18 ian. 2010

Shoud 5 "Cum functioneaza?" - Partea 2


SHOUD 5: "Cum Functioneaza?" - Partea 2
Realizat de Adamus, transmis prin Geoffrey Hoppe Prezentat Cercului Crimson 9 ianuarie 2010

Traducerea: Gratia -
www.iamthatiam.ro
www.crimsoncircle.com

Shoud 5 Seria Maestrilor - AUDIO

Eu sunt cel ce sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Bine ati venit in Energia Noua, nu este doar un nou an, ci o Energie Noua. Astazi vom explora acest lucru.
Este o mare incantare sa fiu aici, putin socat pentru un moment sa va vad in acest mod, dar sa respiram profund impreuna, in timp ce continuam activitatea noastra.

Ah, da, s-a spus ca eram pregatit sa intru, sa opresc expunerea diapozitivelor. In realitate am asteptat rabdator. Oh, Cauldre si voi toti puteti sa ma simtiti ca sunt pregatit sa vin, in realitate noi – noi fiind cei din Consiliul Crimson – am facut putina pregatire pentru astazi, ajutand la echilibrarea si ajustarea energiilor, ajutandu-va sa intrati in corp. Multi dintre voi ati venit aici plutind, fiind putin inafara.
Oh, energiile sunt foarte, foarte intense acum si va determina sa iesiti din corp. De fapt, va fac sa intrati mult in minte, asa ca am petrecut aceste momente din timpul expunerii diapozitivelor, ajutandu-va sa ajustati, sa echilibrati unele energii, ajutandu-va sa fiti pregatiti pentru activitatea de astazi. Toata lumea este pregatita?
AUDIENTA: Da.

ADAMUS: Ah, desigur, aceasta este clasa Energiei Noi.

.
Simtiri/Perceptii Pure
.
Asadar, sa respiram profund impreuna, dar, vom trece la urmatorul cantec. De fapt, n-a fost o greseala in aranjamentele de aici. Am vrut sa retin acest cantec pentru timpul petrecut impreuna. Si asa cum a mentionat Maestrul McMaster, imaginati-va acum, in timp ce veti asculta piesa muzicala, imaginati-va ca este Sinele vostru care va canta voua – sufletul, spiritul, fiinta voastra interioara. In timp ce ascultati cantecul, respirati profund odata, de doua ori sau continuati sa respirati.
Nu acordati foarte multa atentie cuvintelor,ci concentrati-va pe enegiile pe care noi le-am incorporat in acest cantec. Nu inseamna ca veti ajunge la acestea cand il veti descarca, dar noi am incorporat energiile ieri si astazi. Permiteti-va sa treceti dincolo de cuvinte, intrand in simtire. Nu incercati sa traduceti totul prin minte. Nu incercati sa ghiciti ce s-a spus sau sa ghiciti ce va spune voua spiritul. Intrati in simtirea pura, accesati vocea spiritului, in locul vocii umane. Intrati in simtirea pura.

Asadar, maestre, sa ascultam cantecul!
(audienta asculta cantecul)
.
“Nu este iubirea ceva?” de Sam si Ruby de pe CD-ul "Aici si Acum."

Versurile:

Acesta este pentru oamenii care se tin de mana

Si este pentru cei cu inimile sfaramate

Ceea ce incerc sa explic
Este ca va veni un moment in viata noastra
Cand vom descoperi acele sentimente pierdute
In intuneric

Este caderea
Zborul
Pierderea
Incercarea
Este acel lucrusor nebunesc, pe care il numim iubire

Cand va veni la tine, daca ar trebui sa spun adevarul
Despre gandurilor mele amestecate, din mintea mea

Este ca si soarele stralucitor si ca ploaia
Tu imi aduci placere si tu imi aduci durere

Sunt in ea pana peste cap
Te-a adus sub pielea mea
Nu este iubirea ceva?

Inveseleste-te
Floricica mea
Ochii tai sunt plini cu motive de a nu ramane

Lasa-ma sa-ti spun din nou, nu ca poet, ci ca prieten
Gandurile pe care le ai acum, eu le am zilnic

Este ca si soarele stralucitor si ca ploaia
Tu imi aduci placere si tu imi aduci durere

Sunt in ea pana peste cap
Te-a adus sub pielea mea
Nu este iubirea ceva?

Este ca si soarele stralucitor si ca ploaia
Tu imi aduci placere si tu imi aduci, cu siguranta, durere

Sunt in ea pana peste cap
Te-a adus sub pielea mea
Nu este iubirea ceva?

Sunt in ea pana peste cap
Te-a adus sub pielea mea
Nu este iubirea,
Nu nu este iubirea ceva?
Oh, da!

ADAMUS: Nu este iubirea grandioasa, in special cand este vorba despre iubirea voastra fata de voi? Intre voi si si voi iubirea este mareata. Asadar, ce-ai inteles din asta, Tom?
TOM: Nu stiu. Mi-ai spus sa nu ascult.
ADAMUS: Ahhh! Acesta este un barbat intelept. (rasete), deoarece daca mi-ar fi spus „Am ajuns la aceasta intredibila conexiune”, as fi spus „gresit”. Intelept barbat! Gresit. Nu ati inteles nimic, deoarece asta ar fi tendinta starii voastre umane, sa incerce sa plaseze ceva in jurul cantecului, incercand sa faca ceva din el, sa il defineasca la un nivel foarte mental. Iar acolo unde mergem noi impreuna, va veti gasi afara din minte. Afara din minte.
Acum, nu este nimic in neregula cu mintea, dar ea este limitata. Este limitata. Mintea nu intelege adevarata iubire. Oh, mintea incearca sa inteleaga asta si s-a scris despre ea, s-a incercat descifrarea ei, dar mintea nu este programata, nu este capabila sa inteleaga ceva atat de simplu, cum este iubirea. Mintea nu poate.

Mintea, asa cum am spus mereu este un instrument minunat, dar este doar un instrument. Nu este inceputul si sfarsitul. Nu mai este timpul ca in prezent sa va fortificati mintea. Este momentul sa va deschideti spiritul, sa lucreze impreuna cu mintea, cu corpul, cu trecutul, cu prezentul si cu viitorul vostru, sa lucreze toate impreuna.
Va veti gasi inafara mintii si acesta este un lucru uimitor. Este putin infricosator, deoarece mintii ii place sa fie ordine, ca totul sa fie ordonat, ca lucrurile sa aiba sens, deoarece voi credeti ca daca lucrurile au sens, voi sunteti in siguranta. Dar, doamne, nu este asa! Nu! Nu exista nici o siguranta in a avea sens - sens mental – nici vorba! Nu ati inteles asta pana acum? Acest lucru consta doar din confuzie, haos, fuga in cercuri, urmarirea iepurelui in vizuina si frustrare. Asadar, aici ne aflam.

Muzica si Arta

Ce incantare sa fiu pe scena Shaumbrei cu voi, cu Linda, Aandrah, On si cu toti cei racordati prin Internet, deoarece cu adevarat, patrundem in unele lucruri noi. Voi ajunge acolo intr-o clipa, dar sa revenim la muzica.
Imi place muzica – muzica buna. Aceasta a fost o melodie buna. (rasete) Imi place muzica buna. As dori ca cineva dintre voi sa-l indrume pe Cauldre sau pe cei din staff sa aleaga muzica clasica buna. Vreau sa spun o muzica… Cauldre nu vorbesc despre muzica veche. El m-a intrerupt si a spus, „Vrei sa spui acea muzica veche pe care a-i compus-o si a-i ascultat-o?” (rasete) Nu. Vorbesc despre muzica in care exista armonie, rezonanta si…. dar, oricum.
Muzica, de fapt, nu conteaza cat de buna sau de proasta, exista o cale minunata de a fi capabili sa integrati in ea o energie a simtirii, care poate duce pe cineva dincolo de minte. Cei dintre voi care sunteti muzicieni intelegeti acest principiu de baza. Nu mai redati „muzica” – nu in sensul conventional al notelor, scalelor si incercand sa realizati o compozitie de trei minute, ca sa sune bine la radio.

Muzica… muzica se revarsa/curge, asa cum descoperiti. Muzica este o cale minunata de a transporta constiinta si sentimente. Arta… s-a spus candva ca lumea va fi salvata de arta. As include muzica in asta. De fapt, probabil ca este mai valabil astazi, decat vreodata inainte. Lumea va fi salvata de arta, de muzica si de creativitate, deoarece acestea sunt lucruri care permit energiilor si constiintei reale sa intre. Acestea sunt cele care permit expasniunea in Energia Noua. Asadar, daca sunteti implicati in arta…
Arta… exista unele tablouri ale vechilor Maestri, chiar a unor noi Maestri si in special, a celor noi veniti, care n-au fost descoperiti inca, care inteleg in mod absolut cum sa integreze energie, sentimente, simtire intr-o pictura, asa incat atunci cand ochii privesc suprafata picturii si cand vad culori, anumite forme, acolo exista energii implicite, care sunt dinamice/puternice, sunt foarte, foarte active.
Daca priviti unele dintre lucrarile vechilor Maestri, in special, au fost unii care au inteles cum sa infuzeze mesaje adevarate in picturi – nu doar ceea ce vedeti in aspectul artei, ci adevaratele mesaje din acele picturi – si aceste mesaje exista si astazi. Mesajele persista.
Exista unele picturi extraordinare in muzee si din nefericire, mult mai multe sunt ascunse in colectii private. Dar, am terminat cu asta. Nu vom mai permite nicicand, Klaus, ca acele tablouri sa fie ascunse, sa fie inchise. Energia nu va permite asta. De fapt, este periculos pentru cei care ascund lucrari de arta valoroase, deoarece energia nu suporta sa fie inchistata. Ii place sa fie pusa intr-o forma pentru un timp si sa experimenteze acea forma, Steve, dar uraste sa fie inchistata.
De aceea incarnarile – o viata dupa alta – sunt atat de importante, vedeti voi, deoarece candva ati incercat sa evitati moartea si nu a functionat foarte bine. Ce s-a intamplat a fost faptul ca ati ajuns sa realizati ceva: corpul trebuie sa-si schimbe forma. Identitatea voastra trebuie sa se schimbe si sa se expansioneze, iar a dori sa ramaneti in aceeasi forma mereu, in aceeasi identitate si exprimare, o va face sa explodeze – si asta ati facut. Nu de mana voastra, ci de mana altcuiva. Buuum! Ati plecat. Ati revenit. Aratati minunat! (rasete)
Aratati…. avand in vedere prin tot ce ati trecut, aratati minunat! (rasete)
Muzica, arta, cartile, vocea, toate aceste lucruri… Ceea ce vom obtine este ca veti ajunge sa intelegeti ca totul a fost, oh, atat de limitat si de fapt, cat de usor este sa sariti la urmatorul nivel.

