12 ian. 2010

SHOUD 4: "Cum Functioneaza?" - Partea 1- Adamus


SHOUD 4: "Cum Functioneaza?" - Partea 1
Realizat de Adamus, transmis prin Geoffrey Hoppe Prezentat Cercului Crimson 12 decembrie 2009 http://www.iamthatiam.ro/ http://www.shaumbrashoppe.com/default.aspx?affiliateID=10073
Traducerea: Gratia

Shoud 4 Seria Maestrilor - AUDIO

Din toata fiinta mea, Eu sunt cel ce sunt, Adamus al Domeniului Suveran.
ne ati venit in lumea mea!
Voi spune asta, din nou. Din toata fiinta mea, Eu sunt cel ce sunt, Adamus al Domeniului Suveran!
Voi reveni la aceasta afirmatie mai tarziu, insa pentru moment, ce incantare este sa fiu aici! (Ochii lui Cauldre se deschid) Obisnuiam sa va vad pe majoritatea dintre voi energetic, nu fizic, asa ca, sunt putin socat cand va privesc prima oara, cand privesc deghizarile in spatele carora va ascundeti, cand privesc aceste zambete minunate in aceasta zi, observ o sclipire in ochi, care n-a fost atat de prezenta, cu cativa ani in urma.

Oh, da, inca sunt provocari, inca sunt jocuri, inca sunt probleme cu care aveti de-a face, ei bine, cu faptul ca nu mai sunteti aici, deloc. Nu mai exista vechiul tu. Acum, acela merge la esenta. Merge la esenta. Voi de acum doi ani, cinci ani, nu mai existati, deloc. V-ati nascut un nou tu si va veti obisnui cu acesta acum, la fiecare nivel.
Inca exista parti din voi care vor sa se intoarca la vechiul sine; este frustrant cand nu puteti. Cand incercati sa va intoarceti acolo, il cautati si nu-l gasiti, va inspaimanta putin. Dar acum, are loc o mare celebrare, datorita faptului ca va re-nasteti. Si acest sine, acest sine pe care il re-nasteti… Nimeni nu se poate ascunde de mine, astazi. (rasete in timp ce Adamus se uita atent in audienta) Acest sine pe care il re-nasteti nu este doar o continuare a vietilor trecute.

Scuzati-ma pentru un moment! Modul in care l-ai pregatit pe Cauldre, il va electrocuta in una din zile …si ventilatoarele merg si echipamentul electronic. (Adamus indeparteaza un aparat electric din buzunarul sacoului lui Cauldre). Regret Dl. Kuderka, dar il vom folosi mai tarziu. Asadar… mult mai bine!

Va dati voi seama cat zgomot exista in realitatea voastra, cand apar eu, in acest mod? Eu trebuie sa respir profund. Aveti zgomote produse de lumina, de ventilatoare, de aparatele electronice, de orice din jurul vostru, fara a mai include ceilalti oameni. Fara a include zgomotul lor energetic. Dar voi puneti toate aceste lucruri in jurul vostru. Hmmm. Asadar…

Asadar, nu sunteti doar o continuare a vietilor voastre trecute. De aceea, va incurajez sa nu mai insistati asupra celui cu care erati obisnuiti. Este interesant si prin natura intelegerii reincarnarii, voi intelegeti evolutia si calatoria sufletului. Eu inteleg, desigur, simt mila pentru cei care vin prima oara – care cred ca sunt dintre cei care vin prima oara. Ei doar vin pentru… (Adamus umbla prin audienta, apoi face un pas in spate) Nu voi necaji pe nimeni acum, retin asta pentru mai tarziu. Pot sa simt asta energetic… (rasete) ma impingeti inapoi. Este ca si… vorbeam despre zgomot. Cate un pas pe rand, patrundem in profunzimile Shaumbrei. (hohote de ras)Asadar, simt mila fata de cei care sunt aici pentru prima oara, dar acesta este un sistem de credinta, pe care acestia l-au ales acum. Ei il tin relativ limitat. Participa la acest joc de a fi aici „prima oara, bun sau rau, fa-l sau renunta”. Pe de alta parte, exista tendinta de a se naste din nou – voi – sa va nasteti, din nou si din nou – ca doar sa ganditi ca sunteti continuarea vietilor voastre trecute. Nu sunteti, deloc. Aspectele vietilor voastre trecute au alcatuit o miscare energetica, ca ei sa poata veni in aceasta viata, sa elibereze acele vieti trecute si intr-un fel, sa o ia de la capat. Fiti cine vreti voi sa fiti.

Inca sunteti atrasi de toate vietile trecute. Inca este usor sa va intoarceti si sa va intrebati cine ati fost si ce-ati facut. Intr-un fel este putin… cum numiti voi asta? – o negare, o neasumare a responsabilitatii fata de voi, spunand ca sunteti doar viata voastra trecuta, care merge inainte. Dar, voi nu sunteti. Nu sunteti. Ati putea, efectiv, sa spuneti ca ati murit, ati avut o moarte spirituala – o moarte istorica – cu un numar de ani in urma, depinzand de fiecare. Probabil ca va reamintiti situatia, in care ati simtit o stare de nimic total, de intuneric total, lipsa totala a pasiunii, uitand – uitand cine erati – si aveti acea intrebare reper, uluitoare, „Cine sunt eu? Cine sunt eu?” deoarece va re-inventati; a fost interesant, deoarece ati pus in voi o multime de caracteristici noi.

Esenta noua, cu care v-ati permis sa veniti, acea esenta noua are o multime de instrumente, care n-au fost folosite niciodata inainte, in nici o viata. Instrumente noi precum: cum veti lucra cu Energia Noua? Instrumente noi precum: cum va veti recupera corpul? Instrumente noi, cum ar fi abilitatea de a trece dincolo de limitarile mintii si un instrument nou, esential – cum intelegeti voi acest lucru numit Dumnezeu, acest lucru numit Spirit?

Cand va re-nasteati pe voi, stiati ca acestea urmau sa fie chestiunile la care sa contemplati in aceasta viata, asa ca v-ati construit mecanismele necesare, pentru a fi capabili sa manuiti toate acestea. Asadar, tot ceea ce discutam acum, nu este nou, cu devarat. Este o reamintire, desigur, va remintim in aceasta ora sau in aproximativ o ora, aducem acele lucruri la suprafata sau in realitatea aceasta, in loc de a le tine in alte realitati.

Cea mai mare problema care apare aici este acea indoiala, acea indoiala sacaitoare, care nu va da pace, care continua sa revina. Este o mare problema si din nou, noi toti purtam multe discutii. Stiti ca puteti face asta. Stiti ca puteti face asta. Cand vorbim in starea de vis, radem si ne amuzam, deoarece voi stiti ca puteti face asta. Dar cand reveniti aici, indoielile apar. Indoielile provin, ei bine, ele provin din parti ale voastre, care nu sunt cu adevarat parti ale voastre, dar voi intr-un fel, continuati sa le revendicati. Cu alte cuvinte, credinte vechi, frici vechi, lucruri care s-au intamplat in vieti trecute sau in aceasta viata, pe care continuati sa le aduceti la suprafata. Voi continuati sa le aduceti la suprafata ca scuze, ca indoieli in aceasta viata, dar voi stiti ca tot acest lucru este foarte simplu. Dar, care este lucrul? Ei bine, vom discuta despre acesta mai tarziu.

Despre Shaumbra

Acum insa, as dori sa impartasesc cu voi ce s-a intamplat in 2002, cand Cercul Crimson si Shaumbra se manifestau, cand foarte multi dintre voi ati auzit chemarea de a va aduna, din nou si nici chiar Tobias nu stia cat veti fi de multi. Ar fi putut fi doar putini. Ar fi putut fi multi. Au ajuns sa fie foarte multi. O multime care si-au amintit ca erau Shaumbra, ca erau o familie. Ei – voi – sunteti participanti in Consiliul Crimson. Aici pe Pamant il numiti Cercul Crimson, dar in alte taramuri sunteti participanti activi in Consiliul Crimson. Aveti un rol sau v-ati asumat o responsabilitate, privind intelegerea naturii constiintei si a energiei.
Ati putea gandi ca in taramurile angelice, avand intreaga intelepciune de necuprins si alaturi de toate fiintele marete care exista acolo, ca noi am putea intelege toate aceste lucruri. Dar, nu intelegem. Oh si asta este frumusetea acestor lucruri. Nu intelegem. Noi impartasim experienta cu voi.

Cu alte cuvinte, cum raspunde constiinta din aceasta dimensiune a Pamantului, care este foarte solida, foarte densa? Cum raspunde constiinta, aici? Cum aduceti voi energie, ea fiind unul dintre instrumentele voastre? Noi invatam impreuna cu voi. Voi aduceti acea intelepciune si acea cunoastere inapoi la Consiliul Crimson, care include unele fiinte care nu au fost niciodata inainte pe Pamant; el include fiinte care au fost aici, pe Pamant si care au decis sa nu se incarneze din nou, o lunga perioada de timp; el va include, desigur, pe voi – fiintele umane, fiintele angelice care aduceti inapoi intelepciunea voastra.

Dar se intampla ceva ciudat. Oricat de intelepti sunteti la intalnirile Consiliului Crimson, aici inca tindeti sa uitati asta. Inca aveti tendinta de a uita, in parte, deoarece da, energia de pe Pamant este foarte densa si unul din lucrurile pe care le-am invatat prin voi, este cum sa trecem prin densitate, cum sa aducem inapoi claritatea.

Noi invatam prin voi – voi invatati pentru voi – cum sa faceti aceasta tranzitie intr-o constiinta total noua. N-a mai fost realizata inainte. Nu exista nimic in arhive. Nu exista nimic in Inregistrarile Akashice, ca s-a trecut prin asta inainte. Exista o incercare, in special cand incepeti sa va contemplati vietile trecute, exista incercarea de a dori sa mergeti inapoi si sa spuneti, „Ei bine, cum a fost in Egipt?” Nu s-a trecut prin aceeasi experienta atunci. „Cum a fost in timpurile lui Yeshua?” A fost un gen de transformare diferita. A fost o transformare mai lenta si o transformare mult mai densa, decat cea prin care treceti voi acum.

Voi treceti printr-o transformare incredibila acum. Este uimitoare. Este uimitor ce invatam noi toti. O parte din rolul meu de aici este sa va reamintesc in mod constinuu, de conexiunea voastra cu Consiliul Crimson, cu voi. Este foarte usor sa uitati de acea conexiune, este foarte usor sa credeti ca sunteti uitati de taramurile angelice, ca sunteti uitati de Consiliul Crimson. Nu sunteti. Nu sunteti uitati, deloc.

Sa ne intoarcem cu un numar de ani in urma, cand Tobias a adunat toate energiile voastre, el a fost atat de emotionat sa vada cat de multi ati raspuns si atat de emotionat sa afle ca erati dornici sa fiti adevaratii pionieri si invatatori, incepand cu voi, mai intai. Nu doar sa iesiti si sa-i invatati pe altii, bazandu-va pe teorie, ci bazandu-va pe trecerea prin experienta transformarii, a alchimiei, chiar aici – prin energia alchimiei, chiar aici.

