1 sept. 2008

Ciclurile experientei (Arhnghelul Uriel)


Ciclurile experientei
11 AUGUST 2008 (ii multumim Alexamdrei Stan)

In ochii lui Dumnezeu suntem divini, fiinte spirituale puternice a caror umanitate serveste scopului experimentarii planului material al vietii. Ne aflam aici cu un dublu scop: de a ne reconecta la propriile radacini spirituale si la propria autoritate spirituala si de a crea aceasta energie pe Pamant. Pare destul de usor. Atunci, de ce de atatea ori calea vietii noastre este dificila? Ne-ar fi mai usor daca am intelege ciclurile experientei, cum ne este pusa la incercare autoritatea spirituala si de ce se intampla toate astea.

Fiecare dintre vietile noastre este un ciclu al experientei, al invatarii, al vindecarii si al eliberarii. Asta inseamna ca fiecare ciclu ne da ocazia ca acest lucru sa se intample. Cateodata trecem prin intregul ciclu si traim o transformare extraordinara in fiinta noastra atunci cand au loc iluminarea si inaltarea. Sau, putem trece prin ciclurile vietilor noastre iar si iar gandind ca suntem foarte ghinionisti, urand circumstantele vietii noastre si simtind ca suntem provocati la fiecare nivel. Autoritatea noastra spirituala este activata atunci cand intelegem ca avem de ales in orice situatie si ca desfasurarea realitatii noastre depinde de noi. Putem privi lectiile ca pe o provocare adusa autoritatii noastre spirituale. Nu este cazul. Lectiile noastre sunt menite sa ne ajute sa ne restabilim autoritatea spirituala in plan material, sa ne arate unde ne lipseste puterea, sa ne reconecteze la Sursa si sa ne aduca echilibrul intre lumile materiala si spirituala. Incapacitatea noastra de a ne reaminti sau lipsa dorintei de a ne folosi autoritatea spirituala ridica probleme. Cand incepem sa ne conectam la Sinele spiritual, incepem sa vedem ciclurile experientei, vedem cum se desfasoara lectiile si care este scopul lor in calatoria noastra. Atunci ne putem proclama autoritatea spirituala si ne putem ridica nivelul vibratiilor peste aceste cicluri, dand nastere unei realitati diferite.
Provocarea pentru fiecare om este de a se reconecta la viziunea lui Dumnezeu despre cine suntem si de a intelege ca ciclurile vietilor noastre individuale sunt o oglindire a ciclurilor planetare. De aceea fiecare dintre noi este atat de important pentru procesul de inaltare si iluminare care are loc acum. Experienta noastra umana este atat individuala, cat si colectiva si acum, mai mult decat oricand, suntem constienti de acest aspect al calatoriei noastre, suntem constienti ca suntem toti conectati, suntem cu totii unul. Aceasta este sansa noastra de a pune capat veacurilor de cicluri ale durerii, ale suferintei, ale razboiului, ale haosului si ale fricii, de a crea o noua paradigma a iubirii neconditionate si de a ne intelege autoritatea spirituala. Pentru asta ne aflam aici si reusim sa o facem de fiecare data cand, intelegand mai mult, ne reamintim cine suntem si ca avem autoritatea spirituala de a crea Raiul pe Pamant pentru noi si de a impartasi apoi aceasta energie celorlalti.

O singura lume, un singur vis

Am urmarit spectaculoasa festivitate de deschidere a Jocurilor Olimpice plina de admiratie pentru fantastica coordonare care a permis desfasurarea diferitelor parti ale spectacolului. Tema Olimpiadei a fost O singura lume, un singur vis si data de incepere a fost 8 august, ziua portalului de energie. Chiar daca putem sa nu fim de acord cu implicatiile politice ale Olimpiadei, putem folosi aceasta ocazie pentru a ne exprima intentia unui scop superior celui pe care il deserveste Olimpiada, si anume un timp in care lumea se uneste si sarbatoreste realizarile oamenilor, indiferent de cultura, rasa sau sex.

