16 feb. 2009

Energiile pentru luna februarie 2009 (Arhanghelul Mihail)


Mesaj de la Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn miercuri, 4 februarie 2009 (ii multumim Roxanei Bruckner) Energiile pentru luna februarie 2009

Dragi Lucratori intru Lumina, la inceputul lunii februarie va veti experimenta propria realitate, intr-o modalitate noua. Veti incepe sa traiti experienta multiplelor niveluri si forme de exprimare ale Luminii in realitatea voastra. Pe masura ce “holograma” realitatii voastre din dimensiunea a cincea capata forta si devine tot mai clara, veti pasi intr-o noua faza a evolutiei voastre colective, o faza plina de provocari. Odata cu energizarea si cu activarea noilor retele din jurul Planetei, din ce in ce mai multa Lumina va curge prin acestea, in vederea pregatirii pentru noile materializari. Asupra acestor retele se exercita o inalta presiune a energiei creatoare ce strabate noua matrice cristalina.
Abundenta Sursei vibreaza in aceste retele, sub forma de Armonii ale Luminii, care asteapta sa fie tesute si materializate de catre Maestrii Luminii, cei ce pot accesa fluxul abundentei, prin deschiderea inimilor lor si prin bucuria de a se pune in slujba Luminii. In acelasi timp, vechile retele ale celei de-a treia dimensiuni se golesc de energie, iar acest aspect creeaza un efect
de “vid”, in care nimic nu pare a inainta si nimic nu pare a curge. Intr-adevar, iubitilor, acesta este momentul in care apar provocarile pentru voi, in calitatea voastra de Maestri ai Luminii. In viata de zi cu zi, va veti confrunta cu doua “niveluri” ale experientei. Un nivel va fi acela al miraculosului flux al abundentei din dimensiunea a cincea, iar celalalt va fi nivelul din dimensiunea a treia, care duce la dezintegrare prin lipsa si limitare, doar iluzii care acum apar, cu adevarat, in toata goliciunea lor. Fiecare dintre noi va experimenta aceste doua niveluri ale realitatii, iar noi stim ca cei ce, in acele momente, nu vor da dovada de discernamant si intelepciune, s-ar putea sa intre in panica si sa aiba senzatia ca sunt “blocati” si ca nu pot merge inainte. Iubitilor, aceasta perioada va este oferita, pentru ca sa puteti capata abilitatea de a
distinge ceea ce este real si adevarat pentru voi, de ceea ce este pura iluzie.
In momentul in care veti putea pleca cu usurinta din zona energiilor pustiite si false ale negativitatii si maniei si veti reusi sa va scaldati in binecuvantarile date de materializarea abundentei, voi va veti fi activat capacitatile de Maestru al Luminii pe Noul Pamant.

In luna decembrie, vi s-au recalibrat chakrele superioare, pentru a va alinia si a interfera cu aceasta noua realitate. Sunteti, in mod clar, capabili sa distingeti si sa discerneti intre ceea ce vibreaza cu o frecventa inalta si ceea ce este gol si pustiu. Acum puteti simti aceasta, in inima si in corpul vostru.

Iubiti Lucratori intru Lumina, in aceasta luna vor aparea multe situatii in care va veti confrunta cu provocari, pe masura ce va aliniati reactiile mentale si emotionale, la perceptiile voastre subtile. Va veti confrunta cu situatii in care va trebui sa alegeti intre a vibra la acelasi nivel cu cel al maniei si disperarii, si a intra in vibratia spatiului sacru al inimii, stiind ca sunteti intotdeauna
in siguranta si ocrotiti, in iubirea prezentei voastre EU SUNT.
Atunci cand alegeti sa patrundeti in inima, veti simti ca aveti puterea de a face fata oricarei situatii si de a transforma orice energii, in energii cu vibratie inalta, prin iubire. Iar daca nu veti putea realiza aceasta, atunci veti merge mai departe, fara a fi nevoie sa va incarcati cu aceste energii cu vibratie joasa, sau sa le purtati cu voi.

