10 ian. 2009

Deschizatorii de drumuri (Lord Metatron)


Arhanghelul Metatron prin James Tyberon Salutari !!!
Eu sant Metatron, Lordul Luminii si Eu va salut pe toti ! Si cum un an se incheie si altul incepe, va rog sa meditati la schimbarile care s-au intamplat cu voi la nivel micro si macro, pentru cateva momente. Deoarece, pentru multi dintre voi, 2008 pare sa fi avut o rata mai mare decat anii trecuti. Aceasta este adevarat, in special pentru acei dintre voi , asa numitii ani de Pionierat, anii `60 si `70, asa cum intrati in al 6-lea ciclu biologic de 9 ani.

DESCHIZATORII DE DRUMURI
Voi santeti constienti de cei numiti Indigo si Cristal , totusi nu exista un nume pentru milioane dintre voi, din Breasla Sufletelor , nascute in perioada de 25 de ani, de dupa al 2-lea razboi mondial. Si deci, noi va dam un titlu, voi santeti Copiii Luminii, "Deschizatorii de Drumuri". Voi ati pavat calea prin anii `60 si `70 catre Convergenta Armonica din 1987 si Dragii mei, acel eveniment, Convergenta Armonica, a schimbat Calea planetei voastre. Ea a permis Asecensiunea. Ascensiunea a fost o posibilitate care a devenit o certitudine, datorita cailor pe care le-ati gasit si le-ati purificat. Vedeti voi, voi Deschizatorii de Cale , ati incarcat si transformat tiparele gandurilor apartinand vechiului , cele repetitive, pentru a permite ca noua paradigma sa se iveasca. Dar realizati, voi santeti tocmai pe piscul noii energii , acea a Vibratiei Cristaline a Campului Unificat. A mai ramas mult de facut. Acesta este un fapt pentru care voi santeti raspunzatori, dar nu responsabili. Vedeti diferenta subtila? Doar cand rezonanta voastra umana vibratorie a gandului este impartiala prin tiparele frecventiale dense, atunci si numai atunci, mintea voastra frontala se poate strecura in supra-minte , in tiparul cristalin ordonat al Mintii Divine.
CHEILE DIN 2009
2009 va aduce multe schimbari. Energia Pamantului v-a continua sa creasca si aceasta va fi usor vizibila. Energia care a purificat planeta prin numeroase mecanisme va continua sa faca asta, totusi va fi cumva distribuita mai armonios, dispersata mai egal, incepand cu Echinoxul din martie 2009. 2009 va fi un an al completarilor , un an al maretului potential pentru manifestare ! Cei dintre voi care ati planuit sa scrieti o carte, veti gasi ca energiile sant mult mai compatibile pentru completare acesteia si pentru alte cautari spirituale , in acest an. In acest nou an exista o faza a timpului armonioasa, unica, compatibila pentru manifestarea proiectelor pe care multi dintre voi le aveti in minte, dar nu ati fost capabili sa gasiti timp sau energie pentru a le transpune in realitate pana acum. Noul an 2009 va aduce oportunitatea de a elibera obstacolele si o abundenta de energie se va face disponibila pentru voi, Deschizatorii de Drumuri, in miriade de feluri, cu adevarat. Pe langa alte schimbari interesante, va fi o constientizare subita a unor grupuri specifice de umani , care nu au fost inca implicati in Ascensiune. Multe "fete noi" vor fi atrase in aceasta si vor deveni mai aliniati cu acest termen spiritual si metafizic. De asemenea, va exista o crestere a Coeficientului de Lumina al Umanitatii de la 10 % la aproximativ 12 %, aceasta intamplandu-se in ultimul sfert al anului , dupa evenimentul 9-9-9 si culminand cu Solstitiul din decembrie. Mult mai multi vor fi interesati de spirit, de auto-vindecare , de munca cu energia si de intelepciunea metafizica. Multi dintre voi, cei care santeti pe cale, va veti transforma din studenti in invatatori, ca parte a acestui proces. Multi dintre voi, Deschizatorii de Cale, veti realiza si accepta in sfarsit ca santeti propirul vostru Invatator si veti FI INVATATOR pentru multi.
