15 iun. 2008

Grila Constiintei Christice - Floarea vietii


Grila Constiintei Christice
Interviu cu Ronald L. Holt Director al Cercetarii Floarea Vietii
de Julia Griffinhttp:
www.floweroflife.org/art-ronchristgrid.htm
.
.
.
.
Conceptul unei grile a planetei este unul foarte vechi. Platon a descris Pamantul ca avand o grila de dodecaedru (poliedru cu 12 fete - n.t.). Cum ati explica conceptul unor grile precum aceasta de-a lungul timpului?
Ron: In seminarul numit Samanta vietii, care este seminarul nostru FOL (Fower Of Life = floarea vietii) avansat, analizam unele intrebari similare cu aceasta. In ceea ce priveste cercetarea mea, am descoperit ca grila sau grilele s-au nascut in momentul fenomenului de Big-Bang sau chiar inainte de acesta, cand Vidul se pregatea efectiv de nasterea universului fizic. Atunci cand vorbim despre grila, multi dintre noi ne gandim la grila descrisa in unele carti: o matrice de linii energetice unghiulare extinse deasupra planetei noastre. Acest lucru este corect, bineinteles, dar grila reprezinta mult mai mult decat atat. Grilele sunt de fapt fractale si holografice, acoperind intreaga creatie si multele sale niveluri dimensionale. Ele nu exista doar pe Pamant, ci corespund universului fizic. Universul fizic nu exista fara aceste grile. Ele sunt necesare pentru a asigura distributia adecvata a energiei vietii, pentru a asigura tiparele necesare pentru creatia materiala si multe altele. Pe langa asta, ele sunt o expresie fizica a codului sacru al creatiei insesi. Ele nu sunt „obiecte” neinsufletite, ci sunt o copie a constiintei insesi, exprimata in forma armonica.
Conceptul de grile este usor de inteles daca o persoana investigheaza putin geometria sacra. Pentru a cerceta mai amanuntit intelegerea grilelor de constiinta, va trebui sa asezam mai intai fundatia. Pentru aceia care nu cunosc geometria sacra, trebuie sa spun mai intai ca grilele sunt expresii de energie si constiinta care respecta proportiile definite de principiile geometriei sacre si cuprind intregul univers multidimensional. Ce este geometria sacra? Toata lumea stie ce este geometria si oricine poate desena o figura geometrica. Insa, atunci cand raportezi Marele Spirit, constiinta sau „Dumnezeu” si deschiderea inimii la geometrie, creezi geometria sacra.
Geometria sacra este acea expresie a geometriei asociata cu evolutia constiintei, a mintii, a corpului si a spiritului in termeni geometrici. Adevarata geometrie sacra nu inseamna doar figuri unghiulare statice. Ea este organica si vie: se afla intr-o evolutie (transcendenta) sau devolutie (materializare) constanta, inaltandu-se sau coborand de la o forma la alta.
Asadar, grila planetei este o expresie geometrica si energetica reala a principiilor de creatie, care poate servi ca un pod intre materializarile fizice si energetice ale planetei noastre. Pentru a va face o idee despre cat de vasta este de fapt grila, sa aruncam mai intai o privire asupra planetei noastre. Pe aceasta planeta, pentru ca cea mai mica particula, element sau compus sa se solidifice si sa se materializeze, aceasta/acesta are nevoie de un tipar si un sablon pentru constructia sa si scopul sau de existenta. Tiparul si sablonul pentru planeta noastra este grila insasi. Grila serveste ca un ghid sau un tipar in jurul caruia se organizeaza muonii, cvarcii, pozitronii, electronii, atomii si, in final, compusii. Grila asigura distributia si alinierea adecvata a compusilor de baza necesari, care reprezinta elementele de constructie ale creatiei. Ea asigura, de asemenea, distributia si orientarea adecvata a energiei fortei vietii si multele frecvente necesare pentru a mentine o faza energetica eficienta a spectrului de frecventa al planetelor. (Faza asigura coerenta, dar acesta e un subiect prea vast pentru acest articol.) Astfel, exista de fapt o stratificare a tiparelor de grila care sunt necesare pentru ca elementele sa se formeze. Aceasta stratificare are loc dinspre spirit catre planul eteric, electric, gazos, fluid si mai dens. Constiinta circula prin gradatii variate ale densitatii structurii, pentru a afecta fiecare nivel, de la cel mai sublim la cel mai dens.
