10 ian. 2009

Seminte de Adevar si Lumina (Arhanghelul Mihail)


Seminte de Adevar si Lumina - energiile pe ianuarie 2009 (ii multumim Malvine Csabai)

Trezirea la Noul Pamant si trairea vietii ca Maestru al Luminii

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

Iubiti Lucratori si Maestri intru Lumina, incepeti un alt an pe planeta voastra iubita, Pamant. In aceasta perioada, veti infrunta multe provocari, pe masura ce inaintati in Noua Constiinta a Pamantului. Iubitilor, voi v-ati trezit si acum este timpul sa vedeti aceste provocari ca pe niste binecuvantari, in timp ce aceste Seminte de Adevar si Lumina se manifesta in vietile voastre. Voi sunteti meniti sa traiti ca Maestri ai Luminii si sa co-creati propria viata prin binecuvantarea divina a Constiintei Christice. Voi, intr-adevar, ati inceput sa traiti ca Maestri ai Luminii pe Noul Pamant, care se afla intr-o transformare rapida in a cincea dimensiune.
Iubiti Maestri ai Luminii, pe masura ce vechiul sistem economic si financiar se prabuseste, el nefiind altceva decat un sistem bazat pe manipulare si iluzie, veti vedea ca si celelalte sisteme "sigure" din vechea voastra realitate nu sunt altceva decat sisteme bazate pe control si iluzie. Va rugam sa nu intrati in panica, ci bucurati-va, pentru ca voi v-ati eliberat de secole de dominare si control si va indreptati spre acea libertate pe care o veti crea prin Lumina voastra Divina.
Treptat, iubitilor, veti vedea ca voi nu sunteti sclavii acelui sistem numit "banii", dar sunteti sprijiniti si nevoile voastre sunt intotdeauna indeplinite, atunci cand va asumati Maiestria voastra si increderea in Sursa Luminii Divine, pentru ca sa creati si sa manifestati ceea ce este necesar pentru vietile voastre. A fost o iluzie puternica ca "banii" sunt cei ce creeaza securitatea. Iubitilor, voi ati lucrat din greu sa va eliberati de aceasta iluzie si vedeti ca fluxul iubirii si al abundentei divine va sustine nevoile si ca banii sunt doar un simbol de schimb in acest proces. Dar, ca simbol de schimb, a fost manipulat pentru a deveni atat de puternic, incat aproape ca v-a inchis in credinta ca ati fost sclavii acestei metode de schimb si ca ati avut nevoie sa castigati suficient pentru a supravietui.
Acum, ca Maestri ai Luminii, va luati inapoi puterea sa materializati indiferent ce de care aveti nevoie, sa transformati Lumina in Materie prin dorinta si pasiunea inimii voastre. Voi, intr-adevar, veti continua sa co-creati impreuna in cadrul unei "economii", dar economia Noului Pamant va vibra de pasiune, entuziasm, idei, iar Maestrii isi vor manifesta visele si dorintele pentru a fi celebrate si impartasite cu toti. "Sclavia" vechiului sistem va slabi, pe masura ce oamenii isi vor gasi dorinta si abilitatea sa aprinda pasiunea in manifestarea abundentei, care este dreptul vostru din nastere pe aceasta planeta minunata.