EGALIZAREA AXIOTONALA
O cheie a schimbarii se va intampla in 2009 , gradat, pe planeta, in care distribuirea energiei luminii va incepe sa curga mult mai uniform , in toate zonele. Aceasta egalizare axiotonala a energiei luminii va fi generata din noi aparutele complexe portale-vortex , pe care multi dintre voi le-ati ingrijit in ultimii cativa ani. Acestea vor curge in arii cu conflicte si cu energii dense. Aceste energii vor curge in arii de "joasa" frecventa , pentru a creste rezonanta lor vibratorie, semnalizand" Reintoarcerea Porumbelului". Deoarece balansarea pendulului dualitatii va fi mai putin sever si energiile intunecate vor incepe sa se lumineze. Cativa dintre voi care au fost de acord sa ancoreze lumina in asemenea zone , veti gasi ca sarcina voastra este completa si veti fi liberi sa va mutati in alte arii, daca asa alegeti. Pentru cei dintre voi care au servit ca mentinatori de lumina , noi va onoram. Noi santem constienti ca aceasta a fost pentru cativa un rol cam impovarator , dar acesta a servit bine planeta. Cunoateti ca suficienta lumina a fost impamantata e planeta, portalele-vortex la care multi dintre voi ati ajutata sa fie ancorate , sant acum mult mai insiguranta si noii mentinatori sant atrasi catre acele spatii. Toti oamenii vor invata sa ancoreze spatiul luminii in propriile lor vibratii. Deasemenea, ei vor fi in schimbarea potrivita si multi se vor muta in prima jumatate a anului 2009. Ariile cheie ale noilor vortexuri de functii-generatoare includ : Tasmania, Arkansas, Mineas Gerais, Brazilia, Galveston, Texas, Banff -Canada, Capetown- Africade Sud, Bolivia, Lacul Tahoe, Nevada ; Punctul Trinity ( si vortexul Charlottesville ) ; Bisbee- Arizona ; zonele de sud si nord-estale Canadei ; Australia de vest ; Noua Zeelenda ; nordul Argentinei ; Patagonia ; sudul statului Chile ; Bogota- Columbia ; laculBaikal, Jachson Hole, Wyoming ; Crestone - Colorado ; Asheville - Carolina de Nord ; Alpii vestici ai Elvetiei ; Montserrat - Spania; Sri Lanka ; Tanzania ; Amsterdam, olanda, Moscova, Marele Canion, Turcia, Java si Irlanda de vest ; ca sa numim cateva.2009 -
NOI INCEPUTURI SI NOI PARTENERIATE
Multi dintre voi ati fost in relatii care s-au terminat in timpul anului trecut si astfel ati avut o calatorie solitara , fara un partener de viata inrudit in spirit sau intr-o relatie de completare karmica , care de fapt s-a completat ea insasi , in 2008. Aceasta tranzitie in inceputurile noi ale parteneriatului se vor manifesta pentru multi in 2009. De fapt, aceasta energie, pentru cei care santeti deja cu partenerii vostri de viata, va suferi o schimbare, o profunzime in acele relatii. Armonia lui 2009 va va oferi abilitatea de a manifesta viata pe care ati venit sa o traiti cu un partener care este un adevarat spirit cautator , cineva a carui vibratie se va potrivi cu a voastra si cineva cu care sa impartasiti viata voastra , intr-o uniune sacra. Si deci, acest an al parteneriatelor, va va oferi oportunitatea succinta de a va bucura impreuna cu sufletele care au aceleasi idei, care si-au facut munca lor de transformare si care chiar sant gata acum sa paraseasca solitudinea si sa formeze o adevarata relatie noua si vibranta , in dimensiunea sacra a adevaratului parteneriat al familiei de suflet. Pentru multi dintre voi, Deschizatorii de Cale, care ati petrecut anii din urma in solitudine suverana, in 2009, veti realiza ca ati calatorit singuri destul si veti avea oportunitatea de a va expanda viziunea fiintei voastre , de a va reconecta cu Sursa, de a incorpora cea mai inalta expresie a principiilor unitatii in viata voastra, sub forma unor relatii iubitoare ale echilibrului si sustinerii. Deci, acesta este anul vostru al actiunii si al trecerii in revista. Nu priviti aceasta ca pe un timp al sfarsiturilor, ci ca pe un an al inceputurilor. Dar in acest caz, nu este un inceput care initiaza pentru un punct de pornire linistit, ci mai degraba un punct de mijloc, un "punct-zero" , inauntrul unui haos fulgerator. Intr-adevar, multe aspecte ale planetei voastre raman in haos. Sistemele vor continua sa se darame si sa se reformeze. Conflictele de pe planeta se vor adanci intr-un haos rasunator.
