30 ian. 2010

ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre

ROMÂNIA (RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre

1.-Introducere

Dragi Prieteni ai Terrei Noi. Bine v-am regăsit şi bine ne-aţi regăsit în Energia Nouă. Vă mulţumim că v-aţi oferit şansa racordării voastre Spirituale cu Misiunea şi Sacralitatea Divină a Spaţiului Românesc. Spaţiul Românesc este ţinutul Misterelor Sacralităţii Divine.

Mai sunt şi alte ţări ale Terrei care au acelaşi statut, dar Spaţiul Românesc este cel mai deosebit dintre toate, datorită Volumului Mare de Potenţialităţi Sacre pe care îl conţine depozitat. Spaţiul Românesc este mai extins decât graniţele României anului 2009.

Spaţiul Românesc este un vechi ţinut antic , unde în veacuri foarte îndepărtate spre trecut, Aştar Şeran în calitate de Comandant al Navei Mamă al Confederaţiei Extraterestre Galactice şi Intergalactice, a coborât la sol cu echipa sa, înfiinţând cea mai mare Bază Extraterestră de pe Terra. Întregul program Terra din Vechea Energie pe care noi l-am derulat, a fost implementat de către Echipajul Extraterestru al lui Aştar Şeran, având Centrul iniţial de Coordonare terestră chiar în Spaţiul Românesc. Cu ocazia pregătirii Experimentului Înţelegerii Dualităţii dar şi a demarări Programului Genetic şi Spiritual Terra Veche, Echipajul lui Aştar Şeran a împânzit Spaţiul Românesc (şi în alte ţări actuale), cu Baze Informaţionale pe diferite suporturi fizice şi metafizice, toate informaţiile fiind colectate şi aduse din diverse Galaxii ale Universurilor Manifestate. Aceste Baze Informaţionale Extraterestre sunt ascunse în Spaţiul Românesc (şi în alte ţări), şi ele aşteaptă să fie redescoperite de Vechii Membrii ai Echipajului care acum sunt reîncarnaţi atât în România dar şi în alte ţări ale Terrei.

Cu toate că Vechii Membrii ai Echipajului Aştar Şeran prin reîncarnare (sau schimbare de domiciliu) sunt acum cetăţeni ai României sau ai altor ţări terestre, cu toţii au-avem statutul de Cetăţeni Universali, Multidimensionali, fapt pentru care Informaţia Extraterestră aflată în aceste Baze din Spaţiul Românesc (şi de pe Terra) ce încă sunt ascunse ochiului fizic , sunt un bun Universal al tuturor Pământenilor fără discriminare. Deoarece Volumului Mare de Potenţialităţi Sacre depozitate în Spaţiul Românesc au o Valoare Informaţională Extraterestră de o Inestimabilă Valoare Spiritual Cristică, aşa cum ne preciza şi Marele Maestru al Geometrie Sacre sculptorul CONSTANTIN BRÂNCUŞI din Hobiţa-Gorj-România, în acest context Spaţiul Românesc cu Centrul pe România Actuală devine în noua Ipostază a Construirii Noii Civilizaţii Terestre atât Inima Terrei Noi, cât şi Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre.

Informaţiile pe care le veţi citi mai jos, se constituie într-o modestă dar utilă CARTE DE VIZITĂ SPIRITUAL DIVINĂ a ROMÂNIEI(şi a Terrei) , cât şi într-un modest dar util GHID FIZIC ŞI METAFIZIC al Spaţiului Românesc(şi al Terrei). În mod inevitabil, prin prisma Unimii de Conştiinţă Cristică spre care ne îndreptăm toţi Pământenii, acolo unde am primit şi alte Informaţii Celeste pentru alte ţinuturi Sacre ale Terrei, vom continua cu prezentarea nominală a acestora în cadrul temelor abordate. Precizare.

Dragi Prieteni ai Noii Terre (ai Noului Pământ). Dacă din anumite motive sunteţi refractari la denumirea de România şi Spaţiul Românesc, atunci, conform precizărilor Iluminatului Zamolxe (care este primul, dar un altfel de Iisus Cristos al Dacilor), vă rugăm să utilizaţi denumirea de RAMANIA sau Spaţiul RAMANIC, deoarece aceasta este o denumire foarte veche utilizată la începutul fiinţării-naşterii Lumii Moderne actuale în această zonă. Din acest considerent, pornirea Noii Civilizaţii a Terrei Noi din acest ţinut Românesc=RAMANIC cu centrul pe Balcani ca centru al Europei, trebuie să o Simţiţi-Vedeţi-Înţelegeţi ca o nouă Reeditare într-un context Experimental Nou, a Intenţiilor Confederative Extraterestre Galactice şi Intergalactice reprezentate inclusiv de către voi, indiferent în ce ţară a Terrei locuiţi.

Meritul existenţei Sacralităţii Spaţiului Românesc-Ramanic este al Tuturor Misionarilor din Echipa Aştar Şeran reincarnaţi acum pe Terra, iar Materializarea României ca Nou Centru Federativ Terestru, aparţine ca merit tot acestor Misionari, la care se adaugă Ceilalţi Misionari care susţin acest Nou Program al Creaţiei a Doua. ROMÂNIA (RAMANIA) este încă de pe acum anul 2009, Nucleul Noului Centru Federativ Terestru, ce înfiinţează zi de zi racorduri energetice directe pe toată Terra, dar în special în cele 101 de ţări ale Terrei unde se vor închega noile structuri organizatorice spirituale ce vor fi legate-coordonate din CENTRUL SPIRITUAL SUPREM DIVIN - BUCUREŞTI. Materializarea Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre (fără graniţe şi fără Egou ) cu Centrul pe România=Ramania a început, iar prezentul Ghid-Carte de Vizită Fizică şi Metafizică, vine în întâmpinarea voastră pentru a iniţializa în Conştiinţa voastră acea documentare şi interconectare cu Anumite Adevăruri Divine existente în acest Spaţiu. Vă dorim lecturare plăcută. Gicu Dan - Iniţiator şi Prezentator de Ghid-Carte de Vizită Fizică şi Metafizică a României.



Materialul intergral realizat de o echipa de Lucratori in Lumina coordonati de maestrul Gicu Dan se afla postat la adresa ... http://romaniaesoterica.blogspot.com/



Image Hosting by PictureTrail.com