Si da, acest lucru nu este doar Samanta Luminii si a Adevarului care va inflori in constienta Noului Pamant. Veti vedea, in aceasta perioada, si alte "sisteme" care incep sa se clatine, pe masura ce iluziile care stau la baza acestora vor fi revelate. Sistemul care priveste sanatatea voastra va fi sub o mare presiune, in timp ce lacomia si manipularea legate de bani devin evidente. Iubitilor, corpul vostru de Inger Uman este un instrument miraculos de autovindecare pentru Constiinta Divina. Acesta a fost conceput ca sa va serveasca si sa va permita sa traiti in bucurie si confort pe Pamant. El are capacitatea sa se vindece miraculos daca este sustinut in functiile sale naturale. Dar, daca ii suprimati fortele sale naturale de vindecare si opriti forta de vindecare prin credinte si substante toxice, atunci nu-i permiteti sa fie acel instrument miraculos care a fost proiectat sa fie. Deci, in cursul anului, veti fi mai pe deplin conectati cu propria voastra putere de vindecare.
Lumina Aurie a Constiintei Christice, atunci cand este activata in voi, are puterea sa va vindece spontan si sa va mentina perfect sanatatea. Ca Maestri ai Luminii, veti invata cum sa va asumati responsabilitatea pentru sanatatea si bunastarea voastra si veti calauzi si pe altii sa se elibereze de boli si de suferinte fizice pe care unele suflete le-au ales ca mostenire a vinovatiei si a rusinii. Iubitilor,
ca Maestri ai Luminii, acceptati ca sunteti perfecti, ca sunteti in masura sa manifestati o astfel de perfectiune prin lumina fiintei voastre fizice si ca puteti crea sanatate si bunastare in corpul vostru biologic prin Lumina si echilibru.
Si asa, Iubitilor, pentru ca sistemul vechi, in ansamblu, se prabuseste, veti vedea cum sistemul de invatamant a fost, de asemenea, distorsionat pentru a servi nevoia "banilor" si pentru a-i oferi celor care vor "sa se potriveasca" in sclavia sistemului financiar, pe care l-ati numit "a castiga un trai".
Acum, pe Noul Pamant, pentru ca v-ati revendicat dreptul sa traiti o viata de pasiune si creativitate, sistemul de invatamant va fi sub o presiune crescatoare pentru a deveni acel loc unde copiii si tinerii sa-si exprime pasiunile din sufletele lor si sa-si exploateze darurile si talentele cu sprijinul deplin al comunitatii.
Tinerii nu vor mai fi "adaptati" sistemului si fortati sa se conformeze. Educatia va fi o modalitate de a cultiva darurile divine ale fiecarui suflet minunat. Sunt aproape 40 de ani de la primul val de fiinte Indigo care au venit pe Pamant cu scopul de a arata ca tinerii care au fost “delegati” cu Constiinta Christica nu vor mai accepta sa fie distorsionati in sufletele lor de sistemele de invatamant care s-au bazat pe forme de intemnitare si de control. Este timpul pentru eliberare si exprimare a sufletului ca Maestri ai Luminii pe Noul Pamant. Si, pe masura ce apar aceste modificari, veti descoperi ceea ce ati banuit dintotdeauna: copiii vostri sunt infinit mai intelepti si mai talentati decat recunoastem si au marele dar al creativitatii si al intelepciunii de a impartasi atunci cand li se permite sa se dezvolte ca Maestri ai Luminii.
Si acum, iubitilor, va vom vorbi despre un alt sistem care va fi sub o presiune din ce in ce mai mare. Acest sistem de credinta este numit "religie". Pentru ca ati devenit Maestri ai Luminii, veti incepe sa percepeti cum a fost distorsionat Adevarul Sacru. Veti percepe cum ati fost sclavii sistemelor de credinte pentru multe secole care v-au invatat despre "imperfectiune" si "rau". Ati fost invatati sa credeti ca ati "cazut" din Iubirea si Gratia Divina si ca a trebuit sa lucrati si sa suferiti ca sa fiti salvati.