Sa examinam un exemplu de grile care organizeaza materia fizica. O grila de organizare este necesara pentru fiecare dintre cele 108 elemente ale tabelului periodic, pentru a mentine ordinea si functionalitatea configuratiei atomice; altfel, in lipsa unui tipar al grilei, elementul si-ar pierde repede abilitatea de a-si mentine organizarea. In mod similar, este necesara o grila pentru fiecare specie de bacterie, ciuperca, planta, insecta, animal si mamifer.
Sa aruncam o privire asupra tiparului de difractie electronica in cazul unor elemente precum berilul si sarea:
In pozele de mai sus, putem vedea atomii intinsi de-a lungul grilei intr-o maniera organizata. Acesti electroni rotunzi se aliniaza pentru a forma un tipar „mandala”, exact ca un poliedru sau ca o combinatie de poliedre.
Daca citim lucrarea lui Hans Jenney denumita Cimatica, putem vedea exemple referitoare la asezarea de nisip pe o placuta de metal circulara capabila de a mentine o nota muzicala atunci cand este lovita: particulele de nisip formeaza tipare geometrice pentru fiecare nota. Daca schimbi nota, se schimba si configuratia geometrica. Atunci cand parcurgem lucrarea lui Masaru Emoto Mesaje din partea apei sau pe cea a dr. Lorenzen Apa compacta, putem vedea tiparul geometric chiar si in nivelurile atomice ale apei.
Atunci cand examinam atent realitatea noastra 3D, putem vedea geometria sacra in toate lucrurile. Mineralele se organizeaza in proportii geometrice sacre si putem observa aceasta in majoritatea cartilor despre pietre pretioase si minerale, care prezinta tiparul lor geometric respectiv.
Astfel, grila planetara este precum o gradina de tip „trellis” (arbust decorativ catarator). Acest tip de gradina incurajeaza vita-de-vie si alte plante sa se extinda si sa se dezvolte in sus, de-a lungul spalierului, intr-o anumita „forma”. Cele doua elemente principale ale grilei sunt spalierul si structura (materialul). Ambele au calitati sau caracteristici. Am putea numi spalierul ca fiind aspectul masculin, iar materialul ca fiind aspectul feminin. Ambele lucreaza in armonie una cu cealalta pentru a integra diversitatea vietii. Acest lucru este similar cu rama metalica si materialul rezistent la apa al unei umbrele. Structura de metal permite materialului sa se intinda de-a lungul sau, pentru ca functionalitatea sa deplina sa fie exprimata.
In ceea ce priveste fiintele umane, avem o analogie similara. Ca fiinte spirituale intr-un corp omenesc, aspectul nostru spiritual s-a nascut dintr-o tesatura/material care este atat de atotcuprinzator si holografic, incat este conectat efectiv cu si cuprinde intreaga viata si intreaga creatie. Pentru a plasa imensitatea aceasta intr-un corp fizic, inseamna ca trebuie sa impaturim umbrela vasta a fiintei noastre intr-un fel de cocon (precum gogoasa din care ies fluturii) si sa o inchidem temporar, asteptand momentul in care ne vom desface tesatura si ne vom aminti cine suntem cu adevarat. Cuibarita si pliata in interiorul fiecaruia dintre noi, se afla o intindere infinita de tesatura fractala si holografica, caracterizata de o interconexiune extraordinara cu intreaga creatie. Grila Constiintei Christice este versiunea planetara a acestei analogii cu umbrela: o tesatura de creatie complet deschisa care ne mentine conectati cu originile noastre si ne stimuleaza sa evoluam inainte, catre reunificare.
Grilele de constiinta contin memoria interconexiunii cosmice, stimuland astfel actualizarea/realizarea de sine a celor care sunt acordati cu ele.

Cum ati descrie Grila Christica pentru aceia care nu sunt familiarizati cu acest conceptul? Ce reprezinta ea de fapt?
Ron
: Grila Constiintei Christice exista in jurul Pamantului si este raportata de cercetatori diferiti ca aflandu-se la inaltimi diferite deasupra Terrei. Eu cred ca acest fapt se datoreaza naturii holografice si fractale a grilei, ea aparand astfel la niveluri diferite, deoarece adevarul este ca ea este pretutindeni. Se presupune ca Grila Christica este ancorata de axa sa la Cairo si Moorea, iar multe dintre punctele sale nodale sunt presarate pe suprafata Pamantului. Aceste puncte nodale corespund zonelor de forta cu energie naturala, pe care multe dintre culturile stravechi le-au indicat cu precizie si le-au utilizat.
