20 mai 2009

Mesaj de la Kryon 21 martie 2009


Mesaj de la Kryon transmis prin Lee Carroll

Sambata, 21 martie 2009, Madrid - Spania

Salutari, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic! Sunt multi care vin aici si cred ca vor vedea ceva neobisnuit, ceva cu totul special. Ei nu inteleg ca ceea ce vor vedea cu adevarat este propria fiinta. Daca va deschideti inimile la acest mesaj, veti incepe sa va vedeti familia. E oare posibil sa intelegeti mai mult despre acest proces? Va simtiti singuri si nu puteti intelege cum de Spiritul va stie numele? Spiritul este aici. Unii oameni se apropie de Dumnezeu intr-un mod foarte neobisnuit. Ei considera ca sunt lasati deoparte si singuri. Asa ca, se aduna intr-un loc, probabil ca acesta, unde se roaga la Dumnezeu si, dintr-o data, isi dau seama ca si ei pot face acest lucru. Chiar acum, in aceasta intalnire, in timp ce usa este deschisa, exista unii care isi vor spune: "Usa este deschisa. Acum pot sa ma rog. Kryon, te rog, asculta-ma!" Ei nu stiu, ei chiar nu stiu ca usa este intotdeauna deschisa!
Acesta nu este un loc unde sa veniti si sa va pregatiti pentru ceva special. In schimb, acesta este locul unde noi stim cine sunteti. (Kryon se refera la participantii prezenti in sala.) Energia speciala de aici este noi cu voi. V-ati intrebat vreodata cine a venit sa vada, pe cine? V-ati gandit o clipa ca exista o familie care asteapta sa o recunoasteti? Am o veste pentru voi, o veste care vine de la Kryon de acum 20 de ani. Nu sunteti niciodata singuri. Niciodata! Este o paradigma diferita fata de ceea ce ati fost invatati, nu-i asa? Exista o anumita vibratie aici si a fost aici toata ziua. A fost aici de dimineata, de cand v-ati asezat in aceste scaune. Puteti sa o simtiti? Sa stiti ca nu am adus-o eu? Fiecare dintre voi a adus-o, prin starea speciala de asteptare pe care o aveti. Bucuria si rasetele pe care le gasiti aici - voi le-ati adus. Voi ati adus aici celebrarea vietii si a muzicii.
Stiati ca energia angelica raspunde la buna dispozitie? Stiati ca Dumnezeu nu v-a adus pe aceasta planeta ca sa suferiti? In schimb, exista speranta momentului magic, atunci cand veti avea parte de manifestarea Divina, atunci cand va veti da seama de ce sunteti aici. Sunteti o parte a Planului, stiati? Sunteti o parte a lui Dumnezeu, stiati? Stiati ca sunteti eterni? Nu sunteti doar o fiinta umana. Sunteti o parte a Universului. Si, dupa ce veti fi indeplinit aceasta parte a aspectului uman, veti trece la urmatorul si urmatorul si urmatorul nivel. Voi si cu mine am privit cum s-a construit aceasta planeta. Pentru voi este greu de crezut, suflete batrane, dar ati urmarit formarea Pamantului si, la un anumit nivel, ati stiut ca veti fi aici - poate chiar si astazi, poate chiar sezand in aceasta sala.
Incepe predarea
In aceasta seara vreau sa va ofer ceva. Vreau sa va ofer o lista savanta, dar aceasta va fi una speciala. As dori sa subliniez energiile sincronicitatii ale Marii Schimbari. Le voi dezvalui cu toata dragostea, ca parte a sistemului de schimbare care vi se intampla.
Ati crezut ca nu a existat nicio structura in aceasta schimbare? Exista intotdeauna un plan, un plan pe care l-ati creat si l-ati pus in aplicare. Nu este un plan linear, asa cum l-ati face pentru voi, ci un plan cuantic, plasat peste o suprafata lineara. Acest lucru va permite sa-l intelegeti mai bine, dar adevarul este ca totul, sau o parte din el, poate fi pus in aplicare simultan. Deci, in aceasta seara va oferim linearitatea acestuia, astfel incat sa intelegeti mai bine ce s-a intamplat si ce se va intampla in continuare. Cu 20 de ani in urma, am inceput sa specific, pe puncte, lucrurile la care sa va asteptati in cursul acestei schimbari. Nu puteti avea asteptari, fara sa existe un plan, iar acesta este unul dinamic. Adica, este capabil sa se deplaseze odata cu linearitatea energiei voastre. Este un plan care are in el ceva cuantic - adica, o parte din plan se intampla intotdeauna, este in desfasurare si lista isi poate schimba ordinea. Este greu de explicat, dar exista un plan energetic si acest plan se numeste Marea Schimbare. Ati auzit asta si de la altii si, de fapt, a inceput inainte de venirea lui Kryon pe Pamant, in 1989. Dar, fara indoiala, el este motivul pentru care sunt aici.
Vreau sa va descriu cele trei etape ale schimbarii:

(1) ceea ce deja a fost realizat,

(2) ceea ce realizati acum si

(3) ceea ce se afla inaintea voastra.