In acel moment si Tobias stia ca va veni pe Pamant, sa vi se alature. A vorbit cu mine si mi-a spus, „Adamus, esti interesat sa preiei sau sa vii sa consiliezi, atunci cand ma voi intoarce pe Pamant?” De fapt, aveam o oferta pentru un alt grup. (rasete) Aceasta este o poveste adevarata, dragi Shaumbra, aveam o alta oferta, asa ca raspunsul meu initial a fost ca nu eram disponibil, deoarece voiam sa ma concentrez pe un singur grup, cu un tip de energie. Nu am vrut sa ma imprastii peste tot si am vrut sa ma concentrez pe Shaumbra. De aceea, nu auziti de mine ca lucrez cu multe alte grupuri. Asta este, lucrez cu acest grup.

Tobias mi-a vorbit putin mai mult, asa cum stiti, este chiar convingator. Cred ca a si plans putin, (unii rad) dar a mai discutat putin si m-a convins ca cel putin, sa iau in considerare oferta. Asa ca, am inceput sa-i pun intrebari despre cei cativa ani de experienta avuta lucrand cu voi, asa cum a facut si mi-a explicat ce s-a intamplat cu voi toti. Mi-a explicat provocarile, vulnerabilitatile voastre, dar mi-a explicat si aspiratiile si dorintele voastre.

Asadar, am plecat sa meditez asupra lor – „Sa merg la Consiliul Crimson sau sa merg la acest grup.” In esenta, nu la drept vorbind, dar in esenta, mi-am notat lucrurile pro si contra. A fost un conflict.
Celalalt grup era foarte dedicat. Ei erau foarte ceremoniali. Erau foarte… oh, energia lor era perceputa ca fiind atat de linistita, faceau multe meditatii si activitati de grup, erau o incantare. Aveau perspective spirtiuale minunate, minunate – la un alt nivel. Nu existau pe Pamant. Existau concepte minunate acolo, afara. Cu alte cuvinte, ceea ce dezvoltau ei, ceea ce aduceau impreuna ca grup, era plasat intr-o alta dimensiune. Ar fi fost foarte usor cu acest grup, as fi putut spune cateva cuvinte si ei ar fi ingenunchiat la picioarele mele. (Adamus rade) Ei sunt foarte, foarte… le place sa venereze, nu conteaza ce anume sau ce apare – le place sa venereze.

Am aruncat o privire la Shaumbra. (rasete) Am aruncat o privire la Shaumbra si i-am vorbit lui Tobias, a fost necesar sa vin in vizita la cateva dintre intalnirile voastre din zilele de inceput – acele intalniri erau foarte asemanatoare ca ce avem noi aici – in unele eram anuntat ca invitat, in multe ca invitat in fundal si v-am observat. (rasete) „Tobias…” i-am spus, „Tobias, acesta este un grup grosolan. Acest grup nu are stima pentru aproape nimic.” (hohote de ras, urale si aplauze) Celalalt grup, daca le-as fi dat teme de facut, le-ar fi facut, zilnic – de cinci, de zece ori pe zi.”

Acest grup… stiu ca nu va faceti temele si de aceea va iubesc. (Adamus rade) Stiu ca le faceti in felul vostru. Stiu ca nu stati 20 de minute pe zi ca sa lucrati cu Pakauwah. As fi atat de dezamagit, daca ati face asta! Sunteti foarte ocupati sa trimiteti e-mailuri in lume! (rasete in timp ce Adamus se adreseaza unui membru din audienta) Stiu si despre respiratia voastra – respirati doar cand aveti probleme. (rasete) Asta o tine ocupata pe Aandrah. Exista multa activitate de salvare/recuperare de facut.

Stiu ca respirati in inima voastra. Stiu ca intentionati sa respirati, ca vreti sa respirati, dar sunteti foarte ocupati cu alte activitati din viata voastra. Dar stiu si ca intelegeti respiratia. Intelegeti ce este, asa ca, intr-un fel, desi nu respirati profund acum, voi respirati. Voi respirati. Aandrah stie asta. Aandrah stie asta – stie ca voi o intelegeti. Ea inseamna o curgere de energie. Inseamna a trai. Inseamna a visa. Stiu ca stiti asta.

Asadar, a trebuit sa observ acest grup si am spus, „Despre ce este vorba in privinta Shaumbrei, de este al naibi de frustrant (rasete) si agitator, insa descopar ca asta este o mare provocare, incat trebuie sa o preiau?” Este vorba despre faptul ca sunteti reali. Este faptul ca sunteti foarte, foarte reali. Pot fi alte cuvinte care sa descrie asta – perspicacitatea strazii, curaj, vigoare, indecenta, uneori. Vreau sa spun, voi traiti, cu adevarat. Nu doar vorbiti despre asta. Nu stati pe varful uni munte si contemplati viata. Voi sunteti in ea. Sunteti foarte, foarte reali si de aceea, imi place sa lucrez cu voi. De accea, avem multe lucruri la care sa privim, in timp ce mergem mai departe. Va aveti unii pe altii. Stiind ce se afla in inima voastra, nu exista nimic care sa ne opreasca. Sa ne opreasca de la ce? Nu stiu. Dar, orice alegem sa facem, nimic nu ne va impiedica. Si eu stiu unde se indreapta.
Se indreapta spre un loc, in care veti realiza brusc maretia simplitatii a orice. Am vorbit despre asta inainte – simplitate, simplitate. Simplitatea nu inseamna absenta profunzimii, a culorii sau a semnificatiei. Simplitatea are mai multe caracteristici, decat acest gen de viata mentala, confuza pe care multi o traiti. Participand la viata mentala/dramatica este de fapt, foarte plictisitor. Nu are profunzime. Are lungime. Are un gen de lungime liniara, dar nu are profunzime. Iar eu aud ca voi strigati in vietile voastre dupa profunzime, semnificatie, culoare si relatii cu voi si cu lumea din jur.
In prezent, nu exista o relatie, cu adevarat. Exista un fel de raspuns. Exista un raspuns din partea voastra fata de voi; un raspuns din partea voastra la lumea din jur; un raspuns din partea voastra fata de corpul vostru, dar, nu este o relatie, cu adevarat. Si spre asta ne indreptam. Acea relatie va fi atat de profund de simpla, incat veti face una din acele lucruri (Adamus se plezneste peste cap), cand veti ajunge sa o intelegeti.

Si de fapt, nu exista nimic pentru care sa petreceti vieti de suferinta, disciplina si practica… fiecare dintre voi ati trecut prin asta inainte. Fiecare dintre voi, intr-o viata trecuta – daca ati fost preot, o calugarita sau un rabin, fiecare dintre voi, daca ati fost un mare meditator, un rugator, orice ati fost – ati mai facut asta inainte. Ati parcurs intreaga gama, de la a nu fi disciplinati, intr-un fel, pana la a va auto-disciplina pe voi insiva foarte mult – v-ati supra-disciplinat – si fara sa fi gresit cu focalizarea; exista o mare diferenta. Dar ati practicat disciplina, gandind ca va va oferi intelegere. V-a oferit intelegere in lucruri precum, cat de a naibii de plictisiti erati de disciplina, cat de mult va dureau genunchii datorita disciplinarii voastre si mai mult decat orice, cat de mult v-a durut capul in urma disciplinei. Apoi a venit o zi in care ati spus, „Adio disciplina! Nimic! Si ati eliberat-o.

Apoi, asta a lasat un gol. Ce urma? Cu ce sa o inlocuiti? Care este urmatoarea piesa pe care sa o jucati? Si asta este ceva asemanator, cu cea in care ne aflam acum. Cum atingeti iluminarea? Nu exista acolo ceva ce ar trebui sa faceti? Nu se presupunea ca sa cititi anumite versete in fiecare zi sau sa aveti anumite discipline, zilnic? In mod absolut, nu!

Motivul pentru care imi place sa lucrez cu voi este faptul ca sunteti reali si cumva voi stiti asta. Va lasati distrasi, continuati sa ganditi ca exista vreun lucru nou pe care sa-l faceti si incercati acel lucru nou si seamana cu „Asta nu functioneaza. Miroase a ceva vechi. Este doar acelasi lucru vechi, intr-o imbracaminte noua.” (rasete) Noi suntem reali, foarte reali.

Asadar, voi stiti asta, dar stati aici si spuneti, „Dar, nu se presupune c-ar trebui sa fac ceva, sa studiez ceva, sa ma disciplinez in ceva?” Nu, nu deloc! Nu, deloc! Este exprimat de cuvintele rostite mai devreme de maestrul si muzicianul intelept (se refera la Roger Drienka), „Iesiti de pe calea voastra, Iesiti de pe calea voastra!” si asta va veni in zbor. Iesiti din gandirea ca trebuie sa manipulati energiile voastre, sa le manipulati… fie prin disciplina sau prin sisteme complexe; acelea nu mai functioneaza. Acelea sunt distrageri.

Acest grup este real – real insemnand ca stiti ca sunteti aici, ca traiti. Nu incercati sa plecati de aici; de fapt, voi incercati sa intrati aici, mai mult decat vreodata inainte, incercati sa fiti aici mai mult decat vreodata inainte. Sunteti reali, deoarece nu incercati sa evitati energiile. Bune sau rele, nu incercati sa le evitati. Sunteti foarte reali in a va permite acum, in cele din urma, sa incepeti sa simtiti. Incepeti sa simtiti – oau! Este o senzatie coplesitoare, atunci cand incepeti sa simtiti.

Este vorba despre o imensa transformare a energiei, atunci cand iesiti din logica, cand treceti dincolo de ea. Logica inca serveste un scop, pana intr-un punct, dar cand va permiteti sa simtiti chiar acolo, chiar aici si aici, in fiecare parte din voi, este putin coplesitor, la inceput. Iar acest sentiment va va conduce la adevarata intelegere a acestei simplitati, a acestei profunde si minunate simplitati – nu cea de aici (de la cap), ci de aici (de la nivelul inimii) – asta trece dincolo de orice cuvinte si doar este. Nu o puteti explica. Nu vreti sa o explicati. Si, spre asta ne indreptam noi.

Da, uitati-va la mine (hohote de ras in timp ce Adamus pozeaza cu palaria pe cap) un maestru spiritual, si asta este ceea ce imi place la Shaumbra. Putem face asta. Nu este necesar sa avem pretentii exagerate si nu este necesar sa imbracam robe fluturande, desi mi-ar placea un costum dragut, dar… (rasete) spre asta ne indreptam. Multumesc! (el arunca palaria inapoi si se apleaca spre Linda) Parul este in regula?

LINDA: Da.

