14 mar. 2008

Spatiul sacru al inimii (Drunvalo Melchizedek)


Aceasta este o carte a reamintirii. Ati avut acest loc in interiorul inimii voastre si el inca se gaseste acolo, acum. Acest spatiu a existat chiar dinaintea creatiei si va exista si dupa ce ultima stea isi va trimite lumina stralucitoare in unuvers. In timpul noptii, atunci cand patrundeti in vis va parasiti mintea si intrati in Spatiul Sacru din interiorul inimii. Va aduceti aminte sau va reamintiti doar visul?
In interiorul inimii voastre se afla un loc, un loc sacru in care lumea poate fi refacuta, la propriu, prin co-creare constienta. Daca va doriti cu adevarat pacea spiritului si, daca vreti sa va reintoarceti ACASA, va invit sa vizitati frumusetea propriei voastre inimi.
Odata ce ati intrat in "Lumina Marelui Intuneric" viata voastra se va schimba - intr-un final, va veti aminti cine sunteti cu adevarat. Cu timpul, viata voastra va deveni o viata de serviciu pus in slujba omenirii.

Spatiul sacru al inimii - numit uneori si camera constiintei, in care toate lucrurile sunt posibile, aici si acum.
Cand mintea coopereaza, inima raspunde. Inima are un creier propriu cu neuroni reali, in jur de 40000 de celule.
Inima umana genereaza un camp energeic cu mult mai mare si mai puternic decat al oricarui organ din corp - inclusiv al creierului din craniu. Acest camp elecromagnetic are un diametru de 2 m avand axa centrala in inima. Forma sa seamana cu cea a unei gogosi dintr-un TOR (corp geometric care rezulta din rotirea unui cerc in jurul unei axe situate pe planul cercului, dar care nu trece prin centru )
Aici, in Spatiul Sacru al inimii, se naste un camp toroidal mai mic, ambele fiind centrate pe aceeasi axa, exact ca cele 5 corpuri platonice din cubul lui Metatron.
Acest camp toroidal poate fi folosit pe post de portal pentru a patrunde in camera secreta a inimii.
Chirurgii cardiologi au descoperit ca in inima exista un loc foarte mic, ce nu trebuie atins niciodata - altfel persoana ar muri imediat. Sunt convins ca acest camp toroidal trece exact prin punctul respectiv si ca este generat din Spatiul Sacru al inimii.

Trebuie sa va urmati inima si sa fiti sinceri cu voi insiva. daca unele concepte din aceasta carte nu vi se potrivesc, pur si simplu nu le luati in considerare. Sunt convins ca pentru fiecare dintre noi exista o cale pentru a ne gasi Spatiul Sacru al Inimii.


In inima noastra exista o alta realiate - la fel de importanta si poate mai insemnata decat aceasta lume structurata a mintii in care traim cu totii.


Patrunderea in Spatiul Sacru al inimii nu implica un proces de invatare - mai degraba este un proces de reamintire, deoarece noi am fost dintotdeauna in acest loc, inca de la inceputuri. Am ales sa ne indreptam atentia spre aceasta cale a constiintei polarizate - insa, odata ce lectia va fi invatata, sunt convins ca ne vom intoarce la starea primordiala a UNIMII.


Voi sunterti preaiubitul copil al lui Dumnezeu, care are un vis ca este o fiinta umana, pe o mica planeta, in mijlocul neantului. Ce se va intampla atunci cand va reamintiti cine sunteti cu adevarat? Numai voi puteti sti asta.


Acum stiti cum sa ajungeti ACASA. In interiorul Spatiului Sacru al inimii au luat nastere toate lumile, toate dimensiunile, toate universurile si intreaga creatie. Prin propria voastra inima toate celelalte inimi sunt interactionate cu intreaga viata de pretutindeni

http://www.youtube.com/watch?v=E-IUbF9cT3k

http://www.drunvalo.net/