16 sept. 2008

Energiile pentru septembrie 2008 (Arhanghelul Mihail)


Noul inceput : Iubirea infinita materializata in Raiul pe Pamant
Energiile pentru septembrie 2008
Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn (ii multumim Alexandrei Stan)


Preaiubiti Lucratori intru Lumina, ce vremuri de sarbatoare! In luna august, care tocmai a trecut, frecventa planetei Pamant s-a ridicat la nivele superioare oricarui nivel experimentat de aceasta planeta pana acum, permitand ancorarea arhetipurilor Noului Pamant pentru Pace Infinita si Abundenta. Noul Pamant este definitiv stabilit in Dimensiunile sale Superioare si tot ce va ramane de facut este sa materializati Iubirea Infinita in Raiul pe Pamant si sa manifestati Codurile Paradisului in realitatea activa.
Tot ce putem spune este ca aici, pe Taramurile Luminii, onoram si celebram ceea ce ati realizat pe Pamant in august. Atat de multi dintre voi v-ati unit de jur imprejurul planetei, pentru a facilita receptarea si ancorarea Flacarii Aurii care a inundat Planeta voastra, cu Lumina Aurie a Compasiunii si Iubirii Neconditionate. Aceasta lumina a fost transmisa in retelele cristaline ale Pamantului si in retelele inimii Pamantului, prin dorinta voastra de a servi Lumina si de a deveni canale de transmitere a Luminii.
Preaiubiti Lucratori intru Lumina, acesta este intr-adevar un Nou Pamant si un spatiu nou. Nimic din trecutul vostru nu mai poate folosi de model pentru ceea ce sunteti acum. Ati trecut dincolo de Atlantis si Egipt, chiar dincolo de Lemuria, intr-un spatiu nou si un Nou Inceput. Aceia dintre voi care s-au trezit sunt gata sa recunoasca faptul ca voi sunteti Esenta Divina in Forma Umana, ca sunteti o scanteie a Cretivitatii Divine intr-un trup material si ca lucrarea voastra este aceea de a co-creea o Noua Lume, prin Spirit. Stiti si simtiti in adancul vostru Lumina Diamantina a lui Dumnezeu, care vietuieste in Inima voastra. Si, atunci cand recunoasteti Lumina din voi insiva si din altii, sunteti gata sa intrupati Iubirea Infinita pe Pamant si sa aduceti frecventele bucuriei Raiului pe Pamant.
Acum este timpul, preaiubiti Lucratori intru Lumina, a venit momentul in care trupul vostru fizic va activa Codurile Paradisului si va incepe sa se alinieze la frecventele superioare ale Iubirii neconditionate. Acest lucru va va permite sa treceti prin viata cu gratie si frumusete si sa creati Pace si Abundenta in vietile voastre pamantesti.
Acum este momentul in care veti incepe sa intelegeti cum sa manifestati Abundenta din dorintele si intentiile voastre, fara lupta si greutati. Veti invata sa manifestati sanatatea si echilibrul si iubirea in vietile voastre. Veti invata cat de multa forta rezida in alinierea cu Puterea Interioara a Legaturii voastre curate cu Sursa. Pentru ca, atunci cand sunteti clar aliniati la Sursa, dorintele voastre se vor manifesta fara obstacole si veti trai marea bucurie a Raiului pe Pamant.
Preaiubitilor, acesta este timpul Tranzitiei. Fiti blanzi cu voi insiva, acum cand treceti intr-o viata a dimensiunilor superioare. Fiti constienti ca desfasurarea poate fi usoara, atunci cand lucrati cu Miracolele manifestarii creative, dar si putin dificila, atunci cand veti cadea, pentru scurt timp, prada vechilor dependente si temeri, asociate frecventelor inferioare. Asta, pentru ca multi in jurul vostru se vor afla in continuare pe frecventele inferioare ale fricii si pot sa va descentreze pentru scurt timp. Daca acest lucru se intampla, treceti cu blandete inapoi la Frecventele Superioare ale Iubirii si Pacii. Este atat de important sa intrupati aceasta Lumina Radianta, astfel incat ceilalti sa poata experimenta frecventele Superioare si sa invete sa se alinieze acestor energii. Am putea spune ca, in acest moment, lucrarea voastra principala este sa va pastrati bucuria si pacea, astfel incat ceilalti sa poata trai aceste energii prin voi.