Grila Christica este diferita de grila cu 12 fete pe care a descris-o Platon. Ea include o conectare a centrului pentagoanelor cu 12 fete cu colturile, folosind inca cinci linii (de aceeasi lungime) pentru fiecare dintre cele douasprezece pentagoane. Aceasta creeaza figura denumita dodecaedru radial (stelat), iar acea figura este asociata cu Constiinta Christica. Exista o diferenta vasta de constiinta si experienta intre dodecaedru si dodecaedrul radial. Pentru a intelege mai bine ce semnifica Grila Christica, trebuie sa aruncam o privire asupra stadiilor premergatoare ale grilelor de constiinta si sa le intelegem. Acest lucru ne va oferi o fundatie buna. (Aceste stadii sunt reprezentate de figurile geometrice care preced dodecaedrul radial, precum tetraedrul, cubul, octaedrul, icosaedrul, dodecaedrul si, in final, integrarea tuturor figurilor - dodecaedrul radial, reprezentand integrarea tuturor aspectelor noastre. In prezent, noi facem multe cercetari in acest domeniu si vom prezenta o tehnologie noua pe baza acestor informatii in cartile si seminariile noastre ulterioare.)
Dodecaedrul radial (Grila Christica) cuprinde sablonul tuturor sabloanelor anterioare (exprimate ca figuri geometrice). Este o expresie si un model al „desavarsirii integrate” si al „unitatii coerente" a tuturor sabloanelor de baza.
Sa analizam putin sablonul al cincilea (dodecaedrul), care reprezinta fundatia dodecaedrului radial. Dodecaedrul reprezinta capitularea totala in fata iubirii neconditionate. Acesta pare sa fie un punct problematic, deoarece multi par sa se opreasca aici si sa se piarda in beatitudine, simtind ca nu mai are rost sa continue sa evolueze. Pentru a ne ajuta sa identificam motivul pentru care are loc acest lucru, am descoperit un indiciu atunci cand am construit poliedre din banda adeziva si paie de baut din plastic cu lungime egala. Construind poliedrele in acest mod, am descoperit ca, din pricina geometriei, doua figuri geometrice sunt mai slabe decat restul si le este foarte greu sa isi mentina forma sau aspectul. Acestea doua sunt cubul si dodecaedrul. Dodecaedrul reprezinta iubirea neconditionata. Iubirea neconditionata luata singura este cea mai dulce experienta de beatitudine. Este un pas necesar catre realizarea Constiintei Christice. Totusi, acelei iubiri neconditionate fericite ii lipseste un element important.
Elementul care lipseste este constienta sau atentia constienta. Nu vorbesc aici despre concentrarea mentala. Ma refer la atentia constienta din conceptia budista Zen. Este foarte usor sa te topesti in beatitudine si apoi sa devii paralizat si incapabil de a fi eficient in lumea fizica. Este de parca ai presupune ca ai ajuns la destinatia vietii tale si apoi ti-ai petrece restul vietii doar urmarind o stare constanta de beatitudine. Intr-un fel, acest lucru este pur si simplu o dependenta de beatitudine.
Atentia constienta - practica de a-ti observa obiceiurile, tiparele si alegerile – este esentiala pentru evolutia noastra. Pentru a evolua, trebuie sa ne vedem cu claritate pe noi insine, ca si nivelul nostru de responsabilitate, integritate si impecabilitate. Toate aceste elemente sunt cele care consolideaza dodecaedrul nostru si il transforma intr-un dodecaedru radial – permitandu-i sa fie de sine statator si sa-si mentina forma. De aceea dodecaedrul nu a fost numit Grila Constiintei Christice. Sinceritatea/inima deschisa a dodecaedrului necesita sustinerea interioara a unei trinitati de angajamente personale: impecabilitate, responsabilitate proprie si integritate, pentru a transcende catre dodecaedrul radial sau Grila Christica. Este nevoie de integritatea si responsabilitatea observarii sincere de sine si a atentiei constiente budiste Zen pentru a ramane activ si constient, indiferent daca te afli intr-o stare de beatitudine sau in stradania realitatii 3D. Dodecaedrul radial inseamna a adauga constienta, impecabilitate, responsabilitate de sine si integritate la calitatea de inima deschisa, pentru a crea realizarea Constiintei Christice.
