28 iun. 2008

Energiile pentru iunie 2008 (Arhanghelul Mihail)


DANSUL COSMIC AL ENERGIILOR DIVINE SI TRANSFORMAREA PLANETEI PAMANT
ENERGIILE PENTRU IUNIE 2008 (ii multumim Stefaniei Staciu)

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

Preaiubiti Lucratori intru Lumina, ce timp binecuvantat si luminos este acesta pentru planeta Pamant in calatoria ei de schimbare si transformare! Ati trecut prin portalul recent al celor doua Luni Pline Wesak si acum sunteti pregatiti sa experimentati dansul cosmic puternic al energiilor divine masculine si feminine, pe masura ce Venus este in tranzit peste Soare in luna iunie 2008.
Pamantul vostru primeste deja Lumina Aurie a Flacarii Iubirii si Compasiunii Inaltate, care aduce codurile pentru abundenta si pace. Acum, in luna iunie, vor fi oportunitati puternice pentru voi drept colectiv sa faceti schimbari enorme in constiinta colectiva si sa primiti chiar si mai multa Lumina in fiinta voastra colectiva. Aceasta luna iunie reprezinta prima oportunitate majora pentru un salt colectiv din acest an, cea de-a doua fiind in august, iar cea de-a treia in octombrie. Va vom explica celelalte date la momentul respectiv. Acum ne vom concentra atentia asupra energiilor tranzitului Venus/Soare din primele doua saptamani ale lui iunie.
Acest tranzit al lui Venus este conectat cu tranzitul anterior de acum patru ani, din 2004, si reprezinta exact punctul de mijloc al unui ciclu de 8 ani al lui Venus, care a inceput in 2004 si se va incheia in 2012. Tranzitul Venus/Soare din 2004 a marcat inceputul unui val puternic de trezire si transformare pe planeta si v-a permis multora dintre voi sa va incepeti calatoria catre constiinta mai inalta. Va vom explica de ce aceasta energie este atat de puternica. Soarele sistemului vostru solar poarta energia arhetipala solara masculina, numita Ra in intelepciunea straveche egipteana. Venus poarta energia femininului divin arhetipal reprezentata de Hathor, zeita frumusetii, iubirii, artei si a muzicii. Tranzitul planetei Venus peste Soare reprezinta dansul cosmic arhetipal al masculinului si femininului divin, pe masura ce aceste energii isi tes lumina creatoare in Raiul vostru planetar. In 2004, acesta a fost un moment deosebit de puternic pentru Pamant.
Energia divina feminina era de ceva vreme in procesul de a se intoarce incet la frecventele constiintei voastre colective, asistata de copiii Indigo si de Cristal si de acei Lucratori intru Lumina treziti, care puteau purta energia. Ea era indeajuns de puternica in 2004 pentru ca acest dans divin al energiilor Flacarii Gemene din Ceruri sa initieze un val puternic de energie creatoare si transformatoare in constiinta colectiva. Multe persoane si-au inceput calatoria individuala de transformare si multe uniuni de suflete pereche si flacari gemene au fost create in urma acestui dans al Soarelui si al planetei Venus.
Acum, in aceasta perioada de mijloc, sunteti pe punctul de a face un alt salt enorm de constiinta. Preaiubitilor, v-ati activat in aceasta perioada Codurile Graal-ului si sunteti capabili de a va afla intr-un echilibru interior perfect, de a fi o oglinda a echilibrului perfect din Ceruri. Sunteti acum capabili sa primiti Codurile informationale Galactice si Cosmice direct de la Marele Soare Central in glandele voastre pineale si apoi in ADN-ul vostru, pentru a activa Vointa Divina din fiecare celula a corpului vostru, ca receptor al Luminii si Gratiei Divine. Sunteti pregatiti sa fiti o noua specie, Oameni Divini sau Ingeri Umani, care sunt un echilibru exact de energii masculine si feminine divine, care sunt Una in interiorul lor, capabili de a primi codurile creatoare de la Sursa si de a-si exercita darurile oferite de Divinitate drept co-creatori ai unei Realitati Noi. Aceste Coduri Noi vor dirija urmatorul stadiu al evolutiei voastre si a Pamantului. In acest ciclu urmator de patru ani al planetei Venus, pana in 2012, veti primi energiile noi ale Transformarii direct de la Marele Soare Central si de la Sursa. Steaua albastra Terra va incepe sa evolueze ca o fiinta independenta, iar voi veti fi Creatorii indrumatori ai realitatii Noului Pamant, in cooperare cu Spiritul. Va veti exercita dreptul de Creatori prin alegerile pe care le faceti pentru Noul Pamant.
Preaiubiti Maestri ai Luminii, nu va putem spune cat de mult ne bucuram in acest moment pentru ca va maturizati si ca va asumati responsabilitatea pentru planeta voastra si pentru calatoria sa ascendenta intru Lumina! In aceasta perioada, multi dintre voi ati fost mutati in pozitii in care veti fi pregatiti sa ii asistati si sa ii indrumati pe altii in Marea Expansiune sau Explozie a Constiintei mai Inalte care va urma dupa aceste trei momente-cheie din 2008. Iubitilor, stim ca sunteti pregatiti sa serviti Lumina in modul in care sunteti chemati si indrumati de catre Spirit in aceasta perioada. Lumina voastra este necesara, deoarece fiecare Lumina Aurie individuala creeaza o parte a Flacarii Aurii a Iubirii si Compasiunii Inaltate.