Iubitilor, fiecare dintre voi este un „transmitator de energie” pentru energiile Noului Pamant si pentru Noile Coduri ale Pamantului. Veti vedea ca oamenii sunt atrasi de voi pentru a putea simti Energiile Superioare din vocea voastra, din ochii vostri si din atingerea voastra. Un simplu zambet sau o imbratisare pot transmite puterea Iubirii neconditionate celuilalt care este pierdut si cauta. Nu subestimati acum puterea Luminii voastre. Cu cat straluciti mai intens cu Lumina voastra interioara Diamantina, cu atat faceti mai mult pentru a trezi aceasta Lumina si radianta in inimile celorlalti. Pentru ca, de acum inainte, trezirea nu va ma fi o chestiune de „cunoastere” si „informatie”, cat o chestiune de „simtire”si „iubire”. Nu conteaza atat de mult ce faceti pentru a-i invata pe ceilalti, ci conteaza cine sunteti si Iubirea pe care o transmiteti celorlalti, prin prezenta voastra iubitoare. Intr-adevar, sufletul trezit este un Suflet maestru si poate transmite Iubire Neconditionata celorlalti. Iubitilor, in aceste timpuri ale Noilor Inceputuri, este momentul sa va asumati puterea de maestri spirituali si sa deveniti un transmitator sau un canal curat al Iubirii Divine Neconditionate.
Oamenii vor simti cum Pacea si Iubirea radiaza din voi si vor raspunde, deschizandu-se fata de propria radianta interioara si fata de pacea din ei insisi. Iubitilor, pe acest Nou Pamant, in momentul acestor Noi Inceputuri, energia, frecventa si radianta sunt instrumentele care vor deschide inimile si vor trezi sufletele. Energiile dimensiunilor superioare sunt Fericirea, Iubirea si Pacea. Cand traiti in aceste energii, va aliniati astfel energiilor Noului Pamant si exprimati Noul Pamant, astfel incat abundenta curge natural in viata voastra, insotita de Pasiune, Daruire si Bucurie!
Unii dintre voi veti spune ca sunteti obositi si ca nu vedeti nici o schimbare in viata voastra. Inca va luptati sa manifestati Abundenta si Iubirea. Va spunem sa nu fiti descurajati dupa toata munca voastra, ci sa fiti constienti ca sunteti gata sa faceti trecerea. Sa stiti, Iubitilor, ca nu puteti cauta schimbarile in Lumea Exterioara, daca nu le-ati facut mai intai in voi, pentru ca intreaga experienta consta in proiectarea in exterior a realitatii interioare, a gandurilor si credintei. Esenta Marii Transformari este o Transformare Interioara de la vechile tipare de gandire si credinta, la noile tipare ale Iubirii, Increderii si Acceptarii. Probabil ca, acum, multi dintre voi se afla inca in procesul eliberarii vechilor tipare, ceea ce va permite sa va conectati deplin la Divinitatea voastra Interioara si sa va exprimati in Pace si Bucurie. Iubitilor, nu a fost niciodata mai usor ca acum sa faceti conexiunea cu Divinul din voi! Nu este nevoie de ani de meditatie si disciplina, e nevoie numai sa faceti alegerea si sa va stabiliti Intentia de a va alinia gandurile si credintele cu aceasta alegere si intentie. Nu e nici un secret major sau mister, e un adevar foarte simplu care este acum disponibil tuturor!
Iubitilor, daca ati facut aceasta alegere, fiti gata sa primiti, sa stiti ca sunteti demni sa primiti toata Bucuria si Abundenta care este dreptul vostru din nastere pe Noul Pamant. Karma este eliberata, nu mai e nevoie sa suferiti, pentru a invata. Pe acest Nou Pamant, invatati prin Bucurie si binecuvantare si prin expansiunea fiintei voastre, in stari din ce in ce mai intense de gratie, prin iubire. Invatati sa vedeti totul in viata ca Iubire si Gratie Divina, eliberati frica si rezistenta si treceti la Gratitudine si Apreciere. Recunostinta este cea care va asigura continuitatea fluxului Abundentei, pentru ca Inteligenta Divina din flux raspunde recunostintei din care izvoraste si mai multa iubire si binecuvintari, atat de multa cata sunteti dispusi sa primiti si sa impartasiti, pentru ca Inteligenta Divina a abundentei va foloseste si pe voi ca si canale de transmitere infinita a abundentei. Nu opuneti rezistenta procesului si nu il opriti de teama lipsei sau pierderii, pentru ca acestea sunt iluzii pe Noul Pamant si nu aveti nevoie sa traiti in continuare in iluzie.
