19 feb. 2013

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAILMESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL

TRANSMIS PRIN RONNA HERMAN Prima Parte (ii multumim Alexandrei pentru intreaga traducere

Preaiubiti maestri, am mai explicat in trecut, dar va vom readuce aminte ce se intampla atunci cand traversati numeroasele nivele si sub nivele ale constiintei. Pe masura ce curatati distorsiunile din campul vostru auric, exista si un proces interior.Intreaga voastra structura fizica trece prin schimbari complexe, ce sunt declansate de tiparele de frecventa mai inalta, provenind de la Sursa Creatoare, pe calea marilor Orase de Lumina si pe care le integrati. ADN-ul vostru, chakrele si Inima/Mintea Sacra contin Planul vostru Divin. Pe masura ce integrati din ce in ce mai multe Particule Adamantine ale Constiintei Creatorului, toate distorsiunile/imperfectiunile pe care le-ati creat, din cauza conceptelor negative pe care le-ati acceptat, ca fiind adevarul vostru, sunt incet, incet, corectate. Multe dintre aceste concepte distorsionate sunt filtrate prin constiinta voastra treaza, spre a fi vindecate sau eliminate si noi intelegem ca acesta poate fi un proces inconfortabil si deconcertant, atunci cand va cufundati mai profund in intelepciunea cosmosului.Atunci cand faceti asta, este de o importanta vitala sa va pastrati o stare de constiinta treaza si sa aveti rabdare. Omenirea iese dintr-o stare de amnezie sau care ar putea fi numita o constiinta limitata a Sinelui si a vastei complexitati a Creatiei.

Folosindu-va darul datator de putere al discernamantului, deveniti buni experti in analizarea noilor concepte si a multitudinii de informatii care sunt acum disponibile. Fiind acum mai acordati la SupraSufletul  Sine Superior si la vocea mica din launtrul vostru, castigati capacitatea de a evalua rapid, daca un concept se afla in aliniere cu adevarul vostru interior. Daca nu este, atunci aveti datoria de a va descotorosi de el fara rautate sau judecati; iar daca nu sunteti siguri, puneti-l deoparte si cereti-i Sinelui Superior sa il valideze pentru voi, intr-un mod neindoielnic. Suntem constienti ca sunteti bombardati cu multe concepte noi  unele dintre ele fortandu-va limitele intelegerii conceptuale. Va rugam sa fiti constienti, dragilor, ca tot ceea ce traiti face parte din procesul de reunificare si de inaltare, in mijlocul caruia va aflati si care se va accelera, odata cu trecerea timpului. Oriunde v-ati afla pe Calea inaltarii, fiti impacati cu nivelul vostru de intelegere si aveti rabdare cu voi insiva. Ego-ul este cel care va sopteste:  Nu esti suficient de bun. Esti mult in urma celor din jurul tau. Nu esti vrednic. Niciodata in viata, nu vei putea intelege si aprofunda toti termenii spirituali, tehnicile si mediatiile! Iar si iar. OPRITI-VA cand se intampla asta, aduceti-va cu blandete mintea inapoi, la centru, prin cateva afirmatii pe care le-ati ales.

Fiecare Suflet de pe Pamant este predestinat sa urmeze Calea de intoarcere la taramurile superioare ale existentei si asta este totusi o calatorie personalizata. Dupa cum am spus-o deseori, puteti sa alegeti calea de jos, cea de mijloc sau calea cea mai inalta, depinde de voi, dar va veti intoarce, pana la urma, la dimensiunile mai rafinate ale Luminii. Aveti LIBERUL ARBITRU, in cadrul acestui Plan Divin predestinat, care a fost creat si Supra Luminat de Tatal/Mama noastra Dumnezeu. Atunci cand va bransati la nivele superioare ale constiintei, trebuie sa mai fiti constienti si ca portiunile inferioare ale creierului vostru, sau zonele care rezoneaza cu frecventele mai joase ale dimensiunilor a treia si a patra si care contin instinctele voastre naturale omenesti/animalice, se modifica treptat, spre a se inchide. Pe masura ce va bransati la intelepciunea Mintii voastre Sacre si capatati capacitatea de a interactiona cu Sinele vostru Superior, cu ghizii vostri si ajutoarele angelice, natura voastra instinctiva este inlocuita, treptat, de natura intuitiva. Capatati capacitatea de a va bransa la pachetele Luminoase de intelepciune, depozitate in structura creierului vostru superior “ Mintea Sacra“ in care intreaga voastra istorie imensa, intreaga voastra descendenta si mostenire Divina sunt stocate in cufarul comorilor ce apartine constiintei voastre superioare.

