19 ian. 2010

Haiti si Nodul de Haos (Hathori)

Dragii mei, iata un nou mesaj de la Hathori, primit prin Tom Kenyon. Cei care nu stiu cine sunt Hathorii, pot afla mai multe citind cartea lui Tom Kenyon, INVATATURA HATHOR publicata de Editura FOR YOU http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=9.
Pentru a gasi si alte mesaje de la Hathori, intrati pe
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages si sus veti vedea o fereastra unde scrie SEARCH. Scrieti Tom Kenyon si apar toate mesajele pe care le-am trimis in decursul timpului, primite de el de la Hathori. In attachment aveti un text despre CINE SUNT HATHORII.
Cu drag, Monica

Haiti si Nodul de Haos (ii multumim Anei Nicolai)


Un mesaj planetar de la Hathori prin Tom Kenyon



Cutremurul recent din Haiti vesteste inceputul Nodului de Haos la care ne-am referit in mesajul nostru anterior. Suntem, foarte sincer vorbind, surprinsi ca acest eveniment s-a produs un pic in afara perioadei pe care o proiectasem. Acest lucru ne spune ca etape noi de "noutati" (insemnand o crestere a imprevizibilitatii) se extind mai rapid decat am anticipat. Prin urmare, este si va fi tot mai greu de a indica cu precizie astfel de intamplari viitoare.

Pe de alta parte, esenta generala a starii planetei voastre este una de extrema nestatornicie. Polul Nord magnetic al planetei isi schimba pozitia, in moduri stranii si imprevizibile. Fotosfera da si ea semne de activitate neobisnuita, care inca nu sunt detectate de oamenii vostri de stiinta. Toate acestea sunt de asteptat pentru o planeta care trece printr-o miscare de Inaltare, iar noi asemuim toate acestea cu travaliul nasterii Pamantului in dimensiunile mai inalte.

Scopul nostru din acest anunt nu este acela de a oferi previziuni legate de desfasurarea acesui nod de haos, deoarece trebuie sa recunoastem, cu toata smerenia, ca tehnologia noastra nu mai poate anticipa cu precizie evenimentele haotice ce se desfasoara in fata voastra. Ca intotdeauna, ceea ce dorim sa abordam sunt aplicatiile practice ale constientei multidimensionale.

Starea campului vostru vibratoriu este cea care va determina modul in care traiti fiecare eveniment. In forma lui cea mai simpla, cultivarea atitudinii de apreciere pentru cele mai marunte lucruri din viata voastra va va aduce cele mai considerabile rezultate.

Diferitele tehnologii interioare pe care vi le-am oferit inainte va vor ajuta si ele sa calatoriti prin acest proces de tranzitie, insa intelegem ca nu toata lumea poate intra intr-o stare de constienta multidimensionala. Daca sunteti una dintre aceste persoane, nu va angajati in acest lucru. Simplul act de apreciere pentru ceea ce e in viata voastra va va transforma campul vibratoriu, mai repede si mai eficient decat orice geometrie sacra. Sarcina, asadar, este aceea de a atinge un nivel de vibratie mai inalta. Nu ne referim la vibratia fizica “ frecventa la care vibreaza corpul vostru fizic “ mai degraba ne referim la gradul de vibratie a corpului vostru energetic subtil (corpul vostru KA, dublul vostru eteric).

Pe masura ce planeta voastra intra mai profund in procesul ei energetic, va puteti astepta la mai multa nestatornicie in tiparele meteorologice, ca si la o intensificare a schimbarilor imprevizibile ale Pamantului. Insa, in unele privinte, evenimentele exterioare sunt mai usor de gestionat, decat schimbarile interioare cu care va veti confrunta.

Aceia dintre voi care sunteti mai sensibili la subtilitatile energiei, s-ar putea sa va treziti serios afectati de schimbarile fizice si dimensionale ce vor avea loc. Intr-o masura mai mare sau mai mica, in functie de nivelurile de vibratie ale fiecaruia, din ce in ce mai multi indivizi vor cunoaste dereglari de somn si vise ciudate unele dintre ele premonitorii. Va exista, mai mult decat probabil, si o crestere a durerilor fizice ciudate, care nu au nici o explicatie logica. Acestea vor aparea si ele la primele ore ale diminetii, in timp ce energia corpului vostru trece de la calatoriile lui interioare, inapoi la forma voastra fizica. Aceste tipuri de senzatii de disconfort fizic constituie o reactie a organelor din corpul vostru si a diferitelor sisteme din organism, fata de schimbarile accelerate ce au loc. Cu alte cuvinte, corpul vostru fizic este impulsionat de intensificarea transformarii planetare.