ADAMUS: (razand) Prin urmare, dragi Shaumbra, sa ramaneti reali! Sa ramaneti foarte reali. Asta este permisiunea din partea voastra de a fi voi. Nu conteaza ce gandeste altcineva. Voi stiti asta. Nu conteaza daca asta inseamna tont. Nu conteaza daca asta inseamna serios. Sa ramanem foarte, foarte reali, in timp ce mergem mai departe.
Si sa respiram profund, acum…

A Trai pe Muchie

Asadar, exista energii interesante pretutindeni. Interesante! Probabil ca simtiti ca zilnic traiti pe muchie/margine, ati putea traversa direct. Apropo, am sa cer ca cineva sa-mi aduca o tabla si instrumente de scris. Asta este o o sala de clasa, nu vad nici o tabla aici, asadar… Da (cineva intreaba „Acum?”) Acum, este un moment potrivit, intotdeauna este. (rasete) Intotdeauna este un moment potrivit. Prin urmare… cateva lucruri sunt necesare sa le aducem in discutie.
Asadar, exista energii interesante si stiu ca simtiti ca exista unele zile, in care va aflati atat de aproape de margine, incat sa va pierdeti echilibrul. In unele zile va simtiti atat de ciudat si de straniu. Ce se intampla? Ei bine, este doar energia in miscare. Voi o percepti din partea lucrurilor din jurul vostru, dar o simtiti in voi insiva. Voi treceti prin procesul de re-constructie – acesta a inceput de un timp, dar se intensifica acum; se intensifica profund – si acesta indeparteaza tiparele si logica prin care s-au desfasurat lucrurile. Si de aceea simtiti ca sunteti pe muchie, iar daca va veti permite, veti aluneca. Nu stiti ce urmeaza sa se intample, dar veti aluneca acolo, poate ca va fi o stare de nimic sau… stiu ca va temeti ca innebuniti. Deja sunteti nebuni, asa ca, nu va faceti griji ca se intampla asta.

Deja se intampla. Eu definesc „starea de nebunie” spunand ca voi sunteti dornici sa eliberati o multime de limitari, o multime de structuri. Asta este nebunia. Asta este nebunia si nebunia este minunata. Voi stiti, in unele dintre… Ah, da, iata ca vine! (cineva aduce o tabla de scris) Adu-o chiar aici, daca vrei!In unele dintre institutiile mentale, cei pe care ei ii numesc mai nebuni, sunt mai fericiti. Acum, nu toti; va rog, nu intelegeti gresit! Exista unii care sunt chinuiti de suferinta. Ei se afla intr-un gen de iad. Dar, unii care sunt considerati nebuni, sunt cei care sunt, de fapt, foarte fericiti. Acum, daca doar ati putea sa-i scoateti din aceste institutii.A fi nebuni inseamna ca ati eliberat. Nu cred ca trebuie sa va faceti griji ca veti fi pusi in vreo institutie, deoarece acum ei le dau doar medicamente. Ei bine, aceasta este un fel de institutie in sine. Nu este un loc fizic, dar este un fel de inchisoare. Dar, voi nu veti ajunge acolo. Nu veti ajunge acolo. Asa ca, nu va faceti griji de asta. Permiteti-va sa innebuniti putin! Deveniti foarte, foarte reali.

Energiile Actuale

Energiile de pe Pamant, din aceasta saptamana, in special, au fost uimitoare! O multime de lucruri se petrec la niveluri subtile si ceea ce se petrece la niveluri subtile va ajunge sa fie in aceasta realitate, va ajunge sa se manifeste aici, mai devreme sau mai tarziu. Asa ca exista un efect intarziat al acestor schimbari grandioase de pe Pamant. Vedeti voi, aceste schimbari care au loc acum, se vor manifesta mai tarziu in tiparele de vreme; schimbarile din prezent se vor manifesta in povestirile ce vor aparea; schimbari ce vor afecta stiinta si tehnologia – deja le afecteaza.
Unul dintre lucrurile de care sunt foarte entuziasmat in a lucra cu voi, pe durata urmatorilor cativa ani, oricum, este ca vom experimenta o explozie a tehnologiei. Nu vorbesc doar despre computere; vorbesc despre medicina, stiinta si de intelegerea energiei – cum functioneaza energia.

Nu va fi interesant faptul ca vor trece cativa ani, inainte ca articolele sa apara, ceea ce ar fi considerat o nebunie astazi, despre cum functioneaza energia? Exista o lipsa de intelegere reala a energiei. Este atat de rudimentar, ceea ce se stie acum pe Pamant! Este aproape nostim. Dar, in urmatorii cativa ani, va fi o intelegere mult mai profunda a energiei, se va petrece in viata voastra si se va datora muncii pe care o desfasuram noi aici – pe care o desfasurati voi aici.

Cand veti citi acele articole si ele vor explica acele descoperiri stiintifice grandioase despre cum functioneaza universul, voi veti gandi, „Ei bine, noi am inteles asta cu zece ani in urma. Noi am stiut asta de multa vreme.” Doar ca necesita un timp pentru a se manifesta.Asadar, punctul meu de vedere priveste doua lucruri. In unele zile, cand ganditi ca innebuniti, nu este asa. Este momentul sa respirati profund si sa va multumiti. Respirati profund si aflati ca nu sunteti singuri in asta. Nu innebuniti. Nu va prabusiti. Voi explorati taramuri noi, teritorii noi, dimensiuni noi. Le explorati tot timpul in interior si in afara voastra.

Oslo

O saptamana nebuna. Am petrecut mare parte din ea in Oslo. Am avut cateva activitati acolo. Am fost orice, de la o pisica, la un conte, pana la un om de serviciu, in timp ce ne jucam in Oslo. Desigur, asa cum stiti, s-a acordat Premiul Nobel pentru Pace lui Abraham Obama (referindu-se la conexiunea dintre Abraham Lincoln si Barrack Obama) in prima parte a acestei saptamani. Si este foarte real. A fost o experienta interesanta si nu au fost doar cei care s-au adunat acolo, pentru a face parte din adunare; nu au fost doar politicienii si elita.
Erau unii oameni acolo, care poate ca nu se numesc Shaumbra, insa ei lucreaza la acelasi nivel de constiinta si intelegere ca si voi. Erau si cei care au fost acolo, permiteti-mi sa spun, care nu au fost, cu adevarat, acolo. Cu alte cuvinte, fiinte care sunt Maestri Ascensionati, care vin pe Pamant, care – unii sunt deja pe Pamant, abia s-au nascut – care erau foarte pasionati de acest eveniment, incat si-au manifestat corpuri pentru o scurta perioada de timp. Alte fiinte care au venit din alte taramuri, pentru a participa la acest eveniment, si-au luat aparenta umana.

A fost un eveniment magnific si nu a avut legatura doar cu inmanarea premiului pentru pace. A avut legatura cu marcarea schimbarii pentru omenire, din prezent. A fost vorba despre marcarea schimbarii pentru omenire – un rezultat al muncii pe care voi si altii ca voi, ati indeplinit-o de ceva timp. Voi ar fi trebuit sa fiti cei invitati aici. Voi ar fi trebuit sa fiti cei care sa stea in acele scaune, sa spuneti ca voi ati ajutat la aducerea unei noi constiinte pe Pamant. Voi ati ajutat sa aduceti o constiinta, care a permis ca o fiinta ca Abraham Obama sa vina pe Pamant si sa fie ales presendintele unei natiuni marete.
Aceasta este, apropo, asa cum probabil stiti, aceasta este implinirea – nu-mi place termenul – dorintei Maretei Fratii Albe. Era un vechi club atlant pe care l-am avut noi. Nu are nimic de-a face cu albul si nu a fost deloc atat de mareata. (rasete) A fost buna, dar nu mareata. Dar, a existat dorinta ca America sa fie tara unei noi sperante si am stiut, cu sute de ani in urma – in timp ce nu puteam debloca energia din Europa, nu puteam ajunge la compasiune sau la acceptarea intre diferite tari, inca existau prea multe probleme legate de puterea lacomiei si a religiei – stiam ca Statele Unite erau proiectate ca noul Atlantis sau ca noua speranta.

Sa vezi acum, peste ani, din perspectiva mea, desigur, fiind implicat in politica europeana, sa vezi ca un lider al acestei natiuni marete ar putea fi spiritual asa cum este si cum este si sotia lui – ei nu pot afisa asta in mod public, asa cum bine stiti din discutiile proprii cu altii; dar va veni curand un moment in care va fi mult mai deschis – dar sa vezi o fiinta spirituala, o fiinta plina de compasiune, un negru – nu ca ar face o diferenta, dar o face – si un tanar, aproape tanar, o fiinta umana care sa fie in acest mediu, a fost foarte inspirant. A fost mult mai inspirant. Mi-a oferit o speranta renascuta pentru omenire. Eu am speranta in voi; omenirea uneori este de pus sub semnul intrebarii.

95% din omenire este buna. 95% bunatate. Exista cele 5%, fie la nivel individual, fie la nivel de populatie, care nu dispunede acea bunatate, care par sa umbreasca imensa bunatate din oameni.
Sa observi la aceasta intalnire din Oslo culminarea activitatii pe care am desfasurat-o noi toti – nu pentru a salva lumea, ci sa fim noi insine, sa aducem Spiritul pe Pamant, fara sa mai mentinem Spiritul altundeva, ci sa aducem Spiritul pe Pamant, intr-un mod foarte real, intr-un mod foarte onest si plin de simtire – asta este ceea ce am observat!

Trebuie sa spun ca nu am fost foarte pregatit pentru ce am experimentat in Oslo. Am crezut ca va fi mai mult conflict, mai multa drama. M-am asteptat ca fortele intunecate, daca vreti sa le numiti asa, m-am asteptat ca negativitatea sa fie acolo, adusa de participanti. Adesea negativitatea – energiile negative – sunt atrase cand vedeti o astfel de intalnire luminoasa, asa cum am vazut peste ani.
Energii “Negative”
Cand ne adunam in acest fel, in special, in zilele de inceput, cand energiile noastre nu erau atat de stabile – erau pline de speranta si erau inalte, dar nu erau stabile – energiile intunecate se adunau imprejur, in scopul hranirii; incercand sa demonstreze ca bunatatea nu este chiar atat de buna; incercand sa mentina energia blocata. Doar ca nu stiau altceva mai bun de facut. Ele nu stiu, cu adevarat. Ele nu stiu – aceste energii, fie ca sunt psihice sau umane – nu stiu nimic mai bun, de facut. Nu se trezesc dimineata incercand sa fie negative. Ele doar sunt asa si intra in propriile tipare si in propriile inchisori.
Dar sa fii in Oslo si sa vezi, asta mi-a dat o speranta renascuta, pana in punctul in care noi am avut o intalnire cu unii dintre – voi ii numiti Maestri – ei sunt cei morti. Am avut o intalnire dupa aceea, sa vorbim despre cum sa ne reajustam, cum sa lucram cu voi, deoarece lucrurile merg atat de rapid. Trebuie sa lucram la o viteza diferita cu voi si sa va vorbim diferit. Sa va vorbim diferit – mult mai real, decat vreodata inainte, deoarece voi sunteti mult mai reali, decat vreodata inainte.

