21 feb. 2013

Fereastra in timp, catre marea schimbare (Drunvalo Melchizedek)FEREASTRA IN TIMP, CATRE MAREA SCHIMBARE

Postat de Drunvalo, la 13 februarie 2013

Dragii mei,

Urmeaza sa patrundem printr-o  fereastra a timpului, care nu are un nume, dar se afla in interiorul deschiderii mayase in timp, numita SFARSITUL TIMPULUI, cu care ne-am conectat la 21 decembrie 2012 si care se va inchide in cca. 3 ani.

Aceasta deschidere in timp incepe la 18 februarie 2013 si continua timp de cca. trei luni si jumatate, pana la data de 2 iunie 2013. Desi este posibil ca ea sa dureze pana la sfarsitul lunii august, in cazul in care conditiile se schimba.

Eu simt ca este important sa constientizati aceasta perioada importanta a timpului si intelesul pe care il are ea pentru voi.

Sunt trei motive pentru care a fost creata aceasta deschidere. Dati-mi voie sa va explic.

In primul rand, mayasii au prezis, cu multa vreme in urma, ca daca ei ar fi trebuit sa decida momentul de inceput al tranzitiei de la constiinta masculina, la cea feminina, ar fi ales data de 18 -19 februarie 2013. Am scris demult despre acest lucru. Ei vad acest proces ca pe un rasarit de soare, care devine din ce in ce mai stralucitor, cu fiecare zi.

Totodata, au spus ca ei nu pot cunoaste, cu certitudine, acest moment, pentru ca Mama Pamant este cea care va decide, cu precizie, inceputul implinirii Profetiei Mayase.

In ceea ce priveste data de 18 februarie 2013, mayasii mi-au spus ca acesta este momentul cand energia din interiorul Mamei Pamant incepe sa curga, urmand un nou tipar. Nu cred ca veti simti acest lucru in viata voastra de zi cu zi, dar mayasii spun ca acesta este un timp extrem de important in istoria omenirii.

In al doilea rand, NASA a avertizat public, in urma cu un an si jumatate, despre exploziile solare. Aceasta a fost o predictie terifianta. Va voi explica pe scurt.

In anul 2000, am avut o problema de securitate informatica, aparuta din cauza reprezentarii anilor doar prin ultimele doua cifre, sistemele informatice putand face cu usurinta confuzie intre anul 2000 si anul 1900, ceea ce ar fi determinat oprirea tuturor computerelor, in momentul trecerii in anul 2000. Sunt sigur ca cei mai multi dintre voi isi amintesc acele evenimente.

Aceasta problema i-a alarmat pe toti oficialii momentului. Previziunile erau dure, dar exacte. Daca toate computerele din lume ar fi incetat sa functioneze, majoritatea necesitatilor noastre materiale nu ar mai fi putut fi indeplinite, iar viata pe Pamant ar fi devenit cel putin dificila.

Apoi, un francez a salvat lumea, creand un program software care a corectat computerele si le-a permis sa continue sa functioneze si in secolul al XXI-lea.
Pe masura ce timpul a trecut, lumea a continuat sa depinda de sistemele informatice, iar astazi, toate aspectele vietilor noastre sunt controlate de acestea. Adica, modul in care totul ajunge la noi: hrana, apa, electricitatea, benzina, medicamentele s.a.m.d., este controlat de computere.

Daca aceste computere ar fi incetat sa functioneze astazi, implicatiile experientei ar fi fost de cateva ori mai numeroase decat in anul 2000.

S-a constatat ca daca internetul ar disparea pentru totdeauna, sute de milioane de oameni ar muri in cateva luni, pur si simplu pentru ca nu ar mai avea hrana si apa.

NASA a previzionat ca, pe parcursul evolutiei Ciclului Solar 24, in care vom intra in curand, memoria tuturor computerelor ar putea fi stearsa. Exceptie ar putea face unitatile hard, DVD-urile s.a.m.d. care sunt incorporate in Custi Faraday, care protejeaza interiorul acestora de campurile si radiatiile electro-magnetice din exterior. Daca unitatile de memorie ar fi sterse, intreaga retea de electricitate din lume ar cadea. Lumea ar fi in intuneric. De aici, toate celelalte ar inceta sa functioneze. NASA a calculat ca acest fenomen ar putea avea loc candva, in varful ciclului solar, din februarie, pana in august 2013, si ar putea dura intre o luna si noua luni.
Acesta ar fi un dezazstru major pentru omenire.

Marea Britanie nu are incredere in rapoartele NASA, asa ca englezii si-au analizat propriile lor date; si, foarte rapid, ei au fost de acord cu previziunile NASA. Au fost transmise avertizari in intreaga lume, care se pregateste acum pentru a-i face fata acestei posibilitati.

Apoi, Rusia a revenit cu un scenariu si mai terifiant, care depaseste ceea ce a estimat NASA. Puteti citi detalii despre acesta, in noua mea carte, Uroborosul mayas.

Nu am invatat nimic din greselile noastre din trecut, in privinta riscului din anul 2000. Ar fi trebuit sa diminuam treptat dependenta noastra de sistemele computerizate, pana ce am fi avut certitudinea ca acestea sunt sigure; dar noi nici macar nu mai privim in urma. In schimb, am extins rapid, la nivel global, utilizarea tehnologiei informatice. Lumea a uitat prea repede cat suntem de vulnerabili in fata computerelor si a exploziilor solare.