Fara un angajament fata de calitatile mai inalte mentionate mai sus, unitatea devine o experienta tranzitorie care depinde de un lider care trebuie sa aduca oamenii la acest nivel, in loc ca procesul sa aiba loc in mod natural la nivel individual. Cu totii am remarcat adesea cum persoane cu o inima deschisa si cu intentiile cele mai bune cad victima agendelor altor oameni sau ale propriului lor ego. Daca oamenii nu se angajeaza fata de impecabilitatea comportamentului lor (care duce la o integritate naturala), ei cad prada agendelor ego-ului, fie proprii, fie apartinand altora. Sinceritatea/inima deschisa fara atentie constienta este o expresie a constiintei „dodeca” (termen care inseamna doisprezece - n.t.). Dodeca stelata este constiinta unei fiinte realizate de sine si de aceea este denumita Grila Constiintei Christice.
Hristos (sau oricare alt maestru de acest nivel) a demonstrat aceasta constiinta de sine, care este un nivel exceptional de ridicat de perfectionare personala, practica si realizabila pentru toate persoanele care se disciplineaza cu sinceritate pentru a o atinge. Este mult mai mult decat a alerga dupa beatitudine. Acest lucru este ceea ce exprima cu adevarat invataturile lui Hristos. El nu a dorit sa fie urmat de oameni. El a dorit ca noi sa devenim asa cum a devenit si El: o fiinta iluminata constienta de sine. Grila Constiintei Christice exista ca un memento al naturii noastre adevarate si ne incurajeaza sa atingem aceasta natura.

Cum ne afecteaza Grila Christica constiinta? Am citit ca ea ne impinge negativitatea la suprafata pentru vindecare si transmutare, insa este usor sa ne concentram pe problema, mai degraba decat pe solutie. Ce atitudini sau schimbari in constiinta ne recomandati in aceasta perioada?
Ron
: Toate grilele exista de-a lungul creatiei. Aceasta include si fiinta noastra: in organele si celulele noastre, in ADN-ul nostru. Grila este holografica si fractala si asa este si fiecare parte a fiintei noastre. Asadar, Grila Constiintei Christice „de deasupra” Pamantului isi are copii fidele fractale in interiorul corpurilor noastre, in spiritul si in constiinta noastra. In inimile noastre, Grila Constiintei Christice este echivalentul unei claritati precum cristalul de experienta adevarata, fara distorsiuni.
Grila Christica ne stimuleaza sa evoluam catre constienta cu o inima deschisa si cu niveluri inalte de impecabilitate si integritate. Grila Christica ne ajuta, de asemenea, sa integram si sa ne armonizam cu o unitate de grup adevarata. Grila Christica este o constiinta colectiva unificata. Aceasta inseamna ca ne pregatim, de asemenea, tiparele noastre interioare sa integreze si sa armonizeze toate vietile pe care le-am trait in fiecare cultura de pe aceasta planeta, pregatind terenul pentru a ne ajuta sa simtim unitatea tuturor culturilor simultan, fara partinire sau prejudecati.
Exista subgrile pentru fiecare dintre cele sapte rase de baza. Ele pot fi vazute ca sapte frecvente de grila sau culori ce contin un curcubeu de linii de grila, frecvente si culori. Rasele curcubeu patrund intr-o integrare aliniata una cu cealalta, pe masura ce constiinta noastra personala continua sa se rafineze. In prezent, ceea ce ne-a separat a fost o forma de tensiune de suprafata intre culori, frecvente si intentii. Aceasta tensiune de suprafata se diminueaza pe masura ce devenim constienti si responsabili de sine pentru toate actiunile noastre. Atunci cand ne revendicam integritatea personala, nu ne mai proiectam lectiile asupra altora si reducem tensiunile de suprafata. Chiar acum, separarea de frecvente care creeaza cele sapte grile Christice se aliniaza pentru a deveni o singura Grila Curcubeu, care va deveni in final o singura culoare aurie pe masura ce devenim cu adevarat UNA. Aceasta va evolua in cele din urma la nivelul de diamant sau de claritate de cristal. Copiii de Cristal sau de Diamant se nasc deja pe aceasta planeta pentru a ne ajuta sa indeplinim acest lucru.
Asa cum am avut o viata sau mai multe in fiecare cultura de pe aceasta planeta, am existat, de asemenea, in alte lumi si culturi galactice. Din punct de vedere holografic, ne-am nascut simultan in toate culturile, in toate lumile galactice. Dodecaedrul radial este de asemenea reprezentativ pentru cautarea noastra de a integra si armoniza toate vietile noastre terestre si extraterestre, ca o experienta totala in cadrul acestei creatii.
