19 mai 2008

Crearea dragostei nelimitate (Arhanghelul Uriel)


Uriel Heals Newsletter
Jenniffer Hoffman

Crearea dragostei nelimitate
(ii multumim Alexandrei Stan)

Cautam dragostea in diverse locuri si la diferiti oameni pentru a gasi aprecierea, respectul, admiratia si iubirea de care avem nevoie. Este deseori o calatorie dificila: cu cat cautam mai mult dragostea in afara fara sa ii gasim izvorul in noi, cu atat suntem pusi in fata unor situatii si a unor oameni in care nu o putem regasi. Putem crea dragoste nelimitata in viata noastra, un curent nesfarsit de iubire care, in infinita sa desfasurare, sa ne aduca binecuvintarea dragostei pe care dorim sa o primim. Sa ajungem acolo este foarte simplu: nivelul dragostei pe care o primim in orice moment reflecta nivelul la care ne acceptam pe noi si pe ceilalti.

Putini dintre noi suntem multumiti cu felul in care aratam. Cu totii ne-am dori sa fim mai inalti, mai scunzi, sa avem o alta culoare a parului. Putem fi nemultumiti si de situatia financiara, de directia in care se indreapta cariera noastra, de slujba, de partener, de stilul de viata, de locul in care ne aflam - si lista poate continua la nesfarsit. Nu ne acceptam si suntem foarte nefericiti de ceea ce suntem. Aceasta nefericire isi creeaza propria energie in vietile noastre si ne limiteaza capacitatea de a crea dragoste in toate formele ei. Cand putem accepta fiecare aspect a ceea ce suntem ca un punct de plecare catre transformare, oricare ar fi situatia in care ne gasim, putem incepe sa manifestam iubirea pe care o dorim in fiecare domeniu al vietii noastre.
Cand nu ne acceptam, nu ii acceptam nici pe ceilalti. Putem gasi vina oricui din familia noastra, partenerului, vanzatorului de la magazin, colegilor de serviciu, modelelor din reviste sau vedeteleor si ii putem invinovati pe toti de starea noastra de nefericire. Cand ii acceptam pe ceilalti exact asa cum sunt si putem sa nu ii judecam sau sa nu ii criticam, deschidem calea catre crearea iubirii nelimitate in viata noastra. Nu trebuie sa ne placa toata lumea si probabil asa va fi. Trebuie doar sa ii acceptam si sa le permitem sa fie cei care sunt.
Cand cautam dragostea trebuie sa pornim de la dragoste. Daca pornim din orice alt punct vom determina o lipsa cu atat mai accentuata a dragostei. Aici au o mare importanta increderea si credinta, pentru ca deseori trebuie sa avem incredere ca eforturile noastre vor da rezultate inainte de a avea dovada lor efectiva. Asa ca, s-ar putea sa mai induram putin lipsa dragostei pana cand ea sa inceapa sa se manifeste. Insa, pe de alta parte, s-ar putea sa nu fie nevoie de acest interval de timp: traim vremea manifestarii instantanee, in care fiecare gand are o capacitate creatoare instantanee. Pentru a primi dragoste, trebuie sa pornim de la dragoste, sa ne iubim pe noi insine, situatia noastra prezenta, tot ceea ce vedem ca greseli ale noastre si sa incepem sa iubim fiecare parte a realitatii noastre. Rezultatele pot fi instantanee si putem crea un flux de dragoste nelimitata in orice domeniu al vietii, incepand sa cream realitatea viselor noastre.

Socul transplantului

E primavara unde locuiesc si am plantat flori noi in gradina. In ziua imediat urmatoare plantarii, plantele trec printr-un soc al transplantului si arata ca si cum ar fi pe moarte cateva zile la rand, pana cand se acomodeaza cu noua lor casa. Asa ca le pun ceva mai multa apa si le dau mai multa atentie, pana cand se fixeaza. Lucrul acesta ni se poate intampla si noua, pe masura ce trecem la niveluri superioare de vibratie: ne gasim intr-un mediu nou, nefamiliar, in care nu ne simtim confortabil si ne ia ceva timp sa ne fixam in noua energie. Trecem printr-un soc al transplantului, pana cand ne obisnuim cu energia si invatam sa lucram cu ea.