Exista tablouri, muzica si creatii care sunt infuzate cu foarte multa energie reala si veti invata cum sa faceti asta. Orice veti dori sa faceti, fie ca este vorba despre a canta, a dansa, a scrie, a vorbi sau orice veti dori sa faceti, nu veti face asta doar de aici, Leslie, si tu stii, fie ca este vorba despre mancare, fie orice gen de terapie, prin care lucrezi cu altii.
Oh, v-ati prins foarte multe in metodele terapeutice. Voi spuneti, „Ei bine, cineva mi-a dat acest program, aceasta modalitate de vindecare” iar apoi incercati sa o aplicati mental, punct cu punct si va auto-testati cat de bine puteti aplica acele puncte. Astfel va indepartati creativitatea. (rasete in timp ce Cauldre trece pe sub un difuzor) Imi place sa ajung in aceasta parte a camerei, insa Cauldre isi face griji in privinta difuzorului....
Asadar, mintea nu are abilitati creative, de nici un fel. Voua va place sa credeti ca are. Va place sa credeti ca incercarile voastre creative provin din creier, dar nu este asa. Unii dintre voi sunteti frustrati in privinta creativitatii voastre, a abilitatii de a va exprima sentimentele, deoarece inca provin de aici, de sus. In aceasta Energie Noua vom trece de asta. Privesc in viitor sa facem asta.

Mesagerii

Sa vorbim pentru un moment despre ce am mai vorbit, despre mesajele noastre. Mesajele noastre sunt vechi. Sunt stravechi, de fapt. Nu exista nici un lucru aici – acum – care sa fie nou. Tot ce v-a spus Tobias a mai fost spus inainte. Tot ce v-am spus eu a mai fost spus inainte. Doar ca a fost spus intr-un mod putin diferit, poate pentru a atrage atentia, poate pentru a-l face putin mai actual, dar totul a fost spus. Mesajele sunt stravechi.
Mesagerii sunt antici, iar voi sunteti mesageri. Desigur. De aceea stati aici, de aceea ascultati, deoarece sunteti mesageri.

Teoretic, da, oricine este un mesager, dar unii au o pregatire mult mai buna si o sansa mult mai buna de a fi mesager. Asadar, intr-un fel, voi sunteti speciali. Ati fost mesageri inca de la inceput –va este greu sa acceptati? Voi spuneti, „Cine eu? Adamus nu se uita la mine.” Dar sunteti. Voi ati fost mesageri inca de la inceput, sunteti primii care ati trecut prin Ordinul de Arc, prin trecerea sau portalul care ajunge pe Pamant, pentru a lua aceasta forma. Ati fost destul de intelepti, incat sa duceti intotdeauna mesajele cu voi.
Mesajul este simplu: Voi sunteti Dumnezeu, de asemenea. Acum, actionati ca atare! (unii rad)
Oh, mesajul poate fi spus in multe moduri. Poate ajunge foarte esoteric si filozofic. Ah, filozofia – este un alt lucru care provine doar din minte. Este deficitara… este atat de plictisitoare! Ati avut vreodata vreo filozofie care sa fie incantatoare? Eu nu am avut. N-am studiat nici macar putin din ce a fost. Filozofia este mentala, plictisitoare. Ea ii permite mintii sa se alerge de jur imprejur si cand oboseste, ea vine cu o noua filozofie.

Priviti-va pe voi – in cate grupui n-ati fost, cate incercari filozofice, cate aventuri esoterice ati avut? Unde v-au dus? Ei bine, intr-un loc potrivit – chiar aici – dar… dar…. Dar, ah, exista mult mai mult decat atat.
Asadar, dragi Shaumbra, unde eram? Vorbeam despre… ah, am patruns atat de mult in sentimentele voastre.
Asadar, voi sunteti mesagerii. Intotdeauna ati fost. Voi purtati, ati putea spune, o particula putin diferita de constiinta in voi, fata de alti oameni. Ei au potentialul de a face asta, dar majoritatea nu o fac din diverse motive. Ei nu vor sa aiba responsabilitatea de a fi mesageri, stiti, deoarece voi cunoasteti ce li se intampla mesagerilor! (Adamus si audienta rad) Ei ajung bogati si vestiti! Multi dintre ei nu simt asta, ei bine, deoarece nu este pasiunea sufletului lor. Majoritatea nu vor sa-si asume responsabilitatea de a fi mesageri. Dar, fiecare dintre voi de aici, oricine dintre voi care este atins de acest mesaj sau simte in acest mesaj, este mesager, intr-un fel sau altul.
Voi ati adus toate aceste informatii din trecut, pana in prezent. Ai avut vieti dupa vieti, Joyce, in care ai impartasit mesajul intr-o forma sau alta. Poate ca l-ai pus in cuvinte diferite, in cuvinte sacre, in ceremonii sacre, dar ai adus mesajul in trecut.
Asa ca, va spuneti, „Dar, mesajul nu este nou, cu adevarat.” Este corect. Este corect, deoarece oamenii si voi, nu l-ati inteles inca – si nu este deloc o critica. Ati vrut sa experimentati cum este sa intelegeti. Ati vrut, ca mesager (Adamus rade in timp ce sirena se aude in departare)... Cauldre m-a intrebat intr-o zi, „De ce se aud toate sirenele cand vorbesti tu, Adamus?” (rasete) N-ar trebui sa pui acele intrebari Cauldre, deoarece uite ce obtii.
Asadar, o parte din voi intelege cu siguranta mesajul, iar o parte din voi a ales sa nu-l inteleaga total, deoarece ati vrut sa reveniti adesea pe aceasta planeta, ca sa fiti mesageri. Sa fiti mesageri. Dar pe parcurs, uneori ati uitat ca sunteti mesagerul. Este un joc interesant.
Ati uitat, prin urmare, ce face un mesager intelept? Chemati cateva fantome sa va reaminteasca (rasete) iar faptul ca sunteti mesageri, este scris in ADN-ul vostru, Pete, profund in ADN-ul vostru. ADN-ul vostru este diferit fata de – in multe feluri – fata de cel al majoritatii oamenilor dinafara acestui grup. Nu inseamna ca este mai bine sau mai rau; doar este, deoarece profund in ADN-ul vostru exista pasiunea sau dorinta de a fi mesager.Mesagerii aduc in mod constant reamintiri pentru oameni. Reamintirea este foarte simpla: Voi proveniti din Unu; voi sunteti Dumnezeu, de asemenea; intotdeauna sunteti iubiti; nu este nevoie de iertare – acela a fost un mesaj ciudat, care a fost adus. Nu este nevoie sa iertati sau sa fiti iertat. Este o energie atat de veche! Este vorba, cu adevarat, doar despre acceptare si compasiune. Va voi tine o alta prelegere.
Asadar, dragilor, voi sunteti mesageri. Veniti din timpuri stravechi, voi toti – voi toti, intr-un fel sau altul – sa aduceti acest mesaj pe Pamant.
Aici este dilema, de aceea am adus aceasta discutie. In prezent, sunteti putin confuzi. Care este mesajul din prezent? Vom furniza acelasi mesaj pe care l-am oferit mereu? Inca din timpurile Lemuriei si Atlantisului mesajul a fost acelasi. A fost prezentat in mod diferit, a fost rostit putin diferit.
Voi spuneti, „Noi doar aducem acelasi mesaj?” iar o parte din voi este foarte obosita de el. O parte din voi spune, „Dar, am mai facut asta inainte. Am trecut inainte prin grupuri. Noi am, am… Adamus, am scris carti, am creat biserici, am incercat sa ducem mesajul peste tot, iar ei nu l-au ascultat.” In parte este adevarat. Unii dintre ei n-au ascultat, insa mare parte da. Si mare parte din ei simt nevoia sa-l auda de la tine, Maty, crezi sau nu, de la tine. Ei au nevoie sa-l auda prin propriile tale cuvinte, exprimat in modul tau propriu si de aceea, am vorbit despre voce, despre exprimare, deoarece ei au nevoie sa-l auda.
Aici este diferenta… pauza lunga, in timp ce luam ceva de baut. Mesajul din timpurile stravechi inca este acelasi, asa cum a fost intotdeauna. In cate moduri il puteti spune, canta sau picta? In oricate, iar o parte a frustrarii pe care o aveti la un nivel profund, nu este prea portivita. Nu simtiti ca este potrivit sa mai oferiti acelasi mesaj, deoarece ceva s-a schimbat. Ceva este diferit si voi aveti dreptate, in mod absolut. Astfel, multi dintre voi aveti o sovaiala in a iesi in fata, cu ceea ce aveti de oferit.
Nu vorbesc despre un mesaj important filozofic sau religios; lumea dispune de multe astfel de mesaje. Eu vorbesc despre – este greu de descris – un mesaj din inima voastra. Un mesaj din Eu Sunt. Un mesaj al iubirii de sine, oferit intr-un mod foarte simplu: Iubirea de sine.
Prin urmare, o parte din voi spune, „Dar cum? Nu mai simt ca este potrivit sa mai fiu mesager. Nu mai sunt sigur de ce anume sa fac.”
Din punct de vedere mental – iata ce faceti –voi spuneti, in mod mental, „Dar, trebuie sa slabesc. Trebuie sa incetez sa fumez. Trebuie sa studiez mai mult. Trebuie sa…” orice ar fi asta. Aveti toate acele scuze. Acesta este un proces mental. Ceea ce se intampla, cu adevarat, este un proces din inima. Voi stiti ca exista ceva diferit. Si – este foarte simplu – este Energia Noua. Deoarece mesajul se schimba odata cu Energia Noua, nu mai este acelasi mesaj. Nu mai este deloc, acelasi mesaj.
Voi trebuie sa auziti ceva diferit din interiorul vostru. Acum, ceilalti oameni au nevoie sa auda ceva diferit de la voi si despre asta vom vorbi astazi si la urmatoarele noastre intalniri.
Respirati profund si luati un moment sa simtiti in interiorul vostru, deoarece voi sunteti mesageri. Sunteti! De aceea va aflati aici.(pauza)
Veti ramane putin perplexi. „Ce inseamna asta? Ce anume voi face? Daca am fost mesager, de ce nu am avut un mesaj stralucit, sa-l impartasesc cu ceilalti?” Acest lucru urmeaza.Respirati profund!