In ceea ce priveste schimbarile de atitudine sau de constiinta care ne-ar ajuta in aceasta perioada, lasati-ma sa sugerez urmatoarele. Majoritatea dintre noi ne simtim uneori separati, singuri, raniti, speriati, rusinati, nevrednici sau incapabili. Simtim acestea chiar daca am fost dintotdeauna o expresie a tesaturii complete a creatiei. In esenta, suntem deja completi si perfecti.
Toate aceste conditii de indoiala de sine sunt atasamente pe care le alegem si insistam sa le pastram, constient sau inconstient. Aceste atasamente, ca si insistenta noastra de a le pastra, ne distrag de la a ne desfasura tesatura holografica si de la a ne trai mostenirea noastra adevarata.
Recomand invatarea si dezvoltarea abilitatilor de detasare si eliberare. (Orice profesor oriental/de studii orientale poate oferi instruire in acest domeniu, ca si anumite programe de arte martiale.) Atunci cand ne detasam si ne eliberam din punct de vedere mental, emotional si fizic de tensiunile de care ne agatam, devenim luminosi si liberi. Acest lucru incepe cu detasarea de caruselul gandurilor mentale. Recomand dezvoltarea abilitatii de observare constienta a propriului nostru Sine si a alegerilor noastre. Aceasta inseamna sa luam masuri sa ne observam cu sinceritate tiparele noastre distructive, sa facem alegeri si sa stabilim actiuni ca sa le schimbam inainte ca altcineva sa ne forteze sa ne vedem propria reflectie, intr-un mod mult mai neplacut.Pentru aceia care prefera stimularea intelectuala pentru a-i ajuta sa elibereze atasamentele, le recomand sa citeasca carti precum Puterea prezentului (The Power of Now) de Eckhart Tolle si Sutra de diamant (The Diamond Sutra) de Osho, ca si cartea lui Neil Donald Walsh Conversatii cu Dumnezeu sau Millennium de Lyssa Royal. Recomand intretinerea unei practici bune de meditatie, care sa vi se para potrivita pentru voi, atata timp cat ea nu ofera o diversiune sau o distractie care sa va distraga de la Sinele vostru interior. Recomand exercitiile profunde de deschidere a inimii care vi se par interesante, mai ales cele care au loc in natura, care va conduc indeajuns de adanc in inimile voastre incat sa va ajute sa eliberati agendele si ego-ul. Deoarece foarte multi studenti au cerut acest lucru, lucrez acum la o serie de meditatii pe CD, cu scopul de a aprofunda experienta de deschidere a inimii in natura. Acest lucru poate oferi un respect empiric profund pentru intreaga viata, iar persoana simte o unitate/uniune absolut si, astfel, multe dintre aceste concepte pe care le-am discutat devin cunoscute de inima in loc sa fie intelese cu mintea.

De asemenea, pare sa aiba loc o amplificare a energiei in aceasta perioada, indiferent ca e armonioasa sau nearmonioasa. Ce legatura are acest lucru cu Grila Christica? Ce putem face in legatura cu asta? Ron: S-a spus ca Pamantul se trezeste din Kali Yuga (epoca intunericului spiritual sau epoca fierului - n.t.) si face tranzitia catre o perioada de frecventa crescuta. S-a mai spus ca Pamantul isi ridica vibratia de rezonanta. Oamenii simt, si ei, frecventele crescute si raspund la ele cum pot. In acelasi timp, din ce in ce mai multe persoane se trezesc in aceasta perioada la spiritul lor si se acordeaza la nivelurile sau posibilitatile mai inalte, acest lucru ridicand frecventa colectiva si nivelul de constiinta. Aceasta creeaza un efect de propagare in cadrul omenirii, servind la initierea trezirii si impulsionandu-ne sa ne concentram atentia asupra a ceea ce conteaza cu adevarat. Pe masura ce frecventa se inalta, ea este simtita de ambele aspecte polarizate din interiorul nostru (negativ si pozitiv) pe care nu le-am integrat inca drept unitate.
Unele persoane opun rezistenta la presiunea interna a problemelor personale nerezolvate care trebuie procesate. Aceste probleme vor continua sa creasca daca nu sunt adresate/confruntate, mai ales pe masura ce frecventa planetara creste. Adeseori, persoanele pot alege atunci sa reactioneze agresiv, proiectandu-si problemele in exterior, asupra altor oameni sau situatii mondiale, in loc sa adreseze cu adevarat aceste probleme in interior.
