27 mar. 2008

Despre anul 2008 (Arhanghel Gabriel)


Arhanghelul Gabriel despre anul 2008 (ii multumim Irinei)
Mesaj primit prin Ron Baker, autorul cartii O LUME IN CURS DE VINDECARE
.
2008 se anunta a fi un an neobisnuit. Este vorba despre doua aspecte majore care se refera la voi toti. Primul si cel mai important aspect legat de anul 2008 care va afecteaza ca indivizi este determinat de faptul ca acest an reprezinta mijlocul unui ciclu de noua ani de initiere a integrarii potentialului sufletesc.
Acest proces de introducere a sufletului si-a inceput ciclul de noua ani pe 6 iunie 2004. Data marcheaza trecerea planetei Venus retrograd printre Soare si Pamant, ceea ce reprezinta inceputul unei perioade de noua ani pana cand Venus va face drumul in directie inversa, ceea ce inseamna, din punct de vedere energetic, conexiunea la constienta sufletului - in macrocosmosul simbolurilor universale. Ciclul a inceput pe o data sacra (6+6+6), daca considerati ca anul 2004 poate fi interpretat ca 2+0+0+4, ceea ce in numerologie reprezinta cifra 6. (Iunie este a sasea luna, ziua este 6 si insumarea cifrelor anului este tot 6).
Simbolul 666 mentionat in Cartea Revelatiei marcheaza momentul in care planeta atinge cel mai indepartat punct de separare fata de Sursa. Vechiul sistem al dualitatii (bine/rau) a interpretat aceasta ca reprezentand raul. Preferam sa o numim indepartarea de Sursa sacra, petrecuta in timp ce explorati si cresteti in expiratia creatiei.
In orice caz, ati incheiat acum miscarea de indepartare determinata de expiratie si este momentul sa va treziti si sa realizati ca ati ajuns, in constiinta colectiva, intr-un punct critic al indepartarii, defensivei si deconectarii. Trebuie sa permiteti miscarii de pendul a expiratiei sa se opreasca, astfel incat sa faceti parte din miscarea de inspiratie, o miscare extraordinara, care va aduce inapoi, spre o constientizare mai profunda a Sursei.
Ati ajuns intr-un moment al planetei in care se atinge punctul de stationare a pendulului, pregatindu-va sa faceti trecerea, prin respiratie, la un nivel nou , mai profund, al potentialului vostru, creand si amintindu-va conexiunea directa cu esenta sufletelor voastre sacre.
Pe masura ce Venus a trecut in retrograd in 2004, acest ciclu de noua ani va va conduce printr-un proces de revelare si, speram, de vindecare a tot ceea ce a ramas in dualitate. Pentru ca dualitatea - judecatile si rusinea - va blocheaza accesul la neutralitatea de care are nevoie sufletul vostru pentru a face trecerea la trairea constienta a vietii.
Atingand punctul de mijloc al ciclului de noua ani de pregatire si initiere a sufletului, creati efectiv un pod energetic pentru suflet - lucrare ce va putea fi experimentata in mod constient numai daca va veti face munca de vindecare interioara a corpului vostru emotional ranit.
Aceia dintre voi care nu fac aceasta lucrare vor simti, in mod efectiv, ca lupta cu sentimentele lor ranite si cu credintele negative ii trece prin chinurile iadului, sufletul impingand acele parti incarcate ale Sinelui afara din subconstient in orice fel posibil, astfel incat sentimentele sa iasa la iveala si povara neinteleasa a dualitatii, creata in sufletul initial perfect al fiecaruia, sa fie rezolvata si eliberata.
V-am spus toate astea inca de acum saptesprezece ani, atentionandu-va sa va priviti cu compasiune in interior, sa va vedeti limitarile, temerile, prejudecatile si rusinea, astfel incat sa va puteti gasi abordari mai intelepte ale vietii, recapatand rolul de parinte al copilului interior ranit, care este in centrul suferintei voastre.
