12 apr. 2008

Principiul UNIC


Motto: “Aproband iluzia, anulezi BINELE ce il doresti”

PRINCIPIUL UNIC

Fiecare dintre noi e o unitate ce opreaza armonios in MARELE PRINCIPIU.. Fiecare se afla in deplin acord cu propria-I inzestrare. IISUS a spus “ EU SUNT DUMNEZEU. “ Fiecare putem afirma aceasta.

DUMNEZEU EU SUNT este PRINCIPIUL INSUSI. Aceasta e semnificatia spirituala.

Constatam ca mentinandu-ne pe atitudini pozitive, nu e nevoie sa ne slujim de cuvinte. Intelegand in forul interior ca belsugul, abundenta EXISTA pentru noi, materializarea lui va veni Instantaneu.
Dispare necesitatea unei sugestii exterioare. Suntem in deplina armonie cu PRINCIPIUL.
Odata ce va ganditi la o situatie, v-ati si contopit cu ea. Daca va racordati cu sinceritate la situatia respectiva, nu este nevoie sa formulatI nici o cerere. Indeplinirea vine inainte de a formula.

IISUS a spus: “ In timp ce ei cer, EU AUD”
“ Inainte de a rosti cuvantul, dorinta s-a indeplinit”

La ce bun sa cerem ceea ce este deja indeplinit? Incepem sa percepem/ intelegem o stare de A FI mai inalta DECAT CEA A RUGATORULUI cu rostirea tare cand inveti sa te rogi.

Am atins starea de contopire cu PRINCIPIUL. Incetez a ma ruga pentru ceva ce-mi apartine.

Am atins aceasta stare inalta, parcurgand cunoasterea SINELUI SUPERIOR. EL depaseste cu mult intelegerea noastra prin mintea constienta. Fiecare suntem conectati la DIVIN.
Puterea SINELUI SUPERIOR este puterea accesata de toate geniile si inaltii invatatori spirituali din istoria Geei. Sursa SINELUI SUPERIOR este locul unde se produc miracolele, magia vietii.

PASII SPRE CUNOASTEREA SINELUI SUPERIOR

1) CREDIN
TA si ASTEPTAREA
Transformandu-mi modul de a privi lumea. “ eu cred ca am un SINE SUPERIOR cu care pot stabili o comunicare” . Ma concentrez (fara forta) zilnic, pe dezvoltarea interioara si ASTEPT interior sa percep comunicarea cu SINELE SUPERIOR . Ii cer claritate si ghidanta.
“ Promisiunea lui Dumnezeu este ca rugaciunea sa fie mereu indeplinita.


"Va spun, cereti si vi se va da, cautati si veti gasi, bateti si vi se va deschide. Caci oricine cere, primeste; si cel care cauta, gaseste; iar celui care bate, i se deschide. “ - IISUS

Cu alte cuvinte, IISUS ne avertizeaza: Atunci cind Principiul spune 'Da', refuzati sa vi-l asumati pe 'Nu'. “Nu”- nu-si are originea in Dumnezeu, ci in propria noastra renuntare de a crede in promisiunea lui Dumnezeu. Promisiunea facuta omului de Dumnezeu nu esueaza niciodata, dar ce putini rezista la incercarea cunoasterii ei! Cit de putini pot intimpina fiecare incercare cunoscindu-L pe Dumnezeu, pina cind Christul Divin este eliberat inlauntrul lor!
Este o invitatie de a-L recunoaste consecvent pe Dumnezeu, o chemare la fermitate si perseverenta.


Principiul lui Dumnezeu este intotdeauna alaturi de ai sai, cei care sunt gata sa primeasca intelepciunea cea mai inalta. Chiar cind cer sa fie scapati de dusmanii lor, ei stiu ca aceasta este numai pentru purificarea si iluminarea lor ulterioara. Astfel, ei realizeaza ca dusmanul este un prieten, caci ii incita la continua cautarea Principiului Divin.