Singura modalitate eficienta pe care o cunosc care ne poate ajuta sa gestionam aceasta presiune crescanda este sa invatam sa raspundem la ea, in loc sa reactionam. (Una dintre aceste actiuni este constienta, iar cealalta este inconstienta). A raspunde in fata presiunii inseamna ca trebuie sa fim constienti de obiceiurile si tiparele noastre personale si sa nu ne fie teama sa ne privim partile intunecate. Acest lucru ne ajuta sa invatam sa ne alegem actiunile cu grija din punct de vedere mental, emotional si fizic. Uneori, asta cere timp si rabdare.
In ceea ce priveste Grila Christica, nivelurile mai inalte de viata si-au facut dintotdeauna disponibila frecventa tuturor, oricand. (In definitiv, ele sunt una cu noi sau noi in alta forma!) Pe masura ce ne trezim catre un simtamant mai inalt de scop si actiune, ne acordam in mod natural si in cele din urma cu nivelurile mai inalte de grila, pana cand atingem Grila Constiintei Christice si trezim Constiinta Christica din interiorul nostru. Viata incearca sa ne stimuleze sa ne atingem potentialul cel mai ridicat.
Stiu ca, atunci cand o persoana isi concentreaza atentia asupra luminii si a ratei sale vibratorii, acest lucru poate ajuta la curatarea/eliberarea starilor negative mentale sau emotionale. Este oare simpla concentrare a atentiei asupra dimensiunii a cincea o solutie sau un raspuns la sentimentul de „impotmolire” pe care atatea persoane par sa-l traiasca chiar acum?
Ron: Pai, as spune ca senzatia de impotmolire este de fapt o stare de a nu fi constient ca alegi sa te tii strans de o problema, in loc sa o eliberezi. Acest lucru este usor de spus. Este mai greu sa eliberezi in realitate. Toti facem asta si ar fi in interesul nostru sa practicam detasarea si eliberarea acolo unde este necesar, din punct de vedere mental, emotional sau fizic. Atingem cele mai inalte niveluri ale potentialului nostru atunci cand eliberam total si devenim absolut „nimic” - mental si emotional. Budistii spun: „Atunci cand devenim nimic, devenim totul".
In aceasta stare detasata, exista inca un simtamant ascutit de constienta si concentrare, insa este diferit si este mult mai plin de satisfactii, deoarece devii din ce in ce mai mult Sinele tau real. Asadar, practica disciplinata a detasarii de zgomotul mental sau de starea de emotivitate neechilibrata, drama si pretentie este foarte eficienta pentru crearea unei paci si armonii absolute. Practica impecabilitatii si atentia constienta asupra actiunilor, cuvintelor si alegerilor personale inseamna a lucra la nivelul Grilei Constiintei Christice (dodecaedrul stelat) si va duce la dezvoltarea si claritatea spirituala pe care majoritatea dintre noi le cauta. Concentrarea asupra unei „dimensiuni mai inalte” (precum dimensiunea a cincea, de exemplu) poate fi adesea folosita ca un mod de a scapa de provocarile evolutiei fizice. Inseamna sa-ti plasezi atentia asupra unei idei exterioare, cand ceea ce este necesar cu adevarat este o concentrare mai clara asupra alegerilor interioare, tiparelor si actiunilor personale.

Vor avea loc schimbari ale ADN-ului datorate Grilei Christice?
Ron
: Absolut, si asta are loc de mult timp. Fiecare pas pe care il facem in directia propriei integrari si evolutii personale este inscris in ADN-ul nostru si este reflectat in realitatea din jurul nostru. Aceasta ne permite sa avem acces la mai multe benzi de frecventa ale constiintei, ridicandu-se astfel constienta. Cu cat ne purificam, integram si progresam mai mult, cu atat mai mult ne activam pachetele de ADN, lucru care ne ajuta sa ne atingem potentialul complet ca indivizi si ca specie planetara.

Va cauza acest lucru miscari ale placilor tectonice?
Ron: Este posibil, iar adesea miscarea placilor tectonice este de fapt doar o reflectie a propriei noastre constiinte, ca specie. De obicei are de-a face cu lucrurile carora le opunem rezistenta mai degraba decat cu lucrurile pe care le acceptam. Daca cugetati asupra acestor lucruri, cred ca veti descoperi unele aspecte interesante.
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail
Articol preluat de la ... http://www.editura-foryou.ro/