27 feb. 2008

Energia prieteniei - Kryon



Kryon ~ Transmis prin David Brown
4 decembrie 2007, la Marina da Gama,
Cape Town
(Ii multumim Malvinei Csabai)


Energia prieteniei


Salutari, dragilor! Sunt Kryon, din Serviciul Magnetic.
Este minunat sa fiu din nou aici, in aceasta seara, la inceputul acestei veri. Este o energie noua care se revarsa peste Pamant. Este energia prieteniei intre sexe. Este o energie foarte dificil de stapanit. In aceasta seara, va aducem la picioare multa iubire. Veti experimenta, prin ghizii vostri spirituali (care va stau cu veneratie si iubire alaturi), o calatorie a descopririi de sine, o calatorie interioara prin care sa eliberati ego-ul si sa deveniti propriul suflet in aceasta viata.
Exista foarte, foarte multa iubire. Exista multa iubire venind spre Cape Town, pentru ca exista multe energii noi care sosesc. In decursului anului trecut au existat multe energii care au fost foarte greu de integrat, dar, pe masura ce are loc integrarea, apare si rasplata. Multi dintre voi ati trecut prin perioade dificile in acest an. V-ati infruntat cu mari provocari si situatii grele. Ati intrat in acele situatii si ati facut fata la ceea ce trebuia sa faceti. Daca nu le-ati infruntat, atunci va trebui sa o faceti alta data, pentru ca provocarile se vor intoarce din nou si din nou, pana cand le veti infrunta.
In aceasta sala sunt cativa care fac fata provocarilor, privesc in interiorul lor si umbla in adevarul lor, devenind din ce in ce mai adevarati. Este o lume noua care va asteapta dupa colt: la inceputul anului viitor realitatea voastra se va schimba complet, creand o lume total noua, un punct de vedere fantastic, noua, in totalitate un nou fel de a fi. Este timpul sa pasiti in acea lume noua, o lume in care deveniti un prieten pentru voi insiva. Veti iubi situatia de a fi cu voi insiva si va veti bucura pentru voi.
Atata vreme cat v-ati facut lucrarea si ati pasit in adevarul vostru, si provocarile la care trebuie sa faceti fata vor fi mai putine. Veti avea mai multa incredere in voi si veti fi mai abili in a intra in adevarul vostru si in a lega prietenie cu voi insiva, pentru ca sa intrati intr-o lume noua, o lume in care exista bucurie si pace infinita. Atunci cand va trebui sa faceti fata provocarilor, in inima voastra va exista incredere, stiind ca le puteti infrunta si trece peste ele. Dupa fiecare provocare la care ati facut fata apar si multe daruri. Veti deveni mai puternici si mai intelepti, mai inteligenti, mai iubitori si mai grijulii.
Cu aceste energii in interiorul corpulului vostru va fi mult mai usor sa va deveniti propriul prieten, sa va iubiti cu adevarat, sa va respectati si sa fiti voi insiva, sa fiti responsabili, sa fiti autentici in toate taramurile vietii voastre. Cand nu aveti toate aceste haruri intr-un singur loc, atunci acest fapt va avea impact asupra tuturor aspectelor vietii voastre. Sunteti aici ca sa faceti din aceasta lume un loc mai bun, in primul rand pentru voi insiva si apoi pentru toti cei care va inconjoara. Se apropie Sarbatorile Craciunului, este sezonul bucuriei, dar in vietile multor oameni aceasta nu inseamna bucurie, ci greutati, fiind poate fara bani si singuri. Fiecare experienta este diferita pentru fiecare persoana: nu exista doi oameni care sa aiba aceeasi experienta. Ei experimenteaza in feluri diferite.
In aceasta seara va vom purta din ce in ce mai adanc in interiorul sufletului vostru ca sa va conectam cu acea parte a Sinelui vostru care va este prietenul din interior, acea parte din voi care viseaza despre prietenie si poate iubi si onora o alta persoana si poate sa permita acelei persoane sa va iubeasca si sa va respecte intr-un fel platonic, unde nu exista nici o aluzie sexuala, iar voi sunteti capabili sa tineti inima acelei persoane, iar acea persoana sa o tina pe a voastra, acolo unde va veti simti in siguranta cu acea persoana si ea, la randul ei, se va simti in siguranta.
Pentru unii (multi), prietenia este usoara, dar pentru altii este dificil sa pastreze limitele si sa aiba o legatura, sa se inteleaga si sa-si ofere sprijinul reciproc, grija si calauzire si sa parcurga lumea pe un drum deosebit - o cale care sa va faca sa va simtiti confortabil si in siguranta.
