13 feb. 2013

Incheierea transferului: respiratia finala (Lauren Gorgo)


Incheierea transferului: respiratia finala

De Lauren Gorgo, 4 februarie 2013 (ii multumim Anei Nicolai pentru traducere si promptitudine)

Luna ianuarie a fost GREA.

Pe fascicule, trecerea de la 2012 la 2013 a fost foarte interesanta, insa orice în afara de gratioasa – pana în prezent, pentru cei mai multi. În ceea ce ma priveste, stiu ca imediat dupa solstitiu ma leganam pe marginea multumirii binecuvantate, deschizandu-ma în feluri pe care nu le-am crezut niciodata posibile si simtindu-ma de parca chiar urma sa-mi iau primul meu zbor constient, în taramurile ceresti… cand, în loc de asta, mama-tatal Dumnezeu mi-au servit o lovitura comandata în plan divin. Nu ca mi-au mai ramas asteptari, dupa 13 ani în care am fost privata de absolut toate placerile lumesti, insa moartea subita a mamei mele nu a fost deloc felul în care planuiam sa sarbatoresc sfarsitul acestei neplacut de lungi calatorii catre IUBIRE.

Paradoxal si în total contrast cu cosmarul meu personal, am primit din taramurile nevazute si niste informatii de un nou nivel, pe care sunt incantata sa le impartasesc… în mare parte despre urmatorii nostri pasi si un pic mai mult despre procesul pe care Consiliul Suprem Pleiadian l-a numit, în cel mai recent raport 5D, „programul de detensionare”.

(NOTA: Lasand sarcasmul deoparte, vreau sa valorific aceasta oportunitate, ca sa va impartasesc recunostinta mea sincera pentru toata IUBIREA ce s-a revarsat din aceasta comunitate, în timpul si dupa tranzitia mamei mele. Nu pot descrie ce a insemnat pentru mine sprijinul vostru, atunci cand fundamentul lumii mele s-a prabusit sub mine. Rugaciunile, viziunile, rabdarea si aptitudinea voastra de a sustine un spatiu atat de sacru pentru vindecarea mea a fost ceva coplesitor, în cel mai afectuos sens si sunt uimita si inspirata de fiecare dintre voi. Va multumesc pentru ca sunteti minunati.)

Detensionarea continua…

Mai intai de toate, am primit cateva emailuri de la persoane care se intreaba daca/cand incepe programul de detensionare pentru ele, iar parerea mea este ca daca sunteti atrasi spre aceste informatii, atunci sunteti undeva în spectrul acestui proces… ca stiti, la un nivel profund, ca va schimbati fizic si ca intinerirea si starea de bine chiar par a fi urmatorul pas logic. Asta nu inseamna ca acest lucru este evident tot timpul, ci ca exista un sentiment de fond, de certitudine, pe care unii il numesc gnoza, ca în sfarsit… chiar daca incet… corpul incepe sa conlucreze cu restul sinelui nostru minunat. Si retineti ca aceasta certitudine mai si fluctueaza, fapt ce va poate descumpani, insa aceasta este natura miscarilor cosmice ondulatorii ale frecventei 13/IUBIRII universale/energiei scalare, care ne este transmisa din centrul galactic si care indeparteaza toate straturile de reziduuri 3D restante.

Din ceea ce inteleg, pe baza informatiilor care mi-au fost oferite inainte de portalul 12:12:12, a 12-a spirala dimensionala a ADN-ului nostru a fost activata la poarta stelara tripla, iar pentru aceia care trec în aceasta viata prin „inaltarea biologica completa”… nu toata lumea are aceasta dorinta, dar se pare ca toti avem aceasta posibilitate de alegere… portalul eclipsei, dintre 13 noiembrie pana în 13 decembrie, a insemnat si activarea celei de-a 13-a spirale a noastre, stratul de acoperire sau spirala guvernanta pentru tiparul corpului nostru de dimensiunea a 12-a.

Reconectarea spiralei a 13-a constituie faza de reformatare biologica, ce permite ca focalizarea constiintei sa restructureze corpul uman… sa ne integreze sinele spiritual în celulele noastre, pentru ca sa putem intrupa fizic, esenta tiparului nostru divin, forma noastra desavarsita. – Cell Speak

Pentru aceia dintre voi care au intrebat cat va dura desfasurarea acestui proces, raspunsul scurt este… nu stiu. Inca nu „stiu” nimic, chiar si, în special, în privinta mea… mda, cu exceptia disconfortului, despre care am senzatia ca stiu foarte bine 8O… dar mi s-a spus ca „programul de detensionare este un set de evenimente relativ rapide (rapid dupa standardele lor)… care este în mod clar marcat de o vitalitate intineritoare si de flexibilitate interioara.”

