10 ian. 2009

O vibratie superioara a poalritatii (Arhanghelul Uriel)

ARHANGHELUL URIEL O vibratie superioara a polaritatii
dec 2008 ii multumim Alexandrei Stan

Ne aflam la o rascruce a evolutiei omenirii, o ocazie pentru noi toti de-a alege daca dorim sa continuam sa traim in polaritate sau vrem sa pasim intr-o noua dimensiune a fiintei. Polaritate inseamna mentalitatea bine/rau, a avea/a nu avea, o mentalitate care defineste cea de-a treia dimensiune. Prin crestere spirituala si prin intelegere am devenit constienti ca exista si alte posibilitati pentru noi. Acum, avem de ales care sunt acestea si cum le vom exprima fara ierarhizarea aferenta polaritatii. De fiecare data cand ne ridicam nivelul vibrational cream posibilitati de conectare la vibratiile superioare ale energiilor pe care le experimentam. Vibratia superioara polaritatii este conectarea. Acolo unde polaritatea da nastere la separatie, expresia ei superioara conduce la conectare. La acest nivel superior traim conform primei Legi Universale, Legea Unimii Divine. Conform acestei legi, ne recunoastem Sursa Divina si incepem prin a recunoaste aceasta conexiune in noi insine. Lumea este o oglinda a fiecaruia dintre noi si intentia noastra de transformare trebuie sa inceapa cu propria noastra transformare interioara. O data ce trecem de la polaritate la conectare, trecem de fapt la o vibratie superioara si toate aspectele polaritatii, care ne sunt cunoscute in cea de-a treia dimensiune, trec la vibratia lor superioara. O data ce iesim din campul de vibratie joasa al polaritatii, incepem sa recunoastem si alte zone pe care le putem transforma. Iesim din karma si destin, acolo unde alegerile noastre de viata sunt decise de karma pe care am venit sa o vindecam, si intram in creatie, acolo unde alegem sa trecem de karma si sa permitem altor potentiale ale vietii noastre sa se manifeste. Trecem de la resentimente la iertare, ceea ce ne ajuta sa ne rezolvam karma si ne elibereaza de constrangerile vietii noastre tridimensionale.
Trecem de la haos si drama la pace, alegand sa ne invatam lectiile prin bucurie, nu prin durere. Trecem de la frica la dragoste, completand ciclul reconectarii si intorcandu-ne astfel la energia de Acasa. Traim in continuare in lume, dar intr-o realitate care este rezultatul alegerilor noastre.
Lucratorii intru Lumina au venit aici pentru a schimba lumea, un proces care a inceput o data cu nasterea lui Iisus si care acum s-a incheiat. Lumea este gata pentru noi si noi insine suntem gata sa ne conectam cu propria energie si sa cream Raiul pe Pamant incepand dinauntru spre afara. Polaritatea este un sistem de credinte al carui timp s-a dus si, prin alegerea de a-l transforma, deschidem poarta spre o noua dimensiune, in care putem trai miraculos, cu bucurie, vieti pline de abundenta si putem aduce Raiul pe Pamant.

