14 apr. 2008

Uriel Heals - Newsletter 7 aprilie


Uriel Heals - Newsletter 7 aprilie - Jennifer Hoffman
(ii multumim Alexandrei Stan)

Dovada iubirii

Calea vietii noastre este una a reamintirii: ne reamintim cine suntem, unde suntem, ne reamintim puterea, darurile si divinitatea noastra. Uitam - asta pana in momentul in care ne reamintim - ca suntem alcatuiti din dragoste neconditionata. Astfel am fost creati si aici vom gasi iubirea pe care o cautam. Dar, pana sa ne reamintim (si asta poate dura uneori o viata), ne petrecem viata cautand iubire si dovada ca suntem iubiti in tot ceea ce facem si la toti cei cu care intram in legatura. Problema este ca o cautam in afara noastra in loc sa ne reconectam la sursa de iubire neconditionata dinauntrul nostru, pe care sa o reflectam in afara.
Gasim iubirea atunci cand suntem iubire, atunci cand stim, dincolo de orice dubiu, ca avem in noi un izvor nesecat de dragoste neconditionata. Cate dezamagiri si deziluzii am putea evita, cata nefericire am putea preintampina daca ne-am aduce aminte acest lucru! Noi suntem iubirea pe care o cautam. Dar avem nevoie de dovada acestei iubiri, inainte de a crede ca este in noi. Si cautam dovada asta in fiecare situatie si in fiecare persoana pe care o intalnim. Cateodata o gasim, cateodata, nu. Dar continuam sa o cautam, sperand ca, in cele din urma, ne va gasi ea pe noi si vom avea dovada ca suntem demni de a fi iubiti.
Cautam dovada iubirii in orice. Si mai cautam dovezi ca iubirea nu exista sau ca nu este de ajuns, sau ca nu exista pentru noi. Cautam aceste dovezi in oameni sau situatii care nu vor sau nu pot sa ne dea ceea ce avem nevoie. Si ei nu fac decat sa reflecte dragostea noastra. Fiecare persoana pe care o intalnim intra in legatura cu noi prin vibratia noastra de iubire si raspunde nivelului de iubire de sine pe care il avem. In loc sa cautam iubirea din pozitia in care avem nevoie de dovezi din partea altora, de ce nu am cauta dovada a cat de mult ne iubim pe sine?
Lumea este o iluzie care ne poate da dovada iubirii, doar in masura in care ne iubim noi. Cautarea dovezii dintr-o pozitie a lipsei de iubire va conduce la rezultate dezamagitoare. In schimb, am putea sa cautam iubirea din locul profund si vesnic al iubirii neconditionate din noi insine. Si, atunci, lumea nu ar avea de ales decat sa ne reflecte iubirea inapoi! Saptamana aceasta cautati dovada iubirii in lumea voastra, dar de pe pozitia in care stiti ca sunteti iubiti neconditionat si fara limita. Vedeti ce dovada de iubire va da lumea, atunci cand cautati iubirea din locul in care sunteti iubire, aveti toata iubirea de care ati putea avea vreodata nevoie si sunteti iubiti fara masura.