Adevarata Voastra Voce

Unul dintre motivele pentru care v-am cerut in shoudul recent sa va recuperati vocea – adevarata voce – este acela ca veti avea nevoie de ea. Si nu este vorba doar despre voce, este vorba despre exprimarea voastra, fie ca este prin muzica, arta, scris sau vorbire, prin orice modalitate creativa pe care o alegeti. Veti avea nevoie de ea. O veti dori si de aceea va spun „aduceti inapoi acea voce”. Si poate parea o contradictie. Un moment va spun, „Aduceti vocea inapoi. vorbiti din interior. Nu prin vocea micuta, nu prin vocea mintii, ci prin cea din interior, cea profunda. Aduceti acea voce inapoi.” Dar, in urmatorul minut va spun „nu folositi cuvinte cand vorbiti cu mine.” Este aceasta o contradictie? Nu, cu siguranta nu este, Edith. In mod absolut nu este o contradictie. Permiteti-mi sa va explic.
Cand continuati fara cuvinte in comunicare cu oricare dintre noi, cand nu definiti asta in engleza, in germana sau romana, in timp ce treceti dincolo de nevoia de a folosi cuvinte, este momentul in care va veti descoperi dincolo de minte. Va va pune in legatura cu o minunata parte din voi, care va sfida explicatiile. Veti invata cum sa comunicati din nou, cu adevarat, cu fiecare parte din voi.
Facand asta, veti reveni la adevarata voce a spiritului vostru. Cand veti face asta, cand veti reveni la adevarata voce interioara – nu vocea sonora, ci vocea interioara – aceasta va schimba vocea fizica. Va schimba modul in care energiile vor iesi la suprafata sau vor trece prin voi. Vedeti voi, cand vorbiti in prezent, as spune ca in general, toti comunicati de aici (arata capul). Cand vorbiti are loc un proces mental, prin care puneti totul in cuvinte. Dar cand vorbiti din sinele spirit, provine de aici (arata inima). Nu trebuie sa mergeti aici (capul), iar mintea nu va fi geloasa; are destule lucruri de facut. Nu mai este necesar sa provina de aici, ci de aici (inima), apoi aceasta comunicare va iesi direct prin gura voastra. Va ocoli mintea.
Din nou, mintii nu-i pasa. Dar, comunicarea ocoleste mintea, asa incat atunci cand cuvantul iese din gura voastra, cand o propozitie sau intreaga poveste iese din gura voastra, nu mai este vorba doar despre cuvinte. Este energie, sentiment, constiinta, iubire, compasiune. Este Eu Sunt care vine si se exprima prin voi.
Prin urmare, nu mai conteaza cat de elocvente sunt cuvintele, cat de extins este vocabularul. Nu mai conteaza cum puneti cuvintele intr-o propozitie. Devine o exprimare completa, iar oamenii care sunt in preajma vor simti imediat ceva diferit, ceva care provine de la voi. Ei nu vor mai adormi niciodata cand veti vorbi. (rade) Nu vor mai… nu mai sunt angajati in ce vor spune dupa, deoarece ei va simt. Nu se afla intr-o comunicare de la mental la mental, asa cum sunt comunicarile interumane in prezent.

Imediat, Diane, imediat, va fi un nou timp de comunicare, asa cum facem noi acum. Oh, voi auziti cuvinte, este un fel de a va scufunda in acestea, dar nu mai este lucrul cel mai important, deoarece exista altceva foarte intim, care se petrece intr-un mod minunat, intre voi si mine. (mainile lui Adamus sunt pe umerii Dianei)
Este purtat de voce, dar provine din fiecare parte a corpului lui Cauldre, din fiecare parte a mea, inspre voi. Astfel, devine foarte angajant, foarte compasionat si devine o comunicare de la suflet-la-suflet si nu de la minte-la-minte. Spre asta ne indreptam.
Sper ca acest lucru are sens.
Nu, de fapt, sper sa nu aiba sens (rasete), deoarece poate ca asta veti intelege.
Asa ca, sa respiram profund, deoarece voi sunteti, voi ati fost mesagerii.

Eu patrund in zona Energiei foarte Noi, acum. O Energie foarte Noua.

De Unde Provine Energia

Permiteti-mi sa revedem putin din ce am discutat in ultima noastra sesiune. Am vorbit despre lucrurile de baza. Acestea sunt lucrurile de baza. Va voi cere – acordati atentie cursului – insa permiteti fiecarei parti din voi sa fie atenta. Nu incercati sa disecati acest lucru prin minte. Fiti atenti cu fiecare parte a fiintei voastre. Va voi duce la un alt nivel.Asada, am vorbit in ultima sesiune…. (Adamus deseneaza un punct cu un cerc in jur)…. si sper ca Linda este de acord cu desenul nostru.
LINDA: Totul este in regula.
ADAMUS: Pana ajungem la scris si apoi…
LINDA: Nu este vorba despre anatomie, nu-i asa?
ADAMUS: Acesta sunteti voi. Acesta sunteti voi, asa cum am vorbit inainte. Este un cerc cu un punct in interior, este un simbol antic foarte simplu, deoarece el arata ca veniti din Tot Ce A Fost – care nu mai exista si care s-a schimbat. Voi proveniti din Tot Ce A Fost. Ati plecat din Tot Ce A Fost. V-ati dezvoltat propria identitate unica, expresia sufletului vostru. Asadar, acesta sunteti voi.
Este constiinta. Voi sunteti contiinta. Intr-un mod foarte unic constiinta voastra atrage energie – energie neutra – asa ca scriu aici „energie neutra”. (Adamus aduaga NE pe desen)

Image Hosting by PictureTrail.com


Intrebarea este de unde provine acea energie? Spiritul nu este energie. Spiritul a fost – inca este – constiinta absoluta.

SHAUMBRA: De la noi.

ADAMUS: Da, de la noi – de la voi – de la noi. Cum vine asta? Doar statea acolo? Nu, deoarece acolo era un vid enorm. Un pucru important de reamintit aici… este vorba despre fizica lui Adamus, care nu este in acord cu fizica stiintifica. Am avut problemele mele cu alti in trecut, in aceasta privinta. Am fost scos din oras, de cateva ori.
Asadar, intrebarea este de unde provine, in primul rand? Buna intrebare.
Cand ati parasit taramul de Acasa – voi plasa Acasa intr-un nor mare, aici sus. Ati parasit taramul de Acasa, iar propria voastra identitate unica, propria voastra constiinta – unul din primele lucruri pe care le-ati facut a fost sa va separati, desigur, de Acasa. Asadar voi… va prezinta asta ca o cale de a o descrie – dar exista multe cai – insa in esenta, v-ati separat de Spirit. A avut loc separarea originala, sigiliul original. Asa ca v-ati separat de Spirit, v-ati desprins.

Apoi, ati creat ceea ce urma sa fie, ati putea spune, aspectul masculin/feminin al vostru, lumina si intunericul, partea interioara si cea exterioara. Ati creat separarea voastra pe cai diferite. (Adamus deseneaza un triunghi cu varful in jos si unul cu varful in sus, primul deasupra celuilalt)


Image Hosting by PictureTrail.com

A fost un lucru stralucit, deoarece separarea, diversitatea, diviziunea v-a permis sa va vedeti, sa va cunoasteti, toate ca raspuns la intrebarile pe care vi le-ati pus– probabil pe care n-ar fi trebuit sa le puneti – „Cine sunt eu? Cine sunt eu? Unde sunt? De ce sunt?” Toate aceste intrebari ale starii de constiinta v-au facut sa va separati. Acum, aveati yin si yang. Aveati mama si tatal, lumina si intunericul. Aveati toate aceste dualitati in voi.

Cand a aparut momentul separarii si in acea zi a aparut un moment al separarii, intr-un mod cosmic, a creat dorinta de a va intoarce, dorinta de a va integra inapoi, dorinta de a deveni intreg, din nou. Si asta a creat energia.Aceasta dorinta, da, de a va experimenta ca masculin/feminin, lumina si intuneric, spirit/uman, dorinta de a experimenta dualitatea, de a ajunge sa va cunoasteti este grozava, dar exista o dorinta si o pasiune si mai mare, care se numeste „A reveni sa fiti impreuna. A fi unul, din nou. Infuzarea sau fuzionarea inapoi in cine sunt.” (vorbeste accentuand) deoarece nu puteti continua… sunt putin pasionat in aceasta privinta, deoarece, adevarul este ca nu multi oamenii de pe Pamant ar asculta acestea si sa le si inteleaga. Par simple pentru voi. Par foarte simple, dar am vorbit altui grup, altor indivizi – si n-au inteles. Si este in regula, deoarece acolo se afla ei, in acest moment. Nu inteleg. Asa ca, este incitant.
Aceasta iluzie a separarii – este un factor important; iluzia separarii – a creat o energie atat de intensa, acolo unde exista doar constiinta, a creat energia ca sa va readuca Acasa. Iata cat de straluciti sunteti! V-ati fi separat fara sa va oferiti instrumentul prin care sa reveniti inapoi, la un loc? V-ati fi separat si ati fi spus, „Poate ma voi pierde pentru totdeauna.” Nu cred. Nu cred. Stiu ca nu.Asadar, de acolo provine energia. Spiritul, in esenta, nu stia ce este energia. Nu avea idee. N-a auzit niciodata de energie. Doar cand ati plecat voi de Acasa, ati creat si v-ati preluat propria identitate separata, suveranitatea voastra, cand ati plecat sa va experimentati prin dinamica dualitatii sau a separarii, asta a creat energia. Asta a creat energia si ea este cea cu care ati lucrat de atunci inainte.

Crearea Realitatii

Asadar…. uau! Acum… iata-ne aici, ca fiinte constiente, atragand energia in realitatea noastra.

Voi atrageti acea energie, asa cum ati vazut in desenul nostru, luna trecuta. (Adamus trece la o pagina noua si deseneaza un punct, inconjurat de un cerc cu sageti orientate spre el)Voi o atrageti. Exista o lege a atractiei, dar fiti atenti, deoarece legea atractiei, asa cum o inteleg majoritatea oamenilor in prezent, este foarte mentala. Este foarte mentala. Este foarte mentala. Adevarata lege a atractiei si abilitatea de a va crea realitatea, a manifesta provin din pasiune si dorinta. Care sunt pasiunile si dorintele esentiale pentru oricare fiinta suflet? Tic tac, tic-tac!

Image Hosting by PictureTrail.comSHAUMBRA DIN AUDIENTA: Sa stie cine este.