Si doar pentru a clarifica, Counsiliul insista (chiar daca eu nu sunt total convinsa) ca pentru cei pregatiti, acest program de detensionare nu este identic cu procesul de purificare, de care am fost torturati ani de zile… în care corpurile mai dense au nevoie sa treaca prin perioade luuuungi de purificare si restructurare celulara ampla, insa detensionarea este mai degraba o forma de eliberare destul de rapida, a „partilor” dense din celule.

Iata cum explica ei, acest lucru:

Am vrea sa precizam ca exista o serie de intervale distantate intre ele, care vor conduce la concretizarea a ceea ce noi numim intinerire. Asta inseamna ca exista o serie de evenimente care conduc la punctul culminant al dez-imbatranirii si, desi experienta va fi diferita pentru fiecare, procesul este, în mare parte, identic.

Vrem sa spunem ca… exista cei care deja simt multa innobilare sufleteasca, sentimente de expansiune, bucurie, inocenta tinereasca, vitalitate si eliberare de lumea inferioara a formei. Apoi, sunt cei care simt detensionarea în etape – fiind atrasi în afara pentru o perioada lunga de timp – si ca pe un set de programe mai mici, individuale, de eliberare, care detensioneaza progresiv genetica umana 3D, readucand-o la modelul ADN-ului ei originar.

Modelul originar al ADN-ului (Dumnezeu) a fost activat, dar pentru ca aceasta esenta divina sa prinda radacini în forma fizica, trebuie ca mai intai sa va debarasati de tiparul vechi, cel care a fost determinat sa-si extraga hrana din reteaua falsa. Pentru acei oameni pentadimensionali activati, celulele lor trebuie sa se alinieze acum cu noile comenzi ale sistemului vostru de operare, actualizat. Asta reclama ca toate celelalte programe sa fie inlaturate din celulele voastre, pentru ca procesul de transfer sa se poata finaliza. (mai multe despre acest subiect, mai jos)

In cazul orientarii din urma, detensionarea este simtita ca un sentiment de libertate si expansiune, urmata imediat de o stergere. acest proces se repeta iasari si iarasi, dar nu e identic cu procesul continuu de purificare, din ultimii cativa ani. Este vizibil diferit, în sensul ca nu treceti printr-o mutatie de lunga durata, ci printr-o eliberare de scurta durata. Eliberarea de densitate apare sub forma insufletirii, a senzatiei de a va simti plini de viata… si ca raspuns direct la fiecare „val” codificat de detensionare… pe cand mutatia celulara este un proces foarte lent, care practic schimba structura acidului dezoxiribonucleic din fiecare celula, prin intermediul ciclurilor continui si repetitive de activare. – CSP (Consiliul Superior Pleiadian)

Asadar, din cate inteleg, diferentele cheie dintre detensionare si mutatie sunt durata si intensitatea. În raportul precedent, ni s-a spus sa ne asteptam la fluctuatii, caci vom intra si vom iesi din starea binecuvantata de multumire, pe masura ce celulele noastre se „desprind” de formele lor false de sustinere si, chiar daca procesul pare extrem de similar cu mutatia celulara (cititi: crancena), destinderea are loc în reprize, este mult mai scurta si/sau nu are gradul de disconfort al simptomelor din trecut. In unele cazuri, e posibil sa ne simtim provocati în plan fizic sau slabiti, dar conectati în plan emotional, mental si spiritual. In general, ar trebui ca simptomele sa inceapa sa fie resimtite ca fiind mai usoare, mai lesne de gestionat, mai docile si avand mult mai putina rezistenta decat în trecut, pentru cei care s-au destins.