Previziuni pentru 2009

2008 a fost un an cu adevarat special. Daca ma uit in urma la ultimele douasprezece luni, pot vedea clarificarile si transformarile care au avut loc, cum au lucrat transformarile si portalurile, unde s-au focalizat noile energii si cum s-au aranjat toate piesele pentru a ne aduce in acest moment. Asemenea multora dintre voi, la momentul la care aceste lucruri se intamplau eram mult prea ocupata sa procesez energia pentru a putea pune detaliile cap la cap. Anul acesta a fost un an al finalizarilor, al inchiderii usilor, al procesarii energiilor emotionale si al eliberarii vechilor tipare pentru a putea face loc celor noi. Daca v-ati simtit frustrati din cauza noilor proiecte, care pareau blocate, mai aveti putina rabdare, pentru ca 2009 va aduce eliberare si un impuls nou de energie catre voi.
Una dintre cele mai importante schimbari pe care le aduce acest an va fi interesul in probleme spirituale din partea unor oameni al caror interes pentru astfel de subiecte se situa pana acum intre dezinteres complet si negare. Din cauza celor ce se vor intampla in viata lor, acestia vor cauta raspunsuri si solutii pentru nesiguranta si haosul prin care vor trece. Transformarea prin care ati trecut in ultimii zece ani si mai bine s-a accelerat si va atinge multi oameni in acest an. Ei vor dori raspunsuri si vor veni sa va caute. Mult mai multi vor fi interesati de vindecare, de lucrul cu energia, de cunoastere spirituala si intelegere.
Una dintre schimbarile cele mai importante la nivel energetic va fi suspendarea mentinerii Luminii in locuri care aveau nevoie de sprijinul nostru energetic. Multi dintre voi care ati trait in zone in care v-ati simtit izolati, fara sprijin si nelalocul vostru, fie va veti muta in alt loc, nou, fie vi se vor alatura, acolo unde va aflati, oameni mai apropiati modului vostru de a gandi. Acesta a fost un aspect dificil al muncii voastre, dar a luat sfarsit: a fost impamantata suficienta Lumina, vortexurile sunt acum la locul lor si comunitatile trebuie sa invete sa-si sustina propriile vibratii. Veti fi martorii unei miscari in masa a Lucratorilor intru Lumina spre alte zone geografice din mai pana in iunie 2009.
Un alt aspect al transformarii, unul dintre cele mai grele pentru voi (lipsa unui partener sau a vietii romantice), se va transforma si el in 2009. Acesta este un an al miracolelor, al crearii realitatii pe care doriti sa o traiti si al gasirii unui partener sau suflet pereche, a cuiva a carui energie si vibratie sa vi se potriveasca, a cuiva cu care sa puteti sa va impartasiti viata. Acesta va fi un an al parteneriatului, al unirii cu sufletele asemenea care si-au facut lucrarea de transformare si care sunt gata sa creeze in parteneriat o noua dimensiune. Am calatorit destul singuri. Este momentul sa ne extindem viziunea asupra fiintei, sa ne reconectam la Sursa, sa intrupam cea mai inalta expresie a principiilor lui Dumnezeu/ale Zeitei in viata noastra, sub forma unor relatii echilibrate, pline de iubire si de sprijin. Fiti gata pentru multe schimbari anul acesta, pe masura ce ne apropiem de aducerea Raiului pe Pamant si de crearea unei noi realitati! Va doresc fiecaruia dintre voi, in acest nou an, binecuvantarea abundentei, bucuriei, pacii si iubirii. Va multumesc pentru sprijinul si increderea acordate ca cititori ai newsletter-ului Uriel Heals.

Mesajul lui Uriel
A merge inainte

Lucratorii intru Lumina se afla la capatul unei calatorii foarte lungi, una care a cuprins vieti intregi de lupta, persecutie, tristete si izolare. Va aflati in punctul culminant al unui ciclu care a fost inceput de Iisus: trezirea omenirii pentru scopul sau divin: celebrarea umanului ca divin si a Luminii care invinge intunericul. Din acest punct nu mai exista intoarcere, ci numai inaintare. Dar unde va duce aceasta cale?
Multi dintre voi sunteti confuzi si nesiguri in ceea ce priveste urmatorul pas pe care il aveti de facut, pentru ca un aspect al scopului sufletului vostru s-a incheiat. Nu mai exista karma pentru voi, nu mai exista un destin care trebuie transformat, nu exista nicio cale definita pentru viata voastra. Din acest punct nu poate exista decat inaintare spre o dimensiune necunoscuta, iar crearea formei acesteia este la alegerea voastra. Calea vietii voastre a fost orientata spre depasire, s-a concentrat spre aducerea Luminii pe Pamant si pentru trezirea umanitatii la divinitatea sa. Acum, cand s-a acumulat destula forta pentru a purta aceasta energie inainte, scopul vostru trebuie sa devina altul. Pe ce va veti concentra acum?
Asemenea parintilor ai caror copii au crescut si au plecat de acasa, v-ati facut treaba si i-ati lasat pe ceilalti liberi sa-si urmeze calea. Acolo unde inainte erati Lumina in intuneric, stralucind pentru ca altii sa va vada, acum sunteti Lumina calauzitoare a adevarului, a bucuriei, a pacii si a iubirii neconditionate, care este o reflectare a energiilor din voi. Acestea reprezinta aspecte ale transformarii voastre, ale acceptarii propriei maiestrii. Ii calauziti pe ceilalti prin exemplul propriei bucurii si nu suferind in locul lor. Pentru cei care si-au incheiat lucrarea de transformare, aceasta este o trecere spre maiestrie spirituala, o indeplinire a contractelor voastre de Lucratori intru Lumina ca ingeri umani si pastratori ai flacarii Adevarului Divin. Acum este momentul in care sa va creati un nou scop spiritual, deoarece pana acum scopul vostru a fost acela de-a va concentra asupra vindecarii si transformarii acelora care se aflau pe calea voastra spirituala. Daca pana acum detineati energia transformarii intunericului din lume, acum este momentul in care sa va asumati forta, sa fiti un exemplu de viata lipsita de efort si plina de abundenta. Eliberati-i pe toti pe calea propriului destin! Ati fost calauze pentru toata omenirea si este destula Lumina pentru ca toti sa poata vedea. Urmatorul pas al calatoriei voastre este sa fiti deschizatori de drumuri pentru viata la vibratie superioara. Noua voastra vibratie este una a miracolului si a maiestriei spirituale. Va puteti elibera de misiunea de vindecare si va puteti concentra asupra propriei vieti fericite si pline de bogatie? Acesta este momentul de-a merge mai departe, iesind din Constienta Christica martirizata, care este parte din a treia dimensiune, si patrunzand in noua Constienta Christica victorioasa. Voi sunteti autorii si creatorii propriei realitati.
Noul vostru scop este acela de-a va urma pasiunea, de-a trai din propriul Adevar si de-a trai in bucurie. Fiti bucuria, pacea, abundenta pe care doriti sa le vedeti in lume! Faceti-va un nou tel spiritual din trairea pasiunii voastre, din a fi in Adevarul vostru, din viata eliberata de suferinta si din reamintirea propriei divinitati!