Aveti aceasta sansa si, atunci cand alegeti sa va ridicati frecventa de vibratie a chakrelor inferioare, pentru ca ele sa se poata alinia cu inima si cu chakrele superioare, ajungeti sa experimentati propria voastra fiinta, drept continuum de Lumina. Veti simti, cu adevarat, ca sunteti Lumina intrupata si ca fiecare aspect al fiintei voastre vibreaza in armonie cu fluxul Iubirii Divine. Iar voi, in aceasta realitate a Luminii, veti deschide calea manifestarii miracolelor,
deoarece abundenta binecuvantarilor Divine va curge in suvoi de la Sursa prin inima voastra, prin energiile chakrelor inferioare si se va materializa. Iar acest proces se va derula firesc si se va accelera, pe masura ce va desavarsiti ca Maestri ai Luminii.

Iubitilor, atunci cand va confruntati cu aceste provocari, sa fiti constienti ca fiecare dintre voi a anticipat acest moment, atunci cand ati fost de acord sa va intrupati in aceasta mare transformare, ca Lucratori intru Lumina. Ati stiut ca va veni un timp in care va trebui sa eliberati vechile “sisteme de sustinere”, ale celei de-a treia dimensiuni si sa pasiti in noul spatiu, al celei de-a cincea dimensiuni, spatiul Maiestriei perfecte a propriei voastre Lumini si a Divinitatii interioare. Si da, ati stiut ca veti avea parte de provocari si ati stiut ca s-ar putea sa nu ajungeti intotdeauna, de la inceput, la Maiestria perfecta, dar ati avut incredere ca toti veti fi capabili sa atingeti aceasta Maiestrie. Si veti atinge cu adevarat aceasta Maiestrie… chiar aveti Maiestria… doar invatati cum sa o exprimati in planul fizic. Ati lucrat pentru a ajunge la Maiestria de a trai in energia inimii voastre si, va spunem din nou, iubitilor, ca aceasta este cheia, iar noi o numim “cheia de aur”. Doar atunci cand inima voastra se deschide si este plina de iubire neconditionata si recunostinta, doar atunci deveniti un conductor prin care va trece fluxul abundentei Divine. Va transformati in creatorul miracolului abundentei si al pacii, in momentul in care, prin nivelurile multiple ale Luminii, teseti Lumina in campul materializarii holografice.

Iubitilor, ganditi-va o clipa la aceasta Cale a Luminii. Lumina Sursei vine din Taramurile Superioare ale Spiritului, o Lumina radianta, de o puritate desavarsita, si patrunde nedistorsionata in corpul vostru, prin chakra coroana. Este iubirea pura a Unimii si ea vibreaza in armonie cu Legea Unimii. Aceasta activeaza glanda pineala, care trimite instructiuni catre chakra celui de al treilea ochi si cãtre glanda pituitara, pentru a incepe procesul de percepere si creare in planul fizic. In acest mod, sufletul lucreaza cu Lumina, iar voi incepeti sa vedeti, sa auziti si sa exprimati, prin pasiuni si idei, Lumina pe care ati primit-o. Iar aceste pasiuni si idei sunt directionate catre inima, pentru a fi percepute in corp ca motivatie si bucurie. Aici, la nivelul inimii, sufletul transfera aceste pasiuni si bucurii in planul fizic, astfel incat ele sa poata fi tesute in forme materiale, prin crearea experientelor de viata. Fiecare experienta prin care treceti este tesuta in realitatea voastra, prin dorintele si pasiunile sufletului, de a trai noi experiente pe Calea Luminii. Si, bineinteles, majoritatea experientelor de viata sunt traite impreuna cu alte persoane, ale caror suflete au ales experiente similare si au fost atrase in creatiile voastre, pentru a impartasi cu voi Lumina si creatiile sufletului vostru. Iubitilor, atunci cand accesati o vibratie superioara a Luminii si a intentiei iubirii, adevarat este ca voi veti atrage suflete care cauta si ele sa creeze impreuna cu voi, in aceasta Noua Realitate a Luminii numita Noul Pamant, experiente ale iubirii si bucuriei.

