea ce avem din abundenta acum. Orice ar insemna asta, noi am creat-o. Si tot noi suntem singurii care o putem schimba, odata ce ne-am asumat raspunderea propriilor creatii. De abia apoi putem lucra la monitorizarea gandurilor, cuvintelor si actiunilor noastre, la gestionarea abundentei pe care o atragem.
Nu exista ganduri sau cuvinte lipsite de importanta. Fiecare dintre ele poarta aceeasi putere si intensitate. Astfel, gandul ”nu am niciodata destui bani” este la fel de puternic ca si “sunt stabil din punct de vedere financiar”. Atunci cand verbalizam gandurile, acestea sporesc in intensitate. Tot ceea ce intreprindem arata Universului nivelul vointei noastre de a participa la crearea lucrurilor pe care le dorim in viata noastra. Este o putere fantastica, pe care Universul o ia foarte in serios. Universul crede ca dorim ceea ce afirmam si cerem, asa ca ne raspunde fara a ne pune la indoiala intentiile. Fiecare gand, fiecare cuvant sunt tratate in mod egal.Cand vrem sa ne gestionam gandurile si cuvintele si sa actionam, suntem dirijati intr-un anumit fel, sub forma usilor care ni se deschid si putem incepe sa atragem acel gen de abundenta inaltator care ne sporeste puterea si ne aduce mai aproape de realitatea visurilor noastre. Aceste vise pot deveni realitate, atunci cand ne concentram pe atragerea abundentei care ne aduce bucurie. Saptamana aceasta, incercati sa acordati atentie gandurilor si cuvintelor, amintindu-va ca fiecare dintre ele atrage abundenta. Amintiti-va ca Universul are deplina incredere in puterea voastra si raspunde fiecarei cereri! Ce ati cerut pentru a atrage abundenta de care sunteti inconjurati acum? Este aceasta abundenta pe care vi-o doriti? Daca nu, schimbati-va gandurile si cuvintele, purtati-va astfel incat sa reflectati abundenta pe care chiar o doriti si priviti-o cum se apropie!


Plata inainte

Am citit o poveste, cu o luna in urma, despre cineva care aflat intr-o cafenea, s-a oferit sa plateasca comanda persoanei care era in urma sa. Acea persoana i-a urmat exemplul - si asa a continuat intreaga zi. Sute de oameni au mers la cafenea in ziua aceea, fiecare platind pentru cafeaua lui si a celuilalt. Nu o faceau din dorinta de a plati pentru cafea, ci pentru ca isi doreau experienta bucuriei de a plati inainte, facand un gest frumos pentru altcineva.
Plata inainte poate fi orice facem pentru alcineva, astfel incat sa raspandim binele pe care il avem in viata. Poate fi un simplu „multumesc” spus cuiva care face ceva pentru noi, recunoscand astfel efortul sau amabilitatea sa. Poate insemna si sa ne ascultam intuitia si sa dam un telefon, sau sa punem in legatura doi oameni despre care stim ca ar avea nevoie unul de celalalt.
Se pune atata accent pe „a avea” in lumea de astazi, incat deseori uitam cat de important este „a fi”. Universul lucreaza prin fiecare dintre noi si, cand vrem sa „platim in avans”, devenim mesagerii sai, ajutand la manifestarea binelui celorlalti. Nevoia pe care o simtim cateodata sa cautam pe cineva, sa punem oameni in legatura, sa organizam o intalnire este, in toate aspectele amintite, parte a acestui exercitiu. Fiecare dintre noi poate fi un creator de miracole pentru altii si astfel pastram energia in miscare.
Saptamana aceasta dati atentie oricarei ocazii de a „plati inainte” pentru altcineva. Daca simtiti nevoia sa sunati pe cineva, puneti mana pe telefon. Daca credeti ca exista oameni care trebuie sa se intalneasca, faceti-le cunostinta. Exprimati-va recunostinta, daca cineva simte nevoia sa o auda. Ascultati indemnurile pe care Universul vi le transmite cu blandete, pentru a fi un mesager al miracolelor pentru ceilalti! Astfel va raspanditi lumina. Persoana cu care veti intra in contact ,sau pe care o veti ajuta, s-ar putea sa aiba nevoie sa i se reaminteasca de binele din lume. Si ceea ce faceti poate fi un raspuns la rugaciunile ei si exact ceea ce avea nevoie pentru a-si gasi calea.