Ei bine, a trecut timpul pregatirilor! Va aflati acum in momentul renasterii si reconectarii la toate partile Sinelui. Alegerile voastre vor determina cat de armonios va fi acest proces pentru fiecare dintre voi. Dar, vrem sa intelegeti foarte clar ca nu exista cale de a evita aceasta crestere si schimbare a realitatii voastre, care va transforma pe fiecare dintre voi in moduri nemaintalnite!
Pentru aceia dintre voi care isi fac lucrarea, acest timp va fi unul de impacare cu neutralitatea, chiar daca ego-ul vostru vrea un premiu de recunoastere si stralucire fata de vechea drama atat de familiara sau ceva care sa va faca sa va simtiti speciali. Altii vor dori in continuare sa obtina un soi de compensare pentru ca nu si-au dat seama de adevaratul Sine in vechiul context. Doar renuntand la aceste lucruri veti putea trece in neutralitatea care genereaza spatiul propice nasterii noilor experiente ale conexiunii spirituale care se formeaza in acest moment.
Un alt element care se naste din integrarea neutralitatii adanc in Sine va fi aparitia in acest an a darurilor spirituale, cum ar fi telepatia, clarviziunea si alte insusiri surprinzatoare, intr-un mod nemaintalnit pana acum. Acestea nu pot veni din vechea voastra dorinta de stralucire. Ele apar din adevarul dezgolit si din esenta realitatii, asa cum se manifesta cu adevarat. Continuati, prin urmare, pe tot parcursul acestui an, sa permiteti linistea, exersand tacerea interioara.
Al doilea lucru important care se va petrece in acest an este cu totul diferit de ceea ce v-am impartasit in anii trecuti. Vi-l impartasim acum pentru ca acum sunteti mai pregatiti sa fiti constienti de aspectele mai profunde ale creatiei, pe masura ce acestea se desfasoara. Deschizand aceasta noua constienta, puteti incepe sa va aliniati intentiile, pentru a lucra in acord cu schimbarile energetice care au loc.
In acest moment, Maestrii Inaltati si ierarhia planetara lucreaza cu sarg pentru a restructura matricea energetica a planetei voastre. Ei fac unele modificari majore, fara precedent, pentru a gasi aliniamentul, cautand mijloace prin care sa sprijine cel mai bine schimbarea nemaiintalnita si trezirea constientei spirituale a planetei voastre.
In contextul vechilor si chiar prezentelor angajamente ale constiintei colective, care sunt foarte distructive si inca latente din multe puncte de vedere, dorinta si natura defensiva cu care sunteti familiarizati si in virtutea careia ati actionat ar fi putut crea un haos chiar si mai mare pe planeta in conditiile in care totul este acum foarte accelerat din punct de vedere energetic.
De exemplu, deja ati creat un haos extraordinar in ecosistemele voastre. Ca urmare, pierdeti in ritm constant de pe planeta mii si mii de specii de animale si plante. Asta creeaza un dezechilibru pe care nu aveti cum sa il prevedeti. Tot ce va putem spune este ca a venit momentul sa va treziti si sa raspundeti in orice fel puteti!
Pentru a putea sa incepeti sa intelegeti schimbarile energetice care au fost initiate, impartim anul in cate trei segmente de cate patru luni, asa cum am facut-o si in anii trecuti.
Acest an va implica o SETARE a timpului, o perioada de TESTARE si o perioada de INTEGRARE si de MANIFESTARE.
Pentru a incepe sa intelegeti ce se intampla, va vom spune ca Universul, ca si planeta voastra, este asemeni unui imens sistem circulator, operand prin intermediul diferitelor frecvente si scopuri pentru a forma matricea vietii. Aceasta matrice nu a fost modificata cu adevarat de la inceputurile istoriei Pamantului si de la intiparirea celor 12 arhetipuri ale Mintii Divine.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest subiect, Pamantul este alcatuit din fiinte din 12 sisteme stelare. Cu alte cuvinte, aceste 12 sisteme stelare alcatuiesc originile voastre initiale. Miracolul experientei terestre este ca ati venit aici, cu totii, cu potentialul de a combina esentele a 12 arhetipuri ale Mintii Divine intr-o unica experienta - ceva ce nu s-a mai facut de la Inaltare pana acum. Este mult mai extraordinar decat puteti intelege in mod logic!