ADAMUS: Sa reveniti la voi, mai devreme sau mai tarziu. Niciodata nu veti pierde conexiunea. Niciodata nu o veti pierde. Stiu ca unii v-ati facut griji – sau va faceti griji – „Ce-ar fi daca ma pierd?” Cu siguranta, nu puteti. Voi puteti continua ceea ce pare sa fie iluzia unei fiinte pierdute pentru eternitate, dar niciodata nu va puteti pierde conexiunea cu voi insiva, cu reintoarcerea.
Asadar, dorinta, pasiunea sufletului este sa se cunoasca, sa se exprime, sa revina la el insusi si sa evolueze intr-o constiinta si o realitate necunoscuta de Sine, pana in acest punct. Acelea sunt pasiuni.

Daca doriti sa observati fortele conducatoare din viata voastra, iar eu stiu ca multi sunteti confuzi, „Ei bine, cum de nu pot crea sau manifesta ceea ce vreau?” Ei bine, voi puteti, in mod absolut. Puteti, in mod absolut, nu exista nici o indoiala in aceasta privinta. Voi spuneti, „Dar, Adamus, este o porcarie.” (rasete). Da, este. Este si de aceea va aflati aici (rasete), deoarece nu mai trebuie ca acelea sa va suga energia. Aveti nevoie de ea pentru a va exprima energia voastra si de aceea va aflati aici.

Prin urmare, pasiunea sufletului! Simtiti pentru o clipa, pasiunea sufletului vostru! ....(pauza)

Aceasta este ceea ce va determina realitatea voastra. Poate fi formulata in multe moduri; eu v-am oferit patru exprimari de baza ale pasiunii si dorintei sufletului. Poate fi exprimat in multe moduri, dar este vorba despre a se cunoaste, a se exprima, a se aduce la un loc, din nou si de a trece la nivele neatinse niciodata inainte. Unii dintre voi puteti numi asta Cercul Trei, suveranitatea. Da, da printr-o rasucire, iar aceasta este Energia Noua.
Apropo, va reamintiti de Tobias vorbind despre reintoarcerea Maestrilor? Sunt sute si sute de Maestri inapoi pe Pamant acum, au luat forma fizica si devin foarte conectati cu fiecare dintre voi. Daca stati pe scaune aici si spuneti, „Da, dar eu sunt nou aici. Adamus nu vorbeste cu mine.” Oh, da, vorbesc cu tine. Daca stati aici si spuneti, „Dar eu nu sunt unul dintre Shaumbra intreprinzatori. Eu vin din urma.” Nu, nu este asa. Ma adresez fiecaruia dintre voi. Fiecaruia! Asa ca…

Acum, acelea sunt lucrurile care creaza realitatea in viata voastra si cele ce determina anumite lucruri sa se manifeste. Ma intorc la discutia avuta saptamana trecuta, la celebrarea Anului Nou, iar una dintre dragii de Shaumbra a venit in fata. Ei bine, i-am comandat sa vina in fata; voia sa stea pe scaun. Dar problema era, „Adamus, ce este in neregula in viata mea? Mi-am pierdut serviciul. Mi-am pierdut relatia, copiii, valoarea de sine, relatia cu altii, cariera. Totul s-a dus. Ce este gresit? Nimic. Nimic.

Daca faceti un pas in spate si priviti pasiunea si dorinta sufletului sau ce anume creaza cu adevarat realitatea voastra, acelea nu sunt lucrurile la care va ganditi voi. Nu sunt acele lucruri. Ceea ce creaza realitatea sunt acele miscari profunde, interioare ale energiei si in cazul lui Jennifer – stiu ca nu te deranjeaza ca iti mentionez numele… ei bine, prea tarziu, daca te deranjeaza (rasete) – dar in cazul ei, problema a fost ca trebuit sa curete totul – ea a gandit ca trebuie sa curete totul din viata ei, sa indeparteze totul, sa treaca peste starea ei umana din viata ei. Ea a fost prinsa in acea capcana inainte, in alte timpuri, in alte vieti, aceea de a acumula prea mult – prea multa putere, prea multi bani, prea multe relatii – si si-a spus, „Niciodata!” Asa sa fie. Si-a pastrat frumusetea, deoarece este o reamintire ca esta Dumnezeu, de asemenea, dar a fost la limita de a o pierde si asta, deoarece a simtit ca chiar si asta ar putea fi ultimul lucru care ar sta in calea descoperirii reale a acestor lucruri, a pasiunilor reale ale sufletului.

Shaumbra, nu este necesar sa faceti una ca asta. Nu trebuie, iar unii dintre voi ati ajuns la extreme, in ce priveste cum sa evoluati. Ati trecut prin extreme, gandind ca starea umana nu este o parte din starea spirituala si nu este adevarat, deloc. Ele… voi merge aici in fata sa fac aceasta declaratie. (Adamus revine in fata camerei)

Cand aduceti la un loc masculinul si femininul, lumina si intunericul, cand reveniti la voi insiva, datorita acestui flux imens de energie, voi aduceti starea umana impreuna cu spiritul vostru. Aceasta a fost dualitatea pe care v-ati permis sa o experimentati, ca lumina si intuneric, ca masculin/feminin. Nu va distrugeti starea voastra de om, pentru a intra in starea de spirit; voi le aduceti impreuna. Ele vor, pur si simplu, sa ajunga impreuna. Sunt parti din voi, poate ca nu credeti, dar ele vor sa ajunga sa fie impreuna.

Aici avem cazul lui Jennifer, care de fapt este un creator stralucit, care a scos totul din viata ei si apoi vine aici in fata si spune, „Ce gresesc?” Absolut nimic! Ai creat un gen de vid pentru tine. Ai depasit zgomotul, zarva si orice altceva, ca sa poti avea acest timp cu tine, ceea ce poate fi cel mai inspaimantator lucru dintre toate – fiind nevoita sa ai timp cu tine; fiind nevoita sa te privesti, nu pentru ca ai facut ceva rau, ci trebuind sa… ei bine, sa devii cerc plin si o parte din tine a realizat asta. Jocul s-a terminat. Jocul s-a incheiat. Urmarirea s-a terminat.

Este infricosator, deoarece o parte din tine spune, „Ei bine, ce urmeaza? Ce se va intampla?” O parte din tine spune, „De fapt, m-am simtit confortabil in unele din caile umane vechi.” Dar, fiecare dintre voi… voi intra in asta putin, insa voi atrageti energia de aici, pentru a manifesta si am desenat asta prin aceste linii ondulate, care apar inainte.Aici avem realitatea voastra fizica – il voi numi Pamantul (Adamus continua sa deseneze) si realitata voastra fizica aici – iar voi incercati sa manifestati si va luptati cu asta, in prezent. Exista o multime de alte lucruri, asa cum am spus in ultima noastra sesiune, care interfera in aceasta etapa. Mai intai, uneori creatiile, manifestarile voastre, nu ajung niciodata in aceasta realitate. Niciodata nu ajung pe Pamant. Ele se afla altundeva aici (aratand un spatiu gol) si noi ne vom focaliza pe modul prin care sa le aducem aici (Pamantul), daca asta este ceea ce alegeti, cu adevarat.


Image Hosting by PictureTrail.com


Exista multa confuzie legata de cum sa faceti sa se intample, despre ce determina creatia. Roger, ce determina realitatea ta?

ROGER: Emotia.

ADAMUS: Emotia, da. Ma bucur ca nu ai spus „Gandurile mele”.
Acum – si putem intra intr-o discutie foarte lunga – insa unii spuneti, „Da, dar nu gandurile creaza realitatea?” Nu foarte bine. Nu foarte bine.
Ati ajuns, unii dintre voi sa va temeti foarte mult de gandurile voastre, sunteti infricosati sa ganditi, deoarece va temeti ca… Sa ne gandim putin, sa ne gandim la cancer. Voi nu vreti! Nu, deoarece ati putea sa-l manifestati. Ei bine, daca sunteti atat de puternici, de ce nu va ganditi la un milion de dolari si sa-l manifestati?? (hohote de ras) Voi manifestati doar lucrurile negatice? Nu, nu, nu.

Gandurile, in general, nu sunt foarte… Mintea este foarte – cuvantele lui Cauldre – mintea este o cale inferioara de a crea realitatea. Nu o realizeaza foarte bine. Toti ati urmat acele cursuri de control mental. Haideti! Ati urmat cursuri despre afirmatii, despre focalizarea energiilor – toate sunt mentale. Toate sunt mentale si poate unii nu sunteti de acord, in mare parte, dar acest dezacord este tot mental. (rasete) A fi in mare dezacord cu mine nu este, in general, o chestiune in care sa aveti sorti de castig. (rasete)

Asadar, voi ati urmat cursuri despre gandire. Ati citit mult despre lucruri, precum legile atractiei. Da, legile atractiei sunt reale cand voi sunteti reali. Dar, adesea, cei care folosesc acele principii sunt in gandire/mental.

Gandurile… nu exista creativitate prin minte. Nici vorba! Creativitatea nu provine din minte. Mintea nu a fost niciodata programata , alcatuita sau proiectata de voi sa fie creativa, asa ca nu provine din minte.

De Unde Provine Creativitatea

Sunt multe discutii, „Ei bine, atunci ce creaza realitatea?” Ei bine, asa cum am mentionat inainte, fortele directoare sun dorinta si pasiunea… (Adamus scrie) SHAUMBRA: Simplitatea.

ADAMUS: …bucuria si simplitatea.

LINDA: Multumesc.

Image Hosting by PictureTrail.comADAMUS: Aceste lucruri creaza… ele va creaza realitatea, dar voi doar ca nu sunteti constienti de ele. Acestea sunt adevaratele elemente stimulatoare sau cele care alcatuiesc adevarata dinamica din spatele crearii realitatii voastre.

As dori sa va cer, daca puteti deschide usa din spate. Devine putin sufocant aici, iar voi veti lesina in doar un minut, asa ca, sa luam putin aer proaspat.

Falsele elemente stimulatoare, falsa dinamica, in care intra foarte multi oameni – ei bine, este locul in care deveniti confuzi. Cei care nu lucreaza in prezent sunt fortati… (se adreseaza Lindei care scrie) Scrie „false”….

LINDA: Unde vrei sa fie?

ADAMUS: Chiar aici. Fals…

LINDA: Forta.

ADAMUS: Forta …. falsa.

LINDA: Falsa.

SHAUMBRA: Iar prima este forta.