HAOSUL SPRE PERFECFTIUNE : NASCAND MULTIVERSUL
Dragii mei, Multiversul vostru a inceput in haos. Multiversul nu a facut o saritura inainte in asa numitul "inceput al timpului", ci mai degraba intr-un punct central. El a inceput in mijlocul torentului , in care haosul s-a recunoscut el insusi si a inteles ca el s-a putut reordona si reorganiza , catre un mai bun calibru al echilibrului. Si asa s-a nascut Multiversul el insusi, intr-o ordine mareata, nu dintr-un punct de inceput, ci dintr-un punct in care marea constientizare s-a facut disponibila ea insasi , pentrua evolua din haos. Deci, vedeti, nasterea nu este un inceput , ci ea este o iesire dintr-un nivel in altul, pentru a atinge echilibrul. Transformarea la care va ganditi ca fiind nasterea nu se face din vid, din nimic, ci mai degraba se intampla din ceea ce afost deja si se inventeaza ea insasi intr-o noua forma , dintr-o mai mare dorinta pentru perfectiune.
CALEA CATRE ASCENSIUNE
Maestri, sa fim clari, calea catre ascensiune nu implica faptul ca , fie lupta personala sau haosul planetar se vor termina , cand aceasta se intampla. Absolvirea Pamantului nu va fi un refugiu pentru acei care au muncit din greu intr-o calatorie dificila , nici nu este o remuneratie celestiala pentru acei care au dus o lupta a binelui. Ascensiunea este complexa si pur si simplu este pasul evolutionar secvential pentru acei care inteleg ca viata trebuie sa fie pro-activ creata, decat reactiv aparata. Ascensiunea ofera accesul inalt dimensional pentru creatie. Aceasta nu implica faptul ca voi trebuie sa ignorati conflictele vietii , nici sa abandonati faptul ca trebuie sa le faceti fata. Intr-adevar, ele nu vor disparea si ele inca va vor cere atentia voastra. Aceasta inseamna pur si simplu ca voi trebuie sa raspundeti dintr-o perspectiva mai inalta a intelepciunii. Confruntarile voastre nu sant abandonate, acesta nu este timpul de odihna, ci mai degraba vi se va da oportunitatea de a va muta strategic intr-o perspectiva mai inalt dimensionala si facand aceasta, veti fi capabili sa cultivati o diferita programare a mintii , dintr-un cadru limita al referintei. De aceea, intelegeti ca confruntarile nerezolvate si razboaiele prezente pe Pamant sant propria voastra creatie reflectata si pot fi totusi rezolvate. Voi, umanii, ati creat mizeria si voi trebuie sa o curatati ! Ascensiunea nu este aici pentru a va inlatura problemele , ci mai degraba pentru a va permite o mai mare perspectiva de a le rezolva. Si deci, eu va cer voua,Deschizatorilor de Cale, sa meditati la aceasta intrebare individual si in masa :" Cat de multa munitie trebuie sa mentineti inca in depozitul vostru personal de armament , asa cum voi implorati pe altii sa renunte la loviturile lor?" Eu va spun acest ADEVAR , haosul pe care il atrageti in experienta voastra , bataliile pe care le purtati, luptele pe care le intimpinati ca Razboinici ai Luminii in dualitate sant intr-adevar cu voi insiva.
CHEILE LUI METATRON
MAESTRILOR, in 2009 exista chei frecventiale disponibile pentru a ajuta umanitatea sa ascensioneze catre nivele ale constiintei de o mai mareata claritate , de a o schimba in constiinta rarefiata de deasupra dualitatii haosului din 3 d, chiar in timp ce pasul vietii continua sa se accelereze. Accelerarea se intampla deoarece, contextul spatialal celei de a 5-a dimensiuni este in mod natural mai putin dens si deoarece lumina calatoreste mai repede prin el. Si in legatura cu timpul vostru , acesta va fi foarte accelerat, astfel incat este necesar pentru voi sa va rafinati sanatatea , pentru a va descurca in stresul pasului crescand. In plus, cei dintre voi care nu v-ati transformat campul auric in MerKaBa, vi se cere sa faceti aceasta, pentru a-l integra in mod optim , ca pe o esentiala Cheie Metatronica a Ascensiunii. Daca acest lucru nu este facut, va puteti simti coplesiti si obositi in intensificarea energiei Pamantului, asa cum ea este in crestere. Daca si cand aceasta se intampla , noi va imploram sa aveti timp, sa va faceti timp in fiecare zi si din Piramida vietii , octaedronul din jurul vostru , sa il umpleti cu bucuria aurie a vietii. Fiti imbogatiti de catre minunea care este viata si cunoasteti ca aceasta este eterna calitate care se ofera ea insasi voua.