Va rugam sa inchideti ochii si sa patrundeti in interiorul vostru. Lipiti ferm picioarele de podea si permiteti conectarea cu Mama Pamant prin chakra radacinii si conectarea cu Tatal Ceresc prin chakra coroanei. Permiteti acestor doua energii sa curga prin corpul vostru, sa fuzioneze si sa se conecteze in interior. Permiteti sa va poarta si sa se reverse acolo unde vreti sa curga. Permiteti mintii sa mearga oriunde va alege sa mearga… Permiteti inimii sa se deschida si sa se conecteze cu toata lumea din aceasta sala, prin inima voastra trimitand si primind iubire de la propria inima, cu Unimea si iubirea care sunt in sala in aceasta seara. Ce este prietenia? O legatura cu o alta persoana altfel decat cea a unei relatii de tip sot-sotie, o relatie cu totul diferita. Daca sunteti un sot sau o sotie de succes, atunci trebuie sa fiti la fel si intr-o relatie de prietenie, trebuie sa respectati si sa aveti grija de cealalta persoana si sa fiti capabili sa o intelegeti si sa va intelegeti pe voi insiva, avand grija de altul si grija de voi insiva.
Fiind prieteni cu o alta persoana, deveniti din ce in ce mai prietenosi cu voi insiva. Sa fiti prietenosi cu voi insiva este foarte important, pentru ca sa fiti in masura sa aduceti catre voi lucrurile pe care le doriti cu adevarat si sa fiti prieteni cu voi insiva. A fi prietenul vostru este inainte de a va iubi: este pasul dinaintea iubirii de sine - si este un pas foarte important.
Asadar, permiteti-va sa patrundeti in trecut si sa observati prieteniile vechi, prieteniile care au venit si cele care au plecat, prieteniile care au avut success si prieteniile care au fost doar amicitii. Oriunde este nevoie de iertarea unui vechi prieten, lasati energia iertarii sa curga in prietenia veche prin inimile voastre si in inima prietenului de altadata. De ce ati trecut mai departe? Ce s-a intamplat de fapt? Ati fost vreodata capabili sa fiti prieteni?
Permiteti sa fiti adusi in acest loc, un spatiu al prieteniei, un spatiu al iubirii, al demnitatii si al respectarii reciproce. La fel ca in orice, daca ati pierdut un prieten in trecut sau ati fost ranit de cineva in care ati avut incredere, ca prieten deseori, a ramas o cicatrice in inima voastra si va fi mai dificila legarea unei prietenii in anii care urmeaza. Permiteti mintii voastre sa fie in reflux si sa se reverse ca un ocean peste tarm, amintindu-va de prietenii pe care i-ati avut, amintindu-va de acei oameni de care ati avut grija… Poate o persoana de sex opus a vrut prietenia voastra, iar voi ati vrut ceva diferit. Exista multe dificultati intr-o relatie de prietenie cu o persoana de sex opus, pentru ca, o data ce ati trecut peste linia prieteniei, aceasta se transforma in altceva atunci cand este implicat sexul.
Este foarte important sa avem prieteni de sex opus, sa fim capabili sa avem grija si sa iubim o persoana de sex opus intr-un fel platonic. Daca nu vi s-au aratat niciodata in copilarie limitele din jurul oamenilor de sex opus, atunci nu veti avea hotare, nu veti sti cum sa procedati in cadrul acelor hotare, dar, ca orice pe aceasta planeta, granitele sunt la nivel energetic si, daca nu le aveti, atunci Spiritul vi le poate aduce, daca doriti acest lucru. Permiteti iubirii sa se reverse in corpul vostru, in acele parti ale voastre in care este nevoie sa curga!
Ca intotdeauna, prin aceste transmisii noi inlaturam blocajele care se gasesc in corpurile voastre si in psihicul vostru. De multe ori va intrebati de ce nu puteti obtine voi acest lucru. Doar observati ce puteti avea si ce nu puteti avea ca rezultat al problemelor voastre legate de prietenia cu persoane de sex opus. Patrundeti mai intai intr-o alta dimensiune prin puterea intentiei voastre si inaintati spre acel loc unde puteti fi cu adevarat prietenii vostri, un spatiu cu o profunda semnificatie.
Toata lumea din aceasta sala este prelucrata de Spirit. Permiteti Spiritului sa curga prin corpul vostru deschizandu-va partile astfel incat sa primiti prietenia. Permiteti conectarea cu prietenii vostri vechi prin Spirit si permiteti conectarile cu vechii si noii prieteni, cu vechile si noile iubiri. Patrundeti intr-o lume noua, pentru ca noua lume vine si apare mult mai repede decat v-ati imaginat vreodata. Viteza de vindecare se accelereaza pe masura ce din ce in ce mai multe schimbari magnetice au loc pe Pamant si duc planeta spre o noua dimensiune.
Voi, toti cei care lucrati cu voi insiva, veti vedea rezultatele mult mai repede dupa prelucrare sau dupa sesiunile de vindecare, veti vedea aproape instantaneu o noua lume care va aparea in fata ochilor vostri si un nou val de constienta care va necesita cativa pasi, dar acesi pasi vor veni mult mai usor. Veti fi capabili sa urcati doua sau trei trepte deodata (la un anumit interval de timp).
