8 iun. 2008

Atasati de final (Arhanghel Uriel)


Uriel Heals Newsletter - 19 mai 2008 (ii multumim Alexandrei Stan)
Atasati de final

Cautam finaluri fericite, atingerea de rezultate care sa aduca bucurie, prosperitate, abundenta, dragoste si pace. Tot ce ne dorim este, asa cum am citit in basme, “sa traim fericiti pana la adanci batranete”. Cateodata, finalul fericit pe care il cerem nu ne face fericiti. De fapt, s-ar putea sa ne faca sa ne simtim mai rau decat pana atunci. Trebuie sa trecem printr-o astfel de experienta pentru ca sa realizam ca finalurile fericite nu sunt intotdeauna fericite si ca binecuvantarea se poate afla tocmai in a nu obtine ceea ce dorim. Si asta este o lectie pe care o avem de invatat, una care are de-a face cu atasamentul nostru fata de final. Dorim un final fericit sau dorim un final care sa ne satisfaca atasamentele?

Indiferent cat de mult ne dorim un anumit final, s-ar putea ca acesta sa nu fie cea mai buna solutie pentru noi. Universul ne va da oricum ceea ce am cerut. Si, atunci cand, in cele din urma, ajungem sa intelegem ca ne-ar fi fost mai bine fara acest rezultat, ajungem fata in fata cu atasamentele noastre. Acestea sunt deseori numeroase si subtile. Un anumit final dorit intr-o situatie depinde in mod direct de credintele noastre si de modul in care gandim acest final. El reprezinta atasamente care pot fi atat constiente, cat si inconstiente. Putem recunoaste atasamentele constiente, insa atasamentele inconstiente sunt cele care ne imping spre situatii pe care ajungem sa le regretam ulterior.

De exemplu, ne putem concentra sa obtinem o anumita slujba pentru titlu, bani sau prestigiu. S-ar putea sa nu ne dam seama ca seful este ingrozitor, programul de lucru este imposibil si conditiile de munca sunt inacceptabile. Sau ne dorim ca o relatie sa dureze chiar daca avem destule semne ca are probleme. Ne dorim un anumit final fericit pentru ca suntem convinsi ca il meritam sau sunt alte lucruri mai profunde legate de acest final, cum ar fi respectul de sine, increderea, faptul ca ne dorim sa ii impresionam pe altii sau pe noi insine si nu ne place sa fim singuri?
Analiza atasamentelor inconstiente legate de un final fericit ne poate ajuta sa intelegem de ce anumite rezultate ne apar atat de importante incat sa insistam sa ajungem la ele indiferent de efortul pe care trebuie sa-l depunem pentru a le obtine. Intelegerea atasamentelor si eliberarea lor ne permit sa controlam finalurile fericite. Cu adevarat. Pentru ca astfel lucram cu Universul in loc sa lucram cu propriul ego si cu atasamentele. Suntem complet deschisi celor mai bune rezultate, care vor fi acordate perfect cu vibratia noastra. Atunci cand suntem stapanii propriei puteri si nu suntem coplesiti de teama de ceea ce s-ar putea intampla sau nu, putem fi convinsi ca vom obtine cel mai bun final, chiar daca nu este cel asteptat.

Ego-uri scapate de sub control

In multe dintre consultatiile din aceasta saptamana am aflat despre clienti care sunt nelamuriti de comportamentul celor din jurul lor. Ei descriu oameni care sunt furiosi, dificili, insista ca toate sa se faca numai dupa cum spun ei, se poarta deseori asemeni unor copii alintati si refuza sa ia in considerare sfaturile. Ne aflam intr-o etapa interesanta a Transformarii, etapa in care energia ego-ului gaseste din ce in ce mai putine puncte de contact pe masura ce nivelul vibratiilor se ridica. Intr-o incercare de a recapata controlul, ego-ul creeaza cat de multe drame poate, incercand sa ne atraga inapoi la nivelul sau de energie. Vom putea oare sa rezistam si sa vedem in acest proces pur si simplu numai ego-ul scapat de sub control?

Atat de multa energie se transforma acum, incat deseori este greu sa ne centram chiar daca suntem obisnuiti sa facem asta de foarte multa vreme. Din cauza schimbarilor energetice ne simtim obositi, retrasi, dezorientati si putem chiar sa punem cateva kilograme in plus (stiu ca mie mi s-a intamplat). Pentru altii, schimbarile energetice produc o separare neta intre ego si spirit, moment in care incep sa-si vada ego-ul si cata frica a generat acesta in viata lor, frica pe care pana acum au reusit sa o mascheze sau sa o treaca cu vederea. Acum, cand nu mai are sprijin, ego-ul nu se mai poate ascunde nicaieri. Fara sprijin, ego-ul se teme si incearca sa atraga pe oricine i se afla in preajma intr-un spatiu energetic in care sa se poata conecta. Asta se intampla prin drama, haos, furie, manipulare - daca ar fi sa numim numai cateva dintre strategiile ego-ului.