MIJLOCUL DRUMULUI
Si Dragii mei, in acest timp, amintiti-va sa mergeti pe calea de mijloc a bucuriei, totusi cu o modestie plina de incredere. Ramaneti in impecabilitate , hraniti-o. Evitati capcanele egou-lui spiritual, asa cum voi cresteti in putere. Revizuiti-va si recalibrati-va cu regularitate. Evitati viguros periculosul tron al auto-cresterii si capcana gandului ca viata voastra este de departe mai importanta decat a altora. Onorati, respectati si hraniti TOTUL in interiorul familiei umanilor. Cheile frecventiale vor avea loc la cateva date cheie in 2009. Aceste date va vor oferi armonii frecventiale neobisnuite , care va vor permite intelegerea a ceea ce noi vom denumi ca fiind Cheile Metatronice. Aceste chei sant accesibile numai prin Campul Merkabic si va vor oferi abilitatea de transformare in stari mai inalte Merkibice, dincolo de steaua tetraedron. In interiorul acestor chei sta o mai mare intelegere a punctelor geometrice a ceea ce noi numim Iubirea Neconditionata, prin geometriile sacre Metatronice ale constiintei. Cel mai potent dintre aceste portale ale lui 2009 are loc la echinoxul din martie, apoi la solstitiul din iunie, la eclipsa solara din 22 iulie, la eclipsa lunara din 6 septembrie, in 9-9-9, la echinoxul din septembrie, pe 11 noiembrie si la solstitiul din decembrie. Aceste portale vibrationale cheie sant in asa fel incat , un individ se poate acorda la ele mai bine decat altul si deci, va avea un acces mai avantajos la intelepciunea frecventiala permisa. Recunoasterea energiei portalului in sine va fi mai evidenta pentru unii decat pentru altii , in acord cu capacitatea luminii fiecarui individ sau cu coeficientul lui de lumina. Abilitatea de a utiliza si transforma in interior energia Cheilor Metatronice, depinde de nivelul vibrational unic al fiecarui individ. Fiecare experienta a sufletelor cu aceeasi energie va fi diferita, dar atentia la aspectele subtile cere concentrare si munca.
CONCENTRAREA IN ACUM
In urmatorii 4 ani este imperativ sa invatati sa fiti complet in moment. In campul Merkabic puteti invata sa atrageti toata constiinta voastra in ACUM si in acest fel sa accesati punctul de sprijin al puterii. Numai in ACUM puteti sa manevrati toate aspectele ale spatiului-timpului liniar in accesibilitatea Multiversului si a co-crearii pro-active. Vedeti voi, doar prin starile Merkabice si Merkivice aveti deplina dominare ceruta pentru a intra in Campul Cristalin Unificat. In ACUM-UL Merkabic si Merkivic, voi accesati Adevarul Universal Etern in deplina lui putere expandata. Aceasta inseamna sa eliberati toate grijile, indoiala si frica, la fel de bine ca si curentul constiintei departe de gandurile despre trecut sau viitor, pentru a fi in controlul creativ al VIETII, asa cum se desfasoara ea. Paradoxul este ca , atunci cand santeti deplin in ACUM , voi aveti abilitatea de a controla toate cele 3 aspecte ale constiintei "liniare" , trecutul, prezentul si viitorul si sa le convertiti intr-un format multidimensional. Intotdeauna fiti constienti ca viata este eterna si ca ea va merge in orice epoca, fie ca cineva da atentie trecerii timpului sau nu . 2009 este timpul pentru a renunta la "afacerile" Vietii ! Viata asteapta, viata este experienta si descoperirea Sinelui. Viata cere atentie si concentrare , viata este realizarea fiecarui moment ! Atentia si concentrarea sant esentiale. Viata va continua sa se desfasoare fie ca cineva acorda atentie sau nu fiecarui moment din Acum. Daca concentrarea voastra este imprastiata , nu va puteti mentine echilibrul necesar.