Ati fost invatati ca suferinta si decesul au fost "pedepse". V-au facut sa credeti ca sunteti prinsi chiar si dincolo de moarte de karma care v-a "reciclat" sa veniti inapoi pe Pamant, pentru a va "invata lectia" intr-o drama fara sfarsit si ca, poate, intr-o zi, veti fi capabil sa va eliberati, atunci cand veti deveni destul de "luminati". Ati fost invatati sa credeti ca ati fost distrusi si ca aveti nevoie sa fiti "salvati" . Daca nu, veti fi destinati pentru suferinta vesnica, chiar si dincolo de moarte.
Iubitilor, aceste credinte inrobitoare v-au tinut blocati in trauma si violenta pentru mii de ani. Ati dus razboaie in voi insiva prin fortele dualitatii. Ati purtat razboaie intre voi, ca externalizare a acestor forte conflictuale de furie si de vinovatie, ca sa va aparati sistemele de credinte de cei care aveau credinte diferite. Iubitilor, aceste sisteme de convingeri nu sunt cu nimic mai mult decat moduri de canalizare a sufletelor intrupate intr-un rezultat dorit si cunoscut, prin crearea acelui rezultat ca o perspectiva sau un "produs" al sistemului. Aceste sisteme de credinte v-au tinut blocati la acel nivel de experienta si nu v-au permis sa treceti la niveluri noi. A fost ca o forma de "dependenta a sufletului": sufletele intoarse pe Pamant pentru a juca aceleasi cicluri si drame de violenta si suferinta in numele religiei.
Iubiti Maestri ai Luminii, fiecare Avatar sau Maestru Inaltat care a umblat pe aceasta planeta v-a invatat despre mesajul iubirii neconditionate si despre abilitarea Sinelui prin Lumina Divina care se afla in voi. Fiecare Maestru si Avatar a venit sa va arate ca sunteti un Maestru al Luminii si ca sunteti Avatar al Constiintei Divine. Dar aceste invataturi au fost primite la vibratii mai joase si distorsionate de sistemele de credinte si religii. Iubitilor, noi va rugam sa respectati alegerile pe care le fac altii cu privire la credinte, pentru ca este dreptul lor pe o planeta de libera alegere, dar, pe masura ce va apropiati de Lumina Aurie a Constiintei Superioare, eliberati-va de sistemele de credinte care va limiteaza trezirea Luminii Divine din voi, Lumina Christica din fiecare fiinta de pe planeta!
Luati aminte ca legatura voastra cu Dumnezeu, cu Lumina Divina din voi, este darul vostru unic si minunat. Aceasta comuniune nu poate fi invatata prin religie sau de la un alt Maestru. Un Maestru poate sa va dea un exemplu si sa va impartaseasca intelepciunea, dar nu va poate spune cum sa cunoasteti propria voastra Divinitate, pentru ca ei nu pot auzi si cunoaste legatura voastra cu Dumnezeu, felul in care o faceti voi. Intr-adevar, acum, iubitilor, pe masura ce pasiti inainte ca Maestri ai Luminii, munca voastra este sa intariti aceasta Maiestrie in ceilalti, nu prin intermediul sistemelor de convingeri, ci prin felul in care traiti iubirea neconditionata, increderea, bucuria si capacitatea voastra sacra de a manifesta toate de care aveti nevoie intr-o Ordine Divina.
Pe Noul Pamant, fiecare fiinta constienta va avea propria legatura sacra cu Sursa Divina (din interior), iar credintele sistematizate se vor prabusi. Veti sarbatori impreuna ceremonii si ritualuri de Lumina si Recunostinta doar in functie de motivatiile din Inima si Spiritul vostru si veti urma Calauza Divina a propriei Lumini Christice/Adevar Divin. Veti impartasi cu cei a caror Lumina a inimii este la aceeasi rezonanta cu a voastre, pe masura ce va mutati in sacrul dar al Unimii, al "Unei Inimi" si al "Unui suflet", care este Sursa a tot ce inseamna Iubire si Lumina.