Privind sportivii la intrarea lor pe stadion un lucru era evident: toata lumea zambea si era fericita sa se afle acolo. Ce ocazie minunata au avut oamenii acestia sa se intalneasca cu oameni din alte tari, sa-si faca noi prieteni, sa stabileasca noi niveluri de intelegere si sa fie uniti in armonie, avand acelasi tel!
Da, se aflau acolo sa faca sport si sa castige! Dar Olimpiada inseamna competitia suprema, asa incat simplul fapt de a fi recunoscuti ca fiind reprezentativi pentru sportul lor e chiar mai important decat castigarea unei medalii. Sa fie recunoscuti la nivel mondial pentru realizarile lor. Dar implicatiile sunt mult mai profunde, pentru ca Olimpiada ne da posibilitatea sa ne exprimam intentia ca tema O singura lume, un singur vis sa poata continua si dupa incheierea Jocurilor.
Aceste intreceri sunt mai mult decat o testare a calitatilor sportive. Ele reprezinta o ocazie oferita oamenilor de a-si folosi darurile, de a fi recunoscuti pentru ele si de a fi sarbatoriti. Cu mici exceptii, de regula premiul revine persoanei sau echipei care este cea mai buna in ceea ce face. Intreaga lume participa la Olimpiada, fie ca isi urmareste sportivii preferati, fie ca isi incurajeaza echipa nationala. Nu are importanta prin ce mijloace, dar Universul poate folosi aceasta situatie pentru a raspandi Lumina. Suntem martorii unei ocazii de a ne concentra intentia colectiva pentru pace, armonie si intelegere. Este o imensa poarta deschisa pe care o putem folosi in interesul nostru.Este scopul nostru, al Lucratorilor intru Lumina, sa facem ca lumea sa isi amintesca unita ceea ce suntem, conexiunea noastra comuna la Sursa noastra unica. Putem face asta in nenumarate feluri si trebuie sa folosim aceste ocazii in care lumea este unita pentru un scop comun, concentrandu-ne asupra energiei ce rezulta din asta si sporind-o cat de mult putem. Cand urmaream diferitele intreceri, am trimis binecuvantari tuturor sportivilor si multimii de spectatori. M-am concentrat asupra temei acestor Jocuri Olimpice - O singura lume, un singur vis - si m-am rugat ca acest mesaj sa treaca dincolo de aceste Jocuri, astfel incat, atunci cand ele se vor fi sfarsit si toata lumea va fi plecat acasa, amintirea impartasirii acestei uniuni pe care au trait-o cu aceasta ocazie sa ramana intacta.

Mesajul lui Uriel
Gasiti visul!

Cereti ajutor ghizilor vostri, ingerilor si Universului si nimic nu pare sa se intample? Le cereti sa va ajute sa va imbunatatiti situatia financiara, relatiile sau alte domenii ale vietii si ei nu par sa va raspunda? Ei va aud si actioneaza pentru voi in conformitate cu visul pe care l-il puneti la dispozitie. Visul vostru reprezinta ceea ce cereti, lucrul asupra caruia va concentrati si pentru care va rugati. Universul nu va interpreteaza visul: pur si simplu ii raspunde. Ii cereti Universului sa repare ceea ce este stricat in viata voastra? Nimic nu este vreodata stricat si, prin urmare, nu are cum sa fie reparat!
Sunteti co-creatori impreuna cu Universul si planul material este locul in care va manifestati creatiile. Universul este mereu gata sa va ajute, dar voi trebuie sa furnizati visul. Trebuie sa deveniti Maestri ai celei de-a treia dimensiuni, sa indepartati voalul dintre lumile materiala si spirituala, sa aduceti Lumina in intuneric si sa ancorati energia iubirii neconditionate. Inainte de a face asta pentru intreaga planeta si pentru umanitate, trebuie sa incepeti cu propria voastra viata, pentru ca voi sunteti oglinda energiei Pamantului si a umanitatii. Ceea ce puteti crea pentru voi sunteti capabili sa creati si la o scara mai mare. Care va este visul pentru viata voastra? Visul vostru este orice va doriti sa manifestati in viata si este absolut orice alegeti sa fie. Va folositi propriile cuvinte, ganduri si actiuni pentru a misca energia, dar trebuie sa o miscati intr-o anumita directie. Multi invatatori va reamintesc importanta intentiei voastre pentru ca este cea care da putere Universului de a implini visul. Ce vis ati creat? Este cu adevarat ceva ce doriti sa se manifeste sau este vorba despre ceva ce doriti sa dispara? Tineti minte ca Universul nu are judecati si va percepe ca avand o putere infinita. Chiar si gandurile si actiunile cele mai inofensive sunt pline de forta in ochii Universului. Nu visati la lipsuri, teama, nefericire si dezamagire! Nu visati sa fiti blocati, fara putinta de miscare sau confuzi! Atunci cand va concentrati asupra acestor aspecte, acesta este visul pe care il transmiteti Universului. Visul planteaza samanta manifestarii si Universul se grabeste sa va indeplineasca dorinta. Visati la cele mai minunate, fericite si miraculoase posibilitati ale vietii voastre si ele va vor fi indeplinite din plin! Furnizati visul si Universul va lucra pentru voi pentru a manifesta detaliile. Veti atinge realitatea visurilor voastre, crearea Raiului pe Pamant.