Pentru ca aceasta reprezinta o noutate pentru Maestrii Inaltati, acum ei lucreaza pentru a gasi matricele energetice si setarea planetei care sa serveasca cel mai bine in aceasta Inaltare si trezire a sufletului. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, vom incepe sa introducem o serie de informatii si concepte noi, menite sa zdruncine iluziile care v-au tinut incorsetati intr-o viziune limitata asupra creatiei, iluzii care trebuie transformate in adevaruri mai profunde.
Odata atins punctul de mijloc al conectarii la suflet, am decis ca este momentul sa introducem unele dintre aceste realitati profunde incepand cu aceasta trecere in revista a anului 2008.
Interferentele cu corpul emotional si ecosistemul planetei, create de alegerile voastre colective, impreuna cu o considerabila poluare energetica au determinat valuri problematice in reteaua/sistemul circulator al planetei voastre. Aveti nevoie de ajutor in rezolvarea lor, pentru ca trezirea acestor 12 arhetipuri ale Mintii Divine sa se petreaca si sa devina o experienta integrata a Unimii si Unitatii.
Acesta este unul dintre cele mai simple motive pentru care au loc aceste noi incercari de conectare a retelei in moduri mai sanatoase, pentru a facilita cea mai puternica si mai armonioasa desfasurarea a Planului Divin in vietile voastre individuale si pentru planeta, in intregul ei.
Cand atingeti aceasta schimbare critica, fiecare individ se apropie de o etapa importanta in dezvoltarea sufletului sau. In acest moment, unii dintre voi vor crea legaturi mai constiente cu Sinele Superior/Cel Mai Inalt (istoria tuturor vietilor anterioare), ca si cu rolul vostru in Planul Divin.
In aceasta perioada, in special in primele patru luni, multe noduri ale retelei care va sunt cunoscute vor fi eliminate, astfel incat sa poata fi restabilite intr-un mod mai eficient, pentru a sprijini Planul Divin. De exemplu, se va petrece o schimbare majora a liniei de energie Mihail in Anglia.
Planeta este si ea afectata, pe nestiute, de faptul ca ati creat modificari genetice, amestecand genele diferitelor regnuri. Nu este o idee buna, pentru ca determina modificari permanente si alterari ale echilibrului natural. Ceea ce s-ar putea sa nu realizati este ca, prin asta, creati mari, mari probleme pentru viitor. Este exact ceea ce au facut atlantii cu multa vreme in urma, sporind dezechilibrul distructiv pe care il creasera.
Pe masura ce treceti prin aceasta etapa a anului, retelele se vor schimba si reaseza prin diferite experimente in diversele zone sacre ale matricei din lume, in timp ce Maestrii Inaltati gasesc solutia pentru a crea cel mai puternic efect vindecator. O data ce aceste schimbari au loc, pot incepe sa construiasca conducta de conectare a intregii planete.
In plus, pe planeta vor avea loc si alte evenimente marcante, care vor ajuta la crearea mediului propice pentru ca aceasta conexiune spirituala sa poata fi cu adevarat posibila.
Un alt concept pe care am vrea sa il abordati si sa il dezvoltati este conceptul imaculatei conceptii. Asta pentru ca in acest an se vor naste unele fiinte care sunt mult mai conectate spiritual de la inceput, mai putin ascunse in spatele voalurilor personalitatii. Vom merge atat de departe incat sa chemam aceste nasteri din conceptie imaculata.
Acesta este un termen neinteles pe planeta voastra. De exemplu, cel numit Iisus s-a nascut din conceptie imaculata. Aceasta inseamna pur si simplu ca nasterea lui a avut loc la un nivel foarte inalt de sustinere energetica, astfel incat a putut fi nascut ca suflet conectat constient. Conceperea imaculata nu are nimic de a face cu absenta contactului sexual si parteneriatului dintre mama si tata.
Stim ca asta pune la indoiala perspectivele religioase care v-au fost prezentate de atata timp. Oricum, daca introducem concepte noi, care va pun la incercare miturile si neintelegerile, asta nu face decat sa trezeasca puterea mai profunda din oameni, chiar daca acest fapt nu este prea popular pentru cei care au scopul sa mentina controlul asupra oamenilor.