Iar pentru cei care deja va bucurati de libertatea expansiunii mentionate (am senzatia ca acest grup este generatia mai tanara de Indigo/seminte stelare), Consiliul va roaga sa retineti ca acest proces include si eliberarea mai fara efort de corpul fizic, de corpul dorintei… nu in sensul ca nu vom mai nazui sa ne extindem, sa cream sau sa simtim cu sinele fizic, ci în sensul eliberarii de starea permanenta de nevoie, în timp ce suntem in forma 3D.
Cu alte cuvinte, sentimentele frumoase sunt doar inceputul…

Res(ins)piratia finala

Mi s-a spus de doua ori, asa ca este demn de mentionat faptul ca iesim din perioada de in-spiratie (retragere/vid/integrare), în care am fost din 21 decembrie si ca acum ne pregatim sa mergem cu urmatoarea ex-piratie, în ceea ce pleiadienii numesc o „perioada de mare expansiune, urmata de un alt strat de eliberare profunda”… din care, spun ei, partea de expansiune „va fi similara, ca natura, cu felul în care ne vom simti dupa echinoctiu”. Ma gandesc ca Jupiter, intrat de curand în miscare directa (30 ianuarie), are mare legatura cu aceasta miscare inainte, la care se refera ei.

Fiecare ex-piratie de schimbare va va aduce mai aproape de finalizarea biologica si fiecare in-spiratie va constitui perioada necesara echilibrarii. Pe masura ce imbratisati, acceptati si va abandonati acestor schimbari, va deschideti ca sa primiti din ce în ce mai multa forta vitala. De fiecare data cand va deschideti fata de adevarata voastra natura divina, va eliberati un pic mai mult de lumea pe care o lasati în urma voastra.

Aceste schimbari sunt stradanii sublime, vesele, ale sufletului! Corpul fizic se aliniaza cu corpul vostru divin, în timp ce fortele sacre de energie din interior se reunesc, ca sa va duca dincolo de planul lumesc, în campurile superconstiente ale Unimii. – CSP

Acestea fiind spuse, motivul pentru care consider ca ei ne fac constienti de aceasta energie ce avanseaza rapid este ca perioada de expansiune se pare ca va fi urmata de o alta perioada importanta de retragere si probabil ca ei nu vor ca noi sa fim dezamagiti. Banuiesc ca aceasta perioada de orientare spre interior va veni ca urmare a intrarii în miscare retrograda a planetelor Mercur si Saturn, de la sfarsitul lunii, care pare sa se sincronizeze destul de perfect, dat fiind ca vine chiar inaintea echinoctiului.

Se pare ca urmatoarele 8 saptamani vor fi: Expansiune… retragere… EXPANSIUNE!

De fapt, CSP chiar a confirmat ca urmatoarea perioada de retragere, ce urmeaza expansiunii, este clar legata de miscarea retrograda a lui Mercur, dar ei spun ca este legata si de in-spiratia necesara chiar inainte de finalizarea „transferului”. Se pare ca procesul de transfer a inceput la portalul 11.11.11, iar în acel moment mi-a fost descris ca „trecerea de la modelul 3D, la 5D… o impletire a inteligentei cosmice în corpul nostru fizic si transferul energetic de inteligenta Christica, din sinele superior, catre sinele nostru uman”.

Pleiadienii spun ca, în unele privinte, pentru unii oameni, urmatoarea perioada de retragere va fi ca ultima respiratie a corpului 3D, inainte sa incepem sa respiram total, pe cont propriu, din noul tipar (5D).

Ei o descriu astfel:

Este ca si cum veti trece de la un aparat de respirat artificial, la respirarea IUBIRII pe cont propriu, pentru prima data. Perioada de acum si pana la echinoctiu va va furniza cunostintele tehnice, mai multa intelegere si experienta viscerala de a respira IUBIREA, chiar inainte de eliberarea de corpul vostru 3D, asa ca va vom spune… ganditi-va la urmatoarea etapa, ca la un curs practic.

Adevarul este ca aveti tot ce va trebuie ca sa faceti tranzitia de la a respira aer, la a respira IUBIRE (adamantina), insa veti fi sprijiniti pe deplin, pana cand veti invata sa o faceti, pana cand veti simti cum creste în voi increderea autosustinerii… iar asta va varia de la un individ la altul. Dupa acest curs practic, ca sa spunem asa, veti fi lasati sa va descurcati singuri, ca sa va refaceti, din punctul în care a incetat sustinerea. Acesta este momentul în care veti trece prin in-spiratia voastra finala sau perioada de retragere, chiar inaintea finalizarii transferului… va fi o perioada de absorbire a resuselor voastre interioare, ca pregatire pentru manifestarea voastra.