Sa nu va simtiti dezamagiti, daca trecutul vostru devine doar o amintire incetosata mai ales amintirile dureroase pe care le aveti din aceasta viata. A venit timpul sa vindecati si sa eliberati trecutul, dragilor. Nu va mai foloseste sa va scufundati in vietile trecute, pentru a va vindeca sau pentru a incerca sa intelegeti de ce va comportati sau reactionati intr-un anumit fel, in prezent. Asta era calea cea veche. Distorsiunile constiintei, pe care le-ati creat in trecut, nu pot exista atunci cand va umpleti, pana la refuz, cu Particule Adamantine, prin intermediul procesului pe care vi l-am predat. Aceste particule magice contin Esenta pura/perfecta a Creatorului si ele vor transforma/transmuta treptat orice distorsiune din campul vostru auric si din corpul vostru fizic. Incet, dar sigur, imperfectiunile pe care le-ati creat atat in lumea voastra interioara, cat si in cea exterioara, sunt corectate. Tineti minte, mai repede sau mai mult nu inseamna intotdeauna mai bine. A durat foarte mult pana cand Pamantul si omenirea sa ajunga in aceasta stare actuala de imperfectiune, atat de accentuata. Nivelul de evolutie transformatoare, la care ati ajuns, voi, Legiunile de Lumina pamantene, intr-un timp atat de scurt, este cu adevarat miraculos.

Pe masura ce eliminati vechile obiceiuri, credinte si actiuni, va intoarceti, treptat, la armonia din cadrul spectrului acceptat, al polaritatii/dualitatii. Cu fiecare nivel de frecventa superioara pe care il atingeti, lasati in urma acele situatii, oameni si lucruri care nu mai sunt compatibile cu nivelul constiintei si rezonantei voastre. Deseori, este ca si cum ati trecut printr-un nou portal dimensional, dincolo de care, o parte a trecutului a disparut ca prin minune. De aceea, multi dintre voi trec prin pierderea prietenilor si/sau a membrilor familiei si de aceea va schimbati slujba si incepeti o cariera noua. Multi dintre voi se si muta in locuri noi, fara sa intelegeti uneori,cu adevarat, de ce ati fost indrumati catre o anumita zona, dar avand totusi cunoasterea interioara a faptului ca a fost menit sa fie asa. Multi dintre voi va dati seama ca munca pe care o faceti, modul vostru de a va recrea, hobbi-urile si multe lucruri care va interesau in trecut sunt mai putin satisfacatoare, pentru ca nu se mai potrivesc in realitatea voastra, aflata in permanenta extindere.

Pe masura ce procesul inaltarii se accelereaza, portalurile multidimensionale ale trecutului se inchid si portalurile viitorului se deschid din ce in ce mai repede. Frica de schimbare a reprezentat mult timp un factor major de control, in cadrul constiintei voastre treze. La inceputul calatoriei voastre in densitate, ati cautat o mare varietate de forme de exprimare si schimbare si v-ati bucurat de fiecare creatie noua. Doar ca, pe parcursul experientelor voastre pamantesti, ati uitat ca sunteti co-creatori, dotati cu intraga gama de capacitati creatoare si ca aveti o legatura directa la Susa de Putere a Creatiei, prin intermediul Fluviului Vietii/Luminii.

Semintele-gand originale ale creatiei au venit din inima/mintea Creatorului suprem si au fost intotdeauna perfecte; cu toate acestea, fiecare separatie si fiecare refractie contineau un pic mai putin din intreaga Esenta a Creatorului. Treptat, pe masura ce Scanteile Divine ale Constiintei Dumnezeu s-au indepartat din ce in ce mai mult de Centrul Creatiei, spectrul complet, perfect, de Lumina, s-a refractat in tot mai multe fatete individualizate, ale expresiei lui Dumnezeu. Deoarece acest Sub-univers este o tanara incercare creatoare si se afla la limitele cele mai indepartate ale Creatiei, el este alcatuit dintr-o Spirala de Lumina, cu jumatate din spectrul Luminii sau din elemente ale Creatiei, diminuate. Acest lucru nu inseamna ca este un univers complet cazut sau ca este rau; inseamna doar ca nu contine intreaga masura a Constiintei Creatorului.