Fiti constienti ca Acum, mai mult decat oricand, lumea voastra va reflecta pe VOI! Ce vedeti acolo „afara” este o reflectare directa a credintelor si gandurilor ce traiesc in inima voastra. Cu intelepciune, folositi-va experienta pentru a va rafina credintele si alegerile, pana cand va puteti manifesta dorinta Inimii. Sa stiti ca totul va deveni din ce in ce mai usor, pe masura ce deveniti mai priceputi in a face alegeri din Inima, in a va alinia intentia cu Vointa Suprema si in a va permite sa primiti de la Spirit prin procesul Capitularii si Gratitudinii.
Vom incheia acest mesaj, oferindu-va unele sugestii care va pot ajuta sa va aliniati Energiilor Miraculoase si Iubirii neconditionate ale Noului Pamant. In luna care a trecut, am vizitat Glastonbury in Anglia si in octombrie ne vom afla in sudul Frantei, pentru urmatoarea transmisiune. Facem asta pentru a activa si a face conexiunea cu codurile energiilor Graalului, cu energiile Lui Iisus si ale Mariei Magdalena, cu modelele Flacarii Gemene si cu energiile lui Arthur, ale Genevievei si ale Avalonului, preaiubita Insula de Sticla a Luminii. Iubitilor, Marea Iubire si Pasiune, energiile Flacarii Gemene si locurile mistice in care Raiul intalneste Pamantul sunt foarte importante pentru voi acum. In aceste vortexuri de energie va veti putea ridica frecventa si constienta, prin intermediul experientei Pasiunii Profunde a Iubirii paradisiace a Flacarii Gemene, manifestate in Forma Umana, frecventa „amintirilor”acestor arhetipuri inaltandu-va intr-un spatiu energetic in care sunteti pregatiti pentru frecventele Noului Pamant. Puteti face aceasta conexiune, fie vizitand locurile despre care v-am vorbit, fie conectandu-va energetic la ele in meditatiile voastre si in sedintele de grup.
In aceeasi masura, va spunem ca pe Noul Pamant practica Ceremonialului, Ritualului si Invocatiei vor reprezenta moduri importante de onorare a Pamantului si de impartasire a Intentiei, ca grup. Putem numai sa subliniem ca este multa forta in unirea unui grup in Lumina radianta, un grup care impartaseste Intentia de Pace si Iubire cu Pamantul. Aceasta intentie este puternic amplificata prin puterea Intentiei si Energiei impartasite la nivelele superioare. Asemenea Intruniri in Lumina vor deveni centrul unei Trezirii continue la o Constienta Superioara, pe Noul Pamant.
Energiile pentru septembrie 2008
Septembrie va fi o luna linistita, pentru a permite integrarea si echilibrarea energiei pe Planeta, dupa ancorarile majore ale Luminii din august 2008. Luna plina cade pe 15 septembrie si va fi in Pesti, un semn de apa. Aceasta va fi intr-adevar o perioada plina de forta pentru a desfasura o Ceremonie a Apei cu intentia de a activa Codurile Paradisului si de a aduce frecventele superioare ale Iubirii si Recunostintei in corpurile de apa ale planetei.
Luna noua va fi pe 29 septembrie si va fi in Balanta. Energiile Balantei se refera la echilibru, armonie si relatii. Aceasta este o perioada buna pentru a medita asupra armoniei in relatiile din viata voastra si pentru a sadi semintele pentru mai multa armonie si Iubire.
Mercur devine retrograd intre 24 septembrie si 14 octombrie, asa ca este vremea sa fiti calmi si impacati, sa acordati atentie tuturor deciziilor si alegerilor pe care le faceti.
Pluto este in continuare in Sagetator, in conjuctie cu centrul galactic, ceea ce da forta Marii Transformari. Dar, in aceasta perioada, Jupiter se afla in Capricorn si Saturn in Fecioara, ceea ce inseamna ca transformarea este acum focalizata pe insusi taramul material al Pamantului. Este intr-adevar momentul sa intrupati Iubirea infinita si sa aduceti Raiul pe Pamant.
Preaiubiti Lucratori intru Lumina, in aceste timpuri miraculoase va dorim Bucurie si Veselie in continuarea Aventurii Luminii. Fie sa experimentati Tot ceea ce doreste Inima voastra in Iubire si Recunostinta!
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Articol preluat de la http://www.editura-foryou.ro/