Dar nu mai tine!Clientii cu care am stat de vorba stiu ca au optiuni si aleg sa se detaseze, sa se deconecteze si sa nu se angajeze in conflict. Asa ca aleg sa nu se certe, sa nu lupte sau sa se implice in drama, care nu are alt scop decat sa ii readuca intr-un spatiu energetic pe care nu il mai pot ocupa. Chiar si atunci cand cealalta persoana insista, ei stiu ca nu face decat sa isi exprime frica si se dau la o parte, pentru a permite energiei sa treaca, fara sa se conecteze cu ea, fara sa se justifice sau sa se lase prinsi in drama. Un ego scapat de sub control este un ego care exprima frica. Cand cineva traieste din perspectiva ego-ului, faptul ca nu poate gasi pe nimeni cu care sa se conecteze la acest nivel il dezechilibreaza si va face tot ceea ce poate pentru a se reconecta cu ceilalti la nivelul de energie care ii este familiar.

Aceasta se intampla cu atat de multi oameni in aceasta perioada pentru ca suportul energetic al ego-ului, care a fost energia dominanta a planetei pentru foarte multa vreme, se transforma. Pentru multi oameni, aceasta este perceputa ca un fel de moarte si nu stiu ce sa faca. Asa ca fac ce pot, ceea ce inseamna ca incearca sa se intoarca intr-un spatiu in care sa se simta confortabil. Dar acest spatiu este diferit, deoarece energia se schimba si trece spre o vibratie superioara. Noi stim ce se intampla si cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ramanem detasati. Stim ca nu mai exista cale de intoarcere o data ce am facut trecerea, asa ca cel mai frumos dar pe care il putem face celorlalti este sa ii ajutam sa isi gaseasca lumina.

Mesajul lui Uriel

Permiteti dragostea neconditionata

Energia transformarii se extinde acum catre intreaga umanitate si vieti intregi pe care le-ati parcurs urmarind acest tel dau acum roade. Dovezile acestei schimbari se afla pretutindeni in jurul vostru. Vreme de multi ani parea ca numai Lucratorii intru Lumina sau cei aflati pe o cale spirituala erau afectati de schimbarile energetice. Acum, aceste schimbari afecteaza pe toata lumea. Se simte multa frica pe masura ce umanitatea este provocata sa accepte responsabilitatea pentru propria putere, sa isi recunoasca mostenirea divina, sa isi aminteasca conexiunile si sa transforme iluzia globala a fricii in dragoste neconditionata. Fiecare dintre voi jucati un rol important in acest proces: de a crea conditiile pentru dragoste neconditionata.

Ati muncit din greu pentru a pune bazele acestei transformari, pentru extinderea retelelor energetice si pentru a pune intregul proces in miscare. Multi dintre voi ati facut asta transmutand energia prin propriile campuri energetice, fiind plini de compasiune si devenind adevarate surse de Lumina atunci cand totul in jur era cufundat in intuneric. Ati facut tot ce trebuie pentru pregatire. Acum, sarcina ce va revine este sa va plasati in spatiul in care este permisa dragostea neconditionata, sa pastrati energia pe care ati creat-o si sa le permiteti celorlalti sa paseasca in Lumina, pe masura ce o pot vedea si sunt gata sa se conecteze la ea.
Nu mai este nevoie sa transmutati energia prin propriile voastre corpuri fizice sau campuri energetice. Nu va mai aflati la nivelul de vibratie care sa permita conectarea energetica cu cei care trec prin acest proces. Cand va aflati la nivelul iubirii neconditionate, va aflati pe frecventa unei energii mai inalte si permiteti celorlalti sa isi transforme propria energie, un lucru care trebuie sa se intample acum. Fiecare persoana este raspunzatoare pentru propria vindecare, eliberare si transformare. Tot ce au nevoie a fost deja pregatit. Pasul urmator este cel mai dificil: sa isi doreasca sa renunte la frica si sa isi asume propria putere. O data ce vor face asta, transformarea lor va fi completa.
Ati jucat un rol in transformarea si vindecarea lumii si participarea voastra este in continuare necesara pentru mentinerea energiei. Nu va lasati prada iluziei de haos: totul se afla intr-o ordine divina perfecta. Lucrarea voastra este la un alt nivel, unul care creeaza vindecare, permitand iubirii neconditionate sa fie centrul intentiei voastre. Lumina este acolo pentru ca toti sa se conectateze la ea. Acesta este un moment in care orice iluzie a fricii si a lipsei de putere este adusa la lumina si relevata sub adevarata ei forma, astfel incat sa poata fi transformata. Rezistenta nu face decat sa intensifice frica; dragostea o transforma. Voi creati spatiul transformarii tinand lumea si intreaga umanitate in Lumina cu increderea ca toate se intampla cu perfectiune divina. La nivelul vibratiilor inalte puteti sa va mentineti intentia de a-i vedea pe toti ca fiind puternici si stralucind cu dragoste neconditionata, permitand oricarei persoane sa isi experimenteze puterea si vindecarea si sa isi creeze propria transformare. Raiul este creat pe Pamant chiar acum si totul este bine!