Asa ca, primiti ceea ce va spunem si vedeti daca declanseaza adevarul in voi. Daca nu, aruncati-l pe „fereastra proverbiala”. Va incurajam numai sa privinti mai adanc in voi, pentru ca este un timp in care tot ceea ce stiti este pus la incercare, spre a se extinde si adanci. Este o perspectiva infricosatoare pentru personalitate si ego, dar deschide un potential fantastic de putere.
Acesti copii noi se vor naste pentru a planta semintele a ceea ce este posibil in reteaua noului potential spiritual.
Pe masura ce va treziti din ce in ce mai multe calitati spirituale in acest an, vrem sa va vorbim si despre conceptul de miracol. Christul de acum 2000 de ani a infaptuit miracole. Ce vrem sa stiti este ca acest lucru sta in puterea si capacitatea oricarui suflet. Acest potential poate fi accesat doar renuntand la limitarile pe care le- ati stabilit cu privire la ce inseamna lume si ce inseamna limite... Ceea ce incepem sa va impartasim sunt mai multe indicii, care sa declanseze si sa incurajeze aceasta moarte si aceasta renastere.
Moartea si renasterea au loc in fiecare zi in cine sunteti si cine ati fost. Asta se intampla zilnic chiar cu celulele corpului vostru. Avand aceasta intelegere si putina deschidere, va intrebam de ce nu ar fi posibil sa aduceti pe cineva inapoi din morti.
Intregul scop al conversatiei este sa demistificam interpretarea facuta de biserici, astfel incat puterea sa revina oamenilor prin intelegerea lor profunda. Pana la urma, acesta este un timp fara precedent al adevarurilor spirituale, care includ imaculata conceptie a sufletelor ce se vor naste si o intoarcere din experienta mortii voastre, in multe feluri, la experienta vietii!
Pe masura ce inaintati in etapa de SETARE a primelor patru luni, se vor stabili noi linii de comunicatie pentru manipularea retelelor energetice pe toata planeta. Acest lucru nu se va petrece numai pentru asigurarea conectarii instantanee a tuturor lucrurilor, dar si pentru a crea o conexiune mai constienta a celor 12 sisteme stelare care formeaza aceasta planeta, intr-un dispozitiv de invatare.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest concept, cateva dintre sistemele stelare sunt Orion, Andromeda, Arcturus, Pleiadele, Balanta, Sirius, Bootes, Vega si Alpha Centauri.
Aceste noi retele incearca sa se trezeasca in voi toti si mult din aceasta lucrare se va face in somn, mai complet, atunci cand acordati permisiunea.
Schimband cateva dintre nodurile retelei (cum ar fi linia Mihail din Anglia si linia, mai putin cunoscuta, Goshen din Franta,) veti crea o conexiune internationala mai ampla. Numai timpul va putea spune care anume dintre schimbari vor fi mai eficiente pentru ca propagarea Planului Divin sa progreseze.
Pe masura ce toate acestea au loc, ce veti vedea va fi reflectarea unor modificari profunde. La suprafata, planeta va deveni mai nelinistita. Veti avea sentimentul ca ceva va ameninta zona de confort. Pana la urma, schimbarea nu este ceva usor de acceptat de catre ego-ul aflat in defensiva!
Noua setare va fi reflectata si in afaceri, in modul in care relationati intre voi. Noi materiale educative vor fi introduse pe masura ce se pregateste un nou sistem educational, care la inceput va parea controversat.
Acestea se vor petrece prin trezirea unor calitati spirituale, cum ar fi darul profetiei si vederea realitatii in moduri nemaintalnite pana acum. Va sugeram sa faceti alegeri clare, cu discernamant, pe masura ce inaintati, pentru ca orice integrati acum veti folosi pentru tot restul setarii voastre spirituale.