Ca rezultat al acestei intalniri recente, am realizat ca ceea ce voi numiti negativi, intunecati, cei care nu sunt la fel de draguti ca voi, isi vor intensifica munca, este un fel de entuziasm final. Ei stiu ca schimbarea este iminenta. Ei stiu, iar cand spun „ei” - nu vorbesc despre un grup organizat – este doar constiinta negativa. Este atat de blocata – este o constiinta foarte blocata. Ei tipa, intr-un sens, dupa un mod de a se debloca, insa sunt ca un caine turbat. Daca incerci sa-i ajuti, te vor musca.

Dar, din cauza ca se schimba atat de rapid, stim ca raspunsul lor se va intensifica. Este, asa cum am spus, un entuziasm final, inainte de a intra in era unei absolute cooperari si a unei imense acceptari, aici pe Pamant; este finalul celor care nu inteleg iluzia puterii si este finalul dezechilibrelor severe din dinamica energetica, in lucruri precum finantele si guvernele.
Intr-o perioada de peste doi ani, ceea ce numiti fiara va incerca sa atraga atentia, fiara va incerca sa negocieze si asta veti observa in urmatorii cativa ani si da, pana la finele anului 2012. Fiara, asa am numit-o eu, va negocia pentru pozitia ei. Nu vrea sa fie data uitarii. Stie ca razboiul ei nu mai este real. Stie ca locul ei dispare rapid de pe Pamant. Oamenii nu o vor mai tolera – oamenii buni, oamenii care au compasiune. Aceasta fiara nu va mai fi tolerata, asa ca isi va schimba tacticile. Tacticile ei din trecut au fost lucruri precum razboiul, crima, manipularea si folosirea tacticilor fricii. Dar chiar in ultima saptamana am realizat ca aceasta a inteles ca a pierdut. Toate raboaiele din lume nu vor face nimic pentru ea. Asa ca, va incepe sa negocieze.

Negocierile ii vor pastra locul, identitatea. Cel putin in taramurile in care activez eu si unde lucrati de fapt si voi, noi nu vom negocia. Nu exista negociere. Fara negociere si nu este vorba despre faptul ca vrem sa castigam. Nu are nimic de-a face cu a castiga, ci are de-a face cu faptul ca oamenii aleg pentru ei insisi. De ce sa negociem cu… negociati voi cu voi insiva in privinta echilibrului propriei luminii si a propiului intuneric? Nu. Nu, deloc. Nu este vorba ca incercati sa anihilati intunericul. Voi incercati sa integrati sau sa intelegeti ceea ce numiti intuneric. Nu este nimic de negociat.

As dori sa fiti constienti de ceea ce se petrece si de ce se petrece, cand veti citi titlurile mari. Exista foarte putine fiinte iluminate acum, care sunt in pozitii guvernamentale iar prin recentul colaps al sistemului financiar – si acesta a colapsat, apropo. Inca se pretende ca persista, insa s-a prabusit. Ce l-a prabusit, ce l-a facut sa colapseze a fost lipsa de incredere pe care tu si tu si tu (Adamus loveste usor oamenii cu o carioca pe care o are in mana) o aveti in sistemul financiar. Singurul lucru care l-a mentinut la un loc a fost increderea, insa increderea in vechiul sistem nu mai exista. Ceea ce s-a realizat acum este faptul ca voi dezvoltati un intreg sistem nou.

LINDA: Oamenii nu doresc sa fie loviti de carioca ta.

ADAMUS: Le place sa fie loviti. (rasete) Noi vorbim in alte taramuri in starea de somn si voi spuneti, „Ai fost lovit? Eu am fost lovit. Da. Adamus ma iubeste, cu adevarat.” (rasete)
Prin urmare, as dori sa fiti constienti de asta, deoarece veti observa ca altii incearca sa negocieze cu voi – familia, prietenii, cei care v-au angajat. Clientii vostri vor incepe sa negocieze. Conflictul vechi care functiona asa (isi loveste pumnii) va incerca acum sa functioneze asa (isi misca degetele cum vorbeste) Oh, si va fi intens, iar ei vor fi amenintatori in negocierile lor, dar, sa nu negociati! Nu negociati, deoarece ii veti lipsi de a trece prin experienta intelegerii luminii din interior, atunci cand veti negocia. Voi le oferiti scuze sa ramana blocati pentru un timp.

Si, ce este de negociat? Daca va aflati in Eu Sunt Cel Ce Sunt, prezenta voastra, nu exista nimic de negociat. Nu exista nimic de dat. Nu exista nimic la care sa renuntati. Asadar, fiti constienti de negocieri, in regula? Excelent!

Lumina pe Cer in Norvegia -
Vezi Imagini in GALERIE

Oslo – lumina pe cer! Despre ce a fost vorba? Acum, este interesant si eu… (Adamus se uita la ceas) Acesta s-ar putea lungi, astazi. (rasete) Acesta este un lucru interesant. Ce-a determinat aparitia acelei lumini pe cer?
SHAUMBRA: Noi am fost cauza.
ADAMUS: Noi. Acesta este raspunsul corect. Noi am facut asta. Lumina de pe cer – ati vazut o lumina in spirala. Majoritatea ati vazut fotografia; a fost primul lucru in reteaua de zvonuri pe emailuri si este in regula. Asa trebuie sa fie. Invatati, simtiti, intelegeti rapid, deoarece energiile inca sunt acolo. Chiar daca ati primit emailul cu doua ore mai tarziu, cu doua zile mai tarziu, energiile inca erau acolo. Oh, erau foarte, foarte puternice.
Despre ce a fost vorba? A fost vorba despre constiinta. A observa constiinta. Asta a fost tot. A observa constiinta. Un minunat portal sclipitor, iluminat, manifestat!

Lucrul interesant este ca portalul era acolo, oricum. Vreau sa spun ca el a aparut ca rezultat la unei activitati desfasurate in acea zona si pe intreg Pamantul. Asadar, portalul era acolo. Dar este interesant ca pana recent, oamenii nu au fost capabili sa-l vada, si mai putin, sa fie fotografiat. A fost intotdeauna acolo, dar n-a fost perceput. La fel ca energiile care exista in jurul vostru acum, dar voi nu le percepeti.Asadar, acest lucru sclipitor a aparut in constiinta, in cele din urma. A fost constientizat. Acesta a fost un lucru semnificativ – faptul ca l-am vazut. A fost fotografiat. Exista acolo. A aparut datorita activitatilor intense care au avut loc in Norvegia de aceasta data si toti v-ati racordat, cu mult inainte de ceremonia acordarii premiului Nobel.

Asadar, energiile au fost create de voi toti, a fost o deschidere, un semn – semnul vostru pentru voi. Nu din partea extraterestrilor, nu neaparat din alta dimensiune, desi voi deschideti calea spre alte dimensiuni.
Acum – si este momentul in care devine interesant – exista cei care spun, „Ei bine, nu, adevarul este ca a fost doar o racheta ruseasca ratacita. Ati vazut ca mergea in spirala fara nici un control si era ratacita, iar lumina proiectata asupra vaporilor de combustibil a determinat acel lucru stralucitor” dar nimeni nu poate explica raza albastra care iesea din mijlocul ei. Dar altfel, au fost doar rusii – oh, dati vina pe rusi. Ma amuz singur, mai mult decat va amuz pe voi. (rasete)Asadar, a fost o racheta? Nu conteaza. Nu conteaza! Si sa spunem, daca a fost o racheta nu a fost un semn in asta, faptul ca o racheta a iesit din echilibru si s-a ratacit? Lumea nu va mai tolera puterea militara. Nu mai functioneaza. Dumnezeule, nu mai functioneaza. Mii de ani – milioane de ani – ne-a aratat ca nu functioneaza. Nu mai functioneaza.Asadar, daca ar fi fost o racheta, ceea ce nu a fost, chiar daca ar fi fost o racheta, este un indiciu sau un semn ca se misca in spirala, inafara controlului si astfel, Energia Veche nu mai functioneaza, deloc.

LINDA: Gatul lui Cauldre este uscat. (ii ofera ceva de baut)

ADAMUS: Este. Asadar, oricum deviez aici. Oslo – un lucru minunat si noi continuam acolo, in aceasta saptamana. Avem summit-ul, summit-ul despre incalzirea globala – urasc sa numesc asta incalzire globala. (Adamus ofteaza) Se incalzeste; se raceste. Sufla vantul; se linsteste. Marile se ridica, marile coboara. Toate acestea sunt reale. Este ceva schimbator. Ceeea ce se petrece la aceasta conferinta este ca noi vorbim despre initiative globali. Ceea ce facem cu adevarat, este ca aducem constientizarea faptului ca Pamantul va apartine acum. Gaia pleaca, la revedere; voi o mosteniti, voi preluati responsabilitatea. Ce-i veti face Pamantului? Ce-i veti face Pamantului?
De fapt, nu puteti vatama prea mult Pamantul. El se auto-repara. Intr-o suta de mii de ani, in doua sute de ani, va reveni la normal. (rasete) Atacul nuclear – nu conteaza. Este doar energie si este transmutata in Pamant, mai devreme sau mai tarziu. Oamenii ar putea sa dispara, iar Pamantul va fi acolo.Dar, ceea ce se intampla acum cand Gaia pleaca – onorandu-va pe fiecare dintre voi, iar voi onorati acest suflet minunat – in timp ce Gaia pleaca, responsabilitatea revine la voi. Ce veti face cu Pamantul? Pamantul nu este atat de sensibil. Cu alte cuvinte, Pamantul dispune de o cale de a se curata si a se echilibra. in mod absolut – ca si voi. Da, ati putea incerca sa-i produceti pagube, insa Pamantul se va reface.

Dar in prezent, asta seamana cu predarea stafetei oamenilor. Este un simbol al modului in care va tratati pe voi. Asadar, aceasta mare initiativa nu are legatura cu incalzirea globala, cu adevarat; este vorba despre preluarea responsabilitatii. Este vorba despre a fi Eu Sunt Cel Ce Sunt, fara sa mai existe Mama Pamant careia sa-i pasati, insa ce veti face? Nu mai aveti ghizi spirituali carora sa le pasati, nu mai aveti vieti trecute carora sa le pasati, nu mai aveti guru si Maestri carora sa le pasati, insa ce veti face?

Visele

Cum sunt visele tale, Kathleen?
KATHLEEN: Sunt bune. Sunt intense. O multime de simboluri sau de semne.
ADAMUS: Credeam ca nu visezi.
KATHLEEN: Visez, doar ca nu mi le-am amintit.
ADAMUS: Si, acum ti le amintesti.
KATHLEEN: Imi amintesc pantofi verzi si sacouri purpurii.
ADAMUS: Excelent. Excelent
KATHLEEN: Piratii din Caraibe.
ADAMUS: Fii atenta la ce mananci inainte de a te culca, insa este excelent. (rasete) Excelent, e bine. Si este bine, deoarece tu visai oricum. Dar aveai un blocaj si nu-ti permiteai sa crezi ca visai in acest fel, cu adevarat. O parte din tine s-a temut de vise, o parte din tine era confuza din cauza viselor si o parte din tine a jucat acest joc minunat, al omului marunt si tu nu esti astfel.
Visele tale iti vor reaminti – apropo, pantofii au legatura cu a calatori - iti vor reaminti de cine estit, cu adevarat. Nu neaparat de cine ai fost, ci de cine esti, vezi. O parte iti vor reaminti ca esti fenomenala. Esti. Iti vor reaminti ca ai atatea de oferit. Iti privesc energia acum si-ti spun, „De ce nu inveti copiii mici?” De ce nu ii inveti pe cei mici? Deoarece tu te poti raporta direct la ei. Ei nu au toate acele straturi ca oamenii. Dar, tu inca nu crezi in tine. Visele te vor deschide fata de cine esti, cu adevaratSi te rog, nu-ti asuma faptul ca asta inseamna… ca vei gandi ca intr-o viata trecuta ai fost vreo regina mistica – ceea ce probabil ai fost – insa te vei deschide fata de toate potentialele tale, toate abilitatile tale native, fata de toate energiile tale si te vei speria ca naiba de tine. Si apoi, intr-una din zile, curand, vei vorbi despre unele vise foarte, foarte ciudate pe care le-ai avut si eu iti voi aminti de discutia noastra prezenta.