In timp ce vi le expun, vreau sa simtiti emotia, pentru ca deja s-au intamplat atat de multe! Acestea dau credibilitate acestui mesaj, deoarece puteti vedea ca ce v-am spus ca se va intampla, s-a intamplat. Apoi, puteti intelege ca ceea ce va spun acum sunt posibilitati care se vor intampla si, in final, relaxati-va si fiti increzatori cu privire la viitor!
Multi cred ca toate aceste lucruri care se intampla acum in lume sunt aleatorii si se manifesta intr-o maniera haotica. Unii dintre voi se uita la stiri, isi frang mainile si spun: "Suntem la ananghie!". Cu toate acestea, daca v-ati uita mai atent la mesajele lui Kryon, ati vedea ca v-am spus ca aceste lucruri se vor intampla. Si s-au intamplat. Aceasta schimbare nu este un plan al lui Dumnezeu. Este propriul vostru plan, si voi faceti parte din el. Deci, am de gand sa va insir pe puncte. Relaxati-va, va aflati chiar in mijlocul a ceva care va schimba viitorul omenirii! El are un scop, intelegeti?
Sunt foarte multi oameni care doresc liste si acum este una dintre putinele ocazii cand va ofer una. E timpul sa auziti aceste informatii, in intregime. Acestea v-au fost transmise de doua ori. Este ceva nou pentru partenerul meu, deoarece complexitatea informatiilor este atat de vasta, incat el trebuie sa lucreze cu ele de trei ori, pentru ca acestea sa fie complete. Prima oara i-am spus partenerul sa nu le inregistreze. I-am spus ca el va sti cand sa o faca, din moment ce i-am indicat faptul ca el va inregistra atunci cand acest mesaj va fi transmis intr-o tara in care nu se vorbeste limba lui materna.
Cu toate acestea, el a interpretat ca "nu va fi in tara sa" si, cand a fost in Australia, aceste informatii au fost date din nou, dar acestea nu erau complete inca. Ca urmare, aparatul nu a inregistrat acele informatii, dar a inregistrat orice altceva din jur. Unii vor numi acest incident sincronicitate, altii - coincidenta. El il considera un dar, pentru ca il ajuta sa-si indrepte lucrarea spre ceea ce asteapta ca ea sa fie. Acum, in Spania, noi l-am rugat sa le inregistreze si aceasta este sursa acestei transcrieri.

