24 feb. 2009

Semnale de Lumina (Steve si Barbara Rother)


SEMNALE DE LUMINA februarie 2009 (ii multumim Alexandrei Stan)
Va reamintesc ca Editura For You a publicat cartea lui Steve Rother, cu titlul BUN VENIT ACASA)

Sfarsitul separatiei. Unirea inimilor omenirii
Rascrucea critica a timpului si spatiului

Dragilor,
Calatoria voastra v-a condus intr-un timp si spatiu care v-au adus la o rascruce critica. Vrem sa va vorbim despre ce va asteapta anul acesta in viitorul imediat.
Anul 2009 a devenit un punct crucial de lansare a noii omeniri. Suntem cu totii foarte plini de nerabdare! Voi evoluati si purtati Pamantul cu fiecare parte a lui cu voi. Calea voastra evolutiva de pana acum v-a facut sa purtati ochelari de cal si sa mergeti lovindu-va unul de celelalat, fara sa stiti incotro va indreptati sau despre ce este vorba. Acum va asumati complet calea si ochelarii incep sa cada. Descoperiti ca sunteti Dumnezeu si aveti aceleasi capacitati creatoare pe care i le atribuiati lui Dumnezeu. De fapt, ati folosit aceste capacitati creatoare in fiecare clipa a fiecarei zile, numai ca nu ati fost constienti de asta. Acest lucru se schimba. La fel si modul in care comunicati si interactionati unii cu ceilalti trece la nivelul urmator si se raspandeste ca atare pe intregul Glob.
Da, aveti un conducator mondial care ofera speranta! Da, el este un channel si da, aveti ocazia sa va bransati in acest moment la propria energie si sa va treceti propria realitate la nivelul urmator datorita acestor schimbari pe care voi le-ati initiat!

9 = Finalizare

Haideti sa vorbim despre anul 2009, pentru ca 9 reprezinta partea magica a acestui numar!
Daca va uitati in propriile studii de numerologie, veti vedea ca 9 este o cifra a incheierii. Pentru ca este o data foarte importanta, va rugam sa sarbatoriti 09.09.09 (adica 9 septembrie anul acesta). Aceasta data reprezinta o borna. Ea reprezinta pur si simplu o ocazie de a sarbatori Lumina intr-un fel nou, pentru ca vechile moduri se sfarsesc, iar acesta este unul dintre aspectele incheierii.
Dragilor, ceea ce va cerem sa sarbatoriti este incheierea separarii. La inceput va aflati in prima dimensiune si faceati parte integranta din Dumnezeu. Erati parte din ceea ce numiti Creatorul de Acasa, pentru ca Acasa nu exista nicio separare: fiecare este parte din celalalt. Dumnezeu, in infinita lui intelepciune, a putut sa le faca pe toate, cu exceptia unui singur lucru: nu a putut sa se vada sau sa se studieze, pentru ca nu exista niciun contrast sau polaritate.
Asa ca, voi ati parasit prima dimensiune si ati calatorit spre cea de-a doua si, trecand prin aceasta a doua dimensiune, v-ati impregnat cu dualitate. Chiar si acum pastrati aceasta dualitate, pentru ca, aflati in campul dualitatii, nu puteti vedea lumina decat daca exista si intuneric, nu puteti vedea iubirea decat alaturi de frica. Vedeti numai partile opuse in cadrul unui camp al dualitatii, iar acesta este un alt aspect care ia sfarsit. Pe masura ce treceti la nivelul urmator incepe campul trialitatii. Iluzia era ca voi vedeati doar capetele opuse, vedeati numai cea mai mare iubire si cea mai mare frica, cea mai puternica lumina si cel mai adanc intuneric. Acestea sunt iluzii si, prin introducerea unui al treilea element, si anume Sinele Superior, linia dreapta a dualitatii se transforma intr-un triunghi pe care il numim trialitate.
Aceasta reprezinta noua conexiune cu Sinele Superior. Sinele Superior poate vedea dintr-o pozitie diferita. Datorita acestui fapt, va miscati intr-un camp al trialitatii in care aveti inca lumina si intuneric, dar noua pozitie pe care o abordati, aceea a Sinelui Superior, ii da echilibru. Veti incepe sa intelegeti ca nu este vorba despre o linie dreapta, ci despre un cerc. Triunghiul este inceputul acestei perceptii. La inceputurile omenirii aveati nevoie de contrast si linia aceea vi l-a asigurat. Dar acum ati trecut la un nivel superior, la care nu mai este nevoie de contrast pentru ca oamenii sa il poata vedea pe Dumnezeu.
Multe zone de separatie se incheie acum, dar mai presus de toate trebuie sa se termine separarea intre tari. In acest moment, procesul si-a inceput desfasurarea. Pentru ca voi sa puteti trece la urmatorul nivel, tarile, comunitatile, statele si toate spatiile voastre in care v-ati separat atat de strict pentru a va putea vedea se reunesc acum intr-un intreg.
Va spunem asta pentru ca oamenilor le este greu sa traiasca fara separatie.