Promisiunea este: Principiul nu poate incalca propria sa lege
Cerem taria de a sterge orice gind rau legat de faptul ca Legea ar putea fi incalcata sau ca ar putea exista vreo putere ce se opune Puterii lui Dumnezeu. Pentru ca Dumnezeu este toata Puterea, Dumnezeu trebuie sa raspunda cererii.
DUMNEZEU ESTE SINGURUL CUVINT, EL NU POATE DA GRES.
Lasa sa “curga”, acestea.Cand CEI DIN JURUL TAU vor patrunde cu ajutorul tau, in radianta acestor Adevaruri- afirmatii , viata ti se va schimba la cel mai inalt BINE. Visele care contin Binele celor din jur si al tau, vor deveni realitate.
Bucura-te!!! tu insuti esti ABUNDENTA.


2) Ce este VIATA? (ne raspunde OSHO)

- Sunt un om batran, un profesor la pensie. Nu ma trimite inapoi cu mainile goale. Am venit sa te intreb un singur lucru: care este scopul vietii?
- Daca te-as putea trimite inapoi cu mainile goale inseamna ca nu ai facut aceasta calatorie in zadar, caci scopul este chiar a calatori cu mainile goale.
- Nu imi vorbi in sarade. Spune-mi negru pe alb: care este scopul vietii?

Omul nu putea intelege ca imi punea o intrebare absurda. Viata nu are nici un scop. Daca ar avea scop precis, aceasta ar deveni mai valoros decat viata, nascand astfel o noua intrebare: ,, Care este scopul?" Daca ii spuneam: ,,Scopul vietii este realizarea lui Dumnezeu", -ar fi putut intreba: ,,Si care este scopul lui Dumnezeu, sau al realizarii lui Dumnezeu?" Mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa renunti la cuvantul scop.

Asa este: nu valoarea este numele sau, nici scopul. Daca veti intelege acest lucru, o mare lumina se va naste in voi. Viata nu are scop, si nici valoare. Iubirea nu are scop, si nici valoare. Dumnezeu nu are scop, si nici valoare. Adevarul nu are scop, si nici valoare. De fapt, toate aceste cuvinte: Dumnezeu, viata , adevar, iubire - reprezinta unul si acelasi lucru. Nu este vorba de lucruri diferite, caci nu poate exista decat o singura realitate fara scop. Orice altceva are un scop datorita ei. Aceasta realitate reprezinta culmea absoluta.


3) Doar sa fii in proces. Doar sa fii. SAMADHI

Viata, in inteligenta ei absoluta, face tot ceea ce e potrivit pentru TOT CE ESTE. Iar orice asteptare blocheaza in acest mod: Incerci sa controlezi ca lucrurile sa arate intr-un anumit fel;
Daca ceea ce percepi , nu se incadreaza in ceea ce ti se pare ca ar fi trebuit sa se intample, esti dezamagit, mentalul tau spune, iata nu s-a intamplat nimic, iar Universul iti indeplineste cererea.

4) Tu esti creatorul, si creezi tot ceea ce mentii in atentia ta.
Iar daca atentia ta e indreptata spre distrugere, spre negare, spre nerecunoastere, si atunci Universul te serveste pentru ca avem liberul arbitru. Rugaciunea NOASTRA SA FIE: "Multumesc" si mergem mai departe. Nu ne mai uitam in urma. Ceea ce a fost de facut prin gratie divina a fost facut. Si nu e treaba noastra sa cuantificam ce face Dumnezeu.
E vorba despre a iesi din dualitatea: sanatate-boala, bine-rau, intuneric-lumina, bogatie-lipsa si a transcende in perfectiunea iubirii care nu sustine decat adevarul, iar ce e fals cade, nu e sustinut !
Sa invatam sa gandim cu inima. Mintea e memoria tuturor esecurilor trecute, si putem alege acum sa nu mai traim in trecut, ci in ACUM, in ADEVARUL pe care il simtim acum.
Prin INTENTIE ne aliniem la ADEVAR. toate purificarile se fac prin aducerea in constient, deci prin re-trairea starii respective. Ne racordam la procesul de aliniere la adevar,; Tot ce e fals "cade".
Cu blandete, si iertare si acceptare, fara inversunare, toate vor fi bine.Viata e un proces continuu, perfectiunea ia continuu o alta forma, bucura-te de proces! Niciodata nu ajungem la capat, pentru ca, din fericire, nu exista.

.
.Material furnizat de SiRa
.

.Vizionati ... http://www.youtube.com/watch?v=BoSHh_zF4eo