Copiii de astazi - Copiii indigo si alegerea facultatii

In fiecare an pe vremea asta primesc mesaje de la parintii copiilor Indigo care termina liceul, parinti care sunt ingrijorati din cauza copiilor lor care nu sunt interesati uneori chiar deloc sa isi continue studiile la facultate. Chiar daca sunt inteligenti, unii dintre ei nu vor sa invete si nu au notele necesare pentru a fi acceptati la o facultate buna. Si nu sunt nici macar interesati sa incerce. Un Indigo pe care il cunosc nu poate sa absolve liceul luna aceasta, din cauza notelor prea slabe. Stim cu totii ca un tanar de 18 ani are putine sanse sa isi gaseasca o slujba buna si ca optiunile pentru o slujba ulterioara sunt limitate, in lipsa unei diplome de facultate. Ce sa faca si ce putem face noi?

Copiii Indigo se chinuie deseori pe toata durata liceului si, chiar daca structura programei de invatamant superior este mai putin rigida, deseori nu se descurca deloc bine, nici la facultate. Multi nu sunt pregatiti sa plece de acasa, nu pot gestiona stresul cursurilor de facultate si au senzatia ca trebuie sa se concentreze asupra a prea multe lucruri deodata. Asa ca, desi incep facultatea, multi renunta dupa primul sau al doilea an. Apoi se simt niste ratati, incapabili sa isi gaseasca calea si cu prea putine variante de alegere.

Exista si alte variante in afara facultatii pentru tinerii Indigo. Scolile de meserii sau cursurile specializate care sa le permita sa se concentreze asupra unui anumit element care le trezeste interesul constituie cea mai buna solutie pentru ei. Cursuri de design, fotografie, arta, computere si tehnologie, compozitie sau orice altceva in domeniul creativ, care sa le capteze atentia si sa ii ajute sa isi descopere pasiunea. Un Indigo pe care il cunosc este un mecanic auto foarte inzestrat si asta e pasiunea lui. Un altul este stilist si creator de moda foarte talentat. Chiar daca astea nu sunt caile pe care parintii lor le-ar fi dorit pentru ei, ei sunt foarte fericiti, dedicati si plini de succes.
Daca ii ajutam pe copiii nostri Indigo sa isi descopere optiunile, fara sa ii presam sa faca ceva traditional, ii sprijinim sa evite plecarea pe o cale de educatie pe care sa nu o poata parcurge pana la final si care sa nu ii faca fericiti. O alta varianta ar fi sa ii implicam in organizatii de genul Peace Corps, in care ii pot ajuta pe ceilalti, ceea ce le va da un sentiment de implinire. Un website pe care vi-l recomand calduros este
http://www.goabroad.com/ care ofera multiple variante de calatorie si studiu pentru tineri. Din nou, comunicarea este importanta si, sprijinindu-i sa isi aleaga o cale care sa le placa, ii putem ajuta sa faca alegeri care sa ii multumeasca si prin care sa-si gaseasca succesul, chiar daca nu neaparat pe cai traditionale. [Nota Editurii: si in Romania sunt multe oferte de acest gen. Daca stiti de asemenea posibilitati, va rog sa ma anuntati, ca sa le popularizez si pe siteul http://www.copiii-indigo.ro/, care a fost construit special pentru copii, parinti, profesori si orice persoana care are in preajma un copil, dar si pentru copiii insisi, care au posibilitatea sa se exprime liber)
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail

Preluat de la ...
http://www.editura-foryou.ro/