Asadar, unde eram? Oslo. Da, desigur. Incalzirea globala. Preluarea responsabilitatii fata de voi insiva.Visele. Visele. Am repetat asta intr-una si voi continua sa repet. Visele voastre sunt foarte semnificative: munca pe care o desfasurati in alte taramuri, mesajele pe care vi le scrieti voua in visele, constientizarile.

Daca faceti ceva in starea de vis, ca a preda pe Noul Pamant, de ce sa nu faceti asta aici? Daca lucrati cu familiile spirituale care au fost traumatizate in alte taramuri, de ce nu lucrati aici cu oamenii? Daca va combinati energiile voastre cu ale altor fiinte angelice pentru a crea universuri noi, pe baza celor mai inalte principii pe care le-ati invatat aici, cum de nu faceti asta aici? Cum de nu deschideti o scoala simpla, nu scrieti o carte sau nu va exprimati? Indoiala. „Va citi cineva cartea? Ce se va intampla daca nu va ajunge pe lista celor mai bine vandute carti?” Nimic din toate acestea nu conteaza. Visele voastre va vor deschide la ceea ce faceti voi, cu adevarat. Asadar, va invit – insist – sa tineti un carnetel de notite sub pat. Notati-va visele. Stiu ca sunteti Shaumbra si ca veti da din cap, apoi ma veti pacali si nu veti face asta, dar este de nepretuit. De fapt este distractiv.

Asadar… visele. Luna trecuta am spus sa facem o experienta impreuna pe 11/11, doar ca sa va reamintiti sa faceti asta. Sa facem o experienta impreuna si am facut-o. Am facut-o. Eu glumesc cu voi, dragi prieteni, insa cand este vorba de o experienta, sunteti primii care sariti in ea. Temele nu va plac prea mult, insa cand e vorba de o experienta, voii sariti in aceasta! Asa ca, am avut acea experienta si au fost mii si mii de Shaumba care au participat, au fost atat de multi ca am avut nevoie de ajutoare suplimentare, pentru a face fata. Nu voi intra in toate visele individuale, desi mi-ar placea daca cineva a fost interesat sa-l treaca intr-un fel de jurnal, o carte tip jurnal. Mi-ar placea sa lucrez cu ei individual, pentru a-i ajuta sa inteleaga mai multe din spatele acestor lucruri.Dar, ce s-a intamplat in aceste vise? A fost un vis de grup si a fost un vis individual. Mai intai de toate, nu a fost necesar ca toate sa se intample in acelasi timp. Prima intrebare pe care am gasit-o in emailul vostru celest „La ce ora?” Eu traiesc intr-o parte diferita a lumii. Este ora 6, ora lui Germain sau ora 6, ora Japoniei? Nu conteaza. Noi transcendem timpul. El apare oricum. Timpul este o mare iluzie. De fapt, este un instrument minunat, dar este o iluzie foarte inselatoare. Am avut aceasta experienta mareata impreuna si a fost vorba despre conflictul care are loc acum intre minte si ceea ce trece dincolo de minte. Conflictul care are loc in voi, in a folosi mintea ca pe un instrument al ghidarii de zi cu zi in viata voastra, al judecatii, de a va mentine focalizati aici pe Pamant, de a va mentine stabilizati aici, contrar cu a va deschide fata de, sa o numim inteligenta divina – adevaratul voi, intregul voi – oricum il numim. Mintea, voi tindeti sa spuneti, ca este localizata aici (aratand capul) – creierul este aici, mintea este peste tot – dar voi tindeti sa asociati mintea cu un loc si un lucru specific si spuneti, „Unde se afla aceasta inteligenta divina?” Peste tot. Este inascuta si este impletita in fiecare parte din voi – in fiecare gand, in fiecare parte a corpului, in fiecare amintire si in fiecare potential. Se afla pretutindeni.

Asadar, voi aveti acest conflict in prezent, aceasta lupta intre doi – ei bine, de fapt, lupta provine doar din minte – iar voi incercati sa rezolvati asta. Voi incercati sa negociati cu voi insiva si despre asta a fost vorba in vis. Voi incercati sa negociati cu mintea voastra, sa negociati cu voi. Cum veti manui asta? Ce parte va face ca mintea sa joace, in timp ce mergeti mai departe? Mintea incearca sa negocieze cu voi, acum. Ea inca are nevoie sa fie importanta. Are nevoie sa fie recunoscuta, asa ca spune, „Chad, spune-mi cum voi juca partea mea, in viata ta? Tu esti spiritual – vad asta” va spune mintea. „Stiu ca nu te mai intorci inapoi. Am incercat sa te fac sa te intorci. Am vrut ca tu sa te intorci. Te-am testat ca sa te intorci. Nu te vei intoarce. Ce vei face pentru mine acum? Ce pozitie, ce titlu, ce autoritate, ce putere imi vei da? Am lucrat pentru tine” spune mintea. „Am lucrat intotdeauna pentru tine, de foarte multa vreme. Acum, drace, merit putin respect in timp ce mergem inainte! Vreau sa joc un rol in noul tu. Vreau sa controlez anumite parti ale vietii tale. Vreau ca oricine sa stie ca inca sunt aici. Vreau control. Vreau putere si tu imi datorezi asta.” Acest lucru s-a pus in scena. Desigur, am dramatizat. Asta a fost pus in scena si in asta a constat visul, la nivel individual si de grup. Am facut asta separat si impreuna.(se adreseaza Lindei) Cum stau?
LINDA: Minunat
ADAMUS: Apa?
LINDA: Foarte multa.
ADAMUS: Vorbeam de timp, nu de mesajul meu. Stiu ca mesajul meu este minunat. (rasete) Timpul.
LINDA: Ai 28 minute.
ADAMUS: Oh, nu se poate. Sa continuam, oricum. Asadar… Nici n-am… aceasta a fost partea de incalzire, inca nu am intrat in subiect! Dar, ne distram!
Asadar… multumesc, multumesc (audienta aplauda, Adamus rade)
Dragi Shaumbra, invatati sa jucati teatru, va rog! Invatati sa jucati teatru. Acesta nu este nimic decat un teatru mare si eu sunt mandru de el. Fiintei creatoare ii este conferita abilitatea de a juca teatru (a interpreta roluri) iar voi sunteti atat de blocati in fatada umana, credeti ca trebuie sa va luati in serios si ca daca interpretati roluri, nu este ceva real. Nu, nu. Punerea in scena a rolurilor va va elibera. A juca teatru te va elibera de Edith. Si ea va fi libera; apoi o vei iubi pe Edith, insa te va elibera pe tine de focalizarea analitica, pe care o exerciti asupra ta. Eliberarea este un lucru minunat. Incearca asta, Bonni! Incearca sa joci roluri. Incearca sa joci roluri. Incercati cu totii. Fiti putin nebuni in aceasta privinta. Veti descoperi ca este expansiv si-l veti percepe ca fiind un lucru bun. Hannibal stie. In mod absolut. Asta va permite sa va bucurati de viata. Incercati sa interpretati roluri.
Asadar, sa revenim la subiectul principal. Experimentul din vis, marele experiment din vis, a fost despre aceasta lupta care continua. Mintea voastra spune, „Uhh! Lucrurile se schimba. Rolul meu, cu siguranta, se schimba.” Este asemanator cu faptul in care ei ar veni sa va anunte ca serviciul vostru s-a incheiat. Primiti acel, cum ii spuneti voi, acel biletel roz sau sunteti pusi pe liber. Pusi pe liber – engleza britanica!
LINDA: Concediati.
ADAMUS: Concediati. Da, asta suna atat de brutal. Concediat. As prefera sa fiu pus pe liber, decat concediat. (rasete) Sau chiar conservat, dar concediat, nu stiu.Este ca si cum seful vostru ar veni si v-ar spune ca serviciul vostru s-a schimbat, ca serviciul vostru a fost eliminat. Ei bine, ce veti face? Incepeti sa negociati. „As prefera sa preiau un birou mai mic” sau in cele mai multe cazuri, o cabina mai mica. Asigurati-va ca obtineti biroul, nu cabina. Va veti reduce salariul. Va veti diminua titulatura. Nu doriti nimic din toate acestea, insa voi negociati. Asta este ceea ce face mintea voastra acum. Mintea veche negociaza si ce veti face? Ce anume ii veti da?
SHAUMBRA: Ciocolata.
ADAMUS: Ciocolata. Ciocolata, da. (rasete) De aceea imi place mie Shaumbra. (Adamus si audienta rad) Celalalt grup si nici macar nu-i voi spune numele, insa acel grup i-ar fi dat iubire, confort, ingrijire si… nu, Shaumbra ii da ciocolata. (rasete)
Nu veti negocia, sper, deoarece mintea, mintea umana, va fi intotdeauna acolo. Nu va pleca departe. Nu va pleca. Doar ca nu isi va mai asuma rolul pe care l-a avut. De fapt, isi va asuma un rol mai bun, un rol mult mai potrivit, un rol care este o mare binecuvantare pentru restul din voi. Dar, nu va mai conduce corabia, deloc. Voi o veti face. Eu indraznesc sa nu o numesc nici macar „inteligenta divina”, deoarece voi imediat veti recrea mintea, intr-un mod nou si o veti folosi ca o scuza sau ca o evadare. Veti conduce, veti prelua responsabilitatea si in asta a constat visul.

Asta se va intampla la nivel individual; se va intampla la nivel de grup, deoarece ca grup toti va expansionati acum. Toti treceti dincolo. Mintea nu moare, se transforma. Mintea, asa cum o stiati voi si cum ati folosit-o voi, nu va disparea de pe fata tuturor realitatilor cunoscute; ea se integreaza. Se integreaza. Devine „o parte din”, devine unul dintre multiplele voastre instrumente.Sa respiram profund…(pauza)… si sa trecem la urmatorul nostru segment, in care voi folosi aceasta carioca si tabla. Cum Functioneaza?