Contact profund = Incheierea separarii

Am mai vorbit si inainte despre nivelul contactului profund care va este acum deschis, in mod constient, in fiecare clipa.
Acum puteti patrunde in miezul comunicarii si, cu numai cateva cuvinte, puteti sa comunicati cu un alt suflet de la inima la inima, de la suflet la suflet. Acest fapt da nastere unor noi posibilitati. In general, oamenii isi pierd toleranta fata de separatia extrema care exista in prezent. Care este vestea buna? Nu mai exista secrete pe Pamant... si asta e dragut! Nu sunt vesti rele, asa e? Va fi dificil pentru multi, pentru ca s-au baricadat intr-un camp de energie. Va iubiti intimitatea si spatiul vostru sacru. Nu va veti pierde niciodata spatiul sacru sau mostenirea. Aceste parti din voi vor fi intotdeauna acolo. Acum, omenirea va gasi noile conexiuni, care nu presupun separarea de care era nevoie pana acum.
Aceasta se va intampla pe multe planuri diferite. Tarile nu vor inceta sa existe, dar pentru oameni vor conta din ce in ce mai putin aceste linii trasate pe nisp. Separarea inimilor va incepe sa ia sfarsit in acest an si este numai o chestiune de timp pana cand pamantenii vor deveni frati pe Pamant.
Sunteti una, dupa cum erati una Acasa. Acum incepeti sa vedeti ca prin contactul profund mergeti direct la nivelul sufletului, direct la acea parte din celalalt care sunteti si voi, direct la acea parte pe care o impartiti cu ei.
Acum incepe magia, pentru ca, pe masura ce toate acestea se intampla, omenirea va incepe sa formeze un Pamant unit. O data cu aceasta vine eliberarea tensiunii din interiorul Pamantului insusi, atunci cand acesta va absoarbe energia.
Faceti parte din Pamant, dupa cum sunteti parte unul din celalalt. De aceea sunteti atat de atrasi de cristale: ele reprezinta gama cu vibratia cea mai inalta din imparatia minerala. Ele va vor vorbi, daca le ascultati. Pamantul va va vorbi, daca il ascultati. Oamenii rezoneaza mai mult cu partea de cristal decat cu partile de roca sau elementale, pentru ca ea este mai apropiata de vibratia voastra energetica.
Pamantul are nevoie de ajutorul vostru in multe feluri. Stilul de viata „verde”, care devine acum din ce in ce mai popular, ii este de folos. Atunci cand eliberati nevoia de separare a inimilor, deschideti usa evolutiei pe toate planurile. Acest lucru se intampla acum.

