1 mai 2009

Iluminati-va viata (Arhanghelul Uriel)


Arhanghelul Uriel
Iluminati-va viata - 27 aprilie 2009 (ii multumim Alexandrei Stan)

Gasirea curajului

Atunci cand vedem viata ca pe o sarbatoare ne descoperim darurile, pasiunea si scopul si invatam sa traim prin ele. Altfel, ne traim viata lipsiti de speranta si fara sa ne asteptam la bucurie si implinire in viitor. O cale necesita curaj, cealalta presupune sa traim acceptand realitatea pe care o avem, fara sa ne punem vreodata intrebarea daca ar mai exista si altceva. Intotdeauna alegem ce este corect si ce ar fi cel mai bine pentru noi, dar daca ne facem curaj sa privim dincolo de limitele pe care le percepem, ne putem deschide posibilitatii de a trai cu pasiune o cu totul alta experienta de viata, prin intermediul darurilor noastre.

Fiecare dintre noi crede ca suntem limitati in capacitatea de a trai o viata plina de bucurie si implinire. Limitele pot fi exprimate prin credintele noastre, prin actiuni sau incapacitatea de a actiona, prin experientele noastre din copilarie, traumele de viata, prin amintiri, prin amprente asupra ADNului emotional si mesaje retinute. Ulterior, ne confirmam limitele, sabotandu-ne pe noi insine, alegand oameni si situatii care stim ca nu pot avea succes, infranandu-ne miscarea si asigurandu-ne ca ramanem in zona noastra de confort.

Calea spre implinire, bucurie si pasiune necesita curaj pentru a putea face primul pas. Trebuie sa dorim sa ne indepartam de traditie, sa ne urmam propria cale, sa ne eliberam de tot ceea ce am invatat de la grupul nostru de suflet, sa infruntam fiecare credinta limitativa si frica pe care o simtim si sa inaintam, orice ar fi. Trebuie sa fim dornici sa ramanem singuri cu convingerile noastre si sa ignoram sfaturile binevoitoare ale oricarei persoane care incearca sa ne protejeze de un posibil esec, reamintindu-ne inutilitatea viselor noastre.

De unde vine curajul de a face transformarea si cum il putem gasi? Folosindu-ne darurile, traindu-ne pasiunea si scopul, toate acestea au un efect exponential care se extinde cu fiecare experienta. Cand dorinta noastra de bucurie depaseste frica de a ne exprima pasiunea si darurile, vom gasi curajul de a ne sarabatori pe noi insine si de a trai o viata care sa exprime minunea care suntem . Este nevoie de un angajament pentru exprimarea sinelui si, cu exercitiu, orice pas inainte poate deveni o ocazie de a sarbatori cine suntem. Apoi, putem avea o viata pe care sa o putem sarbatori, pentru ca ne reflecta sinele nostru suprem, energiile si intentiile.

Fugiti de esec?

In aceasta saptamana, intrebarea care a aparut pentru multi oameni a fost una foarte profunda si care descrie modul in care unii isi abordeaza problemele de cariera sau economice curente. Intrebarea a fost: fugiti de esec, sau va indreptati spre succes? Diferenta este profunda si felul in care raspundeti la aceasta intrebare determina modul in care puteti crea si intretine implinirea viselor voastre. Si, in acelasi timp, puteti determina daca traiti in trecut sau in prezent.

Atunci cand va indreptati spre succes, va aflati pe o cale care se deschide continuu in fata voastra, la fiecare pas si care conduce spre noi posibilitati care va devin disponibile la primul salt de credinta. Fiecare pas inainte va conduce catre un viitor necunoscut, captivant, al carui potential nelimitat se extinde pe masura ce doriti sa acceptati noi oportunitati si sa credeti in voi. Voi furnizati visul si apoi lucrati cu Universul impreuna, pentru a co-crea rezultatul pe care il doriti si pentru care sunteti gata sa renuntati la orice prejudecati si asteptari.

Atunci cand fugiti de esec, incercati sa creati succesul si, in acelasi timp, va evitati temerile ca nu sunteti capabili sa il obtineti. Veti incerca sa va justificati in fata acelora care sunt convinsi ca nu aveti niciun fel de sorti de izbanda. S-ar putea sa aveti de luptat cu auto-sabotajul, sau cu credinte foarte limitative, in timp ce incercati sa va convingeti ca le puteti depasi. Dar orice ati incerca sa faceti, teama voastra de esec va va urmari in permanenta, amintindu-va de prezenta ei si facandu-va sa va fortati si mai mult sa munciti mai mult, sa continuati chiar si atunci cand nu va place ceea ce faceti, sau chiar nu vreti sa o faceti.

Ajuta sa va reamintiti cine detine controlul realitatii voastre - voi sunteti aceia - si daca va temeti de judecati sau de critica celui caruia ii predati aceasta putere? Daca nu sunteti judecati de Creatorul vostru, cum puteti voi fi judecati de catre altcineva? Ceea ce conteaza in viata voastra este bucuria voastra, succesul si pacea mintii. Acestea sunt daruri pe care vi le faceti singuri. Asa ca, opriti-va din fuga, pentru ca nu exista esec. Fiecare pas al calatoriei reprezinta cel mai bun lucru pe care il puteti face. Si fiecare succes este cel mai mare pe care il puteti atinge la momentul respectiv. Pasiti cu incredere catre succesul vostru si nu mai fugiti de esec, astfel incat sa va puteti concentra intreaga energie pentru crearea vietii la care visati.