Dupa echinoctiu, multi dintre voi… instructorii, ghizii si deschizatorii de drum ai noii omeniri… vor fi eliberati de viata 3D. La solstitiu se va produce un alt val de eliberare si asa mai departe, în miscarea de precesiune, cu fiecare echinoctiu si solstitiu, acum, ca sunt deschise portalurile inaltarii.

 Incheierea transferului

Din perspectiva pleiadienilor, urmatoarele cateva saptamani care duc la echinoctiu sunt stabilite în primul rand pentru manifestarea noastra… manifestarea sinelui nostru fizic în lumea noastra fizica. Ei spun, foarte simplu, ca desi suntem inca intre lumi, la sfarsitul sfarsitului si inceputul inceputului, perioada echinoctiului finalizeaza definitivarea, astfel ca putem incepe sa ne cufundam în intregime în noile noastre inceputuri. Ei o numesc vremea în care sa spuneti la revedere multora din lucrurile pe cate le-ati cunoscut în planul terestru.

Asadar, daca inteleg corect aceste informatii, procesul de transfer reprezinta finalizarea calatoriei noastre spre 5D, apogeul, trecerea de la modelul muritor, la cel nemuritor, eliberarea de reteaua (falsa) 3D si reconectarea deplina cu divinitatea noastra si, din cate se pare, procesul de detensionare (detensionarea sau schimbarea radicala a geneticii umane 3D) conduce la incheierea acestui transfer pentru primul grup, în momentul sau în preajma echinoctiului.

Programul de detensionare la care ne-am referit este un program destul de extensiv, de cuprinzator, dar el e foarte natural pentru biologia voastra pentadimensionala… la fel de natural ca faptul de a respira. Ceea ce vrem sa intelegeti este faptul ca, datorita acestui proces biologic, are loc un progres de proportii incomparabile, care va avea ramificatii în fiecare domeniu din viata voastra.  – CSP

Mai aflu ca, în urmatoarele zile, vom trece printr-o perioada de ragaz, ce va fi responsabila de faptul ca ne va duce de la densitate la divinitate… ca va fi o perioada de timp în care vom continua sa oscilam intre constiinta 3D si 5D si ca, dupa aceea, ne vom manifesta în totalitate în 5D.

Prin urmare, chiar daca vom fi simultan în 3D si 5D, mi se spune ca, dupa ce transferul se incheie, constiinta noastra nu va mai fluctua de la perspectiva 5D. Ceea ce inseamna ca nu vom mai fi readusi în mod psihotic inainte si inapoi, în adancurile si pe culmile polaritatii si ca stabilizarea noastra în noua retea va inlocui orice alte programe ale realitatii… ca ne vom stabiliza pe o singura prioritate, pe un singur program al realitatii, cel al constiintei Christice/Unimii.

Sistemul corpului 5D

Pentru aceia dintre voi care (la fel ca mine) au asteptat ca vindecarea sa inceapa sa-si faca efectul la nivelul (fizic) cel mai dens, se pare ca, în sfarsit, e posibil ca ea sa apara. Pleiadienii spun ca va avea loc o crestere sesizabila a starii noastre fizice de bine, care va ajunge la cote si mai inalte, dupa incheierea transferului. Ca, pe langa faptul ca trupul nostru va cunoaste o reinviere a energiei, o vitalizare si un grad de sanatate umana, pe care nu l-am mai intalnit în aceasta viata, în final, el va ramane indeajuns de mult timp, astfel ca noi sa facem si sa mentinem un plan. Sa nu ne entuziasmam prea mult.

Iata cum sta insa treaba… acum, ca ne aflam pe un nou teritoriu, cu o noua constiinta, nu ne putem lua cu noi vechile povesti si „sa ne asteptam la minuni”… de exemplu, nu mai putem continua sa-i spunem intr-una corpului ca este subred si, în acelasi timp, sa ne asteptam ca el sa se vindece. Mintea noastra este harta pentru starea de bine a corpului, iar în 5D ea inseamna, intr-adevar, foarte mult. Aici, daca corpul ne raspunde cu boala sau lipsa de aliniere, inseamna ca gandul nostru precedent a fost bolnav sau nealiniat, deoarece cream un tipar cu gandurile noastre, iar sistemul corpului reflecta acel gand… chiar rapid!