Mesajul lui Uriel - Acum e momentul
Primiti indrumare si mesaje despre o idee noua, ceva ce puteti face sau care pare sa fie ceva de care v-ati putea apuca imediat? Ce faceti in aceasta situatie? Asteptati confirmare, va ingrijorati in legatura cu rezultatele sau cu posibilele probleme, va dati motive pentru a nu face nimic? Asteptati momentul potrivit? Momentul potrivit este acumpentru ca acum este singurul timp care exista. Viitorul va asteapta sa il scrieti si ceea ce faceti acum este ceea ce conteaza cu adevarat.
Singura parte prestabilita a calatoriei voastre este cea care implica karma pe care ati venit sa o rezolvatipentru voi si pentru ceilalti. Si chiar si in acest caz va pastrati alegerea privind modul in care veti evolua. Puteti sa continuati ca inainte, sau puteti alege iertarea si astfel sa va stabiliti calea in alta directie. In acest moment al Schimbarii, fiecare dintre voi are puterea de a-si alege cursul drumului vietii si vi se ofera in mod constant diferite cai de accesare a potentialului.
Cand actionati conform indrumarii primite in momentul in care o primiti, aratati credinta si incredere in doua lucruri: in puterea voastra si in Univers. Fiecare pas pe care il faceti inainte este o recunoastere a dorintei de a fi co-autori ai realitatii voastre, a participarii la manifestarea a ceea ce va doriti. Momentul potrivit este intotdeauna momentul prezent, pentru ca acesta este singurul moment care exista in Univers. Cand aveti indoieli sau va e frica, traiti in trecut. Cine s-ar teme de prezent sau de viitor, daca nu ar avea amintirea trecutului?
Fiecare lectie pe care ati invatat-o si ati depasit-o v-a pus la dispozitie cunoasterea necesara pentru a putea inainta pe calea voastra. Indrumarea pe care ati cerut-o va este disponibila. Spre orice ati fi indrumatiacum este momentul! Reactionati la fiecare posibilitateexplorati imensul potential care vi se deschide! Fiecare oportunitate poate conduce la alta. Explorati-va indoielile si descoperiti teama din spatele lor! Amintiti-va puterea si scopul pentru care va aflati aici! Acesta este momentul pentru ca Lucratorii intru Lumina sa actioneze si Universul va este permanent aproape. Fiecare moment va aduce posibilitati nelimitate de a va raspandi luminade a va manifesta dorintele inimii si de a crea o viata in care sa va folositi darurile si sa traiti cu bucurie.


Copiii de astazi - Cum gandesc adultii Indigo?
Am primit multe mesaje de la adulti Indigo in ultimele saptamani si am observat ca, in general, au doua moduri de gandire. Unii sunt plini de avant, optimisti si cauta moduri in care sa isi utilizeze la maximum capacitatile. Altii sunt tristi, nervosi si cinici, traind cu amintirea experientelor trecute. Nu pot inainta, simt ca viata este grea, fara speranta si sunt de cele mai multe ori blocati in a-i invinui pe ceilalti pentru ceea ce ei vad ca fiind o viata ratata.
Adultii Indigo, asemeni generatiei Indigo actuale, pot fi concentrati fie pe aspectele pozitive, fie pe aspectele negative ale energiei Indigo. Aspectele negative sunt deseori sustinute de experiente nefericite din copilarie. Adultii Indigo, fiind primii care au adus aceasta energie, s-ar putea sa fi avut prea putin sprijin din partea parintilor, a familiei. Au crescut fiind diferiti si incapabili sa se adapteze, folosind furia ca un mijloc de protectie impotriva loviturilor celorlalti. Daca nu s-au schimbat cand au crescuta, ceasta furie a continuat si a devenit componenta centrala a vietii lor.
Majoritatea indivizilor Indigo aleg furia ca un mod de eliberare a frustrarilor din trecut. In cele din urma, ajung la un punct in care trebuie sa aleaga daca sa continue viata ca o persoana furioasa, sau sa se impace cu trecutul. Aceia care aleg furia si frustrarea isi limiteaza abilitatea de a-si folosi capacitatile de a crea ceva minunat pentru ei si de a gasi bucuria in viata. Cei care aleg sa se impace isi dau inteles si scop vietii, folosind experientele trecute pentru a genera schimbarea.
Adultii Indigo au avut experiente dificile de viata si reconcilierea cu acestea este o alegere pe care trebuie sa o faca. Este usor sa fii furios pentru trecut, dar asta nu il schimba. Adultii Indigo au introdus conceptul alegerii realitatii in care vrem sa traim si chiar ei insisi trebuie sa faca asta. Ei pot alege sa fie furiosi sau impacati,sa isi foloseasca darurile sau sa le respinga. Dar, pe de alta parte, noi suntem profesorii noii generatii Indigo. Nu ii putem invata pe copiii nostri sa fie impacati ,daca noi suntem furiosi! Nu ii putem invata sa isi foloseasca darurile, daca noi nu le folosim pe ale noastre! Adultii Indigo au puterea de a alege cum gandesc despre sine si despre viata lor. Ei sunt prima generatie care are acest dar si el este un dar care, daca este folosit cu intelepciune, va conduce la schimbarea pe care isi doresc sa o vada in lume.


Articol preluat de la
www.editura-foryou.ro