Bravi purtatori ai Luminii; sunteti voi gata si dornici sa fiti deschizatori de drumuri, sa deschideti portile catre numeroasele asezari/dimensiuni ale Creatiei? Fiecare nivel dimensional va va oferi noi ocazii si va va da acces la multe noi capacitati si la o intelepciune extinsa; in orice caz, fiecare nivel superior va va pune la incercare pe multe cai si va va cere sa eliberati acele lucruri care nu mai sunt de folos binelui vostru cel mai inalt. Atunci cand ati traversat calea descendenta, catre dimensiunile inferioare, ati lasat in urma multe fatete ale Sinelui vostru superior. Atunci cand faceti calea intoarsa catre dimensiunile superioare, trebuie sa vreti sa eliberati in trecut acei oameni, acele feluri de a fi si acele lucruri care nu se mai potrivesc realitatii voastre prezente/viitoare.

Preaiubitilor, va ajutam in orice fel posibil, in limitele legii universale si asteptam rabdatori sa va alaturati noua, in diversele Piramide de Lumina stationate prin acest Sub-univers. V-am spus ca nu doar va creati noua realitate pamanteasca, ci va creati si asezamantul in dimensiunile paradisuliui. Va transmitem toata stralucirea Iubirii/Luminii Creatorului, pe care o puteti cuprinde. Sunteti iubiti fara margini.

SUNT Arhanghelul Mihail.


ETAPELE CONSTIINTEI PE CALEA INALTARII SCOASE LA LUMINA DE ARHANGHELUL MIHAIL

RONNA/ SCRIBUL SACRU partea a doua

ETAPA INTAI: Ne acordam la vocea mica a constiintei noastre, incepem sa o ascultam (Sinele nostru Suflet intrupat) si incepem procesul vindecarii si armonizarii Naturii noastre Emotionale. Ii permitem, treptat, Sinelui Suflet sa devina ghidul si conducatorul experientelor noastre de viata, in locul corpului ego al dorintei. Incepem procesul imbunatatirii si rafinarii constiintei Corpului Emotional  proces ce poate fi dureros si plin de incercari, dar, in acelasi timp, plin de satisfactii si iluminare.

ETAPA A DOUA: Pe masura ce incepem sa ne cufundam, tot mai profund, in mintile noastre subconstiente, initiem procesul de aliniere a vointei noastre emotionale, la Supra Suflet-Sinele Superior si la Vointa Divina. Principala noastra mantra/afirmatie devine: Faca-se voia Ta, pentru binele nostru al tuturor. Atunci cand aflam ca suntem Fiinte energetice si electromagnetice, incepem sa intelegem ca radiem tot timpul, in lumea care ne inconjoara, forme-gand energetice.

Ulterior, trebuie sa traim aceste forme-gand pozitive sau negative, sub forma de evenimente/situatii, compuse din aceleasi frecvente. Lumea noastra personala se readapteaza constant, pentru a se potrivi cu imaginea noastra curenta a realitatii. Prin incercari repetate, noi incepem sa intelegem Legile Cauzei si Efectului sau Karmei. In acelasi timp, dobandim intelegerea Legilor Universale ale Materializarii, pe care incepem sa le folosim activ, pe masura ce ne rafinam treptat capacitatile de co-creatori, pe planul terestru al existentei. Cu o noua constiinta, incredere si credinta in lucrarea Universului, renuntam treptat la controlul, la nivel emotional al Sinelui nostru Superior, pentru ca acum intelegem ca este Dreptul nostru Divin, din nastere, sa ne bucuram de iubirea, frumusetea si belsugul Mamei/Tatalui Dumnezeu. Mai intelegem si ca Sinele Superior vede lucrurile dintr-un punct de vedere inaltat si ca ne va conduce intotdeauna catre cel mai bun rezultat.

ETAPA A TREIA: pe masura ce mai urcam un pic pe scara inaltarii, invatam sa vedem lucrurile din viata noastra, dintr-un punct de vedere superior. Am trecut printr-un proces dureros, de rupere sau vindecare a tuturor angajamentelor din trecut, legate de cei cu care am avut interactiuni karmice, astfel incat sa putem taia orice corzi energetice dintre noi. Iertam cu iubire si cerem iertare, astfel incat fiecare dintre noi sa poata deveni iarasi o Fiinta suverana. Prin vindecarea si transmutarea variantelor de viitor probabile, pe care le- am creat in numeroasele noastre vieti anterioare, pasim in viitor fara greaua povara a Karmei trecute.