Copiii Lumina si familia

Copiii mei Indigo au fost acasa de Sarbatori si ne-am simtit minunat. Am observat ceva schimbat la ei: erau foarte recunoscatori sa se afle acasa, sa manance mancarea pregatita in casa, erau multumiti de grija fata de ei si de atentia speciala pe care le-am dat-o. Au putut sa se relaxeze, sa-si reinnoiasca energia, sa uite presiunea din vietile lor si sa fie din nou copii. Am observat ca erau mai atenti, mai interesati sa-si petreaca timpul cu mine, unul cu celalalt si cu restul familiei noastre. Erau cu familia si acesti copii de Lumina (Indigo, Cristal si noile generatii) au o nevoie speciala de relatii de familie si de-a fi impreuna si creeaza aceste relatii oriunde s-ar afla, cu familia lor de origine, cu o familie “aleasa” sau cu prietenii.
Indigo au relatii speciale cu prietenii, relatii foarte asemanatoare cu acelea intalnite in familiile apropiate. Prietenii lor sunt mai mult decat oameni cu care isi petrec timpul: ei reprezinta sprijinul emotional si deseori sunt si ei, la randul lor, Indigo. Daca familia in care s-au nascut nu ii sprijina sau este disfunctionala, Indigo isi vor crea sprijinul de care au nevoie in prietenii. Un Indigo va avea o legatura stransa cu acesti prieteni si de aceea este atat de important ca sa-si aleaga prietenii cu intelepciune, pentru ca va merge pana departe sa-i sprijine pe acestia si s-ar putea sa nu le vada greselile.
Indivizii Cristal au si ei genul asta de prietenii, dar ei se concentreaza mai putin asupra aspectului emotional si mai mult in aducerea oamenilor impreuna pentru un scop mai important. Indivizii Cristal pot sa-si dea seama unde se afla oamenii din punct de vedere energetic si pot sa puna alaturi oameni cu energii asemanatoare. De exemplu, un copil Cristal cu nevoi speciale poate sa aduca laolalta parintii si educatorii care impartasesc o viziune pentru a crea programe de pe urma carora vor beneficia si alti copii asemenea lui. Ei vor face asta in toate relatiile lor, aducand impreuna oameni avand acelasi tel si permitandu-le sa-si exprime energiile speciale sau darurile, mai cu seama daca nu sunt constienti de acestea.
Noile generatii de copii vor participa fiecare la crearea energiei familiei, ceea ce tine mai putin de traditie sau de familiile biologice si mai mult de reunirea comunitatilor de oameni care impartasesc un tel sau un scop comun si ale caror energii sunt concentrate pe cai similare, avand aceeasi vibratie. O vor face intr-un mod care pare obisnuit si care va scoate la iveala ceea ce este mai bun in fiecare. Aceasta este noua paradigma a familiei o data ce iesim din densitatea karmei: crearea unei vieti in care ne concentram cu putere energiile pentru trairea pasiunii noastre si exprimarea darurilor noastre. Si fiecare generatie va lucra pentru a stabiliza acest nou model, ajutand la crearea conexiunii membrilor familiei omenirii intre ei si cu Sursa.
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Preluat de la www.editura-foryou.ro