Noi inceputuri

Ati simtit apasarea energiei in ultimele saptamani? Era aproape ca si cum am fi fost trasi inapoi la inceputurile schimbarii, cand tot ce incercam sa facem nu mergea si un pas mic inainte era urmat de multi pasi mari inapoi. Dar energia s-a schimbat in acest sfarsit de saptamana si am ajuns la momentul unor noi inceputuri. Creati-va visele acum, pentru ca sunt sustinute de o miscare masiva de energie si, daca putem pasi in fluxul schimbarii, vom fi propulsati inainte intr-un ritm foarte rapid! Este timpul unor noi inceputuri.
Schimbarile de energie din ultimele sase luni au fost dure si a trebuit sa ne reintalnim cu situatii pe care le credeam depasite. Calatoria noastra spirituala este fara sfarsit si suntem provocati sa trecem la niveluri din ce in ce mai inalte ale fiintei, sa ne ridicam vibratia si sa devenim mai mult din ceea ce suntem. Chiar cand credeam ca am terminat si ne putem odihni, apare o noua provocare, fortandu-ne sa folosim ceea ce am invatat. Fiecare dintre aceste situatii reprezinta noi inceputuri pentru noi, o ocazie sa o rupem cu trecutul si sa pornim inainte pe o alta cale.
Este momentul noilor inceputuri. Am creat foarte multe ocazii de reconectare, reamintire si recuperare a puterii noastre. Facand asta pentru noi, o facem de fapt pentru intreaga omenire. Cateodata trebuie sa ne deconectam de altii, si asta este dureros. Dar, s-ar putea sa ne deconectam pentru a ne reconecta intr-un mod nou, mult mai puternic. Fiecare relatie care s-a bazat inainte pe teama sau lipsuri a trebuit sa ia sfarsit. Acesta era vechiul model, care a incetat.
Noul model, in care ne aflam, rezoneaza cu puterea noastra, iubirea neconditionata, si cu o egalitate a schimbului energetic. Putem elibera lucrurile care nu ne mai sunt de folos, stiind ca prin asta vom cocrea cu Universul o realitate noua, mai implinita? Putem fi creaturile divine puternice care suntem si sa ne cream vieti minunate, pline de bucurie si implinire? Putem reveni la vechiul model, dar el nu mai are energie pentru noi. Ne vom simti incomod si fara putere. Este alegerea noastra unde sa ne situam din punct de vedere energetic, dar putem profita de aceasta perioada minunata a noilor inceputuri, pentru a ne transforma si a fi parte din transformarea Lumii. Intampinati cu bratele deschise aceste noi inceputuri, deoarece ele reprezinta o rasplata a muncii bine facute, a faptului ca v-ati pastrat calea oricat a fost de grea, a reconectarii la fiinta puternica, divina, care sunteti!


Mesajul lui Uriel - Creati armonia!

Abordati viata cu dorinta de a crea armonie, de a fi in comuniune cu adevarata voastra natura, de a va sincroniza gandurile, credintele si actiunile, cu Binele vostru Cel Mai Inalt. Stiti cum este sa traiti in dezacord: se reflecta in lumea din jurul vostru. Orice nu rezoneaza la nivelul iubirii neconditionate, care nu actioneaza in scopul cel mai inalt al iubirii neconditionate si care nu este parte din fluxul energetic universal, este in afara armoniei. Fara intentia armoniei, nimic nu poate decurge fara efort si nu are parte de co-participarea Universului la creatie.
Pe masura ce va ridicati nivelul vibratiilor energetice, capacitatea voastra de a atrage oameni si situatii armonioase se va concentra din ce in ce mai mult. Va puteti da seama daca lucrurile va sunt benefice, doar dupa modul in care le percepeti energia si atunci alegeti calea pe care sa o urmati: calea armoniei sau pe cea a dezacordului. Pe masura ce vibratiile vi se intensifica, calea dezacordului devine din ce in ce mai putin atractiva, prea dificila sau, pur si simplu, nu mai apare. Intentia voastra de a crea armonie stabileste vibratia realitatii voastre, cu tot ceea ce contine ea.
Cand va stabiliti intentia pentru armonie, creati ocaziile pentru altii sa fie in armonie cu voi si setati energia pentru armonie in cadrul relatiilor voastre. Intentia voastra pentru armonie isi creeaza vibratia in fiecare domeniu al realitatii voastre. Fara armonie, relatiile vor urma calea karmei. Sunteti la limita posibilitatii de a permite karmei sa ia sfarsit. Alegeti armonia si lasati karma pe care ati vindecat-o sa se incheie! Atunci cand pasiti in afara armoniei, ii permiteti karmei sa reapara in viata voastra, pentru ca ea reprezinta un dezacord si un dezechilibru energetic. Este opusul armoniei.
Darul armoniei va permite sa fiti in consens cu Binele vostru Cel Mai Inalt. Asta inseamna ca tot ceea ce conduce la Binele vostru Cel Mai Inalt este permis sa vina inspre voi, iar lucrurile care nu sunt in acord cu el se vor indeparta. Aceasta este natura dinamica a Universului: toate lucrurile vin si pleaca, in toate exista eliberare si reinnoire. Armonia este lipsita de atasamente, prejudecata si teama. Este complet in echilibru si rezoneaza cu iubirea neconditionata. Saptamana aceasta, stabiliti-va intentia pentru armonie si lasati-va in voia curentului. Eliberati dezacordul si inlocuiti-l cu tot ceeea ce rezoneaza cu Binele vostru Cel Mai Inalt. Creati pace, fericire si iubire neconditionata in realitatea voastra, fiind in armonie cu natura voastra Divina, adevarata!

Copiii de astazi - Aveti simtul umorului!

Chiar daca par sa fie serioase si retrase, persoanele Indigo au simtul umorului, desi nu il arata. Copiii de Cristal gasesc umorul si rad de cele mai marunte lucruri. Este unul dintre darurile lor speciale. Cand ii abordam pe acesti copii cu umor, putem crea legaturi care sa incurajeze comunicarea si increderea. Fara umor, vom fi vazuti de catre Indigo ca fiind pisalogi si dificili. Copiii de Cristal ne vor gasi plicticosi si isi vor consuma timpul si energia, incercand sa ne faca sa zambim.
Umorul a fost foarte important cand am avut de-a face cu copiii mei Indigo. Puteau sa se contrazica la nesfarsit si singurul mod in care putea inceta disputa era sa gasesc ceva nostim. Nu gadilandu-i, ci gasind ceva comic in intreaga situatie. Tin minte ca am avut o disputa serioasa cu fiica mea, cand avea 16 ani. In timp ce ne vorbeam, mi-am amintit cat de frustrata ma simteam cand ma certam cu mama. Asa ca, m-am uitat la fiica mea si am intrebat-o daca nu ma gaseste ridicola. A fost jenata sa recunoasca ca asa era. Asta a pus capat discutiei si dupa aceea am putut comunica mai deschis, fara sa ne mai certam chiar asa de tare.
Cu copiii Indigo, sa gasesti umorul inseamna un echilibru foarte fragil intre a fi nostim si a-i lua in serios. Niciodata sa nu glumiti pe seama unui Indigo, pentru ca nu veti face decat sa inrautatiti situatia. Puteti admite unde gresiti, unde luati lucrurile prea in serios? Stiu ca multi Indigo au probleme serioase, dar nu are nici un rost sa le reamintiti asta in fiecare conversatie. Ei stiu unde este punctul dureros si de cele mai multe ori chiar nu stiu ce sa faca. Abordati-i cu umor, cu dorinta de a-i ajuta sa isi depaseasca durerea si vor fi deschisi sugestiilor si comunicarii pe baze mai pline de incredere.
Copiii Cristal au nevoie de bucurie in viata si gasesc umorul in cele mai simple lucruri. Ei ne vor aduce umorul si, daca raspundem cu orice altceva decat umor, isi vor da silinta sa ne faca fericiti sau se vor retrage in lumea lor personala. Daca aveti simtul umorului cu acesti copii, veti readuce bucuria in a fi parinte. Cand avem de a face cu copii la varsta dificila, ne poate fi uneori greu sa ne reamintim de bucuria pe care am simtit-o cand au venit in viata noastra. Daca ne pastram simtul umorului, vom putea mentine echilibrul in relatie - nu avem intotdeauna dreptate, dar nici nu gresim intotdeauna. Ei ne fac sa ne oprim si sa ne amintim ceea ce este important: ca ii iubim si ii sprijinim si ca suntem bucurosi ca ne-am ales unii pe altii.


Material preluat de la ... http://www.editura-foryou.ro/