ADAMUS: Asadar, voi aveti acesti stimulatori falsi care, din nou, provin din minte, nu din adevarata inima. Si acestia sunt forta, puterea si a depune efort. A depune efort. (a se vedea imaginea de mai sus)

Fiecare dintre voi poate recunoaste asta, deoarece ati petrecut timp – sau poate inca petreceti – facand asta, folosind forta sa creati realitatea, folosind puterea sa va mentineti identitatea pentru a crea realitatea, depunand efort – ceea ce reprezinta un mare strat hipnotic si un vechi sistem de credinta – a depune efort.

Din nou, noi vorbim de la toate nivelele tot timpul si inca exista o parte a starii voastre umane, care crede ca trebuie sa depuna efort pentru a realiza ceva. La sfarsitul zilei va priviti si spuneti, „Cat efort am depus?” Si astfel, va oferiti o mica evaluare – a fost o zi buna, a fost o zi proasta – pe baza efortului depus. Asta ar fi asemanator cu a intreba hamsterul de pe roata „Cate mile ai parcurs astazi?” Niciuna. Niciuna.

Prin urmare, acestea sunt cai vechi, cai foarte vechi de a crea realitatea si nu mai functioneaza foarte bine, deoarece sunt mentale, deoarece nu contin dorinta, pasiune, bucurie; deoarece nu va aduce inapoi, la un loc; deoarece nu va permite adevarata exprimare si expansiune. Acelea sunt cai ale energiei vechi. (incercari ale Lindei sa-i dea carioca) Doar imi place sa tin ceva in mana.

Asadar, ne aflam aici incercand sa manifestam, incercand sa aducem lucrurile aici. Va aflati aici pe Pamant ca om (audienta rade in timp ce Adamus deseneaza punctul cu cercul in jur si sagetile, dar de aceasta data seamana cu un om) incercand sa aduceti energiile in realitatea voastra sa induca, sa creeze si sa manifeste ceea ce alegeti.


Image Hosting by PictureTrail.com

Nu functioneaza prea bine, deoarece sunteti focalizati aici sus (aratand capul) – eu vorbesc despre toti oamenii acum, deoarece oamenii s-au focalizat aici sus – din diferite motive. Unul despre care am vorbit saptamana trecuta este hipnoza masiva. Hipnoza masiva. Ea continua de cand pot eu sa-mi reamintesc, intr-o masura sau alta. Originea sa se afla in timpul Atlantisului, prin schimbarea mintii, prin incercarea de a standardiza mintea, insa asta a ajuns in alte zone negative.

Acest lucru a permis mintii umane, care de fapt, initial era ceea ce ati numi slujitoarea sufletului – iar serviciul este un lucru foarte bun, desigur – deoarece mintea era in serviciul divinitatii din interior. Prin schimbarea mintii, in esenta, s-a separat mintea de divinul interior. Inainte nu exista o separare, cu adevarat. Dar, asta a determinat separarea si aparitia abilitatii de a ignora divinitatea, desi aceasta era chiar acolo, pentru a va privi doar ca fiinta umana, desi divinitatea voastra era chiar aici. Dar aceasta activitate din Atlantis a explodat si a creat iluzia superioritatii mintii, fata de spirit. A creat acest fenomen straniu, numit Cautarea. As dori sa notezi asta. (se adreseaza Lindei)

Acest lucru nu s-a petrecut in totalitate intr-o zi; s-a petrecut pe durata a sute de mii de ani in Atlantis – dar prin activitatea exercitata asupra mintii s-a creat ceva denumit „Sa cautam Spiritul. Sa-l cautam pe Dumnezeu sau raspunsul sau orice altceva” iar aceasta cautare a fost programata in minte, a fost programata, asa cum ati programa un computer sa faca anumite lucruri. A fost programata sa caute in mod constant, desi acestea erau chiar acolo. Intotdeauna au fost, intotdeauna vor fi.

Asta a determinta ca mintea sa fie accesibila energiilor exterioare. Initial, proiectarea mintii de catre ingeri a fost facuta in asa fel, incat mintea sa fie suverana, unica si impenetrabila, la fel ca si sufletul. Slava Domnului ca nu ati mesterit si sufletul. El este impenetrabil pentru fortele exterioare. Cu alte cuvinte, nu poate fi luat niciodata in stapanire. Nu poate fi furat de la voi. Voi sunteti singurii care puteti ascunde sufletul vostru de voi.

Dar oricum, noi avem… mintea a devenit accesibila. Cu alte cuvinte, influentabila – subiectul influentei. S-a intamplat asta de cat de mult timp pot eu sa-mi amintesc.

Asadar, aveti potentiale masive ale straturilor hipnotice. Lumea este plina de ele, unele deliberate si rautacioase, intentionate; unele „doar pentru ca” – cineva incearca sa va vanda ceva, membrii de familie incearca sa va mentina in retea, asa cum imi place sa o numesc, reteaua karmica ancestrala. Este dificil sa pierzi pe cineva din formatul ancestral. Vedeti voi, toti calatoriti impreuna in grupuri; cand cineva pleaca, este perceput ca un atac sau o insulta de ceilalti din grup. Nu le place sa va vada ca plecati. Vreti sa-i intelegeti cu adevarat pe oamenii din jurul vostru – rudele, cei cu care ati calatorit timp de eoni? Plecati! Plecati!

Pot prevedea titlurile – „Un Cult Spune Fiecaruia din Grup sa-si Paraseasca Familia”. Absolut. (rasete in timp ce Linda face o grimasa de indoiala) Deoarece tu nu vei face…

LINDA: Nici macar sa nu spui acel cuvant. Va aparea in cautari apoi.

ADAMUS: Desigur! Desigur – si noi avem nevoie de PR (publicitate). Avem nevoie sa ne punem energiile in miscare. Au fost ascunse de prea mult timp. (ea inca faca acea fata). Aveti incredere in voi.Asadar, da, parasirea familiei voastre. Acum, nu spun sa va faceti bagajele si sa va parasiti copiii, lasandu-i fara mancare la cina. Ceea ce spun este sa va deconectati de ei, deoarece nu-i puteti iubi in acest mod, asa cum i-ati putea iubi, cand v-ati elibera vechile legaturi.

Nu spun sa fugiti de acasa; eu spun sa stati acolo, dar eliberati vechile identitati. Ati uitat cine sunt ei. Ati uitat de ce ati venit impreuna cu ei, in primul rand, de ce ati ales o calatorie de o mie de vieti alaturi de ei. Ati ajuns sa va simtiti atat de confortabil cu ei, sa va complaceti, incat ii priviti ca membri de familie. Ii priviti ca pe bucata de branza karmica (rasete), iar ei nu sunt asta. Ei sunt mult mai grandiosi si gloriosi. Doar imaginati-va ca exista un cordon care ne leaga, deoarece am avut multe, multe vieti impreuna si acum suntem obisnuiti cu acel tipar. Cand eliberati acel cordon, va privesc ca ce sunteti, cu adevarat, nu ca membri de familie, asa cum credeam ca sunteti.

Asa ca, stiu ca Linda devine putin nervoasa, dar de fapt, majoritatea oamenilor ar intelege acest lucru la un anumit nivel.

LINDA: Eu inteleg pentru mine. Doar ca nu imi plac titlurile mari (de la stiri).

ADAMUS: Ar trebui sa te obisnuiesti cu ele. (rasete)

LINDA: Oh!

ADAMUS: Asadar… asadar, dragi Shaumbra, sa revenim – am deviat de la subiect.Asadar, influentele hipnotice – am vorbit despre acestea la intalnirea noastra recenta de Anul Nou – despre infuentele masive care exista in lumea intreaga si ca acestea va avecteaza pe voi. Ele inca sunt o parte din motivul datorita caruia voi acceptati anumite realitati. Interesant este ca intr-o clipa… voi le puteti elibera intr-o clipa, facand o alegere simpla. Puteti face alegerea de a nu mai permite ca influentele expterioare, hipnotice sa va mai conduca, sa va dicteze sau sa va controleze viata.

Dar, asteptati! Inainte de a face acea alegere, inainte de a respira profund, la ce veti renunta? Aproape la tot! Ca sa spun asa, veti renunta la o multime, deoarece a fost dragut sa va aflati in modul program – in programul altcuiva, nu in al vostru. A fost confortabil sa nu va asumati multe responsabilitati in viata voastra. Ea doar se intampla. Care este expresia pe care o folosesc oamenii?

SHAUMBRA: Se petrec rahaturi.

ADAMUS: Bine. Da, asa este.

LINDA: Edith? Astepta, asteapta. Care a fost expresia?

ADAMUS: Se intampla rahaturi.

LINDA: Ohhh!

ADAMUS: Si aceasta este, cred, o cale contemporana de a spune ca destinul se afla inaintea mea, asa ca voi merge pe acea cale. Se intampla rahaturi (rasete), desi nu exista doar o cale a destinului; exista multe cai. Ar trebui sa va asumati responsabilitatea de a spune ca destinul nu exista. Ar trebui sa va asumati responsabilitatea de a alege, din nou, alegand lucrurile din viata voastra. Ar trebui sa va asumati responsabilitatea criticii ce provine de la altii, deoarece ei vor spune - „De ce nu faci asta in acest fel?” - familia va va intreba ce este in neregula cu voi, colegii care va vor evalua. Voi stiti ca uneori este mai usor sa ramaneti in cutie si doar sa mergeti dusi de val.

Prin urmare, am sa va provoc pe multi dintre voi – nu pe toti, ci pe majoritatea – spunand ca v-ati lenevit. Voi ati stiut, chiar inainte de a vorbi astazi, ca va trebui sa faceti o alegere sa iesiti de sub influenta hipnozei, a constiintei de masa. Ati stiut asta de ani de zile, dar nu ati facut nimic, nu-i asa? Deoarece, inainte de toate, v-ati gandit la asta prea mult. Ati evalut-o. Ati incercat sa o disecati si apoi nimic. Ati incercat sa spuneti, „Ei bine, ce este hipnoza? Cat de mult ma afecteaza? Daca o eliberez, ce se va intampla? Cu ce va fi inlocuita?” Vedeti? Ati ajuns mentali. Ati uitat de ea.

Asa ca, n-ati facut nimic, iata-va aici, eu sunt aici, din nou, un mesager reamintind mesagerilor. Iar voi nu mai trebuie sa o suportati. Puteti face o alegere astazi – inainte de a iesi pe usa, inainte de a inchide computerele – ca nu o veti mai accepta. Si stiti ceva? Datorita faptului ca alegerea va proveni, in general, dintr-un loc al alinierii cu dorinta si pasiunea sufletului, cu bucuria si simplitatea, ea se va manifesta.