Va sugeram, de exemplu, ca puteti sa cereti Mintii Divine sa lucreze cu voi pentru binele vostru cel mai inalt, declarand daca sunteti sau nu gata sa primiti mai multe informatii si sa va conectati sau nu. Tineti minte ca intregul scop al expansiunii este sa treceti, in final, dincolo de eu-l separat in NOI constient.
S-ar putea sa fie vremuri confuze pentru multi dintre voi. In primele saptamani ale lunii ianuarie, de exemplu, vor avea loc zilnic schimburi energetice si experimente.
Este important sa intelegeti ca schimbarile care vor avea loc sunt de natura sa creeze un echilibru care serveste intregul. Fiecare dintre sistemele stelare va avea un reprezentant in procesul descoperirii acestor retele inainte ca energia sa fie transmisa intregii omeniri.
Vor avea loc si schimbari energetice in corp. Veti simti uneori ca si cum parti ale corpului sunt bagate in priza, in timp ce alte parti le veti simti aproape pasive sau intepenite.
Unii dintre conducatorii planetei voastre au cu totul alt plan - de a controla. De exemplu, vor sa mentina anumite lucruri sub control cu orice pret. Nu le mai pasa atat de mult sa fie populari. Vor numai sa isi duca la indeplinire planurile.
Cateodata, lucrurile vor parea sa se miste mai rapid ca niciodata si, totusi, pentru ca lucrurile vor trece de viteza luminii, vi se va parea ca stau pe loc. Nu aveti capacitatea sa observati energia in aceasta etapa a dezvoltarii voastre.
In actuala perioada va fi dificil pentru orice om practic sa conduca, pentru ca nu are suficienta cunoastere pentru a putea manipula si directiona fortele care se afla in desfasurare. Oricum, pe masura ce treceti prin toate astea, va veti trezi cu un potential de putere si vindecare mai puternic ca oricand.
Tineti minte ca vechea directie in care se deplasa planeta ar fi fost devastatoare la acceleratia si nivelul de negare care existau. Oricum, in noile configuratii, oamenii vor avea acces la mai multa informatie decat oricand. Aceasta poate imputernici oamenii in moduri de neimaginat.
Acest intreg proces va lua multa energie de la oameni, asa ca s-ar putea sa va simtiti extenuati si sa aveti diverse dureri in corp - in special in zona spatelui, coloanei vertebrale si umerilor, ca si la degetele de la maini si de la picioare. Durerile la extremitati vor avea loc atunci cand exista o rezistenta deosebita la contactul cu lumea. Vor exista si simptome in gat, precum si acumulari de flegma in plamani.
Pe de alta parte, veti descoperi in jurul vostru o adorabila desfasurare de inocenta, un nou fel de iubire, care va aparea atunci cand atingeti mai direct poala invelisului sufletului.
Activitatile in stare de vis se vor intensifica. Oamenilor li se va da posibilitatea sa impartaseasca mai mult cu Ierarhia in mod direct in ceea ce priveste experientele acestor schimbari, astfel incat sa puteti lua parte direct la clarificarea a tot ceea ce se intampla si a influentei acestor schimbari de retele.
Atunci cand noile retele sunt instalate si activate, se va deschide o poarta. Aceasta deschidere va va conecta la creatie pe cai fara precedent, in cea de-a doua parte a anului.
Urmatoarele patru luni vor fi destinate TESTARII, atunci cand multe dintre noile niveluri vor fi atinse.
Acesta va fi momentul reconfigurarii, pentru ca vor avea loc aproximativ 500 de reglaje diferite ale retelelor energetice. Astfel, se va regla fin ceea ce s-a organmizat in primele patru luni si va afecta modul in care relationati cu diferitele zone ale lumii.
De exemplu, multi dintre voi vor fi atrasi sa traiasca in zone noi si mai putin atrasi de acele zone care obisnuiau sa va fie dragi. Va incurajam sa va ascultati noua trezire interioara.
In timp ce treceti prin aceasta reconfigurare, Maestii Inaltati incearca trei lucruri: sa gaseasca o solutie mai concludenta pentru distorsiunile existente in ecosistem, sa echilibreze constienta si energia celor 12 arhetipuri ale Mintii Divine si a modului in care au fost cuprinse in codurile voastre religioase, precum si sa transforme complet o dorinta pentru a corespunde nucleului central al Universului.