S-ar putea sa treceti prin perioade subite si neasteptate de oboseala extrema, slabiciune, chiar si starea foarte stranie de a fi deopotriva treji si adormiti, in acelasi timp. Din nou, toate aceste provocari sunt o consecinta a schimbarii rapide ce are loc pe planeta voastra. Daca aveti timp liber din belsug si simtiti una dintre aceste stari - un subit atac de oboseala - cel mai bine este sa va odihniti daca puteti, realmente sa va intindeti. Daca nu puteti face acest lucru, va indemnam sa fiti vigilenti daca sunteti la volan, daca luati decizii sau faceti alegeri deosebit de importante, mai ales atunci cand aveti de-a face cu tehnologia. S-ar putea sa existe si ne asteptam ca acest lucru sa fie adevarat, o crestere generala a iritabilitatii in randul populatiei; mici conflicte antagoniste, ce se pot cu usurinta amplifica in ceva mult mai extins.

In comunicarea noastra anterioara v-am oferit Acordarea dimensionala pentru glanda pineala ( http://tomkenyon.com/sound-gifts ) . Acesta continua sa fie un instrument acustic foarte eficient, care sa va fie de folos in timp ce treceti prin aceasta perioada. Audierea acestei Acordari, timp de cateva minute pe zi, va poate ajuta sistemul sa se "acordeze fin", astfel incat schimbarile cu care va confruntati vor fi mai putin stresante.

Din nou, componenta cheie din toate acestea este nivelul vostru de vibratie, iar Acordarea Dimensionala va ajuta sistemul nervos, prin faptul ca acordeaza glanda pineala cu taramurile mai inalte ale luminii. Ganditi-va la ea ca la o "vesta acustica de salvare".

S-ar putea, de asemenea, sa vedeti ca un numar mai mare de oameni aleg sa paraseasca planul terestru. Aceste plecari vor avea loc in urma accidentelor imprevizibile, a bolilor neasteptate si, bineinteles, a schimbarilor Pamantului si anomalilor vremii. Ceea ce dorim sa va spunem in aceasta privinta este faptul ca, pe masura ce dimensionalitatea Pamantului se transforma, voalurile dintre dimensiuni se vor subtia si, pentru multi, va fi ceva real sa-i perceapa pe prieteni si pe cei iubiti, aflati de partea cealalta a voalului, mult mai clar decat inainte.

In unele privinte, voalurile dintre viata si moarte sunt ridicate, iar voalurile dintre dimensiuni sunt date la o parte. Astfel, unii dintre voi ati putea avea intalniri extraordinare si neobisnuite cu spirite de animal, fiinte device ale Pamantului si alte spirite ale naturii, care au fost ascunse vederii in ultimele cateva mii de ani. Chiar daca aceasta este o perioada dificila si plina de provocari, ea este o oportunitate extraordinara de a fi intrupat in aceste vremuri. Indiferent de ceea ce se desfasoara in viata voastra sau in viata celor din jurul vostru, va sugeram sa cultivati aprecierea pentru lucrurile cele mai marunte din viata voastra. Impartasiti-va iubirea si afectiunea pentru cei de care va simtiti apropiati.

In duhoarea puternica pe care o numiti Civilizatie Occidentala, vor exista relatii individuale care sa supravietuiasca furtunii ce se apropie.Pe masura ce renuntari la distorsiunile create de cultura voastra si deveniti constienti de simplul adevar al existentei voastre, ca o fiinta intrupata in timp si spatiu, veti vedea ca aventura cea mare abia a inceput.

Hathorii 13 ianuarie 2010



Observatiile lui Tom

In mesajul lor anterior, Hathorii au prezis o perioada de 90 de zile pentru aparitia primului Nod de Haos. Cutremurul din Haiti s-a produs la 6 zile dupa perioada indicata de ei. Atunci cand Hathorii au prezis aces Nod de Haos - un lucru pe care ei rareori l-au facut - au spus ca nodul s-ar putea produce ori inainte, ori dupa perioada de 90 de zile.