Prima etapa

Exista trei etape ale schimbarii. Trei este unul dintre cele mai puternice numere. Este utilizat in spiritualitate, in cele mai multe sisteme de credinta de pe planeta. Acesta reprezinta energia "catalizator". Catalizator este definit ca o energie care promoveaza schimbarea in alte lucruri din jurul sau, fara ca el sa fie afectat. Energia neafectata este iubirea lui Dumnezeu, neschimbata. Lucrurile din jur care se schimba sunt constiinta umana si transformarea Pamantului.
Nu o sa ma opresc la fiecare punct, ca sa vi-l explic. Multi dintre voi stiu deja multe detalii, pentru ca ele au fost explicate de mai multe ori, in ultimii ani. Cu toate acestea, am de gand sa le evidentiez.
Marea Schimbare a inceput in 1987, o data cu Convergenta Armonica. Prima parte a acestei schimbari s-a incheiat in 1999. Este important sa intelegeti ca aceasta prima etapa a schimbarii a inclus aliniamentul galactic. Asta, deoarece adevarata aliniere a energiei galactice a inceput in prima etapa a schimbarii. Asa cum a indicat partenerul meu, aceasta aliniere astronomica nu se va intampla in 2012. Este deja aici. Aceasta nu e o informatie ezoterica, ci ceva ce astronomii vostri vor verifica cu telescoapele si computerele lor. Anticii au facut tot ce au putut mai bine si au realizat o estimare buna. Dar data de 2012 pentru alinierea galactica este incorecta.
Sunt multi dintre voi care sed in aceste scaune si stiu despre ce vorbesc. Ultimii 20 ani au fost remarcabili pentru voi, nu-i asa? Priviti la ceea ce s-a intamplat, la trezirea si schimbarile care au avut loc... toate, fara nicio prevestire profetica. Cei care azi sunt pe aceasta treapta nu erau interesati de spiritualitate, cu 20 de ani in urma. Ei erau cautatori, dar nu aveau niciun nucleu, nu aveau niciun centru, nu aveau niciun scop. Aceasta il include si pe cel care transmite acum si este in fata voastra (Lee Carroll), si pe cei care au transmis mai inainte pe aceasta scena (Geoffrey Hoppe-Tobias). Cu 20 de ani in urma, toti acestia erau separati, nu se stiau intre ei, si nu aveau vreun scop spiritual. Ei nu aveau habar despre cine ar putea fi Kryon sau Tobias. Niciunul dintre ei. Vietile lor erau cele ale unor barbati cu cariera si se aflau la o varsta la care nu ar fi inceput niciodata o alta pasiune. Dar au facut-o, iar aceasta a coincis cu Marea Schimbare.
Amintiti-va ca nu exista ceva ce se numeste profetie predestinata! Dumnezeu nu poate sa spuna ce se va intampla, pentru ca pe aceasta planeta oamenii sunt cei care decid, prin constienta lor. "Kryon, daca asa este, de ce ne vorbiti despre un plan?" Pentru ca aceste lucruri despre care va vorbesc sunt potentialele care sunt in fata noastra, generate de constiinta umanitatii. Prin urmare, ceea ce va spun este citit in potentialele constiintei voastre. Ele nu sunt predictii, ci potentiale care vor fi realizate. Multe s-au intamplat in acesti 20 de ani si sunt o parte a schimbarii.
Planul intre anii 1987-1999 (asa cum v-am mai mentionat) cuprinde urmatoarele.
Nu uitati ca despre ceea ce va vorbesc acum, apartine deja istoriei! Dar cand v-am dat-o, in 1989, era viitorul vostru.
Primul element care a fost la indemana a fost mutarea retelei magnetice. De aceea am venit aici. Grupul retelei a venit in 1989 si a plecat in 2002 si ea a fost mutata din motivele pe care vi le-am oferit si evidentiat cu 20 de ani in urma. A fost construita o matrice pentru a avea loc o schimbare in ADN-ul vostru si, intr-adevar, aceasta s-a intamplat: campul grilei magnetice s-a miscat foarte mult in acel moment si s-a intersectat cu elementele din campul magnetic al ADN-ului vostru. Aceasta suprapunere a transmis informatii, energie si o noua cuantumizare pentru ADN-ului vostru, care a fost dintotdeauna pregatit pentru asta.
Cel de-al doilea element in aceasta prima etapa a fost evitarea energiei Armageddon-ului. Acum, pentru cei care cred ca nu s-a intamplat nimic, va spun ca s-a intamplat ceva important: aceasta planeta a trecut la un alt nivel de energie la momentul respectiv. Unul dintre cele mai mari sisteme politice de pe planeta, cunoscut sub numele de Uniunea Sovietica, a cazut si nu s-a mai recladit. Va spun, din nou, ca nu exista niciun catren al lui Nostradamus care sa prezica acest lucru, iar aceasta ar trebui sa va spuna ceva. A schimbat foarte mult viitorul, dar niciun profet nu a mentionat aceasta schimbare. Ceva s-a intamplat, ceva ce nu s-a sincronizat cu tot ceea ce vi se spusese. Acest eveniment a schimbat viitorul despre un posibil razboi, care nu se va mai intampla. Scenariul Armageddon, pur si simplu, nu a avut loc! Intoarceti-va la profetia care a spus clar ca se va intampla.