Si mai este si o a treia preocupare, care capata contur, in aceeasi perioada de timp: campul geomagnetic al Pamantului, care este gata sa-si schimbe polaritatea de la Nord la Sud si efectele acestui fenomen asupra omenirii. Am scris si despre acest lucru, in cartea Uroborosul mayas  [publicata de editura For You www.editura-foryou.ro]. Este absolut necesar sa intelegem aceste doua scenarii, care se pot petrece in cadrul deschiderii in timp in care intram peste cateva zile, la 18 februarie 2013.

Aceasta inversare a campului geomagnetic este mai importanta pentru viata umana, decat orice eveniment din trecutul nostru inclusiv decat razboaiele mondiale.

De ce as sugera eu ca fereastra in timp s-ar inchide in iunie 2013 si nu mai tarziu, in august? In anul 1990, o echipa de experti in parapsihologie, folosindu-si capacitatile extrasenzoriale, au raportat oficialilor ca ceva urias se apropie de Pamant. Ei au inceput sa cerceteze in viitor, pentru a stabili cand se va intampla acest eveniment. Cand au accesat momentul 1 iunie 2013, Pamantul era deja afectat. Asadar, orice ar fi fost, ceea ce s-a intamplat a avut loc inainte de 2 iunie 2013. Daca aceasta informatie nu este exacta, atunci va trebui sa continuam sa fim precauti, pana la sfarsitul Ciclului Solar

Intentia mea nu este sa provoc teama. Nu acesta e scopul meu. Eu sunt aici pentru a va atrage atentia asupra evenimentelor care se declanseaza chiar acum, in conformitate cu standardele stiintifice. Ca cetateni ai Pamantului, trebuie sa fim constienti de aceste evenimente globale de tranzitie, pentru a fi pregatiti si a nu fi luati prin surprindere de acestea.

Din punctul de vedere al mayasilor, ar trebui sa fim pregatiti pentru a incepe procesul de inaltare, in orice moment din urmatorii trei ani. Ceea ce inseamna ca trebuie sa meditam, sa avem inimile usoare ca fulgul si sa fim interconectati cu creierele noastre.

Acum, intrebarea este: ce putem face noi, pentru a ne pregati, in acelasi timp, pentru schimbarea globala rapida si pentru inaltare? In meditatiile mele, am inteles clar ca eu trebuie sa va indrum, astfel incat sa puteti face aceasta schimbare launtrica si sa accedeti la nivelele mai inalte ale constiintei Pamantului. Eu voi face pentru voi, tot ceea ce pot.

Foarte curand sper ca inainte de sfarsitul acestei luni noi vom transmite instructiuni speciale, pentru cei care cunosc Mer-Ka-Ba, fie forma sintetica (Floarea Vietii), fie cea naturala (Trezirea Inimii Iluminate), privind modul exact in care va puteti deplasa din dimensiunea a 3-a, in dimensiunea a 4-a a Pamantului. Aceasta este piesa lipsa a cunoasterii, pe care milioane dintre voi o asteapta de ani de zile.

Pentru ceilalti, ei trebuie sa prinda cat mai repede posibil, acest tren. Pentru a-i ajuta si pe alti oameni sa invete aceasta meditatie, vom crea o serie de lectii, pe care le vor gasi pe internet. Iar daca doriti, cu adevarat, sa intelegeti si sa practicati mai mult, puteti apela la The School of Remembering™. Acolo, veti avea acces deplin la o scoala organizata la nivel global, cu profesori atestati, in numeroase tari si in multe limbi si care sunt gata sa va ofere tot sprijinul (in aceasta privinta, click aici http://elenacocis.ro/cursuri/ si veti vedea cursurile acestei scoli. Nota editurii) 

Aveti incredere in voi insiva. Veti sti exact ce trebuie sa faceti.

Studioul nostru de filmari One Lotus Studios, este aproape gata; dar pana va fi pe deplin in functiune, va vom transmite informatiile, pe orice cale posibila.

Dragi mei, urmeaza sa intram intr-un timp in care trebuie, cu seriozitate, sa fiti treji si pregatiti pentru transformari interioare si exterioare, care va vor schimba vietile pentru totdeauna.

Dar nu uitati ca, daca vom trece cu succes dincolo de fereastra in timp a Marii Schimbari, ne vom afla inca in desfasurarea temporara a Profetiei Mayase, pana ce vom intra in anul 2016. Perioada critica a schimbarilor rapide se va incheia atunci cand vom vedea o Stea Rosie pe cerul nostru. Atunci vom pasi pe calea schimbarii ordinii, pe calea armoniei.

Cu voia Domnului, va promit ca va voi ajuta, cu multa iubire.
Din toata inima mea,
Drunvalo

Dragii nostri cititori, va anuntam cu placere, ca am postat pe siteul FILE DE LUMINA, intreaga versiune a cartii CARTEA INIMII, de Drunvalo Melchizedek, pe care pana acum am distribuit-o gratuit si sub forma de carte pe hartie. Va dorim lectura placuta.  www.filedelumina.ro   Faceti click pe coperta. Tot pe acelasi site, pe prima pagina, exista cele doua meditatii din cartea lui Frank Kinslow, SECRETUL VINDECARII SPONTANE. Click pe titlu Meditatia constiintei spontane si Meditatia portii. Pentru ambele lecturi le multumesc prietenilor mei Gabriela si Razvan Balus.

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?
Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura- foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interactiv www.copiii-indigo. ro, la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag.
Aceasta secventa nu face parte din articol (Drunvalo) dar este o prezentare artistica a esentei lui si anume faptul ca trecem (Pamant si oameni) intr-o alta frecventa vibrationala (lumea Lotusului), alta dimensiune (in 4D si apoi 5D) unde timpul si spatiul nu exista. (EM)