In timp si dupa multe cautari si procesare sufleteasca, ne straduim si, in final, obtinem Detasarea Emotionala. Pe masura ce incepem sa cautam si sa vedem ce este mai bun in fiecare dintre noi, iubim mai profund si cu mai multa compasiune. Treptat, acceptam conceptul de noi si constiinta de grup, in loc de conceptul bazat pe ego, al separatiei eu impotriva tuturor. Am invatat sa vedem incercarile si provocarile ca pe ocazii de evolutie si nu ca pe o pedeapsa sau un ghinion. Ca rezultat, constiinta Corpului Emotional incepe sa rezoneze la frecvente vibrationale mult mai inalte si mai armonioase. Suntem acum gata sa ne focalizam atentia asupra rafinarii, inaltarii si armonizarii Corpului Mental.

ETAPA A PATRA: In aceasta etapa, Supra Sufletul-Sine Superior incepe sa aiba un rol din ce in ce mai activ in procesul nostru transformator, pe masura ce Sufletul Sine integreaza frecventele superioare (atribute, calitati si virtuti), ale Supra Sufletului Sine. Incepem procesul de re-evaluare a credintelor, obiceiurilor si calitatii constiintei noastre mentale. Pe masura ce iesim, treptat, din tiparele credintelor constiintei de masa, ale planurilor astrale inferioare si le depasim, ne re-evaluam principalele prejudecati si atitudini care ne-au fost inculcate de stramosi si de conducatorii culturali si religiosi sau de guvernanti.

ETAPA A CINCEA: Pe masura ce rafinam tiparele frecventei Corpului nostru Mental, capatam treptat acces la Mintea noastra Sacra si la comoara constiintei mentale superioare, care sta ascunsa in aceasta. Mintea noastra Sacra si Inima Sacra se unesc in SupraSufletul-Sine Superior, ca si influente indrumatoare, in cautarea noastra spirituala. Pe masura ce aflam ca exista mai multe cai de urmat, devenim mai toleranti cu credintele altor oameni, stiind acum ca toate caile converg, pana la urma, spre aceeasi destinatie. Invatam sa avem discernamant in legatura cu ceea ce vom accepta ca fiind adevarul nostru si putem accepta numai acele adevaruri, care rezoneaza pozitiv in cadrul Nucleului Sacru al Fiintei noastre. Incepem sa ne extindem orizonturile gandirii si multi vor dezvolta o dorinta de a afla mai multe despre originile noastre spirituale: de ce suntem pe Pamant, care ne este misiunea/scopul pentru aceasta viata si ce se intampla cu noi, dupa ce transcedem?

ETAPA A SASEA: Pe masura ce ridicam frecventele corpurilor noastre, Mental si Emotional, sistemul chakrelor noastre incepe sa se roteasca mult mai repede si intr-un mod armonios. Aceasta conduce la o aprindere sau activare a Tubului eteric de Lumina care urca de-a lungul coloanei vertebrale, prin Medulla Oblongata (chakra inaltarii) in Mintea Sacra si iese prin Chakra Coroana. Energia incolacita, numita Kundalini, ce contine Atomii Samanta de Foc Alb Sacru, ai Luminii Creatorului, numiti Particule Adamantine, incepe sa curga in sus, prin coloana vertebrala. Portalurile Inimii Sacre s-au deschis, astfel incat sa primim acum Particulele Adamantine de Lumina, prin portalul din spate al Inimii noastre Sacre, prin fluxul care coboara prin Chakra coroana si prin fluxul ascendent de Kundalini. Foc de-a lungul Toiagului nostru Sacru de Putere/Lumina. Procesul va fi accelerat si amplificat, daca vom folosi darul respiratiei constiente cum ar fi Respiratia Infinitului sau alte tehnici de respiratie profunda.