LINDA: Ai 22 de minute.
ADAMUS: Douazeci si doua… L-am numit “Cum functioneaza.” Cum functioneaza? Vom trece printr-o fizica simpla, acum. Voi veti dori sa complicati acest lucru, iar eu fac asta cu un scop astazi, sa vad daca intelegeti la nivel energetic sau la nivelul constiintei, ori daca va trebui sa o disecati mental.
Va fi foarte simplu, in timp ce voi veti dori sa faceti sa fie confuz, dar sa nu faceti asta. Cum functioneaza? Okay.

Image Hosting by PictureTrail.com

Aceasta este o reprezentare a vastra. Da, asa aratati voi, din punct de vedere energetic.
LINDA: Arata indecent.
ADAMUS: Nu este indecent. (rasete) Nu stiu de unde ai inteles tu asta. (hohote de ras) As putea sa desenez ceva indecent, dar n-am s-o fac.
LINDA: Nu sunt singura care am gandit asta. (rasete)
ADAMUS: Nu este usor sa fiu eu! (hohote de ras)Acesta este un simbol al vostru. Este un simbol – un simbol antic. Acest punct inseamna Sursa, de aici proveniti voi, acesta este sinele vostru suflet, in prezent. Acest cerc dinafara reprezinta totul de la Zidul de Foc, pana la constiinta voastra expansionata. Dar, este un simbol al vostru. Este foarte, foarte simplu. As fi putut face un alt desen aici (un cerc si niste linii pentru a reprezenta omul), dar aceasta este o reprezentare mai buna. Punctul este Tot Ce Eu Sunt si acest cerc este exprimarea voastra in realitate.
Acum, aceasta este constiinta. Voi pune un „C” in cerc pentru constiinta si asta este ceea ce sunteti voi. Voi sunteti constiinta divina. Sunteti o fiinta suflet. Nimeni nu va poate indeparta sufletul. Sufletul vostru este constiinta. Constiinta este constientizare. Daca indepartati corpul fizic, mintea, amintirile voastre si orice altceva, inca sunteti constiinta, deoarece intotdeauna veti fi constienti de voi insiva. Chiar daca totul va fi indepartat, chiar daca v-ati intoarce in momentul in care ati trecut prin Zidul de Foc in nimic, inca veti fi constienti de voi, iar aceasta este partea infricosatoare – sa fiti constienti de voi in nimic. Aceasta este si partea minunata, deoarece v-a determinat sa incepeti sa creati.
Asadar, acesta sunteti voi. Constiinta foloseste energie. Ea cheama energia. Atrage energii spre ea prin dorintele ei. (Adamus deseneaza sageti orientate spre cerc)

Image Hosting by PictureTrail.com


Ar putea fi pentru a se cunoaste, a se exprima, a se juca cu sine, a invata pentru sine, orice. Dar, la un nivel foarte profund din interior, ea cheama energia.

Energiile, in esenta, sunt potentiale, probabilitati care se afla intr-un loc inactiv, intr-un loc neutru. Ele stau acolo, intr-o zona neutra (Adamus deseneaza o cutie cu un „N” pentru neutru), asteptand sa fie chemate. Constiinta, in consecinta, le cheama, le aduce aici si incepe sa le foloseasca. Foarte simplu!

Acum aveti energia aceasta care participa alaturi de contiinta, care vrea sa faca ceva cu aceasta. Vrea sa creeze. Face acest lucru prin manifestare. Vom pune o cutie aici jos – „M” pentru manifestare. Eu plasez asta intr-o cutie, deoarece inseamna ca este reala. Este un gen de simbol universal pentru manifestare.Aveti acum aceste energii care coboara in manifestarea voastra, precum raze de energie. (Adamus deseneaza linii sinuoase dinspre „constiinta” spre „manifestare”.) Din aceasta zona (liniiile sinuoase) pornind de la constiinta atragand energia pentru manifestarea voastra – pentru manifestare, aducand-o intr-un fel de realitate – voi aveti un numar de elemente diferite care intra in joc. Timpul si spatiul intra in joc.
Uneori voi spuneti, „Ei bine, constiinta mea vrea un anumit lucru, dar nu ajunge jos acolo. Nu se manifesta. Ce anume gresesc?” Nu gresiti nimic, deoarece puteti manifesta la un nivel non-fizic. (Adamus deseneaza in exterior o cutie „M”) Cu alte cuvinte, voi le numiti alte taramuri, voi puteti manifesta in alte dimensiuni. Dar, de fiecare data cand chemati energia, ea se manifesta undeva.

Image Hosting by PictureTrail.com

Voi spuneti, „Ei bine, de ce nu se manifesta aici (in cutia „M”), chiar aici jos? Cum?” spuneti voi, „Vreau sa merg la cazinou si sa castig, dar nu se manifesta)” O multime de lucruri se manifesta in zona de aici (intre „constiinta” si „manifestare”) – exista timpul, spatiul, alti oameni. Ceilalti oameni – intentiile si energiile lor – pot incetini sau bloca acea manifestare.

Si apoi, aveti si elemente care sunt cheie aici. As dori sa acordati atentie speciala acestor cuvinte. (Adamus scrie alaturi de desen)

Image Hosting by PictureTrail.com

Aveti dorinta sau pasiunea – cum ii spunem – intentia voastra, forta… nu este chair cuvantul potrivit, Cauldre. Dorinta voastra – cat de multa dorinta aveti voi sa faceti asta? Intensitatea. Un cuvant absolut sclipitor – intensitatea!
De fapt, acestia sunt cei mai mari factori care intra in joc, in acest moment important, intre momentul in care aduceti energia in ceea ce ati dori sa creati si pana ajunge sa se manifeste. Poate ajunge sa fie manifestat la un nivel diferit, intr-o dimensiune diferita – exista undeva acolo. Daca ati dorit sa castigati la cazinou, poate ati castigat undeva, poate nu aici.

Dorinta, pasiunea, intensitatea a ceea ce vreti sa intre in joc si astea vor face cea mai mare diferenta in viata voastra. Voi adauga un alt element pentru prietenul meu de aici – simplitatea. Simplitatea face o mare diferenta.Ati putea lua un moment sa simtiti in… voi aveti un fel de dorinta a sufletului, exista ceva ce vrea sufletul vostru sa creeze insa apoi mintea ajunge acolo si il face complex? Mintea este cea care are indoieli. Sufletul vostru nu se indoieste, cu adevarat; mintea se indoieste. Totul merge pe calea acestui desen teribil pe care il facem noi aici, insa voi intelegeti, iar mie imi place sa desenez.

Acestea sunt puncte-cheie (aratand cuvintele) si acolo luati voi note mici. Ei bine, toti iau note mici, dar si voi luati note mici.

Va ascundeti. Va temeti. Va temeti din doua motive. Unul consta din experientele trecute care va spu ca veti ajunge sa fiti pusi la pamant, cand veti crea. Asa ca, voi intrati intr-un fel de mod creativ de nivel scazut. Nu vreti sa va ridicati in picioare in fata multimii. Nu vreti sa stati afara printre oameni, deoarece ati putea fi pusi la pamant. Daca va pun la pamant, reamintiti-va, este doar energie. Doar aspirati-o, inspirati-o – este doar energie! Critica – este un lucru minunat. Ar trebui sa serviti critica la micul dejun. (rasete) Respirati-o; este doar energie. Asadar, acesta este locul in care aveti momente dificile.(catre Linda) Cum stau?
LINDA: Oh, ai ajuns la 12 minute.
ADAMUS: Douasprezece minute. Bine! Asadar, sa spunem ca aduceti manifestarea aici pe Pamant. Evident, voi manifestati lucruri. Voi creati lucruri, nu de cel mai inalt ordin, asa cum ati dori sa fie, dar voi obtineti unele lucruri aici jos. Acea manifestare, oricare ar fi – manifestarea ar putea fi bani in buzunar, o relatie, ar putea consta din educatia voastra, ar putea fi orice – nu conteaza. Ar putea fi fizica sau non-fizica. Manifestarea. Voi deveniti cumva frustrati, deoarece nu este exact ceea ce stiati voi c-ar putea fi.
Apropo, trebuie sa ne adresam problemei creatorului care se opune, manifestatorului care se opune, deoarece o parte din voi se teme de critica, o parte din voi se teme de modul real, clar, simplu si puternic in care puteti manifesta. Va temeti de propriile ganduri. De aceea noi reorientam gandirea acum, revenind la adevaratele simtiri, deoarece… Cauldre a dat un exemplu nostim si nici nu si-a dat seama inainte. (se refera al povestea pe care a spus-o Geoff in segmentul introductiv) El a intrat sub pod intr-o zi si a gandit, „Doamne, ce s-ar intampla daca trenul ar deraia?” si a deraiat ziua urmatoare. Este putin infricosator. A creat el asta? A fost o scanteie care s-a adaugat, cu siguranta. Au existat si alte elemente. Cu siguranta acolo au fost si alte elemente, dar, puteti prin gandurile voastre sa deraiati un tren? Absolut. Absolut.
Asadar, exista acea retinere care apare sus la nivelul de aici (zona energiei – o retinere care spune, „Mai bine nu, deoarece eu nu am incredere in mine. As putea spulbera lumea” – in mod accidental, desigur (rasete) nu intentionat – dar un gand rau…” Si voi priviti toate aceste filme si ajungeti la toate aceste idei nebunesti. Aceste filme stimuleaza unele ganduri foarte ciudate. Asa ca spuneti, „Mai bine sa nu ceeez, decat sa creez iadul.” (pauza) A fost nostim. (rasete)Asadar, voi manifestati aici, (indica manifestarea) in general, doar o mica fractiune din ce v-ar placea, cu adevarat sa manifestati, dar voi manifestati aici.Aici este momentul in care dati de o mica problema. Orice este manifestat – insemnand: constiinta a atras energia, a adus-o in realitate – trebuie sa se miste. Trebuie sa continue sa curga. Manifestarea voastra, creatia voastra – o carte, copii vostri, nu are importanta ce anume este – trebuie sa continue sa curga. Curgerea este partea naturala a energiei pe care ati adus-o aici sus („constiinta”). Vedeti cum curge acea energie? Vrea sa continue sa curga aici (din manifestare).