Consiliul ne indeamna ca acum sa incepem sa cream si sa ne incredintam unei noi harti a mintii pentru corpul nostru… o harta care le spune (total constient) celulelor, exact ce ne-ar place ca ele sa faca, în loc de ceea ce nu vrem ca ele sa faca sau si mai rau… ceea ce ne temem ca ele vor face. Retineti ca bunastarea fizica/boala nu NI se intampla noua, ci din CAUZA noastra. Suntem fiinte constiente, care co-cream acum în mod constient, cu sistemul corpului nostru si mi se reaminteste ca, odata ce a disparut frica, fiind complet stearsa din celulele noastre, realinierea/bunastarea poate avea loc instantaneu.

Acum suntem la acest nivel de aptitudine/potential, astfel incat lucrul cel mai bun pe care il putem face, în sprijinul transfigurarii noastre, este sa ne debarasam de vechea harta a mintii – care detine programe de deteriorare, imbatranire, boala, decadere si moarte – si sa o inlocuim cu noul program de autorefacere celulara, armonie, sanatate, vitalitate, bunastare si, mai presus de toate, regenerare. Regenerarea celulara este spirala naturala, ascendenta, evolutiva, din ADN-ul si din sistemul corpului nostru din 5D.

Acum este momentul sa ne eliberam de toata programarea noastra veche… pentru totdeauna (nota pentru sine). Ea include orice program care ne limiteaza, ne ameninta sa ramanem mici, dar mai ales acele programe care ne impiedica sa ne simtim, fizic, bucuria (divinitatea) in lumea materiala.

Aflu ca motivul este acela ca, daca/atunci cand ne eliberam de corpul de durere/frica, ne vom imbarca, fizic, în cea mai mareata aventura umana traita vreodata si ca vom fi capabili de foarte multe lucruri, de neimaginat pana acum. Lucruri cum ar fi sa faci baie SI sa te imbraci… in ... aceeasi zi? Nemaipomenit!

Insa vorbind serios, potrivit Consiliului, doua dintre aptitudinile cele mai uimitoare ale noii forme umane sunt aptitudinea de a-si mentine si sustine bucuria si adaptabilitatea. Ei spun ca atunci vom fi uimiti de costumele noastre spatiale stelar-umane… ca oriunde vom merge, indiferent de lucrul la care vom participa, sistemul corpului nostru va putea simti/pastra bucuria si, de asemenea, se va aclimatiza si autoregla, ca sa ne asiste.

Exemplele pe care ei le dau sunt: daca vom avea nevoie de vitalitate, inteligenta corpului nostru va atrage, în mod automat, mai multa energie (Sursa/adamantina) din aerul pe care il respiram… sau daca ne vom confrunta cu energii discordante în mediul nostru, sistemul corpului nostru va asigura automat un camp de forta sau un tampon de protectie.  Indiferent de ce anume avem nevoie pentru starea de echilibru fiziologic, ne va fi furnizat – daca nu automat, atunci prin capacitatea noastra de a ne programa celulele, doar printr-un gand sau o intentie.

La incheierea transferului, energia fortei vitale universale va ramane activata în celulele voastre, insa e posibil sa existe situatii în care sa trebuiasca sa va conectati constient la campul unificat, în scopul de a va revigora sau de a va mentine echilibrul în lume. – CSP

Odata ce aceste aptitudini incep sa-si faca efectul pe deplin, ei spun ca increderea noastra va creste, ca ne vom simti mai putin sensibili si vulnerabili la lumea/energiile din afara si ca vom castiga increderea de „a ne trai viata mai mult în afara”, deoarece vom sti… din experienta… ca suntem, în permanenta, hraniti si ingrijiti.

Cei din lumea nevazuta spun ca aceasta va fi o experienta unica si ca vom vorbi mult mai în detaliu despre aceste aptitudini noi, atunci cand va veni vremea – insa, în momentul de fata, energia noastra va fi cel mai bine gestionata, parcurgand urmatoarele opt saptamani.