Va continua sa fie un timp al marilor reevaluari. De exemplu, veti incepe, in aceste patru luni, sa reexaminati sistemul in care va ocupati de copii dintr-un punct de vedere conform cu perceperea mai profunda a noii situatii a planetei.
Conectarea energetica la nucleul central al Universului va va permite sa va simtiti mai puternic implicati in creatie si in evolutia acesteia. Scopul este sa descoperiti nenumaratele realitati si posibiliti de implinire a Planului Divin.
Aceasta a doua etapa de patru luni va fi, in acelasi timp, o perioada a testarii indivizilor si a influentei retelei asupra lor. S-ar putea sa va simtiti intr-un fel asemeni unor cobai in timp ce sunteti expusi diferitelor retele energetice. Retineti: aceasta este alegerea sufletelor voastre, chiar daca nu este complet constienta in acest moment. Oricum, veti fi cu totii afectati de aceste incercari de vindecare.
Activitatea individuala va fi experimentata de majoritatea dintre voi in stare de vis, dupa cum v-am mai spus. Vor fi multe vise mai clare decat de obicei, cu mult mai multi oameni care isi reamintesc impactul viselor asupra lor.
Vi se va parea cateodata ca lumea pe care ati stiut-o pana ieri s-a schimbat peste noapte. Si a doua zi va veti simti din nou ca inainte. Acesta este procesul de reglare fina care are loc, afectand toate corpurile: fizic, emotional, mental si energetic.
Copiii vor fi in mod special constienti si afectati de aceste conexiuni. Ei sunt mai putin complicati si mai putin convinsi de limitarile pe care le aveti.
Terapia prin intermediul sunetelor poate fi eficienta in aceasta perioada, ca si folosirea clopotelor terapeutice, a diapazoanelor si a altor instrumente terapeutice, care sa va ofere un punct de referinta mai stabil. Amintiti-va, in tot acest timp, ca ceea ce se intampla este activitatea de gasire a celor mai inalte si mai eficiente mijloace de integrare a retelelor superioare si a codurilor spirituale.
In aceasta perioada s-ar putea sa aiba loc o exacerbare a bolilor mentale, ca si a problemelor legate de sistemul nervos. Toate acestea isi vor avea originea intr-o sensibilitate exagerata, pentru ca toate aceste schimbari vor afecta blocajele care exista inca in corpul vostru. Cateodata, va fi dificil sa va pastrati simtul realitatii in timp ce treceti prin extindere.
S-ar putea sa pareti ca radiati intr-un anume fel. Cand se intampla asta, asezati-va si respirati. Daca puteti sa ascultati muzica sau sa faceti ceva stabilizator si simplu pe durata acestor valuri ale schimbarii, s-ar putea sa va ajute.
La nivelul macrocosmosului, in aceasta perioada se vor revela mai multe secrete. Aceasta va continua si in urmatoarea etapa. Unele dintre retelele avute in vedere va accelereaza tehnologiile de comunicare pe masura ce va pregatiti pentru nivelul spiritual de conectare.
Oamenii vor cauta dovezi clare ale acestei informatii atat pentru a se asigura de ele, cat si din dorinta ca intreaga lume sa devina partasa la aceste schimbari vindecatoare.
Repetam: a trecut timpul pregatirilor. Aceasta este curba reala de invatare a integrarii spirituale si trecerii la actiune a noilor niveluri ale fiintei.
Va exista si un sprijin mai specializat din partea indivizilor din diferite sisteme stelare pentru a va ajuta sa va treziti si sa va folositi darurile superioare. Vrem sa spunem si ca darurile spirituale care se vor trezi s-ar putea sa nu fie cele pe care le asteptati, atunci cand ceva nou tasneste din voi si devine evident in aceste timpuri ale innoirii.
Ultimele patru luni vor fi timpul INTEGRARII si al MANIFESTARII.
Aceasta va fi etapa in care veti incepe sa invatati sa lucrati cu aceste daruri noi care isi fac aparitia. Veti fi ghidati mai clar pe masura ce sunteti pregatiti sa va luati locul in slujba lumii.