Voi ati inceput construirea Grilei Cristaline. Aceasta a devenit a schimbare interdimensionala a Grilei Timpul real pentru planeta. Am explicat acest lucru mai inainte, asa ca nu este momentul sa explic din nou ce inseamna. Dar aceasta grila cuantic ezoterica a permis schimbarea constiintei pe care o aveti acum si ca ea sa fie aplicata Pamantului intr-un timp real. Vechiul sistem moare si se duce la Pestera Creatiei, inainte sa fie aplicat ceva Grilei Cristaline. Cu toate acestea, acum, voi o faceti in timp ce sunteti aici, la un nivel cuantic.
Una dintre cele mai mari si mai profunde energii ezoterice este karma. Anticii stiau de ea, au vorbit despre ea si au invatat-o. Budistii si hindusii o stiau si ei. Sistemul a lucrat si inca lucreaza. Dar voi nu aveti nevoie de ea in aceasta Energie Noua. V-am spus acum 20 de ani ca puteti anula toata karma cu care ati venit. M-ati auzit?
Aceasta este o invatatura veche a lui Kryon, dar unii dintre voi aveti nevoie sa o auziti din nou. Nu exista niciun plan ca voi sa veniti si sa suferiti. Niciunul. Va intreb din nou: m-ati auzit? Pentru ca unii dintre voi sunteti inca blocati acolo unde credeti ca drama care va inconjoara este ceva pentru care ati venit aici sa experimentati. Nu, nu este asa! Ati venit aici sa o anulati si sa deveniti un Semnal Luminos pentru o Noua Energie!
Marea Schimbare este o parte a trezirii si anuleaza acest atribut karmic. V-am spus acest lucru in prima carte a lui Kryon: veti iesi din aceasta energie karmica complet. "Atunci de ce am venit"? Din nou: ati venit pentru a schimba aceasta planeta - si ati schimbat-o! Ati venit sa raspanditi Lumina aici - si ati facut-o! Ma opresc o clipa asupra acestui atribut, pentru ca este important pentru voi ca sa-l auziti din nou. Nu exista nicio eticheta pe voi care sa spuna ca trebuie sa realizati acest lucru sau altul. Noi chiar v-am spus ca are loc o schimbare astrologica. Trebuia sa aiba loc. Cei care cred ca ciclul astrologic este static si etern uita cu desavarsire ce creeaza sistemul.
Astrologia este cea mai veche stiinta de pe planeta, condusa de magnetism si gravitatie - acestea schimba pozitia planetelor in jurul Soarelui si dau energie sistemului magnetic si gravitational, care este apoi adus inapoi la voi personal, prin intermediul heliosferei Soarelui (pivotul gravitational al sistemului solar). Acesta se suprapune apoi cu grila magnetica a Pamantului, care mai apoi se suprapune cu atributele magnetice ale ADN-ului vostru. Asa ca, atunci cand va schimbati chiar si numai unul dintre aceste atribute, brusc se schimba, de asemenea, estimarile si componentele sistemului astrologic.
Atunci cand ati actionat asupra grilei magnetice a planetei in prima etapa, grafica astrologica a umanitatii s-a modificat usor, si ea. A avut loc o redistribuire de un total de trei grade in diagrama. Aceasta nu inseamna o schimbare de gradul trei in diagrama, ci, mai degraba, inseamna ca aceste case s-au reconfigurat dintr-un total de trei grade... o jumatate de grad, probabil, la o casa, o jumatate de grad la alta si la alta. Unele sunt mai mari, iar altele - mai mici. Deci, daca va aflati aici ca astrolog si doriti sa aflati mai multe, va trebui sa va luati niste notite. Va trebui sa lucrati cu straturile superioare ca sa observati ce se intampla acum in vietile oamenilor, spre deosebire de ceea ce au spus vechile grafice ca ar trebui sa se intample. Acest lucru poate rezolva problema timpului si a lucrului, astfel incat sa puteti vedea in timp real ce sunt energiile, in comparatie cu ce ar trebui ele sa fie. Rezultatul va trebui sa remodeleze casele. Acordati atentie speciala planetei Jupiter si acelor case care sunt afectate de Jupiter. Este unul dintre principalii participanti in Noua Energie.
Ultimul element din prima etapa: schimbarea care are loc in vreme. Am vorbit despre aceasta schimbare cu 20 de ani in urma. V-am spus ca vor fi locuri pe acest Pamant unde cresc culturi si ca acestea nu vor mai fi. V-am spus ca in anumite zone, unde nu erau culturi, acum vor fi. Ce va spun toate astea ca se intampla? Este o schimbare majora pe planeta in ciclul apei si aceasta a inceput. "Kryon, de ce se schimba vremea? Ce aspect spiritual este asta?" Voi nu credeti in imensitatea energiei pe care o detineti ca omenire. Ati accelerat vibratia planetei, chiar ati trecut dincolo de ceea ce au spus mayasii ca va fi. Pentru miezul geologic, timpul se misca mai repede, dar, pentru voi, el este relativ si la fel. Va intreb: cati dintre voi simt, in mod intuitiv, ca timpul se accelereaza? Voi stiti ca asa este. Pamantul simte la fel. Acum experimentati o vreme pe care nu ati fi avut-o in urmatoarea suta de ani sau mai mult, si ceasul vesnic al Pamantului s-a accelerat. V-am explicat mai inainte ce inseamna acest lucru. V-am spus despre incalzirea globala si acum se intampla, dar nestiut este faptul ca e vorba despre un precursor la un ciclu de racire.
Acestea sunt atributele primei etape.