Iubitilor! Este un timp binecuvantat!
Traiti-va vietile "natural" si fara frica!
Iubitilor, pe masura ce va treziti la Lumina Christica din voi, veti experimenta propria voastra divinitate si perfectiune. Va veti cunoaste ca pura iubire si bucurie. Va veti sti ca un Inger Uman - Lumina si Materie - aflat in serviciul Luminii.
Iubitilor, ati trecut prin multe vieti pana ati ajuns aici, cand corpul vostru este in masura sa poarte Lumina Unimii drept Constiinta Planetara. Da, intr-adevar, au existat vremuri, in Lemuria si Atlantida, cand ati trait la niveluri superioare de constienta si in armonie cu Pamantul, dar nu ati fost inca o Constiinta Planetara de Unitate, asa cum sunteti acum. Iubitilor, ati ajns la Lumina pretioasa a Constiintei Divine ca sa cuprindeti planeta in Iubirea Inimii si a Sufletului vostru, ca Unul.
Astfel, ati creat grila planetara care este Fluxul Flacarii de Aur al Pacii si Abundentei.
Aceasta este o energie puternica si va va sprijini in noul vostru model de viata ca Maestri ai Luminii. Avem rugamintea sa traiti "natural" si fara teama. Sa aveti incredere ca veti avea tot ce ceea ce va e necesar si ca fiecare dorinta se va materializa ca sa va sprijine viata pe Pamant. A trai “natural” inseamna sa aveti incredere ca fiinta voastra - ca Inger Uman - este proiectata sa reuseasca pe planeta Pamant. Inseamna sa cunoasteti bucuria si creativitatea. Adica: sa aveti incredere in dorintele si alegerile voastre, pentru ca ele va vor ajuta sa evoluati, stiind ca nu exista alegeri "bune" sau "gresite", ci doar posibilitati care conduc la alegeri si experiente noi in Lumina.
Iubitilor, un Maestru al Luminii traieste natural si simplu, stiind ca va primi ceea ce are nevoie prin Fluxul Abundentei Divine. Trebuie doar sa cereti - si vi se va da. Trebuie doar sa rostiti cuvintele - si veti primi. Acest lucru nu inseamna neaparat ca viata voastra va fi "simpla". Intr-adevar, in secolul 21 si la nivelul vostru de evolutie, viaþa poate fi foarte complexa. Dar, alegerile sunt intotdeauna simple. Veti fi ghidati, pur si simplu, in asa fel incat sa simtiti ce este bine pentru voi. Lumina voastra launtrica va va ghida indiferent de complexitatea pe care v-o poate oferi viata in calatoria voastra.
Sa va asteptati la minuni
Iubitilor, asa cum v-ati asumat Maiestria Luminii si creativitatea pe Pamant, va spunem: cheia pentru a crea minuni asteapta minuni! Intotdeauna!
Luati aminte ca exista intotdeauna un miracol care poate fi creat, iar Inteligentei Divina ii place sa creeze bucurii si surprize! Lasati-va surprinsi si incantati de darurile vietii! Simtiti recunostinta care se revarsa prin voi! Nu limitati puterea minunilor cu rugaminti, dar permiteti minunilor sa fie cat de mari si de nelimitate trebuie ele sa fie! Aveti capacitatea sa fiti deschisi la iubirea infinita si binecuvantari care permit ca minunile sa se manifeste in vietile voastre.
Iubitilor, atunci cand sunteti un Maestru al Luminii, crearea unui miracol sta in puterea voastra. Sunteti inconjurati, de asemenea, de "grile" geometrice ale constientei, care exista in voi. Cand dati "comanda" pentru un miracol, va atrageti Constienta Divina si cereti ca aceasta sa se materializeze, in functie de dorintele si nevoile voastre. Si asa este! Asa cum v-am spus, cu cat mai aproape va este dorinta sau "comanda" de Fluxul Iubirii si Inteligentei Divine, cu atat mai repede se va materializa miracol vostru.
In cele din urma, iubitilor, veti vedea ca minunile si manifestarea lor vor deveni ceva natural. Pentru ca, intr-adevar, capacitatea sa atrageti energia in forma materiala este sa creati minuni si fiecare dintre voi, pe Noul Pamant, are aceasta abilitate. Trebuie doar sa va eliberati de sistemele vechi de credinte si sa incepeti sa va folosit puterea interioara si intelepciunea, prin care sa materializati energia in ceea ce doriti si ce comandati.