EXISTENTA SACRA
Maestrilor, vi se cere sa invatati cum sa fiti complet echilibrati in EXISTENTA SACRA expansiva , care este Viata. Scopul vietii este Viata insasi si natura ei este cresterea prin expansiune, cele doua neputand fi separate. Scopul Pamantului si a fiintelor celestiale care va inconjoara este de a desfasura viata. 2009 reprezinta timpul pentru acest echilibru, sa fiti partasi la concentrarea voastra, rededicati , reformati si reechilibrati.
CHEILE METATRONICE

Photobucket
Este timpul, in 2009, sa va rededicati Pamantului, constiintei voastre si Nasterii, din punctul de vedere al Noii voastreVieti ! Este timpul sa reaprindeti candela focurilor Vietii, a pasiunii, sa constientizati complet inima si mintea si sa va reconstruiti Viata. Trebuie sa va sustineti pe voi insiva. Pentru a fi sanatosi, trebuie sa va sustineti sanatatea , pentru a simti stralucirea vietii, trebuie sa hraniti bucuria si starea de bine. Aceasta este un compliment pe calea voastra si cheia spre poarta Campului Cristalin. Acesta este un aspect a ceea ce noi numim Raza de Platina . Apreciati sacralitatea vietii si fiecare moment al Viatii. Intelegeti ca aceasta recunoastere a Vietii este o Cheie Metatronica . Intelegeti ca fara aceasta Cheie , viata s-ar desfasura intr-o mai mare densitate. Intelegeti ca Cheia Starii de Bine vine cu Intelegerea Sacralitatii Vietii. Exprimati-va gratitudinea fata de Raza de Platina. Nu permiteti pasiunii sa fie emisa din manifestarea densitatii. Incetiniti si ascultati vocea interioara.
CONSTIENTIZATI VISATORUL
Dragii mei, ciclul umanitatii reprezinta calea Divinitatii. Prin aceasta cale a alegerii, Natura voastra Divina se exprimaea insasi. Umanii sant o specie a amneziei si adesea voi uitati cine santeti. 2009 este un timp al reamintirii (al memoriei iubitoare ) si al focalizarii reamintirii. Umanitatea voastra este de fapt o parte a divinitatii voastre si cunoasterea voastra obtinuta in dualitatea Pamantului este vasul pe care il exprima divinitatea voastra. Eu va spun un ADEVAR profund , ca voi, Deschizatorii de Cale, voi cei cativa umani care recunoasteti ca jucati un vis , santeti capabili sa fiti cu adevarat constienti in acel vis, datorita acelei vitale recunoasteri. Voi, de fapt, visati versiunea voastra care crede ca santeti constienti. Si chiar daca aceasta este o problemaconfuza pentru majoritatea dintre voi, lumea in care credeti ca aderati este o proiectie a mintii voastre co-creative Divine. Nimic din ceea ce se intampla nu este scris in piatra. Voi va formati trecutul si viitorul si voi le schimbati la infinit. Visele sant reale si este ca si " Cubul Rubik" (cubul multicolor cu multe fatete ) al cresterii sufletului. Visul vietii voastre este un puzzle pe care il modelati pentru voi. Viata este o calatorie care are reguli si acea regula este IUBIREA. Nu emotia la care va ganditi ca este iubirea, ci stiinta complexa a luminii , numita IUBIRE. Ea este cel mai inalt ordin al TOT CEEA CE ESTE.