Noutatile nu sunt noi

Va cerem sa priviti in jur la evenimentele din lume si sa deveniti constienti de ceea ce se intampla.
Va rugam sa nu va uitati la stiri si sa credeti tot ceea ce vedeti. Priviti stirile cu un ochi sceptic si luand in considerare si posibilitatile care nu sunt prezentate. Priviti stirile dintr-o perspectiva mai inalta si vedeti imaginea de ansamblu. Tineti minte, va rugam, ca noutatile nu sunt noi. Stirile nu fac decat sa raporteze evenimente care au avut deja loc. Tineti ochii pe imaginea globala si nu va lasati prinsi in joc de imaginile catastrofale si fara speranta a cat de rau stau, aparent, lucrurile.
Va veti schimba intai propria realitate si apoi veti schimba si tot ceea ce va inconjoara. Prieteni, vecini, familie si toti cei cu care lucrati vor incepe sa evolueze foarte rapid catre incheierea separarii. Sigur ca va exista si frica, deoarece ea reprezinta un proces normal pentru oameni. Frica reprezinta numai necunoscutul si, odata umplut acest gol, s-ar putea sa nu va placa ceea ce vedeti. Va exista frica, pentru ca multi oameni vor simti ca isi pierd spatiul sacru si intimitatea.
Oamenii vor gasi diverse cuvinte pentru a descrie ceea ce se intampla. Separarea grupurilor mari este cea care da nastere la razboaie pe aceasta planeta. Oamenii cred ca sunt separati unii de ceilalti. Pe cine bombardati? Pe voi insiva? Da.

Evolutia islamica

Anul 2009 va aduce schimbari in multe domenii. Nu ne place sa folosim termenul de religie, pentru ca el insusi semnifica o separare care nu exista in fapt. Separarea este o iluzie umana.
Anul 2009 va incepe sa aduca schimbari in lumea araba. Arabii si cei de credinta islamica ajung si ei la constienta tuturor oamenilor de pe Pamant. S-a intamplat asemenea majoritatii schimbarilor: a inceput printr-un conflict. In curand, cei care au promovat ura si cei care au investit in aceste conflicte vor esua. Pe masura ce acest lucru se intampla, exista posibilitati mari de unitate. Va rugam sa va ganditi la asta, sa studiati problema si sa deveniti constienti de ceea ce se intampla, pentru ca toate acele diferente se diminueaza pe zi ce trece si frica nu poate fi alungata decat prin cunoastere.
Va cerem sa va uitati in Coran sau sa cautati „islam” pe Google. Cautati lucrurile pe care le aveti in comun in locul celor prin care va deosebiti. Apoi, pe masura ce aceste schimbari au loc, le puteti sprijini. O noua generatie isi face intrarea. Faceti-i loc si acest timp al separarii se va incheia! Face parte din proces si reprezinta pregatirea pentru minunatul an 2012, care este foarte aproape. Pentru a da nastere Noului Pamant, dragilor, separarea trebuie sa se incheie si acum este momentul in care puteti sa patrundeti in inima si sa simtiti conexiunea in locul opozitiei. Acum este momentul in care puteti face ceva semnnificativ.

Sistemele flexibile de credinta nu sunt sisteme de credinta (SC)