Insa, cand acea perioada a inceput si s-a incheiat, au fost foarte uimiti. Erau, sincer vorbind, foarte surprinsi de faptul ca evenimentul nu s-a produs inainte.

In prima mea intalnire cu ei, mi-au spus ca exista etape ale haosului prin care toate sistemele (inclusiv Pamantul) trec, pe masura ce se indreapta spre niveluri mai inalte de stare. Iar manifestarea noutatii, care inseamna situatii neobisnuite ce nu ar putea fi anticipate, face parte din procesul haotic.

Hathorii sunt de parere ca manifestarea acestui eveniment catastrofal marcheaza faza introductiva de noutate si imprevizibilitate din ce in ce mai crescute. Va rog sa retineti ca nu toate dintre ele sunt negative. Generozitatea imprevizibila a oamenilor unii fata de altii, sau a unei culturi fata de alta poate face si ea parte din aceasta faza. Numai ca nimeni nu stie ce se va intampla, atunci cand e vorba de prezicerea probabilitatilor.

Exista cateva elemente in mesajul de fata, pe care doresc sa le analizez.

Primul are de-a face cu "dureri fizice ciudate, care nu ai nici o explicatie logica".

Personal, am avut parte de unele dintre acestea, si la fel si multi dintre prietenii mei, insa as dori sa introduc aici un avertisment. Daca aveti dureri fizice si sunteti nelinistiti din cauza lor, mai ales daca ele persista, as sugera sa mergeti la medicul vostru, care sa indeparteze orice cauze medicale. Nu faceti presupuneri ca durerile fizice subite sau scaderea atentiei sunt doar energetice. Spunand acestea, permiteti-mi sa va impartasesc o experienta personala, pe care am avut-o cu acest tip de fenomene. Am fost luat prin suprindere in cateva dimineti, in jurul orei 3, de senzatii fizice deosebit de ciudate si intense. I-am intrebat pe Hathori ce se intampla, gandindu-ma ca s-ar putea sa am de-a face cu ceva destul de serios. Ei mi-au spus ca nivelurile molecular si atomic ale corpului nostru sunt influentate de schimbarile energetice uriase care au loc in cadrul Pamantului, Soarelui, sistemului solar si galaxiei noastre. Ei au spus ca acesta era echivalentul biologic pentru faptul de a "mentine" caile vechi de organizare tri-dimensionala a realitatii si de a nu ne da voie sa intram in necunoscut (adica in realitatile dimensiunilor mai inalte)

Nu au avut o solutie sigura si reala pentru aceasta situatie, in afara de a-mi spune ca, pe masura ce continui sa lucrez cu tehnologiile interioare pe care ei le-au oferit, voi ajunge intr-un punct in care sa fiu mai familiarizat cu realitatile dimensiunilor mai inalte si in care sa pot renunta, cu mai multa usurinta, la atasamentele mele fata de lumea tri-dimensionala.

Pentru ca lucrurile sa fie clare, ei nu se refereau la moarte in sine. Ei considera ca tranzitia dimensionalitatii (Inaltarea) inseamna, in mod fundamental, ca aceia dintre noi care suntem intrupati vom fi constienti atat de lumea tri-dimensionala in care traim, cat si de alte taramuri, in mod simultan. Insa, in cadrul procesului de inaintare spre aceasta stare expansionata de constienta, majoritatea dintre noi avem tendinta de a ne mentine atasati de ceea ce ne e cunoscut.

Gasesc totodata interesant faptul ca ei au abordat subiectul somnului, mentionand starea foarte stranie de a fi deopotriva treji si adormiti, in acelasi timp. Trec prin aceasta stare in mod regulat, la fel ca multi altii. In aceasta stare ciudata a corpului si mintii, corpul meu este adormit, avand acelasi ritm respirator ca atunci cand dorm, si se simte la fel de greu ca atunci cand dorm. Insa, in aceste stari fizice caracteristice de somn, mintea mea este foarte treaza. Descopar, prin propria-mi experienta, ca somnul devine din ce in ce mai mult o forma de arta. Pentru aceia dintre noi care cunosc simultaneitatea somnului si starii de veghe din timpul noptii, uneori este provocator sa intri in starea de somn profund si reconfortant de MRO (miscari rapide ale ochilor). Daca sunteti una dintre acele persoane, fie ca forta sa fie cu voi. Probabil va ganditi la el ca la o motaiala, decat ca la un somn lung si confortabil. Luati ce primiti si fiti recunoscatori pentru acest lucru.