Voi va reechilibrati, va reajustati constiinta; astfel, atrageti energii de sustinere total diferite pentru a va crea realitatea si nu mai sunteti subiectul influentei exercitate de hipnoza. Sunteti liberi. A fi liberi este putin infricosator. Intrebati pe oricine care a stat 25 de ani in inchisoare. Poate fi infricosator.Asadar, dragi, dragi Shaumbra, voi va creati realitatea.

Ce Anume Va Doriti?

Spune-mi, Kathleen, ce vrei? Ce anume vrei tu?

KATHLEEN: Sa ma exprim cu bucurie.

ADAMUS: Sa te exprimi cu bucurie. Okay, minunat! Lex, tu ce vrei?

LEX: In acest moment nimic.

ADAMUS: Asta vei obtine. (rasete) Nu este prea rau. Nu este prea rau. Deb… Deb Phenicie, tu ce vrei? Ce anume vrei?

DEB: Claritate.

ADAMUS: Claritate. Okay. Vom nota aceste lucruri pentru audienta care priveste. Vrem claritate. Nu vrem nimic. Vrem exprimare cu bucurie? Este corect, Kathleen?

KATHLEEN: Da.

ADAMUS: Expresie plina de bucurie. Iar eu voi pune… Cauldre imi ofera… da, okay, voi adauga WTF („Pentru Ce Este Asta?” – in eng. „What’s That For?”), in spatele acesteia. Aveti rabdare o clipa!

LINDA: Uh, da.

ADAMUS: Prin urmare… Sart, tu ce vrei?

SART: Hello! As dori o masina noua, chiar acum. Poate chiar sapte. (rasete)

ADAMUS: O masina noua. O masina noua, chiar sapte. Eu doar as vrea… voi lua un moment aici, sa intre alergand compatimirea Shaumbrei in viata ta. (hohote de ras)

Asadar… okay, este suficient pentru moment. Opinia mea este ca tu Kathleen, nu vrei cu adevarat exprimare cu bucurie. Opinia mea Lex, este ca nu vrei nimic, cu adevarat. Opinia mea Deb, este ca e fapt nu vrei claritate. Nu vrei. Iar tu Sart, nu vrei o masina noua. (rasete si audienta aplauda)

Iar eu spun asta… si ma bucur ca ne putem distra impreuna, dar spun asta, deoarece vreu ca astazi fiecare dintre voi – astazi, nu maine, ci astazi – sa constientizati, ce vreti? Ce vrei Ralph?

RALPH: O viata noua.

ADAMUS: O viata noua. Fii atent la ce anume ceri. Eu as imbunatati spunand o viata noua in acelasi…

RALPH: corp.

ADAMUS: … realitate fizica (Adamus rade), deoarece eu spun ca se va manifesta, Ralph si…Dar, opinia mea este ca nu, nu vrei claritate. Tu, cu adevarat, nu vrei nimicul. De fapt, tu si cu mine discutam mult si stiu ca ai o lista mai lunga, decat a altcuiva. Si exprimarea cu bucurie… nu stiu. Nu prea cred. Stiti de ce? Deoarece daca ati fi vrut cu adevarat, aceste lucruri, le-ati fi avut. Le-ati avea chiar acum.

Voi practicati masturbarea mentala sau ceea ce ati numi, daca nu va deranjeaza sa folosesc cateva cuvinte vulgare, va cacati pe voi. Tu spui ca vrei o viata noua. Nu, nu vrei, altfel ai avea-o, Ralph. Altfel ai avea-o. Tu o visezi, ai un vis seducator. Dar, daca ai fi dorit-o cu adevarat, ai avea-o.

Cei dintre voi care spuneti ca vreti iluminarea, ts, ts, ts! (exprima dezamagirea) Simt putina mila pentru voi, cautatorii iluminarii, deoarece sunteti atat de vulnerabili la programare. Cautarea. De cat timp cautati iluminarea si de cat timp se afla in fata voastra? Dar voi o cautati. Asadar, nu, nu vrei asta, cu adevarat; iti place sa visezi la asta. Iti place sa te seduci. Iti place sa fii sedus. Tu joci un joc, Deb, ca si voi ceilalti.

(Adamus se adreseaza lui Deb, cu care a vorbit si la evenimentul Anului Nou)

Am avut o discutie. Am avut o discutie foarte importanta si a urmat o saptamana interesanta de atunci, pentru amandoi. Te-ai suparat pe mine recent, in multe ocazii, dar se trezeste ceva in tine, Deb si te face sa spui „Eu Sunt Cel Ce Sunt”! Si nu provine doar din cap, nu este rostit doar mecanic, ci te face sa privesti jocurile pe care le joaca oamenii. Trebui sa le observi pe ale tale, mai intai. Si ca urmare, draga Deb, jocurile – vei fi un consilier, un invatator, un lector stralucit, in privinta jocurilor pe care le joaca oamenii. Toti joaca jocuri. Toti joaca, nu esti singura. Tu esti una care incearca sa iasa din ele. Unde se opreste caruselul? Unde se opresc jocurile? Te onorez pentru ca te-ai ridicat in picioare. O parte din tine spune, „Destul!” O alta parte din tine spune, „Dar, a fost foarte distractiv. Foarte distractiv.”

Daca voiai cu adevarat – si vorbesc despre sanatatea ta; vorbesc cu cei dintre voi care va ofiliti in urmatorul taram si spuneti,”Oh, trebuie ca sunt diferit, deoarece vreau sa traiesc, cu adevarat.” Nu, nu vreti, altfel ati trai. Declaratie dura, puternica si foarte adevarata, deoarece voi sunteti creatori si daca ati dori cu adevarat, s-ar realiza. Si ca voi sa dati vina pe oricine, pe orice – de la apa pe care o beti, de la aerul pe care-l respirati, la gandurile care sunt toxice in fiinta voastra – ca voi sa dati vine pe altcineva, este o miniuna, este un lucru fals. Daca ai fi vrut cu adevarat, Bonnie, ai fi avut. Ai fi avut. Si voi toti – ati fi avut. (pauza)....

Asa ca, nu-mi mai spuneti mie, atunci cand purtam lungi, lungi discutii, ca vreti ceva; spuneti-mi cum veti manifesta asta. Spuneti-mi cum veti face sa fie real. Spuneti-mi cum se potriveste cu dorinta, cu pasiunea, cu bucuria si simplitatea. Va voi sustine. Noi va vom sustine si se va intampla. Se va intampla.
Eu aduc toate acestea in discutie… cum stam cu timpul?

LINDA: Este doar 4:20. Poti vorbi inca 40 de minute, inainte ca cineva sa inceapa sa tipe.

ADAMUS: Nu stiu daca vom avea nevoie de atat de mult. Dar, va spun toate acestea, deoarece se intampla un fenomen interesant, acum. As putea primi mingile mele, te rog? (rasete)

LINDA: (razand) Pe ambele?

ADAMUS: Acum, doar una.

LINDA: Ti-o dau tie?

ADAMUS: Da. I-am cerut Lindei sa…

LINDA: Imi ceri sa-ti dau mingile?

ADAMUS: Ieri – i-am cerut Lindei sa alerge in oras sa aduca un material de suport pentru discutia noastra de astazi, fara sa-i ofer ei sau lui Cauldre privilegiul indoielii, privitor la ce voi face cu mingile mele. (rasete; Linda aduce o minge si i-o da lui Adamus)

LINDA: Este o minge rosie.

Energia Noua

ADAMUS: Se petrece un fenome interesant acum si acesta aduce toate discutiile noastre intr-un punct. Exista elementul Energiei Noi pregatit sa vina. Ei bine, de fapt este aici, chiar acum.

Energia Noua este aici. Asteapta. Este reala. Nu este doar un concept. A fost un concept timp de eoni. A fost profetizata intr-un fel sau altul, voi o numiti A Doua Venire. S-a vorbit despre ea. A fost… voi ati venit in alte vieti crezand ca este aproape aici, anticipand, pregatindu-va, vorbind despre noua era, despre timpuri noi. Este aici, acum, fiind reprezentata de mingea mea. (Adamus arunca mingea in directia audientei) Luati alta.
Acum, pasati mingea in jur, va rog. Aruncati-o , daca vreti. Distrati-va putin cu ea. Aceasta nu este o clasa obisnuita, noi devenim putin galagiosi.Am o multime de mingi ale Energiei Noi. (Rade, cand Linda mai aduce trei mingi)

LINDA: Da, ai!

ADAMUS: Pasati-o de jur imprejur. Familiarizati-va cu ea. (hohote de ras in timp ce cei din audienta arunca mingea de la unul la altul) Asadar, draga Shaumbra, este aici, chiar acum. Este pregatita sa intre. Intrebarea este: sunteti voi pregatiti? Sunteti pregatiti?

Energia Noua este foarte diferita de Energia Veche. Energia Veche… Energia Veche…. (cineva loveste mingea si spune, „Au!”, Adamus rade) …vedeti, Energia Noua va poate rani uneori! (hohote de ras) Pare foarte inocenta, dar raneste cand intra in coliziune cu credintele Energiei Vechi. Ea poate rani.

Energia Veche a fost creata din dorinta sufletului, ca intr-o zi sa revina la sine. Energia Noua este rezultatul revenirii la Sine. (audienta inca arunca mingile) Sa ne linistim putin, pentru o clipa, deoarece as dori sa intelegeti ceea ce va spun.

Vechea Energie a fost rezultatul dorintei intense de intoarcere la Sine, de a fi intreg, din nou, de a avea... cum spuneti voi... un proces de fuziune sa aiba loc in Sine. Atunci cand are loc procesul de fuziune – sau cand incepe sa aiba loc, ar trebui sa spun, incepe sa aiba loc – nu mai aveti nevoie de masculin/feminin, de lumina/intuneric. Nu le fuzionati pe acestea (arata la triunghiurile desenate) si astfel sa rezulte ceva care sa semene cu acesta sau cu celalalt. (Adamus deseneaza un patrat cu triunghiuri in el)


Image Hosting by PictureTrail.com


Nu mai aveti masculin si feminin separate, lumina si intunericul separate, omul si spiritul separate. Nu ii veti aduce inapoi pe Dumnezeu si pe Dumnezeita, iar apoi sa continuati cu acea dualitate. Acestea dispar. Se evapora. Iluzia, in mod absolut, dispare. Veti inceta sa mai vorbiti despre readucerea energiei Dumnezeitei – asta e din anii ‘70. (rasete) Veti inceta sa mai vorbiti despre a aduce lumina in lume – ca asistenti sociali. Veti inceta sa mai vorbiti despre intalnirea cu sinele vostru superior, pentru ca nu exista un sine superior. Existati doar voi. Doar voi.