Rezumat

În final, cei din CSP doresc ca eu sa va impartasesc un scurt instantaneu despre tabloul mai de ansamblu, asa cum il vad ei:

Mi se ofera analogia ca ne-am imbarcat în avion, stam pe pista de decolare, iar motoarele sunt pornite. Exista o pauza scurta, inainte ca rotile noastre (Jupiter?) sa inceapa sa ruleze inainte – insa, odata ce o fac, va avea loc o crestere a energiei cinetice care, în cele din urma, va face ca avionul sa-si ia zborul (la echinoctiu?). Odata aeropurtati, vom continua sa urcam spre inaltimi din ce în ce mai mari, astfel incat, pana la solstitiul din iunie, ne vom fi atins – si sa speram ca ne vom mentine la – noua noastra altitudine de croaziera. În acel moment, presiunea din cabina va fi echilibrata, semnalul luminos pentru centura de siguranta se va stinge, iar noi vom putea socializa cu toti colegii nostri pasageri, care s-au imbarcat in zborul spre noul Pamant.

Chiar daca ne vom intrupa dupa echinoctiu, fiind total în sinele nostru 5D si aliniati cu noua noastra realitate, mie mi se pare ca iunie va fi momentul în care chiar ne vom simti gata sa ne bucuram pe deplin de noi insine cu lumea exterioara, care este intreaga tema a acestui an… echilibrarea lumilor noastre interioare (feminina) si exterioare (masculina).  Va fi o calatorie placuta?  Definiti placuta. Va fi mai putin intensa? Probabil. Va fi ea si nesuferita? Si mai probabil. Dar daca ceea ce aflu este corect, urmatoarele cateva saptamani ne vor da macar o idee vaga despre care va fi, în curand, realitatea noastra permanenta.

Primavara (in emisfera nordica) este binestiuta ca fiind o perioada foarte provocatoare de renastere, de reinnorire si trezire… adaugati la asta finalizarea intruparii/invierii/manifestarii Christului nostru launtric si avem ceea ce ar putea constitui alte cateva posibile serii de reality-show (sa privesti alti oameni traindu-si viata) si de surfing pe canapea. Spun si eu, asa. Daca nu, macar putem fi pregatiti pentru asa ceva. Desi nu e niciodata cu-adevarat posibil, nu-i asa?… în special atunci cand deja vin peste noi acele ameteli de primavara, sangerari nazale, dureri de sinus, sensibilitate la lumina si motaieli care te fac sa fii buimac… completari ale fuziunii pituitarei/pinealei, necesare unei mai bune echilibrari a energiilor noastre masculine/feminine, la absolut fiecare echinoctiu.

Perspectiva mea umana este ca trebuie sa folosim cat putem de bine (cuvinte cheie) luna februarie si, atunci cand avem la indemana o oarecare claritate a mintii 5D… sa redevenim constienti de desfasurarea noii noastre vieti. Acum, cand e posibil sa simtim, în sfarsit, ca ne miscam în directia buna, CSP spune ca noile proiecte, noul nivel al scopului, noi forme de prosperitate, noi relatii, noi inceputuri la toate nivelurile vor incepe sa se deschida spre noi… chiar daca temporar. Sper ca acest lucru inseamna o luna activa si productiva, în care lumea noastra exterioara incepe sa evidentieze în mod clar, noul nostru drum, inainte de urmatoarea noastra reexaminare interioara – dar orice ne iese în cale, trebuie sa ramanem deschisi si intr-o stare de credinta/incredere/cunoastere ca toate conduc catre dorintele si creatiile noastre indelung mentinute si sincere.

Mai aflu ca februarie va avea sa ne ofere foarte multe lucruri cu privire la schimbarea modului în care vom incepe sa ne folosim noul nivel de constiinta în lumea exterioara… mai ales atunci cand e asociat cu scopul. Daca nu sustinem 100% crearea exact a lucrurilor pe care NOI le dorim – si nu a celor pe care altii le asteapta de la noi – acest lucru va fi sesizat în aceasta luna si va necesita sa fie indreptat. În mod constant si repetat, vom fi indemnati sa facem un efort conjugat de a ramane în adevarul nostru autentic si datator de putere, astfel ca acum sa cream doar în acord cu dorintele inimii noastre.

Învatam de foarte mult timp cum sa avem responsabilitatea pentru lumile noastre interioare. Anul acesta are ca tema sa ne sculptam lumile exterioare (si trupurile!), astfel incat ele sa reflecte, în totalitate, acel echilibru launtric. Aceasta este o luna importanta în general… perioada în care incepem sa ne planificam primii pasi din noua noastra viata, intr-o lume cu adevarat noua.
Ca intotdeauna… am inteles acestea.
ThinkWithYourHEART.com  Expect Miracles, Inc. 2012  Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.

Traducere Ana Nicolai

.