Cu toata munca pe care am dus-o ca sa ne vindecam, sa ne eliberam si sa trecem la noua vibratie, ar trebui ca, atunci cand ajungem la acest nou nivel, toate sa fie bune si frumoase. Dar poate fi cu totul altfel. De fapt, poate fi foarte dificil sa ne adaptam la noua energie, in special daca ne asteptam sa fie nostim si usor, pentru ca poate fi aproape la fel de rau ca ceea ce am lasat in urma. Nu ne aflam decat in faza de transplant si trebuie sa ne obisnuim cu noua noastra casa energetica.

Energiile superioare ne cer sa invatam sa fim in spatiul permisivitatii, o energie noua si diferita, cu care nu suntem obisnuiti. In acest spatiu, noi suntem cei care creeaza, dintr-o combinatie de intentie si actiune corecta. Ne stabilim intentia pentru ceea ce dorim si apoi actionam in moduri orientate si eficiente pentru a ne crea obiectivele. Cand fortam asa cum suntem obisnuiti pentru a ne atinge obiectivele, cream rezistenta. Rezistenta ne blocheaza miscarea si suntem dezorientati, pentru ca lucrurile care ne asteptam sa fie usoare sunt, dintr-o data, grele. Asta este parte din socul transplantului care are loc pe masura ce ne acomodam cu felul in care merg lucrurile si ne adaptam noului mod diferit de a fi.

Pe langa asta, trebuie sa ne aflam si in spatiul lipsei atasamentelor, in care totul este posibil si in care permitem evenimentelor si situatiilor sa se desfasoare in cel mai bun mod posibil, astfel incat totul devine dinamic. Fiecare situatie da nastere la posibilitati suplimentare si rezultatul final poate fi mult diferit de ceea ce ne-am fi asteptat, dar, in acelasi timp, mult mai acordat la propria noastra vibratie. Putem accepta ca acesta sa fie noul nostru nostru mod de a fi? Putem permite vietilor noastre sa se desfasoare in cel mai bun mod posibil si sa fim deschisi sa traim in posibilitate in loc de asteptare? Este o mare schimbare pentru noi, o schimbare la care va trebui sa ne adaptam, dar rezultatele la care vom ajunge vor fi cu mult mai marete si mai minunate decat ne putem imagina.

Mesajul lui Uriel
Potentialul vindecarii

Ca vindecatori, simtiti potentialul de vindecare din ceilalti, deseori inainte ca ei sa isi dea seama de existenta lui. In acest moment, toti trebuie sa doreasca sa intre in propriul proces de vindecare. Nimeni nu poate aduce vindecarea pentru altii, daca acestia nu doresc sa isi recunoasca dorinta de a se vindeca si nu sunt constienti de responsabilitatea pe care o au de a actiona in propria viata. Cu atat de multi oameni care devin constienti de schimbare si care experimenteaza disconfort si haos, dorinta de schimbare este prezenta. Dar, pana cand nu vor face propria alegere, se afla in zona unei posibile vindecari si trebuie sa invatati sa ii lasati in pace, pana cand dorinta de schimbare devine un angajament de vindecare si transformare.

Pana cand nu apare dorinta de vindecare, unii s-ar putea sa doreasca sa indeparteze, pur si simplu, sursa durerii, fara sa isi inteleaga rolul in crearea sau acceptarea tuturor beneficiilor lectiei. Asta nu inseamna ca trebuie sa stati deoparte si sa ii priviti pe ceilalti cum sufera. Puteti face multe pentru a-i ajuta, sprijinindu-i in cautarea adevarului, oglindind dragoste neconditionata si acceptare sau, pur si simplu, aratandu-va lumina. Pacea si bucuria pe care le traiti in realitatea voastra le poate arata ceea ce este posibil. Dar trebuie sa doreasca asta pentru ei insisi, destul de mult ca sa isi elibereze durerea, inainte de a putea incepe vindecarea. Trebuie sa ii lasati in pace, pentru a le permite sa isi gaseasca calea spre ei insisi.
De ce ar alege cineva durerea, in locul vindecarii? Pentru ca durerea este cunoscuta si inteleasa si este parte din experienta umana, pana cand omenirea va alege sa transforme acest aspect al experientei sale si sa se reconecteze la sursa sa spirituala. Fiecare individ are optiunea de a alege vindecarea in locul durerii, bucuria in locul suferintei, pacea in locul haosului si dragostea in locul fricii. Dar alegerea apartine fiecaruia, pornind de la propria putere si dintr-o pozitie de intelegere. Ceilalti pot invata din exemplul vostru, dar nu pot accepta alegerile voastre ca fiind ale lor, numai pentru ca vor sa scape de durere. Acum este timpul transformarii totale si fiecare trebuie sa aleaga prin propria vointa libera, facand astfel trecerea de la o posibila vindecare, la transformare.
Este usor sa ii ghidati pe ceilalti catre alegeri vindecatoare, pentru ca le cunoasteti durerea: multi dintre voi ati experimentat-o pe propria piele. Este timpul miscarii spre inainte, al salturilor in constienta si al alegerilor ca afecteaza nivelurile vibrationale ale planetei. Potentialul de vindecare este resimtit de toata lumea. Dar fiecare trebuie sa aleaga singur, din proprie vointa, pentru ca transformarea vindecatoare sa aiba loc. Fiti un exemplu de pace, bucurie si dragoste neconditionata pentru ceilalti, lasati-i sa vada cum v-ati creat realitatea, amintiti-le puterea pe care o au si capacitatea de a-si crea visele! Ajutati-i sa aleaga in forta si vor putea pasi in intreaga maretie a fiintei lor, trecand de la potentialul vindecarii, la transformare!