Mesajul lui Uriel -- Eliberati-va voalul

Sunteti constienti de voalul care desparte lumile materiala si spirituala si care se subtiaza din ce in ce mai mult, pe masura ce omenirea isi ridica vibratiile si trece in energia iubirii neconditionte. Dar sunteti voi, oare, constienti de faptul ca fiecare dintre voi are un voal in propria viata, un voal care exista pentru a va bloca conexiunea la Sursa si cunoasterea lumii spirituale? Acest voal se ridica, atunci cand va ridicati nivelul vibratiilor. Prezenta lui depinde de dorinta voastra de a va accepta divinitatea ca fiinta umana spirituala.

Voi v-ati creat voalul, pentru a pemite invatarea si transformarea energiilor umane pe care ati venit sa le vindecati. Voalul nu este coborat penru a va pedepsi, sau pentru a va tine departe de Sursa. El este acolo pentru a va ajuta sa faceti alegerea de a transforma energiile planetei si de a le ridica la echivalentul lor spiritual, prin propria voastra putere. Din momemnt ce ati creat energiile, sunteti raspunzatori de prezenta lor si sunteti de asemenea raspunzatori pentru transmutarea lor.

Atunci cand voalul este lasat, voi va uitati resursele spirituale, capacitatile co-creative si divinitatea calatoriei si a scopului vostru. De indata ce incepeti sa va reamintiti aceste lucruri, voalul incepe sa se ridice si energiile si sprijinul de care aveti nevoie vi se reveleaza. Atunci incepeti sa patrundeti in fluxul vietii lipsite de efort, incepeti sa va co-creati viata si sa aduceti Raiul pe Pamant pentru voi. Odata ce puteti transcede densitatea celei de-a treia dimensiuni si ridicati voalul, va aflati pe taramul spiritului si aveti comunicare directa cu aceste energii. Acesta este taramul iubirii neconditionate, al pacii si bucuriei. Si el reprezinta sfarsitul contractului incheiat de sufletul vostru pentru vindecare, transcederea omenirii si aducerea intregirii voastre si a lumii.

Multi dintre voi sunteti constienti de diferitele energii si ingeri din jurul vostru, pe care le puteti vedea sau simti, pentru ca voalul vostru se ridica. Da, voalul se ridica pentru omenire, dar acest lucru reprezinta o reflectare a eforturilor pe care fiecare dintre voi le face pentru ridicarea propriului voal. Aceasta reprezinta confirmarea faptului ca v-ati ridicat propriile vibratii, ca lucrati direct cu spiritul si ca puteti accesa energiile de acasa, pentru a le re-crea pentru voi, aici, in implinirea misiunii voastre de a crea Raiul pe Pamant si o experienta spirituala a omenirii.

Trecerea dincolo de Indigo

Atat de multi dintre voi imi scrieti despre copiii vostri Indigo care sunt blocati in viata, fara servicii, lipsiti de interes in educatie, fara viata sentimentala si care locuiesc inca cu voi. Stim ca acesta este un comportament specific Indigo (in special pentru baieti) datorat faptului ca sunt coplesiti de viata si nu pot sa isi pastreze serviciul, sau sa termine ce au inceput. Dupa cateva starturi gresite, lipsa lor naturala de incredere preia controlul, facandu-i sa creada ca nu sunt buni de nimic si nu pot face nimic. Apoi se blocheaza, si deseori si voi sunteti blocati impreuna cu ei, pentru ca trebuie sa va protejati copilul si nu il puteti abandona sau arunca in lume.

Am folosit eticheta de Indigo, timp de multi ani si ea ne-a facut sa ne cream anumite asteptari legate de acesti copii. Fac ei ceea ce ne asteptam sa faca si e posibil ca, datorita faptului ca mentinem aceasta energie, ei nu pot face altceva? Este o situatie dificila si dificil de abordat. Cum putem sa le impunem un standard mai inalt si sa evitam, in acelasi timp, sa ii facem sa simta ca ne-au dezamagit, lasandu-i sa vada totusi ca avem incredere in capacitatile lor si ca dorim sa inceapa sa si le foloseasca? Cum putem trece dincolo de eticheta de Indigo si ceea ce inseamna ea pentru noi si sa ii lasam pe copii nostri sa experimenteze aceasta energie, fara limitarile ei?

Faza asta de blocaj in care se afla copiii nostri Indigo este cu adevarat dificila pentru ei si pentru noi. Cu cat raman blocati mai multa vreme, cu atat le este mai greu sa gaseasca energia de a merge inainte. Si totusi, cu cat le punem la dispozitie un cadru confortabil in care sa stea blocati, cu atat mai greu vor depasi blocajul. Odata ce intra in energia depresiei care le insoteste blocajul, le ia o gramada de timp sa iasa din ea. Ce avem de facut? O zona importanta de avut in vedere este ce gen de energie pastrati pentru ei? Credeti in puterile sau in slabiciunile lor? Doriti sa acceptati scuzele lor, sau vedeti dincolo de teama ce ii cuprinde si puteti pastra energia succesului pentru ei?

Multi dintre copiii nostri indigo s-au luptat si vrem sa ii ajutam fiindu-le aproape, dar sprijinul nostru poate fi deseori confundat cu toleranta si acceptarea ramanerii lor intr-un spatiu in care se simt siguri, chiar daca nu si fericiti. Putem fi si duri si sa ii si sustinem, dandu-le termene pentru actiune si sprijin emotional care sa ii ajute sa porneasca, ceea ce poate include sa ii ajutam sa isi gaseasca o cariera sau ceva ce-i intereseaza si sa facem primii pasi alaturi de ei. Dar ei trebuie sa stie ca le dam drumul si ca trebuie sa isi potenteze viata, fara ca noi sa ii tinem de mana.
Preluat de la ...
http://www.editura_foryou.ro/