Maestrii Inaltati sunt incantati de potentialul pe care il descopera aparand si se asteapta ca umanitatea sa fie capabila sa conceapa si sa poata folosi pana la 24 de dimensiuni ale energiei. Va spunem asta pentru a va da o idee asupra paletei de culori care va va fi pusa la dispozitie.
Aceste ultime patru luni vor fi momentul in care sa incercam functionarea noilor retele care s-au instalat prin intermediul deciziilor individuale. In aceasta perioada, Maestrii Inaltati va acorda timp sa examinati retelele care sunt gandite pentru planeta, avand in vedere evolutia celor 12 arhetipuri ale Mintii Divine prezente pe Pamant. Nu vor ca voi sa sfarsiti ca atlantii.
In aceasta perioada va exista inspiratie pentru multe grupuri care au incercat sa lucreze cu spiritul in aparitie. Multi vor experimenta lucruri pe care nu le pot inca manifesta. Amintiti-va ca toate acestea incearaca pur si simplu sa va conduca spre experienta iubirii.
Copiii nascuti atunci vor avea daruri speciale, mai dezvoltate. Adultii vor fi si ei uimiti traind aceleasi experiente. Aceste revelatii s-ar putea sa dea imboldul pentru trezirea altora, pe masura ce vor observa noile realitati care isi fac aparitia.
Daca se intampla sa fiti de fata cand apar aceste noi posibilitati, faceti tot ce puteti pentru a pastra un spatiu al iubirii si al acceptarii, formand grupuri mici de energie similara, pentru a asigura pastrarea retelelor pentru copiii nou-nascuti.
In timp, va spori respectul pentru simturile superioare care apar si se nasc. Cei care s-au pregatit se vor simti eliberati si afirmati in aceste noi treziri. Va spunem asa, mai in gluma, ca cei care vor dezvolta telepatia vor gasi minunat faptul ca nu mai trebuie sa-si faca probleme cu minutele prea multe de convorbiri din nota telefonica...
In aceast ultim segment, veti observa schimbari mari in oameni si in gusturile lor pentru diverse lucruri. Chiar schimbari neasteptate, pentru unii. Oamenii vor incepe sa se imbrace diferit sau sa discute cu multa apreciere despre lucruri pe care obisnuiau sa le condamne.
Oamenii vor avea multe desteptari personale si le vor accepta mai usor decat inainte, ca pe ceva natural. Va fi din ce in ce mai putina frica, pe masura ce lumea se conecteaza din ce in ce mai mult la ceea ce este posibil.
Ultimul segment va fi o periaoada a noilor alegeri pentru oameni, in special pentru cei aflati sub influenta lui Pluto sau Jupiter, ca si pentru cei nascuti sub semnul Fecioarei si Balantei. Chiar si cei din Pesti vor fi afectati pe masura ce influentele erei trecute se estompeaza. Vor avea mai multa claritate decat in dualitatea ciclului trecut.
Folositi cat mai bine acest an, iubitilor! Va fi mult mai posibil sa manifestati schimbarile dorite pur si simplu prin puterea concentrarii si acumularea energiei in acel scop. Veti parea magicieni in unele dintre manifestarile voastre, care vor fi mai usor de concentrat in unele domenii decat in altele.
Va fi un an al reevaluarii prin mijloace cu totul noi fata de cele de pana acum, conducand la revelarea mai multor adevaruri si la vindecare planetara, ce se vor petrece pe masura ce invatati sa relationati intr-un fel nou. Oamenii vor incepe sa priceapa in feluri care nu le erau accesibile in etapele anterioare. Acesta este inceputul valorii spirituale in constientizare.
Expuneti-va fara rezerve revelatiei Planului Divin in timp ce imbratisati schimbarea si extinderea cu mare compasiune pentru voi insiva si pentru ceilalti!
Aceasta este prezentarea generala a anului 2008, Anul Dezvoltarii Noii Tehnologii de Comunicare, in care va treziti Inima plina de compasiune a sufletului.
Binecuvantari tuturor!
Gabriel
.
.