Copiii de astazi - Darul lipsei de judecata

Copiii Indigo si Cristal sunt aici pentru a aduce noi forme de energie, printre care se numara si un mod diferit de a ne privi pe noi insine si pe ceilalti. Una dintre lectii este lipsa judecatii: sa nu fim critici sau sa ii judecam pe ceilalti. Dar, veti spune, Indigoul meu nu place pe nimeni sau copilul meu Cristal nu vrea sa vorbeasca cu anumiti oameni. S-ar putea sa fie adevarat, dar nu ii judecati: nu fac decat sa se deconecteze. Ei abordeaza aceste situatii diferit, in functie de propriile energii.

Persoanele Indigo duc atat de departe lipsa de judecata incat se invinovatesc pentru modul in care ii trateaza ceilalti. S-ar putea sa fie mai degraba inclinati sa gandeasca ca ei sunt de vina, ca au facut ceva gresit decat sa considere ca altcineva a gresit. Aceasta autoinvinovatire le erodeaza increderea lor in sine si le distruge motivatia. Ei au o intelegere innascuta a faptului ca oamenii fac pur si simplu ceea ce fac si nu ii judeca, dar isi vor asuma responsabilitatea pentru ca nu pot schimba o anumita situatie si isi vor face din asta propria vina.Cristalii cred ca toata lumea ar trebui sa fie respectuoasa si sa interactioneze intr-un mod iubitor. Cand acest lucru nu se intampla, ei se deconecteaza si asteapta pana cand energia se schimba si se simt suficient de confortabil sa se reconecteze. Dar nu ii vor judeca pe ceilalti. Asa ca, atunci cand sunt pusi intr-o situatie in care au de a face cu oameni dificili, pur si simplu se retrag in lumea lor. Cu cat se simt mai amenintati si mai neplacut, cu atat se retrag. Dar nu vor judeca si nu vor critica si chiar nu se simt bine daca discutia o ia intr-acolo.Cum le putem arata copiilor nostri Indigo ca nu sunt vinovati de comporamentul celorlalti si ca asumarea vinei nu este o solutie? O lectie buna pentru ei ar fi aceea de a invata sa-si sustina punctul de vedere intr-un mod care sa le satisfaca nevoile, pentru ca asta ii va ajuta sa gestioneze situatiile dificile fara sa devina frustrati, sa renunte sau sa-si asume vina.
Este important sa ii invatam si pe copiii nostri Cristal o forma mai activa de rezistenta pasiva, pentru a-i ajuta sa gestioneze energiile cu care nu rezoneaza.
Acestea sunt parti ale lectiilor pe care le putem da copiilor nostri in timp ce ii ajutam sa isi mentina energiile pe care le aduc lumii, aratandu-le modalitati utile in care sa-si foloseasca aceste energii fara a le compromite.
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?
Preluat de la ... www.editura-foryou.ro