A doua etapa

A doua etapa este intre anii 2000 si 2012. Prima etapa a fost realizarea bazei de energie pe care se vor cladi etapele a doua si a treia. A doua etapa este cea in care va aflati. Doriti sa stiti ce faceti? (Kryon zambeste.) Primul element este cel mai dificil. Trebuie sa intelegeti asta. Partenerul meu, ia-o incet, pentru ca e dificil! (Kryon ii vorbeste lui Lee.)
Cand aveti o constiinta umana care asteapta ceva de mai bine de 1 000 de ani, exista o energie care se cladeste treptat pe actuala planeta. Nu e vorba doar de o asteptare constienta, dar ea o implica ºi pe Gaia. Constienta poate manifesta realitatea si, pana in 1987, v-ati asteptat la schimbarile masive ce apar acum pe Pamant. Ati studiat lucrarile mayasilor si nu ati avut revelatia pe care au avut-o ei, ci ati crezut doar interpretarea gresita pe care a oferit-o groaza. Ati vazut sfarsitul lumii, iar aceasta asteptare se asterne peste planeta ca o patura. Au fost multe profetii de pieire despre anul 2000 si o energie a asteptarii pe care chiar Gaia v-a impartasit-o.

Primul lucru pe care il faceti in aceasta etapa este sa evitati schimbarea Pamantului. Profetii inca va spun ca el se schimba! Multi oameni de stiinta vor spuna ca se schimba. Toate programele vechi de 1 000 de ani va spun ca se schimba. Dar eu va spun acest lucru: Lumina concentrata a unui grup de oameni, chiar si atat de redus (la numar) ca acesta, va tine Pamantul departe de schimbare! Pentru ca insasi aceasta Lumina in intuneric este posibilitatea care va schimba acel potential de pierire! Acesta este numarul unu... si, de altfel, pe care il faceti. Ce s-a intamplat in 2000? Ganditi-va. Nimic. Acum atentia s-a mutat pe anul 2012 si, din nou, puteti sa va temeti, daca asa alegeti,... sau sa schimbati.
Urmatorul: o rescriere a cuvantului contract. Acest lucru este foarte ezoteric, pentru ca se refera la conceptia ca fiinta umana vine cu ceea ce crede ca ar fi un contract spiritual. De cele mai multe ori, acest lucru este creat de karma, dar, de multe ori este si ceva in ADN-ul vostru, care va sopteste de ce sunteti aici. Dati-mi voie sa reformulez conceptul de contract, chiar acum. Voi folosi metoda intrebarii si a raspunsului. "Kryon, avem un contract ca sa facem ceva?" Da. "El este pe durata unei vieti?" Asa era in Vechea Energie, dar acum nu mai este. "Ei bine, pe cat timp este acum?" Pentru o zi! O ora! In fiecare zi sau in fiecare moment sunteti in masura sa-l rescrieti. In fiecare zi puteti sa-l semnati, sau nu. Acesta expira noaptea, iar dimineata il schimbati, daca doriti. Intelegeti ce vreau sa spun? Niciunul dintre voi nu a venit sa faca ceva in aceasta Energie Noua, cu exceptia unui singur lucru: sa existati pe aceasta planeta, in iubirea lui Dumnezeu, si sa va pozitionati in acel loc de unde aveti posibilitatea de a raspandi cea mai frumoasa Lumina pentru cei din jur. Asta e tot.
Energiile mai vechi traseaza limite in gandirea voastra spirituala. Veniti si plecati, si va urcati pe o treapta sau alta si realizati acest lucru sau altul pentru Dumnezeu. Acesta apartine vechiului sistem. Marea Schimbare este parte a cuantumizarii AND-ului vostru. Acest lucru creeaza confuzie pentru multi: cei care se trezesc cu visele zdrentuite si simt ca au esuat. In schimb, ei sunt pregatiti pentru noi orizonturi, si probabil ca e vorba despre cei care, in trecut, au fost desavarsiti doar prin moarte si renastere. Dar, acum, ei merg mai departe cu o noua intelepciune si un scop nou, trimitand Lumina care va ajuta planeta intr-un fel in care nu a fost trimisa niciodata.

Deci, daca ati venit pentru a scrie o carte sau a fi vindecator, nu va necajiti daca aceste lucruri nu se intampla. Poate ca starea voastra de maestru a fost activata si, in loc sa faceti acele lucruri, trebuie sa va aratati Lumina, oriunde v-ati afla. Cartea sau munca de vindecare... este mai putin importanta decat maretia pe care o purtati acum. Ganditi-va la asta. Este o dinamica ce nu poate fi gasita in doctrina statica religioasa, pana cand doctrina nu se va modifica - si ea s-ar putea sa se modifice!
Apoi, exista subiectul despre schimbarea care se produce in ADN-ul vostru. V-am invatat despre aceasta, timp de cinci ani. Nu am de gand sa o evidentiez, pentru ca face parte din seria de cursuri in desfasurare. Acum o saptamana am inceput sa identificam actualele straturi cu care lucrati in aceasta etapa. Ele sunt straturi cuantice, straturi interdimensionale. Este o invatare dificila, deoarece pune in discutie toata gandirea lineara. Aceasta nu a fost facuta niciodata mai inainte, pe planeta. Incepe sa se schimbe si sa se transforme chiar miezul programului vostru mental, totul - pentru intensificarea Vietii.
Aceasta a doua etapa se afla acolo unde incepeti sa miscati energia cuantica in AND-ului vostru. Aceasta este etapa in care incepeti sa lucrati cu ceea ce aveti ca fiinta umana si ati avut dintotdeauna, dar a fost in stare latenta. Se poate ca aceasta sa nu insemne nimic pentru voi. Este cel mai puternic, cel mai uimitor dar al acestei etape si am vorbit despre el foarte des. Prin urmare, nu vreau sa evidentiez din nou, dar va spun ca va ofera posibilitatea sa extrageti Inregistrarile Akashice. Asta inseamna ca o fiinta umana poate accesa si culege atributele de care are nevoie pentru a-si imbunatati aceasta viata. Acestea sunt atributele voastre proprii si le-ati invatat prin experientele vietilor trecute. Aveti posibilitatea sa le regasiti si sa le folositi din nou. Acestea va ofera o paradigma complet diferita de vindecare si de manifestare! Suflete batrane, simtiti vietile pe care le-ati trait!