Sunteti pregatiti, preaiubitilor, sa activati Codurile Paradisiace si sa va transformati Terra in casa paradisiaca care a fost dintotdeauna menita sa fie. Sunteti pregatiti sa va transformati vietile si sa primiti Abundenta care a fost menita sa fie a voastra dintotdeauna, a fiecaruia dintre voi. Sunteti pregatiti sa fiti o familie planetara si sa intelegeti ca sunteti cu totii Una in Lumina Aurie a Iubirii Sursei.
Astfel, dragi Lucratori intru Lumina, in aceasta perioada de radianta cosmica, pe masura ce Lumina creste, veti incepe sa vedeti din ce in ce mai clar. Si veti descoperi ca perceptia voastra va deveni din ce in ce mai clara si mai fina. Veti vedea energiile vechi ale umbrei si iluziei care inca exista, pe masura ce Noul Pamant de Lumina se naste. Este important, preaiubiti Lucratori intru Lumina, ca in aceasta perioada sa nu va permiteti sa fiti atrasi in vechile energii de frica, superstitie si manipulare si sa nu va lasati absorbiti de tiparele de reciclare ale vechilor energii si drame ca un mod de a evita provocarile creatoare ale Energiilor Noi.
Va vom oferi aceasta sugestie, preaiubitilor: pe masura ce aveti de-a face cu transformarile si schimbarile, bizuiti-va pe inima si pe sentimentele voastre in aceasta perioada mai degraba decat pe mintea voastra si judecatile ei. Sa stiti ca Noua Energie creeaza sentimente de
Iubire, Sustinere si Bucurie. Daca simtiti frica, anxietate sau furie, atunci aveti de-a face cu energiile vechi, iar acestea pot fi create de iluzii pe care inca le contineti, inclusiv iluzia a cum ar trebui sa fie procesul de Inaltare, cum ar trebui sa va simtiti atunci cand treceti prin el si cum ar trebui sa procedati in privinta lui. Nu incercati sa dati vina pe altii sau sa cautati raspunsurile in afara voastra, ci mergeti in interiorul vostru si vedeti unde e posibil sa proiectati energii vechi prin obiceiurile sentimentelor si ale perceptiei. Acestea sunt timpuri miraculoase si sunteti intr-adevar Creatorii propriei voastre realitati perceptuale, iar ceea ce traiti este ceea ce este in interiorul vostru. Asadar, va rugam sa incercati sa fiti tot timpul echilibrati, iubitori, sustinatori si cu discernamant. Sa stiti ca existati in cadrul Fluviului Vietii si Abundentei de la Sursa si ca ceea ce va trebuie se va materializa atunci cand veti avea nevoie. Nu exista nici un motiv pentru care sa va fie frica de schimbari, deoarece ele va aduc mai aproape de Inima si Mintea lui Dumnezeu, de Constiinta Divina din interiorul vostru. Astfel, in aceasta perioada a tranzitului lui Venus, urmat de solstitiul de pe 21 iunie, va rugam sa mentineti energiile Bucuriei si Pacii in inimile voastre, pe masura ce planeta renaste intr-o constiinta mai inalta.
Energiile in iunie 2008
Luna Noua cade pe 3 iunie si este in Gemeni. In Noua Energie, acest semn reprezinta energia Flacarii Gemene. In aceasta luna, Pluto va retrograda si el in
Sagetator, creand un motor puternic de transformare spirituala in semnul opus al Sagetatorului. Acest lucru creeaza un moment optim pentru a experimenta constienta extinsa a Iubirii Unice a Sursei, asa cum este traita prin Flacara Geamana.
Tranzitul lui Venus din primele saptamani ale lui iunie asigura prima Poarta de transformare perceptiva din 2008. Permiteti-va sa patrundeti incet in acest camp al iubirii Flacarii Gemene Divine si ingaduiti-i sa va extinda constiinta si sa va trezeasca perceptia iubirii si frumusetii inalte de pe Pamant.
Luna Plina de pe 18 cade in Sagetator. Avand in vedere ca Pluto si energia Centrului Galactic se afla de asemenea in Sagetator, aceasta va fi o Luna Plina cu adevarat puternica! Este o Luna de Foc care va permite sa celebrati energia aprinsa si senzuala a Femininului Divin sub forma sa de Dumnezeita de Foc transformatoare. Aduceti-va aminte de Sekmet, Pele, Amaterasu, Brigid, Vesta si Maria Magdalena. In aceasta perioada, Venus va intra in zodia Racului, guvernata de Luna si de elementul apei, oferind astfel un echilibru bland, lunar, pentru energia aprinsa a Lunii de Foc. Este o perioada perfecta pentru a efectua o ceremonie care sa onoreze aspectele solare si lunare echilibrate ale energiei divine feminine de pe Noul Pamant.
Apoi, pe 21 va fi Solstitiul global: in Sud va fi solstitiul de iarna, iar in Nord - solstitiul de vara. Aceasta perioada, cand planeta atinge un punct de echilibru inainte de a-si incepe urmatoarea spirala de spatiu/timp, este un timp potrivit pentru a reflecta asupra calatoriei voastre de pe Pamant si pentru a va visa intentiile pentru urmatoarea spirala de Lumina care se va materializa.
Fie ca intentiile voastre sa fie de Iubire, Bucurie si Abundenta pentru urmatoarea spirala a creatiei si evolutiei Pamantului!
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?