19 mai 2008

Energiile pentru mai 2008 (Arhanghelul Mihail)



Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

A MENTINE DESCHISA POARTA CATRE VINDECAREA SI ECHILIBRAREA PAMANTULUI, PRIN FLACARA AURIE A IUBIRII ILUMINATE SI PLINE DE COMPASIUNE

ENERGIILE PENTRU MAI 2008
(ii multumim Stefaniei Stanciu)


Iubiti Lucratori intru Lumina, luna mai va fi o luna extraordinara dintr-un an extraordinar. Pe 20 mai veti avea a doua Luna Plina Buddha, cand Soarele va fi in Taur, iar Luna va fi in Scorpion. Astfel, in acest ciclu lunar dintre Lunile Buddha, Pamantul va fi scaldat de Flacara Aurie a iubirii pline de compasiune care este continuta in campul Buddha ce cuprinde Pamantul in aceasta perioada. Asadar, oportunitatile pentru ridicarea foarte rapida a constiintei si pentru realizarea unor transformari majore, atat pe plan personal, cat si pe plan planetar, sunt mult amplificate.
Dragilor, este de parca Raiul ar mentine deschisa o poarta prin care aceasta Lumina Aurie sa poata sa se reverse peste Pamant si sa fie integrata in corpurile de lumina ale tuturor celor care sunt pregatiti sa se inalte in aceasta noua constiinta a iubirii! Acesta este momentul in care iubirea plina de compasiune si luminoasa este cea mai intensa si cea mai frumoasa. Veti simti „presiunea” acestei Lumini ca pe o nevoie de a va schimba viata, de a schimba modul in care va traiti viata si ca pe o dorinta adanca de a avea o viata care sa fie intr-o aliniere mai buna cu prezenta voastra EU SUNT si cu Fiinta voastra Cea Mai Inalta. Acest fapt poate cauza un disconfort initial, pentru ca ati trait cu distorsiuni ale fiintei voastre timp de multe vieti si ati mascat aceste distorsiuni prin reprimari. Insa acum voalurile sunt ridicate si vedeti adevarul si simtiti durerea, pe masura ce aceste distorsiuni sunt vindecate si sunt aduse din nou in aliniere cu Sinele vostru pur.
Preaiubitilor, ati fost meniti sa fiti Ingeri Umani si sa traiti pe Pamant cu bucurie si echilibru, in sanatate perfecta. Pamantul era menit sa fie casa voastra paradisiaca. Insa, ati evoluat departe de acest plan original si ati integrat in ADN-ul vostru tipare de distorsiune, boala si suferinta. Iar acum, in Lumina Aurie a iubirii luminoase de la Sursa, va vindecati si va intoarceti la puterea si claritatea voastra originala de Ingeri Umani.
Asadar, dupa ce ati activat codurile Graal-ului si ati acceptat din nou echilibrul dintre Rai si Pamant, dintre Masculin si Feminin, sunteti pregatiti sa creati miracole de Iubire pe Pamantul care se trezeste. Iubiti Lucratori intru Lumina, vi se ofera darul de a lucra cu Flacara Aurie pentru a crea abundenta si iubire.
Astfel, va vom explica simplitatea acestui proces pentru Ingerii Umani. Lumina divina a Sursei curge dinspre Centrul Galactic sau Soarele Maret Central si este primita de voi prin chakra coroanei si glanda pineala, fiind apoi transmisa catre chakra inimii. Din inima, ea este „transmutata” si tesuta in materializare fizica prin visele si dorintele voastre. Asadar, Fluviul vietii curge prin voi si este transformat in binecuvantari fizice de abundenta prin teserea creatoare a inimii. Nu-i asa ca acesta este un dar creator magnific din partea Sursei?
Noi intelegem ca multi dintre voi aveti inca dificultati in a materializa abundenta in vietile voastre in aceasta perioada, pe masura ce invatati sa reactivati acest dar oferit Celor Luminosi, aceia care poarta Flacara Aurie in campul lor auric. Preaiubitilor, pentru a purta Flacara Aurie trebuie sa eliberati toate iluziile si atasamentele si sa ii permiteti inimii voastre sa fie locul unde Raiul intalneste Pamantul, iar energia masculina se uneste cu cea feminina in armonie si iubire perfecta. Stim ca aceia dintre voi care au ales cararea Constiintei Celei Mai Inalte imbratiseaza acest proces si permit ca toate distorsiunile si iluziile vechi sa fie curatate si eliberate, in sfarsit.
Asadar, in aceasta perioada in care poarta de Lumina este deschisa, aveti oportunitatea de a primi acest fluviu de Lumina in inimile voastre si de a va tese visele fara distorsiune sau interferenta, deoarece puritatea si claritatea inimilor voastre va determina claritatea materializarilor voastre. Cele mai abundente si fericite creatii sunt cele create fara egoism si castig personal, ci pentru binele suprem al tuturor. Daca puteti tese Lumina Aurie cu aceasta intentie, trimitand-o apoi Pamantului, ea va va materializa visele de iubire si pace. Dragi Lucratori intru Lumina, daca faceti aceasta impreuna, veti crea un camp de pace, iubire si echilibru care va mentine energia de a materializa miracole de iubire pe planeta!