Co-creati impreuna in 2009

Iubitilor, darul Maiestriei este dat fiecarui individ, pe masura ce intra intr-o Constienta Superioara. Intr-adevar, in timp ce inaintati intr-o Constienta Superioara, deveniti constienti de faptul ca voi nu sunteti numai un "individual", ci sunteti parte dintr-o Unitate mai mare sau "Unime", o expresie a " Unei" Surse de Energie.
Veti incepe sa percepeti importanta muncii in grup, faptul ca puterea si intelepciunea energiei de grup accelereaza crearea pacii si abundentei pe planeta voastra.
Aceasta energie de co-creare a grupului poate fi exprimata si experimentata in cadrul unor ceremonii spirituale, ritualuri si activitati care au intentia sa dea forta schimbarii pasnice si sa creeze abundenta. Este o putere imensa generata si eliberata atunci cand Lumina Christica din voi este concentrata pe intentia pura a iubirii si a pacii.
Dar, de asemenea, luati aminte, iubitilor, ca aceasta energie de co-creare a grupului poate fi folosita in propriile comunitati. Pe masura ce incepeti sa va manifestati pe Noul Pamant, puneti-va puterea creatoare si magica, de Maestri ai Luminii, in proiecte sociale care promoveaza idealuri in justitie, de pace si abundenta pentru toti. Stiind ca puterea voastra face diferenta, puteti sa exploatati puterea minunilor astfel incat sa inaintati proiectele pur si simplu prin intentie si incredere!
Intr-adevar, iubitilor, este timpul sa aveti incredere in capacitatea voastra de a aduce schimbarea pasnica exact acolo unde sunteti, stiind ca Lumina voastra este puternica pe masura ce se conecteaza si se apropie de Grila Sacra a Inteligentei Divine, care genereaza manifestare si miracole pe acest Pamant Nou.

Energiile in luna ianuarie 2009

Luna plina, in ianuarie, va fi pe data de 11. Este o Luna in Rac, cu Soarele in Capricorn. Ca atare, poarta energia puternic feminina, Racul fiind guvernat de Luna. Semnul lui opus este energia puternic masculina din Capricorn. Aceasta ofera o oportunitate sa va aliniati cu energiile masculine si feminine din interior si sa lucrati cu Energiile de Aur ale Grilei Flacarii Gemene, pentru abilitarea iubirii si bucuriei in vietile voastre. Cifrele 01-11 vor reprezenta un puternic moment ca sa va conectati cu energiile din 11 si 1, foarte importante acum: Energiile Noilor Inceputuri si Energia Initierii in Constiinta Superioara si a Energiei Unimii.
Soarele se muta din Capricorn in Varsator, pe 20 ianuarie. La Luna Noua, pe 26, va avea loc o eclipsa solara in Varsator. Coduri solare noi vor fi activate pentru a asista la desfasurarea Noii Energii pe Pamant. Pentru meditatie personala, Semintele de Lumina care vor fi activate pe 26 vor fi cele pentru Noua Epoca de Aur in Varsator. Acesta va fi un moment bun pentru a lucra cu Flacara de Aur si cu Lumina de Aur ale Energiei Christice din voi, pentru a aduce Constienta Superioara si manifestarea Noii Epoci a Luminii pe planeta, intr-un mod usor si bland.
Mercur este retrograd pe 11 ianuarie, astfel incat, in acest moment, actionati usor si nu incercati sa fortati inaintarea. Acesta este un sfat valabil pentru toata luna ianuarie. Permiteti-le energiilor sa se integreze usor si nu incercati in aceasta perioada sa muscati mai mult decat puteti mesteca. Permiteti-va sa fiti sprijiniti de energia increderii.
Puternica planeta a transformarii, Pluto, isi continua calatoria prin semnul de pamant al Capricornului, fiind cea mai puternica Casa a transformarii pe plan fizic. Saturn, energia schimbarii si a restructurarii, isi continua calatoria prin semnul de pamant al Fecioarei, aducand, de asemenea, schimbarea modului in care va vedeti sanatatea si fiinta voastra fizica.
Iubitilor, in aceste vremuri de schimbare si transformare, luati aminte ca sunteti Ingeri Umani si Maestri ai Luminii si ca sunteti foarte iubiti si sustinuti pe aceasta cale curajoasa a transformarii pe care ati intreprins-o! Aici, pe Taramurile Luminii, va aplaudam pentru curajul si perseverenta voastra. Voi sunteti, intr-adevar, Zei Creatori si Zeite Creatoare si ati venit sa co-creati un Pamant Nou si o Realitate Noua! Fie ca aceasta luna ianuarie sa va arate puterea care exista in fiecare dintre voi!