21 sept. 2008

Mesaj de la comandantul Asthar


Mesaj de la comandantul Asthar
Transmis prin Natalie Glansson
Ca o masura de protectie si precautie , Federatia Galactica a Maestrilor Ascensionati , plaseza o binecuvantare si o rugaciune asupra acestui mesaj, astfel incat numai sufletele iubirii si puritatii Creatorului sa poata vedea si intelege informatia pe care o impartasim. Noi plasam o retea de lumina asupra acestui mesaj , asigurandu-ne ca acesta este purtat de bratele lucratorilor in lumina si adapostit de ochii sufletelor rele. Lasati ca iubirea Creatorului sa legene acest mesaj , asigurandu-va ca acesta ii atinge pe cei care au nevoie de aceasta informatie si doresc sa ajute federatia Galactica a Maestrilor Ascensionati in apropiata lor misiune de ancorare a unei iubiri si mai mari pentru Pamant , pentru folosul umanitatii si pentru Creator. Lasati ca rugaciunile noastre sa fie auzite, te rugam Dumnezeule sa ne protejezi si sa ne putem atinge scopurile cu usurinta si protectie, tot timpul. Semneaza : Federatia Galactica a Maestrilor Ascensionati.
Eu sant Comandantul Ashtar si Eu vin cu prietenul si companionul meu , Maestrul So Ma. Impreuna noi aducem cea mai sacra si mai sigura informatie si intelepciune pe Pamant. Pe durata perioadei de crestere accelerata care a inceput recent pe Pamant , a ajutorari tuturor in ancorarea iubirii marete si a atingerii unui nou aspect al maiestriei si ascensiunii, noi Maestrii Ascensionati aeropurtati , dorim sa asistam la ancorarea iubirii pe Pamant. Noi vom veni pe Pamant in navele noastre spatiale , fiind usor pentru noi sa accesam nivelele fizice si vibratiile de pe Pamant , facand o armura de protectie in jurul navelor , aceasta fiind pentru Maestrii Ascensionati din planurile interioare. Maestrii Ascensionati din planurile interioare sant concentrarea cheie a acestei perioade de ancorare a iubirii pe Pamant , valurile lor de iubire , sustinere iubire si incurajare sant constant ancorate in Pamant, dar noi dorim sa va asistam in ancorarea energiei Maestrilor Ascensionati in planurile fizice ale Pamantului. Pe 6 octombrie , noi, Federatia Galactica , impreuna cu multi Maestri devotati vom calatori in navele noastre spatiale , intrand in aura Pamantului , orbitand pe cer. Noi avem o misiune speciala de ancorare si plasare a 4 cristale mari , care sant predominant cunoscute ca Cristalele Iubirii pe Pamant. Ele sant semisferice , cristale semi-luminoase , de culoare roz, fuzionand , cu aspecte de energie aurie , asemanatoare cu marmura.
Fiecare cristal este in linii mari, de lungimea unui picior inferior a unui barbat inalt, dar este ingust. Aceste cristale si formele energiei lor speciale , au fost incarcate cu iubirea Maestrilor Ascensionati ; ele sant cunoscute ca Cristalele Iubirii , deoarece ele sant receptive doar la ancorarea iubirii pure si de aceea , ele emana doar iubire pura. Patru cristale vor fi amplasate in solul Pamantului, aproape de suprafata , in 4 zone diferite ale Pamantului. Locurile amplasarii nu pot fi cunoscute, deoarece noi trebuie sa asiguram cea mai mare protectie in jurul acestui proiect , astfel incat sa se desfasoare lin si fara obstacole. Ancorarea acestor cristale pe Pamant , va produce o schimbare semnificativa in vibratia Pamantului, permitand mai multor oameni sa devina receptivi la iubirea Maestrilor Ascensionati si a Creatorului. Influenta cristalelor va permite mai multor oameni sa se deschida pentru a impartasi iubirea sufletelor lor cu altii si o mai mare dorinta de a exista pe Pamant , deoarece iubirea in manifestare va
straluci mai luminos. Voi puteti vedea ca este de o mare importanta plasarea acestor cristale si a retelei pe Pamant. Iubirea cristalelor se va infiltra si va fuziona in lume, pana cand energiile tuturor se intalnesc, ele vor calatori prin sol, prin liniile retelei prin liniile fizice si spirituale, ancorand marea iubire pe Pamant. Odata ce energia lor a imbracat suprafata Pamantului cu energia iubirii, multi oameni pot simti vibratiile iubirii ascensionand prin chakrele picoarelor si in realitatea lor. Acesta este scopul si telul nostru principal , deasemenea , daca noi vindecam Mama Pamant cu o fractiune mai mult , noi vom asista la vindecarea umanitatii , la fel de bine. Cristalele vor actiona appoi ca ancore pentru ca o mai mare iubire sa fie integrata si revarsata in Pamant, de la MAestrii Ascensionati si de la Creator. Aceasta inseamna ca orice valuri de iubire canalizate prin cristale in Pamant , vor avea un mai mare efect asupra umanitatii, asa cum ei vor fi convertiti in energia care este acceptabila pentru cei in corpuri fizice. Noi speram ca voi puteti intelege munca sacra pe care noi o completam si marea ei importanta. Vizita noastra , nu este pentru a castiga atentia umanitatii, nici pentru a converti pe multi la puterile Creatorului. Noi dorim pur si simplu sa intram in aura Pamantului , sa ne realizam misiunea si apoi sa pasim inapoi catre intoarcerea spre casele noastre din planurile interioare , pentru a supraveghea prezenta cristalelor , de la distanta.