STAREA DE BINE SI VALOAREA DIN RAZA DE PLATINA
Raza de Platina se ofera ea insasi tuturor. Ea este o energie a hranirii si a starii de bine. Este o energie care va complimenteaza calea. Este o energie a grijii feminine si a auto-increderii masculine , intr-un echilibru bland. Aduceti-o in campul vostru in meditatie si gratitudine. Dragii mei, multi dintre voi santeti trasi inapoi de catre sentimentul ca nu santeti valorosi. Deci, multi dintre voi , cei de pe cale, inca masurati si va auto-judecati progresul vostru, imbracand valoarea si meritul cu o suma de "acte de virtute" pe care le-ati realizat in calatoriile voastre colective. Dar noi va spunem un alt ADEVAR : accesul in Vibratia Cristalina nu este nici castigat si nici negat de catre nici o paradigma a judecatii sau de vreo lege a autoritatii , alta decat cea a voastra proprie. Si din nou, ceea ce pare paradoxal( dar cu adevarat nu este ) este ca, fara o vibratie armonioasa care va ghideaza , accesul in portal v-ar parea inaccesibil frecvential si nu veti fi capabili sa va ridicati in Campul Cristalin. Aceasta este unul dintre motivele pentru care umanii , in munca ciclului biologic atat de serioasa, isi justifica sinele lor individuale si colective in legatura cu tiparele istoriei obiceiurilor , care de fapt sant interpretate gresit si nu descriu cu acuratete trecutul, prezentul sau viitorul. Daca nu va intelegeti adevarata origine, cum va puteti judeca cu acuratete in prezentul care este de asemenea gresit inteles? raspunsul este ca nu puteti. Trecutul, prezentul si viitorul exista doar in ACUM-ul pe care il visati , vedeti voi. Totul, in viziunea-visul vostru este in perspectiva si regulata dimensional prin credinta si atat timp cat credeti ca santeti slabi, veti fi. Aceasta este Legea Atractiei, legea Manifestarii Creative. Lanturile care va leaga sant lanturile indoielii. Actele pe care le comiteti, pe care le socotiti impure, exista pentru o mai mare extindere si este motivul pentru care atat de multi dintre voi va simtiti nevalorosi. Acesta este de fapt un tipar vibrational care va tine inapoi. Atata timp cat incercati sa inotati in energia densa a vibratiei joase, va fi imposibil pentru voi sa evitati prabusirea , mai departe, in aceasta. Nu este interesant? Luati un moment pentru a considera ceea ce am impartasit. Deci, credintele prin care a trait umanitatea , a tinut-o in lanturile virtuale ale sistemelor de credinta limitate ale trecutului ei si chiar si acum, in special ACUM , cumva impiedica umanitatea de la trecerea pragului intr-o mai mare lumina a Constiintei Cristaline. Exista oricum o legatura, portalele vibrationale care vor facilita in mod unic, pentru fiecare dintre voi in 2009, fuzionarea in energie, intrarea in portalul unui camp mai inalt. vedeti voi, Campul Cristalin este propria voastra impecabilitate si in timp ce va simtiti impecabili sa fiti doar actiune , sa aveti adevarul vostru, adevarul este ca aceasta se poate intampla intr-o clipa , ca un flash al realizarii , deoarece, impecabilitatea este simplu si complex, o vibratie.
VOI SANTETI DUMNEZEU
In ambele ganduri, colectiv si individual, fiecare dintre voi poate sparge barierele auto-impuse ale judecarii din spatiu si timp , pentru a va vedea in final si a face saritura quantum a recunoasterii ca VOI SANTETI DUMNEZEU. Voi santeti o scanteie a Divinitatii Dumnezeului Creator ! Dumnezeul Impecabil din voi este accesat si definit printr-o frecventa vibrationala quantum a constiintei. Si deci, in iluzia timpului vostru liniar , putem sa va intrebam : cum puteti masura gradul de a fi mai aproape deDumnezeu decat ati fost anul trecut? Luati in considerare aceasta cu atentie, deoarece raspunsul nu este nici in milimetri , nici in ani lumina. Adevarul este ca nu ati fost niciodata separati de Dumnezeu.
Numai frica si simtul lipsei de valoare a innourat viziunea, din cauza micilor colturi de intuneric din filtrele dualitatii, carora voi ati permis sa intre in inima voastra , sa manifeste indoiala perfectiunii si a maiestuozitatii voastre, de a fi o parte din Dumnezeul Creator si din TOT CEEA CE ESTE. Noi va asiguram pe fiecare dintre voi , ca adanc, in interiorul miezului vostru este constiinta Sinelui Divin , a Dumnezeului care santeti voi. Si acel Sine Dumnezeu este intr-o stralucitoare bucurie. Exista un Dumnezeu adanc in miezul vostru care rade in iubire, deci, cunoasteti ca totul este bine. Cunoasteti ca totul se transforma in extaz si jubileaza in acel Adevar. Simtiti luminozitatea care vine spre voi, care va este disponibila in tiparele frecventiale ale lui 2009. Gasiti Starea de bine , ea este complimentul caii voastre. traiti fiecare moment in gratitudine , pentru a fi gata pentru lung asteptatele schimbari , asa cum va mutati si mai aproape , pentrua aduce cerul pe pamant , creand pro-activ noua realitate. Eu sant Metatron si impartasesc cu voi aceste ADEVARURI. SI ASA ESTE !