Facand asta, printr-o curgere nerestrictionata – se reorienteaza sau se remodeleaza. Creatiile voastre continua sa creasca si sa se ajusteze pana in punctul in care… as dori sa am mai mult spatiu sa scriu aici, asa ca voi cobori aici. (Adamus deseneaza un cerc) Voi reprezenta manifestarea sau creatia voastra ca cerc, din nou, revenind la original. Revenind la original.
Prin curgerea potrivita, continua sa curga. Continua sa se expansioneze. Manifestarea originala sau creatia nu se opreste, niciodata, niciodata. Continua sa se expansioneze si acesta este modul in care ar trebui sa fie. Acesta este modul in care exista Spiritul Acesta este modul in care existati voi, prin natura.Dar nu, voi opriti totul aici (arata spre “manifestare”), in general, pentru ca incercati sa controlati, deveniti lenesi, nu aveti incredere in acea manifestare pentru a-i lasa exprimarea ei si ganditi ca este in proprietatea voastra. Va ganditi: “Ei bine, eu am creat-o si ca urmare o iau in stapanire”. Nu, nu este asa. Oh, nu, nu este asa. Voi ati creat-o si va puteti mandri si va puteti bucura de ea, dar fiecare creatie trebuie eliberata, trebuie sa fie libera. Iar atunci cand este libera, va alimenteaza pe voi. Va aduce voua. Atunci cand lasati creatiile voastre sa fie libere, fiecare lucru frumos pe care ele il insusesc sau il fac, fiecare expansiune, fiecare exprimare se va intoarce tot la voi. Este darul care continua sa vina, iarasi si iar.Care este dovada? Spiritul insusi si voi. Spiritul a spus: “Andy, mergi inainte. Mergi inainte. Nu vreau sa te controlez. Te iubesc prea mult. Nu vreau sa-ti spun ce trebuie sa devii sau ce nu poti. Te iubesc prea mult, asa ca, Andy, mergi inainte. Fa orice vrei, eu mereu voi fi acolo”.
Iar frumusetea Spiritului este ca orice a invatat si a simtit, tot ceea ce era frumusete sau distrugere, a simtit si Spiritul, le cunoaste si Spiritul. Spiritul nu are nevoie sa traga sforile. Nu sunteti marionete. Spiritul a spus: “Mergi inainte. Mergi inainte si fii si cine sunt eu, in cele din urma, dar in propria ta exprimare. Fii tot ceea ce sunt eu, dar in felul tau propriu”.
Spiritul nu a oferit 20% din Sine. Spiritul nu v-a oferit 80% din Sine. Spiritul s-a oferit 100%. Si nu au existat niciun fel de conditii, de limitari sau politica de returnare. (pauza) Asta a fost amuzant. (cateva rasete)
Asa ca, ceea ce se petrece este ca aveti tendinta de a va bloca – control, frica, rani, lene, nu va asumati responsabilitatea, prea multa coplesire – iar atunci aceasta creatie, aceasta manifestare se infurie. Energia are nevoie sa continue sa curga si va curge, cu sau fara voi. Va curge.
Si va face lucruri amuzante – energia le face – atunci cand trebuie sa curga. Nu-i pasa cum. Constiinta voastra, intr-un sens, este la fel. Trebuie sa se extinda. Nu-i pasa cum. Nu stie de sus sau jos; doar stie. Nu cunoaste raiul sau iadul, ea pur si simplu este. Trebuie sa curga.
Iar daca se opreste din curgere si voi continuati sa o limitati, va exploda. Buum!! (Adamus trage linii si curbe peste desen)


Va crea un mare dezastru daca va fi necesar. Nu-i pasa.
Se va exprima pe sine in acel mod – voi va veti exprima pe voi, in acel mod. Asta este drama, cumva distractiva, o data sau de doua ori, dar nu de milioane de ori. Va exploda. Asta se petrece cu foarte multi oameni si de asta avem acum in lume o stfel de problema cu bolile mentale.
Se blocheaza in minte. Vrea sa iasa. Energiile intelectului uman vor sa se expansioneze acum, vor asta cu disperare. Oh, au trecut, dumnezeu stie, cateva milioane de ani de cand avem acelasi fel de cadru mental si au trecut cateva sute de mii de ani de cand avem structurarea atlanta a mintii. Si, dumnezeule, mintea vrea... vrea sa se expansioneze. Vrea, cu adevarat. Chiar daca aveti acest conflict, sub acesta se afla dorinta sa de expansiune.
Miscarea energiei
Asa ca intrebarea de astazi devine: ce faceti ca sa eliberati acea energie? Studiati? Nu. Alergati in jurul blocului de cateva ori? Va voi ajuta putin. Sunt vreo doua lucruri pe care le facem si sunt foarte simple. Veti spune: “Adamus, de ce m-ai facut sa-mi pierd o ora si jumatate? Spune-mi de la inceput despre ce anume este vorba”, dar mai sunt si alte lucruri aici.
Asadar, sunt cateva lucruri simple pe care sa le faceti. (Adamus are un pahar cu apa in mana si se adreseaza cuiva din public) N-am sa o vars peste tine azi. (rasete) Odata botezat este suficent.
Sunt cateva lucruri simple pe care le puteti face si am sa ma intorc la o sursa cu care am avut ceva conflicte, dar pe care am s-o folosesc aici, pentru ca sunt multe lucruri bune in ea. Ma voi intoarce la scriptura. Scriptura.
La inceput a fost cuvantul. Cu totii stiti asta, dar stiti ce inseamna? Inceputul. Traducerea a fost proasta. Proasta traducere. Daca ati intra cu adevarat, in ceea ce inseamna, inceputul este respiratia. Aandrah stie asta. Inceputul a fost respiratia. Trebuia sa fie asa. Atunci cand Spiritul v-a trimis inainte, trebuia sa o faca prin respiratie. A fost, de fapt, prima respiratie pe care avut-o Spiritul vreodata. Pana cand Spiritul nu v-a oferit voua iubirea lui totala, nu a existat respiratia. De aceea Era Ceea Ce Era. De aceea nu era exprimare. Spiritul trebuia sa se exprime, sa se deschida si sa experimenteze.
Asa ca Spiritul a respirat… (Adamus respira profund) si ca urmare voi sunteti. La inceput este respiratia. La inceput respiratia a creat cuvantul. Oh, traducerile, nu sunt prea bune… mii de ani. Poate ca am sa scriu eu o Biblie noua (Adamus rade), cu o traducere corecta. Dar am suficiente de facut, deocamdata.
Asa ca avem respiratia si cuvantul. Ce este cuvantul? Ei bine, cuvantul este exprimare. Cuvantul este exprimarea care merge inainte. Voi stiti multe despre respiratie si am vorbit destul despre ea, iar Aandrah se afla aici, in pozitia din care sa va faca sa continuati sa respirati. Dar ce e cu cuvantul? Cuvantul.
LINDA: (imita alarma de la ceas) Ning ning ning ning ning ning ning.
ADAMUS: Nu exista timp (rasete) asemanator momentului Acum. Nu, ei sunt absolut fascinati. Ar fi foarte dezamagiti daca m-as opri acum. Oh, trebuie sa ajungem la final. Mai avem cateva minute.
LINDA: Are loc o petrecere dupa se termini tu.
ADAMUS: Petrecerea este acum. Asta e petrecerea. (audienta aplauda)
Asadar cuvantul. Cuvantul.
Cuvantul este captiv. Este prins in capcana. Cuvantul este captiv in voi si il vom scoate de acolo, in cateva minute. Ceea ce vreau sa spun cu asta este – si noi am vorbit in cateva Scoli ale Misterelor si vom continua sa vorbim despre asta, dar vreau sa vorbim chiar acum – atunci cand va ascult, ma cam infurii. Atunci cand va vorbesc si va spun: “Ce vreti? Ce vreti sa se intample? Ce alegeti?”, aud acea voce mica, un firicel de voce. Nu vorbesc despre volum, vorbesc despre intensitate, pasiune si dorinta. Ce s-a intamplat cu acestea? Iar daca nu le puteti exprima prin voce, cine o sa va creada? Nu sufletul vostru. Sufletul vostru nu va aude. (vorbeste foarte intens) Si nu vorbesc despre a striga. Vorbesc despre a fi reali, autentici si despre a lasa sa iasa afara.
Voi spuneti cuvinte ce vin din minte si nu contin inima in ele. Aveti vreri si dorinte, dar nu si intensitate. Voi spuneti: “Dar eu nu stiu cum sa creez”. Nu, pentru ca trebuie sa va deschideti si asta incepe cu vocea. Oh, nu ca vocea voastra ar fi magica. Dar, daca nu puteti sa o faceti acolo, daca nu puteti exprima din acel loc simplu, rudimentar, cum va va auzi Spiritul? Cum va vor auzi aspectele voastre? Cum va va auzi sufletul vostru? Sufletul nu va poate auzi.
Voi rostiti incetisor cuvinte umane si sufletul vostru nu va poate auzi. Vrea sa va auda, vrea sa va cunoasca, dar voi va ascundeti. Va ascundeti.
Cum sa va auda alti oameni? Vreau sa spun, ei va aud cu urechile, dar atunci cand vine de aici, prin cuvinte slabe, ei nu va aud. Ei nu va cred. Va mirati de ce nimeni nu va raspunde? Va mirati de ce nu va puteti castiga prieteni si nu puteti influenta oameni? (rasete) Ei nu va aud si nici voi nu va auziti. Si ma mintiti daca imi spuneti: “Oh, Adamus, da, dar eu strig din adancurile mele profunde”. S-ar putea sa strigati, sa va smiorcaiti, dar nu le aduceti, cu adevarat, la suprafata.
Si daca nu puteti vorbi cu voce umana si sa puneti pasiune in ea, acea energie este suprimata. Intreaga energia si tot potentialul sunt pur si simplu blocate si captive in diverse locuri, iar mai devreme sau mai tarziu, vor exploda. Si ce se petrece cand explodeaza? Ei bine, veti urla. Veti tipa. Sunteti reali si va exprimati, dar de obicei e prea tarziu. In mod obisnuit, deja ati facut multe ravagii pana atunci. Ah, le puteti intotdeauna indrepta, dar este o pierdere de timp.
Vreau sa incep sa va aud pe voi, nu doar din varful buzelor, nu doar vorbarie, vorbarie, vorbarie. Vreau sa va aud pe voi, chiar daca este o soapta, dar sa stiu ca este reala (vorbeste cu mare pasiune) – “Din toata fiinta mea Eu Sunt Cel Ce Sunt!” Este vreo indoiala in asta? M-am deschis astazi spunand: „Din toata fiinta mea Eu Sunt Cel Ce Sunt” si ma bucur de asta si o celebrez si nu dau inapoi.”
Atunci cand unii dintre voi – nici nu vreau ca voi sa folositi cuvintele, decat daca le spuneti, cu adevarat – cand unii dintre voi spun cele mai sacre cuvinte, rostesc: „Eu Sunt Cel Ce Sunt”. (Adamus le rosteste foarte plat) Adevarat? Nu prea cred. Voi incercati sa va convingeti singuri mental – “Eu Sunt Cel Ce Sunt”.
Nu. Eu Sunt Cel Ce Sunt. Asta este pasiunea. Asta este dorinta. Asta este intensitatea, iar ea muta muntii. Aceasta atrage aici din zona neutra foarte multa energie incat radiaza, nu doar picura, ci radiaza stralucirea energiei in manifestarile voastre, iar apoi striga, se misca si sunt reale. Da, puteti deraia trenul de pe sine. Nu veti face asta, cei mai multi dintre voi nu o vor face. (rasete) Nu veti provoca pagube pe termen lung, asta e sigur.
Deci – respiratia. Aveti respiratia, insa vocea... Vocea.
Stiu ca multi dintre voi spun: “Dar eu nu am o voce prea buna”. Nu vorbesc despre calitatea tonala. Vorbesc despre deschidere. Exprimare. Despre a lasa totul sa iasa. Toate stau acolo. Lasati-le sa iasa. Este simbolic si pentru deschiderea spiritului vostru, a sufletului vostru, a constiintei voastre, a portalurilor, a tot. Permiteti-le sa iasa. Permiteti-le sa iasa.
Nu este o coincidenta extraordinara ca la recenta noastra Scoala a Misterelor (cea de la Berlin) i-am avut pe cei care inteleg vocea Spiritului? S-a intamplat ca Anders si Cacina sa fie acolo. Nu a fost un accident. Nu este interesant si ciudat ca se intampla sa avem astazi cu noi un muzician celebrat si daruit, care sa fie cu noi in ziua in care vorbesc despre folosirea vocii Spiritului, pentru a aduce la suprafata toata acea energie blocata, care se afla in adanc, pentru a ne deschide si a permite curgerea? Nu este uimitor ca Hannibal se intampla sa fie aici?
Nu este extraordinar ca Hannibal este asa de incantat sa vina in fata grupului si sa va faca sa strigati si sa va deschideti? Iar daca este cineva care stie cum sa faca asta, acela este Hannibal. Asa ca va rog sa il intampinati pe dragul meu prieten, Hannibal Means, care va va face sa va deschideti. Nu neaparat prin toning – ci deschidere. Deschidere. Deschiderea animalica, acum. Veti invata mai tarziu si sa cantati, dar acum vorbim despre deschiderea animalica.
Urmeaza-ma. Vom merge in fata, te rog. (audienta aplauda, iar Hannibal il urmeaza pe Adamus in fata salii)
Acum, va voi provoca pe fiecare sa va deschideti. Lasati-o sa iasa. Nu va faceti griji, nu asculta nimeni altcineva, cu exceptia celor 20.000 de oameni aflati online. (rasete) Iar voi, cei aflati acasa, deschideti-va. Urlati. De fapt, aici, in sala, este mai usor, pentru ca suntem toti la un loc. Ei sunt acasa, iar sotul ori sotia lor este in alta camera (rasete) si va auzi strigatul, tipatul de eliberare alinator, de la nivelul primordial si se va intreba ce se petrece, dar este in regula.Asadar, microfonul?
LINDA: Are nevoie de microfon?
HANNIBAL: Fara microfon?
ADAMUS: Cum vrei tu. Cum vrei tu. Asa ca am sa-l asez putin pe Cauldre pentru o clipa, iar voi ceilalti urlati.
HANNIBAL. Ok, prin urmare vom face asta impreuna. Stati drepti, respirati profund, picioarele asezate bine pe podea. Incepem din abdomen. Respiratie profunda. (Hannibal incepe sa cante ca un tipat) Deschideti gura! (Hannibal si audienta continua sa strige cam 45 de secunde) Uaa...!
ADAMUS: N-am auzit nimic. (rasete) Inca o data. Inca o data.
HANNIBAL: Inca o data!
ADAMUS: Foarte profund, de data asta. Din adanc, strigati din picioare.
HANNIBAL: Ar fi mai bine daca v-ati ridica. (audienta se ridica in picioare) Respiratie profunda. Respiratie profunda. Mai profunda. Si….(Hannibal si audienta tipa si striga din nou, de data aceasta mai tare, pentru circa 65 de secunde)
ADAMUS: Excelent. Excelent. (aplauze din audienta)
LINDA: Multumim, Hannibal.
ADAMUS: Acum, acum energia este in miscare. Energia se misca. Acesta este un alt punct important, energia se misca – nu o suprimati. Dar nu o suprimati. Lasati-o sa... are un ecou. Reverbereaza. A fost eliberata si nu ma refer doar la energia sunetului. Sunetul, evident, poate face lucruri minunate, dar voi ati mers in profunzime, la lucruri ce erau blocate, foarte adanc, le-ati permis sa inceapa sa iasa.
Acum, va rog, permiteti-i sa continue sa curga. Nu o controlati. Nu o limitati. Nu fugiti de ea. S-ar putea sa aduca la suprafata niste probleme, care realmente au fost ingropate adanc in interior, dar nu le suprimati acum. Lasati acea energie sa continue sa se miste si sa curga.
Ar putea insemna ca maine s-ar putea sa va doara spatele, pentru ca acea energie, pe masura ce curge, pe masura ce trece prin coloana voastra, prin lucrurile vechi ce erau ascunse acolo, draga invatatorule, lucruri vechi care erau ascunse acolo, va lovi punctele slabe sau mai sensibile. Ar putea insemna ca va loveste in spate. Ar putea insemna ca va loveste, astfel incat maine sa aveti o mica problema nazala, o mica problema cu sinusurile. Este OK. Este OK. Acum energie este in miscare.
Nu vreti sa o tineti blocata acolo. Nu vreti sa o suprimati. Se va curata, iar cand energia este in cele din urma eliberata, curatata are un ciclu de viata care isi continua expansiunea sau exprimarea, pana la un nivel, iar apoi, la un anume punct, revine in starea de energie pura.
Dar acum este diferit. Energia care a fost blocata si care acum curge nu se intoarce neaparat in campul neutru – iar asta este putin dificil de explicat – ramane aici (arata zonele „constiinta” si „manifestare” de pe desen). Ramane cu voi. Se intoarce in stare neutra, dar ramane cu voi.
Iar apoi striga, tot asa cum ati strigat si voi, striga catre marele “N” – Noua Energie. Noua Energie este aici, dar nu va aude. Este disponibila, dar nu stie ca voi o vreti. Atunci cand va ascundeti, cand va ascundeti creatiile, atunci cand va ascundeti spiritul, de ce ar vrea Noua Energie sa vina? Acum, daca ii dati drumul, daca o lasati sa curga – si puteti face asta prin respiratie, prin voce si prin alt lucru pe care nu-l mai putem discuta, pentru ca e prea tarziu, vom face asta in sesiunea urmatoare …