Am vrea sa puteti cu totii sa calatoriti in diverse locuri de pe Pamant si sa stati acasa la oameni, astfel incat sa puteti vedea cum traiesc ei vieti aproape identice cu ale voastre. Sistemele de credinta sunt ceea ce noi numim SC. Pe masura ce evolutia omenirii continua, sistemele flexibile de credinta vor sprijini unitatea, in timp ce sistemele rigide vor sprijini numai separarea. In acest an, pe masura ce separarea dispare, veti incepe sa vedeti cat de mult v-au impiedicat propriile sisteme de credinta sa va gasiti Acasa aici, pe Pamant. Permiteti creierelor si inimilor voastre sa se deschida unor posibilitati pe care omenirea nu le-a mai vazut pana acum. Magia noii planete Pamant incepe chiar acum. Noua omenire nu se poate afla aici decat atunci cand Noul Pamant este renascut. Acest lucru, dragilor, nu este programat pentru 2012, ci pentru 2010.
Separarea care va tine departe unii de ceilalti, separarea inimilor, trebuie sa ia sfarsit acum pentru ca toate schimbarile sa se poata intampla. Suntem foarte recunoscatori pentru ca acordati atentie acestui lucru. Voi nu intelegeti perspectiva noastra asupra voastra si am dori sa dam la o parte voalul o clipa, pentru ca sa va puteti vedea prin ochii nostri. Nu v-ati mai indoi niciodata de voi insiva daca ati vedea ceea ce vedem noi! Ati pasi mereu cu mandrie. Ati pasi mereu cu Lumina de Acasa pe umar. Nu conteaza in ce directie ati vrea sa o luati: Lumina ar fi intotdeauna acolo sa va lumineze calea. Nu puteti da gres! Trebuie sa stiti acest lucru. Nu se poate sa gresiti, pentru ca sunteti Dumnezeu, iar Dumnezeu nu greseste! Scopul nostru nu este decat acela de a ne desface aripile, astfel incat sa poata reflecta cat de magnifici sunt oamenii. Scopul nostru este acela de a va ajuta sa va amintiti cine sunteti cu adevarat si acest lucru este posibil numai daca incepeti sa renuntati la separarea dintre lumile planetei Pamant.

Incheierea separarii va declansa primul contact

Va mai spunem si ca altceva se petrece foarte rapid. Este doar o chestiune de ani pana cand alte entitati, de pe alte taramuri, vor intra pe acest Pamant. Ei s-au aflat aici dintotdeauna, dar in alte dimensiuni. Puteti sa ii numiti ET. Sunt pur si simplu fiinte din alte jocuri. Ne pare rau sa va dezamagim, dar voi nu sunteti singurul joc din Univers. Da, voi sunteti cei care schimba totul si toata atentia este atintita asupra planetei Pamant si asupra fiintelor de pe Pamant, pentru ca voi ati ales un joc al alegerii libere si v-ati ridicat vibratia pentru a incepe sa va reamintiti. Acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata in acest context. Din aceasta cauza, toti ochii Universului sunt atintiti asupra fiintelor pamantesti.
Atunci cand va simtiti singuri, lipsiti de sprijin si nu va reamintiti cine sunteti in realitate, credeti ca va refugiati singuri in camera voastra, dar habar nu aveti ca sunt miliarde de fiinte care privesc peste umarul vostru! Daca ati sti.... Si va mai faceti probleme cu intimitatea...