Eu, Comandantul Ashtar si Maestrul So Ma , am venit astazi pentru a va transmite acest mesaj special, deoarece noi dorim sa invitam sustinerea si asistenta lucratorilor in lumina de pe Pamant. Noi dorim ca voi sa va jucati partea voastra speciala din aceasta minunata si glorioasa misiune de ancorare a iubirii. Mai intai, noi va cerem sa impartasiti acest mesaj cu cei in care aveti incredere si simtiti ca ii va ajuta cu adevarat , ascunzandu-va intelepciunea fata de cei care pot dori sa va stanjenesca sau sa va opreasca misiunea. Sant multi pe Pamant si in planurile interioare care se conceantreza pe intuneric si doresc sa opreasca misiunea noastra sacra , deoarece aceasta aduce multa putere oamenilor si deasemenea ii trezesc catre adevarul Creatorului. Iata de ce noi am amplasat puternice protectii asupra acestui mesaj si a acestei informatii. Noi va cerem sa il paziti cu responsabilitate. Nu permiteti egou-lui vostru sa preia controlul , cu permiteti sufletului vostru sa mentina aceasta importanta responsabilitate.
A doua sarcina este sa meditati si sa vizualizati zilele care conduc catre 6 octombrie 2008 , sosirea sigura a Federatiei Galactice si sosirea sigura a cristalelor. Imaginati-va, simtiti si afirmati ca noi ne vom completa munca si misiunea cu usurinta si protectie tot timpul si ca cristalele vor fi protejate , odata ce noi parasim aura Pamantului. Noi va cerem sa ne sustineti , trimitandu-ne cea mai profunda iubire si lumina si noi, in schimb, va aliniem energiei celui mai apropiat Cristal al Iubirii , astfel incat voi sa primiti o cantitate de iubire , care se revarsa in fiinta voastra , pentru a va creste vibratia energiei. Noi, in schimb, va vom asigura protectia tot timpul. Noi va cerem ca, pe timpul meditatiei sa folositi aceste rugaciuni :
.
"1" Eu invoc protectia Creatorului iubitor pentru a ma inconjura pe mine si Federatia Galactica a Maestrilor Ascensionati , asa cum ei se pregatesc sa viziteze Pamantul. Eu am credinta totala ca ei sant intotdeauna in siguranta si protejati si isi completeza misiunea cu usurinta si siguranta tot timpul, inconjurati de puternica iubire a sufletului Creatorului. Eu cer ca cele 4 Cristale ale Iubirii sa fie protejate de Ingerii Protectiei si de intensa lumina, pentru a le asigura ca ele sant capabile sa exprime energia iubirii pe toata suprafata planetei. Lasati ca iubirea sa fie ancorata in Pamant acum si lasti-le ca toate sa actioneze cu iubirea din inimile lor si sa fie ghidate de candela protectiei. Asa sa fie !
" 2. " Federatia Galactica a Maestrilor Ascensionati Eu accept ca sant un far al luminii Creatorului pe Pamant si ma inrolez singur ca energie de sustinere si energie protectoare a misiunii noastre pentru Pamant. Eu trimit iubirea mea catre voi acum, pentru a va asigura siguranta si ancorarea iubirii pe Pamant. Fie ca noi toti sa existam in iubire !
3. " Eu cred ca Federatia Galactica a Maestrilor Ascensionati a ancorat acum cele 4 cristale ale iubirii in Pamant , intorcandu-se acasa in siguranta. Acum, iubirea emana pe tot Pamantul. "
.
Va rog utilizati aceste afirmatii.
Ele va sant daruite de noi cu cel mai mare respect si onoare. Noi speram ca ne veti asista in misiunea noastra, deoarece noi lucram de partea Creatorului si a umanitatii , cu misiunea de a uni pe toti cu sacra si glorioasa energie a Creatorului , in timp ce voi santeti inca pe Pamant. Comandantul Ashtar si Maestrul So Ma , Familia si Echipa Federatiei Galactice a Maestrilor Ascensionati.
Sursa : http://www.wisdomofthelight.com/
.
Articol preluat de la ... http://alexandracoliba.blogspot.com/2008/09/comandantul-ashtar-si-maestrul-so-ma.html