Daca ati avea o magazie in care sa depozitati energia si ati putea sa o puneti in containere, cu totii ati avea sute de containere. Dar, in paradigma voastra tridimensionala, o puneti intr-o camara si sa o denumiti vieti trecute. Apoi, blocati camara, in asa fel incat sa aveti impresia ca nu veti mai avea niciodata acces la ea. Faceti asta pentru ca, in 3D, trecutul nu este disponibil. Dar, intr-o stare cuantica, este! Aceasta este cuantumizarea ADN-ului. Noi v-am spus ca trezirea voastra de azi poate schimba trecutul. Acum, ati inceput sa intelegeti in ce fel? In constienta voastra, ceea ce este trecut este, prin urmare, dus. Dar, intr-o stare cuantum, tot ce am experimentat e inca aici. Prin urmare, pe masura ce ADN-ul devine mai cuantic, vor deveni disponibile toate aceste atribute ale vietilor voastre trecute, ca sa le folositi.
Va spun inca un singur element, inainte sa trecem mai departe. Permiteti-mi sa va dau o alta paradigma pentru vindecare. Sa presupunem ca este cineva aici, in aceasta sala, care doreste sa inlature o boala din corp. Poate ca nu credeti ca eu stiu cine este aici, nu-i asa? Va vorbesc destul de clar, sau nu, dragilor? (Kryon face o scurta pauza.)
Intr-o paradigma tridimensionala, ati dori sa vindecati cumva aceasta boala, nu-i asa? Ati dori sa o scoateti din corpul vostru si sa puneti altceva in loc. Dati-mi voie sa va dau o idee total diferita: de ce nu o transformati, pur si simplu? In linistea din timpul meditatiei, de ce nu va adresati nivelului cuantic din ADN-ul vostru? "Cum pot sa fac asta, Kryon?" O faceti prin Sinele vostru Superior, care a fost acolo cu voi, in fiecare viata! Nu ati inteles acest lucru? Un Singur Sine Superior si multe vieti. E un prieten care a fost acolo de fiecare data! Spuneti-i acestui Sine Superior: "Gaseste-mi viata in care nu am avut aceasta boala si pune acea viata in actualul meu ADN!".
Pentru ca totul este in ADN-ul vostru, in nivelurile interdimensionale. Inregistrarile Akashice (ale datelor voastre personale) sunt in ADN-ul vostru! Incetul cu incetul, aduceti in fata acea viata. Inlocuiti acele portiuni ale AND-ului vostru pe care le aveti in prezent, cu atributele celor din trecut care, de asemenea, erati VOI... viata pe care deja ati trait-o si ati dobandit-o. Este tot acolo. "Putem face acest lucru cu adevarat, Kryon?" Intr-adevar, aceasta este etapa in care va invatam acest lucru – poate mai mult decat ati sperat.
"Asta suna ciudat", spuneti voi. Intr-adevar! Cand va uitati la darurile cuantice, ele nu au sens. Dar, in schema iubirii lui Dumnezeu, ele au. Nu trebuie sa intelegeti, ca sa faceti acest lucru. "Kryon, e prea complicat! Am nevoie de o lista. Ce trebuie sa fac mai intai? Ce urmeaza apoi?" De ce fac oamenii asta? Cine v-a spus ca trebuie sa stiti cum functioneaza? "Ei bine, Kryon, dar are sens! Ar trebui sa stim cate ceva despre acest proces, inainte de a-i incredinta lui toatã viata noastra."
Serios? Deci, dupa ce plecati de aici, nu-i asa ca va urcati in masinile voastre si nu faceti absolut nimic, pana nu scoateti de sub scaun cartea masinii si studiati lista cu toate piesele. Asa sa fie? Ca doar nu o sa va incredintati viata unui sistem pe care nu-l intelegeti, nu-i asa? Cred ca ati inteles unde vreau sa ajung. Asta faceti mereu! Deci, de ce nu aveti incredere in lucrarea lui Dumnezeu, care va iubeste si, in schimb, aveti in automobilul vostru, care nici nu stie cum va cheama? Intelegeti ce vreau sa va spun?
Aceasta a fost a doua etapa.