Permiteti-va sa patrundeti intr-o lume noua, unde sunteti mult mai conectati, unde veti simti ca ii apartineti si unde exista un spatiu al Unimii, fericirii si bucuriei. Fiecare fiinta pe acest Pamant vine singura si pleaca singura. Moartea este, de asemenea, o iluzie, pentru ca noi toti suntem o parte a Divinitatii, noi toti suntem parte a interconectarii, noi toti suntem Una aici, pe Pamant. Permiteti energiilor sa curga prin inimile voastre, sa curga oriunde este nevoie sa curga. Orice va arata Spiritul prin ochii mintii voastre, orice fel de ganduri va vin, permiteti ca iubirea sa se reverse in acele locuri. Se apropie o noua guvernare pe aceasta planeta, un alt fel de a exista, o intelegere diferita, un nou fel de inaintare… guvernul actioneaza lent, dar, pe masura ce energiile voastre cresc si incepeti sa pasiti in realitatea voastra, pe care ati ales-o voi insiva, atunci aceasta trebuie reflectata prin conducere, prin felul in care evolueaza planeta.
Acum multi se prind foarte repede cum sa-si creeze propria realitate si cum sa faca ca lucrurile sa se intample in vietile lor. Desigur, este vorba despre un procentaj relativ scazut, pentru ca exista putini oameni care inteleg cu adevarat arta creatiei si manifestarii si, asemenea pietricicai aruncate intr-un lac micut, incretiturile de pe suprafata apei ating lumea din jur, pe toata lumea care este acolo ca sa-si creeze propria realitate, pe toata lumea care stie sa-si traiasca propriile vise. Aceasta lume se schimba, aceasta lume s-a schimbat tot timpul. Totul se va schimba continuu si evolueaza. Toti evoluati spre a deveni fiinte noi si un nou fel de a fi in care sa va creati realitatea voastra, o realitate cu din ce in ce mai putine energii negative, o realitate cu din ce in ce mai multa iubire si autenticitate, o realitate cu din ce in ce mai mult din ce sunteti interesati, o realitate pentru care ati venit pe Pamant sa o manifestati.
Toti aveti daruri de oferit acestui Pamant si trebuie sa va extindeti in darurile voastre si sa deveniti ceea ce trebuie sa fiti ca sa manifestati acele daruri. De multe ori va trebui sa lasati lucrurile sa plece, eliberand. Lasati lucrurile sa plece pentru a permite lucrurilor noi sa vina! Permiteti Spiritului sa aduca in ochii mintii voastre ceea ce trebuie sa lasati sa plece si ceea ce trebuie sa lasati sa vina… Fiti doar cu acel cineva sau ceva pe care trebuie sa-l lasati sa plece! Fiti doar in acel spatiu, un loc al mentinerii, si permiteti sa curga prin corpul si inima voastra… energiile iertarii, iubirii si cedarii! Permiteti-va sa inaintati, oricare ar fi visul vostru si orice ati vrea sa vina in inima voastra, oricare ar fi calea prin care sa fiti prieteni cu voi insiva… Energiile iertarii, iubirii si cedarii va vor permite sa lasati sa plece tot ceea ce trebuie sa plece.
Intr-un fel, iertati o parte din voi insiva, permiteti unei parti din voi sa se apropie din nou de voi. Lasati sa plece ceea ce nu mai este necesar in vietile voastre. Aduceti iubire in propriile inimi, largiti energia iubirii din ce in ce mai mult in inimile voastre si propriile vieti vor intra intr-o lume cu totul nou, o lume in care puteti trai visul imposibil. Permiteti energiei din jurul vostru sa se intensifice ca sa fiti in noul vis… cum va arata viata voastra peste cateva luni sau peste un an de acum incolo, fiind intr-o lume cu totul nou, o lume despre care ati visat, o lume in care veti fi linistiti si in pace cu voi insiva si unde veti fi cu adevarat echilibrati, indiferent de ce se intampla in jurul vostru. Daca sunteti cu adevarat echilibrati, se vor intampla, in general, numai lucruri bune in jurul vostru! Veti crea pentru voi insiva o realitate magnifica.
Permiteti inimii voastre sa se purifice si sa se elibereze si lasati sa plece! Permiteti energiilor voastre sa se extinda si permiteti-va sa va miscati spre o noua realitate!
Dragilor, prin aceasta energie va purtam spre o lume noua, in experiente noi. Toate experientele noi au greutati cu care nu stiti intotdeauna cum sa va descurcati, dar aceasta este o problema de invatare: pe masura ce va eliberati emotiile, o lume noua va sosi la voi.
Dragilor, mergeti cu bine! Dumnezeu sa va binecuvanteze si aveti grija! Aceasta este Kryon.
Copyright © David Brown.



Preluat de la http://www.editura-foryou.ro/