Hathorii au mentionat in acest mesaj si Acordarea Dimensionala Pineala. La inceput, cand mi-au dat acest cod acustic, au spus ca in viitor vor oferi si alte Acordari. Apropo, toate aceste Acordari vor fi oferite gratuit comunitatii internationale, pe acest website, caci devin disponibile. Deocamdata, Hathorii sunt de parere ca audierea Acordarii Dimensionale pentru glanda pineala (in mod regulat) va continua sa-i ajute pe aceia dintre noi care aleg calea Inaltarii.

Personal, ma gandesc uneori la tehnologiile interioare ale Hathorilor si la Acordari, ca la niste placi energetice de surf, care ne ingaduie sa inaintam pe valurile evolutionare. Aceasta ma conduce la una dintre afirmatiile lor, pe care o gasesc deopotriva edificatoare si foarte amuzanta: "Simplul act de apreciere pentru ceea ce este in viata voastra va va transforma campul vibratoriu mai rapid si mult mai eficient, decat orice geometrie sacra". Fiti atenti ca aceasta vine de la un grup de inteligente care mi-au oferit volume intregi de informatii referitoare la geometrie. Si nu am nici o indoiala ca geometria sacra da forma fluxului de energie subtila. Insa, atunci cand ai de-a face cu ea, cel mai important lucru este ridicarea nivelului de frecventa al propriului vostru corp energetic subtil (corpul vostru KA), in ciuda a ceea ce se poate intampla in jurul vostru. Daca folosirea geometriei sacre va ajuta in acest sens, atunci asa sa fie. Pe mine cu siguranta ma ajuta. Insa, daca nu puteti sa angrenati asemenea focuri de artificii ale mintii, Hathorii spun: nu va faceti griji, fiti fericiti. Pur si simplu apreciati cele mai marunte lucruri din viata voastra, iar nivelul vostru de vibratie se va ridica de la sine. Ii aplaud pentru aceasta afirmatie simpla, pentru ca si eu am descoperit faptul ca aprecierea este ascensorul rapid spre etajele de sus ale propriei mele constiinte.

Exista o tendinta, pentru multi dintre noi, de a deveni atasati de micile noastre dispozitive, fie ele fizice sau mentale, gandindu-ne ca acestea ne vor transforma in oricare versiune de paradis ne imaginam. Insa acest lucru este, ma gandesc, doar un alt tip de dogmatita (o boala inflamatorie a sufletului). Dogmatita apare, ori de cate ori exista o idee sau credinta limitativa. Cea mai obisnuita forma a acesteea este credinta ca nu puteti sa va inaltati pe cont propriu in constiinta, daca nu folositi un anume model de dispozitiv si/sau nu urmati o cale anume.

Hathorii ne reamintesc ca posedam unul dintre cele mai extraordinare instrumente pentru auto-evolutie in interiorul naturii noastre emotionale, simplul act de a aprecia.

Aceasta ma conduce la o alta afirmatie de-a lor, de la sfarsitul mesajului. "In duhoarea puternica pe care o numiti Civilizatie Occidentala, vor exista relatii individuale care sa supravietuiasca furtunii ce se apropie."

Orice s-ar intampla cu omenirea in ce priveste realitatile 3D, simt ca relatiile adevarate si de cooperare cu ceilalti oamenii s-ar putea dovedi a fi valuta noastra forte. Fie ca sa gasiti atat lucrurile marunte, cat si pe cele importante care sa va aduca bucurie.

Tom Kenyon

Pentru informatii suplimentare despre Acordarea Pineala (Pineal Attunement):http://tomkenyon.com/sound-gifts

Pentru a asculta sau descarca Acordarea/ Attunement:https://tomkenyon.box.net/shared/b0xc8la6j5

©2009 Tom Kenyon All Rights Reserved. www.tomkenyon.com

Puteti face copii ale acestui mesaj, il puteti impartasi sau difuza prin orice mijloace mass-media, atata timp cat mentionati autorul si includeti aceasta insemnare de drepturi de autor, nu incasati bani pentru el si nu-i modificati continutul in nici un fel.



La adresa web ... http://evenimentespirituale.blogspot.com/ gasiti "Invocarea Flacarii Violet" pentru Haiti.