A treia etapa

Intre anii 2013-2025 va fi ultima etapa. Eu va spun ca aceste lucruri par acum mult prea mari. Ceea ce va dau acum sunt doar potentiale. S-ar putea sa le auziti si sa spuneti: "Ei bine, astea sunt doar posibilitati. Sunt prea grandioase. Aceste lucruri nu se pot intampla". Haideti sa ne intoarcem cu 20 de ani in urma. Toate posibilitatile despre care v-am vorbit in 1989, au avut loc. Acestea au avut loc, pentru ca a existat un potential. Acestea au fost citite in constiinta voastra. Asa ca, o fac din nou, acum. Acestea sunt potentialele pentru etapa finala a Marii Schimbari.
Prima dintre ele este ajustarea gandirii actualei societati umane. Ea reprezinta energia felului vostru de a munci si de a gandi. Acestea sunt acele lucruri pe care le studiaza un sociolog. Permiteti-mi sa-i dau un alt nume: este vorba de o trecere la o vibratie superioara a naturii umane. "Kryon, e imposibil! Natura umana este natura umana. Nu o putem schimba." Ei bine, voi deja ati inceput sa o schimbati! Ati inceput sa curatati institutiile financiare din intreaga lume. Ati observat acest lucru?
Dragilor, daca oricine v-ar fi spus, acum 30 de ani, ca va veti lichida institutiile financiare, ati fi ras. Nu cunoasteti modul in care functioneaza societatea? Cei care au bani castiga. Bancile detin toate cardurile si sunt conduse de cei “sus pusi”. Ei sunt de neatins, avand in vedere ca guvernul este, de cele mai multe ori, format din aceleasi persoane! Ei bine, de ce nu le spuneti, astazi, acest lucru? Uitati-va in jurul vostru, pentru ca tocmai s-a intamplat ceva. Nimic nu mai functioneaza la fel, nu-i asa? Ce ar face diferenta? Constiinta. O noua paradigma. Puteti sa o vedeti la stiri.
O alta posibilitate: o schimbare in ceea ce natura umana le va permite celor care conduc tara. "Ai grija, Kryon, nu vorbi despre politica. Vei avea necazuri." Eu nu voi avea probleme. Vreau sa va spun sa urmariti liderii care va vor binele. "Vrei sa spui ca se va schimba politica?" Deja s-a schimbat. A inceput. Urmariti-o! Veti vedea ca etapa Energiei Vechi se termina, in cele din urma. Posibilitatea este ca veti vedea aceasta schimbare, inainte de 2013. Ei vor cadea, pentru ca energia populatiei nu va sustine un lider al Energiei Vechi.
Sa va aduceti aminte unde ati auzit aceasta informatie... intr-o tara straina, la o intalnire ezoterica, unde un tip asezat pe un scaun pretinde ca transmite. (de la un Kryon razvratit... glumeste.) Atunci cand o veti auzi, veti intelege mai bine, nu-i asa? "Poate ca a fost ceva adevarat acolo", veti spune. "Poate ca a fost real," veti spune.
Acesti lideri se vor prabusi. Veti avea o conducere care se va contura lent, vor veni de peste tot din lume, vor lucra cu Noua Energie si se vor ocupa de popor. "Asta e prea mult sa-i cerem politicii, Kryon." Urmariti-o! Este doar inceputul acestei ultime etape. Deci, sunt multe lucruri care vin. Urmatorul este legat de aceasta: o tara care doar supravietuieste din cauza bolii, nu poate avea un lider cu o constienta superioara. Exista prea mult loc pentru putere si lacomie. Dar cand un continent este vindecat, totul se schimba.
Urmatoarea: sunteti pe cale sa vindecati un continent. Urmariti-l! Incepe. Uitati-va la schimbarea majora care are loc in Africa! V-am mai spus despre acest lucru inainte, chiar si in cadrul reuniunilor am vorbit despre ceea ce numiti Organizatia Natiunilor Unite. Africa nu a fost chiar un jucator potential pe plan economic, pentru ca a fost bolnav. Ce se intampla, atunci cand vindecati un continent? Va spun eu. Dintr-o data, oamenii de pe acest continent vor dori sa aiba ceea ce aveti si voi – un guvern care functioneaza, pace, case, scoli, spitale si chiar si banci de unde sa se poata imprumuta.
Ei nu au nimic din toate acestea, cu adevarat. Orice lucru substantial este in alta parte. Asta inseamna ca veti avea un continent care va rasari, care va deveni un jucator important pe scena Pamantului, ca influenta politica si financiara - un intreg continent, cu toate resursele pe care le are, chiar si cu un potential pentru unificarea unor scopuri comune, ceva asemanator cu ceea ce se intampla acum in UE. Va ofer aceste informatii si, atunci cand aceste lucruri se vor intampla, va spun, din nou, ca va veti aminti unde le-ati auzit.
Cu multi ani in urma, nimeni nu credea ca China va deveni un jucator viabil pe scena economica. Ei erau ramasi in urma, aveau un sistem care parea ca nu poate fi occidentalizat si nici nu manifestau dorinta sa se alinieze la sistemul economic al lumii. Priviti ce s-a intamplat in numai 30 de ani si veti privi Africa cu alti ochi.
Si, in final, o alta schimbare in ADN-ul vostru. As putea sa va spun cateva lucruri care va va ofere sugestii. Oh, partenerul meu vede ceea ce urmeaza acum si se gandeste: "Mi-ar placea sa fiu si eu acolo, cand acestea vor avea loc." El vorbeste cu mine chiar acum si spune ca acest lucru este foarte departe. Si el intreaba: "Voi fi acolo, Kryon, sa vad si eu aceasta schimbare? Stiu ceea ce ne spui. Stiu ca va veni." Iar eu ii voi raspunde in public: “Oh, da, vei fi aici! Nu o sa-ti spun ce varsta vei avea, dar vei fi aici".
Ascultati ce va spun: exista ceva in ADN-ul vostru, care va fi dezvaluit foarte lent. Este un studiu aflat la 15 ani departare. Va voi da numele lui acum, asa ca, atunci cand il vor dezvolta, ei vor sti cum sa-l numeasca: Codul Lemurian. Acum il stiti. Foarte multe se intampla acum! Acum, ca v-am dat numele, urmariti-i pe cei care s-ar putea sa-l utilizeze mai devreme! Folositi-va discernamantul, pentru a vedea adevarul!