Da, realitatea holografica nu reprezinta altceva decat experimentarea straturilor multiple ale Luminii, ce vibreaza la frecvente si dimensiuni diferite, pentru a realiza minunatul “vis” al realitatii. Fiecare persoana de pe Planeta reprezinta un aspect al acestui vis. Fiecare persoana isi tese Lumina dupa propriile puteri, in holograma. Cei care sunt Maestri ai Luminii invata sa traiasca intr-o deplina intelegere constienta a acestui proces, astfel incat ei sa-si poata directiona creatiile in materializare constienta, in conformitate cu propriile alegeri. Dar, iubitilor, cei care devin mari Luptatori intru Lumina sunt cei care stiu ca cele mai puternice creatii sunt cele ce sunt tesute din Lumina multor fiinte care impartasesc visul. Atunci cand veti putea „visa ca Unul”, atunci cu adevarat veti reusi sa creati puternice materializari ale iubirii si ale Luminii, ce pot fi tesute in planul fizic. Alaturi de voi, in procesul de materializare vor fi energiile spiritelor naturii/elementalii.
Iubitilor, am vrea sa va vorbim acum despre acele Fiinte de Lumina care lucreaza pentru a va sustine, in momentul in care accesati noi niveluri ale Maiestriei. Voi deja stiti cum sa unificati, in dimensiunile angelice, constienta voastra cu noi si cu Maestrii Inaltati, pentru a primi in calatoria voastra, iubirea si ajutorul nostru. Acum va vom vorbi si despre celelalte Fiinte de Lumina, elementalii si devele (Spiritele Naturii), care asteapta sa se puna in slujba voastra si sa co-creeze impreuna cu voi, aspectele noilor grile ale Luminii.

Voi ati activat Grilele Paradisului si Codurile Paradisului pentru Planeta voastra. Devele si elementalii sunt in asteptarea momentului in care vor lucra impreuna cu voi, in procesul de co-creare, prin mijlocirea aspectelor Geometriei Sacre a Luminii. Ei va cer sa va amintiti ca totul este sacru si ca tot ceea ce se manifesta curge in fiinta voastra, prin aspectele Geometriei Sacre a Luminii.

Grila Paradisului contine Geometria Luminii, pentru a materializa si a crea Paradisul pe Planeta Pamant. Ea este ajutata in procesul de co-creare de inteligenta elementalilor. In anul 2008, multi Lucratori intru Lumina au activat Temple de Lumina ale elementalilor, precum si vortexuri, pentru a activa parteneriatul Noului Pamant, intre energiile elementelor naturii si inteligenta pentadimensionala a ingerilor umani. In momentul eclipsei de Luna, din data de 9 februarie 2009, va fi transmis un nou set de “activari ale codurilor”, pentru a aduce “in mod direct”, in procesul de activare a Armoniilor Grilei Paradisului Global, mai mult din energia planetara a elementalilor.

In aceste momente, iubitilor, veti incepe sa vedeti si sa percepeti energia Regatului Elementalilor. Fie ca va numarati printre aceia care cauta o abordare stiintifica si va ganditi la “fotoni”, fie ca sunteti din randul celor sensibili si va ganditi la “zane”, sau sunteti samani si va ganditi la “fortele arhetipale”, veti incepe sa percepeti aceste energii, peste tot in jurul vostru. Nu are importanta ca locuiti in inima unui oras. Grila Paradisului se afla si in acest loc: ea vibreaza de energie si viata si va asteapta sa invocati energiile elementalilor, sa cereti ca acestea sa inceapa sa teasa Paradisul, chiar in locul in care voi existati. Da, iubitilor, veti incepe sa activati Grilele
Paradisului, chiar in interiorul metropolelor si al oraselor voastre. Veti incepe sa percepeti Fiintele Elementale de Lumina ce se afla aici si asteapta sa fie chemate, invocate sa ia parte la creatiile voastre.

Iubitilor, elementalii va invata sa iubiti pamantul/solul si sa onorati apa, care este sangele datator de viata, al Planetei voastre. Ei va cer sa va amintiti ca si voi insiva sunteti alcatuiti din apa si pamant in corpul vostru fizic. Ei va cheama sa onorati materia din care se nasc toate formele. Ei va cer sa vedeti si sa simtiti tot ceea ce exista in jurul vostru, prezenta acestei Grile de Lumina, care poarta tiparele prin care formele Paradisului sa fie materializate. Va cer, de asemenea, sa incepeti sa atrageti aceste forme, pentru a le materializa. Restabiliti relatia voastra cu Entitatile de Lumina ale elementalilor si invatati modul in care acestea pretuiesc si calauzesc materializarea vietii, pe aceste grile sacre.