Nu mai aveti nevoie de discutia dualista, de dezbateri filosofice, de religii; oh, religiile vor inceta sa mai existe, atunci cand voi veti intelege ca nu exista separare. Nu exista mantuire. Nu exista izbavire. Exista doar constiinta.

Asa ca, atunci cand acestea vin la un loc si nu mai sunt doar doua sau patru sau zece, atunci nu mai este nevoie de lumina si intuneric, de masculin si feminin, de bine si rau, acest fapt creaza Noua Energie. Asta creaza Noua Energie.

Este diferita, evident, de Vechea Energie. Vechea Energie era rezultatul dorintei de a va intoarce la voi. A fost combustibilul rachetei pe care urma sa o folositi pentru a reveni la voi. Atunci cand acel proces incepe sa apara la cel mai minuscul nivel, acesta creaza Noua Energie.

De unde credeati ca vine Noua Energie? De la Dumnezeu? Dumnezeu nu are nici o idee. Cu adevarat! Dumnezeu este Energie Veche… si nici macar n-au coborat fulgere aici.

LINDA: Oh, iata niste titluri mari(nt. in ziare) pentru tine! (rasete)

ADAMUS: Dumnezeu trebuie sa existe. Dumnezeu, prin natura sa – sa incetam sa ne referim la Dumnezeu ca la un el sau la o ea – insa Dumnezeu, prin natura sa, este Energie Veche, voi, pentru ca voi sunteti Vechea Energie, iar ca urmare Dumnezeu este Vechea Energie.

Spiritul v-a oferit aceasta suveranitate. Spiritul si-a creat propria separare si ce credeti ca se petrece cu Spiritul acum? Are loc fuziunea. Contopirea cu voi. Spiritul vine acasa la voi. Nu va duceti voi acasa la Spirit. Spiritul nu mai exista asa cum il stiati voi, asa cum era.

Uau! Sa respiram profund impreuna. (pauza)....

Nu cred ca celalalt grup la care ma gandeam eu, ar fi inteles toate acestea. (rasete) Cred ca ei ar fi fugit pe un varf de munte, ca sa mediteze si mai mult. Voi - voi vreti sa experimentati asta.

Asa ca Spiritul este Energie Veche, pentru ca voi ati fost conceputi in Vechea Energie; ca urmare, Spiritul este. Dar cand va cunoasteti pe voi, intregi si completi, Spiritul nu mai este nici el Energie Veche. Spiritul si voi va veti aminti mereu de unde ati venit, mereu va veti aminti calatoria care v-a adus aici. Nu va fi niciodata uitata. Nu va fi stearsa. Va veti aminti cu mare bucurie de fiecare moment dificil si de fiecare moment minunat, din fiecare viata pe care ati trait-o vreodata. Iar voi va veti intreba de ce nu v-ati permis sa va reamintiti pe drum, de ce ati creat separarea. Veti spune, pentru ca am mai auzit asta inainte: “De ce nu mi-am oferit doar o particica de reamintire, pentru ca asta ar fi facut calatoria mult mai usoara?” Ei bine, de fapt, v-ati oferit acea particica... poate ca una nu destul de mare.

Noua Energie este creata atunci cand va intoarceti la voi, fara sa mai fiti separati, fara sa mai fiti bucati. Atunci cand va intoarceti la un loc, aceasta creaza lucrul numit Noua Energie. Inca mai aveti influente ale Vechii Energii, pentru ca, pentru un timp, ea va mai fi o parte mare a vietii voastre, deoarece ea exista in lumea din jur. Se afla in aspectele care inca nu s-au integrat. Se afla in iluzia si in credintele in separare. Inca mai este acolo, insa veti avea lucrul numit Noua Energie in viata voastra. Este aici, acum.

Eu o reprezint ca pe o minge rosie – Cercul Crimson. Eu o reprezint sub forma a ceva ce puteti tine in mana, puteti simti si atinge pentru o clipa. De fapt, nu este chiar asa. (tine in mana o minge) Va rog sa nu incepeti sa spuneti tuturor ca trebuie sa-si ia o minge rosie. (rasete) O folosesc doar ca sa subliniez ceva aici.Noua Energie este foarte diferita de cea Veche, pentru ca nu este vibrationala. Vibratia a fost rezistenta celor doua parti, iar asta a creat realitatea, cele doua parti, din nou, masculin si feminin, bun si rau, tot restul acelei dualitati - a starii vibrationale. Aceasta a creat Vechea Energie.

Noua Energie este expansionala, se extinde in toate partile in acelasi timp, prin timp si spatiu. Noua Energie nu este restrictionata, nu poate fi restransa la elementele timpului si spatiului. Poate fi folosita in contextul timpului si spatiului, cu alte cuvinte, acum. Poate fi folosita, dar - incerc sa nu fiu prea ezoteric - dar nu poate fi constransa. Nu incercati sa limitati Noua Energie care se afla in voi, care se afla in viata voastra. Veti dori sa o observati. Este foarte, foarte diferita. Va parea ciudata si straina.

Va mai amintiti discutia exceptionala a lui Tobias despre cele patru elemente, cele patru bucati de marmura? Va mai amintiti ca a vorbit despre una luminoasa, una intunecata si una neutra sau alba, reprezentind dualitatea. Apoi a aparut inca un element, o bucata clara, clara ca un cristal. Ce se petrece? Cea luminoasa si cea intunecata, care mereu s-au urat una pe alta si mereu s-au batut si au facut schimb de roluri, dintr-o data s-au aliat. Au incercat s-o alunge pe cea clara din realitate. Ca tovarasi foarte ciudati, pentru scurt timp, si-au unit fortele.

Vor fi momente in care veti simti asta, pentru ca o parte din voi, chiar aici (mintea) nu va intelege. Se va simti total diferita si straina si vor fi momente in care o veti face sa fie confuza, datorita hipnozei. Veti spune: “Ei bine, azi simt ceva cu totul diferit”. Linda a spus asta pe scurt. “Simt, nu-i asa, ca e o zi ciudata?” Mintea va spune: “Acum, este hipnoza despre care a vorbit Adamus sau este Noua Energie?” Sau si mai bine: “Ne hipnotizeaza Adamus?” (rasete) Veti spune asta. Inainte ca aceasta zi sa se incheie, cineva va spune asta sau poate ca deja a facut-o.

Stiti ceva? Aceasta este o intrebare la care este foarte, foarte usor sa va raspundeti voi: este alegerea voastra. Este alegerea voastra. Vreti sa fie hipnoza? Sau, vreti sa fie Noua Energie? Apropo, orice influenta hipnotica este doar energie. Doar energie. Daca cineva emite… Am vorbit recent despre razboaiele duse in numele lui Dumezeu care au loc in raiurile nu prea rafinate, in Taramurile Apropiate. Aceste religii se bat si, de asemenea, transmit sau isi arunca energiile aici, pe Pamant. Multa hipnoza are loc acum, dar este doar energie. Voi nu sunteti prosti. Nu sunteti incapabili. Transmutati acea energie, transmutati acea hipnoza in energie, care sa va serveasca, care sa va ajute sa o aduceti in aceasta realitate.

Puteti face asta cu orice – cu hipnoza, cu oameni care va agreseaza verbal sau fizic. Puteti lua acea energie si o puteti transmuta, chiar si o atingere blanda pe umar. (Adamus atinge usor umarul cuiva din audienta) Este doar energie. David stie asta. El o inspira. Nu mai este lovit, este doar energie.

Energia VOASTRA Noua

Asa ca ne intoarcem la subiect. Voi ati creat Noua Energie pentru ca ati contemplat si v-ati ingaduit sa va intoarceti la voi. Aceasta in sine a creat Noua Energie. Este a voastra, voi ati creat-o. Este foarte personala pentru voi, acum. Dar va intra in tot restul creatiei, deoarece niciodata nu stapaniti ceea ce creati.

O puteti folosi. O puteti iubi. Puteti avea o mare pasiune pentru creatiile voastre, dar niciodata nu le stapaniti. Mai devreme sau mai tarziu, acestea vor dori exprimarea prin ele insele. Mai devreme sau mai tarziu, energia va trebui sa curga. Iar cel mai frumos lucru din partea creatorului initial, a Spiritului, a fost sa va ofere vointa divina absoluta – mie nu-mi place expresia „liberal arbitru”, ci „vointa divina” – “Mergi si te descopera pe tine”.

Asa ca Noua Energie vine in viata voastra – vom concluziona. Noua Energie vine in viata voastra. Arata diferit. Se simte diferit. Miroase diferit. Este voi, totusi. Este voi. Acesta este lucrul important. Nu provine de la Dumnezeu. Nu provine de la mine. Nu provine de la David McMaster. Este a voastra. Observati-o. Jucati-va cu ea. Iesiti din minte.

De asta eu am fost atat de emfatic in discutiile mele recente despre simtire, despre pasiunea sufletului. Iesiti din minte, pentru ca mintea nu o va intelege. Din acest motiv v-am cerut sa incetati sa mai folositi cuvinte, pentru ca acestea provin din minte, iar relatia voastra, intelegerea Noii Energii nu va veni de aici (arata spre cap). Va veni de aici (arata spre inima) si va fi simpla.

Va exista tendinta, din cauza programarii si trecutului, sa vreti sa o disecati, sa o analizati si sa o descrieti. Va rog sa nu faceti asta. Va exista tendinta de a… unii dintre voi veti intra pe forum in seara asta si veti scrie: “Eu am descoperit Noua Energie, iata cum este”. Nu. Nu veti dori sa incercati sa o descrieti. Doriti sa o experimentati. Nu veti dori sa-i spuneti persoanei care sta langa voi cum sa o obtina pe a sa, pentru ca asta inseamna intoarcerea la dinamicile Vechii Energii. Nu veti dori sa fiti primii. Nu este o cursa pentru Noua Energie. Cu alte cuvinte, nu veti dori ca ego-ul sa spuna: „Eu am obtinut-o inaintea ta”. Sunt primul din cartier.