Iubiti Lucratori intru Lumina, va spunem ca, desi aceasta Lumina radioasa este denumita campul Buddha, ea este, de asemenea, o materializare a flacarii echilibrate a Sursei. Lumina Aurie este intotdeauna transmisa de la Sursa pentru a purta atat codurile divine masculine, cat si codurile divine feminine, iar Femininul Divin este cel care poarta codul echilibrului. Dumnezeita cosmica mareata si Mama echilibrului este denumita Ma'at, iar energia sa creeaza campul de Lumina care sustine echilibrul pentru pace, adevar si iubire. Astfel, in aceasta perioada de vindecare si echilibrare, codurile de Lumina ale lui Ma'at vor trezi campul de Pace, iar aceste coduri vor fi transmise catre materializare prin elementul apa. Apa din sangele si celulele voastre va transmite codurile corpului vostru, iar apa din oceane si corpurile de apa ale Pamantului va transmite codurile Terrei insesi, in grilele sale de Lumina cristalina. Iar Pamantul va celebra intoarcerea lui Ma'at sau a echilibrului cosmic, pe masura ce codurile sale de Lumina sunt din nou primite, pentru ca echilibrul sa poata fi creat si pentru ca Pamantul sa isi reia locul ei din campul de Iubire al echilibrului cosmic.
Asa se face, preaiubitilor, ca acum va vindecati relatia cu corpul vostru, cu Pamantul, cu Sursa si cu ceilalti. Veti gasi o forta puternica de iubire in luna aceasta, care va va indruma sa vindecati si sa eliberati toate iluziile si sa incepeti sa teseti in adevar absolut.
Pe masura ce va vindecati relatia cu corpul vostru si acceptati cine sunteti, veti realiza ca corpul vostru este vehiculul perfect pentru sufletul vostru in calatoria sa pe Pamant. Veti invata sa va onorati corpul si sa aveti incredere in abilitatea sa de a se vindeca si echilibra. Nu va va mai fi frica de boala si suferinta, deoarece nu va mai fi nevoie sa teseti asemenea creatii distorsionate din ADN-ul vostru. Veti tese in Iubire, in conformitate cu modelul de sanatate si vitalitate.
Pe masura ce va vindecati relatia cu Pamantul, veti invata din nou ca Pamantul va sustine, va iubeste si va asigura indeajuns pentru orice nevoie pe care o aveti. Veti tese din Bucurie si veti tese experiente de Bucurie. Nu veti mai re-crea experiente distorsionate de durere si suferinta, pentru ca o inima echilibrata creeaza experiente echilibrate de iubire.
Va veti vindeca relatia cu Sursa, deoarece nu Il veti mai vedea pe Dumnezeu ca pe o figura paterna distanta, ci veti percepe Lumina Sursei din interiorul vostru si din interiorul intregii Creatii. Veti vedea ca Dumnezeu este atat masculin si feminin, cat si copilaros, si va veti bucura de minunea energiei unui Dumnezeu perceput fara distorsiune sau frica.
Va veti vindeca de asemenea relatiile cu ceilalti. Veti simti in aceasta perioada o nevoie de a va echilibra si vindeca relatiile cu ceilalti. Pe masura ce va aliniati cu propriul adevar interior sau Ma'at, veti vedea clar acest lucru si in ceilalti, iar adevarul vostru se va alinia cu adevarul lor. De asemenea, veti putea vedea clar unde adevarul devine distorsiune, pentru a vindeca acea distorsiune cu lumina iubirii si a pacii.
Dragilor, pe masura ce imbratisati Lumina Aurie, deveniti un potir auriu de lumina, deveniti Graal-ul. Ati devenit instrumentul magic al Abundentei si al Iubirii. Acel potential zace in arhivele ADN-ului vostru si este acum activat de codurile Graal-ului. Munca lui Iisus si a Mariei Magdalena a fost sa puna fundatia unui tipar genetic si a unei geometrii de Lumina care sa fie activate in planul fizic si in taramurile Luminii Sufletului de pe Planeta in aceasta perioada. Si chiar asta are loc! Va treziti din nou si va umpleti potirul de lumina cu Lumina radioasa a Sursei.
Asadar, preaiubitilor, in aceasta fereastra magica de Lumina, reamintiti-va de compasiunea lui Buddha si de iubirea lui Kwan Yin! Reamintiti-va de pasiunea lui Iisus si a dragii lui Magdalena! Reamintiti-va de cei care au lucrat sa aduca Raiul pe Pamant, stiind ca acum este timpul si acum este momentul in care puteti patrunde in acea alegere si puteti trai acea realitate!
Insa sa stiti, iubitilor, ca aceasta este o vindecare radicala, asa ca oferiti-va timpul necesar si fiti blanzi cu voi insiva! Este posibil sa traiti sentimente si energii intense pe masura ce echilibrul se intoarce si vi se ofera ocazia de a experimenta intregul potential al Fiintei voastre de Inger Uman.

Energiile pentru mai 2008

Luna Noua este pe 5 mai si cade in Taur. Taurul este guvernat de catre Venus si este un semn de Pamant asociat cu frumusetea, expresia artistica si confortul. Planeta Venus insasi este de asemenea in Taur in aceasta perioada, creand o conexiune puternica intre Soare si Venus in casa Dumnezeitei Iubirii. Iubirea va fi o caracteristica proeminenta sau o tema de viata in aceasta luna. Aceasta este o perioada potrivita pentru a lucra cu vindecarea si echilibrarea relatiei voastre cu Pamantul si cu corpul vostru.
Luna Plina de pe 20 este a doua Luna Buddha. In aceasta perioada, codurile puternice de lumina ale lui Ma'at vor fi integrate pe deplin in campul Pamantului, permitand echilibrul, pacea si prosperitatea pe Pamant. Aceasta este o perioada puternica ca toti cei care doresc sa creeze echilibrul pe Pamant sa isi uneasca fortele pentru a crea un camp de pace si iubire, ca Pamantul si popoarele sale sa simta acest moment fericit de armonie si echilibru.

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Preluat de la ... http://www.editura-foryou.ro/