28 mai 2008

Renasteri & reinvieri (Jasmuheen)

RENASTERI & REINVIERI
Acordare si Concentrare, alaturi de Jasmuheen
19 mai 2008

In prezent, multi clarvazatori sunt uimiti de modul in care se schimba atat campurile de pe Pamant si din jurul Pamantului, cat si viata, in general, asa cum stau marturie schimbarile planetare care, la un anumit nivel, arata ca totul abia a inceput.
Suntem acum martorii materializarii unui nou strat al procesului de inaltare al Sarpelui Curcubeu si al Inaltarii Pasarii Phoenix, pe masura ce Pamantul si oamenii sai fac tranzitia catre o noua faza a civilizatiei.



De zeci de ani, am retesut cu grija retelele vietii, in calitate de creatori ce suntem, stand in mijlocul unei esente atat de divine incat ne-a transformat pe toti in mod profund si ne-a oferit multe daruri. Acum, aceasta retea este retesuta prin campuri si mai mari – ca o prelungire a constientelor fapturi Stelare, sustinuta de prezenta copiilor Indigo si de Cristal, de samanii nostri si de toti aceia care se afla aici pentru a da nastere unei lumi noi si pentru a fi acele punti care conduc spre o perioada de mai mare iluminare.
Am turnat temelia, trenul a pornit din gara, ca sa spun asa, si nu va exista cale de intoarcere, intrucat am pus in miscare – prin dorinta noastra comuna – o schimbare in Matrice, care nu mai poate fi oprita. Dupa cum multi stiu deja, A Doua Venire este aici, iar urmarea indeaproape a acestei cai reprezinta reinvierea pre-destinata.

Unii dintre voi mentineti tiparele de energie sau „amprentele” pentru purificare, altii pentru unificare armonioasa, in timp ce altii simt efectiv convulsiile provocate de moartea vechiului lor Sine (reprezentat de crucificare) si multi observa si traiesc acum prabusirea vechilor paradigme, care nu isi au locul in crearea acestei lumi noi.

Unii dintre voi sunteti persoane care radiaza – statii de transmisie pentru energia de iubire/intelepciune a Sfantului Duh – altii sunt persoane care ii indeamna si ii inspira cu blandete pe ceilalti. Unii ii provoaca pe ceilalti cu o voce mai puternica, iar unii stau in tacere si in solitudine, aducand prin ei cele mai pure raze ale celei mai profunde iubiri, pentru a sustine procesul de inaltare a lumii noastre.

Iar altii mentin acel spatiu al reinvierii, pentru noile carari ce sunt formate in permanenta. Toate acestea pot parea radicale, insa nu sunt atat de radicale precum cele prin care trece Gaia insasi, pe masura ce se rearmonizeaza cu propria sa renastere – prin intermediul inundatiilor, cutremurelor, musonilor, valurilor tsunami, uraganelor si mereu schimbatoarelor tipare ale climei – desi, vor urma inca foarte multe lucruri. Tineti-va bine, intrucat, la un anumit nivel, este adevarat ca totul abia incepe!

In lumina tuturor acestor aspecte, ni se cere sa fim fermi in concentrarea noastra, sa cream ceea ce unii numesc „comutatoare”, pentru a ne mentine fluxul de ganduri pur, concentrat si stabil, pe masura ce continuam sa radiem, din inimile noastre, cele mai pure raze de iubire. Acestea sunt timpurile Casatoriei Divine, unirea inimilor si a mintilor pentru a lucra la unison, cu o intentie clara si concentrata, in serviciul celui mai inalt bine al tuturor.

Intrucat inimile noastre se deschid pentru a inunda aceasta lume cu iubirea si lumina Mamei Divine (sau cu chi-ul pur al Fortei Universale, al Sfantului Duh sau al Focului Cosmic), si mintea trebuie sa ramana in armonie cu inima, intrucat orice sistem se prabuseste, daca nu mai serveste binele cel mai inalt al nostru, al tuturor, pe masura ce ne exprimam pe noi insine, ca specie ce trece in starea de fericire a intregului unificat.

Acum, cand scriu aceste cuvinte, ma aflu pe plaja, langa un golf mic cu ape limpezi ca de cristal, care mangaie tarmul acoperit de nisip alb. Sase oameni se afla si ei pe plaja, complet relaxati, citind, meditand sau bucurandu-se de soarele de toamna care straluceste pe cerul lipsit de nori. Astazi, privelistea este cu adevarat ca rupta din rai, un paradis de o frumusete perfecta, care cu doar cateva luni in urma era spulberat de furtuni, ploi torentiale si valuri uriase, care au devastat plaja si au creat structuri inalte si abrupte din fostele dune care se unduiau usor. Si totusi, in aceste ultime luni de zile, totul a fost refacut, natura fiind ajutata in procesul ei de vindecare, de catre lucratorii trimisi de consiliul local pentru a curata plaja de resturi si pentru a umple din nou dunele de nisip – natura si omul, lucrand mana in mana pentru a curata, reconstrui si reface, dupa valurile transformarii. Ciclurile de distrugere si renastere nu sunt noi – totul reflecta ciclurile naturale ale schimbarii, desi cu totii dam nastere acum unui lucru atat de maret, atat de pretios si de autentic, incat ne unim pentru a imbratisa aceasta noua faza din evolutia noastra.