Ganduri de incheiere
"Ei bine, toate aceste informatii par atat de minunate, Kryon! Oare, ele se pot intampla cu adevarat?" Nu numai ca se pot intampla: sunt motivul pentru care va spunem ca sunteti pusi in frunte, pentru a crea pace pe Pamant. Sunt multi care vor sa va traga in jos spunand ca aceste lucruri nu se pot intampla. Sa nu va lasati prinsi in drama! Sa nu-i credeti pe cei care traiesc in vechea paradigma! Nu-i va servi niciunei fiinte umane sa creada ca exista asa de multa frica si ca va pieri. Contractul vostru este sa pastrati Lumina in fiecare tara, in orice limba. Sunt multe de facut. Exista un scop mult mai maret aici, decat doar sa va traiti viata si sa sperati ca o faceti bine. Exista acel scop, conform caruia trebuie sa va asumati responsabilitatea si sa schimbati energia planetei, in fiecare moment, cu bucurie.
Acesta este mesajul pentru ziua de azi si suntem aproape gata. Doar inca o clipa.(Kryon face o pauza.) Nu sunt Kryon Invatatorul. Nu sunt deconectat. Nu sunt departe de voi. Cum pot sa va spun cine sunt eu? Eu exist in imaginatia si intuitia voastra. Sunt o parte a muzicii pe care o simtiti, atunci cand sunteti veseli si radeti. Sunt acea parte prin care va conectati la Dumnezeu. Stiu cand plecati pentru a veni pe Pamant, pentru ca parasiti partea mea, care este, de fap,t partea de Acasa. Stiu cand va intoarceti la Sala de Onoare, pentru a sarbatori aceasta tranzitie, peste care ati trecut de atatea ori, in calitate de fiinta umana in 3D, pe planeta.
In ultima vreme, unii dintre voi v-ati pierdut prietenii. Ii plangeti pentru ca au plecat. Vreau sa va spun ceva: ei sunt bine. Mai mult decat bine: sunt multumiti. Tranzitia nu este dureroasa. Ei va privesc, va tin de mana si va roaga sa va vindecati inimile. Urmeaza sa vi se intample, stiati? Asa cum s-a intamplat inainte si inainte. Da, exista acel moment cand va dati seama ca sunteti terminati si va aduceti aminte si iar va aduceti aminte. Este atunci cand va vad in Sala de Onoare. Ce reuniune minunata e acolo! Aceasta se intampla chiar acum. "Oh, Kryon, cum poti fi in doua locuri, in acelasi timp?” Sunt in mai mult de doua locuri, dragilor! Pentru ca sunt pe cealalta parte a voalului, in stare cuantum. Si voi sunteti tot asa, doar ca nu va aduceti aminte. Cand nu exista un ceas, atunci nu exista nici timp. Trecut, prezent, viitor - toate merg impreuna. In stare cuantum nu exista un astfel de lucru ca loc. Cand sunteti acolo, nu e asa de greu sa vedeti fata Creatorului. Nu uitati: sunteti foarte iubiti! Acesta este mesajul transmis de Kryon si intotdeauna va fi.
Si asa este.

Articol preluat de la ... http://www.editura-foryou.ro/