Rasele parintesti vor ajuta

Multe dintre aceste fiinte fac parte din rasele voastre parintesti: pleiadienii, sirienii, arcturienii si alte trei rase se afla aici pentru a va ajuta sa evoluati catre urmatorul nivel. Ei sunt aici pentru a ajuta in orice fel pot, pentru ca ei au ajutat si la sadirea planetei Pamant. Ei au fost acolo de la inceput. Fac parte dintre rasele voastre parintesti si din acest motiv s-au unit din nou, pentru a va ajuta sa incheiati separarea care, initial, a fost cautata. Din aceasta cauza toti oamenii incep sa vada lucruri ciudate.
Multidimensionalitatea este acum posibila, datorita nivelului la care ati avansat. Incepeti sa vedeti ca nu sunteti o singura persoana, ci aveti mai multe aspecte ale Sinelui. De multe ori va intrebati de ce se intampla anumite lucruri. De ce intra unii in coma? De ce o persoana vrea sa paraseasca acest Pamant si nu poate? De ce o persoana care isi doreste cu adevarat sa ramana aici moare subit? Unele dintre aceste lucruri par sa nu aiba niciun rost, dar sunt datorate Sinelui multiplu. Toate dimensiunile unui suflet au in comun trei lucruri: momentul nasterii, lectiile de viata cu care lucreaza si momentul mortii. Daca toate cele 11 dimensiuni sunt sanatoase si nu va aflati in dimensiunea voastra, cateodata intrati in coma pentru a le astepta pe celelealte. Acest lucru se intampla multor oameni si va deveni si mai clar pentru ca entitatile care vin din aceste alte jocuri, din aceste lumi exterioare, capata acces prin intermediul capacitatilor multidimensionale.
Va ganditi ca ET au puteri superioare si tehnologii avansate pentru ca ei pot trece prin ziduri si pot face lucruri pe care voi nu le puteti face. Pentru ei, dragilor, chiar nu exista ziduri. Ei traiesc intr-o dimensiune in care pur si simplu se deplaseaza fara nicio separare sau cu una foarte mica.
Acesta este ultimul lucru la care vrem sa ne referim, deoarece separarea dintre dimensiuni se reduce si ea rapid. Si asta ar putea da nastere la frica daca nu sunteti pregatiti. Dar, daca va uitati numai la filmele voastre, in cartile voastre, la televiziunea voastra, veti vedea in fiecare zi din ce in ce mai multe despre multidimensionalitate. Acest lucru se intampla pentru a implanta acest concept in mintea colectiva a omenirii, astfel incat, atunci cand va incepe sa se manifeste, sa puteti intelege despre ce este vorba.
Toate sunt in legatura cu sfarsitul separarii, pentru ca in acest punct va aflati acum. Aceasta este cea mai importanta parte la care vrem sa va concentrati in acest an. Cum pot fi eu „la fel” in loc de „separat”? Cum pot gasi lucrurile asemanatoare, nu diferentele? Va spunem ca asta reprezinta doar o modificare minora a perceptiei. Multi dintre voi sunteti atat de sensibili, incat va temeti sa faceti asta. Credeti ca, daca va pierdeti separarea, veti prelua toate problemele lumii. Nu va fi asa! Energia cheltuita in cresterea unei alte inimi va va face mai puternici decat va puteti da seama. Are loc o vindecare colectiva si voi sunteti o parte importanta din asta. Va provocam, Lucratori intru Lumina care simtiti conexiunea acestei familii, sa luati sabia si sa o ingropati! Luati toate uneletele separarii si scapati de ele! Intindeti-va si cunoasteti-va vecinii!
Voi, oamenii, va ganditi la tara asta, care se razboieste cu cealalta, pentru... pentru ce? Au uitat de mult de la ce au inceput si, totusi, se pierd in continuare vieti in aceste conflicte. Razboiul se autopropaga si este evident ca oamenii inca mai au de invatat. Cand veti vedea de ambele parti ale voalului, veti vedea si ambele fete ale oricarui conflict si veti vedea ca este vorba despre ceva ce trebuie rezolvat cu o singura inima. Nu este vorba despre bine si rau, pentru ca binele si raul nu exista. Ele reprezinta, dragilor, numai colturile exterioare. Acum incepeti sa vedeti asta in contextul campului trialitatii. Veti incepe sa vedeti ca este loc pentru multe nuante intre aceste extreme, nuante pe care nu le-ati vazut inainte.
Intelegeti ca, daca ati fi atacati de fiinte extraterestre, v-ati uni cu totii imediat? Ati conlucra cu totii pentru salvarea planetei Pamant. Faceti acelasi lucru acum, dar fara a va opune la ceva, ci in unitate in jurul a ceva (in unitate in jurul inimii omenesti, de exemplu).
Aceasta este noua evolutie care are loc si care incepe anul acesta.