Este o experienta absolut personala, dincolo de cuvinte. Este o experienta sacra, o experienta plina de iubire, ceea ce ati numi o experienta sexuala si nu vorbesc despre organele voastre de reproducere. Vorbesc despre experienta sexuala pura, care este cu adevarat, din inima. Atunci cand masculinul si femininul se indragostesc, din nou, unul de altul si isi permit… isi permit sa nu mai fie necesar sa-si mentina identitatile, identitatile lor separate. Aceasta este iubirea. OK, poti sa tii tu mingea.

LINDA: Oh, iubitule.

Folosirea Noii Energii

ADAMUS: Asa ca, dragi Shaumbra, exista elementul integral al Noii Energii in viata voastra. Este pretutindeni in jur, apropo. Voi ati creat-o, asa ca spuneti: “Dar cum sa o aplic? Ce sa fac? Ce ar trebui sa fac pe mai departe?” Ei bine, respirati, asta este potrivit.
Respirati.
Noua Energie, Noua voastra Energie, este fara de timp si spatiu. Acum, multi dintre voi ati cantarit si, de fapt, ati facut ceva cercetare stiintifica, la fel si psihica, asupra timpului si spatiului – timpul si spatiul, fascinanta discutie – dar este gresit, pentru ca voi priviti timpul si spatiul mai degraba ca fiind liniare.

Voi spuneti: “Draga Tobias” sau draga Adamus, draga, oricare dintre noi si spuneti „Nu se petrece totul, in acelasi timp?” Nu. Nu, nu chiar. Iar voi spuneti: “Dar, nu ar trebui sa fiu in stare sa calatoresc inapoi in timp? Nu ar trebui sa ma pot intoarce si sa ma schimb pe mine, din trecut?” Asta e ceva mental si liniar, prin urmare nu va functiona. Puteti transcende timpul si spatiul, dar nu asa cum ganditi voi.

Voi spuneti: “Vreau sa plec in viitor sa vad ce se va petrece. Vreau sa merg in viitorul de peste zece ani. Vreau sa stiu cum vor sta pietele atunci”. Oh, admiteti, voi faceti asta. Voi vreti sa stiti ce se va petrece. Nu puteti ajunge acolo pornind de aici, pentru ca va asumati liniaritatea. Inca mai incercati sa fiti foarte umani.

Noua Energie are nevoie sa fie fara de timp si spatiu. Nu poate avea constrangerile existentei liniare. Cu alte cuvinte, nu incepeti sa planificati. Nu va creati teluri. Nu faceti presupuneri in legatura ce ceea ce se va petrece maine.

Adevarata Energie Noua se petrece in acest moment. Acest moment – devin putin esoteric aici – acest moment este fara timp si spatiu. Acest moment, orice moment din viata voastra, nu are nevoie de timp si spatiu. Nu inseamna ca veti experimenta, tot ceea ce sufletul vostru va experimenta, simultan. Inseamna ca, in cuvintele marete ale lui Tobias, nu conteaza. Nu conteaza. In acest moment nu conteaza ce s-a petrecut ieri sau ce se va petrece maine. Nu mai conteaza.

Asa ca, mare parte din calatoria umana a fost creata din nevoia calauzirii prin liniaritate. Cu alte cuvinte: „Ce se va petrece maine?” Ceea ce fac astazi va determina ziua de maine – asadar, afara cu asta! Daca voi vreti sa va experimentati pe voi, daca vreti sa va experimentati cel mai profund sine, care n-a fost niciodata separat, cu adevarat, acesta este momentul.

Ce anume asteptati voi? Anul 2012. Nu, Shaumbra. Voi asteptati pana cand terminati acel proiect, pana cand va mutati in alt oras, pana cand un Maestru vine sa va vorbeasca, pana cand mai slabiti, pana cand se mai intampla una sau alta si asteptati, asteptati, asteptati, asteptati. Asta indeparteaza Energia Noua, deoarece si Energia Noua va astepta.

Jocul cu asteptarea... eu il mai numesc si jocul cu destinul – “Trebuie sa astept sa vad ce se va petrece cu mine. Trebuie sa astept pana cand se va rezolva”. Fara asta. Gata. Este aici, chiar acum. Nu-mi pasa cat de nebuni credeti ca sunteti, cat de multe lucruri rele ati facut, cat de multe obiceiuri proaste aveti, cate esecuri. Stiti cate esecuri am avut eu, inainte de a deveni Maestru? Doar unul. Doar unul. (rasete)
Este o declaratie adevarata, pentru ca, in cele din urma, nimic nu este realmente un esec.
Esecul meu a fost faptul ca mi-a luat a naibii de mult, ca sa-mi dau seama cum sa ies din inchisoarea mea, din cristalul meu, iar raspunsul era acolo, dar, precum unii dintre voi, eu jucam jocul. Jucam jocul “Cum sa ies afara?” in loc de a face asta, pur si simplu.Dar sa revenim. Acum este momentul – chiar acum, dincolo de timp si spatiu, dincolo de orice asteptare, chiar acum, chiar acum – ca sa aveti parte de acea conexiune cu voi, in mod absolut, sa aduceti Noua Energie, sa patrundeti in simtire si sa iesiti din minte. Nu mai asteptati un alt moment. Ea exista, chiar acum. Este aici.

Mergand Mai Departe

Vom continua discutia despre a lucra cu Noua Energie in sesiunea urmatoare, dar voi mai spune cateva lucuri aici. De dragul discutiei noastre, care poate tinde sa devina foarte mentala, am sa va cer permisiunea ca eu, Adamus, ca unii din Consiliul Crimson si dintre Maestri care s-au intors pe Pamant, sa lucreze cu noi intr-o energie de sustinere, intr-un flux de sustinere a constiintei, sa ne permiteti sa le folosim pe ambele, cuvintele, dar sa lucram si cu o constiinta sau cu perceptii dinamice.

Cu alte cuvinte, se vor petrece lucruri ce nu au fost spuse. Vor aparea energii care nu vor veni doar prin vocea lui Cauldre. Vom aduce un intreg fluviu de constiinta, pentru a va ajuta sa intelegeti, pentru a-i ajuta pe toti sa inteleaga, pe masura ce vom intra in aceste lucruri, care ar putea fi concepte foarte mentale, pentru a va sustine si a va facilita, pentru a nu intra in minte, a nu ramane in minte, in legatura cu toate acestea. Prin urmare, va cerem permisiunea de a face asta sau cel putin, de a va face constienti de ce se petrece.

Va promit ca niciodata nu vom folosi tehnici hipnotice si ca nu am facut-o niciodata. Din acest motiv, uneori, asa cum am spus recent unui grup, mesajul se simte diferit. Uneori mesajul va face sa fiti putin frustrati, pentru ca sunteti obisnuiti sa primiti si mai mult „zahar” odata cu mesajele. Mesajele hipnotice contin multe energii seducatoare, foarte interesante, iar asta va tine in fata televizorului ore in sir, iar apoi va mirati: “Dar de ce stau aici?” Asta este ceea ce va invita, din nou, la jocuri, asta va tine uneori conectati cu familia si cu cei care au fost parteneri vostri. Acum sunteti divortati, dar voi spuneti: “Inca mai exista in viata mea”. Ei bine, exista o energie hipnotica, care inca mai continua. Noi nu vom folosi asta si uneori v-ati fi dorit sa o facem, insa nu este necesar. Deoarece noi ajungem direct in inima si simtire prin mesajele noastre, nu vrem sa folosim asa ceva. Nu este necesar.

Asadar, vom continua discutia noastra despre Noua Energie. Va cer sa va continuati tema – sa ne vorbiti fara cuvinte – insa acum, extindeti-o la animalele voastre de companie si la cei cu care locuiti sau cu care sunteti asociati. Vorbiti fara cuvinte – fara manipulare, dar stiu ca oricum nu ati face asta – deoarece vorbirea fara cuvinte va va aduce iar in legatura cu voi, va transcende iluzia separarii.

Cu cat mai mult faceti asta, cu atat mai recompensatoare devine si cu atat mai usor putem si noi comunica, in grupuri ca acesta. Cu atat mai usor putem aduce ceea ce par a fi mesaje foarte complexe. Nu sunt asa, cu adevarat, dar ar putea parea ca sunt complexe, insa noi vom putea sa continuam discutiile noastre.

Asa ca, este o bucurie si o onoare sa putem purta toate aceste discutii cu voi, sa putem patrunde atat de profund.

Sunt incantat, in mod deosebit, in cea mai mare parte, pentru ca nu mai este nevoie de multa procesare. A fost buna un timp. Ati avut nevoie de ea. Ati avut nevoie sa stiti ca erati iubiti, in mod absolut. Acum insa, putem lucra impreuna. Putem avea bucuria si experienta Noii Energii si asta este ceea ce doreste sufletul.

Ne vom aduna luna viitoare, dar intre timp, vom avea intalnirile noastre obisnuite si frecvente de pe Noul Pamant, din alte taramuri.

Va rog sa continuati sa tineti un jurnal al viselor voastre. Iar eu stiu, Shaumbra, ca voi sunteti inflexibili cand vine vorba despre partea cu tema, insa eu va cer atat de putin. (rasete)
Continuati sa tineti un jurnal al viselor voastre, scrieti-le, pentru ca visele voastre nu sunt ceea ce credeti voi ca sunt. Nu sunt doar vise. Modul in care le interpretati sau cel in care ele vin in aceasta realitate, se schimba. Voi nu le luati in considerare, deoarece ganditi ca sunt doar o multime de simboluri nebunesti, insa visele, visele sunt foarte reale. Modul vostru de a le intelege se schimba. Iar daca voi tineti un jurnal sau le notati, veti descoperi foarte repede, ca visele nu sunt deosebite de starea de veghe si ca veti incepe sa intelegeti cand va spun, ca voi deveniti fara timp si spatiu. Asta au realizat Maestri – au devenit fara timp, fara spatiu. Nu conteaza. Eu Sunt Cel Ce Sunt. Asta este tot ce conteaza.

Tema pentru acasa
Data viitoare cand ne vom aduna pentru intalnirea noastra de dinainte de Sfantul Valentin, as dori ca fiecare dintre voi sa se imbrace ceva mai elegant. Va rog! Sa nu aratam ca si cum am fi duminica, la targul de vechituri. (rasete)
LINDA: Duminica la targul de vechituri??!
ADAMUS: Asadar, dragi prieteni, va rog, tema pentru data viitoare este sa ne imbracam putin mai elegant, iar eu va voi explica de ce, mai tarziu.
Astea fiind zise, va rog sa intelegeti ca totul este in regula in intreaga creatie. Ca urmare, voi sunteti Dumnezeu, de asemenea, iar Eu Sunt Adamus din Domeniul Suveran.
Si asa este. (aplauze)