Este o perioada de sarbatoare.
Este o perioada in care sa ne bucuram pe deplin de fiecare moment.
Este o perioada in care sa actionam intuitiv si sa ne indeplinim fiecare rol dinamic sau subtil, pe care am venit sa-l jucam in actuala desfasurare a lucrurilor.
Este o perioada de a unifica toate aspectele din fiinta noastra, astfel incat sa ajungem sa simtim numai iubire pura, pace pura, lumina pura si ca suntem Una cu totul, in aceasta realitate EU SUNT CEEA CE SUNT.
Este o perioada in care sa onoram si sa respectam, intrucat fiecare isi indeplineste rolul in desfasurarea celei mai marete re-teseri din care am avut placerea sa facem parte in ultimele milenii.
Si este o perioada cand sa ne bucuram de valurile de iubire si de calauzirea care ne inunda planeta si fiintele launtrice din taramurile interdimensionale, cu ajutorul echipelor de sprijin din planul launtric si Colegii Cosmici, deoarece este adevarat – nu suntem singuri in aceasta tranzitie; facem parte dintr-un tipar complex de schimbare, care ne alimenteaza prin tesatura retelei sale.


Asadar, gasiti un „comutator”, o mantra pe care v-o puteti spune singuri, ori de cate ori mintea va rataceste in orice veche paradigma care alimenteaza judecata, frica sau separarea. Este vorba de cateva cuvinte puternice, care vor lumina, la propriu, spatiile intunecate, exact ca atunci cand aprindem lumina cand intram intr-o incapere intunecata. „Comutatorul” este ceea ce folosim pentru a ne reprograma conexiunile neurale ale creierului, pentru a sustine aceasta paradigma noua care se inalta in retele, cu scopul de a reechilibra vechea energie. Pentru multi dintre noi, aceasta mantra are legatura cu lumina violeta, care reprezinta cea de-a saptea raza de libertate si transformare spirituala.

In continuare, va prezint una dintre mantrele mele actuale, care face parte din tiparul pe care il mentin in timpul acestei schimbari – si va invit sa o folositi si voi, sau sa o schimbati, daca sunteti indrumati sa o faceti, sau daca este nevoie.

STAU IN LUMINA VIOLETA A FLACARII REINVIERII.
SUNT REECHILIBRAT, RENASCUT SI REINNOIT.

Fireste ca lucram si cu alte programe de fixare a intentiei, pe masura ce curgem odata cu curentii de schimbare ce ne strabat lumea. (Toate acestea vor fi impartasite atat in e-mail-urile viitoare, cat si in timpul turneului meu din luna iunie.) Exista Carari ce duc spre Elizeu (asa cum am discutat in turneele trecute), iar Pamantul paseste acum pe calea compasiunii; dupa acestea urmeaza sanatatea si armonia pentru toata lumea, apoi o mare Gratie si adevarata libertate. Prima carare este calea iubirii, pe care am pasit de mult si la care, daca adaugam compasiunea fata de sine si de ceilalti, echilibrul va veni de la sine.

Deci, este posibil ca cei chemati sa fie alaturi de mine in aceste doua luni petrecute in Europa – pe masura ce continuam sa retesem campurile, in timp ce ne bucuram pe deplin de fiecare moment – sa-si doreasca sa participe la retreat-urile noastre din Italia, Belgia sau din Germania, sau doar la evenimentele din timpul week-endului. Insa, va anunt ca mai sunt foarte putine locuri disponibile pentru retreat-ul din Assisi (ca si pentru retreat-ul Camerei Intunecate care va avea loc anul viitor, in Tailanda), astfel ca asigurati-va din timp sa-i contactati pe organizatorii acelor evenimente.

Am terminat, in sfarsit, si trilogia Regatul Fermecat (primul volum, Regina Matricei – Cei ce acordeaza campurile, va aparea in curand la Editura FOR YOU, n. trad.), pe care o puteti descarca sau comanda pe http://stores.lulu.com/jas-1. Volumul meu preferat este Elizeul – Simfonia Sacra a Shamballei, care este al treilea volum din trilogie, desi in toate cele trei carti exista informatii interesate, care sper sa va faca placere.
Am adaugat si multe alte clipuri video, in diverse limbi, pe youtube (
http://youtube.com/jasmuheen), care acopera numeroase subiecte prezentate in turneele noastre din trecut. Asadar, fiti tari, ramaneti acordati la propria calauzire launtrica, pastrati bucuria fiecarei clipe, folositi acele „comutatoare” si radiati iubire! Haideti sa iesim din starea de judecata a „cine face ce si de ce” si, asa cum ne-a invitat Gandhi, sa fim noi insine schimbarea pe care vrem sa o vedem in aceasta lume.
Cu multa dragoste, lumina si rasete, Jasmuheen

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Preluat de la ... http://www.editura-foryou.ro/



Vizitati ... Romanian.pdfhttp://www.selfempowermentacademy.com.au/htm/files/e-books-free/EP-AMBASADA-PACII-Romanian.pdf

.
.

.
.