Copiii de astazi - Interpretarea mesajelor

Fiul meu Indigo m-a sunat recent, destul de tarziu noaptea, sa imi spuna ca pisica lui are purici si sa imi ceara sfatul cum sa scape de ei. Eram obosita si putin enervata, dar am inceput sa vorbim. Pe masura ce vorbeam, am inteles ca, de fapt, subiectul era doar introducere la adevarata conversatie, ca ma sunase dintr-un alt motiv, dar nu stia cum sa inceapa discutia. Vorbind despre puricii pisicii lui, i-a fost mai usor sa inceapa discutia, pentru ca sa treaca apoi la adevaratul motiv al convorbirii noastre. Este important sa invatam sa interpretam acest tip de mesaje, daca vrem sa putem comunica cu copiii nostri Indigo, intr-o atmosfera de incredere si cu claritate. Ne vor spune pana la urma tot ce avem nevoie sa stim, atunci cand invatam sa le interpretam mesajele.
Comunic bine cu copiii mei Indigo, dar am dezvoltat aceasta abilitate de-a lungul timpului. Ei au invatat sa aiba incredere in mine si stiu ca ii ascult. Si mai stiu ca pot fi cinstiti cu mine, fara sa se teama de consecinte. Si totusi, daca au un subiect mai greu de discutat sau nu sunt siguri cum sa inceapa o conversatie, vor vorbi despre cu totul altceva si depinde de mine sa ascult si sa caut cu atentie indicii, sa interpretez mesajul si sa ma pregatesc pentru conversatia pe care vor sa o poarte in realitate.
Putem face asta atunci cand invatam sa ascultam activ, sa acordam atentie la ceea ce vor sa spuna copiii nostri si sa nu ii judecam, atunci cand ne spun lucruri care ne socheaza sau ne surprind. Nu putem face asta, daca suntem neatenti, ocupati, nu vrem sa fim deranjati si suntem inconsecventi in raspunsurile sau reactiile noastre (ce este bine prima data, nu mai este bine data viitoare). Pare sa fie mult de facut? Este mai mult o obisnuinta, decat altceva. Putem capata obisnuinta de a le arata copiilor nostri ca, atunci cand discutam, le dam atentie si conversatiile noastre au importanta, la fel de bine cum putem sa ne dezvoltam abilitatea de a face zece lucruri deodata, fara a le da atentie atunci cand incearca sa vorbeasca cu noi.
Ca parinti si Lucratori intru Lumina, am convenit sa avem grija de generatia Indigo. Acestia pot fi copiii nostri sau copii care ne gasesc pentru ca nu au cu cine altcineva sa vorbeasca sau sa ii inteleaga. Atunci cand le aratam ca ii ascultam, putem sa ii conducem in conversatiile de care au nevoie si sa devenim ascultatori activi, interpretandu-le mesajele pe care incearca sa le transmita si ajutandu-i sa invete sa comunice adevaratele ganduri si sentimente, cinstit si cu incredere. Asa ca, atunci cand copilul vostru va suna noaptea tarziu sa va spuna ca pisica lui are purici, ascultati urmatoarea parte a conversatiei si fiti recunoscatori ca are destula incredere in voi, pentru ca sa va caute si sa va ceara sfatul sau parerea.


Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?