In momentul in care atrageti, in fiinta voastra, energia Paradisului, aceasta va activa propriile voastre coduri ale Paradisului si va va alinia la un nou mod de a trai si de a fi, in a cincea dimensiune a Luminii. Iubiti Maestri ai Luminii, este privilegiul vostru sa creati pe acest Nou Pamant, impreuna cu inteligenta elementalilor din orasele si localitatile voastre si sa transformati orasele acestea, in comunitati ale Paradisului. Si, atunci cand veti face aceasta, veti vedea ca fiecare oras va avea deja un „oras al Luminii”, o imagine holografica perfecta de Lumina, a unui oras al Paradisului, care asteapta sa fie activata pe Grilele Paradisului si sa fie materializata in planul fizic. Veti invata cum sa activati aceste „orase de Lumina” si cum sa le materializati pe Grilele Paradisului ce sunt in jurul vostru. Intr-adevar, aceasta este provocarea creatoare ce va asteapta. Voi puteti cu adevarat sa faceti saltul de la definitia unui oras al Vechiului Pamant si sa
va aliniati la definitia unui oras al Noului Pamant, plin de o viata fireasca, ce are vibratia imaculata a starii originare! Un oras curat, frumos, bine organizat, oras care sa fie caminul unei comunitati fericite, in care fiecare ii acorda celuilalt, sprijin. Puteti sa visati visul acesta si sa traiti voi insiva acest vis? Puteti sa co-creati acest vis pe Grilele Paradisului, impreuna cu Spiritele elementalilor? La eclipsa de Luna vi se vor oferi multe oportunitati de a va alinia la acest vis.

Iubitilor, aceia dintre voi care sunt pregatiti sa faca acest salt de perceptie vor fi indrumati de catre Grupurile Angelice si de Entitatile Elementalilor. Veti incepe sa percepeti lucrarea pe care aceste Fiinte de Lumina o desfasoara pe grilele din jurul vostru. Veti incepe sa intelegeti modalitatea in care aceste Fiinte de Lumina lucreaza in parteneriat cu Lumina din voi. Veti fi calauziti spre noi proiecte si spre noi moduri de viata, ce vor onora energia si puterea Naturii si a energiilor elementalilor, fie ca o vor face in Natura Pura, fie ca vor face parte dintr-un proiect de activare a energiilor naturale, in cadrul oraselor Pamantului. Sa stiti, iubitilor, ca, atunci cand
energia creatoare si puterea elementalilor se vor intoarce in orasele voastre, “magia” si suvoiul bucuriei si al pacii vor reveni. E foarte simplu: cu cat mai multa energie veti materializa din Grilele Paradisului, cu atat mai multa pace si abundenta veti aduce in planul fizic. Acesta este scopul Grilelor Paradisului.

Energiile pentru luna februarie 2009

Pe 9 februarie va fi Luna Plina, cu Soarele in zodia Varsatorului si Luna in zodia Leului. Aceasta va fi o Luna de Foc, in Casa fierbinte a Leului. Aceasta stare va crea o energie extrem de puternica si de volatila. Aceasta pozitie a Lunii si eclipsa de Luna vor constitui si momentul activarii, pe Grila Paradisului, a energiilor elementalilor. Luna Noua in Pesti va fi pe 25 februarie. Atunci cand Soarele va intra in semnul de apa al zodiei Pestilor, veti avea ocazia sa intariti legatura voastra cu energia Prezentei voastre EU SUNT si sa petreceti un timp intr-o
contemplare tacuta a anului ce se asterne inaintea voastra. In emisfera nordica se pot face deja simtite energiile primaverii ce se apropie, atunci cand energiile elementalilor incep sa creeze vartejuri ce poarta in ele fortele noii vieti si ale noii creatii.

In luna februarie, multe planete vor tranzita semnul Varsatorului, sau se vor afla in semnul Varsatorului: Soarele, Mercur, Marte, Jupiter si Neptun. In ziua cu Luna Plina, aceste energii se vor afla in opozitie cu Luna in Leu. Acest aspect va crea o stare de tensiune creatoare, intre energiile Noului Pamant din Era Varsatorului si puternicul foc creator dat de pozitia Lunii in semnul Leului. De asemenea, opozitia dintre Saturn in Fecioara si Uranus in Pesti creeaza
energii de frictiune electrizante, ce sunt directionate catre transformarea Planetei, energii ce sunt amplificate de pozitia planetei Pluton in Capricorn.

Preaiubiti Lucratori intru Lumina, va dorim numai bine in aceasta luna si in lucrarea pe care o faceti in slujba Luminii, prin care voi co-creati Noul Pamant in Lumina si in Lumea Formei!
Sursa
http://starchildglobal.com/
Preluat de la ... www.editura-foryou.ro