LINDA: DJ-ul este aici.
ADAMUS: Exact. Asa ca v-a auzit! V-a auzit si acum stie ca puteti canta. (rasete) Iar seara asta este seara cantecului. Dati-i drumul. Dati-i voie sa iasa si doar conform cu scala muzicala, nu doar un cantec mecanic. Vreau sa spun: dati-i drumul, cu adevarat. Lasati-l sa iasa, pentru ca spiritul vostru vrea sa va auda si nu poate. Cu adevarat. Este foarte, foarte, foarte adevarat ca nu poate. Va puteti ascunde de dumnezeu. Va puteti ascunde de aproape orice. Nu stiu de unde a mai aparut si asta: ca dumnezeu stie tot, vede tot. Cred ca de la calugaritele care incercau sa va sperie de moarte. Dar nu este adevarat. Va puteti ascunde de orice si stiti sa va ascundeti de voi. Mult….
LINDA: In concluzie….
ADAMUS: Nu, nu in concluzie (rasete), insa in primul strat al rezumatului nostru (rasete) multi Shaumbra – Tobias a vorbit despre asta – multi Shaumbra vor pleca, vor merge in alta parte, iar pentru ei - binecuvantari. Nu este vorba despre corect sau gresit, insa ei cunosc intensitatea lucrurilor in care vom intra. Ei stiu ca nu mai exista loc pentru ascundere. Nu va mai puteti ascunde aici. Poti inchide acolo, te rog? (o usa este deschisa) Ingheti....
LINDA: Da, omule.
ADAMUS: Nu mai exista loc pentru ascundere. Ati facut asta prea mult timp si strigati catre noi, cei din alte taramuri, cu lista voastra de nevoi, dorinte si vreri iar apoi, va intrebati de ce nu merge? Ei bine, pentru ca va ascundeti de voi, iar ca urmare va ascundeti de spiritul vostru. Va ascundeti de Noua Energie, de tot. Sa aducem asta la suprafata acum, prin respiratie.
Respiratia dovedeste ca sunteti in viata, dovedeste ca vreti sa traiti. Respiratia face ca energia sa se miste. Vocea, nu doar vocea fizica, ci energia vocii voastre, este exprimarea spiritului vostru. Iar cand voi va deschideti vocea, spiritul vostru va poate auzi. In cele din urma va veti auzi pe voi. Ati umblat intr-o ceata. Nici macar nu v-ati auzit.
Voi spuneti cuvinte, dar vin din minte. Sunt structurate. Aproape ca nu exista energie in limbaj. De asta eu nu-i voi vorbi lui Cauldre in cuvinte. Nu au sens. Sunt un rahat. Voi atrageti mici bucatele, fragmentele si le rostiti in cuvinte, iar ele nu au aproape nici un sens. Iar eu am sa va provoc pe toti sa faceti acelasi lucru, acum. Va fi frustrant, dar poate fi amuzant. Si stiu ca nu va veti face tema, asa ca am sa ma intorc si am sa vorbesc despre asta luna viitoare. Dar cel putin o data, cel putin o data in luna viitoare, vorbiti-mi mie fara sa folositi cuvinte. Si va fi o provocare – sau nu. Sau nu.

De fapt este foarte, foarte simplu. De fapt, in centrul vostru, la radacini sau la inceputuri noi nu foloseam cuvinte. Vorbiti cu mine. Spuneti-mi o poveste despre voi. Poate fi o poveste inventata, pentru ca nu exista inventii. Poate fi o poveste reala. Spuneti-mi o poveste fara sa folositi cuvinte, in luna urmatoare.
Iar voi spuneti: “Ei bine, cum sa nu folosesc cuvinte?” Ahhh, ah, ah, ah, lacustelor, (rasete), asta ramane sa descoperiti voi. Iar apoi, voi comunica cu voi fara cuvinte. De fapt, va fi mai usor sa primiti. Este o cunoastere pe care o aveti, pur si simplu, atunci cand comunic cu voi. Partea dificila este ca puteti exista fara aceste cuvinte, cuvintele limbajului. Cu alte cuvinte, trebuie sa folositi adevarata voce a Spiritului, care nu are un limbaj. Fara limbaj.
Vom lucra sa o aducem la suprafata. Vom lucra la manifestarea constienta, la manifestarea deliberata, nu acel lucru cetos, obscur pe care l-ati facut voi. A fost doar un raspuns. Acum noi vom face – mai am un minut si jumatate – vom face manifestarea constienta, deliberata.
Ascultati-va vocea. Ascultati-va vocea atunci cand vorbiti cu alti oameni. Nu incerc sa va fac sa va simtiti prost, atunci cand va spun sa va ascultati vocea, dar veti realiza cat de slaba este. Nu exista autoritate in ea. Nu exista incredere in ea. Este superficiala. Ascultati cum vorbiti cu copiii vostri, cu sotul sau sotia si in special cu oamenii cu care lucrati. Fiti foarte atenti la vocea voastra. Nu la volum, ci la intensitate. Nu imperativa, ci o voce a simplitatii si o voce a dorintei. Veti incepe sa realizati cat de mult v-ati ascuns.
Cu asta, dragi, dragi Shaumbra, este timpul ca eu sa ma intorc la Oslo, unde ma asteapta in curand, un mic dejun de lucru. Micul dejun de pisica nu este foarte bun (rasete), dar as face orice, sa tin energia in miscare. Si nu uitati: aveti incredere in voi, pentru ca totul este in ordine in intreaga voastra creatie.
Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran.

Articol preluat de la ...
http://www.iamthatiam.ro/php/shoud4_sub4.php