ETAPA A SAPTEA: Am invatat sa VINDECAM TRECUTUL si sa ne SCRIEM SCENARIUL VIITORULUI, asa ca ne putem concentra asupra ETERNULUI MOMENT ACUM. Am imbinat intelectul fizic, cu intelepciunea spirituala a SupraSufletului-Sine Superior, ceea ce inseamna nu numai ca intelegem si accepatm numeroasele adevaruri spirituale superioare pe care le-am invatat, dar ca le-am si integrat. Ne acordam, in acelasi timp, treptat, la orientari de viitor, mai avansate si mai extinse. Pe masura ce facem asta, vom emite ganduri Samanta de frecventa mai inalta, pentru Noua Era, catre Floarea Vietii/ Roata Creatiei noastre, astfel incat sa le putem raspandi in lume.
Pe masura ce atragem din ce in ce mai multe tipare de frecventa vibrationala, de pe planurile mai joase ale celei de-a cincea dimensiuni, Cantecul Sufletului nostru devine mai acordat si rezoneaza cu frecvente vibrationale mai inalte. Aceasta declanseaza SURLELE APELULUI CELEST, pentru ca fatetele compatibile ale Sinelui nostru Superior sa inceapa procesul lent de miscare, in vederea alinierii la coloana noastra personala de Lumina. Din acest punct, Descarcarea Scanteilor Sinelui nostru Superior, prin intermediul Sufletului nostru Sine rezident, incepe sa se accelereze si evolutia noastra pe calea inaltarii se va accelera si ea, foarte mult. Suntem acum pregatiti sa intram in Fluxul Fluviului Vietii si stim ca vom fi indrumati si directionati, atunci cand vom incepe sa URMAM, FARA EZITARE, SPIRITUL.

ETAPA A OPTA: Incepem sa ne simtim confortabil in noua Stare a Fiintei si cu noua noastra perspectiva asupra lumii. Apreciem singuratatea, pe masura ce ne scufundam tot mai adanc in Fiintarea Sacra. Am invatat sa functionam in fiecare zi, natural, asemenea unei Meditatii Vii si a unei Rugaciuni Vii, ramanand centrati, cu fermitate, in interiorul Inimii noastre Sacre. Iluzia pamanteasca are acum un efect minim asupra noastra si, cu toate acestea, compasiunea noastra iubitoare a crescut, pentru a cuprinde toate fiintele si intreaga Creatie.

TRANSFORMAREA RECIPIENTULUI FIZIC: Pe parcursul fiecarei etape a TREZIRII, corpurile noastre fizice sunt si ele afectate in mod dramatic si simptomele inaltarii pot fi incitante dar sineconfortabile sau chiar dureroase, uneori. Carticica mea, EVOLUTIA OMENIRII * SIMPTOMELE INALTARII trateaza, in detaliu, numeroasele simptome ale inaltarii, oferind in acelasi timp sugestii pentru o trecere mai usoara prin schimbarile dramatice si haosul transformarii, cu ajutorul prietenilor din taramurile superioare. Carticica este disponibila pe site-ul meu : www.RonnaStar.com, la capitolul Carti.Transmis prin Ronna Herman *STAR*QUEST* 775-856-3654 *www.RonnaStar.com * www.QuestForMastery.org * Email: RonnaStaqr@...

_________________________________________________________________
Iubiti prieteni, arhanghelul Mihail m-a incurajat sa scriu, mai jos, o trecere in revista a ETAPELOR INALTARII, din mai multe motive: in primul rand, pentru cei mai avansati, spre a va reaminti si a avea mai multa claritate in legatura cu acest proces. In al doilea rand, ca un indrumar pentru cei care se afla pe Cale, dar incearca inca sa elibereze, sa rectifice si sa transmute multe dezechilibre din cadrul corpului lor fizic, mental emotional si astral. In al treilea rand, pentru a le aduce mai multa intelegere si incurajare, celor care sunt mai noi in deslusirea intelepciunii invataturilor Noii Ere a Iluminarii si ale procesului inaltarii.

Inimi dragi, oriunde v-ati afla pe Calea Inaltarii, indrazniti sa va imaginati un viitor plin de speranta si promisiuni. Niciodata pana acum nu am mai avut o asemenea ocazie mareata, de a ne revendica averea Divina, ca stapani de Sine, co-creatori pe planurile materiale ale existentei. Am deschis calea si am pregatit-o pentru ca voi sa o urmati. Tot ce aveti de facut este sa raspundeti chemarii si sa urmati indemnurile Sinelui vostru Suflet. Nu veti fi condusi gresit. Noi, ca surori si frati ai vostri, aflati pe cale inaintea voastra, suntem mereu in Piramidele noastre de Lumina, aclamandu-va calea spre inainte si mai sus. Iubire Eterna si binecuvantari ingeresti, Ronna.

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?
Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura- foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interactivwww.copiii-indigo. ro, la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag.