14 apr. 2008

Geometria sacra - opt chei pentru mentinerea echilibrului pe parcursul schimbarii


Geometria sacra - opt chei pentru mentinerea echilibrului pe parcursul schimbarii
(ii multumim Irinei)

Salutari tuturor!

In Newsletterul din decembrie 2006, Maestrii ne-au impartasit opt chei pentru mentinerea echilibrului pe parcursul schimbarii. Am avut un asemenea raspuns extraordinar la aceasta problema, incat cred ca ar fi util sa il public, ca pe un subiect de sine statator!

Oricine doreste sa publice acest material pe website-ul personal o poate face, cu referire la mine si la website-ul meu.
http://www.spiritlite.com/

Ca intotdeauna, sunt onorata, plina de gratie si binecuvantata sa va servesc.
Meg Blackburn Losey, Ph.D.

Maestrii au spus:

"Deoarece constienta se transforma, sunt cateva cerinte pentru cei care au ales, de asemenea, sa se transforme. Aceste cerinte apartin Legii Universale si nu pot fi tagaduite. Aceste schimbari necesare pot fi facute doar din inima, fiindca vor esua daca sunt de natura mentala, deoarece contradictii lipsite de adevar vor fi percepute ca adevaruri. Acestea sunt chei ale procesului de Inaltare. Ele nu sunt noi, ci au existat dintotdeauna. Doar perceptiile lipsei, ale insuficientei sunt noi.

Aceste chei se bazeaza pe geometria sacra a tetraedrului stea, fiecare cheie fiind un un varf al stelei. Opt adevaruri eterne. Fiecare dintre ele fara celelalte reprezinta doar o parte a intregului, asa cum voi sunteti parte din tot ceea ce este sau a fost vreodata."

Aceste chei sunt:

* Trebuie sa va recunoasteti perfectiunea. Sunteti si ati fost dintotdeauna parte a Unicului, atat ca Sursa, cat si in cadrul calatoriilor voastre.

* Acceptati calatoria pentru care ati venit: de ce sa va luptati cu orice lectie de viata pentru invatarea careia ati venit?

* Mentineti integritatea personala – acel adevar care este al vostru, printre toate celelalte lucruri, acea oportunitate care va permite sa aflati adevarul din voi, nu acela pe care altii v-au conditionat sa il percepeti.

* Fiti cei care sunteti, nu cei pe care voi percepeti ca altii ar trebui sa-i vada: voi sunteti creati din Lumina, Gratie si din tot ce nu poate fi imperfectiune - numai din ceea ce apartine Spiritului. Nu trebuie sa imbunatatiti ceea ce sunteti, ci numai sa va recunoasteti Sinele Divin, fiinta voastra perfecta.

* Trebuie sa va recunoasteti valoarea: aceasta difera de acceptarea perfectiunii. Valoarea voastra este felul in care va simtiti in lumea voastra interioara si in lumea exterioara in care existati. A percepe ca valoarea voastra este mai mare sau mai mica decat a altcuiva va va face sa duceti lipsa a orice altceva.

* Acceptati-va puterea. Voi sunteti minunati si mareti. Puterea adevarata nu provine din ego, ci din Unimea colectiva a Spiritului nostru. Puterea adevarata este o putere blanda. Sunteti facuti din Lumina, iar consistenta acesteia, aparent nebuloasa, este esenta din care sunt facute toate lucrurile. A va teme de puterea interioara este ca si cum ati recunoaste ca sunteti mai putin decat toate celelalte lucruri. In lumina adevarului, puterea vine din Gratie, nu din abuz si negativitate, iar Gratia voastra se naste din neconditionalitate. Puterea adevarata este Iubire, este posibilitatea de a trai intentionat, ca un co-creator din interiorul tuturor posibilitatilor care va sunt oferite.

* Aduceti in lumea voastra valoarea voastra, perfectiunea voastra, puterea voastra, gratia voastra – in Acum, care este intotdeauna. Schimbarea vine din practicarea schimbarii. Aceasta inseamna ca, pentru a efectua schimbarea, trebuie sa o intruchipati. Trebuie sa fiti ceea ce vorbiti, nu sa ascundeti ceea ce stiti. Din punct de vedere istoric, ceea ce este ascuns este vazut ca erezie in relatie cu normele acceptate. Pentru a schimba asta, trebuie sa creati un nou etalon, care sa fie acceptat, cu usurinta si gratie, in virtutea mersului vostru prin Lumina din care sunteti creati.

* Iubiti-va pe voi insiva si atingeti-i pe toti cei care va ies in cale cu Iubire. Deoarece toate energiile se schimba, ce veti accepta de la altii si ce veti lasa in urma? Puteti vedea ca toti ceilalti sunt oglinzile voastre, ca durerea lor se afla si in voi, ascunsa undeva, ca bucuria lor se afla si in inimile voastre.
(Si, desigur, atunci cand accesam aceste "chei" trebuie sa ne amintim sa respiram. Respiratia are un rol mult mai mare decat acela de a ne oxigena corpul. Respiratia ne curata si ne hraneste cu energie. Fiecare respiratie este o curatire si, pe masura ce suntem curatati, sistemul nostru energetic se misca mult mai usor si cu o claritate mai mare in comunicarea cu constienta universala, cu ceea ce este experienta noastra, cu ceea ce poate fi experienta noastra. Si, de buna seama, atunci cand nu respiram, pentru ca suntem tensionati, energiile noastre se compacteaza, devenind tot mai mai lente. Ca urmare, manifestarile noastre devin lente sau chiar apar blocaje.)

Dr. Meg Meg Blackburn Losey, Ph.D. Autoarea “Pyramids of Light”, the “Online Messages” si “The Children of Now" - carte care va aparea la Editura FOR YOU.


Material preluat de la ... http://www.editura-foryou.ro/