Planurile secundare de actiune v-au adus aici la momentul potrivit

Acesta este un moment magic. Multi dintre voi sunteti in cadrul unui plan de actiune secundar. Multi dintre voi nu ati avut parintii originali la care ati sperat pentru ca momentul nasterii a fost critic. Multi dintre voi si-au amanat intrarea astfel incat sa se afle aici acum. Ati reusit! Voi sunteti cei care vor schimba planeta Pamant. Ati cerut sa faceti asta si acum vi se dau uneltele. La asta serveste tehnologia, dragilor. De aceea este acum disponibil contactul profund. De aceea puteti sa treceti acum la nivelul urmator. Suntem foarte mandri de voi! Incepeti sa va amintiti cine sunteti cu adevarat si asta am sperat tot timpul sa se intample. Acum va veti reaminti destul din mostenirea voastra incat sa stiti ca nu exista separare. Atunci cand imbratisati o alta persoana, simtiti bataile inimii ca unul, nu ca doi. Faptul ca stiti asta va va conduce sa iesiti in Univers si planeta Pamant va deveni o gradina. Va deveni biblioteca Universului, pentru ca toata lumea va calatori aici sa vada cum ati facut! Toate energiile si toate entitatile si toate referirile viitoare care se vor face la planete si alte jocuri vor lua aminte la Pamant pentru a invata cum s-a facut, cum au ramas ei in corpurile lor fizice si au pus capat separatiei.
Suntem foarte mandri de voi!
Va lasam acum cu trei lucruri simple de tinut minte:
Tratati-va unul pe celalalt cu cel mai mare respect!
Aveti grija unul de celalalt ori de cate ori aveti ocazia!
Jucati-va frumos impreuna!
Espavo!
Grupul

CONECTAREA INIMII
de Barbara Rother
Tineti-va partea!
Am citit recent un articol de Jan Goodwin intr-o revista numita Marie Claire. Aceasta revista este publicata in multe tari si deseori trateaza teme de interes global.
Articolul era despre femeile din India care s-au saturat de sotii lor abuzivi, de oficialii corupti si de crime in general. Femeile cele mai sarace ale Indiei se unesc si riposteaza. S-au adunat purtand sariuri de un roz deschis strident, complet diferite de hainele lor obisnuite, in culori mohorate. Actiunea lor in cautarea dreptatii chiar functioneaza!
Acest protest a inceput in districtul Banda, aflat in Nordul indepartat, rural, al Indiei. Actele de abuz domestic sunt acolo ceva obisnuit .
Cu trei ani in urma, o femeie puternica, Sampat Pal Devi, a auzit ca prietena ei a fost batuta de sotul ei alcooloic si ca politia locala a privit in partea cealalta fara sa ii ofere ajutor sau sa incerce sa-l disciplineze pe bataus.
Ceva a declansat o reactie fata de femei care era mai mult decat supararea pentru cele intamplate unei prietene.
Aceasta mama a cinci copii, in varsta de 47 de ani, a adunat zeci de femei din vecinatate, inarmate cu bete, si le-a invatat sa riposteze. Ele s-au autonumit Gulabi Gang sau „banda roz”, datorita sariurilor roz pe care le-au ales sa le reprezinte.
Au batut un violator, oficiali necinstiti si soti care si-au maltratat sau abandonat sotiile. Anul trecut au oprit chiar si o banda care incerca sa dea o spargere la un depozit de alimente din zona! Misiunea acestui grup puternic este de a da putere femeilor. Ele au devenit atat de cunoscute ca eroine, incat vanzatorii din vecinatate nu mai fac fata cererii de sariuri roz, deoarece femei din toate zonele le poarta pentru a sustine acest grup de conducatoare, care numara in prezent sute de femei. In zilele noastre deja a scazut criminalitatea impotriva femeilor si din ce in ce mai multe fete merg la scoala pentru a incerca sa creeze o viata mai buna pentru femeile din alte generatii.
Grupul nu mai foloseste in prezent violenta. Acum, simpla mentionare a numelui lor si a faptului ca vin sa pedepseasca un act de violenta opreste desfasurarea delictului.
Aceasta poveste a fost cu adevarat o sursa de inspiratie pentru mine. Stim cu totii ca injustitia exista, pretutindeni in lume, nu numai pentru femei, ci si pentru barbati si copii. Este momentul sa ne ridicam si sa ne aparam! Daca vedeti ca sunteti tratati incorect intr-o privinta, oricat de marunta sau importanta ar fi ea, aveti curajul sa luptati pentru drepturile voastre! Sa stiti ca nu sunteti singuri!
Apelati la altii care sa va ajute sa gasiti curajul de a schimba lumea, dupa cum a facut-o „grupul roz” din India.
Cu dragoste si lumina, Barbara
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?